עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Dimebag Darrell,

היי אני בקרוב הולך למבחן אצל בזק (תומך תכני) והבנתי שיהיו לי שם מבחן פסיכוטכני. מישהו יכול לתת לי דוגמאות לשאלות שישאלו שם? אתר שאפשר להתאמן בו? מה זה בוחן בדיוק?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by shalomelbe,

אני מעוניין ללמוד שפה חדשה. אני מתלבט בין השפות האלה: גרמנית, צרפתית או איטלקית. כמובן המלצות לשפות אחרות גם באות בחשבון.

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. זוכרים שחיפשתי\מחפש עבודה! אבא שלי מכיר איזה חבר שיש לו בישוב שלנו מין מסעדה\מקום מלוכלך שכל הילדים הקטנים אוכלים בוא... בקיצור באתי אליו איזה אתמול וביקשתי לעבוד והוא אמר לי שאני יעבוד על הקייטנות-כלומר, תעזור להכין את האוכל בשבילם, תגיש להם ותנקה אחרי שהם אוכלים-תבוא ב-11 בבוקר ותסיים עד 2 בצהריים... 2 good to b true? u beat עזבו שכר מינימום :-X עזבו שנשארתי שם עד 5 כדי לשטוף את הריצפה של כל האולם :-/ עזבו שהם מכינים את האוכל בסירים חלודים עזבו שמישום מה איך שהוא תמיד צעקו עלי : עזבו שאחרי שהקייטנה הלכה אני ועוד בחור סידרנו ובאותו זמן כל הטבחים והאנשים האחרים אכלו עזבו שהם גמרו לנו את כל האוכל ונשארו לנו רק שני שניצלים קרים :-[ עזבו שהתייחסו אלי כמו…

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. עדיין מתלבטים האם הגיע הזמן לשדרג למערכת עם DDR4? בארגון שאחראי על הטכנולוגיה כבר מתכננים את דור המחר לכתבה

5. Started by elvisalive,

הקוד ברכב לא עובד לא יודע מה קרה לו אי אפשר להקיש את הקוד אז אני לא יכול להתניע את הרכב בגלל זה מה אני יכול לעשות ?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. איך עלי להתנהג במצב בו חגגנו יום הולדת לאבי ובשניצל התגלה זבוב מטוגן בתוכו במסעדה מכובדת וידועה? אבקש חוות דעת מקצועית בעניין

• 38 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by PhP dUdE,

עשה לי תאבון. http://myhighhorse.com/index2.html ;D

• 44 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by Aviram,

גלשתי היום באינטרנט ואיכשהו הגעתי לנושא של ה-11/9, וגיליתי בפעם הראשונה בחיים שלי טענות שישראל שותפה לקנוניה עם בוש להוריד את התאומים כדי שתיהיה עוד סיבה לשנוא מוסלמים ועוד סיבה להתחיל מלחמה. אני לא טיפוס שמאמין לכל דבר שהוא רואה. למען האמת, כל דבר שאני רואה אני תמיד אומר "מעניין", ואם אני סקרן אני הולך לברר אם הדבר אמיתי או לא. אותו דבר קרה הפעם... רק הפעם אני רואה כל כך הרבה טענות ואפילו כמעט הוכחות שישראל, שהמוסד, שהמדינה שלי הייתה שותפה לפוצץ את בנייני התאומים ולא בינלאדן. טענות שיהודים ואולי ישראלים שהיו באותו יום במגדלי התאומים הוזהרו לפני כן מהמוסד שזה מה שהולך לקרות ושביום הזה הם לא יגיעו לעבודה. ראיתי אפילו שיש טענות שהמוסד היה אחראי להרג של קנדי. אבל אם כבר כל ה…

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. אהלן אנשים, לאחרונה נתקלתי במשהו שממש התמיהה אותי. הלכתי לתומי ברחוב וראיתי סניף של בנק דיסקונט. התקדמתי עוד כקלימוטר וראיתי סניף של בנק מרכנתיל עכשיו אתם תוהים מה כ"כ מוזר? תסתכלו על הלוגואים ותבינו לבד! האם מרכנתיל זה חלק מדיסקונט? או שסתם במקריות מוחלטת מדובר בלוגו זהה ב-100%? אני מניח שמישהו פה ידע את התשובה לעניין...

10. Started by Fighter,

הי יש לי קטע שאני יכול לשמוע מתי שטלוויזית CRT עובדת וזה נשמע כמו רעש בטווח גבוה משהו כמו: טיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי זה ברמה כזאת שישימו לי כיסוי עיניים ואני אמצא את הטלוויזיה לעומת זאת ההורים שלי לא שומעים את הרעש הזה וגם לא האחיות הקטנות שלי ככה שיש פה שלילה של גיל צעיר מה הולך פה?

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by Googleness,

אז אני מחפש מקום בארץ להיבחן בשביל הסמכה של A+ (רק מבחן בלי קורס) ומקום אחד שמצאתי ביקש 1257 ש"ח כולל מע"מ על כל טופס! (יש שני טפסים אז יוצא מעל 2500 ש"ח). עכשיו אם נתחשב בעובדה שהבחינה אמורה לעלות לפי המחירון באתר של COMPTIA בערך 180 דולר לטופס יש לנו הפרש מחירים עצבני. מישהו מכיר ? ממליץ?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. מותר להכניס/אסור, מיסוי? יש למישהו מושג? תודה

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. לגבי עלות המכשיר, משחקים מומלצים וציוד נלווה (ג'וסטיק נוסף, כרטיס זכרון..) וכו' (ועוד כמה דברים שלא נעלה על הדף...) אם אפשר אני מעדיף ב- ICQ # 97128616 ממתין, תודה.

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. האחריות על המכשיר היא שנה של IDIGITAL היבואן הרשמי . המחיר בחנות של IDIGITAL ובבאג היא 1700 ש"ח . אני יודע שיש חנויות שמוכרות במחיר דומה לאייבורי אבל האחריות שלהם היא לא של יבואן רשמי . שאלתי היא האם זה נראה לכם הגיוני הפרש מחירים כזה והאם אין כאן הטעיה כלשהיא ?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. תיראו אני לא מת על תוכניות ראלטי אבל ליפעמים אני רואה פה ושם תוכניות כמו "הוגן יודע הכי טוב " ושטויות כאלה את כוכב נולד הראשון כמעט לא ראיתי וגם את אלה שאחריו ולמעשה תתוכנית שקדמה לו שהיתה שעשועון מוזיקלי חביב ראיתי יותר אבל הבנתי שהרבה אנשים אוהבים תתוכנית הממוסחרת הזות אז אמרתי בסדר שיראו ואחרי ההצלחה של העונה הראשונה זה היה מובן שיעשו עונה שניה אבל שמיסתקלים על ה"כוכבים" שהסידרה הולידה בעונה הראשונה יש 3 אנשים שעדין עובדים הרבה בעונה השניה היו 2 בשלישית אחד שבקושי שומעים אליו והגקו מהעונה האחרונה לא ניראה לי יתקתק הרבה עבודות גדולות חוץ מיזה שאני מיסתקל על ה"כשרונות" לאומת זמרים אמיתים כמו פוליקר\ארצי\ריטה\אנקרי וכו הזמרים האמיתים מנצחים בקלילות קחו לדוגמה את מ…

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by yuvalkob,

מישהו ראה את הקליפ החדש של מדונה לשיר die another day? היום בצהריים פתחתי טלוויזיה ושמתי mtv וראיתי את הקליפ של מדונה. ככה הייתי מעביר ערוץ אבל בגלל שמדונה היא הזמרת המועדפת עליי השארתי, ונדהמתי. הסתכלתי כדי להיות בטוח שזה לא הקלטת של חברת "שופר" שקיבלתי ביציאה מהבית ספר. בקליפ, למי שלא ראה, למדונה יש קעקוע בעברית שכתוב עליו "לאו" (מישהו יודע מה זה אומר?) והמילה הזאת מופיעה בקליפ כל הזמן. כמו כן היא מניחה תפילין (!!!!!) ככה סתם באמצע הקליפ. מישהו יודע על זה משהו כי אני יודע שהיא לא יהודייה

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by ben389,

אם זה היה פה סליחה ואפשר לנעול. http://whiler.free.fr/bf2/demos/Mine.wmv

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. תקשיבו, מה זה הסיפור הזה? יש מלא באנרים ושלטים ברחוב על כמה דמויות נפגש בפיסבוק וכאלה מה זה הסיפור הזה ? מישהו יודע משהוו? הם לא מוכנים לגלות אבל זה נראה מענין אגב צריפתי לינק למי שלא מבין למה אני מתכוון http://www.facebook.com/pages/wymn-Weizman/208195551845 שבת טובה אנשייייים

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by iakovl,

הכותרת אומרת הכל אנשים אני צריך להיות ביום ראשון ב0800 בתל השומר איך אני מגיע לשם תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by AvalonX,

איך השירות,אחריות וכל השאר בKSP ?

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by J0HNiE,

קיבלתי היום 5 הזמנות וקבל חילקתי 1 אז אני מחלק עוד 2 מי שרוצה שיגיד ויקבל : תביאו לי אימייל שאיתו אתם מתחברים למסנג'ר כי רק עם הכתובת הזאת תוכלו להתחבר

• 38 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by eladbu,

סיימתי להרכיב את המכונית על שלט שלי עובדת על דלק טיסנים מגיע ל90 קמ"ש 2 הילוכים 4על4 טווח על 300 מטר מהירה באופן מטורף הקוסטיום נצבע על ידי וכמובן גם ההרכבה של המכונית מ 0 המכונית מגיע ממש מברגים עם עזרה של אבא שלי כמובן! הנה כמה תמונות התמונה על הקוסטום באור מראה את בציעה! את תשימו לב ללכלוך הרצתי אותה כבר כמה קילומטרים! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by First Squad,

אז המנהלים הלחיטו לא לארגן יותר מפגשים , הם רוצים שאנחנו המישתמשם נארגן מיפגש. מה אתם חושבים על הנושא? אתם רוצים מפגש נוסף? תגיבו פה וניראה עד כמה הקהילה שלנו מגובשת בשביל מפגש נוסף!

• 42 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by Born2Kill,

אני מציג בפניכם שאלה, לא סתם שאלה, שאלה של מוסר. אם ת-י-א-ו-ר-ת-י-ת (סתם אני מדמה לכם תרחיש, אבל סביר להניח לא יקרה) הממשלה מודיעה על הורדת שכר המינימום ל-15 ש"ח, האם לדעתכם המעסיקים מסוגלים להוריד את שכר המינימום ל-15 ש"ח בשעה? כלומר, מה שהם עושים זה אכן חוקי אבל לא עומד בקנה מידה של עבודה שמכבדת את עובדיה מבחינת שכר. נ.ב 1. אני יודע שעכשיו מינימייזר ו-Milford Cubicle הולכים לקפוץ עליי. נ.ב 2. אני יודע ששכר המינימום נקבע לפי 4X% מהשכר הממוצע במשק, אז אל תגידו לי "הם לא יכולים להוריד" כי פשוט נתתי תרחיש מסויים רק כדי לדעת איפה אנו עומדים מבחינת ייחסי עובד-מעסיק.

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. אני רוצה לבצע קנייה גדולה של 3 מערכות מחשבים בסכום כולל של קרוב ל 30000 שח 2 מערכות של 11-13 אלף שח ועוד מערכת של 4500 שח איפה ממולץ לקנות? איפה אני יקבל את ההנחה הכי משמעותית ושרות ואחריות טובים? תודה רבה

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.