כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש אתרים מסויימים (לא כולם) שאינם שומרים לי שם משתמש וסיסמה, כלומר כל פעם שאני נכנס לאתר אני צריך להקיש שם משתמש וסיסמה חדשים. יש להיות שמשהו בהגדרות לא בסדר? נ.ב. אתר לדוגמא: Lockerz.com
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם מותר לאברך לעבוד? ז"א האם אברך שעובד צריך לעשות צבא ולא נותנים לו עוד קצבאות?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מזל טוב ליוסי המוכר בשם iib על יום הולדתו ה19. מי יתן ויזכה לגדולות
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
וזה חוקי בכלל לעשות את זה בפרטי?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רוצה להכין אלבום של איזה 300-400 תמונות. כמה יעלה פיתוח +- ?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היום עולה בערוץ 2 הסדרה החדשה בה"ד 1 http://reshet.ynet.co.il/11040.aspx שמלווה את תהליך הכשרת הקצינים הקרביים שימו לב לתגובות שם, בכל הנוגע לבטחון מידע ומוטיבציה לגיוס מה דעתכם, תוכנית כזאת תפגע בנו מבחינת בטחון מידע[האויב יקבל מידע על אופן הכשרה-ואולי אפילו ישתמש במידע הזה בשביל להכשיר את לוחמיו] או שתעלה את המוטיבציה לקרבי?
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, *חשוב לדעת שההודעה הזאת לא למטרת פרסומת* אני לפני כמה שנים נתקלתי באיזה אתר שמאד עניין אותי, אתר שמלמד "איך להיות טכנאי מחשבים" מתחיל מאפס ומגיע לרמה של הרכבה ופירוק מחשב וכמובן תיקון תקלות, בקיצור כל מה שטכנאי מחשבים צריך לדעת, האתר הזה הוא *אתר נדיר* אני גם יסביר למה, מכיוון שאין אף אתר/תוכנה באינטרנט שמלמדים מחשבים בצורה כזאת (וכמובן בחינם), אני לא אמרתי שאם לומדים הכל אז אפשר כבר ללכת לראיון בהייטק, אבל בכל זאת אני ממליץ בחום. האדם הזה (חגי) הוא אדם שהשקיע רבות בסרטוני ההדרכה ! כתובת האתר: http://www.lce.co.il/ בהצלחה..
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן אני מתנדב במדא כבר שלוש שנים,יש לי עוד שנה בערך עד הגיוס.. התחלתי להזיז עניינים כדי להגיע לשם,המלצות מכתבים אישיים למדור יש למישהו המלצות איך להגיע לתפקיד כזה.. כמה שיותר מידע ממישהו שהיה במצב הזה ישמח אותי עד מאוד
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לכל האחים היהודים שלום !!!! פתחתי לא מזמן עסק למחשבים שירות ותיקונים ( בעיקר שירות ) לא סחר של חלקים . ניתקלתי בבעיה רצינית אם אני זול אני לא מרוויח ואם אני יקר אני לא תחרותי מה לעשות ? ניתקלתי במחירונים שונים באינטרנט למשל : YNET - טכנאי מחשבים: ביקור: 150-100 שקל התקנת מערכת הפעלה: 300-150 שקל התקנת ציוד הקפי: 150-100 שקל לשעה בדיקת מחשב נייד - 100-130 שקלים בדיקת מעבדה: 130-100 שקל החלפת ספק (לא כולל ספק) 100-130 שקלים. ואתר פלוני - http://www.technaipc.co.il/price.php דרך סריקה בגוגל . אני אשמח אם אחד הבכירים בפורום יעזור לי להרכיב מחירון אטרקטיבי של שירות כדי למשוך הרבה לקוחות ! בקשר לחלקים אני יודע מראש שאין לי סיכוי להתחרות עם הגדולים וזה יהיה החלק המשני של העסק…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אשמח לדעות בעיקר של כאלו אשר למדו/לומדים פיזיקה. האם ניתן למצוא עבודה שאינה בהוראה עם תואר ראשון? האם כדאי ללכת למסלול של תואר כפול עם הנדסת חשמל? האם יש אוניברסיטה מומלצת, או שכולן פחות או יותר אותו הדבר? (מתלבט בין בן-גוריון לאת"א, גר בבאר שבע) האם יש למישהו תובנות נוספות בנושא באופן כללי? תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו ראה את הקליפ החדש של מדונה לשיר die another day? היום בצהריים פתחתי טלוויזיה ושמתי mtv וראיתי את הקליפ של מדונה. ככה הייתי מעביר ערוץ אבל בגלל שמדונה היא הזמרת המועדפת עליי השארתי, ונדהמתי. הסתכלתי כדי להיות בטוח שזה לא הקלטת של חברת "שופר" שקיבלתי ביציאה מהבית ספר. בקליפ, למי שלא ראה, למדונה יש קעקוע בעברית שכתוב עליו "לאו" (מישהו יודע מה זה אומר?) והמילה הזאת מופיעה בקליפ כל הזמן. כמו כן היא מניחה תפילין (!!!!!) ככה סתם באמצע הקליפ. מישהו יודע על זה משהו כי אני יודע שהיא לא יהודייה
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
פשוט נראה זוועתי. מי תכנן אותו לעזאזל? איך מעיפים את כל הצד השמאלי של החדשות האלה? טוב שהתוכנה לא תופסת עכשיו את כל המסך.
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אין ספק שהפעם החרדים שיחקו אותה.. זה התחיל כמו עוד מנגל חרדי ביום הזיכרון, שמטרתו כמובן לעורר פרובוקציה, והסתיים בכישלון מוחלט של צוות ערוץ 2 והצלם המסכן שלא ידע מה לעשות עם עצמו.
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, בעוד שבוע-שבועיים יגיע לביקור בארץ קרוב ונשאלתי אם אני רוצה להזמין לו משהו והוא יביא איתו את מה שאבחר לרכוש. בהתחלה נפתחו לי העינים, החמדנות השתלטה עלי וכבר דמיינתי איך אני חוסך אלפי שקלים על ההפרשים הכל כך גדולים בין המחירים שם לאלו המקומיים... אבל עכשיו אחרי שאני יושב קצת ברשת אני מגלה שאולי בעצם אין לי יותר מדי מה לבקש. ז"א, בהנחה ואין לי צורך לא בסמארטפון, לא בSSD, ולא בכרטיס מסך ואין אפשרות שהמוצר יעלה על גודל מסוים (אף אחד לא יכנס למטוס עם מקרר או טלוויזיה)- יש לכם רעיונות כלשהם לרכישה? מה אתם הייתם קונים?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
למישהו יש מושג איך אני עובד עם RSS של IDEN על I335 שלהם ? כאשר אני מנסה להתחבר בכלל לנייד כאשר הקצב בנייד מתאים להודעה המצורפת, הוא לא מתחבר אליו... מה אני עושה ? יש לציין כי קניתי אותו בארה"ב והוא בא עם כרטיס NEXTEL כאשר אותו מנוי סגר אותו, אבל עם ה- NEXTEL ניתן להדליק את המכשיר, ועם סים של מירס הוא דורש קוד סודי... הבנתי שעם ה- RSS אני בכלל לא צריך להכניס את הקוד אלא רק לשנות קוד מדינה +תחום תדרים ולאחר מכן לעדכן תוכנה למכשיר מאתר IDEN. איך אני עושה את זה ? תודה מראש !! :'( [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניין להזמין מוצר מאיביי (יוצא בערך 470$ אם משלוח), אבל מי שמוכר אותו לא מציע shipping insurance במשלוח לישראל. האם יש בעיה להזמין מוצר ללא ביטוח משלוח? סיכון כלשהו? תודה.
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://basshunter.m0o.eu/anna/index_il.php
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע בן 15 ואבא שלי מתכנן לקנות לי טרקטורון לגיל 16. יש לי מספר שאלות: 1)איזה טרקטרונים מכריחים רישיון למכונית ואילו רשיון טרקטור? 2)כמה עולה ביטוח לטרקטורון? צד שלישי. 3)באיזה גיל ניתן להתחיל ללמוד? 4)מה המחירון של ריינגר של פולאריס\מיול של קוואסקי ליד שנייה? וחדש? 5)על איזה טקטורון אתם ממליצים? למעט תומקאר שהוא יקר בטירוף. היו לי עוד שאלות אבל שכחתי,שאני יזכר אני יערוך. תודה לכל העונים
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש שמות של שירים קצביים ומהירים בטירוף כמו טראנסים מהירים וכו'... אני רוצה לשים מוזיקה כזאת בפול ווליום ולרכוב על אופני כושר (יותר נכון לא לי) ואני מתכנן שמהקצב של המוזיקה ומהווליום יהיה יותר קל לעשות את זה מהר ועם קצב בקיצור כמו ספינינג...
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי מה קורה עם החידון?, למה הפסיקו אותו?, והאם הוא צפוי לחזור?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קיבלתי זימון למיונים, בלי שום הסבר על מה ולמה, וישנו רק הכיתוב למעה - "מבחני התאמה למקצועות המחשב". מה זה, האם כדאי ללכת? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כיאה למישהו שגר ברמת ישי, משעמם לי. וצריך קצת צחוק בחיים אז חלקו את הדברים הכי מפגרים שאתם נתקלים בהם באינטרנט בת'רד הזה אני אתחיל- http://img145.imageshack.us/my.php?image=danceparty1337yk7.swf
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חוץ מזובירקס שמעלים לתקופת זמן מסויימת... יש לזה תרופה שמעלימה את זה לגמרי?
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-