כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
לא אני לא מתכוון למשלים של "קרילוב" או משהו כזה אני צריך כל מיני סיפורים מגניבים כמו שהמפיונרים בסרטים מספרים על מנת להסביר משהו ולרמז על משהו.. לדוגמה: רב יהודי ונוצרי הלכו למשחק איגרוף. כשאר עלו הלוחמים על המגרש, אחד מהם הצטלב (לא יודע בדיוק איך להסביר את התנועה הזאת, אבל זה התנועות שהנומרים עושים כשהם מסמנים צורה של צלב על גופם, מהראש עד החזה..).. אז הרב שאל את הנוצרי: "בשביל מה הוא עשה את זה?" הנוצרי ענה לו: "הוא סומך על אלוהים ומאמין שהוא יעזור לו" רב: "וזה באמת עובד?" נוצרי:"שוב דבר לא יעזור לו אם הוא לא יודע להתאגרף" זה לא דוגמה חזרה במיוחד אבל אני מקווה שהבנתם את הכוון :
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
איך אני יכול לעשות שכשיתקשרו לבית שלי זה יתקשר לפלאפון אחר?? דרך רגב אני מנויי של הוט...
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אז ככה : רציתי אזעקה חכמה וטובה לבית , אז התפטתי כמו כולם למוקד הזה שמציע "אזעקה חכמה לבית" ופשוט נפלתי בפח איתם! ממועד ההתקנה ראיתי שהם לא מקצועים הטכנאים שלהם לא מבינים בכלום , האזעקה גם לא שווה כלום , הנה כמה דוגמאות לפני שדורכים את האזעקה: יש רמקול שצועק בכל הבית "דריכה מלאה" ואמרו לי שאי אפשר לבטל את זה במוקד, אחרי איום על התנתקות זה בוטל מאחד הטכנאים.... רק תבינו כמה חוסר אמינות יש שם ועוד נפילה בפח גם למוקד הזה אין סייר ... בקיצור אל תתחברו אליהם על הפנים... התחייבתי גם ל3 שנים
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש אתרים מסויימים (לא כולם) שאינם שומרים לי שם משתמש וסיסמה, כלומר כל פעם שאני נכנס לאתר אני צריך להקיש שם משתמש וסיסמה חדשים. יש להיות שמשהו בהגדרות לא בסדר? נ.ב. אתר לדוגמא: Lockerz.com
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
השנה אני מסיים תיכון, ומסיבות רפואיות (שאני לא אזכיר אותם פה), אני לא הולך לצבא (סיבות רפואיות רציניות, לא סתם השתמטות, אז אל תתחילו להטיף לי על זה פה בבקשה). אז ישר אחרי התיכון, אני רוצה להתחיל ללמוד באונברסיטה. חשבתי על להיות אח מוסמך בבית חולים. ואני רוצה עכשיו לברר פרטים על זה, מה הדרישות לקבלה לאוניברסיטה? כמה שנות לימוד? וכל הדברים האלה. אבל אין לי מושג את מי לשאול. אתם יודעים במקרה איפה אני יכול לברר?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן אני מתנדב במדא כבר שלוש שנים,יש לי עוד שנה בערך עד הגיוס.. התחלתי להזיז עניינים כדי להגיע לשם,המלצות מכתבים אישיים למדור יש למישהו המלצות איך להגיע לתפקיד כזה.. כמה שיותר מידע ממישהו שהיה במצב הזה ישמח אותי עד מאוד
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לשאול את כל אלו שהוציאו אזרחות גרמנית מה הקריטריונים? אבא שלי אמנם לא יליד גרמניה, אך גר שם בתור ילד מגיל 7 עד גיל 25. והוא בעל אזרחות גרמנית. הוא אמר לי שהיא לא בתוקף, ושהוא צריך לחדש אותה. גם לסבא וסבתא ז"ל מצד אבא היה אזרחות גרמנית. שניהם גרו ונפטרו בגרמניה. השאלה היא, האם יש סיכוי שאני ואחיי זכאים לאזרחות? ואם כן יש פה מישהו שעבר את התהליך של הוצאת אזרחות גרמנית- אירופאית, ויכול להגיד איך מתנהל העניין? האם מדובר בסכומים מאוד גדולים של כסף? אשמח מאוד אם מישהו ישפוך קצת אור על התהליך. תודה רבה מראש לכולם.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=mScGC7nFDxM http://en.wikipedia.org/wiki/Dystonia
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה . חשבתי לגשת שוב להיסטוריה א' מכיוון שהציון שלי נמוך יחסית (73 סופי) ואם אני ניגש דרך בית ספר אני ניגש עם אותו מגן (75) האם יש דרך לגשת בצורה חיצונית ? איך ? כמה זה עולה ?אני פשוט רוצה להרשם איפה שהוא לגשת וללכת אני אלמד מהיום עד הבגרות (היסטוריה א' זה ב- 15.6) אני זוכר את החומר רק צריך לחרוש קצת על מיקודיות מה ששנה שעברה אפילו למתכונות לא למדתי ולבגרות למדתי באותו יום כמו מפגר :\. אז יש איזו דרך ? ואם כן אפשר לעשות ככה גם במתמטיקה ? כי היה לי ממש קל שעשיתי שוב את 05 בחורף אבל ניגשתי עם המגן של שנה שעברה....
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש מקום שמוכר מתכת (אלומיניום, פלדה, מה שיש), באיזור גבעתיים/רמת גן/תל אביב? זאת אומרת, תמיד עדיף דרך האינטרנט, אבל לא נראה לי שיש. אני זקוק לממ"ר לכמה מודים, פלוס הייתי רוצה לבנות מגש על מסילה למקלדת ועכבר בסביבות ה80ס"מ על 40ס"מ. מישהו מכיר?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכל אוהדי הכדורגל האיכותי, אנרכיסטים ושונאי צ'רלטון בעיקבות השערוריה הישראלית הבלתי נתפסת לגבי תנאי הצפיה במונדיאל החלטתי לנסות ולרכז מידע מועיל כדי שנוכל כולנו להנות מהמונדיאל בלי התשלום השערורייתי, קשה לי להאמין שאיזו עצומה תעשה שינוי כל שהוא(הלוואי ואני טועה), לכן הת'רד הזה ינסה למצא אלטרנטיבות טובות - חינמיות - לצפייה בהצגה הטובה בעולם בשבועות הקרובים אני יעלה מידע מפורט(אמין עד כמה שניתן) לגבי הדרכים(החוקיות) לצפייה כאמור ללא תשלום ו או בהשקעה סמלית, אני מבקש מכל מי שיש לו מידע/מדריכים, עצות מועילות וכו' לשתף פה הת'רד(אנטנות,אינטרנט,מבצעים וכו' וכו' וכו') שתי בקשות חשבות בנוסף לנ"ל: 1.מידע מוצק ומפורט עד כמה שניתן. 2.בלי הודעות ספאם וכו' מפני שהת'רד הופך …
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אם אתם מחוברים לאינטרנט בכבלים ולא לטלווזיה בכבלים, הבנתי שהם שמים מסנן שלא תוכלו לראות את ערוצי הכבלים, אבל תוכלו לקלוט ערוצים אחרים דרך הכבלים ולא דרך האנטנה. האם בנוסף לערוץ 1 וערוץ 2 אפשר יהיה לראות עוד ערוצים שלא שייכים לכבלים כמו: ערוץ 10 / ערוץ 9 (הערוץ הרוסי) / מוזיקה 24 / ערוץ 33 / ערוץ הכנסת ? כל הערוצים האלה מלבד אולי ל-33 לא משדרים באנטנה. בנוסף האם הם גובים תשלום נוסף עבור מספר נקודות, כלומר אם יש כמה טלווזיות שמחוברות לכבלים צריך לשלם יותר? התקשרתי לשאול והם לא הסכימו לענות.
-
- 33 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן http://www.online-sweets.co.uk/tubs-of-sweets/haribo-maoam-stripes-fruit-chews-sweets-tub.html אני מחפש את זה בנרות, איפה משיגים כזה בארץ?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
לכל האחים היהודים שלום !!!! פתחתי לא מזמן עסק למחשבים שירות ותיקונים ( בעיקר שירות ) לא סחר של חלקים . ניתקלתי בבעיה רצינית אם אני זול אני לא מרוויח ואם אני יקר אני לא תחרותי מה לעשות ? ניתקלתי במחירונים שונים באינטרנט למשל : YNET - טכנאי מחשבים: ביקור: 150-100 שקל התקנת מערכת הפעלה: 300-150 שקל התקנת ציוד הקפי: 150-100 שקל לשעה בדיקת מחשב נייד - 100-130 שקלים בדיקת מעבדה: 130-100 שקל החלפת ספק (לא כולל ספק) 100-130 שקלים. ואתר פלוני - http://www.technaipc.co.il/price.php דרך סריקה בגוגל . אני אשמח אם אחד הבכירים בפורום יעזור לי להרכיב מחירון אטרקטיבי של שירות כדי למשוך הרבה לקוחות ! בקשר לחלקים אני יודע מראש שאין לי סיכוי להתחרות עם הגדולים וזה יהיה החלק המשני של העסק…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו יכול לפרט לי מה זה בדיוק התפקיד הזה ?
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
עד כמה שידוע לי עם רשיון לרכב פרטי ניתן לנסוע גם בטנדרים די גדולים. איזה משקפופר שמנמן נסע בטנדר ענקי סחור(אלדן) והיה גיבור גדול מול המכונית הפרטית שלי אז הוא גם עקף אותי וגם ניכנס לנתיב שלי וכמעט דחף אותי. השאלה היא האם מתייחסים לרכב כזה גדול אותו הדבר מבחינת ביטוח ותאונות? זה נראה לי אבסורד. צריך אוליי עוד דרגה של רישיון נהיגה, אבל אני יודע שזה כנראה הולך לפי שאר העולם. נניח ויש לי מצלמות ברכב ועדויות שהאשמה היא של הנהג השני, ונניח שהעורך לא שקרן מוצלח מדי והשופטת לא שקרנית ורמאית בעצמה כמו רוב השופטים במקרים של תאונות דרכים. האם במקרה כזה אפשר להוכיח שהבן אדם השני אשם או שזה תמיד יגיע לעסקת טיעון תוך חצי שעה כי לשופטים אין בכלל כח להתעסק בזה אלא אם כן יש…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות פסנתר דיגיטלי, חשבתי לקנות את ה-YAMAHA Claviacord CLP-280 , מה דעתכם עליו? האם יש פסנתר אחד בתווך מחיר זה ומטה [18,000 ש"ח] שהייתם ממליצים עליו? כי בעיקרון התרשמתי מהפסנתר הזה מאוד לטובה מכל מיני פרומים אחרים וסרטונים למניהם, הקונים מרוצים לרוב ומחר אני רוצה לנסוע לכלי זמר לבדוק אותו.
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קיבלתי זימון למיונים, בלי שום הסבר על מה ולמה, וישנו רק הכיתוב למעה - "מבחני התאמה למקצועות המחשב". מה זה, האם כדאי ללכת? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אנשים השתחררתי מהצבא ואני צריך לבחור קופת חולים מחדש על איזה אתם ממליצים ואם יש בכלל איזה שהו הבדל ביניהם דרך אגב לפני הצבא היתי בלאומית האם כדאי לחזור או לחפש משו עדיף?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני עובד בתור מחלק עיתונים ברכבת ואני מרגיש קצת מושפל עם זה.. למרות שאני יודע שאין בזה שום דבר שפל ויש עבודות יותר משפילות. או שאולי זה בגלל שיש לי הסמכת טכנאי מחשבים ואני לא עושה איתה כלום כרגע אז המקור של מה שאני מרגיש מגיע מזה... מה אתם חושבים?
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום אני לומד לקבלת תעודה של סיסקו CCNA אבל שינו את המערכת הזאת... וכניראה שאני יקבל תעודה של CCENT השאלה שלי היא האם זה עדיין שווה להמשיך ללמוד או שאני מבזבז את הזמן בקורס הזה?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם ה570 FX מותר לישמוש בבחינות בבתי בספר ובבחינות הבגרות בפרט? מישהו יודע על זה משהו? על צרות שעשו למישהו שתפסו אותו? כי כעקרון המחשבון הזה הוא כל יכול מספרים מרוכבים, פונקציות טריגו, סדרות פשוט חלום של כל תלמיד 5 יח"ל
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://atomfilms.shockwave.com/contentPlay/video.jsp?id=timmys_wish&ratingBarExclude=0&preplay=1&brand= :lol: :lol:
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-