כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
לא עובד לי Service Unavailable - DNS failure The server is temporarily unable to service your request. Please try again later.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קבלו את Eminem - No Love (Explicit Version) ft. Lil Wayne ולמי שלא מכיר: Haddaway - What Is Love
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנחנו מחפשים סט סאטן איכותי, כדי שיהיה וכדי לראות what all the fuss is about. בזאפ יש רק סאטן כותנה וגם את זה בקושי אפשר למצוא, שלא לדבר על לבחור צבעים. אז למישהו פה יש מושג איפה מוצאים וכמה זה עולה וכיוב'? (אנחנו רוצים סט 5 או 6 חלקים) כאלה, אבל בחורה יש לי (ויותר יפה )
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
טוב זה מטריד..ואני צריך לדון בזה עם אנשים , לראות כמה זה פופולרי ולמה לעזאזל זה ככה.. שעושים על האש עם המשפחה ובכללי אני מדבר על האש עם כל מיני סוגי בשרים לא כזה שאתה קונה נקניקיות כנפיים וכמה המבורגרים עם החבר'ה) אז תמיד מתחילים עם הקבב , בשר אחר , בשר אחר נוסף......, סטייקים בסוף למה עושים את הדבר הכי טעים בסוף ? וקבב שזה הכי פחות מלהיב וסותם את התיאבון בהתחלה.. כל הסדר צריך להיות הפוך
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לי אין אחד ספציפי יש כמה: הפרק על שר הטבעות הפרק המיוחד על באטרס (הטמטום שלו פשוט קורע אותי) הפרק על kanye west-gayfish גם דיי הרג אותי ויש עוד פרקים שיותר הצחיקו אותי מאלו,באלו פשוט נזכרתי עכשיו. מה שלכם?
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בשבוע האחרון אני מקבל כמעט כל יום כמה הודעות ספאם באינבוקס בג'ימייל.. משום מה ג'ימייל לא מסנן אותם וזורק אותם לתקיית ספאם.. גם לכם זה קורה?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני ואחי מתכננים לעשות טיול לפני שאני מתגייס.. אנחנו רוצים שהטיול יהיה למקום מעניין ולא ליעדים השגרתיים והעירוניים.. יש לכם המלצות? הטיול מתוכנן לחודש יולי לשבוע-שבועיים והתקציב הוא בערך 10K-20K ש"ח לכל אחד.. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך את עזרתכם. בניתי למישהו אתר, האתר עצמו ב HTML. מדובר באתר של חמישה דפים, עיצוב אלגנטי מאוד ויפה. בתוך אחד מהדפים הוספתי גם מצגת תמונות פלאש, וגם צור קשר בטופס מבוסס PHP(שנשלח אליו למייל עם כל הפרטים). אני בכלל לא מכיר את מחירי השוק בבנית אתרים, ואני צריך את עזרכתם לגבי המחיר. כמה אני צריך לקחת לו על אתר כזה?, בהתחשב בזה שעבדתי על האתר ימים רבים. מה בכלל מחירי השוק? לאתר סטנדרטי HTML, אלגנט. אשמח אם תענו לי ותייעצו לי מחירים הוגנים גם מהצד שלי וגם מהצד של מי שבניתי לו. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי יש לי רכב שנת 96 שלא מזמן יצא מהמוסך (טיפולים חיצוניים בעיקר) עכשיו מאז שקניתי אותו לא נסעתי איתו בכלל היום מאלתי מים שמן וכדומה ואני לא יודע מתי עשו את הטיפול האחרון בנוסף לכל מחוג החום לא עובד.. אבל האוטו נוסע כמו שצריך.. השאלה שלי היא כזאת האם יכול להיות שהרכב ישפוך מנוע אם אני יסע שעה בבוקר? הבנתי שאם אין מים ונוסעים לאילת האוטו יכול לשפוך , ובגלל זה עוצרים השאלה שלי אם שעה זה כזה קריטי.. לי ניראה שלא.. מה חושבים ? יש בזה סיכון?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם חולי נפש לא מודעים לכך שהם חולי נפש.אז יכול להיות שכל אחד מאיתנו הוא חולה,לא?
-
- 15 תגובות
- 6k צפיות
-
-
אתה הזבוב , ברגע שאובמה מפסיק לנענע את האצבעות לחץ על העכבר וברח . http://www.microsheep.com/obama-vs-fly.html
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך להגיע מתל אביב לכלא 6, איזה אוטובוסים לקחת? איפה בכלל הכלא נמצא? ואם מישהו יודע גם איך השהייה בפלוגה ג' אשמח אם יחלוק איתי קצת מהידע שלו.
-
- 15 תגובות
- 14.5k צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי שאלון מלש"ב ל"יחידה". חוץ מזה שאני לא יודע איך למלא חלק מהדברים, נראה לי שנפלה טעות כי הפרופיל שלי הוא 64 (ניסיתי לשנות אבל לא הולך). כי לפי מה שהבנתי זו יחידה מובחרת. יש לי כמה שאלות: 1. מה זו "היחידה"? 2. האם כדי לגשת למיונים? 3. האם למישהו עם פרופיל 64 יש משהו לעשות שם או שזו טעות? 4. האם אפשר לדעת לפי עצם שליחתו של השאלון הזה מה הקב"א שלי? תודה מראש לעונים!!
-
- 15 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום! אחרי כמה פידבקים שקיבלתי הבנתי שאת הקהל לא מעניינת טכניקה במנגינה לא יפה לכן אבקש את חוות דעתכם על הקטע הבא http://www.youtube.com/watch?v=KcmWRhxi-7o נישמע מוזיקלי? או שהוא משתייך לקבוצת הדברים שלא הייתם רוצים לשמוע תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אתם הייתם עושים? אני מאמין שעוד כמה חודשים תהיה לי הזדמנות להכנס לאוניברסיטה. כרגע אני עובד בתור טכנאי רשתות בחברת היי-טק גדולה כבר שנה וחצי, במשרה מלאה. אני מתלבט האם לזרוק את העבודה (בעיקרון זאת אחלה עבודה, בואו נגיד שאף פעם לא הייתי שבוז פה יותר מדי), או לשלב בין לימודים לעבודה. כשאני אומר לשלב, אני מתכוון ללמוד בערבים ובשישי, ובעיקרון להיות בלי חיים ב3-4 שנים הללו. או למצוא עבודה די מעפנה ומשביזה במשמרות וללמוד במקביל ולהיות קצת יותר משוחרר מהכל. מה אתם הייתם עושים?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך הערכת שווי למחשב הבא: E8400 EP43-DS3L 4GIGA A-DATA VIETESTA EXTREME 800mhz cl4 זכרונות מעולים! בקלי קלות מגיעים ל1100MHZ!! צורב DVD LG-GH22NS HDD: 250GB WESTERN DIGITAL 500GB SEAGATE 32MB THERMALTAKE V1 2*KAMA FLEX ספק: SPIRE JEWEL 550 (ספק מעולה, לא יודע למה אתם לא אוהבים אותו) מסך: SAMSUNG 226BW מארז TRITON של GIGABYTE כרטיס מסך ZOTAC 260GTX זהו פחות או יותר, אם צריך להוסיף משהו..תגידו. אבקש חוות דעת והערכת שווי למחשב הזה. -תודה!, נחום. נ.ב. עריכה: מחשב חדש יעלה סביב ה5000 ש''ח אני מניח.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זוג משקולות יד (5 ק"ג), והמקום היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה מגה ספורט. שם בטח יקרעו אותי במחיר... יש המלצות למקומות טובים לקנות? חוצמזה... יש סוגים? מה עדיף? מצופה, לא מצופה וכו'...
-
- 15 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
ראיתי שמוכרים בEBAY משקפי RAY BAN שאני רוצה כבר הרבה זמן, בשליש מהמחיר בארץ השאלה היא האם אלו משקפיים מקוריים? יש הרבה מוכרים שם ששולחים מהונג קונג, סין וכו... ואני לא יודע אם לסמוך עליהם אפילו שהרייטינג שלהם חיובי. אשמח אם מישהו מכיר\שמע על מישהו שקנה ויוכל לעזור לי.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, עוד כמה ימים אני ניגש לטסט ראשון ואני לחוץ מאוד, אם אפשר לקבל טיפים איך לעבור את הטסט הזה אני אשמח מאוד, בעיקר מאלה שנוהגים הרבה שנים, ואלה שעברו לא מזמן טסט, ואיך אני יכול להרשים את הטסטר? מקווה שזה לא דיון ספאם או משהו כזה.
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לשם יצירת הסרטון הם צילמו 60,000 תמונות ופיתחו 9,600 הרבה השקעה בלי אפקטים ונראה מצוין.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל יום הפורום נתקע לאיזה שעה... או שהוא לא מגיב בכלל ואם הוא מראה סימני חיים אי אפשר לכתוב הודעות... כל פעם נותן את ה: The following error or errors occurred while posting this message: Your session timed out while posting. Please try to re-submit your message
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך בירה למסיבה משהו כמו 30+ בקבוקים...או היינקן או טובורג או משהו בסגנון...מישהו מכיר מקום טוב וזול שיכול לעשות הנחה בכמות כזאת? אזור חיפה קריות.... תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
שכן שלי הגיע אלי עם מערכת הפעלה דפוקה לגמרי ומאוורר של CPU גמור . יש לי מאוורר חדש בקופסא S775 שקניתי ב 110 ש"ח אין לי משהו אחר כמה לקחת עליו ? אני לא יבואן אז לא לתת מחירים של 5 אחוז . ואני מתקין לו מערכת הפעלה מקורית שלו עם עוד כמה תוכנות חינמיות מהאינטרנט . כמה צריך לקחת על המאוורר וכמה על העבודה בכלל ? תודה על העונים . כמה שתגידו אני אקח (-:
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לרוב יוצא שאנחנו מארגנים משהו אצל חבר בחצר, וכל המצרכים נגישים - הפעם חשבתי לעשות באיזה יער או פארק כלשהו שאין בו הרבה אנשים. אנחנו 8-9 אנשים על מכונית אחת ככה שאני מעדיף לעשות במקום כמה שיותר נגיש ברגל\תחבורה ציבורית. בעיקרון אלה האפשרויות: נאות לון בפארק פארק ה' יותר מדי מרוקאים ואתיופים שעלולים להפריע לשקט ולשלווה, מנסיון מישהו יכול להציע מקום?
-
- 15 תגובות
- 11.9k צפיות
-
-
http://www.shofar.net/site/emedia.asp?id=1717&Category=3&Prourl=http://oldserver.shofar-tv.com/MEDIA/Documentation_Movies/kidar_against_algazira.wmv מורדכי קידר אני מוחא לך כפיים שלחו לי את זה באימל חובה לראות!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-