עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום אנשים, אני מתעניין לגבי רכישה של ממיר דיגיטאלי ואני מתקשה לבחור דגם בתוך כל הבאלגן של המכשירים האלה. מישהו אולי התנסה עם ממיר שכזה ויכול להמליץ/ להזהיר על/מ דגם כלשהו? תודה, יום טוב.

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by r0ckY,

אני רוצה לייבא מחשב נייד, השאלה שלי מי יותר אמינה לצורך השילוח? וד"א, איך החנות JR.com מישהו התנסה איתם?

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  3. Started by liiight,

הבאג: ההוכחה שזה פיצ'ר: יצאו תותחים EA, אין מילים בכלל!!!

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. ברחוב, השיר הולך בערך ככה.. nothing i can change i can change i can change i am here here ____ and ive got million people___

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  5. Started by baruch28,

חיברתי ספק שנמצא באחריות למחשב של חבר הספק פתאום התחיל להשרף והיה עשן ובלגן............. מה שנשרף זה חוטים שלו. יש למישהו מושג האם יש על זה אחריות?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  6. Started by beeper,

מי שהתקבל לגאמ"א, בוגר גאמ"א או משרת שם כרגע, הייתי שמח לדבר איתכם, אימייל- beeperb@gmail.com מסנג'ר bason10@zahav.net.il

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  7. Started by Cha0stAlker,

אני גר ברמת גן. ברגעים אלה כל הכניסות / יציאות האפשריות מהבית שלי חסומות בגלל המרתון. בלתי אפשרי לצאת לשום מקום ברכב - הכל חסום. על זה אמי סיפרה לי בטלפון, וזה עבר מפה לאוזן. לא חולקו שום פליירים, לא מסמכים בדואר, נאדה. פשוט פתאום סגרו את כל הרחובות באזור שלי. חוצפנים .

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  8. אני צריך להגיע למיטב-מדור עתודה (אם הבנתי נכון ליד קצין רפואה ראשי) אם מקפיצים אותי באוטו מכיוון דרום (קרית גת), איך להגיע בסדר מצאתי לבד

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. כמה דברים חדשים שהולכים להיות לנו בתחילת 2007-ויש הרבה.. שכל אחד יוסיף משהו לי יש כמה.. 1.הפחתת מחירון המכוניות ברמה משמעותית 2.ווינדוס ויסטה 3.PS3 4.החלטה בנושא המס לגז למשך ה15 שהים הבאות בינואר 2007 5.דגמי פלאפון של נוקיה מדהימים עם 5 מגה פיקסלים וGPS מובנה ועוד.. תוסיפו עוד

• 86 תגובות
    • 5.8k צפיות
  10. Started by Dark Respect,

אני מחפש טראנסים יפנים מהירים עם מלודיות ארוכות מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by matan007,

יש למישהוא המלצה לרקעים יפים ברזולוציית 1920*1080P אבל אוסף של תמונות ולא אחת אחת. כל סיגנון זורם...

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by TOMY-BOY,

שלום לכולם, בניתי אתר לאבא שלי ורציתי לשמוע מה אתם חושבים על העיצוב וצורתו. אני לא כזה השקעתי בעיצוב כי אין לי הרבה ידע בזה. אשמח לשמוע הערות לשיפורים. WWW.DINAMIT.CJB.CO.IL נ.ב, עם הנושא לא נפתוח בפורום הנכון מבקש להעביר אותי לפורום המתאים. בתודה, תומי[

• 11 תגובות
    • 831 צפיות
  13. Started by yosda-boy,

אני לא מבין למה לא? יש המון סיבות טובות לפתוח אחד כזה : - זה יביא המון אנשים לפורום - אני די בטוח שיותר מחצי מחברי הפורום לא קונים את המשחקים שלהם בדרך חוקית. אני רק מציע לשקול את הרעיון לשנות את החוקים בפורום

14. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://news.walla.co.il/?w=/14/806107 פשוט מטורף חחחחח אנשים חולניים בטירוף...

• 47 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. אחרי רמאויות של משרד הרישוי ,קנוניות ושקרים ,עברתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אחרי שעברתי את אותו קקה לאוטו!!!!!

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  16. Started by AliceInChains,

הי חברה, שידרגתי תOFFICE והOUTLOOK הותקן על ה WINDOWS MAIL שהיה לי לפני. כל ההודעות של החשבון שלי נמחקו ואני לא יכול לדעת אם זכיתי ונמחקה ההודעה, או לא. האם אפשר בבקשה לשלוח לי מייל אם זכיתי או לא? אם זה אפשרי אתן את המייל בפרטי למי שצריך.....

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  17. Started by Milford Cubicle,

;D

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  18. הסקר הזה נועד בשביל לדעת את הגיל של האנשים שכותבים פה בפורומים, כי כפי שנראה לי כולם פה מבוגרים ומאוד מבינים...ואל תגידו שזה לא בפורום המתאים כי זה פורום כללי...

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by PhP dUdE,

מהר לפני שיגמר יש כמות מוגבלת נו מי אוהב אותכם? http://www.funnyjunk.com/pages/cupholder.htm/

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  20. Started by TAsraf,

אוקי רק השנה התחלתי ללמוד פיזיקה וביום ראשון הבא יש לי בוחן מישהו יכול לתת לי הסבר מהם ה3 דברים הבאים: 1.תרשימי כוחות (מלבנים + חיצים) 2.כוחות מגע 3.שאלה : כיצד יודעים שעל גוף מופעל כוח אין צורך בהרבה טקסט אבל אם יש אני אשמח אני מבין פחות או יותר תודה :xyxthumbs: [ההיתי חולה סעמק לא ההיתי בשיעור,למרות שאני מבריזן לא קטן=]]

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. היי בעוד אנחנו מתעסקים במפוחים כן או לא, ושאר "העניינים", בא הפנטגון האמריקאי ומטיל את הפצצה הזו - https://news.walla.co.il/item/3237630 ולי יש אי אילו השערות בנדון .....

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. מישהו מכיר את ROCKING MUSIC של MARTIN SOLVIEG? אני רוצה לדעת מי זה זה ששר שם אני מחפש שיר שלו כבר הרבה זמן.זה לא MARTIN SOLVIEG שר זה מישהו אחר תודה

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  23. אני לא יכול להרים את המושב, הידית לא זזה מעלה יותר, האם זה ניתן לתיקון או שלוותר ולקנות כסא אחר?

• 9 תגובות
    • 15.3k צפיות
  24. Started by Guarding angel,

ראיתי את זה אצלנו באיירנט והחלטתי לחפש ולשתף איתכם את זה מצחיק מאוד מידע על השחקנים http://www.giantitp.com/ootsChars.html הסיפור http://www.giantitp.com/cgi-bin/GiantITP/ootscript?SK=1

25. Started by parlov,

אני מעוניין לחזור קצת לכושר (מה לעשות עבודה משרדית עשתה את שלה) לפני כ 5 שנים היו בבעלותי אופני Mongoose שעלו לי סביב ה3500 חדשות מהחנות. כעת אני מעוניין לחזור קצת לתפקיד ומעוניין ברכישת זוג אופניים לכניסה לתחום מחפש בעיקר יד2 על מנת לא לשרוף כסף רב בחנות על זוג חדש. ראיתי הרבה ביד2 דגמים Mongoose Otero סביב 1500-2000 האם זה דגם סביר לחזרה\כניסה לתחום? למישהו יש את הדגם ויכול להביא חווית משתמש? כדאי ללכת על חברה אחרת או דגם אחר בתקציב סביב העד 2000 ש"ח. מיועדות לרכיבה בשבילים ובפרדסים סביב נתניה,כפר ויתקין והסביבה.. תודה לכולם מראש על העצות.

• 1 תגובה
    • 6.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים