עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by com,

למשהו כאן יש לינקים למאמרים של הבגרות בתנך? או שיכול לסרוק בבקשה את המאמרים ולפרסם פה? תודה. בהצלחה לכולם! אני יודע שאני יזדקק לה... איזה מקצוע מעפן..

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  2. כן חבר'ה הרגע המאושר קרא והיום בשעה 3 אחה"צ אינני לומד תנ"ך עוד!!!!!!!!! 6 שנים מתסכלות והנה זה נגמר....הא...... נציין רק שהבגרות הייתה מאוד קלה לדעתי וחוץ משאלה אחת שאני יודע שטעיתי בה קצת עשיתי די טוב ואני מקווה לסיביות 90. עכשיו נשאר רק הספרות

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  3. Started by amit_amit,

מחר הבגרות... מוכנים?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  4. כותרת. ניסיתי לגגל אבל מצאתי בעיקר שטויות. יעזור גם אם תתנו אתר שניתן לברר בו באופן כללי שעות של בגרויות כדי שאני אדע איך לברר בעצמי להבא. תודה

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  5. Started by ביצה,

אהלן! עוד כמה ימים יש מועד ב' במתמטיקה ואני לחוץ כי המגן שלי 55, לא למדתי כלום אני לא יודע מה זה ברנולי ואני ניגש ל-05 אחרי שבמועד הראשון הגשתי בגרות ריקה. השאלה שלי היא האם בכל תיכון יש מועד חורף והאם אפשר לשפר את המגן בשנה הבאה או שמהגן של הטופס הזה תמיד יהיה דרעק... שאלתי את המורה שלי אבל הוא שונא אותי והוא לא מוכן לדבר איתי ואמר לי שמבחינתו אני לא תלמיד. אין לי כ"כ אוזן קשבת בבית ספר או את מי לשאול. תודה לעונים

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by avi2014,

כמו שאתם יודעים בעוד שלושה ימים ישנה בגרות במחשבים. אני עושה 2 יחידות אחרונות פסקל. עכשיו בקטע של העיצוב תוכנה עקב מורה מטומטמת שלא לימדה כלום שנה שלמה ועוד כמה סיבות לא למדנו כמעט רשימה ומחסנית. אפשר לקבל מדריך לימוד כיצד ללמוד ולפתור תרגילים ברשימה. אין לי מושג איך כל הקטע פועל מאיפה להתחיל. את הפעולות אני מכיר הבעיה היא היישום. זה פשוט לא מובן. אם יש לכם מדריכים טובים ללימוד העניין הם יתקבלו בברכה. אני צריך עזרה בעיקר במחסנית ורשימה (50% מהבגרות). תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by MasterDK,

שמעתי שלכל אחד "יש זכות" להיכשל במקצוע אחד בבגרות. האם זה נכון?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אני פשוט לא מצליח להתחבר לחומר הזה ולא מצליח ללמוד כלום כבר כמה ימים ויום שני יש לי מתכונת. למישהו יש עצות?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Fenomeno,

בהצלחה לכולם למישהו יש קישורים לאתרים עם תירגולים\הסברים או קבצים שהוא מוכן לשתף אותנו בהם? תודה :smoke:

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by Sikamikanico,

הבגרות מתקרבת וחוץ מהמיקוד אין לי כלום. אם למישהו יש סיכומים בכל נושא ועל כל דבר, אני אשמח.

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  11. Started by StrikeEagle,

אני לא יודע איפה בדיוק לכתוב את זה אז הלכתי על בטוח. שאני מקבל משליח מחשב מה אני צריך לבדוק לפני שאני משחרר אותו? לפתוח את הקופסה? לראות שכל החלקים שם?

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  12. שלום. הכותרת אומרת הכל. מהם הדאודורנטים המועדפים עליכם, ושאתם יכולים להמליץ עליהם לאחרים. תודה.

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by nadavshalom12,

שלום רב, יש לי בעיה שהתחילה בחודשים האחרונים. מעדיף לא להגיד למה אבל נהרסה לי כל המשפחה וזה בלתי ניתן לשינוי. גם החברים כל אחד הלך לתחומו, והקשר נותק. זה כמה חודשים ככה, שאת רובם העברתי בבית בגלל בעיית דיכאון שיש לי. אני פעם בשבוע הולך לטיפול פסיכיאטרי בתל אביב. אבל רציתי לשמוע עצות גם ממכם, כאשר הבעיה העיקרית שלי היא הבדידות המעיקה. גם מצב רוח מסריח לא ממש עוזר, אבל זה המצב. אני צריך להיות כמה שפחות לבד. אבל זה לא ממש מעשי במצב הזה. אני התחלתי תואר באחת האוניברסטאות הנחשבות בארץ אבל הפסקתי בגלל האירועים.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אז בדיוק לפני 5 שנים הייתי בניו יורק בשדרה השישית.... ואתם בטח יודעים מה קרה אז??? היה טירוף בקיצור...עשן בלאגן אנשים רצים.... איפה אתם הייתם ביום שזה קרה?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. מה תגידו על זה?

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. מתי הפרק הבא של פריסון ברייק זה לא אמור להיות היום!!

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  17. Started by amitaihasnes7,

תשמעו בדיחה ששמעתי ניראה לי שהיא נחמדה,אני לא בטוח ב-100% שאני לא עובר על חוקי הפורום אז אם כןלנעול. תגידו לי מה אתם חושבים עליה. יום אחד בא בן לאבא שלו ושואל אותו-אבא איזה סוגי ציצים יש. האבא מופתע ונבוך עונה לו-בני ישנם שלושה סוגםי ציצים בעולם. האחד זה לימונים חמודים ושפיציים שהם עוד צעירות. השני זה אגסים מלאים ובשלים כשהם בגיל העמידה ומה הוא הסוג השלישי אבא? האב-בצלים הילד-בצילם? כן בני להיסתכל ולבכות

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  18. Started by benor,

איך מזהים חתונה של אורתודוכסים? אמא של הכלה בהיריון איך מזהים חתונה של קונסרבטיבים? הכלה בהיריון איך מזהים חתונה של רפורמים? הרב בהיריון

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by qpalzm,

Donald Rumsfeld is giving the president his daily briefing. He concludes by saying: "Yesterday, 3 Brazilian soldiers were killed in an accident" "OH DEAR GOD NO!!!" George W. Bush exclaims. "That's terrible!!" His staff sits stunned at this display of emotion, nervously watching as the president sits, head in hands. Finally, the President, devastated, looks up and asks.......... "How many is a Brazillion??!"

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by son gohan,

מישהו אפגניסטני עולה מאפגניסטן לישראל איש ישראלי שואל אותו מאיפה עלית הוא עונה לו: החעלכח האיש הישראלי אומר לו סליחה אני לא מכיר כזאת ארץ החעלכח האפגניסטני הפעם אומר ביאלי כ- החעלכח האיש הישראלי אומר לו באמת מאיפה באת האיש הערבי עונה לו יאללה אתה לא מבין אכלתי פלאפל!!! באתי מאפגניסטן האיש הישראלי אומר מאפקקילן? הערבי: יוו יא עב"ם מהשמיים מה יש לך הישראלי: בעיה באוזן ;D ;D ;D

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  21. Started by cganir,

כושי אחד, הולך במדבר. הולך, והולך, והולך.... מת מצמא, ומת לזיין. לפתע פתאום נגלה לפניו שד ! הכושי נבהל, אבל השד מרגיע אותו - אני פה כדי למלא אחר שלוש משאלות ליבך ! ספר לי מה היית רוצה לקבל, ומייד תקבל ! הכושי חושב , ואז עונה לשד : אני רוצה מיים. אני רוצה להיות לבן. אני רוצה שכל אישה שתבוא אלי תפשק מייד את רגליה. חושב השד ואז מעניק לכושי את משאלותיו, והופך אותו לאסלה. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by SMSM,

הודעה מהאתר שלהם - "מחירי הזיכרונות משתנים בימים האחרונים מיום ליום ובמגמת עליה חדה.מחירי הזיכרונות יאושרו סופית טלפונית ע"י נציגי החברה או ישונו בהתאם למחיר המעודכן , עימכם הסליחה. " אז בשביל מה לעזאזל אתם מחזיקים את האתר ? המלאי לא מעודכן - המחירים לא מעודכנים - התמונות מזיגזג - פשוט תשלחו אנשים לראות באתרים אחרים - ובסוף תחליטו כמה לחייב ....

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Shoko,

קראו נשפכתי פה חצי שעה ערבי נסע לתורכיה ולא נזהר במקלחת, כאשר נפל הסבון הוא התכופף להרים אותו, ובא תורכי מאחור ודפק אותו. מבואס הלך אל הקאדי ושאל לעצתו, אמר לו הקאדי: תן לי 2000 $ אתפלל והכל יבוא על מקומו בשלום. חשב הערבי אולי אלך ואשאל גם לעצת הכומר? אמר לו הכומר: תן לי 1000 $ אתפלל והכל יבוא על מקומו בשלום. חשב הערבי הרב היהודי נמצא קרוב אולי אשאל גם לעצתו? אמר לו הרב: לך ותביא בקבוק ערק, קצת פיסטוקים קצת בוטנים, קצת בייגלך, ואני אתפלל והכל יבוא על מקומו בשלום. שאל הערבי: איך זה שהקאדי בקש 2000 $, והכומר 1000 $, ואילו אתה הרב הסתפקת רק בבקבוק ומעט חטיפים. ענה לו הרב: ככה זה נהוג אצלנו היהודים, כשדופקים ערבי, אנחנו פותחים שולחן.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by DimaX,

. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by huber,

סינדרלה הייתה כבר בת 75. אחרי חיים מספקים, ולאחר שהנסיך מת, היא ישבהעל כיסא הנדנדה שלה, התבוננה בעולם מהמרפסת שלה, כשהחתול שלה, אלן, מנמנםעל רגליה. אחר הצהרים שטוף שמש אחד, משום מקום, הופיעה לפתע פתאום מולההפיה הטובה. שאלה אותה סינדרלה: "פיה טובה? מה את עושה פה אחרי כל השנים האלו?" "ובכן סינדרלה", ענתה לה הפיה, "מכיוון שחיית חיים טובים ובריאים מאזשנפגשנו, החלטתי להעניק לך שלוש משאלות. האם יש עוד משהו שלבך חושק בו?" סינדרלה נשענה לאחור, ולאחר מחשבות רבות קמה ואמרה: "הייתי רוצה להיות עשירה יותר מכל אחד אחר". מיד נהפך כיסא הנדנדה שלה לזהב טהור. סינדרלה הייתה המומה. החתול הזקןשלה, אלן, קפץ בבהלה וברח אל המרפסת. "תודה לך, פיה טובה", אמרה סינדרלה. הפיה השיבה: "לפחות את זה אני ע…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.