כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,655 דיונים בפורום זה
-
אני בונה אתר לעסק שלי ,טכנאי מחשבים ורציתי לשמוע חוות דעת איזה אתר יותר יפה... +לקבל הערות עיצוב 1 mycomp.co.il עיצוב שני http://mycomp.co.il/OLD/index.html אפשר גם לשלב בין השתיים כל הערה תתקבל בברכה!! תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זה שיר ששמים כל הזמן במסיבות.. הולך בערך ככה (לא באחריות): Ooh Ooh Ooh, Ah ah ah , put your hands up,put your hands up...
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כנראה חר באים להראות לנו טפלפונים בבית (עסק)(אפילו לא צריך להביא ותם הם באים עם שליח ) אז ככה אנכנו הולכים על המיבצע אני חושב אין לי מוסג אין W800I אז אני רוצה ליבחור בין 6280 או V3X מה עדיף ? תכונות תמונות וביצועים תמונות כאילו שתביעו תמונות חח
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני חייל שמשרת בתור מנהל רשת בפלחי"ק (פלוגת חיל קשר), והפלוגה שלנו נמצאת במצב חברתי ירוד ביותר, בעיקר עקב אנשים שהתשחררו והרוב חדשים. המ"פ שלנו אמר לנו שמי שיש לו רעיון ל"ערב גיבוש" (בבסיס כמובן), אבל משהו ברמה גבוהה, מוזמן להגיד לו ויקבל את כל מה שהוא צריך בשבילו. כמה דוגמאות למה שהוא נתן: 1) סרט. עכשיו לא סתם לשבת ולראות סרט, אלא לארגן כמויות של פופקורן, מזרונים במגרש, מקרן, גיטרה, והכל בשנטי עד אור הבוקר. הכנה של בריסטולים עם פרסום הסרט וכדומה. השקעה רצינית. 2) ערב תירס חם. קונים 20 קילו תירס ורוטב צ'ילי, ועושים ערב תירס חם כמו בקום המדינה. אני מחפש רעיון למשהו רציני ממש. משהו שיצרוך עבודה של יומיים לפחות, אבל שיגרום לפלוגה להיות בשוק. יש עצות?
-
- 15 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
רק רציתי להגיד חג שמח, ושהמזל יופיע בדרכנו... :nutty: עריכה: Core 2 Duo למתנת חג, זה נשמע טוב... הלוואי וזה יהיה ככה (זה פשוט בר מזל אם ילד בישראל יקבל דבר כזה בימים אלו)
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש דרך כלשהי דרך האינטרנט כמובן לקרוא את הספרים של הארי פוטר באנגלית? לא אכפת לי באיזה פורמט.. doc.. pdf.. לא קריטי.. תודה מראש וחג שמח (:
-
- 15 תגובות
- 12.2k צפיות
-
-
נעזוב לרגע את Milf שלא קיבל מספיק בוולנטין וכנראה לא יודע מה לעשות עם עצמו היום. נמאס לכם מפופ טיפשי, דאנס שיטחי והאוס קדחני שחוזר על עצמו כבר משנת 98? מחפשים מוזיקה לשמוע בווליום שירעיד את העצמות של השכנים. M.I.A. - Arular המלצה חמה שלי. משהו מיוחד וטרי שיר אהוב - 10 DOLLAR אני מנייח שהרוב לא יתלהבו , זה לא "מיינסטרים" , אבל בכל מקרה זה שווה בדיקה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.israelbody.org נמכרים שם משתי בקטגוריות.. מה ההבדל ? לפי ההסבר זה נראה אותו דבר
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
סתם מתוך סקרנות ... כי השבוע יש איזה שביתת קולנוע כי העלו את המחירים ומחירי הפופקורן מושווים לאונקיית זהב .. !
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה דעתכם ?
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי עד מרץ לעשות פסיכומטרי. הבנתי שיש בפברואר בחינה ובהתחלה חשבתי לא לקחת קורס ולא להשקיע בזה יותר מדי אבל אנשים משכנעים אותי לקחת קורס. אני אספיק להירשם לקורס שיכין אותי לפסיכומטרי בפברואר (במרץ מתגייס)? או שמאוחר מדי? אם כן, אז על מי אתם ממליצים? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כותרת .... תודה
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הנה משהו שנתקלתי בו באינטרנט http://www.aircraftresourcecenter.com/TPC/Funny_Pictures/1001-2000/1701-1800/73.shtm תיהנו
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צריך שתתנו לי כיוון טוב, אומנם את המקצוע אתם לא כל כך מכירים אז לפחות את היחידות: *פיקודים (צפת, ירושלים, ב"ש). *מקחש"ר (תל השומר). *מטה אלר"ם (קריה). *חט"ל (תל השומר). *מש"א (תל השומר, חיפה). *מצל"ח (צריפין, ב"ש, טבריה). *מרת"ח (גדרה, ירוחם, טבריה). כמובן שמומלץ שיש עדיפות למקומות שקרובים לבית (פ"ת). יותר חשוב לי מקום מגוון ומעניין שאפשר ל"התפתח" בו מאשר יותר ימי חופשה (חשוב לי לנצל את הצבא לטובת ניסיון טוב בצבא).
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לצערי אין ביכולתי לבוא היום לת"א לראות את מופע הזיקוקים הגדול בארץ אז שאלתי היא האם מישהו יודע איפה ניתן לצפות בהם לייב?עריכה: היה מדהים בסופו של דבר ראיתי בטלוויזיה אני נהניתי
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קניתי את המחשב שלי בחנות באשדוד רציתי לקנות קירור למעבד כי הוא היה חם 62 idle הוא אמר שזה לא מהבא סיכון תגידו אתם בותחים בתכנאים הללו?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חבר'ה דרוש מקום זול או חינמי ונעים (לא זרוק) למסיבת רשת של 6-10 איש בי-ם. רצוי שיהיו בו מחשבים, אבל לא צריך עוצמתיים מדי בגלל שאנחנו לא עומדים לשחק BF2 ודומיו (נשחק Warcraft 3, UT2000, Warrock ועוד כמה). תודה, un|que
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב והנה ההוכחה שהנוער (או לפחות הצוציקים בניי 14 ) אבוד . נ.ב :אין כל קשר בין freerunning למצולם בסירטון ,freerunning זה ספורט לכל דבר ומעבר לספרט זו דרך חיים ,שלא נועדה לערס בן 14 שחושב שהוא יצא ממשחק מחשב .
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום! אחרי כמה פידבקים שקיבלתי הבנתי שאת הקהל לא מעניינת טכניקה במנגינה לא יפה לכן אבקש את חוות דעתכם על הקטע הבא http://www.youtube.com/watch?v=KcmWRhxi-7o נישמע מוזיקלי? או שהוא משתייך לקבוצת הדברים שלא הייתם רוצים לשמוע תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בטוח ששמתם לב בזמן האחרון לעובדה שעוד מעט נבחרת ישראל תשחק נגד נבחרת אנגליה. עכשיו, אני לא בטוח אם זה רק אני, אבל כל פעם שנבחרת ישראלית כלשהי מגיעה למשחק כזה חשוב, מתחיל ריטואל שאותי אישית נורא מעצבן. זה הולך ככה: קודם כל מתחילים לחמם את השטח, יוצאים בהצהרות בומבסטיות ומפוצצות, השחקנים לאט לאט מתחילים להתלהב, ובאותו זמן גם האוהדים מתחילים להעלות את הציפיות שלהם. התקשורת חוגגת עם כל מיני ציטוטים מעניינים(והמעצבן ביותר מביניהם "אני קונה תיקו בשתי ידיים!") וכולם בטוחים שנבחרת ישראל מגיעה כעדיפה או לפחות שווה בין שווים למשחק בוומבלי, ושאנגליה היא בעצם האנדרדוג. הנה כמה מהציטוטים הנחמדים(אם כי מעט אופטימיים ויומרניים) שנאמרו בשבוע האחרון: http://www.one.co.il/cat/art…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , כנראה שאני מוציא רישיון לטרקטור בע"ה השנה , רציתי לשאול האם הרישיון מקנה לי לנהוג על עוד דברים חוץ מטרקטור ? רישיון לרכב פרייבט נשאר כרגיל או שיש איזה שינוי ?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום,יש לי מחשב........................עבדתי עליכם!!!!!!! 1בפאריל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol: :lol: :lol:
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני ממש רוצה לעשות עגיל בגבה אבל ההורים לא ממש שמחים מזה... הם אומרים שזה פוגע בראייה, האם זה באמת פוגע? אשמח מאוד אם תוכלו להביא לי מאמרים או דברים כאלה בשביל להראות להורים שלי תודה...
-
- 15 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
יוצא לשמעו מדי פעם על כל מיני יפנים שמתאבדים בגלל כסף. לא נראה לכם מטופש? הרי גם אם בן אדם חי במדינה הזאת (מדינה מערבית) עם משכורת של מלצר, הוא עדיין ב-25% העשירים (המפותחים/המערביים) בעולם. ואפילו אם נהיה ממש קיצוניים ונגיד שאין לו משפחה אין לו חברה אין לו ביטוח לאומי והוא גר ברחוב, הוא עדיין חי יותר טוב מרוב העולם (בכל זאת הוא לא צריך לצוד או למות) כל ההיסטוריה האנשים הכי תותחים - יוליוס קיסר, נפוליאון חיו פחות טוב ממה שבן אדם ממוצע חי היום (לא היה להם אוטו, לא היה להם טלויזיה, לא יכלו לנפוש ברמה שנופשים היום, לא יכלו להיות בריאים כמו היום) רוב העולם זה מדינות כמו אפגניסטן, אנטרטיקה, אפריקה, כל מיני חורים באסייה, שבטים בדרום אמריקה שחיים על האמזונס בסין סבא שלי סיפ…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-