עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MalGano,

כן, ביום רביעי זה בא - הבגרות בפיזיקה. הבגרות שאלפי תלמידים ברחבי הארץ עובדים קשה כדי לעובר אותה (ואחרי שמנסים מבינים שהאימתנות של מתמטיקה היא אפסית לעומתה). אז בעזרת ניוטון, איינשטיין, אמפר, בוהר, גאוס, הרץ, פאראדיי, רנטגן, רתרפורד, קירכהוף, תומסון, יאנג, ברנולי וארכימדס - בהצלחה לכולם ותמיד זכרו: הם צופים בכם...

• 92 תגובות
    • 7.9k צפיות
  2. Started by Xt,

אני עשיתי את הבגרות במכניקה, היה סבבה, היה מבחן הוגן לכל הדעות (ושאלה 2 היתה הכי מסובכת שם מזל שלא בחרתי אותה)

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  3. Started by THE-MASTER,

שלום לכולם בכיתה י"ב לא רצו להגיד אותי לפיזיקה בגלל שלא הייתי מגיע לשיעורים :'( עכשיו סיימתי י"ב לפני שנה ואני חושב להרשם השבוע לבגרות בפיזיקה בגלל שזה מעניין אותי +יכול להיות מאוד כיף+אני אוהב מבחנים(אפשר עוד להרשם יש חוזר מיוחד לנרשמים מאוחר). עכשיו יש לי ספר אנקורי פיזיקה וריפרפתי בו והבעיה בו זה שהוא מסביר את הכל בנתונים יבשים ונוסחאות מה שיכול מאוד לעזור ללמוד לבגרות אבל זה הורס לי את כל הכיף מכיון שאני אוהב לדעת הכל עד הסוף כולל התאוריות שמאחורי הנוסחאות . עקב כך ובהתאם לזאת חשבתי לבקש מחברי הפורום היקרים המלצה לספר שיוכל לעזור לי יסביר לי את הדברים מהחלה עד הסוף. כמו כן אבקש אם אפשר לומר לי איפה אני משיג אותו. מתי התאריך של הבגרות.??? ואיזה פרקי בחירה כדאי לי לבחור…

• 9 תגובות
    • 855 צפיות
  4. Started by BrAvE_HeArT,

מישהו התחיל ללמוד לדבר הזה(בגרות בפיסיקה 5 יחל) או שזה רק אני?

• 57 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. Started by TermiNal,

מישהו מפה נבחן ב18.5 בתורה שבעל פה? אם כן ספרו איך הלך והאם יש לכם את הפתרונות? תודה ;D

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by The Shark,

טוב, אז כפי שאתם יודעים, ביום ראשון ייגשו תלמידי כיתות יא' לבגרות בתנ"ך. יש לי בעיה בקשר לחומר על הנושא המסכם. את הפרקים בעיקרון כבר סיימתי ללמוד (את כל 48 הפרקים), אני מתכנן היום לסיים את הנושא המסכם ומחר לעשות חזרה. אבל הבעיה היא שהנושא המסכם שלמדנו בביה"ס הוא מנהיגות ומנהגים במקרא, ולצערי אין על זה חומר בספר המיקוד של רכס (ולמיטב ידיעתי גם באנקורי אין). אז אם למישהו אולי יש חומר במחשב, או באינטרנט או כל מקור עם חומר על המאמרים של מנהיגות ומנהגים במקרא - אודה לו מאוד מאוד אם ייתן אותו פה! תודה רבה מראש.

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by Born2Kill,

אוקיי, תציעו לי איך ללמוד טוב לבגרות בתנ"ך שייתקיים ב-3/6 יום ראשון... קיבלתי במגן 32 וציון הגשה 60.... הציון הגשה עוד איכשהו בסדר, רק הציון של המגן היה משפיל.

• 122 תגובות
    • 11.5k צפיות
  8. Started by Kurt,

בהצלחה לכל מי שבשעה 13:45 עומד לסיים עם המקצוע העלוקתי הזה, חירות is in the grasp of our hands

• 36 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by com,

משהו מכיר אתר שיש בו חומר בתנך? סיכומים והכל? לבגרות בעוד שבועים בערך ולמשהוא יש סיכוים פרטיים שלו ומוכן לשלוח לי? תודה לכל העונים (ותודה לבננה שהביאה אותי עד הלום)

• 13 תגובות
    • 7.2k צפיות
  10. Started by com,

למשהו כאן יש לינקים למאמרים של הבגרות בתנך? או שיכול לסרוק בבקשה את המאמרים ולפרסם פה? תודה. בהצלחה לכולם! אני יודע שאני יזדקק לה... איזה מקצוע מעפן..

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  11. כן חבר'ה הרגע המאושר קרא והיום בשעה 3 אחה"צ אינני לומד תנ"ך עוד!!!!!!!!! 6 שנים מתסכלות והנה זה נגמר....הא...... נציין רק שהבגרות הייתה מאוד קלה לדעתי וחוץ משאלה אחת שאני יודע שטעיתי בה קצת עשיתי די טוב ואני מקווה לסיביות 90. עכשיו נשאר רק הספרות

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  12. Started by amit_amit,

מחר הבגרות... מוכנים?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  13. כותרת. ניסיתי לגגל אבל מצאתי בעיקר שטויות. יעזור גם אם תתנו אתר שניתן לברר בו באופן כללי שעות של בגרויות כדי שאני אדע איך לברר בעצמי להבא. תודה

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  14. Started by ביצה,

אהלן! עוד כמה ימים יש מועד ב' במתמטיקה ואני לחוץ כי המגן שלי 55, לא למדתי כלום אני לא יודע מה זה ברנולי ואני ניגש ל-05 אחרי שבמועד הראשון הגשתי בגרות ריקה. השאלה שלי היא האם בכל תיכון יש מועד חורף והאם אפשר לשפר את המגן בשנה הבאה או שמהגן של הטופס הזה תמיד יהיה דרעק... שאלתי את המורה שלי אבל הוא שונא אותי והוא לא מוכן לדבר איתי ואמר לי שמבחינתו אני לא תלמיד. אין לי כ"כ אוזן קשבת בבית ספר או את מי לשאול. תודה לעונים

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. Started by avi2014,

כמו שאתם יודעים בעוד שלושה ימים ישנה בגרות במחשבים. אני עושה 2 יחידות אחרונות פסקל. עכשיו בקטע של העיצוב תוכנה עקב מורה מטומטמת שלא לימדה כלום שנה שלמה ועוד כמה סיבות לא למדנו כמעט רשימה ומחסנית. אפשר לקבל מדריך לימוד כיצד ללמוד ולפתור תרגילים ברשימה. אין לי מושג איך כל הקטע פועל מאיפה להתחיל. את הפעולות אני מכיר הבעיה היא היישום. זה פשוט לא מובן. אם יש לכם מדריכים טובים ללימוד העניין הם יתקבלו בברכה. אני צריך עזרה בעיקר במחסנית ורשימה (50% מהבגרות). תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by MasterDK,

שמעתי שלכל אחד "יש זכות" להיכשל במקצוע אחד בבגרות. האם זה נכון?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אני פשוט לא מצליח להתחבר לחומר הזה ולא מצליח ללמוד כלום כבר כמה ימים ויום שני יש לי מתכונת. למישהו יש עצות?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Fenomeno,

בהצלחה לכולם למישהו יש קישורים לאתרים עם תירגולים\הסברים או קבצים שהוא מוכן לשתף אותנו בהם? תודה :smoke:

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by Sikamikanico,

הבגרות מתקרבת וחוץ מהמיקוד אין לי כלום. אם למישהו יש סיכומים בכל נושא ועל כל דבר, אני אשמח.

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  20. Started by StrikeEagle,

אני לא יודע איפה בדיוק לכתוב את זה אז הלכתי על בטוח. שאני מקבל משליח מחשב מה אני צריך לבדוק לפני שאני משחרר אותו? לפתוח את הקופסה? לראות שכל החלקים שם?

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  21. שלום. הכותרת אומרת הכל. מהם הדאודורנטים המועדפים עליכם, ושאתם יכולים להמליץ עליהם לאחרים. תודה.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by nadavshalom12,

שלום רב, יש לי בעיה שהתחילה בחודשים האחרונים. מעדיף לא להגיד למה אבל נהרסה לי כל המשפחה וזה בלתי ניתן לשינוי. גם החברים כל אחד הלך לתחומו, והקשר נותק. זה כמה חודשים ככה, שאת רובם העברתי בבית בגלל בעיית דיכאון שיש לי. אני פעם בשבוע הולך לטיפול פסיכיאטרי בתל אביב. אבל רציתי לשמוע עצות גם ממכם, כאשר הבעיה העיקרית שלי היא הבדידות המעיקה. גם מצב רוח מסריח לא ממש עוזר, אבל זה המצב. אני צריך להיות כמה שפחות לבד. אבל זה לא ממש מעשי במצב הזה. אני התחלתי תואר באחת האוניברסטאות הנחשבות בארץ אבל הפסקתי בגלל האירועים.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אז בדיוק לפני 5 שנים הייתי בניו יורק בשדרה השישית.... ואתם בטח יודעים מה קרה אז??? היה טירוף בקיצור...עשן בלאגן אנשים רצים.... איפה אתם הייתם ביום שזה קרה?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. מה תגידו על זה?

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. מתי הפרק הבא של פריסון ברייק זה לא אמור להיות היום!!

• 3 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.