כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
המון בהצלחה לכל הניגשים התכוננתי הרבה מאד מקווה להצליח הפעם!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
( התרד במקורו הוא של SIMONSIX, אני העתקתי ושיניתי את מה שצריך בנוגע לקנייה הזו, אז כל הקרדיט לו ) בהמשך לקניות הקבובצתיות באתר, אני רוצה גם לנסות לארגן קנייה למשחק שאני ואני מאמין עוד מספיק אנשים מחכים לו. מחיר המשחק במקור: 199 מחיר המשחק כרגע בתנאי שיהיו 20 אנשים: 189 חשוב לציין, שתג המחיר של המשחק הוא 60$ בדומה לCOD:MW2 ככה שהוא אמור להיות יקר יותר מהרגיל(ואגב, בקנייה של COD הגענו להרבה יותר מ-50 איש, ואם כאן נגיע ל-50 אני מאמין שנוכל להוריד עוד את המחיר). עוד משהו חשוב: גרסת הPC כוללת גם את 2 חבילות הDLC שיוצאות בתשלום לקונסולות. ככה שאם מישהו מתלבט בין PC לקונסולה לדעתי גרסת הPC עדיפה בהרבה. עמוד המשחק באתר ארקדיה : http://www.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=pca…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי דוח כאשר החנתי את הרכב בתחנת אוטובוס והלכתי לקנות סיגריות בחנות שממול חזרתי אחרי 2 דקות יש דוח של 250 והפקח כבר לא שם איזה עצבים זה . קיצר הרכב הוא על שם אבא שלי ומן הסתם אני רשום בביטוח ,השאלה היא כזאת -האם הנק ירשמו על שמו או על שמי ? ואיך אני יכול להעביר אותם על שמי ?צריך לשלוח מכתב לעירייה או איך זה עובד ? תודה
-
- 21 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מחפש אתר/ספר טוב ללימודי הנדסאי שפת C. או אם יש אתרים מומלצים, אשמח לשמוע. האתרים הבאים מומלצים? יש אתר מומלץ יותר? http://www.underwar.co.il/library.asp?Page=Programming#cat104 http://clang.eitan.ac.il/
-
- 6 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני צריך מאמרים, העדפה רצינית לאקדמאיים (משהו שאפשר להסתמך עליו לעבודה), העדפה נוספת לאנגלית [או כל שפה אירופאית אחרת, כעקרון], אבל גם עברית עובד, בנושאים של התייחסות האנושות למוגבלים שכלית בחברה, ושינוייה במשך השנים, והתייחסות האנושות לגאונים. מה שיעזור לי: 1. מאמרים של אוניברסיטאות מוכרות 2. כתבות חדשותיות (אני מחפש כרגע באתרי חדשות, משם אני מניח שאפשר לנתח כל מיני מצבים קיצוניים) 3. וכו'. תודה מראש, גיא.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
טוב שכל אחד ישלוף את הסרטים המסריחים שהוא ראה כולל קצת הסבר מה מסריח כמובן אני יתחיל American High School טוב אז ככה העטיפה והטרילר של הסרט ניראים נחמדים אפשר לחשוב שזה איזה אמריקאן פאי קלון בפועל מקבלים אמריקאן פאי קלון סוג ז שלא מעורר אף גיחוך הסרט הזה פשוט משעמם -משעמם ברמה כזאת שכבר עדיף לראות איזה תוכנית זבל בטלוויזיה מהסרט הזה בכלל עדיף לעביר את הזמן ביוטיוב ולא להתקרב הסרט הזה מזכיר לי קונסולות סיניות בהשראת קונסולות יפניות כמו VII \ופופסטישן \וזבל אחר השם מזכיר את אמריקאן פאי וגם העטיפה אבל מה שיש בתוכו זה חראה של קרנף חולה בצהבת שהשתין אליו קוף ראדיואקטיבי שדפק בואש בקיצור להתרחק
-
- 168 תגובות
- 18.8k צפיות
-
-
-
טוב, אני חש שיש צורך בקיומו של הת'רד הזה, שירכז את כל התמונות הכי מצחיקות שתצליחו למצוא לי יש די הרבה, אז אנסה להביא כמה שיותר מהן כאן... הנה הספתח:
-
- 71 תגובות
- 17.4k צפיות
-
-
שלום רב היום התגלתה בעיה מוזרה בפייסבוק בפלאפון שלי (samsung s8300 או משהו כזה) כל פעם שלוחצים על הכפתורון הקטן של הפייסבוק, זה פותח את הדף פתיחה [איפה שצריך לשים שם משתמש וסיסמא] - אבל עם מייל של מישהו אחר! אנשים שאני לא מכיר ופעם בכמה פעמים זה פשוט נכנס לפייסבוק של בנאדם אחר לגמרי, שאני לא מכיר, ומראה לי את כל הסטאטוסים שלהם אם לוחצים על פרופיל זה נכנס לפרופיל שלי. אני ברשת פלאפון, התקשרתי לחבר בסלקום עם פלאפון של סאמסונג גם [כמו שלי אבל טיפה שונה, עגול כזה] ואצלו בעייה זהה! מישהו נתקל?
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני רוצה לשים פאנטון אחד מהשירים שיש לי במחשב...אני לקוח באורנג' יש אפשרות לעשות את זה ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום. בסדרה בסופרנוס בעונה 13 בפרק 2 בדקה 46 יש שיר ששומעים ברקע ואני רוצה לדעת מה השיר הזה . הקלטתי בעזרת הפלאפון את השיר . לאיפה אני יכול לעלות אותו בשביל לשים פה קישור ? הפלאפון שלי זיהה(ככה רושמים?) בשבילי את השיר(הטכנולוגיה של היום) בכול מקרה זה השיר . spitfire the prodigy
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אנחנו מתכננים ללכת לשם, אבל לא סגורים על מה הולך להיות שם. מישהו היה שם או מתכנן להיות שם? כי אני לא יודע מה לעשות בקשר ללינה. הם הביאו באתר שלהם רשימה גדולה של מלונות, אבל יש רק טלפונים בלי שום מידע מה המרחק בין הפסטיבל למלונות, ובאיזו רמה הם.
-
- 9 תגובות
- 859 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות את המשחק, וכאמור אני לא ממש יודע מהיכן להמליץ לו להשיג אותו. כעקרון אפילו סיריאל מקורי בלבד יספיק (רכישת המשחק היא למטרת משחק אונליין וזהו)... על מה תמליצו?
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
http://www.last.fm/event/1354568+Infected+Mushroom+at+Gane+HaTa%27arucha+on+11+February+2010 http://www.facebook.com/event.php?eid=271528505790&index=1 מישהו יודע אולי כמה עולה?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הסרטון שאני מחפש זה בעצם סדרה של סרטונים (5 בפעם האחרונה שחיפשתי) הסרטון עצמו מצוייר (לא וידאו) והוא מסוג הסרטונים האינפורמטיביים האלה דברים כמו יש X סינים על כל אמריקני או יש יותר הודים עם תואר מאשר אמריקנים (זה מה שאני זוכר מהסרטון)
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
l-theanine הוא אחד המרכיבים הפעילים של תה ירוק (בנוסף לקפאין). מדובר בתוסף מזון חוקי לחלוטין. http://en.wikipedia.org/wiki/L-theanine באופן מתומצת - מרגיע, משפר ריכוז (ועכשיו מתחילה תקופת בחינות..). חיפשתי בגוגל, זאפ, וברשת שקדיה, ולא מצאתי. אחד מהשמות המסחריים הבולטים בחו"ל הוא suntheanine. (הייתי שותה תה ירוק, אבל קפאין מאיץ לי את מערכת העיכול).
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם אני מכיר מישהו ששם טיפה טהורה ואחרי זה הלך לישון ישר זה נראה לכם הגיוני? מה קרה לו בדיוק אחרי זה? תודה יאללה ביי
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה שהתחילה בחודשים האחרונים. מעדיף לא להגיד למה אבל נהרסה לי כל המשפחה וזה בלתי ניתן לשינוי. גם החברים כל אחד הלך לתחומו, והקשר נותק. זה כמה חודשים ככה, שאת רובם העברתי בבית בגלל בעיית דיכאון שיש לי. אני פעם בשבוע הולך לטיפול פסיכיאטרי בתל אביב. אבל רציתי לשמוע עצות גם ממכם, כאשר הבעיה העיקרית שלי היא הבדידות המעיקה. גם מצב רוח מסריח לא ממש עוזר, אבל זה המצב. אני צריך להיות כמה שפחות לבד. אבל זה לא ממש מעשי במצב הזה. אני התחלתי תואר באחת האוניברסטאות הנחשבות בארץ אבל הפסקתי בגלל האירועים.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני רוצה לפתוח את הפרופיל שלי בפייס לכולם גם למי שלא חבר וגם מי שלא חבר של חבר שלי... ולחצתי בprivacy על הכל everyone וזה נשאר חסום רק לחברים.... מה עושים? אם זה לא שייך לפורום הזה תעבירו כי לא ידעתי לאן.תודה.
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה לאחר נסיון לחפור קצת בענייני דיני עבודה יצאתי בעיקר מבולבל . רציתי לשאול אם מישהו יודע בוודאות את התשובה המדוייקת לאחת מהשאלות הבאות: 1.האם זכאות לשעות נוספות מותנית בכך שהעובד הועסק במשך חמישה ימים לפחות באותו שבוע? 2.האם יש איזשהו תעריף קבוע לעבודה בשעות הלילה, החל מ 22:00 ואילך? (גם באחוזים נחשב קבוע). 3.כיצד מחשבים שעות נוספות מעבר לעבודה במשמרת לילה? (לדוגמא אם עבדתי בין 10 בלילה ל 6 בבוקר בתעריף לילה ולאחר מכן עוד 5 שעות נוספות עד 11, כיצד יחושבו השעות בין 6-11?) 4.האם נכון שביום שישי כל שעת עבודה מעבר לשעה שביעית נחשבת לשעות נוספות? 5.מהו התעריף לשעת עבודה במוצ"ש. תודה רבה חברים, ייתכן ושאלות נוספות יעלו בהמשך.
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום התחלתי להרוויח כסף ולהוציא כסף במסגרת עסקית ואני צריך לתת חשבוניות מס לעסקים שאני עובד איתם עקב כך החלטתי לפתוח תיק במס הכנסה ויש לי כמה שאלות הפעולות שעשיתי עד פתיחת התיק במס(אני כחודש בעסק הזה) ההוצאות, וההכנסות, אני אצטרך להכניס אותם לחשבונות? במידה וההוצאות לא רשומות על שמי (רשומות על כרטיס האשראי של אבא שלי) כיצד זה יוסדר? האם במסגרת העסק אני אוכל להמשיך להשתמש בכרטיס האשראי של אבא שלי לצורך הוצאות? (הוצאות שקל מאד להוכיח שהן לטובת העסק - פרסום) תודה גדולה לעונים המנוסים שפעם היו מתחילים כמוני ומישהו מנוסה עזר להם
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
והאם כדאי לקחת קורס כזה במסגרת לימודי מדעי המחשב.?
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
אז ככה גיל 20 שלי מתקרב ואני מעוניין כדי לציין את האירוע הזה לטוס לחול...עכשיו בגלל שאני בצבא אני יכול לטוס לחול רק אחרי שיש לי שמונה חודשים בצבא,מה שאומר שרק מה12.4.10 אני אוכל לטוס איפה באירופה כדאי לטוס בתקופה של אפריל?עדיין קר שם בתקופה הזו או שמתחיל להיות נעים? אני חשבתי על אירופה ובתוך אירופה על הולנד\בלגיה\גרמניה..... יש מה לעשות שם מבחינת מקומות לראות,פארקים וכו'?המחייה שם יקרה? ודרך אגב ה12.4 השנה זה יוצא אחרי פסח נכון?כי תמיד בתקופה של פסח טיסות ונופשים זה ממש יקר...
-
- 26 תגובות
- 4.7k צפיות
-