כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
אז קנינו לאחי מסוק שיכול להמריא,הדגם הכי זול,עם שלט אינפרא אדום. במשך יום אחד הוא עבד נחמד מאוד ,ועכשיו משום מה אם הוא מצליח להמריא הוא מתחיל להסתחרר ומתרסק. חשבנו שהבעיה בסוללות-אבל לא. מה יכולה להיות הסיבה לזה? נ.ב. תחסכו את כל התגובות של "זה מה שאתה מקבל כשאתה קונה מסוק צעצוע רק ב100 שקל" תודה.
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הי אני מחפש עוד להקות לשמוע בסגנון מטאליקה/ גרין דיי/ דרים ת'יטר/ אופת' ורוק/ מטאל עם הרבה גיטרות חשמליות.. (בדגש על מטאליקה!) דרך אגב, אני לא ממש אוהב צרחות (קצת זה בסדר, אם יש במה שכתבתי צרחות, אז רק התחלתי לשמוע בזמן האחרון ככה שאני עוד לא מכיר את הלהקות ממש [דרים ואופת']) תודה מראש אורי
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לוקחים תמונות כאלה לאחרונה ופשוט עושים להם תיוג. למישהו יש עוד תמונות מגניבות? [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
אז ככה, אני ואמא של חברה שלי מסתדרים מצויין, היחסים שלנו מעולים ואנחנו תמיד מדברים עד עכשיו, היא ראתה אותי ואת חברה שלי מתנשקים אנחנו בגיל 17,16 עכשיו היא לא מוכנה שאני אבוא אליהם יותר, היא רבה עם הבת שלה על זה ואמרה שהיא לא רוצה לשמוע יותר את השם שלי, חברה שלי שאלה אותה מה הביג דיל ואמא שלה אומרת שהיא רוצה לשמור עליה . עכשיו מה אני יכול לעשות כדי לתקן את המצב הזה ולחזור לקדמותו ?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=110360446565&Category=51071 לאחר מכס,מע"מ מס גולגולת וכו'
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אבא שלי לפני כמה ימים קנה 2 פלאפונים, אחד לי ואחד לו. זה התחיל בזה שהוא לא סבל את התשלום של אורנג', זה הגיע למחירים דיי גבוהים, אז הוא חיפש משהו אחר, ואז פגש סוכן מכירות של מירס וייעץ לו "בלה בלה בלה... אנחנו יותר זולים". אבא שלי מרוב שהיה מיואש (באמת שלא יודע מה קרה לו באותו רגע) חתם על העיסקה והביא 2 פלאפונים, בלי לשאול אותי ובלי להתייעץ בין כל החברות וכו'... יישר עשה עיסקה. אני כמובן כעסתי, דבר ראשון: הוא לא עשה סקר שוק. דבר שני: הוא קנה פלאפון גם בשבילי, פלאפון מעפאן שמתאים יותר לעבודה מאשר לשימוש רגיל. ועוד אני צריך לרשום מחדש את כל הפלאפונים שיש לי (חתיכת סיוט). קיצר, אבא שלי הבין שעשה טעות שיישר חתם. השאלה היא, האם זה אפשרי להתחרט ולהחזיר להם את הפלא…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתקלתי לאחרונה בכמה אתרים שאפשר לשמוע דרכם שירים אונליין ללא צורך בנגן (סטרימינג). נתחיל מהאתר שאני הכי אוהב, www.jiwa.fm - יחסית מתורגם לאנגלית ויש בו מבחר משובח של הרבה מאוד להקות ושירים, השירים באיכות טובה מאוד. קל מאוד לפתוח חשבון. חסרון, אין שם שירים בעברית. האתר השני www.deezer.com אתר צרפתי, פחות מתורגם לאנגלית אבל אפשר להשתמש בו. ממשק גרפי מאוד נחמד. חסרון, טיפה איטי, מבחר שירים קטן יותר מjiwa.fm, ויש שם כמה שירים שלא יעבדו\איכות גרועה, ואין שירים בעברית והאתר השלישי שלא יצא לי ממש להשתמש בו. www.imeem.com אתר באנגלית ממשק גרפי יפה ונוח מאוד, קל למצוא שם זמרים, להקות דומות וכד'... חסרון, מבחר יחסית קטן, ואין שירים בעברית. (לא יצא לי ממש לדפדף בו) והאתר האחרון שה…
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3691942,00.html פשוט עצוב, בדיוק כמו פנדורה ז"ל.. מכירים אלטרנטיבות טובות? חשוב לי מאוד שתהיה גם אפליקציה שתשב ב Tray.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל פעם שאני מחבר את האייפוד האייטניוסאייטיונס מפציר בי להירשם אז החלטתי לעשות זאת. באמצע ההרשמה הוא מבקש פרטים של כרטיס אשראי (ללא הכוונה מצדי שאני באמת רוצה לקנות משהו) אבא שלי אומר שזה תרמית ושזה בניגוד לחוק/לא בטוח -- אפשר הסבר?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לילה טוב לכולם, אני מתכנן להתחיל השנה לימודי הנדסת חשמל ואלקטרוניקה. נרשמתי לאוניברסיטת תל אביב ולאוניברסיטת בן גוריון והתקבלתי לשתיהן. כרגע אני בהתלבטות באיזה מוסד לבחור. אני גר במרכז ככה שלימודים בתל אביב משמע נסיעות יומיות, שעה לכל כיוון. במידה ואבחר בבן גוריון אעבור לגור בבאר שבע. הייתי שמח לשמוע מסטודנטים להנדסת חשמל במוסדות הנ"ל על חווית הלמידה האישית שלהם, קצת על המסלול וכל מה שמסביב. לימודים בטכניון לא עומדים על הפרק מבחינתי. תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יוצא לשמעו מדי פעם על כל מיני יפנים שמתאבדים בגלל כסף. לא נראה לכם מטופש? הרי גם אם בן אדם חי במדינה הזאת (מדינה מערבית) עם משכורת של מלצר, הוא עדיין ב-25% העשירים (המפותחים/המערביים) בעולם. ואפילו אם נהיה ממש קיצוניים ונגיד שאין לו משפחה אין לו חברה אין לו ביטוח לאומי והוא גר ברחוב, הוא עדיין חי יותר טוב מרוב העולם (בכל זאת הוא לא צריך לצוד או למות) כל ההיסטוריה האנשים הכי תותחים - יוליוס קיסר, נפוליאון חיו פחות טוב ממה שבן אדם ממוצע חי היום (לא היה להם אוטו, לא היה להם טלויזיה, לא יכלו לנפוש ברמה שנופשים היום, לא יכלו להיות בריאים כמו היום) רוב העולם זה מדינות כמו אפגניסטן, אנטרטיקה, אפריקה, כל מיני חורים באסייה, שבטים בדרום אמריקה שחיים על האמזונס בסין סבא שלי סיפ…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש חנויות מחשבים טובות לקנות בהן את המחשב הבא שלי. עדיפות למרכז אבל לא קריטי. יש את skypc, iqpc, tms, panda, logicpc מישהו יכול לתת המלצות/הערות עליהן?
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני כרגע בתהליכי השלמת בגרויות ותהיתי אם ניתן לבטל את ציוני המגן לבגרויות שעשיתי בתיכון. יש לי בתעודה בסה"כ שני מקצועות עם ציוני מגן: לשון, שם המגן והציון הסופי היו זהים, ומתמטיקה, שם המגן הוריד לי ממוצע של 91 ל79. את שאר המקצועות השלמתי/אשלים כנבחן אקסטרני ללא ציון מגן. אז האם הדבר אפשרי או שמדובר במשהו חריג מדי?
-
- 15 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
היי,היום אכלתי קופסה שלמה שלהם. רציתי לדעת אם זה יכול להזיק לגוף..
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משהו רומנטי לחברה שלי לדחוף לברכה. רלוונטי למחר עד אחר הצהוריים-ערב, מקווה שמישהו מכיר תודה, תקבלו שוקו, או שירותי מין
-
- 15 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
יש לי על המחשב כמה EBOOKS בפורמט pdf כמובן ספרים של איזה 400-600 עמודים ורציתי להדפיס אותם כמה שאלות כמה בערך הדפסה אמורה לעלות בוא נגיד עם דפים לא הכי איכותיים וכריכה רכה דבר שני, מישהו מכיר מקום זול? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך את דעתכם על החנויות הבאות (כל אחד אומר לי משהו אחר ואני כבר לא סגור מאיפה לקנות, מבחינת מחיר, שירות ואחריות): KSP Ivory TMS OMC מיחשוב הצפון נועה מחשבים לא חייב על כולם להביע דעה, רק על מי שאתם מכירים (או ממליצים על עוד חנות...)
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מדריך בקייטנה, ומחר יש לנו לילת לינה בקיטנה. מה אתם ממליצים לעשות בלילה עם הילדים ושאר המדריכים? להפחיד אותם עם מסכת מפלצת, לצייר על הפנים, לשים יד מישהו בדלי מים קרים כשהוא יושן. דברים מהסגנון הזה, בשביל הצחוק . ;D
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תודה לעונים.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האמת אני עובד על פורטל חדש שייצא בקרוב כך שאני ביום יום עוסק בפיתוח ודיבוג של אתר אינטרנט כבד. זה מייד קפץ לי מול העניים, מאז שYNET שידרגו את האתר שלהם הוא מקריס לי דפדפנים, אני אומר דפדפנים כי הוא הקריס לי גם IE וגם FF בלי הבדלי דת צבע ומין. עוד מישו שם לב לזה ? האמת... עם כל המצב המזוויע של הפורטל שאני חלק מצוות ההקמה שלו (והמצב נכון לעכשיו אכן מזוויע) לפחות הוא לא מקריס ת'דפדפן. חחח לא הייתי רוצה להיות מנהל צוות הפיתוח ששידרג את YNET עכשיו :-P אני מתאר לעצמי שיושב עכשיו מישו כמוני אי שם ומזיע מול מסך המחשב בשעה ה14 בעבודה מתוסכל מול עוד התרסקות דפדפנית על הפיתוח שלו
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אנשים מחר אחד באפריל מה יש רעיון למתיחה ??
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , פורום Hwzone אתמול חזרתי מפולין (מסע בעקבות השואה ) ורציתי להגיד שאני ממליץ מאוד לנסוע לשם, וללמוד. רציתי לשמוע את דעתכם על המסע הזה ומה חשיבותו בעינייכם. לי זה היה מדהים, ואני ממליץ בטירוף אולי אני יעלה תמונות יותר מאוחר (צילמתי 1000 תמונות..)
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה משחק מדהים כמו שציפיתי השופט האיטלקי הזה הרס מעט אבל סוף טוב הכל טוב העונש הטכני על שארפ\באטיסטה לדעתי לא הוגן, הם קמו להפריד בשביל למנוע מכות, אלא אם כן השופטים מעדיפים זירת אגרוף [תאילנדי במקרה של בזילה ] קיצר יאללה מכבי!!! :xyxthumbs:
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=VqkN8XsYtJI :smile1: :smile1: אין לי מושג למה..אבל זה חדר לי בצורה מוזרה לראש..אני לא מספיק לשמוע את זה ! ממכר בטירוף ! וגם מצחיק :hat:
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-