כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
אמור להיות לי יום ראשון צו ראשון לפני כמה זמן ביקשתי לדחות והקדימו לי ועכשיו ביקשתי לדחות בשנית כי אני לא אספיק למלא את הטופס הרפואי [אני בבדיקות עכשיו] אז שלחתי איימל ללשכת גיוס והם אמרו שהם לא יכולים לדחות[שאני מכיר המון אנשים שדחו תצו ראשון ] מה אני יכול לעשות?להתקשר?אם לא יסכימו גם בטלפון?אולי פשוט להודיע ביום של הצו שאני לא בא בפקס כי אני חולה?[אני בבדיקות-אני באמת חולה חח ] אם מישהו יודע מה כדאי לעשות תודה מראש ..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברת בירד באדי, המוכרת ממצלמות האכלת הציפורים החכמות שלה, חושפת ב-CES 2025 את Petal - מצלמה חכמה המשלבת בינה מלאכותית לניטור ותיעוד החיים בגינהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 210 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אם אתם מכירים, מדובר באחת הבירות הכי טעימות שקיימות, ואחת הטובות ביותר שיצא לי לטעום. (לא אוהב כהות כמו גינס לף וכו') אני גר בדימונה, יש כאן פאב נחמד שהיה מביא את הבירה בחבית וכרגע, כנראה שהפסיקו לייבא אותה לארץ או שזו רק שמועה? אני לא מוצא מקום נורמלי בו אפשר לשתות את הבירה הנ"ל...מישהו מכיר? יודע אם במקרה יש כאלו בבקבוקים? הבנתי שבחו"ל יש בקבוקים של הבירה הנ"ל אבל בארץ לא יצא לי לראות... תודה
-
- 63 תגובות
- 14.1k צפיות
-
-
שלום! שמעתי מכמה אנשים שלשתות בירה כאשר היא מעורבבת בבלנדר עם שמנת זה ממש משמין... :s05: לדעתכם, זה באמת ככה? אם למשל לשתות כל יום פחית 0.5 ליטר עם אריזת שמנת של 15 % שומן, תוך כמה זמן בן-אדם ממוצע יעלה קילו?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בקניה רגילה אני יכול להחזירתוך 14 ימים, ובתנאי שלא פתחתי את הקופסה, והכל בשלמותו. בקנייה מרחוק(בטלפון/אינטרנט), אני יכול להחזיר במידה ופתחתי את קופסה נכון?
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מקווה שמותר לדבר כאן על יבואנים וזה המקום הנכון (זה לא ממש חנויות..) קיצר רציתי לדעת אם יש כאן דילר שקנה מהיבואן מור לוי. איך הוא? איך החלקים, איך השירות? תודה. (נ.ב הכוונה למור-לוי מראשון)
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
שלום לכם , במעמד הגשת מסמכים להנחת ארנונה האם המועצה יכולה לבקש דף פירוט חשבון ? או שזה נוגד לחוק ? תודה
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
למרות שכבר פעם שאלתי עוד לא קיבלתי תשובה ממשית ממישהו שבאמת יודע, אז מה שאני רוצה לשאול זה ככה, נגיד שאני מזמין את לוח האם הבא מחו"ל למשל מGOOGLEGEAR http://www.googlegear.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=240119 המוצר מגיע לשדה התעופה ואני בא לקחת אותו, האם אני משלם מכס ? או מע"מ ? איך אני יודע אם המחיר בחנות כבר לא כולל מע"מ ? אני יודע שאם אני בא מחו"ל עם מוצר ששווה פחות מ200$ אני לא צריך להצהיר עליו ואני לא משלם עליו מכס, האם זה אותו דבר בהזמנה ? ועוד משהו... שמעתי שעל מוצרים מסוימים אין מכס, האם על חומרה יש מכס ? והאם זה משנה אם אני קונה חלק חלק או מביא את הכל במארז ? אני מבקש רק תשובות מוחלטות אם אתם יודעים, "אני חושב ש... " לא יעזור הרבה ;/ תודה רבה רבה מראש !
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום , כמה משלמים מע"מ ומכס על בגדים ? ומה הסכום הפטור אם יש ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי אנשים, אני מעוניין לעבוד כמאבטח ברכבת. אם מישהו שעבד שם/יודע בוודאות יכול לענות לי על השאלות הבאות אני אודה לו: - מה תקופת ההתחייבות? הבנתי ש-9 חודשים? - האם אני יכול לבחור משמרות? - האם יש רוטציה בין עבודה על הרכבת/ברציפים? או שאלה דברים שונים? - מה אורך קורס ההכשרה? יש לציין שאני חייל משוחרר, שירתתי שירות מלא כלוחם.
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום חברים, אני שוקל ברצינות את האפשרות של ללכת ללמוד בתוכנית העתודה של צה"ל. וכבר בחרתי מקצועות, אך אשמח לגבי קצת ביהורים בנושא התוכן שנלמד בכל אחד מהם שכן בימים האחרונים שמעתי מספר דברים שבלבלו אותי. אנא מכם, לא לפתח את הדיון לכוון של האם עתודה זה דבר טוב או לא, אלא שמרו עליו בנושא המיועד. המקצועות שאותם בחרתי בשתי העדיפויות הראשונות הם הנדסת חשמל ואלקטרוניקה, והנדסת אוירונאוטיקה וחלל. אשמח במידה ומישהו (עדיף מישהו עם ניסיון אישי) יוכל להסביר לי בפירוט רב ככל הניתן מה אני לומד בכל אחד מהמקצועות, ומה אני יכול לעשות עם הידע הזה בהמשך הדרך בשוק העבודה. כמו כן, אשמח לעוד הבהרה קטנה בנוגע להבדלים בין תואר מהנדס לבין הנדסאי. תודה רבה לעוזרים, Anatoli.
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני מחפש למשל לברר כמה עולה כיום בארץ -קוב בטון \או מחירי אץ ,מחירי וכו . העם קיים אתר של מחירון לכל זה ?העם משיהו יודע מחירים ?..לצורך חישוב כמה יעלה לבנות בית .
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
קיימות מספר תוכנות להצגה של הטמפרטורה על הדסקטופ, העיניין הוא שהן דורשות מיקוד בשביל זה. יש למישהו מושג איך אני מברר אותו (בפורמט עולמי, כי מיקוד ישראלי רגיל לא ממש עובד)?
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי הייתי היום בצו ראשון ושכחתי לשאול מה הפרופיל שלי סתם אני ממש ממש מתעניין..איך אני יכול לברר לפני הגיוס ? או סתם אם מישהו יכול להעריך כמה יורידו לי על עקמת בגב התחתון ללא חגורה..
-
- 18 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
היום עשיתי תאונה קטנה עם רכב אחר והוא עשה לי נזק לרכב שלי וזה לא נזק קטן. עצרתי להחליף פרטים והוא ברח לי , הצלחתי לרשום את המספר שלו ואני רוצה לברר עליו פרטים. כתובת או טלפון או משהו.. אם יש למישהו דרך לברר בבקשה שיפנה אלי בפרטי או יגיד לי מה לעשות. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במידה ואדם שעובד במשמרות כל שבוע (סטטי לגמרי - פעם 5 ,4 ואף 3) מוציא חופשת מחלה משלמים לו כסף רק על אותם ימים אשר היה אמור לעבוד (ראשון ,שלישי , שישי לדוגמא) או משלמים לו על כלל הימים בהם היה חולה? כמובן שנלקח בחשבון היום הראשון ללא תשלום היום השני/שלישי 50% והלאה. תודה
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
יש לי שאלה לכמה ממכם! מה הפירוש של הניקים הבאים? e-pit@m - מה הפירוש? mafisto & maphisto - מה הקטע? :s05:
-
-
-
-
אהלן בתור מישהו שצריך ללון בבית החייל בדרך קבע, איזה מהם עדיף, ואני מציין רק מבחינת התנאים, המקום, האיכות. איזה מהם עדיף? מה מכיל כל אחד מהם? והאם לגור שם נחשב למקום יחסית טוב/סביר/גרוע? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
זהו חברים! תוציאו מהר את החשבוניות האחרונות על השוחד שנתתם כי משבוע הבא פשוט לא תוכלו יותר! ואני שואל.... מה לעזאזל קורה בבית המשפט?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
סוף סוף בית משפט עם ביצים נמאס כבר לחכות חודשים שינתקו אותך http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3417191,00.html
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי, אני כרגע אמור להגיע לבית הספר הארצי לתקשוב (בה"ד 7), שהחברים שלי צוחקים עליי הם אומרים שזה חיל מעאפןואין לי סיכוי לחתום קבע בתור נגד(כי הקבא והדפר שלי נמוכים) בעוד שהם אמורים ללכת לבסמח(בית הספר למקצועות המחשב) זה באמת עד כדי כך גרוע? אני אוהב מחשבים ורוצה לעסוק בזה והם אמרו לי שבסמח הרבה יותר טוב ושבהד 7 שזה זה קשר וזה משעמם וממש לא לומדים שם טוב ואין סיכוי לעסוק במחשבים וכו'... הא זה נכון? נדפקתי? בסמח באמת הרבה יותר שווה מבהד7? תודה.
-
- 10 תגובות
- 7.7k צפיות
-