כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני מתכנן קניית 2 מחשבים בימים אלו ואני מתלבט בין קניית מחשב מנעה מחשבים וKSP. האחרונים זולים יותר (לא בהרבה) אך מציעים פחות אחריות. לא אכפת לי לשלם קצת יותר בשביל האחריות הנוספת, אבל השאלה היא אם עדיף לקנות מרשת כמו KSP או מחנות בודדת... תודה!
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
http://atomfilms.shockwave.com/contentPlay/video.jsp?id=timmys_wish&ratingBarExclude=0&preplay=1&brand= :lol: :lol:
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נערך ע"י הנהלה. הפורום אינו פלטפורמת פרסום.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אחרי שהנושא המקורי (דיוור ישיר) לא הלך, אני משנה לנושא קרוב. אשמח לשמוע כל רעיון לשיווק ופירסום מסעדה. לפי מה אתם הולכים למסעדה כזו או אחרת? מה דעתכם על אפליקציות שאתה עושה לייק למקום תמורת משהו מתנה? שמעתי על כמה מקומות כאלה רק בזכות זה. ואין לי הרבה חברים בפייסבוק.
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני חושב להביא מחשב נייד לכיתה ולהקליד ב-word כך שאח"כ אני מדפיס את מה שהקלדתי... או עדיף להישאר במתכונת היישנה של כתיבה במחברת?
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
כולנו מכירים את ההודעות המציקות מהיוזרים הלא קיימים באייסיקיו, אבל ההודעה הבאה חדשה לי - "היי Or סוף כל סוף הצלחתי למצוא אותך באיי סי קיו אולי תעשה הפסקה לרגע ותתקשר אלי. אני לבד עכשיו בבית וממש משעמם לי והאמת היא שאני חרמנית תתקשר אלי אני מחכה לך במירס שלי *צונזר* " מישהו עוד נתקל בתופעה הזאת ? או שאני היחידה בינתיים ?
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות ממיר של ערוצים 1, 2, 10, 99 - הבנתי שקוראים לו ממיר DTT. כמה שאלות: אשמח אם משהו יסביר לי עליו קצת. עד כמה הוא טוב, אשמח לתגובה ממשהו שניסה אותו. איזה סוג הכי טוב ואמין... תודה רבה נ.ב אם האשכול לא שייך לפה אשמח אם תשייכו אותו למקום המיועד.
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני כבר מחפש המון זמן מחזיק מפתחות סכין יפני (זה שעולה גרושים) וכל מה שהצלחתי למצוא זה קניה במינימום של כמה מאות כאלה (משרדי פירסום). האם מישהו יודע איכן ניתן להשיג כאלה מחזיקי מפתחות באיזור השרון/מרכז ? בסגנון הזה תודה
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני כמה שנים אחרי תיכון. הבנתי שאם אני ניגש לשפר במקצוע מסוים, הציון היותר גבוה תופס. אבל מה קורה במצב שאני רוצה לשפר למשל באנגלית מ4 יחידות ל5 יחידות? יש פה איזה קאצ' בגלל שאני עובר למספר יחידות אחר? תודה
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי אנשים אני מחפש מסעדת שוקלד באיזור חיפה אפשר גם בקריות בסיגנון ארט דקוקו , מקס ברנר מישהו יכול להמליץ?
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשתף אותכם במשהו שעבדתי אליו קרוב לשנה לכול אלה אני מקווה שזה הפורם שמותר להגיד את זה אם לו אז תעבירו אז ככה לפני שנה בערך הלך לי לעולמו הכרטיס מסך שלי 128mb Geforce 4 Ti4400 של חברת ASUS חברה אני לא צריך לספר לכם את ההרגשה איזה הרגשה מחורבנת שאתה קונה משהו במיטב כספך והוא הולך לך טוב הלכתי לחנות שזה במקרא K...S...P המניא** אני מגיע הם ניסו לבדוק ואמרו לי שמע הלך הכרטיס אין מה לעשות טוב הם בודקים אם יש אחריות ואמורים שמע זה עבר לפני שבוע בדיוק וזהו זה עבוד לך ואני בתור אחד שחושב לו מאוד כרטיס מסך חזק היתי מזה מבואס שאי אפשר לתאר כי קניתי אותו אז בזמנו שהוא עלה 1600 או 1700 אם אני זוכר לנכון טוב לא עזר כמובן כול הויכחים שלי איתם את התחלתי לברר מ…
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני זוכר שממש ממזמן (יותר משנה, אולי אפילו שנתיים) מישהו כאן פירסם פרויקט שלו שבו הוא קישר באמצעות wifi בין הבית של ההורים שלו לבית שלו. שני הבתים נמצאים במרחק של יותר מקילומטר. הוא בנה שובח על עמוד גבוה ובתוכו הרכיב אנטנות wifi חזקות. הוא עשה את האוטו הדבר גם בבית שלו וכך שיתף את האינטרנט בין שני הבתים. מישהו זוכר את הפרויקט? יכול להיות שלמישהו יש את הקישור? חיפשתי פה בפורום וגם בגוגל ולא מצאתי. הבעיה היא שאני לא זוכר את השם של הנושא. הדבר היחיד שאני זוכר זה שזה היה באיזור הכינרת, שמי שעשה את זה עשה כדי לשתף את האינטרט בין שני הבתים למרות שאמרו לו שזה לא כדאי וכו'. מישהו יכול לעזור לי למצוא את זה? אני מחפש את הנושא כי אני רוצה לראות את ה"שובח" שהוא בנה לאנטנות.…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
סהלן בחשבון הדו חודשי האחרון שקיבלתי, מתבקש תשלום של 4300 שקל על 171 קו"ב מים. ממוצע השימוש בין חשבונות קודמים כולל ביקורת על שנה שעברה, הוא 30 עד 40 קו"ב ל 4 אנשים. בשימוש שוטף רגיל - כביסות, מקלחות, שירותים, שטיפה ( כלים, רצפות וכולי ) , שתייה, בישולים, עניינים ושאר ירקות. לבית ( בניין משותף רב קומתי ) ישנה גינה גדולה פרטית וצנרת בחוץ ( תת קרקעית ) אך אין השקייה והקרקע יחסית יבשה ולא ספוגה במים. אין רטיבות בקירות ואף אחד מהשכנים לא התלונן על נזילה שמקורה אצלי. אין דליפת מים בצנרת הביתית, ניאגרה, מקלחת או כל מקור אחר. החשבון הינו חשבון פרטי וללא צריכת מים משותפת. מי, מה, למה וכמה ואיך ואיפה ובעזרת מי ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כן, שוב אני, הנודניק שקונה דברים בלי סוף. P: הרכישה החדשה הפעם- החלטתי להרחיב קצת את חיל האוויר הביתי שלי, וקניתי מסוק מיקרו חשמלי שני, הפעם קצת יותר גדול, ועם 6 ערוצים. מסוק לאקרובטיקה בסיסית, בקיצור. עם סוללות לי-פו 1000 מיליאמפר 11.1 וולט, ראש CCPM, וכל העסק. בא עם להבי עץ, לא פלסטיק או כל חומר זול ועלוב אחר. הופתעתי לגלות שיש בחבילה גם מחבר שנועד להטענה בשטח ממצבר של מכונית או כל דבר אחר (תנינים) מה שבא איתו- המסוק עצמו, שלט 6 ערוצים (שהפתיע אותי באיכות שלו), מטען בית+מטען שטח לסוללות ליתיום 2/3 תאים, עם מאזן תאים מובנה, סוללת לי-פו 1000 מיליאמפר 3 תאים, אזיקונים מסיבה לא ברורה, מפתח לכיוון הראש והג'יירו במקרה של בעיות רציניות, חוברת הוראות, תרשים של המסוק על כל ח…
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חלק מהחברים שלי מגלחים בית השחי רציתי לדעת אם זה מקובל? :s05:
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
סרט המשך ל"מבצע סבתא" **שווה צפייה** חלק א' חלק ב' תגובות בבקשה
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1479368,FF.html מישטרת ישראל ופושעי המחשבים !!! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1479368,FF.html
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
כבר תקופה שולחים לי דואר זבל כזה- אין לי מושג מאיפו הם לקחו ת"מחקר" שזין גדול =יותר נשים אני יכול להגיד לכם מניסיון שזה לא נכון בכלל לפחות לא במיקרה שלי בכל מיקרה הדואר הזה מעצבן מאוד זה דואר של שרלטנים שרק טמבלים קונים מהם מוצרים לפחות היו שולחים פירסומות מענינות יותר כמו פיצה\חנויות אלקטרוניקה וכו ודרך אגב הסינון של אוולה מחורבן אם יהיה לי כח מחר אני יחליף דואר אוולה שולח לי דברים רגילים לפעמים לספאם וחלק מהספאם לרגיל וחלק בכלל לא מגיע
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הזמנתי לפני 10 ימים נגן Mp3 מהחנות הזאת, לכבוד יומולדת של אחי. בינתיים לא רק שהם לא שלחו, אפילו לא ירד הכסף מהחשבון שלי!! ראיתי שהם ממוקמים בירושלים, ואפילו קרוב למרבה הפלא, אז כבר חשבתי ללכת לאסוף את המוצר וזהו אבל כנראה שהם חושבים אחרת... התקשרתי ביום חמישי שעבר לשם והמוכר אמר שאיסוף אפשרי רק בימי חמישי. לאחר שציינתי בפניו את העובדה שזה יום חמישי היה, הוא שינה ליום רביעי. אז אחרי כמה ימים התקשרתי ביום שלישי כדי לתאם את האיסוף. ענה לי אותו בנאדם שאמר לי שאיסופים מתבצעים בימי שישי בכלל בין 9 ל 14:00. :s05: יום שישי (היום) הגיע ותיכננתי לי ללכת לשם לקחת את הדבר המזורגג הזה כבר, אבל מהניסיון איתם הייתי בטוח שהם לא רציניים... נתתי שוב צלצול ולמרבה הפלא אותו מוכר מבולבל …
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היום קיבלתי את ה10MB. עכשיו דרך השרת של נטוויז'ן אני מוריד ב1.2MB לשניה. אני יודע זה בסדר. אבל דרך SPEEDTEST.NET אני מקבל רק 7MB DOWNLOAD. זה תקין? דרך איזה שרתים אפשר לבדוק מה המהירות המקס' שאפשר להוריד ולא דרך נטוויז'ן? אריאל
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-