כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
Congratulation! Your mobile number has won 300k GBP from ongoing UK Nokia Promo. For Claim call : +447011135385 or email uknokiaclaims010@live.com now! מן הסתם מדובר בנסיון הונאה, אני תוהה אם מספרי אורנג' נוספים עלו בהגרלה.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אתמול שמתי את הפלאפון שלי K800I בתיקון המצלמה הראתה בירוק עכשיו התקשרו אליי ואמרו לי שאי אפשר לתקן אותו כי יש לו קורוזיה ובמסגרת הביטוח שיש לי אני יכול להביא אותו מכשיר חדש בתשלום חד פעמי של 390 ש"ח יש לי אותו שלוש שנים .. זאת אומרת בדיוק נגמרו ה 36 תשלומים על הפלאפון .. מה אתם אומרים .. הם מנסים לסחוט סתם כסף .. ?
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש מישהו שאני מכיר שמעשן, עכשיו אני רוצה לדעת מה הם בפירוט מה הם כל נזקי העישון כדי לנסות ולגרום לו להפסיק וגם סתם לידע כללי. תודה מראש slim_shady.
-
- 35 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לכל אחד יש אדם שהוא מעריץ, בין אם זה את היידי קלום, ג'ון טרבולטה או minimizer, לכל אחד יש אדם אשר הוא מסתכל עליו ביראה (הערנב אינו נחשב!) אז שתפו אותנו! אני אתחיל, אני יש לי שני אנשים שאני מעריץ, את קארמק, כי בגדול, הוא דגול, היכולת שלו לכתוב סקריפטים מדהימה, וחוץ מזה שהוא הצליח יפה מאוד בחיים באותו תחום שאני רוצה להצליח בוא, משחקי מחשב, מצד שני העלילות משחקים שלו ממש מחורבנות וגם המשחקיות אז האדם השני הוא בהחלט וורן ספקטור (האיש שהמציא הגאה ועבד על דאוס אקס) שהוא בהחלט אדם שאין לזלזל בוא והוא יצר עומק עלילתי ומשחקיות חסרת תקדים! he own'z!! ואתם?
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אתמול הגיע אלי מכתב מהפנימיה הבאית. רציתי לשאול אם מישהו היה שם ? איך הרמה ? שווה ללכת או ללמוד בתיכון רגיל? בקיצור, ספרו לי כמה שאתם יכולים, תודה ד"א זה האתר של הפנימיה - www.panmaz.co.il
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה הסדר שלהם? אני מנסה לראות איזה FINAL FANTASY הכי חדש יש אבל אני לא יודע לספור את ה II II III V וזהו מה השאר?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם..!! (אני לא יודע אם זה קשור לפה..?!?) טוב אני צריך עזרה קטנה, אני מחפש איזה מין 5 או 4 כדורי ברזל שקשורים אם חוט (משחק) שמרימים כדור אחד ועוזבים אותו אז הכדור האחרון קופץ ואז ניכנס בכדור שלידו ואז עוד פעם האחרון קופץ וממשיך ככה או שמרימים 2 כדורים אני צריך לדעת איך קוראים לזה..? (שי את זה לפעמים במשרדים) תודה לעוזרים..!
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אני צריך עזרה בבקשה למי שיודע ויכול לעזור לי להבין איך פותרים את התרגיל הבא: 2x+1*3x=72 אני יודע שהתרגיל מממש ממש פשוט, פשוט אני לא מבין את הדרך של הפתרון, אם משהו בבקשה יכול לתת לי פתרון כמה שיותר מפורט תודה רבה ניר
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מחר יש לי ראיון לקורס ג'ערים (או שזה בכלל ג'ארים? גוגל לא מכיר אף אפשרות...) שמתחיל עוד חודש בערך. מישהו היה ויכול לספר קצת ולתת עצות (לראיון, לקורס עצמו..) ? thanks
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רציתי לשאול איך SKYPC (מבחינת איכות הרכיבים שהן מביאים, הרכבת המחשב, פחות חשוב לי הידע של האיש מכירות כי אני בא עם מפרט מוכן)? יש להם תצוגה של מארזים במקום? כי פשוט ראיתי שהם זולים ושמעתי פה ושם על המלצות, אבל רציתי לשמוע עוד כמה תגובות הרצתי חיפוש ולא מצאתי
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה בבקשה על תאפכו תדיון עלי ותכניסו עצות דביליות כמו שקורה כימאת תמיד בדייונים כאלה -ואני מבקש גם מהמנהלים בבקשה תפקחו שזה לא יאפוך לעוד דיון עלי בכל מיקרה אח שלי מחפש דירה לשכור באזור השרון אז אחת מהדירות שהוא הלך ליראות ואני ראיתי איתו היה כתוב (משהו בסגנון) הם ביקשו על הדירה 3000 שקל אז בדרך חשבתי -דירה כזאת זה בטח משהו סביר בקיצור אנחנו נכנסים לבנין מתחילים לרדת אחרי הבחור במדרגות וזה לא קרקע אלה קומה תחתית נכנסים לבית המזגן פועל-בטח בגלל שיש חלונות קטנים קרוב לתיקרה וצמודים לחניה של הבינין הסלון קטן יותר מהחדר שלי שגם הוא קטן וחדר השינה עוד יותר קטן המטבח מחובר לסלון וכולל בעיקר ארון כיור ומקרר הריהוט מנימלסטי (מעניין למה...) וחד…
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
-
מה קורה חבר'ס חשבתי על קעקוע מגניב וקצת פסיכי למען האמת . והחלטתי לעשות את התמונה של הפרופיל בתור קעקוע על כתף ימין שלי מה דעתכם ?. המלצות לבית משוגעים יתקבלו בברכה !
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
העמוד וחצי הראשונים של הנושא היו על ניסיון להאט את הדפדפן אבל הסתבר שאי אפשר לרמות ככה יש טריקים אחרים?
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז מישהו הפיל את האתר של מייקרוסופט - כנסו לראות או או! גם וואלה! נפרץ.. זה נראה כמו מכת פריצות. עוד קורבן מוכר של הפריצה.. וואלה מה קורה פה?! אתרים נפרצים אחד אחרי השני? גוגל ישראל שלום - גוגל נוביה אהלן HWzone,אתם צריכים ליצור גיבויים : חח סתם צוחק.
-
- 32 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול למצוא אותם? עשיתי תבגרות היום וכבר מת לדעת אם צדקתי
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
היי ברשותי הבקר Logitech Chillstream. יש עליו ציפוי פלסטיק רך (מט שכזה) אשר הפך לדביק. פתחתי ב"כללי" כי כבר נתקלתי בבעיה במקרים אחרים / מוצרים אחרים. אני מניח שאי אפשר להחזיר את הגלגל לאחור - הרי כנראה הפלסטיק התחיל להתפרק או משהו כזה. האם מישהו מכיר דרך לפתור את הבעיה הזו? אולי משהו שיורד את הציפוי הרך הזה?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
טוב, אז ככה להיום... גברים רבים תמיד התלוננו ותמיד יתלוננו שהקשיים שלהם במציאת בחורה הרבה יותר גדולים משל בחורה למצא לה גבר.... מה אני אגיד? נכון מאוד! אבל יש פיתרון! גם לזה! אז אם אתה גבר, מכוער, (או שלא), ולא יודע מה לעשות עם עצמך, קרא את זה, אולי זה יעזור.... בהצלחה.... http://zone.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=2710&id=664246
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
יאו איזה פרק ענק במיוחד הסוף (מן הסתם) מה היה כתוב בפתק שמייקל והשני קיבלו?
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-