עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by mabsut,

שלום, אם יש לי פרופיל 45 (רפואי, לא נפשי) אני אוכל לקבל זימון לגאמ"א? ומה בנוגע לממר"ם? פרופיל 45 זה בסדר בשביל זה? תודה

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by fuck off,

יש למישהי, שאני לא יודע איך להגדיר את הקשר בינינו, יומולדת ואני רוצה לקנות לה איזה מתנה מקורית, העניין הוא שאין לי מושג מה, היא רצתה איזה שעון ואמא שלה כבר קנתה לה למרות שאני בניתי לעשות את זה, היא רצתה עגיל רוטט ללשון, הבאתי לה בלי קשר ליומולדת. אין לי מושג מה עוד אפשר לקנות לה... ד"א היא בת 18 ביומולדת... אפשר גם דברים מהאינטרנט, הכי חשוב - מקוריות.

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. לא? טעיתם. אפשר לשלוט לכם בתת המודע בקלות למה שסיים לראות, בבקשה לא לפרסם פוסט עם התוצאה. מדהים.

• 45 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by udicol,

או בעצם השיר הכי אידיוטי, דלוח, ו....... כאן שיר הק'טשופ.

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by r1plet,

ערב טוב, בין יתר הזימונים לימי מיון ומבחנים ליחידות שונות בצבא כגון מודיעין ויחידות שונות אחרות קיבלתי היום זימון ליום מיון ומבחנים ליחידות חובלים/צוללות בחיל הים, עכשיו אני אשדודי, ויש כאן נמל לא קטן ורוב הסיכויים שאני אקבל יומיות... לא ידוע לי כלום על חיל הים והייתי מאוד שמח לקבל עצות מאנשים עם נסיון ובעצם לשמוע את דעתכם. הפאנצ' פה הוא שכעקרון אני רציתי מלכתחילה להתגייס לחיל האוויר, אני מרחיב 5 יח"ל מחשבים ואלקטרוניקה, 4 יח"ל מתמטיקה, 5 אנגלית ושאר הירקות בסגנון "בגרות איכותית"... אשמח לשמוע את דעתכם ועצתכם, ללכת על זה, לא ללכת על זה?

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by Necessary_Evil,

הסרט מעולה מומלץ ביותר חייבים לראות את הקודמים גם וואו ראיתי אתמול בסינמה סיטי והיה מדהים כמה קטעים מיותרים אבל.. ג'ק ספארו זו דמות גאונית בדרך חזרה הביתה על הקטנוע שמעתי את הרוח וראיתי רק ים וסערה וגשם, וכל המכוניות בתור ספינות שיוצאות למלחמה, וואו! מומלץ

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. מה דעתכם על הסדרה?

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by Lumber_Jack Jim,

http://fire.he.net/~sonarr/btr/hitmehard.html

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by Noither,

אהלן,כדאי לגלח שם ? , יש לי טונה שערות וגם שזהיה מגולח זה יראה יותר נקי וגדול. כדאי?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

שמעתי וגם קראתי באתר שאיי סי קיו יתחיל לעלות פה כסף,משהו כמו 10 דולר לשבוע. שזה אומר 40 שקל לשבוע. האם אתם תמשיכו להשתמש בוא ולשלם,או שפשוט תעברו למשהוא אחר כמו אודיאגו וכדומה? ???

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by elvisalive,

הקוד ברכב לא עובד לא יודע מה קרה לו אי אפשר להקיש את הקוד אז אני לא יכול להתניע את הרכב בגלל זה מה אני יכול לעשות ?

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by Ash Binary,

מזה החרטא הזה ? צריך לבוא בקבוצות לסופר כדיי להחזיר יותר מ 50 פחיות ריקות ?

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by AvalonX,

איך השירות,אחריות וכל השאר בKSP ?

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by WildFire,

היום נגמרה לי ההתחייבות לבב"ל, הם שלחו לי את התנאים שלהם לחידוש העסקה, ואחד התנאים הוא הגבלת ההורדה וההעלאה ל65GB, בתשלום 'קנס' במידה ואחרוג מהנ"ל. [לא בדיוק קנס, תשלום נוסף, מה שמאוד לא מקובל עלי] רציתי לדעת האם יש ספקית שלא תגביל אותי ושהמחירים שלה סבירים? לפני שנה וחצי בב"ל ענתה לקריטריונים האלה, אבל עושה רושם שזה כבר לא המצב. דבר נוסף, אני לא יודע מי אחראי לכך, אבל הייתי מוגדר לחיבור ללא חייגן, בלי לשאול או להודיע לי העבירו אותי לחיבור עם חייגן, כשהתקשרתי לבב"ל הם אמרו לי שהוט אחראים לכך, אין לי מושג למה, למישהו יש הסבר?

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by Dimebag Darrell,

היי אני בקרוב הולך למבחן אצל בזק (תומך תכני) והבנתי שיהיו לי שם מבחן פסיכוטכני. מישהו יכול לתת לי דוגמאות לשאלות שישאלו שם? אתר שאפשר להתאמן בו? מה זה בוחן בדיוק?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by MishaK,

מזל טוב ליוסי המוכר בשם iib על יום הולדתו ה19. מי יתן ויזכה לגדולות

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. אהלן, נשאר לי עוד כ-20 יום ואני עובר להתגורר בחו"ל עם המשפחה - שמעתי מאחד הישראלים שגר באותו מקום, שמילון אלקטרוני מהווה אמצעי מאוד חשוב לתקופה הראשונה של התאקלמות , שיעזור לי להבין מושגים ומונחים שונים וכמו כן גם מילים אשר לא נמצאים באוצר המילים שלי. השאלה שלי זה, האם יש דגמים מומלצים של מילונים אלקטרונים ואיפה ניתן למצוא אותם? אני מודה מראש לעוזרים - DrowNz

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. שלום המליצו לי פה על מחשב... באיזה אתר הכי טוב לקנות חלקי מחשב? האתר צריך לתת הנחה על מזומן... עדיפות לאיזור המרכז כי אם מתקלקל משהו לא שווה לנסוע ולשלוח את החלק... שהיו זולים, ושרות טוב... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by cganir,

עצה דרושה. נניח, והייתם קונים מוצר כלשהו, בכסף, בחנות מוכרת ונכבדה. נניח, שאתם סומכים על בעל החנות, ולכן, כאשר הוא נתן לכם את המוצר, הנחתם שזהו המוצר שעליו שילמתם. עכשיו נניח, שאחרי כמה חודשים המוצר מתקלקל ללא סיבה נראית לעין, וכשאתם באים להחליף את המוצר - מתברר לכם לצערכם שבמשך החודשים האחרונים השתמשתם במוצר הלא נכון ! מישהו התבלבל, ונתן לכם מוצר שאיכותו פחותה מהמוצר אותו רכשתם מראש ! מה עושים ?

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. מחר בצהוריי היום אני רוצה להגיע לשם. אני מקרית גת אפשרות אחת זה לקחת רכבת וללכת מהשלום ברגל, מה שלא נראה לי מהנה בחום (חצי שעה משו כזה?) או שאפשר לקחת אוטובוס, אני מניח מתחנה מרכזית. קצת הסתבכתי עם האתר של דן, אילו אפשרויות יש לי להגיע?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. שלום רב... אני מחפש מדבקות יפות לרכב. כמו No Fear Pioneer וכל מיני כאלו ואחרות יפות. האם ניתן לקבל אותן איפשהו נגיד אצל היבואן של פיונייר או משהו כזה, או רק לקנות (כי תאחלס זאת פרסומת). תודה.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by raiman1,

האם מותר לאברך לעבוד? ז"א האם אברך שעובד צריך לעשות צבא ולא נותנים לו עוד קצבאות?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. שלום לכולם, *חשוב לדעת שההודעה הזאת לא למטרת פרסומת* אני לפני כמה שנים נתקלתי באיזה אתר שמאד עניין אותי, אתר שמלמד "איך להיות טכנאי מחשבים" מתחיל מאפס ומגיע לרמה של הרכבה ופירוק מחשב וכמובן תיקון תקלות, בקיצור כל מה שטכנאי מחשבים צריך לדעת, האתר הזה הוא *אתר נדיר* אני גם יסביר למה, מכיוון שאין אף אתר/תוכנה באינטרנט שמלמדים מחשבים בצורה כזאת (וכמובן בחינם), אני לא אמרתי שאם לומדים הכל אז אפשר כבר ללכת לראיון בהייטק, אבל בכל זאת אני ממליץ בחום. האדם הזה (חגי) הוא אדם שהשקיע רבות בסרטוני ההדרכה ! כתובת האתר: http://www.lce.co.il/ בהצלחה..

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by maCr0T,

ניתן רמזים: יש לו פאנל בקרה נוח והרבה יציאות I/O.

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. שלום לכולם , אז ככה : רציתי אזעקה חכמה וטובה לבית , אז התפטתי כמו כולם למוקד הזה שמציע "אזעקה חכמה לבית" ופשוט נפלתי בפח איתם! ממועד ההתקנה ראיתי שהם לא מקצועים הטכנאים שלהם לא מבינים בכלום , האזעקה גם לא שווה כלום , הנה כמה דוגמאות לפני שדורכים את האזעקה: יש רמקול שצועק בכל הבית "דריכה מלאה" ואמרו לי שאי אפשר לבטל את זה במוקד, אחרי איום על התנתקות זה בוטל מאחד הטכנאים.... רק תבינו כמה חוסר אמינות יש שם ועוד נפילה בפח גם למוקד הזה אין סייר ... בקיצור אל תתחברו אליהם על הפנים... התחייבתי גם ל3 שנים

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים