עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by hitman123,

בזמן האחרון נשבר לי הזין מלשבת כל יום בשכונה, או סתם לשרוף שישי על יציאה שטותית לסנוקר, סרט וכו'. אני בן 22 ואני רוצה להתחיל לצאת למקומות, להכיר בחורות בעיקר, וגם סתם לשנות קצת אווירה (ממליץ לכולם ד"א). מישהו מכיר מקומות מומלצים באיזור חיפה שבו יש קהל ו/או אווירה טובה לשבת וגם להכיר בחורות ? אני אוהב בעיקר פאבים אבל אם יש מסיבות איכותיות אם קהל איכותי (למרות שלדעתי באיזור חיפה במסיבות זה רק ערסים, פרחות ומכות) אני אשמח לקבל עצות. תודה רבה רבה מראש.

• 16 תגובות
    • 9.1k צפיות
  2. היי, קיבלתי מתנה מהעבודה, "תיק ללפטופ", רך כזה עם כיס בפנים... אין לי כ"כ מה לעשות איתו אז במקום לזרוק חשבתי למצוא לו שימוש. משהו כזה אבל בלי הציור, סתם אדום: יש רעיונות?

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  3. שלום, במקצועי אני מאחזק נשק קל(עברתי קורס בבה"ד 20) וכרגע אני משרת בגדוד. עקב קשיי הסתגלות ולאחר מפגש עם קפ"ס ופסיכיאטר הוחלט להוריד לי את הפרופיל ל-64 באופן זמני לשנה, כמו כן הוחלט לרשום לי סעיף של קל"ב בבסיס פתוח(שלמיטב הבנתי הוא קבוע ואינו תלוי בפרופיל). סעיף כלשהו של קה"ס לא נרשם בסופו של דבר. השאלות שלי הן: האם הפרופיל שנקבע לי מוגדר כפרופיל נפשי? האם בכלל יש כזה דבר פרופיל 64 נפשי? האם הוא פוסל לי אוטומטית את המקצוע? מהו התהליך עד לפליטה מהיחידה? הבנתי שאני צריך ללכת עם המסמכים שצורפו לי לרופא היחידה(מחר), משם הוא מפנה אותי לועדה רפואית, ואחרי הועדה הרפואית אני צריך לחזור שוב לרופא יחידה כדי שיאשר את הממצאים הסופיים וישחרר אותי מהגדוד?

• 16 תגובות
    • 15.2k צפיות
  4. שלום לכולם אני גר באשקלון ועומדים להקים פה עוד תחנה פחמית מזהמת לכן אני מבקש מכולם לחתום על העצומה הזו:http://www.ashkelon.muni.il/htmls/hebrew/petition.html ולעזור במאבק נגד הקמת התחנה עוד עצומה: http://www.greenpeace.org/israel/getinvolved/no-to-coal

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by 1qaz2wsx,

אחת שתיים שלוש דג מלוח!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. מישהו שהיה בתאילנד יודע על מקום שמוכרים בו את החברות האלה? ואם יש רק זיופים שם אז מקום שיש בו בזיופים באיכות טובה? וגם מקום של דיזלים טובים? יש את אותם בMBK הזה? צריך את התשובות זריז הטיסה עוד יום וחצי בערך... תודה!

• 16 תגובות
    • 5.4k צפיות
  7. Started by raiman1,

אני מנסה להעלות תמונה וזה תמיד אומר לי שהקובץ גדול מדי ... מה לעשות???

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום , * למי שישאל - משחקים. שמתי לב שבשונה מפעם (לפני 5 שנים נגיד) , אתם מחליטים על המפרט בעיקר על פי גודל המסך. זה נראה שהמחיר המקסימלי עבור מפרט למסך 19 רחב הוא 3500 ש"ח (רציתי להציע 4500 , קיבלתי ביקורת של "השתגעת?") אני יכול להבין שההבדל בין 19 ל 22 יכול להשפיע על כרטיס מסך (בכמה מאות שקלים) , אבל למה על מעבד DUAL או QUAD חזק? מה מידת ההשפעה של גודל המסך? איזה מסך עדיף? 19 , 20 או 22? (נכון , אי אפשר לענות על זה... אבל עצות אפשר לתת ) תודה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Yehudaa,

מענין אותי מאוד לדעת כמה גיגה\טרה שוקל HW ? אני מבין שלא תגידו לי בדיוק אז אם אפשר תגידו לי בערך לא הלכתי לצור קשר כי משום מה שאלתי בעבר כמה שאלות ולא ענו לי עריכה: אם מסיבות מובנות אתם לא רוצים להגיד ...אז בוא נקח לדוגמא את hometheater.co.il כמה אתר כזה צריך לשקול ?

10. Started by aleXtazi,

שאני מנסה להיכנס לפייסבוק זה מעביר אותי למייספיס. כנירא מישהו פרץ אותו

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. קיבלת זימון (ראשון) לחיל המודיעין ליחידה הטכנולוגית. מישהו יודע מה זה? מה יש ביום הראשון של המיון? איזה סוג של מבחנים? איזה סוג של תפקידים? כל מידע יתקבל בברכה. אם זה לא לפורום, אשמח לתת מספר טלפון בפרטי. מקווה שתוכלו לעזור לי, תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 8.2k צפיות
  12. Started by netanelam,

שבוע הבא אני בן 16 ואני פותח חשבון בבנק מזרחי ויש לי הכנסה מהורים שלי של 5500 שקל קבוע כל חודש ואני רוצה לדעת את כל הדברים שאני יכול לעשות עם הכרטיס אשראי הצעיר והאלו השאלות שלי: 1.מהי המסגרת האשראי? 2.האם אני יכול לעשות תשלומים? 3.האם אפשר לקנות באינטרנט? ועוד דברים ששכחתי ועוד משהו מה אני יכול לעשות עם הצקים?

• 16 תגובות
    • 6.9k צפיות
  13. Started by Alexkmr,

אני כרגע בהלבטות קשה במה לבחור. אני רוצה לעשות על טוסטוס אבל יש מסביבי לחץ שזה מאד מסוכן, מספרים לי סיפורי זוועה על מכרים שהפכו לנכים, ריסקו את הרגלים וכו'. :P כעיקרון אני חושב על טוסטוס כי הבנתי שזה הרבה יותר זול מבחינת תחזוקת הכלי, והדלק. זה באמת ככה? וזה גם יותר נוח באזור המרכז. יש פה משהו שיכול להסביר לי את העינין של החזקת מכונית מבחינה כלכלית? תחזור הרכב, דלק. כמובן שאני יודע שזה משתנה לרכב לרכב. כעיקרון אם אני ישכתנע אני ישקיע עד כ30 אלף שקל לרכב. מבחינה תחזוק זה יהיה יותר זול או יקר יותר?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום לכולם יש לי 2 שאלות: אני עובד ברשת מקדונלדס כבר כשנה ו3 חודשים, רציתי לדעת באיזה מקרים אני זכאי לפיצויים ואיך מחשבים. והשאלה השניה היא: אתמול כשהייתי בעבודה בשעות הערב נגנבו לי 150 שקל מתוך התעודת זהות שהייתה בתוך התיק. כדי לגנוב היו צריכים לחפש ולהוציא את זה ככה שאין סיכוי שזה נפל או משהו כזה. לא הוצאתי את התעודת זהות כל המשמרת מהתיק. בנוסף היו שם עוד דברים כמו רישיון וכו' שהכל נמצא [ככה שהסבירות שזה נפל פסולה לגמרי]. רציתי לדעת, חוץ מלהעביר את זה למנהלים למעלה שיבדקו ויחקרו, מה אני יכול לעשות? האם תלונה במשטרה תעזור? אשמח לתשובות

• 16 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. Started by לילך,

נרשמתי אצלם ללימודים הייתי אצלם אצל היועץ לימודים מביא לי מבחן כניסה, אנחנו עוברים על התשובות, וקבלו חלק ממה שהוא אומר לי PING 127.0.0.1- משמש לבדיקה אם יש חיבור לרשתת הביתית (אני אמרתי שזה בדיקה לכרטיס רשת) bus, star iring- רכיבי רשת (אני אמרתי שזה טופולוגיות פיזיות) תהליך POST- משהו שקשור לoutlook מתחילות לעלות לי ממש התלבטויות אם זה הרמה של הלימודים אצלם... מישהו למד אצלם?

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. אהלן מישהו מכיר חנויות באיזור הנ"ל?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by enzo,

כאשר אני מבצע סקר מבין כל בתי הספר והמכונים שקיימים אילו שאלות חשובות עליי לשאול ועל מה לשים דגש כדי לבחור את המקום הכי טוב? כמו כן האם מנסיונכם ניתן להוריד משמעותית את המחיר שמוצע לאחר התמקחות ארוכה? (יש לציין שאני חייל משוחרר אך המחירים עדיין גבוהים). ומי מכם שלמד ויכול לספר לי על בית הספר/המכון בו למד ולספר התרשמויות כלליות. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Kirma,

שכן שלי חוזר שבוע הבא מארה"ב ואני רוצה שהוא יקנה לי אייפון חשבתי להגיד לו על ה 3GS בכמה מוכרים אותו שם בגירסאת ה 32GB וכמה ה 16GB ומה זה הגירסא של ה SIM FREE ?

• 16 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. Started by Rammler1983,

יהיה נחמד אם תכנסו לאתר ואח"כ תשימו את ההתכתבות שלכם עם "אלוהים"... http://igod.ua.tc/ שלי לדוגמא: Me: hey, what a nice day God: You've got my full attention. it is a nice day. Me: yes... God: Next question? Me: wanna f***? God: Please don't be so rude

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by שוקו,

טוב אני מחפש משהו לשים בפלאפון שיצלצל טוב. (לא כל שיר יפה יצלצל טוב, וההפך). צריך שיתחיל לצלצל מספיק חזק, אבל לא עצבני מידי אנשים מסביבי עדיין שומעים את זה אפשר גם כל מיני דברים קצביים (ניסיתי למצוא דברים של אינפקטד אבל לא נסגרתי על כלום), וגם כל מיני דברים יותר רגועים ועליזים. אין לי בעיה לחתוך פזמונים או קטעים אם עולה לכם בראש. תודה נ.ב. אבתי ת'סמיילי

• 16 תגובות
    • 14.9k צפיות
  21. Started by אישי555,

האם יש הסבר מדוע במזרח אסיה יש עיניים מלוכסנות? צבע עור מוסבר לפי קרינת השמש, אבל מה לעזאזל גרם להתפתחות תצורת העיניים כזאת באזור גאוגרפי זה?

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. שלומות לכולם, יש לי מספר שאלות צבאיות/צעירות וכו' וכו': א. יש לי זוג מדים שהתלכלך בשמן נשק - האם יש דרך לנקות זאת? מסיר כתמים כזה או אחר וכו'? כדאי לנסות אולי את המכבסה הבסיסית? באם אין אפשרות כזו - האם אפשר להחליף את המדים במדים חדשים/חלופיים באפסנאות? באם אין אפשרות כזו - האם ניתן "לקנות"/לעלות מת"ש ולקבל מדים חדשים באפסנאות? באם אין אפשרות כזו - אילו אפשרויות כן יש לי?! ב. היום בכניסה למרכז קניות כלשהו - על מדים מלאים - המאבטח ביקש לעשות לי בידוק ביטחוני בתיק - הראתי לו את החוגר כי זכרתי שעל מדים מלאים והצגת חוגר - לא "צריך" לבדוק את התיק אך הוא התעקש שכן וגם האחראי שלו התעקש שזו "מדיניות של הנהלת המרכז" - האם זה לא סותר פקודה/הוראה כלשהי? ג. מדוע קצינים "מחלי…

23. Started by alexbmw,

אח קטן של חברה שלי היה ביום שלישי בצו ראשון ,וסיפר שלא היה להם ראיון אישי ,בתור אחד שעבר את זה לפני שנתיים והיה לו ראיון אישי זה נישמע לי מוזר ,ולכן החלטתי לשאול ,מה הישתנה ? למה לא היה ראיון אישי לילד ?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by r1plet,

ערב טוב, בין יתר הזימונים לימי מיון ומבחנים ליחידות שונות בצבא כגון מודיעין ויחידות שונות אחרות קיבלתי היום זימון ליום מיון ומבחנים ליחידות חובלים/צוללות בחיל הים, עכשיו אני אשדודי, ויש כאן נמל לא קטן ורוב הסיכויים שאני אקבל יומיות... לא ידוע לי כלום על חיל הים והייתי מאוד שמח לקבל עצות מאנשים עם נסיון ובעצם לשמוע את דעתכם. הפאנצ' פה הוא שכעקרון אני רציתי מלכתחילה להתגייס לחיל האוויר, אני מרחיב 5 יח"ל מחשבים ואלקטרוניקה, 4 יח"ל מתמטיקה, 5 אנגלית ושאר הירקות בסגנון "בגרות איכותית"... אשמח לשמוע את דעתכם ועצתכם, ללכת על זה, לא ללכת על זה?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by radioactive,

http://www.youtube.com/watch?v=mScGC7nFDxM http://en.wikipedia.org/wiki/Dystonia

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.