עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. למי ששמע על הפרוייקטים (דוגמת Folding@Home), השאלה די ברורה. למי שלא - מדובר בפרוייקטים בנושאים שונים ומשונים (מחקר מחלת האלצהיימר ועד חיפוש חיים בחלל החיצון) שדורשים כמויות עצומות של כח עיבודי, שמפוצלים בין עשרות עד מאות אלפי מחשבים פרטיים (ולאחרונה PS3-ים) ברחבי העולם. ניתן להוריד תוכנה המאפשרת השתתפות בפרוייקטים מהאתר של כל פרוייקט, כשהבולטות הן BOINC, התומכת במגוון רב של פרוייקטים, או הקליינט של Folding@Home, שמתוכנן להשתמש לא רק במעבד המרכזי אלא גם במעבד של כרטיס המסך. אם אתם מצביעים לאפשרויות 3-5, רשמו גם לאיזה פרוייקט אתם תורמים את משאבי המחשוב היקרים שלכם - כדי שנוכל להקים את צוות HWZone ולהשתלט על העולם ולמצוא תרופה לסרטן וכו'!

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by shloosh,

נמאס לי כבר מכל הפעלולים של הוליווד... אני רוצה סרט נורמלי עם עלילה!!! וגם מה זה כל הדברים הלא נורמלים והלא מציאותיים שעשו שם?!? F35 שמטייל מעל ומתחת לכבישים ורודף אחרי משאית?? הקטע הדפוק הזה שהוא מקפיץ את המכונית ופוגע במסוק??? וגם כל הדברים הקטנים שקשורים למחשבים שהיו מטומטים, כמו להתחבר לקשר של המטוס קרב ולהגיד לו פקודות לא נכונות.... נו באמת??? קיצר פעלולים ויריות סבבה יפה,אבל 0 עלילה 0 מציאותי ציון 7.3 .

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by DeaglinG,

שלום, אני חייל שמשרת בתור מנהל רשת בפלחי"ק (פלוגת חיל קשר), והפלוגה שלנו נמצאת במצב חברתי ירוד ביותר, בעיקר עקב אנשים שהתשחררו והרוב חדשים. המ"פ שלנו אמר לנו שמי שיש לו רעיון ל"ערב גיבוש" (בבסיס כמובן), אבל משהו ברמה גבוהה, מוזמן להגיד לו ויקבל את כל מה שהוא צריך בשבילו. כמה דוגמאות למה שהוא נתן: 1) סרט. עכשיו לא סתם לשבת ולראות סרט, אלא לארגן כמויות של פופקורן, מזרונים במגרש, מקרן, גיטרה, והכל בשנטי עד אור הבוקר. הכנה של בריסטולים עם פרסום הסרט וכדומה. השקעה רצינית. 2) ערב תירס חם. קונים 20 קילו תירס ורוטב צ'ילי, ועושים ערב תירס חם כמו בקום המדינה. אני מחפש רעיון למשהו רציני ממש. משהו שיצרוך עבודה של יומיים לפחות, אבל שיגרום לפלוגה להיות בשוק. יש עצות?

• 15 תגובות
    • 8.2k צפיות
  4. Started by Chymes,

שבוע הבא ישוחרר שני פרקים חדשים (!) של בבילון 5. הפרקים יקראו Voices in the Dark ויצאו רק על DVD. אם הפרקים יצליחו אולי בבילון 5 האגדית תקום לתחייה. תחזיקו אצבעות! קישורים: http://www.youtube.com/watch?v=9hGAQMhRTwA אלוהים זה נראה כל כך טוב!!! בבילון 5 עם גרפיקה ואפקטים ראויים לשנת 2007.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by J0n1,

רק היום נחשפתי לזה. למי שלא מכיר שילוב של WOW וסימס עולם וירטואלי בו נמצאים מאות אלפי אנשים מכל רחבי העולם שמקיימים חיים כמו במציאות, אפשר גם להרוויח מזה כסף (כל 250 מהמטבע שבמשחק שווה ל1$) בקיצור, עכשיו הורדתי את זה ואני אתרשם קצת ואז אכתוב, למי יש משתמש כבר? האתר - http://secondlife.com/

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. מישהו יודע אוליי כמה עולה חישוקי מגנזיום לטויוטה קורולה? לא מחוייב שיהיו של טויוטה...אבל אם מישהו יודע מחירים של שניהם (של טויוטה וגם רגילים) אז סבבה... אני אשמח לתגובה...יש לי קורולה RUNX ואני רוצה להשים לה מגנזיום וסתם בא לי לדעת כמה זה אמור לעלות לי.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Hellgrace,

לאחרונה התגלה באג חדש. אם אתם רושמים na_Áay±maÁÇáç±Çáß±Çá§ÁaÇáDZOÇá±Çá§±Çár×ÁÇ á+NÇ áLáÇá בpersonal msg (הודעת אישית,הכתב האפור ליד הניק אחרי המקף) בMSN live (עד כמה שאני יודע,זה לא פוגע בגירסא 7 ו 7.5) , אתם לא יכולים להיכנס לאותו מייל מהמחשב הנוכחי. יש דרך לתקן את זה,אם נפגעתם: היכנסו ל: C:\Documents and Settings\USER_NAME_HERE\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts ומחקו את התיקיה של המייל הפגוע. שום מידע (כמו הניק שלכם\אנשים ברשימה) לא ימחק,והבאג יתוקן. אתם מוזמנים להפיץ לחברים שלכם\לפורומים אחרים,רק תיתנו לי קרדיט אם אתם מעתיקים את הניסוח המדויק

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. מה הרשת הטובה (אמינה, זולה, איכותית...) ביותר לקנות בה מחשב?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by achiya1,

אוקי אז ככה..יש לי כמה סרטים על המחשב שאני חושש לצפות בהם כי אם הם גרועים ויכול להיות שהם גרועים..אז אני מרגיש בבעסה שנה אחרי זה! אז אני רושם פה את הסרטים מי שמכיר אותם שיכתוב עליהם ביקורת קצרה..המלצה וכזה תודה חבר'ה ! והמועמדים לפרס הסרט הטוב ביותר הם : Pride.DVDRip.XviD-DiAMOND Civic.Duty.2006.LIMITED.DVDSCR.xVID-LRC Until.Death.2007.DVDRip.XViD-ESPiSE Smokin.Aces.2007.DVDSCR.XviD-NoSCR The.Astronaut.Farmer.DVDRip.XviD-DoNE Harsh.Times.2005.WS.DVDRiP.XviD.DvF The.Contractor.2007.STV.DVDSCR.XviD-FiCO Pathfinder.DVDRip.XviD-DoNE Hot.Fuzz.2007.PROPER.DVDRip.XviD-ORiGiNAL 16Blocks.2006.iNTERNAL.DVDRip.XviD-UNDEAD אוקי..כפי ששמתם לב הסרטים לא הכי מוכרים בארץ..כ…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אני צריך אתר עם מילון עברי-עברי ושיהיה בחינם.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. הסרטון: נראה טוב, מישהו יודע מאיזה סרט זה, הוא לא רשם.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by IG,

האואטאר שלי מאוחסן בוואלה תמונות, ומשום מה עכשו כל פעם שאני טוען דף באתר נדרשת ממני איזה סיסמה (ומשום מה הסיסמה שלי בוואלה לא עובדת), ואני לא רואה את התמונות שלי בשום מקום באתר... מישהו נתקל בה או יודע מה לעשות ??? (וכן, אני יודע שצריך להעביר את התמונות לאימג'שוק...) תודה על העזרה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. תראו באיזו יבשת נמצאת תאילנד על פי ישראייר [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 4.8k צפיות
  14. בעקבות שידור סרטי מסע בין כוכבים ב-Yes 2 התחלתי לערער בסוגיה קשה: איך גזע ערסים כמו קלינגונים בכלל הצליחו להתפתח? מישהו חשב על זה?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by VL,

שלום , כנראה שאני מוציא רישיון לטרקטור בע"ה השנה , רציתי לשאול האם הרישיון מקנה לי לנהוג על עוד דברים חוץ מטרקטור ? רישיון לרכב פרייבט נשאר כרגיל או שיש איזה שינוי ?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by FresH-MeaT,

מי שזוכר היה לי קטע שחשבתי שהם עובדים עלי וניבהלתי.... כשקניה נימשכה קצת יותר מדי זמן... הם אמרו לי שהם הזמינו לי כבלים על חשבונם ושהם מרכיבים לי על חשבונם.. ולא האמנתי.... בסוף סתם יצאתי טמבל.... לא רק שקיבלתי מחשב מורכב שעובד פיקס... הם עשו לי אותו ככה שתיהיה לי זרימת אוויר מושלמת... כולל כבל מאריך שלא הספיק והכל על חשבונם... יצא שסתם הייתי לחוץ והוצאתי להם שם רע... אז קבלו תיקון... אני באמת ממליץ בחום

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. הסרטים שברשימה וכמובן ביס פלנט. התנפצות- הדיט שתקע אותי- אהבה בתפריט- 1408- -הנעלם- מה עדיף, מה כדאי? כמובן שעם החברה. מה מומלץ? תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. יש לי מספר של לוחית רישוי של מישהו ואני מעוניין לגלות מי הבעלים

• 15 תגובות
    • 204.9k צפיות
  19. Started by Gilo2005,

קודם כול היום יש לי יום הולדת 18 אז ככה החלטתי שמסיבה לא ממש בא לי,הרבה חברים בצבא.. אז קבענו לנסוע לתל אביב לאיזה מסיבה טובה-מועדון טוב. אני מבאר שבע,הנסיעה זה לא בעיה. עכשיו אבקש מחברי הפורום לתת המלצות למועדונים טובים בתל אביב,לאן שווה להכנס וממה להתרחק.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אני בטוח ששמתם לב בזמן האחרון לעובדה שעוד מעט נבחרת ישראל תשחק נגד נבחרת אנגליה. עכשיו, אני לא בטוח אם זה רק אני, אבל כל פעם שנבחרת ישראלית כלשהי מגיעה למשחק כזה חשוב, מתחיל ריטואל שאותי אישית נורא מעצבן. זה הולך ככה: קודם כל מתחילים לחמם את השטח, יוצאים בהצהרות בומבסטיות ומפוצצות, השחקנים לאט לאט מתחילים להתלהב, ובאותו זמן גם האוהדים מתחילים להעלות את הציפיות שלהם. התקשורת חוגגת עם כל מיני ציטוטים מעניינים(והמעצבן ביותר מביניהם "אני קונה תיקו בשתי ידיים!") וכולם בטוחים שנבחרת ישראל מגיעה כעדיפה או לפחות שווה בין שווים למשחק בוומבלי, ושאנגליה היא בעצם האנדרדוג. הנה כמה מהציטוטים הנחמדים(אם כי מעט אופטימיים ויומרניים) שנאמרו בשבוע האחרון: http://www.one.co.il/cat/art…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3446734,00.html מה אתם חושבים על השביתה? צריך לעשות אותה? כדאי להם לחכות איתה קצת עד אחרי החגים?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by MiniMizer,

http://www.nrg.co.il/online/4/ART1/635/665.html תקשיבו לשני הקטעים, פשוט קורע

23. Started by intel suck,

אף אחד לא פתח :-\ אז אני אפתח יש לי היום יום הולדת 15 אז מזל טוב לי

• 15 תגובות
    • 861 צפיות
  24. איתי ניזרי, תושב נתניה בן 18 נהרג לפנות בוקר (ה') בתאונת דרכים, לאחר חגיגת החתונה של דודו. במשטרה בודקים חשד שהתאונה התרחשה בזמן תחרות בין שני כלי רכב. קישור לידיעה מ-YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3451554,00.html ותצלום מסך מתוך חדשות האתר TL (תלחצו): [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by GRiM,

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.