כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
-
ראיתי שיש פה נושא כזה כבר, אבל אם זה בכל זאת לא קשור אז תעבירו =\ אני רוצה ללמוד הנדסת תוכנה. אבל כרגע אני מתלבטת כי אני לא מצליחה להבין מה ההבדל בין הנדסת תוכנה למדעי המחשב. אני יודעת שאני רוצה ללמוד את השפת תכנות נטו ובלי כל מיני שטויות של מטימתיקה וכל זה. השאלה אם זה באמת מה שלומדים בהדסת תוכנה? אני גם חושבת לעשות אפיק מעבר לטכניון, כי ממוצע הבגרויות שלי זה 91.3 ואני לא רוצה להשקיע עכשיו על שיפור בגרויות ועל פסיכו (במיוחד שאני לא אוהבת את המבחן הפסיכו עצמו כי כבר יש לי ניסיון איתו והוא לא בידיוק הצליח), זה הרבה זמן והרבה בזבוז כסף =\ אם יש פה אנשים שכבר עושים את האפיק מעבר לטכניון בנושא התכנות, שיפרטו איך הלימודים עצמם, על השיטת לימוד, וכל זה.. גם בשביל להיות בטוחה, א…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות פסנתר דיגיטלי, חשבתי לקנות את ה-YAMAHA Claviacord CLP-280 , מה דעתכם עליו? האם יש פסנתר אחד בתווך מחיר זה ומטה [18,000 ש"ח] שהייתם ממליצים עליו? כי בעיקרון התרשמתי מהפסנתר הזה מאוד לטובה מכל מיני פרומים אחרים וסרטונים למניהם, הקונים מרוצים לרוב ומחר אני רוצה לנסוע לכלי זמר לבדוק אותו.
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה המלצות על IPAD 2 לבין מחשב נייד קטן עד 2000 ש"ח, השימושים הם בשביל סרטים ומשחקים(לא כבדים). תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
השנה אני מסיים תיכון, ומסיבות רפואיות (שאני לא אזכיר אותם פה), אני לא הולך לצבא (סיבות רפואיות רציניות, לא סתם השתמטות, אז אל תתחילו להטיף לי על זה פה בבקשה). אז ישר אחרי התיכון, אני רוצה להתחיל ללמוד באונברסיטה. חשבתי על להיות אח מוסמך בבית חולים. ואני רוצה עכשיו לברר פרטים על זה, מה הדרישות לקבלה לאוניברסיטה? כמה שנות לימוד? וכל הדברים האלה. אבל אין לי מושג את מי לשאול. אתם יודעים במקרה איפה אני יכול לברר?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הזמנתי מהם מוצר אשר הוזמן במשלוח דרך חברת הדואר, וכאשר הם מתחייבים לספקו תוך 10 ימי עבודה החל מיום ההזמנה, זאת כאשר לאחר כ - 8 ימים קיבלה משפחתי הודעה מהדואר כי ממתינה עבורי חבילה (אני חייל בקורס קצינים ואינני יכול להיות מעורב לגבי המתרחש...) לאחר שהלכו לדואר, קיבלו משפחתי מעטפה ובה קבלות על הרכישה ללא שום מוצר, כאשר התקשרתי לחברה הם טענו כי המוצר נשלח ללא ספק וכנראה שחברת הדואר אשמה, לאחר שיחות טלפון מרובות בין החברה לדואר, וכאשר מנהלת הסניף בעיר שלי אישרה כי מעולם לא הגיעה לידי הדואר בשום סניף שהוא מוצר שכזה, כאשר הצגתי את הנתונים לחברת PCH הנחמדים, טענו כי "מצאו את הרכיב שהזמנתי במחסן שלהם וכי כנראה נפל הרכיב מהמעטפה" כמובן שהחברה הציעה כי בתוספת תשלום אוכל להזמין את ה…
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך להחליט בקרוב מה אני עושה, אשמח לשמוע הצעות..
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מרחתי ריבה תרמית על המעבד (דאגתי לחמם אותה לפני שמרחתי והכל!) זה משנה שזו ריבת אוכמניות ולא ריבת תות כמו שינטל ממליצים?
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אנשים השתחררתי מהצבא ואני צריך לבחור קופת חולים מחדש על איזה אתם ממליצים ואם יש בכלל איזה שהו הבדל ביניהם דרך אגב לפני הצבא היתי בלאומית האם כדאי לחזור או לחפש משו עדיף?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אנחנו זוג+3 בנות ומצאתי מעט מאוד אתרי קמפינג באיזור... יש לי אוהל מצויין וציוד אבל אם יש מקום עם אוהלים משפחתיים ומזרנים - יחסוך לי את ההתעסקות. חייב מקלחות/שירותים סבירים כי אנחנו מתכננים ימי ים באיזור (הבונים/דור) בסופה"ש - בבקשה לא משהו המוני/חאפלות/קריוקי. * יש קמפינג בחוף הבונים, אלכסנדר ובחוף דור - בד"כ חביב עלי אבל לא הפעם. מתקנים דלים, הרבה חול, רוח, רעש והמולה. * יש משהו שנקרא "אמת התנינים" צמוד לקיסריה אבל זה כבר כמעט 500 ש"ח ללילה והביקורות מזוויעות. * יש את "פארק הדיג" במעגן צבי צמוד לזיכרון. מיקום חביב, לא זול, גם כמעט 500 ש"ח ואין לי מושג איך המקום בפועל. אפשר לדוג ולעשות ארוחת דגים על האש במקום - חביב. החשש שלי שמדובר במשהו המוני מאוד, בסיסי ומה עם היתושי…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כן ,אני יודע שזה נישמע מצוץ מהאצבע ,אבל אם תקראו עד הסוף אתם תבינו שזה לא אחד מאותם סיפורי אלף לילה ולילה ושישום של טכניקה פשוטה , שלא עולה גרוש , יכולה במיקרים מסויימים להציל לכם את לוח האם. וזה סיפור המעשה: לפני כמה שבועות הפסיק slot ה-agp לתפקד (וידאתי שזה אכן מקור הבעייה על-ידי הרצת כרטיס מסך אחר במחשב וגם הרצת כרטיס המסך המקורי במחשב אחר של חבר ) ניסיתי מספר שיטות להחזיר את החריץ הסורר (לחרמנים , בהחלט לא מה שאתם חושבים ...............) לתיפקוד באמצעות תרסיס לחץ אוויר דחוס ( אותו מיכל קטן שנימכר ב-25 שח בחנויות האלקטרוניקה) אולם זה לא עזר ,ואז ניסיתי גם באמצעות תרסיס לניקוי טיונרים אולם גם זה לא עזר בסך הכול השקעתי 50 שח בתרסיסים שעזרו כמו כוסות רו…
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
באתי לבדוק אם יש איזה מוצר בהוםסנטר דרך האינטרנט הגעתי לאתר שלהם http://www.homecenter.co.il/ ושמתי לב לתופעה מוזרה. נסו ללחוץ על שירות לקוחות האם הם רומזים על משהו?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! רציתי לשתף אתכם בקניית סט הרמקולים הנפלא הזה ב-380 ש"ח העיצוב הוא בומבסטי וממש מושך את העין..ושלא נדבר על האיכות שהיא פשוט מדהימה () לזוג רמקולים כה קטן עם באס יחסית לא גדול הפעלתי כמה טראקים טובים ומוזיקה שחורה, והתוצאה הייתה סאונד צלול בווליום גבוה מאוד עם באס איכותי , בקיצור כמו שציפיתי מהם! להלן התמונות: http://img238.imageshack.us/img238/3894/p8060087vo9.jpg http://img238.imageshack.us/img238/8910/p8060090as9.jpg היו חופשיים לשאול שאלות
-
- 44 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לכל מי שלא מכיר חנות TMS היא בקריות. ובכן ,הזמנתי ביום שישי מפרט מחשב מהחנות לאחר התייעצות בטלפון עם מנהל החנות והיה לו הרבה סבלנות ושרות אדיב ואיכפתי.הייתי בחנות ביום ראשון כדי להביא את המארז שלי כדי שירכיבו לי את החלקים וביקשתי שזה יהיה כמה שיותר מהר מן הסתם,הבטיחו לי שישתדלו לעשות את זה תוך יומיים. אתמול התקשרתי אליהם ואכן הם אמרו שהם מרכיבים את המחשב ועושים בדיקות ואם הכל יעבור בסדר זה יהיה מוכן היום,עד כאן הכל באמת באדיבות.היום חיכיתי כל היום ולא התקשרתי כדי לא להלחיץ אותם,נתתי להם זמן כי אולי יש באמת איזה בעיה וחיכיתי בסבלנות.אחרי שיום שלם לא התקשרו להגיד כלום או ליידע אותי באיזה מצב המחשב שלי טילפנתי אחרי הצהריים לחנות וענה לי המנהל שאמר שהחנות סגורה לרגל סידורים…
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לידידה שלי לפתור את זה: תודה
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני עובד בתור מחלק עיתונים ברכבת ואני מרגיש קצת מושפל עם זה.. למרות שאני יודע שאין בזה שום דבר שפל ויש עבודות יותר משפילות. או שאולי זה בגלל שיש לי הסמכת טכנאי מחשבים ואני לא עושה איתה כלום כרגע אז המקור של מה שאני מרגיש מגיע מזה... מה אתם חושבים?
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
סינדרלה הייתה כבר בת 75. אחרי חיים מספקים, ולאחר שהנסיך מת, היא ישבהעל כיסא הנדנדה שלה, התבוננה בעולם מהמרפסת שלה, כשהחתול שלה, אלן, מנמנםעל רגליה. אחר הצהרים שטוף שמש אחד, משום מקום, הופיעה לפתע פתאום מולההפיה הטובה. שאלה אותה סינדרלה: "פיה טובה? מה את עושה פה אחרי כל השנים האלו?" "ובכן סינדרלה", ענתה לה הפיה, "מכיוון שחיית חיים טובים ובריאים מאזשנפגשנו, החלטתי להעניק לך שלוש משאלות. האם יש עוד משהו שלבך חושק בו?" סינדרלה נשענה לאחור, ולאחר מחשבות רבות קמה ואמרה: "הייתי רוצה להיות עשירה יותר מכל אחד אחר". מיד נהפך כיסא הנדנדה שלה לזהב טהור. סינדרלה הייתה המומה. החתול הזקןשלה, אלן, קפץ בבהלה וברח אל המרפסת. "תודה לך, פיה טובה", אמרה סינדרלה. הפיה השיבה: "לפחות את זה אני ע…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ראיתי את זה רק לפני כמה ימים ולא בדיוק הבנתי את הקטע עם הטבעת בסוף, מה הקטע?? מישהו יכול בבקשה להסביר.
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש למישהו רעיון איך לעזאזל הדבר הזה קרה? בין הפותרים נכונה יוגרל פותר שלא ענה נכונה.
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי את הסוני אריקסון ומחוות דעת ראשונית - הוא פשוט מעולה רציתי לדעת אם יש לכם טיפים או טריקים שיש לפלאפון או דברים בסגנון הזה.. ואיך אני מוריד רקעים מהאינטרנט בבית- מה הרזולוצייה של הטפט?? ואחרי שהורדתי את הטפט במחשב לאן להכניס אותו בעזרת הכבל?? תודה.
-
- 32 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני זקוק לתוכנה לשרטוט פרבולה, כאשר אני מעתיק את המשואאה והיא תסרטט אותה. ונא לא לתת לי קישור "GOOGLE S YOUR FRIEND".
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://tvlinks.voodeedoo.org/ יאללה אפשר להמשיך לראות....
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני גר ברעננה ולומד בשנקר (רמת גן). אני שוקל לרכוש קטנוע- כאשר כמובן המגבלה העיקרית היא עלות ראשונית ועלות תחזוקה. הבנתי שאפשר לצאת עם קטנועי 125 נורמלים אל מחוץ לעיר- האם מישהו פה יודע איזה דגמים? איזה קטנועים נורמלים משומשים במחירים זולים אפשר לקנות? מה נחשב גיל של קטנוע משומש סביר? כמה זה יעלה? כמה עולה תחזוקה? בקיצר- אין לי שמץ של מושג בקטנועים. ממש כלום. כל מידע יתקבל בברכה. תודה !!!
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
דבר ראשון מעין גילוי נאות - אני לא מגיב הרבה בפורום המפרטים מפני שאני לא מחשיב את עצמי כמומחה לתחום, וכשאני צריך מפרט כיום אני פונה לפורום ולא בונה אותו בעצמי. לפני כמה שנים הייתי קורא ביקורות ומאמרים באתרי חומרה ובונה מפרטים לכל המכרים שלי אבל כבר תקופה ארוכה שאני לא משקיע את הזמן ולכן הידע שלי בתחום כבר לא רלוונטי. מצד שני אני כן נכנס להרבה הודעות לראות את המפרטים שמציעים אנשים אחרים ושמתי לב שבזמן האחרון יש פה בפורום מומחים מטעם עצמם שמציעים מפרטים (במיוחד כאשר מדובר במפרטים בתקציב גבוה) שהדרך היחידה שלי להגדיר אותם הם כמביכים. אז נכון שיש גם את המפרטים היותר שפויים והיותר מקצועיים. אבל אותו אחד שביקש מפרט בפורום ייראה קבוצה של אנשים שמתנגחים אחד בשני ומציעים מפרטים סו…
-
- 34 תגובות
- 2.1k צפיות
-