עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by vacuuuum,

בעיקרון אני מחפש אתרי אנטרנט טובים שאפשר ללמוד מהם לנגן על פסנטר\אורגנית. אני מעדיף אתרים למתקדמים, אבל כל אתר שאתם מכירים יכול לעזור לי.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. במוסך המורשה המליצו לשים תוסף דלק (שברח לי השם הספציפי שלו) שעולה 60 ש"ח, לפני שאני מחליף חיישן ECG (או איך שלא קוראים לזה, חיישן שמווסט גזים) פול טנק לפני התוסף - 550 ק"מ ל-40 ליטר. עם התוסף- 850 ק"מ לאותו כמות ליטרים. אחרי שנגמר הפול טנק של התוסף תידלקתי עוד פול וסיימתי אותו חזרה ב550. הגיוני? ואם כן, האם זה יהיה חכם להוסיף בכל תדלוק את התוסף הזה? (כי זה יותר יחס עלות-תועלת גבוה יותר..)

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by shedox,

באתר של באג בדיוטי פרי, מוצגים ממש מעט מוצרים .. לדוגמא אפילו מקלדות או עכברים אין שם, האם זה באמת מה שקיים במלאי או שפשוט לא כל המוצרים הוכנסו לרשימות באתר ? http://dutyfree.bug.co.il/

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. Started by stone cold,

יש לי מחר ראיון עבודה ואני צריך שירים מרגיעים שאני יוכל לישמוע לפני למישהו יש המלצות ?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  5. Started by SaberWolf,

משהו קטן ש MINIMIZER אמר לי ב IRC והוא פשוט משוכנע ש משחקים לא משתמשים ב CPU בכלל : [16:26] <MiniMizer> SabrWolf: games are like TOTALLY NOT processor related אז בבקשה אוליי שמישהו יסביר לו....

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by darkman,

http://news.walla.co.il/?w=/8/583793 ניתן להגיש בתוספת תפוחי אדמה\אורז לבחירתכם בתאבון

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by genia,

בעקבות הצלחת התוכנה הקודמת ובעקבות בקשתו של yonir אני פותח את הת'רד הזה לגבי שחרור גרסא 2 לתוכנה שלי למי שלא זוכר זאת תוכנה לצפייה ברוב המצלמות של איילון בו זמנית. קודם כל לפי בקשתו של יוני,הפכתי את הכפתורים של מצלמה 8 וניתן להוריד את הגרסא עם הכפתורים במיקום הנכון מפה: http://rapidshare.com/files/58425170/ayalon2.rar עכשיו,עוד כמה הצעות שקיבלתי הן לשים את המצלמות לפי הסדר שלהן באתר ולהוסיף את כולן(כתבתי את התוכנה לפני הרבה זמן,מאז נוספו עוד מצלמות). אם מישהו יוכל להגיד לי(יוני?) באיזה סדר לשים אותן-זה יעזור לי כי אני לא בטח ש=איך לשים אותן. עוד משהו זה -אולי מישהו רוצה להתנדב להכין איזה עיצוב נחמד לתוכנה . אם יש לכם עוד הצעות לשיפור התוכנה תרשמו אותן פה ובסוף אני אעלה א…

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום לכל הקוראים! נכנסתי היום לאתר של FutureMark וראיתי שם לינק לאתר YouGamers, ששם בודקים את המחשב ואומרים בסוף אם הוא יכול להריץ את המשחק. הדרישות להרצת הבדיקה לפי האתר הם: דרישות מינימום: מעבד חד ליבה עם תמיכה ב-SSE2, כרטיס מסך תומך DX10 עם לפחות 256MB זיכרון, 1024MB RAM, 2GB בדיסק הקשיח, ווינדוס ויסטה. דרישות מומלצות: מעבד כפול ליבה ששווה ל-E6600 ומעלה, או משהו שווה של AMD (האמת, לא נראה לי שיש בינתיים...), כרטיס מסך תומך DX10 עם לפחות 512MB זיכרון (אז 8800GTS 320MB לא יעבוד?!??), 2GB RAM, 2GB בדיסק הקשיח, ווינדוס ויסטה. אז לפי זה, יהיו חייבים כרטיס DX10, חייבים ויסטה, ו-8800GTS 320MB לא יעבוד על מקסימום! דרישות קצת גבוהות... מעניין אם יתקינו ויסטה בשבי…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by X-_PLOSIVE,

מה זה מה קרה לפורום זה פאק או שזה צריך להיות ככה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by CrossFire,

?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  11. Started by Milford Cubicle,

או: "דיון בדיחות עצובות - 2009", כי כבר מזמן לא היה אחד בבקשה בבקשה בלי בדיקות נדושות בנות 9,000 שנה...

12. בפרסומת של הראלי בערוץ AXN יש שיר מדהים! זאת פירסומת ענקית... איך קוראים לו? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  13. האם זה גודל השמוליק שלו? או המראה של הבחורה? האם זה הסוכן שלו? אני לא חושב. עשיתי בירור יש הרבה אנשים מהתעשייה הזאת שלא מוכרים ונמצאים אצל סוכנים שמשווקים את השחקניות הכי מוכרות ויש לדוגמא כמה כוכבי פורנו שאני בטוח שאף אחד פה לא שמע עליהם שיש להם 30 ס"מ של שמוליק, אבל בכל זאת מי שמע עליהם בכלל כנ"ל לגבי שחקניות מדהימות שלא קוראים להם גנה גיימסון אז מה צריך בשביל להצליח בעולם הזה? (סתם מעניין אותי, ברור שאדם כמוני לא מתאים אבל בכל זאת..)

14. Started by manco,

איך זה הולך שם? קונים באתר ואז באים לקחת? או שבאים לשם, בוחרים וקונים? (כמובן שזה עדיף ) ובמקרה כזה - הבנאדם מסביר ומייעץ מה לקנות? ואיך השירות? ודרך אגב...יש חנות שקוראים לה "אייבורי מחשבים"...מישהו קנה שם פעם ויכול להמליץ/להזהיר (;D) ? תודה...

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by Peri228,

היי .. אני מחפש קליינט נוח למשחקי טקסס הולד'ם , לא על כסף אמיתי . אשמח לשמוע המלצות מניסיון .

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by FARKASH7,

קניתי מוצר מאמזון, ואני לא מרוצה ממנו. יצרתי איתם כבר קשר והם אמרו שאין שום בעיה לשלוח את המוצר בחזרה אליהם. הם סיפקו לי כתובת ואפילו ביקשו ממני לכתוב להם את עלות המשלוח. השאלה שלי באיזה חברה מומלץ לשלוח? ואיך אני דואג שהחבילה שלי תיהיה מבוטחת?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by D.A.Y.C,

שלום לכולם. יום כיפור ממש בפתח, מישהוא יכול לתת לי כמה טיפים לא להרגיש רעב?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by CrossFire,

אני בשנה הבאה אני צריך להיות הכתה י', ועדיין אני לא יודע איזה מגמה לבחור. אז תוכלו להגיד לי איזה מגמה הייתם אומרים הכי שווה (רק בביה"ס מקצועי)!!!

• 64 תגובות
    • 3.8k צפיות
  19. Started by tzolerguy,

ההרוים נוסעים בקרוב לתאילנד ורציתי לדעת אם כדי לשלוח אותם עם כסף להביא איזה משהו למחשב ואני לא יודע את המחירים שם פשוט שומעים כל הזמן שזול שם אז אם מישהו יודע שמע או מכיר איזה אתר של חנות מחשבים בתאילנד אני ישמח לשמוע אם מישהו התנסה אז בבקשה ספר לי אם זה שווה

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  20. מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  21. Started by benor,

חלק מהאנשים בפורום, אומרים שצריך לגעת בחלק מסויים במחשב מתכת בשביל לפרוק חשמל סטטי לפני שיגעו ברכיב מסויים. שאלתי את זה את אבא שלי הוא דיי מבין בחשמל, והוא אמר לי שזה לא יכול לפרוק ככה מטען. אם רוצים לפרוק, אז צריכים לחבר חוטים להארקה ולגעת בהם. עדכון: אם המחשב כבוי, והוא מחובר לשקע החשמל. אז רק אז הגוף של המארז יוכל לשמש כהארקה ואבא שלי אמר שלא כדאי לעשות את זה ככה...

• 10 תגובות
    • 4.6k צפיות
  22. Started by bezangeloo,

~טלפון~ אני- "שלום". --"שלום, *** נמצא?" - לא, להשאיר הודעה? -- אולי אתה תוכל לעזור לי, יש לי בעייה של וירוס במחשב, איך אני יכול לתקן את זה? - קודם כל, אתה צריך תוכנת אנטי-וירוס מעודכנת על המחשב, בצע איתה סריקה במצב בטוח. -- מצב בטוח?! -כן, בעליית המחשב, לחץ קצובות על F8 עד לקבלת מסך עם כל מני אופציות. בחר שם safe mode -- רגע, אני צריך ללחוץ F8 כשאני מקבל boot fail? -

23. Started by roniok,

שלום אני רוצה לבנות לוח ארקייד. רציתי לדעת מהן המידות לחורים לג'ויסטיקים ולכפתורים נ.ב רציתי לדעת מה ההבדל בין ה j-stik לבין ה t-stik לבין הt-stik plus של ultimarc ?? ומה המושג spring pressure אומר?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  24. אני רוצה לקנות מערכת מהאתר הזה: http://store.summitracing.com/ אבל אני צריך לברר כמה פרטים בטלפון ושאני מדבר באנגלית אני נשמע כמו מפגר.. :-\ אז אם מישהו שגר בארה"ב יכול להתקשר לחנות ולשאול אותם: 1. האם הרמקולים שבאתר חדשים או משומשים 2.כמה עולה משלוח של מגבר וסאב לארץ 3.איזה כ.אשראי צריך כדי להזמין 4.אם לא יעצרו את זה במכס תודה רבה רבה למי שעושה את זה בשבילי :yelclap:

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  25. Started by matsmets,

זהו האתר הכי אהוב עלי. מאדם שלא מבין כלום אני מתחיל לקבל תמונה. אין לי שמץ של ספק שאתם עושים עבודה נפלאה עם מסירות נפש. אך לדעתי יש נקודה שיש להקפיד עליה יותר בפרומים והיא נקיון הפה של השואלים, מילךים כמו חרא קקה וזבל רק מורידות ויש לנזוף יותר במי שמשתמש בהן. אם הודעה זו אינה חוקית כולי סליחה. בהצלחה ותודה!

דיונים חדשים בפורומים