עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. איזה מין הסבר זה? ולמה בכלל צריך סיבה לסגירת תיק? למה שלא יסגרו וזהו? מה זה משנה הסיבה? קראתי כתבה על אדם שחי בחו"ל 19 שנה והגיע לביקור בארץ ואז חקרו אותו בחשד לרצח ובסוף סגרו את התיק מ"חוסר ראיות". ועכשיו יש עליו כתם. לא חבל על הבנאדם? אם אין ראיות תעזבו אותו וזהו. למה צריך לסמן אותו כאילו שהוא התחמק בפוקס מעונש ושיכול להיות שהוא בעצם רוצח אבל בגלל בעיות טכניות הוא שוחרר

2. Started by הדוד משה,

ברכותיי! זכיתי במקרן DLP ללא נורה (נשרפה ו/או התפוצצה). הדגם- DAVIS Powerbeam VI. המאוורר של הנורה תקין, אם כי הסורגים שלו והפלסטיקה אליה הוא מוברג התעוותו כתוצאה מחום. רציתי לדעת: 1. למה עוד יש ערך כספי במקרן? הבנתי שהשבב הוא החלק היקר במקרן, יחד עם הנורה. 2. מה הן התכונות האופטיות של העדשות במקרן? אני יכול אולי להפיק מהן תועלת... > תודה מראש!

3. Started by TaMiRn2,

שלום ידידה שלי עושה ביוטופ ושברתי לה בטעות את המד טמפ' (ניראה לי כוהל או כספית) איפה אני יכול להשיג חדש?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. תסתכלו למטה.... זה עם ה-CrossFire עשיתי את זה בפוטושופ בעזרת החבר שלי שמבין בזה....

• 43 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by THE_COMMANDER,

כאשר אני לוקח טקסט מהאינטרנט ומעתיק אותו לוורד הוא כמובן נהיה הפוך איך אפשר לסדר את זה בלי תוכנה כלומר להתעסק עם המאפיינים

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. הנה TOOLBAR מוכן ואתם יכולים להוריד אותו http://http.members.lycos.co.uk/sharbatov/ ושם תבחרו HWzone.exe ותעשו שמירה בשם בלבד!!!

• 36 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by mabsut,

שלום, אם יש לי פרופיל 45 (רפואי, לא נפשי) אני אוכל לקבל זימון לגאמ"א? ומה בנוגע לממר"ם? פרופיל 45 זה בסדר בשביל זה? תודה

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by iib,

<>

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. שלום לכולם במשך תקופה אני עובד על ייצור מארזים בכל מיני גדלים ועיצובים ביניהם שקופים,אלומיניום וכו' מה שמעניין אותי פה זה האם יש איזה שהם זכויות יוצרים לכל הקשור לשיווק מארזים?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  10. Started by r1plet,

ערב טוב, בין יתר הזימונים לימי מיון ומבחנים ליחידות שונות בצבא כגון מודיעין ויחידות שונות אחרות קיבלתי היום זימון ליום מיון ומבחנים ליחידות חובלים/צוללות בחיל הים, עכשיו אני אשדודי, ויש כאן נמל לא קטן ורוב הסיכויים שאני אקבל יומיות... לא ידוע לי כלום על חיל הים והייתי מאוד שמח לקבל עצות מאנשים עם נסיון ובעצם לשמוע את דעתכם. הפאנצ' פה הוא שכעקרון אני רציתי מלכתחילה להתגייס לחיל האוויר, אני מרחיב 5 יח"ל מחשבים ואלקטרוניקה, 4 יח"ל מתמטיקה, 5 אנגלית ושאר הירקות בסגנון "בגרות איכותית"... אשמח לשמוע את דעתכם ועצתכם, ללכת על זה, לא ללכת על זה?

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by Necessary_Evil,

הסרט מעולה מומלץ ביותר חייבים לראות את הקודמים גם וואו ראיתי אתמול בסינמה סיטי והיה מדהים כמה קטעים מיותרים אבל.. ג'ק ספארו זו דמות גאונית בדרך חזרה הביתה על הקטנוע שמעתי את הרוח וראיתי רק ים וסערה וגשם, וכל המכוניות בתור ספינות שיוצאות למלחמה, וואו! מומלץ

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. טוב קיבלתי לפני יומים איגרת מהצבא, על העתודה האקדמאית, הולך לשמוע מה ומו היה שם, מי מהפורום גם קיבל ובא להרצאה, נארגן שם איזה מפגשון ?

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. http://www.pctip.co.il/yabbse/index.php?board=5;action=display;threadid=7642

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by אישי555,

האם המשקאות שמוזגים לכוסות מהגלונים שמוכרים במסעדות מזון מהיר הם באותו טעם כמו בבקבוקים סגורים או שמדובר במהילה גדולה יותר של מים? אמרו לי שבגלונים יש פחות מים בשביל להפחית במשקל (בשביל ההובלה בלבד) וכשמוזגים לכוס מערבבים את זה עם מים אבל בסוף יוצא אותה כמות כמו שעושים במפעל, כלומר אחוז המים לא משתנה

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by Milford Cubicle,

מחר יש לי ראיון לקורס ג'ערים (או שזה בכלל ג'ארים? גוגל לא מכיר אף אפשרות...) שמתחיל עוד חודש בערך. מישהו היה ויכול לספר קצת ולתת עצות (לראיון, לקורס עצמו..) ? thanks

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. ורסצ'ה איטליה... פשווט הביאו לי אחת ויש לה מאחורה את התוית של ורסצ'ה האמיתית כביכול עם מידה והכול ובצד מאחורה [בתוך החולצה כאילו] יש כזאת תוית גם עם הדגם ופרטים נוספים [כלל ההוראות של הכביסה וזה...] גם רשום שזה יוצר באיטליה תודה מראש :-*

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by sherlock1212,

הסדרה הולך ומשתפרת...עונה רביעית היא הכי טובה

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=471713 קצת גוגל העלה את זה. חשבתי שזה יהיה שימושי לעוד אנשים פה. תבלו

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. כל-כך פשוט ושטחי, אבל כל-כך אפקטיבי... אני רואה דברים כאלה פחות ופחות בסרטי האימה היקרים שבאים מהוליווד, וגם בסרטי האימה היותר אנדרגראונד למען האמת. מה אתם חושבים?

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by Cereal Killer,

שלום אני צריך דחוף אתר קניות אמריקאי שמראה את המחירים פחות או יותר בארהב מי יעזור לי?

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. אז כמו שהכותרת אומרת,אחרי מבחנים ראשוניים,מבחני התנהגות,4 ראיונות אישיים וטקס חתימת קבע שבו אמרו "עברתם את כל המייונים האפשריים,מה שאנחנו מחכים לו זה תוצאות התחקיר הבטחוני" קיבלתי היום מכתב שבו הם מודיעים לי על הסרת מועמדתי מהפרוייקט בלי שום נימוקים או סיבות. שלחתי פקס שבו אני מבקש לערר ולשקול מחדש אך אני בספק אם זה ישנה משהו. מה עוד אני יכול לעשות בנושא?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. שלום לכולם, אני רוצה לשתף אותכם בסיפור שלי מהתקופה האחרונה. אני קונה המון מחו"ל, הרבה קניות מחנויות בארה"ב ומקומות אחרים מעבר לים, הרבה קניות באיביי, והרבה קניות בפורומים שונים מאנשים מכל רחבי העולם, מארה"ב, ועד סין הרחוקה. עם כל הניסיון שלי בתחום, מעולם לא ניתקלתי בשום בעיה בקנייה שכזו. תמיד המוצר הגיע באותו המצב שהובטח לי, המוכרים תמיד דיברו איתי באדיבות, ותמיד המוצרים הגיעו בזמן ותקינים. לפני כשבוע וחצי, רכשתי לעצמי באיביי נגן MP3 משומש עם אוזניות של סנהייזר ממוכרת כלשהי שהיא ישראלית. העובדה שהיא ישראלית בתחילה הייתה מאוד נחמדה. אמרתי לעצמי "ככה לא יהיו עיכובים במכס וככה לא יהיו עלויות גבוהות למשלוח", מעולם לא טעיתי יותר. המוכרת שלחה לי הודעה אחרי שהמכירה נגמרה וזכיתי …

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by Milford Cubicle,

ע"י לחיצה על "צאט אונליין" בטולבר החדש שלנו, תוכלו להיכנס למערכת הצ'אט החדשה שהשקנו היום ביחד עם הגירסה החדשה של מערכת הפורומים. בהנחה שכבר יש לכם חשבון פעיל אצלנו באתר - אתם לא צריכים לבצע יותר שום כניסה נוספת! המערכת תזהה אתכם בצורה אוטומטית ותכניס אתכם לחדר הצ'אט, בו תוכלו לדבר עם יתר חברי האתר, להתייעץ בזמן אמת, להעביר את הזמן, ואף לנהל שיחות אישיות עם חברים - בשיחה אחד על אחד או ע"י פתיחת חדר צ'אט פרטי! שימו לב: לאחר פתיחת הצ'אט, תוכלו תמיד למזער את החלון ע"י לחיצה על כפתור המזעור. לחיצה נוספת על "צאט אונליין" תפתח אותו מחדש ותכניס אתכם בחזרה לחלון הצ'אט. כמו כן תוכלו לפתוח את הצ'אט בחלון דפדפן נפרד, על ידי לחיצה על כפתור ה"חץ" האמצעי (ליד כפתור הסגירה והמזעור). …

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. עזבו את כל מה שאומרים על אפקט החממה והתחממות כדור הארץ... בתכלס זה רק אני או שהקיץ השנה עוד יותר חם משנה שעברה ? הלחות פשוט מטורפת ! הייתי באיילת לפני שבוע וגם שם חם בטרוף ומזיעים כמו חמורים,לאורך כל שעות היום הייתה שם רוח חמה וחזקה. כבר אין לי כוח לצאת בימי שישי לבלות בגלל כל החום כשאני יודע שאני הולך להזיע שתי דקות אחרי שאני יוצא מהבית... מה מהבית ? מהמקלחת יוצאים וכבר מזיעים ! אני מתגעגע כבר לחורף, תמיד אהבתי יותר את החורף .... מה גם שהחורף אצלנו זה קיץ בלי לחות וכמה ימי גשם נחמדים. הרבה יותר קשה לברוח מהחום מאשר קור שפשוט נעטפים בעוד שכבת בגד. מי בא איתי לאיזה חופשת סקי ?

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by Sting,

אז לפעמים כשאתם סתם יוצאים לאן שהוא בצהריים ואין זמן להתקלח ולא שווה לבזבז בושם יקר AXE יכול להיות פתרון לא רע השאלה היא מרוב שיש הרבה לאיזה יש את הריח הכי טוב? אם יש המלצות לדברים אחרים בסגנון אז גם אפשרי לצרף

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.