עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מה הסדר שלהם? אני מנסה לראות איזה FINAL FANTASY הכי חדש יש אבל אני לא יודע לספור את ה II II III V וזהו מה השאר?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by demonshlomo,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1652 אתם יודעים כבר מה לעשות אני מניח.................תסמנו אם העכבר את הדף.....(שיהייה שחור כאילו)

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by pergola,

אתמול עשו לי בדיקה בביצים ואמרו לי שיש לי כנראה כילה.. הרי כילה זה אומר שהמעיים יורדים לך כזה למפשעה.. עכשיו אני מרגיש את הדבר הזה אם אני נוגע.. אבל אני הרגשתי אותו כבר איזה שנה שנתיים אולי יותר.. ואפעם לא כאב לי בצד.. והרי כילה אמור לבוא עם כאבים? אז בעצם יש לי את הדבר שאמורים להרגיש.. אבל אין לי כאבים.. למרות שיש לי את הדבר הזה מלא זמן כבר.. אז בעצם יש לי כילה או לא? יש לציין שכשאני שוכב אני לא מרגיש את הדבר הזה במפשעה וזה נעלם..

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by elvisalive,

הקוד ברכב לא עובד לא יודע מה קרה לו אי אפשר להקיש את הקוד אז אני לא יכול להתניע את הרכב בגלל זה מה אני יכול לעשות ?

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by silky,

אז ככה, חשבתי , היות וניתן כבר להוריד במהירויות גבוהות במיוחד, מדוע שלא יהיה אפשר לעשות סטרימינג מרפדישר(עם מנוי) ואז בעצם לבטל את הצורך בזמן המתנה ו/או HD גדול במיוחד. בשביל זה, חשבתי, צריך שהנגן יתמוך בזה. ואז ככה פתאום, מצאתי בחיפוש קצר ברשת את RAPIDWAREX. וזה עובד(בדקתי)! אמנם תומך רק ב DIVX כרגע(ולכן תכני HD או אפילו HR לא נתמכים), אך זה עדיין מגניב, ולכו תדעו , אולי בעתיד הקרוב יתאפשר לנגן גם VC-1/H264/X264. תהנו: http://sites.google.com/site/rapidwarex/home

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by shalomelbe,

אני מעוניין ללמוד שפה חדשה. אני מתלבט בין השפות האלה: גרמנית, צרפתית או איטלקית. כמובן המלצות לשפות אחרות גם באות בחשבון.

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by avicii962,

שלום לכם, אני כרגע תלמיד יג' עכשיו במהלך יג' יש שני דרכים בהם אפשר להתקדם אחד, מסלול שנקרא סיגIT שאליו התקבלתי, דרך שנייה מסלול הבסמח, תכנות. עכשיו זה 2 מקצועות שונים לגמרי אם אפשר לומר.. שניהם מעניינים אותי, האמת שתכנות יותר אבל לא בצורה דרסטית. הבעיה עם בסמח שצריך אחרי היג עוד 3 חודשים קדצ של תכנות שזה קורס מטורף כל היום לימודים מ 8 בבוקר הערב ממש כל היום.. אבל נעבור את זה הבעיה שאם אתה במקרה נכשל בזה.. נופל בקורס אתה נופל לגיוס כלל צהלי או במקרה הטוב ביותר איזה תפקיד צדדי בינוני בחיל התקשוב או מודיעין.. (כל תפקידי המחשבים שלא דורשים מיון מקדים, מה שבנות עם דפר גבוה מקבלות ובנים עם פרופיל נמוך ודפר גבוה) לעמות זאת אם ממשיך בסיגיט אני יודע כבר מראש שיש לי תפקיד (מעטים מ…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  8. אתמול שמתי את הפלאפון שלי K800I בתיקון המצלמה הראתה בירוק עכשיו התקשרו אליי ואמרו לי שאי אפשר לתקן אותו כי יש לו קורוזיה ובמסגרת הביטוח שיש לי אני יכול להביא אותו מכשיר חדש בתשלום חד פעמי של 390 ש"ח יש לי אותו שלוש שנים .. זאת אומרת בדיוק נגמרו ה 36 תשלומים על הפלאפון .. מה אתם אומרים .. הם מנסים לסחוט סתם כסף .. ?

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. מישהו יכול לפרט לי מה זה בדיוק התפקיד הזה ?

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by J0n1,

יאו איזה פרק ענק במיוחד הסוף (מן הסתם) מה היה כתוב בפתק שמייקל והשני קיבלו?

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by maCr0T,

ניתן רמזים: יש לו פאנל בקרה נוח והרבה יציאות I/O.

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. שלום חברים !! 1. אני מחפש מכונת כביסה - פתח עליון עד 2500 ש"ח. אין לי שום רקע במכונות וגם אין נסיון עם שום חברה ואני לא מכיר פורומים מתאימים בעניין. 2. האם כדאי ללכת על יד שניה ? 3. אנא השאירו את "חווית מכונת כביסה" משלכם, אולי זה יעזור להחליט. 4. כל תגובה תתקבל בברכה.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. זוכרים שחיפשתי\מחפש עבודה! אבא שלי מכיר איזה חבר שיש לו בישוב שלנו מין מסעדה\מקום מלוכלך שכל הילדים הקטנים אוכלים בוא... בקיצור באתי אליו איזה אתמול וביקשתי לעבוד והוא אמר לי שאני יעבוד על הקייטנות-כלומר, תעזור להכין את האוכל בשבילם, תגיש להם ותנקה אחרי שהם אוכלים-תבוא ב-11 בבוקר ותסיים עד 2 בצהריים... 2 good to b true? u beat עזבו שכר מינימום :-X עזבו שנשארתי שם עד 5 כדי לשטוף את הריצפה של כל האולם :-/ עזבו שהם מכינים את האוכל בסירים חלודים עזבו שמישום מה איך שהוא תמיד צעקו עלי : עזבו שאחרי שהקייטנה הלכה אני ועוד בחור סידרנו ובאותו זמן כל הטבחים והאנשים האחרים אכלו עזבו שהם גמרו לנו את כל האוכל ונשארו לנו רק שני שניצלים קרים :-[ עזבו שהתייחסו אלי כמו…

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by R L,

לא אני לא מנסה להתחיל ת'ראד טולקינאי (למרות שאתם יכולים לעשות מה שאתם רוצים) אז ככה : אח שלי קנה חרב אבירית כזאת ליופי אז אמרתי לו שיעשה ממנה חרב רונות (rune) / פסוקים אז הוא הציע שנחרוט את מה שכתוב על הטבעת משר הטבעות השאלות: איפה אני משיג את הכיתוב המלא שיש על הטבעת בצורה ישרה (יש לי בעיגול אבל אני לא יודע מה ההתחלה)? יש הצעות לכיתובים אחרים? אני מבטיח לשלוח תמונות ברגע שנחרוט (או יותר נכון נשלח לחריטה)

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. שלום קיבלתי זימון להגיע לקד"צ טכני חיל חימוש מישהו יודע מה זה התפקיד הזה?זה תפקיד שקשור למחשבים או משהו כזה?או שזה לא מעניין ולא שווה ללכת מראש? תודה

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. יש אוטו ובחורה. אין לי מושג בדברים באשדוד מעבר לחוף הקשתות אז דברו נ.ב.דברים פתוחים היום בכלל בערב?

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by Lanzar,

http://www.collegehumor.com/video:1922186 לא יודע אם היה או לא, נתקלתי בזה אמרתי נשתף

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. שלום לכם ושבוע טוב. לסבתא שלי יש פטיפון שהדגם שלו הוא: NAD 5025 SEMI-AUTOMATIC הבעיה זה שאין לו מחט, מאיפה אני יכול להשיג מחט בשבילו? ומה אני צריך לחפש? לפי דגם מדויק? לפי חברה? אריאל

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
    • 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by nimrods,

שלום לכולם..!! (אני לא יודע אם זה קשור לפה..?!?) טוב אני צריך עזרה קטנה, אני מחפש איזה מין 5 או 4 כדורי ברזל שקשורים אם חוט (משחק) שמרימים כדור אחד ועוזבים אותו אז הכדור האחרון קופץ ואז ניכנס בכדור שלידו ואז עוד פעם האחרון קופץ וממשיך ככה או שמרימים 2 כדורים אני צריך לדעת איך קוראים לזה..? (שי את זה לפעמים במשרדים) תודה לעוזרים..!

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by waizman,

אני די מכור למסטיקים ואני לועס לפחות 2-3 ביום כאשר כל לעיסה היא כמה שעות טובות. אני בעיקר לועס אורביט כחול כהה (מנטה חזקה) שלפי דעתי אין בו סוכר, אבל עדיין הוא מרגיש לי קצת מתוק בכמה דקות הראשונות (בטח סוג של ממתיק אחר). השאלה היא אם זה מזיק או לא? כי כמו כל מסטיק הוא מגביר את הפרשת הרוק ובכך מנקה את הפה, אבל זה בטח מפעיל בצורה מוגזמת את שרירי הלסת... בקיצור - בכלליות האם זה מזיק או לא, ויותר ספציפית - במקרה שלי?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. בזמן האחרון שמתי לב שהחשבון חשמל שלי בבית מגיע ל 500 ש"ח אפילו שאין לי מזגן בבית, התחלתי לחקור את הבעיה והגעתי לזה ששמתי לב שהמקרר לא עובד בצורה ייעילה (הוא לא לוקח הפסקות בכלל) וגם שמתי לב שהקירור בורח דרך הדלת, הסתכלתי בפנים וראיתי שהציפוי הפנימי שלו באזור הדלת מלא בשברים גדולים וסדקים, חשבתי לאטום את זה עם דבק סלוטייפ אבל אז הבנתי שהוא לא מבודד טמפרטורה והדבק שבו משאיר ריח במקרר שמלא באוכל. כרגע להחליף מקרר זו לא אפשרות בשבילי בגלל שזה יקר מאוד אבל היתי רוצה לתקן את הבעיה שנראה לי דווקא שזו בעיה נפוצה אז חייב להיות חומר בידוד למקררים איפשהו. מישהו מכיר את הבעיה ויכול להפנות אותי לפיתרון או יכול לשלוח אותי למקום שבו אפשר לברר יותר על הבעיה? תודה. תמונה של סדק במקרר: htt…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by Dimebag Darrell,

היי אני בקרוב הולך למבחן אצל בזק (תומך תכני) והבנתי שיהיו לי שם מבחן פסיכוטכני. מישהו יכול לתת לי דוגמאות לשאלות שישאלו שם? אתר שאפשר להתאמן בו? מה זה בוחן בדיוק?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by Ran B,

אוקי יש סיפור ארוך מאחורי לזה אין לי כוח לרשום.. בכל זאת אופיס דיפו צרכים לפצות אותי על כסא של אופני טראק מסוג 4300 מישהו יכול להביא לי קישור לאתר ההישראלי שמוכר אופני טראק..ושם אני יכול להשיג כסא מקורי שבא עם האופניים..?? אני אשמח מאוד!, זה די דחוף אני צריך ליידע אותם!, תודה, רן! :

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. אני כבר לפני מספר דקות כמעט חטפתי התקף לב בגלל זה { מקווה שזה חוקי לפרסם פה} הופיע באחד מהטראקרים הסגורים Recent News 2006-03-31 - Desperate times = desperate measures! Due to the admiral efforts of enforcement agencies such as the MPAA, RIAA, and the lesser-known but equally nasty BREIN; TorrentIt has decided to move with the times. It's either go legal, or go down. So, as soon as we've made the necessary changes, the site will only be hosting 100% legal content. We know you love the site, so we know you'll love been able to get content you can get at countless other sites here at TiT too. And your ass is clean! Patches, demos, movies and teasers - this will be ou…

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים