עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by WildFire,

למישהו יש מושג מה קורה עם האתר של המרכז הארצי לבחינות והערכה? למעט הדף הראשי, האתר לא עובד, וציוני הפסיכומטרי הועלו אליו אתמול, השרתים שלהם קרסו? למישהו יש מושג אם משהו נעשה בנדון כדי לסדר את העניין הזה? אתם חייבים להודות שזה מאוד נחמד מצידם לפרסם בעמוד הראשי שיש ציונים, בלי לתת לאף אחד לראות אותם.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by BIGWOLF,

שלום חברים. האם אתם מכירים אנשים שמשתמשים במילה "מעבד" כאשר ברצונם להגיד "מארז עם כל הרכיבים יחד". או שהם אומרים " המוח" התקלקל ?! יש כאלה שאומרים את המילה "כונן" - אבל זה גם לא מדוייק. האם המילה "מחשב" - היא ההגדרה היחידה? לפי עניות דעתי, מחשב זה "הכל ביחד" - (מארז עם הרכיבים, מסך, מקלת ועכבר) אם כן... איך אומרים נכון בעברית "מארז עם כל הרכיבים יחד" (אולי "גוף המחשב"?) אני יודע שבשפה הרוסית משתמשים במילים - System Block , אבל איך אומרים את זה בעברית... מקווה שלא הצחקתי אותכם תודה לכל המגיבים

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by redti,

שלום , לפני כמה ימים נפלטתי משירות קרבי בחטיבת גבעתי אחרי שהוכשרתי להיות רובאי 02 בלבד , החזרתי את הנשק את כל הציוד עשיתי את כל התהליך של הפליטה לא התאים לי השירות הקרבי. שאלתי היא : במידה ואני יוצא לקורס חובשים ? ייתכן ויחזירו אותי לשירות עם אופי קרבי או משהו כזה.. או שאני אהיה חובש מרפאה בלבד? זו אחת האופציות שהשליש הציע לי לעשות וזה מעניין אותי..אני מפחד רק שיידחפו אותי אחרי זה לשטח ודברים כאלה כי בעיקרון אני יכול גם לבחור סתם תפקידים משרדיים , פשוט אני חושב שזו התרומה הכי גדולה .

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by J0HNiE,

קיבלתי היום 5 הזמנות וקבל חילקתי 1 אז אני מחלק עוד 2 מי שרוצה שיגיד ויקבל : תביאו לי אימייל שאיתו אתם מתחברים למסנג'ר כי רק עם הכתובת הזאת תוכלו להתחבר

• 38 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. אז באיזה שפה אתם יודעים לתכנת? ואני לא מתכוון שלוש וחצי שורות קוד, אלא ברצינות, ברמה מקצועית. אם יש שפה אחרת שאתם יודעים לתכנת פרטו. ואם כבר פתחתי נושא, איזה שפה אתם מעדיפים?

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. האם זה אמיתי? שאחתי אותם אם ישרף לי הזיכרון עוד 5 שנים, האם הם יחליפו? הם אמרו שכן. יש למישהו נסייון עם אחריות כזו? האם מישהו מימש אחריות כזו? תודה מראש לכולם.

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. עשו לי הפתעה והחליפו לי את הפנטיום 2 400 שלי במחשב חדש, קבלו המפרט........

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by Googleness,

למי שלא מכיר: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3670375,00.html http://www.haaretz.co.il/literature/1.1439762 בקיצור אני חיפשתי ולא מצאתי ברשת באיזה חנות אפשר לקנות את שתי הפסרים הבאים: המרגל שלא ייאמן / המחסל / למישהו יש מושג? את כל שאר הספרים שתורגמו כבר יש לי...

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. רשום שאחד מהסעיפים של פגיעה בפרטיות הוא: "צילום אדם כשהוא ברשות היחיד"

• 36 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by KrustyTheKlown,

מישהו יודע מהי הצריכה הממוצעת של מחשב ממוצע לשעה נניח? ואיך זה מתבטא בכסף? תודה

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. יש תוכנות פשוטות שעובדות על כל מכשיר סלולרי כמעט. עובדות גם על המכשירים הפשוטים יותר כמו 6600 וכו'. בקיצור, התוכנות האלו לא צריכות גישה לWAP ול GPRS. הם צריכות רק מקלט GPS ואותו אפשר לרכוש חד פעמית. הבעיה הגדולה היא מפה. אז חשבתי אולי לקחת את המפות עם זום גדול ורזולוציה הגבוהה מ גוגל. הםא אפשר לקחת את המפות מגוגל במכה אחת? כלומר, אני מסמן את כל מדינת ישראל ועושה DOWNLOAD לכל המפות(בזום המקסימלי)? מכל זה ניצור מפה אחת גדולה ואותה נכניס ללתוכנת ניווט. תודה לעונים.

• 33 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. אני מחפש רק את הצורה של הרובה, ושיהיה איכותי, לא פלסטיקי שנשבר מנפילה ממטר. אני עורך וידאו מתחיל ובכל האינטרנט מצאתי רק רובי אוויר. מה שאני מחפש זה רובה שלא יורה, רק צורה של רובה. אבל הכל זה אוויר, וכל האיכותיים עולים 100-4000$, וזה בגלל סיבות כאלה ואחרות (GAS OPERATED, BLOWBACK, SEMI AUTO AND FULL AUTO OPTIONS) ואלו הם דברים שאני לא מבקש. איפשהו, בעולם, אני יכול למצוא רובים מזויפים? צורה של רובים אבל שלא יורים, ושיהיו איכותיים?

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by hell,

שלום לכם רציתי ליצור רשימה של מישפטים אפלים/משמעות אפלה/סתם מישפטים כאוטיים נחמדים כגון: i m youre sweetest dream and youre worst nightmare but i like to be in the dark im the sword of darknes,there is nothing that i cant sever הכדור הכי טוב לראש הוא 9 מ"מ let me fill alive life is only adream before u wake up to a world full of pain i bring death death from above worship me or be destroyed im an avenger, i live to kill when hell will rise out of ashes,will meat again death is just around the corner berzerkers body, angels heart וכדומה... אשמח עם תעזרו לי למלה את הרשימה ולמי שיודע אנגלית טוב יותר מימני תעזרו קצת עם הדיקדוק בבקשה,כמו שאתם רואים הוא לא הכי חזק אצלי... אני מ…

• 33 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

שמעתי וגם קראתי באתר שאיי סי קיו יתחיל לעלות פה כסף,משהו כמו 10 דולר לשבוע. שזה אומר 40 שקל לשבוע. האם אתם תמשיכו להשתמש בוא ולשלם,או שפשוט תעברו למשהוא אחר כמו אודיאגו וכדומה? ???

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. לפעמים יש קיטועים יש אפשרות שיהיה אגירה של 30 שניות או יותר?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by none,

נתון: BF||AD AE||BC צ"ל MP x MC = MD x MR

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. אני רוצה להזמין כמה דברים קטנים למחשב שבחו"ל הם עולים גרושים ובישראל יחסית יקרים. אני מצאתי כמה חנויות בחו"ל כמו petra ששולחות לישראל, אך המחיר של המשלוח הוא כ-10$ וזה כבר לא יוצא כל כך משתלם. האם יש חנויות מחו"ל ששולחות בחינם? אני לא צריך חבילה עם מספר מעקב(שזו הסיבה למחיר המשלוח), אני מסתפק ב air mail.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  18. Started by Arik.G,

לא יודע מה איתכם אבל אני השתנתי מצחוק!

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. זיהוי פרצופים, תנסו את זה ! http://www.myheritage.com/FP/Company/tryFaceRecognition.php?s=1&u=g0〈=EN אני יצאתי דומה למאט גראונינג, יוצר הסימפסונז.. וגם ל....סופיה לורן ??! נסו בעצמכם, זה שווה קרדיט : http://www.flashoo.co.il/community/index.php?act=ST&f=4&t=16288&s=3eb14d490b6db9cc77cdb80c1d680a54

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by HeaT-SinK,

מדי פעם יוצא לכם בטח לראות אנשים עם עדשות של עיניים מוזרות ומפחידות - כמו של דרקולה או עדשות ירוקות זוהרות אני מחפש לדעת מקום לקניה ומחירים ואם יש אתר אינטרנט אז עדיף..מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. שלום חברים. לפני ארבעה חודשים (פחות יומיים) קניתי מקרביץ מכשיר Sansa Clip 4gb היום קלטתי שמקשי הווליום משמאל הנגן ומקשי ההדלקה/כיבוי מימין המכשיר נתקעו וההזה שלהם לא חלקה, כאילו מרוח מאחריהם גריז. כשהצלחתי להדליק את המכשיר הוא פשוט נתקע, כתוב על המסך "מנותק" ויש לי את הסימון של מצב הבטריה למעלה. ההוכחה היחידה שלי כיום לביצוע הרכישה היא התארד הזה בו אני מבקש עזרה בתפעול המכשיר. מה שכן, בעזרת זה אני יודע את יום ביצוע הרכישה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=400860.0 האם אני צפוי לקבל שירות/ אפשרות למימוש אחריות במידה ובעלת החנות תזכור אותי (יש מצב כי הייתה בינינו התנהלות ארוכה, היא הייתה צריכה להזמין לי ת'מכשיר ולהתקשר כשהוא מגיע וכו' וכו') או שאתן לה את יום הר…

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by J0n1,

היא נראית אחלה חנות, זולה, והמשלוח חינם (!!!) מישהו פעם קנה בה, איך היא? http://www.dealextreme.com/

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by zwex35,

אני בקרוב קונה מחשב ב-3500 ש"ח ואני רוצה לדעת איך החנות TMS. בפעם האחרונה שקניתי מחשב (לפני 3 שנים עכשיו הוא עובר לאחי) קניתי ב-IQPC והיה שירות אחלה. עכשיו מעניין אותי לדעת איך TMS? יש להם שירות טוב? הם אמינים? מאיפה יותר כדאי לי לקנות מ-TMS או מ-IQPC? ועוד שאלה, במפרט אני לא מזמין גם מערכת הפעלה, צרבתי על דיסק מערכת הפעלה WINDOWS 7 ULTIMATE, ואני רוצה שהם ירכיבו לי את המחשב ויעשו הכל, אז אני יכול להביא להם את הדיסק שצרבתי והם יתקינו את המערכת הפעלה והכל? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. תענו לי על מה שכתוב בכותרת, פליז!

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by nim901,

אתמול הגיע אלי מכתב מהפנימיה הבאית. רציתי לשאול אם מישהו היה שם ? איך הרמה ? שווה ללכת או ללמוד בתיכון רגיל? בקיצור, ספרו לי כמה שאתם יכולים, תודה ד"א זה האתר של הפנימיה - www.panmaz.co.il

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים