כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
המון בהצלחה לכל הניגשים התכוננתי הרבה מאד מקווה להצליח הפעם!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צריך שתתנו לי כיוון טוב, אומנם את המקצוע אתם לא כל כך מכירים אז לפחות את היחידות: *פיקודים (צפת, ירושלים, ב"ש). *מקחש"ר (תל השומר). *מטה אלר"ם (קריה). *חט"ל (תל השומר). *מש"א (תל השומר, חיפה). *מצל"ח (צריפין, ב"ש, טבריה). *מרת"ח (גדרה, ירוחם, טבריה). כמובן שמומלץ שיש עדיפות למקומות שקרובים לבית (פ"ת). יותר חשוב לי מקום מגוון ומעניין שאפשר ל"התפתח" בו מאשר יותר ימי חופשה (חשוב לי לנצל את הצבא לטובת ניסיון טוב בצבא).
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
ערב טוב,אני אמור להתחיל קורס קד''ץ טכני בבסיס חייל האוויר בחיפה. עכשיו השאלה שלי היא האם הקורס שווה ואיך הבסיס עצמו (אוכל,מקלחות וכד'..) אם מישהו מוכן לפרט יותר אני אשמח לשמוע .
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני בונה אתר לעסק שלי ,טכנאי מחשבים ורציתי לשמוע חוות דעת איזה אתר יותר יפה... +לקבל הערות עיצוב 1 mycomp.co.il עיצוב שני http://mycomp.co.il/OLD/index.html אפשר גם לשלב בין השתיים כל הערה תתקבל בברכה!! תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה שזכור לי מהסרט שהוא בסגנון של קטע מהסרטים, יחצן המסיבות, אמריקן פאי וכו'. זה סרט אמריקאי, הדמות הראשית היא בחור שהוא מנתח פלסטי וכל הבחורות שהוא טיפל בהן דלוקות עליו ויש לו חבר שמן שלא מצליח להשיג בחורה יש הרבה צחוקים וקטעי סקס בסרט. תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הדואר הוציא כרטיס ויזה בינ"ל שהוא למעשה לא אשראי אמיתי אלא כרטיס נטען. טוענים את הכרטיס בסכום שרוצים וניתן לבצע קניות באינטרנט מבלי לתת את פרטי האשראי האמיתיים שלכם (לכרטיס מספר אשראי לכל דבר). אחלה רעיון שלהם לדעתי, בהחלט מאפשר לקנות באתרים ללא חשש. כרגע יצא מבצע שלפיו כל אחד שירשם דרך הלינק שלכם מעניק לכם 4$ לקניות ברשת. זה הלינק שלי, אני אשמח אם מי שמחליט להרשם יוכל להרשם דרכי: http://apps.socialit.co.il/doar_visa/r.php?invite_token=684c726600bf41c5a4edde21bc0f3c8b&fbid=0&a=post_prop
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, מחפש נרגילה מתנה לדודה שלי, חשבתי על משהו יפה והבנתי שיש גם נרגילות הפוכות כדוגמא http://www.nargila.co.il/Products/19/The-24-Turkish-Bracket-Hookah.asp הבנתי שעדיף על רגילה גם מבחינת מראה ושימוש, נכון?
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אנשים!! תקראו את ההודעות האחרונות שלו: http://hwzone.co.il/community/index.php?action=profile;area=showposts למה הוא לא מורחק על טפשות? Remember, remember, the 5th of November - The Gunpowder Treason and plot ; I know of no reason why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי אפשרות לקנות סמארטפון בארה"ב. בעקרון, אני מתכנן לקנות סמסונג גאלקסי 2. כשבארץ הוא עולה החל ב2400 ש"ח ובארה"ב 2000. האם לדעתכם זה משתלם בהתחשב שיהיה בעייתי לממש את האחריות? והאם בכלל הוא יפעל בארץ?(המכשיר UNLOCKED) ואם יש איזה סמארטפון אחר בטווח המחירים הנ"ל שהיייתם ממליצים עליו?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קיבלתי מכתב שאני חייב לעבור את הקורס כדי לחדש את הרישיון (5 שנים) אני סטודנט וה-12 שעות האלה שאני יפסיד בלימודים יחרבנו לי את כל הסמסטר, כל מה שכתוב במכתב זה שאם יש לי סיבה מוצדקת , צריך לשלוח להם מכתב לתא דואר (מה אנחנו ב1960?) אין דרך אחרת?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לומד בבר אילן בשנה 3 אבל מעוקב בכמה קורסים משנה שנייה. אני שוקל להמשיך את התואר באקדמית ת"א-יפו כיוון שהם יותר גמישים מבחינת תכנית הלימודים לעומת בר אילן שכל עיקוב מורח לי עוד שנה מהחיים... והתואר עלול להימרח ליותר מדי זמן... יש המלצות על המכללה ? הבנתי שהרמה שם ממש גבוהה ויש לה שם טוב בתעשייה , נכון ? לא תהיה לי בעיה למצוא עבודה בתעשייה אח"כ (כי זה מכללה) ? תודה
-
- 15 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
א. 25% ב. 50% ג. 60% ד. 25% (זאת חידה)
-
- 15 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אני יודע שלשאול כזו שאלה כאן זה קצת כמו לבקש עצות לגמילה מחיתולים לתינוק בפורום בליינים תל-אביבי לגילאי 20+, אבל לך תדע... עד היום לא איכזבתם אותי גם בנושאים איזוטריים יותר... אני צריך לבחור רכב מליסינג מהנ"ל אבל עקרונית יכול לבחור כמעט כל רכב בטווח המחירים הזה (ופחות כמובן). אנחנו משפחה של 5 נפשות אבל יש תוכניות להרחיב (לי לפחות ) אז 5 מושבים לא יספיק. הכי חשוב לי מרווח, שימושיות ואבזור נדיב. חובה מזגן מפוצל, ABS, שליטה על מערכת השמע מההגה ובקרת שיוט כמינימום אולימפי. * אני נוסע 4 שנים על C4 פיקאסו 2008 ולמרות הגיר הרובוטי כבר התרגלתי וזה לא ממש מפריע לי. * לפני זה היתה לי 4 שנים רנו סניק 5 מושבים וגם אהבתי אותה מאוד למרות שהיא הרגישה יותר ספרטנית ופחות מרווחת מה…
-
- 15 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
שלום וברכה, אני מאמין שחלקכם הייתם בפרוייקט הזה (חיילים "מראים" את ישראל ליהודים מחו"ל וכו' ועושים איתם פעילויות משותפות)... אני חייל ששמעתי על זה ומעוניין להשתתף בפרוייקט, אך יש כמה סוגיות שיכולות לערער את השתתפותי: יש לי אישור עבודה ואני עובד בערך פעמיים בשבוע, אני חייב להתייצב לעבודה ב-18:00. האם הפרוייקט יכול להתאים ללו"ז? כמה זמן צריך להקדיש לזה? ובאופן כללי, אשמח לקבל חוות דעת מהפורום על הפרוייקט...
-
- 15 תגובות
- 6k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי על המכללה הזאת והאם באמת שווה לעבור תקורסים שלהם? זתאמרת הם באמת יכולים לשלב אותך לתעשיית ההיטק? למה ללכת לשם ולא ללימודים אקדמאים? והאם בתחום הזה של טכנולוגיות מידע המעסיקים יותר יסתכלו על ניסיון של בנאדם בתחום ולא על איזה תעודות יש לו..? תודה וחג שמח.
-
- 15 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
היי, יש לי כלב בן 17. אני לא גר עם ההורים שנה והכלב נשאר אצל ההורים. הכלב מאוד חלש. הוא לא מסוגל ללכת (קם בקושי רק כדי לעשות צרכים) ולא מסוגל ללעוס מזון מוצק. הורי מסרבים בתוקף להרדים את הכלב בטענה שהכלב "מאושר". אני לא מצליח להסביר להם שהכלב סובל מכאבי תופת ומתייסר בלי הפסקה. הורים שלי כל היום מנקים את הצרכים שהוא עושה בבית ומבשלים מזון רך במיוחד בשבילו. לפני יומיים הורי טסו לחו"ל והשאירו בדירה שלי את הכלב. אני לא מסוגל לראות את הכלב במצב הזה. הוא בקושי הולך, מתקשה לאכול, עושה צרכים בלי פינה. הכלב מסריח משתן כי הוא שוכב בצרכים שלו. אני בלי הפסקה שוטף את הבית באקונומיקה. אם אודיע להורים שהחלטתי סופית להרדים את הכלב אני עלול להרוס להם את הטיול. אם ארדים את הכלב מאחורי הג…
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אפשר בבקשה הסבר למשלים ל1 ומשלים ל2. ממה שהמורה אמר לא היה ברור וממה שרשום בויקיפדיה גם לא כל כך הבנתי.
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
תמיד למדו אותנו כשהיינו קטנים איך לחצות את הכביש אבל נראה לי שבתור מבוגרים שכחנו. הבעיה היא בעיקר בכבישים עם שני כיוונים שאין מעבר חציה קרוב(בלי רמזור גם ככה המעבר חציה לא שווה כלום). אני רואה אנשים חוצים מתוך הנחה שהמכוניות הנוסעות לא ידרסו אותם. ההנחה הזו היא בדרך כלל נכונה אבל לא הייתי מסתמך על טוב לבם של הנהגים. הרבה מהאנשים מוציאים את האגרסיות שלהם על הכביש וכבר ראיתי אנשים עושים דברים מסוכנים מאוד בכביש שאם במקרה היה עובר שם הולך רגל אז היה הולך עליו. כשאני חוצה את הכביש אני נוטה לחכות שבאמת אני מכוניות קרובות משני הכיוונים. הרבה פעמים זה גורם לי לחכות יחסית הרבה זמן עד שאני חוצה את הכביש בעוד רוב הולכי הרגל פשוט חותכים באלכסון בין אם יש מכוניות ובין אם אין. הבעיה ה…
-
- 15 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
בשנת 2000 לקראת הסילבסטר של 2001 השמיעו איזה שיר פופ בMTV בתדירות גבוהה מאוד קרוב לוודאי שהגיע גבוה בכל המצעדים בזמנו . אני מנסה להיזכר בו ולא מצליח לזכור מילים או נגינה שלו הוא היה משהו בסגנון דומה לשיר הזה של יש למישהו רעיון לשיר פופ להיט מאותה תקופה ? עברתי איזה שעה על הפלייליסט של יוטיוב עברתי על רשימת מצעדים לא הצלחתי לזהות .
-
- 15 תגובות
- 5k צפיות
-
-
הי יש לי תיק שמשמש אותי כבר כמה שנים נאמנה - אני מאוד מרוצה ממנו אבל מה לעשות שהוא "קצת מסריח" רציתי לשאול האם אתם יודעים איך יגרם הכי פחות נזק בלנקות אותו במכונה (ברור לי שידנית זה הכי פחות הורס אבל אין לי סבלנות לזה) אשמח להמלצות - יש כאן תמונות של התיק תודה, גבריאל
-
- 15 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה להקדים שאין לי מושג בכל מה שקשור לאלקטרוניקה. נהרס לי מכשיר חשמלי כלשהו פתחתי אותו ועם טסטר בדקתי אם יש זרם, גיליתי שיש זרם עד רכיב כלשהו (שלצערי אבד לי כך שאני לא יכול להעלות תמונה שלו), הרכיב הזה נראה כמו משהו בין דיודה/נגד לבין גוש מתכת אפור עם רגל מכל צד, הדבר היחיד שאני זוכר שהיה כתוב עליו זה LDCPG מתחת לזה משהו כמו ry240 מתחת לזה משהו עם tf 240c (אולי מעלות?) ובשורה האחרונה 250v10a ובעיגול היה כתוב tov או משהו כזה, חיפשתי LDCPG בגוגל הוא הביא לי כמה תשובות בסינית (אני חושב) וברוסית. הבנתי שיש רכיב שתפקידו הוא לההרס במקום המכשיר החשמלי (כנראה אם יש מתח גבוהה או משהו כזה, כמו שאמרתי אני לא ממש מבין בזה...) ושהוא בעצם מגן ב"גופו" על המכשיר, מכיוון שה…
-
- 15 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אני מחפש דירה להשקעה, היום הולך עם מתווך לכמה דירות (באיזור הדר). האם יש לכם רעיונות/טיפים? אני יחסית חדש לתחום, אמנם סטודנט למשפטים שמכיר את הצ'קליסט מה לבדוק בדירה, אך מה מעבר לעיקולים/טאבו מיסים? על מה צריך להסתכל? אשמח לתגובות ולהגיב.
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כמו כל דבר גם מחשב מתיישן והביצועים שלו יורדים ונתקלים באיטיות, ויש צורך לרכוש מחשב חדש ... אז כל כמה זמן\שנים אתם קונים מחשב חדש ??? דיון מעניין...
-
- 15 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אז אומרים שמעבירים שליש מהחיים בשינה..והכרית שלי כבר נהייתה יותר סמרטוט מכרית..ואלו של הום סנטר מאכזבות.. אולי למישהו יש נסיון עם כרית מגזימה כלשהי(100 ש"ח וצפונה) ? על איזה כרית אתם ישנים?
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-