עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. התחלתי לשמוע אותם לא ממזמן (טוב היום! ) והתמכרתי תכלס? הורדתי שירים שלהם אהבתי את כולם פשוט כולם גאוני! וזה לא קרה לי כמעט בכלל (רק עם דיסק אחד של בלינק P: ) אבל אני ממש רוצה לקנות דיסקים שלהם יש לכם מושג אם מוכרים בארץ? ואם כן איפה? תודה!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, אני רוצה לקנות ממישהו פרטי סכין מסויימת ששווייה הוא בערך 1100 ~ 1300 דולר. איך אני נמנע מתפיסת הפריט במכס לעזעזל איך? למה אני צריך לשלם בערך 900 ש"ח מס על פריט אספנות? UPS DHL FEDEX וכל אלה עוברים מכס או שזה כבר מטופל? תעזרו לי בבקשה כבר אכלתי אותה עכשיו עם סכין יותר זולה (שווייה בערך 400$) מס 300 ש"ח. מה לעשות? תודה רבה מראש.

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. Started by MORIDIN,

:AR15:

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. Started by Cereal Killer,

מותר לי אני שרוט!

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. אני מדריך בקייטנה, ומחר יש לנו לילת לינה בקיטנה. מה אתם ממליצים לעשות בלילה עם הילדים ושאר המדריכים? להפחיד אותם עם מסכת מפלצת, לצייר על הפנים, לשים יד מישהו בדלי מים קרים כשהוא יושן. דברים מהסגנון הזה, בשביל הצחוק . ;D

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. ההודעה הזו תראה קצת פתאטית, אבל כבר עברתי את הגיל שאכפת לי מלעשות פדיחות. אני בחור בשנות השלושים לחייו שנתק קשר כמעט עם כל המעט חברים שלו והמעט שנשארו נשואים עם ילדים כך שאין לי הרבה מה לעשות איתם. כנראה שאני בן אדם קצת קשה. חחח. בכל מקרה, בזמן הפנוי הרב שיש לי אני בדרך כלל מפתח משחקים. פיתחתי משחק לPC וANDROID והתחלתי למכור אותו, למרות שהוא לא נחל הצלחה רבה. בגדול אני לא מתבייש לומר שאני תכנת מאוד מוכשר ואני עושה דברים בקלות שאחרים לא יודעים אפילו מאיפה להתחיל. מכיוון שפיתוח משחקי מחשב הוא תחום עיניין שלי, חשבתי לחפש אנשים שעוסקים בתחום. בתור תחביב, אבל כמעט ושאין בארץ. או שאני לא יודע איפה לחפש. חשבתי שזה כיוון טוב להכיר אנשים חדשים, אבל הפורום המסכן בתפוז לא נראה לי מק…

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  7. במקביל לדיווח מ-Steam שמציג שיפור אפסי למצבה של AMD בשוק המעבדים, עדכון מצד מפתחת המבחן PassMark מצייר תמונה שונה לחלוטין ואופטימית הרבה יותר לכתבה

8. אאוריקה! http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=371573&sid=127

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אם כן אנא ציינו את הספקית שלכם, תודה http://www.mobilefun.co.uk/

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by raiman1,

קיצר, היו לי נעליים asics gel fuji attack שעולות בערך 500 ש"ח. איבדתי נעל אחת( שמאל) ואני מחפש מקום שאפשר לקנות רק נעל אחת(גם באינטרנט טוב). אם אתם מכירים מקום כזה אני אשמח שתשפו אותי... תודה מראש!

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. שלום , אני מעוניין בבלנדר לכתוש קרח ופירות , לשם הכנת אייס קפה , שייקים וכו' איזה אתם ממליצים ? מניסיון או שאתם יודעים שהם טובים תודה מראש

• 15 תגובות
    • 17k צפיות
  12. Started by SD Project,

איך אפשר לדעת ?! תודה, ניאו

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. מה הרשת הטובה (אמינה, זולה, איכותית...) ביותר לקנות בה מחשב?

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by psychuil,

ההגיון שלי בלמה כן כדאי הוא שכשיש כ"כ הרבה אנשים שהלכו ללמוד מדמ"ח והנדסת תוכנה כי זה מקצוע מבוקש זה מפריד אותי מהעדר בתור מישהו שמתכנת לא כמטלה ונהנה מאתגרים בקוד. מצד שני, מי שלא יודע מה זה עלול לפסול את הקו"ח כי זה נראה מוזר. לכל מי שאין לו מושג מה זה - http://en.wikipedia.org/wiki/Brainfuck אז מה דעתכם בנושא, כדאי או לא?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  15. [לא ידעתי איפה לפתוח את האשכול, לכן העבירו אותו בבקשה למקום הנכון] יש לי מסך CRT 17" מעבד AMD 64 2GHZ 512 RAM כרטיס מסך 128M VGA כאשר אני מריץ קבצי HD אני רואה שהתמונה בעצם עשויה ממלא נקודות קטנות, אני חושב שזה ארטיפיקים אבל אני לא בטוח. יכול להיות שזה בגלל שהמחשב שלי חלש מדי? או שמא זה הכרטיס מסך? אולי המסך? העלתי תמונה אבל לא רואים את זה פה ממש טוב. האיכות של הסרטון היא 720p תודה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by תחמן מתימן,

שלום,אני בן 17 ולא עשיתי בחיים בדיקת דם זה נוראי?? יכול להיות שאני חולה במשהו ואני לא יודע? תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. ולא סתם רקעים לא איכותיים ;D תודע

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by IG,

מצחיק, הזוי, ושאר הדברים שעושים סרט טוב הבהרות: -הת'ראד נפתח לשם דיון\ המלצה על הסרט Lets Go To Prison בלבד. -ולא להפוך את זה ת'ראד המלצות לכול מה שאתם רוצים!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Googleness,

מנסים בעבודה לשכנע אותי להתנדב במשטרה אזרחית משום מה. מישהו מתנדב או התנדב שיכול להגיד אם זה לעניין? יש מסלולים ? למי פונים? שעות סבירות? בשלב מסוים צריך ללבוש מדים\נשק או שהכל בלבוש אזרחי?

• 15 תגובות
    • 4.5k צפיות
  20. Started by eido300,

קודם כל אני רוצה להקדים שאין לי מושג בכל מה שקשור לאלקטרוניקה. נהרס לי מכשיר חשמלי כלשהו פתחתי אותו ועם טסטר בדקתי אם יש זרם, גיליתי שיש זרם עד רכיב כלשהו (שלצערי אבד לי כך שאני לא יכול להעלות תמונה שלו), הרכיב הזה נראה כמו משהו בין דיודה/נגד לבין גוש מתכת אפור עם רגל מכל צד, הדבר היחיד שאני זוכר שהיה כתוב עליו זה LDCPG מתחת לזה משהו כמו ry240 מתחת לזה משהו עם tf 240c (אולי מעלות?) ובשורה האחרונה 250v10a ובעיגול היה כתוב tov או משהו כזה, חיפשתי LDCPG בגוגל הוא הביא לי כמה תשובות בסינית (אני חושב) וברוסית. הבנתי שיש רכיב שתפקידו הוא לההרס במקום המכשיר החשמלי (כנראה אם יש מתח גבוהה או משהו כזה, כמו שאמרתי אני לא ממש מבין בזה...) ושהוא בעצם מגן ב"גופו" על המכשיר, מכיוון שה…

21. אז כמו שהכותרת אומרת,אחרי מבחנים ראשוניים,מבחני התנהגות,4 ראיונות אישיים וטקס חתימת קבע שבו אמרו "עברתם את כל המייונים האפשריים,מה שאנחנו מחכים לו זה תוצאות התחקיר הבטחוני" קיבלתי היום מכתב שבו הם מודיעים לי על הסרת מועמדתי מהפרוייקט בלי שום נימוקים או סיבות. שלחתי פקס שבו אני מבקש לערר ולשקול מחדש אך אני בספק אם זה ישנה משהו. מה עוד אני יכול לעשות בנושא?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by oba3k,

כן, זה מסך http://www.tgdaily.com/2006/03/28/pimpstar_led_wheels/

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. בשנת 2000 לקראת הסילבסטר של 2001 השמיעו איזה שיר פופ בMTV בתדירות גבוהה מאוד קרוב לוודאי שהגיע גבוה בכל המצעדים בזמנו . אני מנסה להיזכר בו ולא מצליח לזכור מילים או נגינה שלו הוא היה משהו בסגנון דומה לשיר הזה של יש למישהו רעיון לשיר פופ להיט מאותה תקופה ? עברתי איזה שעה על הפלייליסט של יוטיוב עברתי על רשימת מצעדים לא הצלחתי לזהות .

• 15 תגובות
    • 5k צפיות
  24. http://store.warnervideo.com/whv.product.asp?upc=085393367121 כן... עוד חודשיים 7/12 אני גאה לעשות פרסומת למשהו שאני הולך לקנות מה אתם חושבים על זה? מי קונה גם? הבעיה שבינתייים אפשר לעשות רק pre-order לארהב ואני רוצה תגירסה האמריקאית של זה... כי שהם עושים את זה בעברית הם הורסים 10 דיסקים מושקעים... 60 דולר פרטים נוספים בוידאו קליפ: http://whatisthematrix.warnerbros.com/trailer/trailerplay.html?id=ultimatematrix&type=windows&speed=300000

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.