עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by gbox,

שלום רב ופסח כשר ושמח. ברשותי מחשב פנטי'ום1 מקורים משנת 1995 כפי שנראה לי יש לכם הצעות מעשי'ות מה לעשות איתו? בבקשה לא הצעות כמו תשבור אותו או תעשה אוברקלוקינג רצחני הנה תמונה של המעבד: http://img203.echo.cx/my.php?image=16mc.png

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by tz2000,

מכללות במרכז.... ההתלבטות בין האקדמית נתניה לבין אריאל.. לפי מה שבדקתי את שני המקומות הייתרון בנתניה זה שהדגש שם יותר מדעי המחשב ובאריאל יש יותר מתמטיקה ממחשבים... השכר לימוד בנתניה לא אוניברסיטאי כך שהוא גבוה.. אריאל אוניברסיטאי. האם שווה ללכת לאקדמית נתניה? זה כרגע האופציות שיש לי כרגע כי אין לי כח לשפר פסיכו.. "ולבזבז" עוד שנה.

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. אז ככה חבר'ה, הכל החל בשעה 8 וחצי בחצר הגימנסייה הריאלית בראשון לציון, 489 בוגרים ומשפחותיהם באו לצפות בטקס סיום מחזור נ"ט שקט שעמום השעה 9:10 המנהלת נואמת, כולם מדברים, האוירה כל כך מתוחה ועצבנית משעמום שאפשר לחתוך את האויר הסרוח מזיעה של הורים רוסים שישבו לידי בסיכין .... ואז!!! ההופעה מתחילה, חברה לא ידעתי שלקרן החרשנית היפה מביוטכנולוגית יש קול של מלאך גוף של פנתרה וריקוד מושחת של ... עזבו הייתי המום! 17 חברה על הבמה שרים ורוקדים בכזאת מקצועיות וההפקה הייתה פשוט ענקית תשואות הקהל הדהדו באויר כמו רעם אדיר שנשמע בכל רחבי ראשל"צ בהחלט ניתן לומר שמדובר בבנות האיכותיות ביותר בראשון, יפייפיות נשים צעירות בשמלות ערב נוצצות והאנדרנלין זורם בדם (או שזה היה הקרלסברג לא יודע)…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. קיבלתי זימון למבדקים לחובלים/צוללות. מה הולך להיות שם?

• 15 תגובות
    • 7.4k צפיות
  5. Started by PROx,

איך בדיוק לעשות את זה? הבנתי שאין טעם לנסות להתנתק דרך המוקד הטלפוני ,זאת משימה בלתי אפשרית,אין גם שום סניף של הוט שאפשר לגשת אליו בעירי.. למישהו יש הצעות?

• 15 תגובות
    • 7k צפיות
  6. Started by tom123,

7200 סמק נפח מנוע.. מישהו יכול להגיד לי כמה הוא עולה בארץ ומה הדגם שלו? תודה לכם.!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by navk2,

כי עפ"י מה שרשום באתר של ארגון המורים אין אבל ראית כתבה שיש...

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם, קיבלתי מלא סרטים אבל בלי תרגומים :'( יש אתר שיש בו תרגומים לסרטים להורדה ??? ?? בתודה מראש יאיר ג'ובאני

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by lev-27,

היי, יש לי כלב בן 17. אני לא גר עם ההורים שנה והכלב נשאר אצל ההורים. הכלב מאוד חלש. הוא לא מסוגל ללכת (קם בקושי רק כדי לעשות צרכים) ולא מסוגל ללעוס מזון מוצק. הורי מסרבים בתוקף להרדים את הכלב בטענה שהכלב "מאושר". אני לא מצליח להסביר להם שהכלב סובל מכאבי תופת ומתייסר בלי הפסקה. הורים שלי כל היום מנקים את הצרכים שהוא עושה בבית ומבשלים מזון רך במיוחד בשבילו. לפני יומיים הורי טסו לחו"ל והשאירו בדירה שלי את הכלב. אני לא מסוגל לראות את הכלב במצב הזה. הוא בקושי הולך, מתקשה לאכול, עושה צרכים בלי פינה. הכלב מסריח משתן כי הוא שוכב בצרכים שלו. אני בלי הפסקה שוטף את הבית באקונומיקה. אם אודיע להורים שהחלטתי סופית להרדים את הכלב אני עלול להרוס להם את הטיול. אם ארדים את הכלב מאחורי הג…

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. אני רוצה לבצע קנייה גדולה של 3 מערכות מחשבים בסכום כולל של קרוב ל 30000 שח 2 מערכות של 11-13 אלף שח ועוד מערכת של 4500 שח איפה ממולץ לקנות? איפה אני יקבל את ההנחה הכי משמעותית ושרות ואחריות טובים? תודה רבה

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by שוקו,

משהו רומנטי לחברה שלי לדחוף לברכה. רלוונטי למחר עד אחר הצהוריים-ערב, מקווה שמישהו מכיר תודה, תקבלו שוקו, או שירותי מין

• 15 תגובות
    • 4.9k צפיות
  12. Started by shloosh,

איזה קטלנייייי איך בא לי אחד כזה. אבל 6000$? http://cgi.ebay.com/NEW-Airsoft-VULCAN-MINIGUN_W0QQitemZ7172819053QQcategoryZ31685QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem http://www.pipersprecisionproducts.com/images/FullPak.JPG חייבים להוריד http://www.pipersprecisionproducts.com/Videos/TVDeath.WMV

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. תגידו זה שווה ?? מחר \ מחרותיים אני הולך לחלק פליירים לכל שכונת ננוה נוי בבאר שבע ועל זה אני יקבל 90 שקל מה אתם אומרים זה שווה ???

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. http://img465.imageshack.us/my.php?image=17rn.jpg מנהלים:אם אתם חושבים שזה ספאם מחקו וזהו .

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Alex89,

האם ניתן בעזרת כלים שיש בבית/בכל חנות ליד הבית לנקות מי ברז ממלח? המים לשם השקיית צמחים בבית. דוגמא: כשאני שם את הלאקי במבוק בתוך מים לאחר שהמפלס יורד נישאר עליו מלח. אם מישהו יודע על פורום בנושא טיפול בצמחים/צמחים בכללי אני אשמח לקבל קישור בפרטי (נידמה לי שאסור כאן).

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by aviel1988,

מה ההשלכות של קניית מפרט מחשב מחו"ל (לדוגמא מ- NEWGG) העניין של המשלוח עלויות אשמח אם מישהו יוכל לעזור בנושא.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מה דעתכם? http://www.baboom.co.il/Uploads/5841-631924975893593750-gt.htm Part type Part name ¤ Price Qty CPU : Intel Pentium IV 3.0C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 2612.9 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4C800 Deluxe/GBL Intel 875P Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) [ ¤ 1199.75 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory [ ¤ 498.84 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 549.94 ] 1 Video Cards : Leadtek Winfast Geforce FX 5900 Ultra TDH MyVIVO 256MB DDR Retail Video Card [ ¤ 2999.37 ] 1 Sound Cards : Creative Audigy 2 Bulk Sound Card [ ¤ 488.92 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Gilo2005,

קודם כול היום יש לי יום הולדת 18 אז ככה החלטתי שמסיבה לא ממש בא לי,הרבה חברים בצבא.. אז קבענו לנסוע לתל אביב לאיזה מסיבה טובה-מועדון טוב. אני מבאר שבע,הנסיעה זה לא בעיה. עכשיו אבקש מחברי הפורום לתת המלצות למועדונים טובים בתל אביב,לאן שווה להכנס וממה להתרחק.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. הדואר הוציא כרטיס ויזה בינ"ל שהוא למעשה לא אשראי אמיתי אלא כרטיס נטען. טוענים את הכרטיס בסכום שרוצים וניתן לבצע קניות באינטרנט מבלי לתת את פרטי האשראי האמיתיים שלכם (לכרטיס מספר אשראי לכל דבר). אחלה רעיון שלהם לדעתי, בהחלט מאפשר לקנות באתרים ללא חשש. כרגע יצא מבצע שלפיו כל אחד שירשם דרך הלינק שלכם מעניק לכם 4$ לקניות ברשת. זה הלינק שלי, אני אשמח אם מי שמחליט להרשם יוכל להרשם דרכי: http://apps.socialit.co.il/doar_visa/r.php?invite_token=684c726600bf41c5a4edde21bc0f3c8b&fbid=0&a=post_prop

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  20. חרשתי את האינרנט ולא מצאתי כתוביות בעברית לסרט מינכן החדש של ספילברג אם מישהו יכול לעזור לי ....

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. היי אני מחפש כזה כרטיס באינטרנט וממה שמצאתי אין לאף אחד במלאי, רק במחירים דיי גבוהים (180 ש"ח). אני קצת נזהר מלהזמין דברים כאלה מאיביי, יש למישהו מושג איפה יש בארץ ? תודה

• 15 תגובות
    • 3.9k צפיות
  22. Started by SweeT_EviL,

אני זוכר שהיה בYNET אתמול או ביום חמישי הודעה שיהיה ביום ראשון שביתה אבל יכול להיות שעד עכשיו הגיעו לפשרה או משהו.. יש למישהו מושג מה קורה עם זה?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שאלה שמעסיקה את רוב אנשי הצוות ביחידה שלי בימים אלו... 8) נשמח אם תתרמו "למחקר". לדעתי, זה אותו הדבר. מיותר לציין שהדיעות חלוקות מכאן עד להודעה חדשה ולכן "עזרתכם" נדרשת.

• 15 תגובות
    • 7.2k צפיות
  24. אני לומד בבר אילן בשנה 3 אבל מעוקב בכמה קורסים משנה שנייה. אני שוקל להמשיך את התואר באקדמית ת"א-יפו כיוון שהם יותר גמישים מבחינת תכנית הלימודים לעומת בר אילן שכל עיקוב מורח לי עוד שנה מהחיים... והתואר עלול להימרח ליותר מדי זמן... יש המלצות על המכללה ? הבנתי שהרמה שם ממש גבוהה ויש לה שם טוב בתעשייה , נכון ? לא תהיה לי בעיה למצוא עבודה בתעשייה אח"כ (כי זה מכללה) ? תודה

• 15 תגובות
    • 6.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.