עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Vatos-Locos,

שאלה ראשונה: המפרט מחשב שלי (הראשון) בצד.. מה אני יכול להוסיף לו ב700 שקל חשבתי ללכת על כיוון הקירור אבל אני לא יודע אני מתיעץ איתכם מה אני כבר יכול לעשות ב700 שקל שיתן לי להנות ממנו שאלה שניה: יש לי 2 מחשבים בחדר שתי המפרטים בצד שכן שלי הציע לי על המפרט השני 700 שקל ואני לא יודע אם כדאי למכור או להשאיר אותו אצלי בסך הכל הוא לא בשימוש אינטנסיבי פשוט נוח שיש לי שתי מחשבים השימוש העיקרי של המחשב השני זה בגלל שהוא ליד המיטה לקראת ערב שאני רואה טלויזיה אני עליו באיסי ומסנג'ר בזמן שהמחשב הראשון תפוס עם תוכנות מאמץ אני על המחשב השני בזמן שהמחשב הראשון תפוס בכל דבר אם הוא מקולקל או מה שלא יהיה אני על המחשב השני.. תודה.

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by RoyShefy,

אוקיי, אז ככה. אני רוצה לעשות קעקוע, שקשור ל"שר הטבעות" ואני רוצה לשלב בו מילים באלפית. אני יודעת שזה לא קשור למחשבים או שום דבר כזה, אבל חבר שלי שכנע אותי לכתוב פה ואמר שיש כאן מספיק אנשים כמוני (כלומר- חננות שאוהבים שר הטבעות) שאולי יידעו איך לעזור לי. קיצור המילה שאני רוצה לקעקע, היא "Namarie" שפירושה- "דרך צלחה". מה שאני לא מצליחה להיות בטוחה לגביו, זה איך כותבים את זה באותיות אלפיות, בשפה האלפית. ואני יודעת שיש אתרים שיכולים לתרגם את זה, אני פשוט לא מצליחה למצוא. אם יש כאן מישהו שיודע, עזרתכם תתקבל בברכה! תודה

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. אחרי ישיבה ממושכת מול המחשב פרק כף היד שלי מנופח בצידו וזה נשאר ככה ויצר אי סימטריה בידיים שלי עכשיו אני מבקש ממכם הצעות מה לעשות בשביל לשמור על פרק כף היד שלי כמו כן באיזה הגדרות מומלץ לשים את המסך שהוא לא יכאיב לעיניים.

• 33 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by מר מקלדת,

זה מזוהה ב-User Agent כ-Windows NT 6.1. (ויסטה מזוהה כ-6.0, XP כ-5.1, 2000 כ-5.0). אצלכם בצד זה מזוהה כ-Windows NT.

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. ראיתי עכשיו את הפרק החדש של סאות'פארק[אחרי הפסקה ממושכת] הפרק עוסק בתסמונת טורט וכבנאדם עם תסמונת טורט[שאגב, מוצגת פה בהקצנה כל כך גדולה] מאוד מאוד נהנתי לצפות בפרק, אחד הכי מצחיקים שראיתי. מומלץ בחום ! כמה קללות בפרק אחד ... http://www.imdb.com/title/tt0995582/ נ.ב לא, אני לא מקלל בקול רם, או כל דבר אחר מהדברים שהוצגו בפרק...

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. אני רץ הרבה ונמאס לי כבר מהמוזיקה שיש לי חח..למישהו יש המלצות לטראקים\שירים שנותנים כוח בריצה? סתם דוגמא יש לי קטע ממטריקס רבולושנס נראה לי שיש את הקרב הזה על הגג של המשאית שנוסעת בכביש המהיר זה קטע אחד הטובים לריצות...ואני חושב שגם פסיכודאלי מתאים לי בריצה אבל רק פולאון עם הרבה גיטרות עושה לי את זה חח..וקצת שירים שאפשר ל'הכנס' אליהם בזמן הריצה

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. ישיר: קובץ FLV http://dl3.dumpalink.com/media/8YggDpXu6VF5/sFa6SaFms8VG.flv לא ישיר http://www.dumpalink.com/media/1139563551/Multi-Touch_Screen אני רוצה אחד כזה! אם פורסם כבר מצתער...

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by MishaK,

CONVERSATION BETWEEN A SOFTWARE ENGINEER AND HIS WIFE. Husband: (Returning late from work) "Good evening dear, I'm now logged in." Wife: Have you brought the grocery? Husband: Bad command or filename. Wife: But I told you in the morning. Husband: Erroneous syntax. Abort? Wife: What about my new TV? Husband: Variable not found... Wife: At least, give me your Credit Card, I want to do some shopping. Husband: Sharing Violation. Access denied... Wife: Do you love me or do you only love computers, or are you just being funny? Husband: Too many parameters... Wife: It was a great mistake that I married an idiot like you. Husband: Data type mismatch. Wife: You are useless. Husban…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. סתם התחשק לי להנות אז אני מגדיל אותו (עם הכפתור) לתצוגה גדולה יותר של יוטויוב ומגלה שהם מצאו דרך להפוך את נגן הפלאש ל full screen אמיתי ומלא כמעט לגמרי... הייתי בטוח שעדכון לאיזה תוסף בפיירפוקס שלי אחראי על העניין, ואז ניסיתי גם את הדפדפן מעלה האבק, שלצערי הוא עדיין חלק ממערכת ההפעלה - IE, וגם שם העניין עובד. שדרוג נחמד מבית יוטיוב-גוגל. FYI

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by Yehudaa,

http://tidal.com/il לא חדשה הכי חדשה ובטח ידועה ללא מעט אנשים , בכל מקרה למי שלא מכיר . שירות הזרמת מוזיקה באיכות LOSSLESS , עם ממשק מצוין שמדמה ספריה אמיתית עם פיצרים נחמדים מאוד. השירות מומלץ ומותאם לשימוש דרך דפדפן הכרום , (ניסיתי דרך הפיירפוקס , ומשום מה יש שם שימוש מעבד גבוה משום מה , לעומת הכרום שהיה נמוך ) יש אפשרות גם לשימוש דרך אפליקציה במחשב . חודש ראשון חינם , אחרי כן אם תחליטו להמשיך זה עולה 60 ש"ח לחודש , יש אפשרות לשלם דרך פאי פאל . אני מנסה אותה כמה ימים ונראה שיש מבחר גדול מאוד של מוזיקה , אבל לא הכל ממש יש , פה ושם יש אומנים שלא הסכימו לשתף פעולה עם השירות הזה , או שהחליטו על שיתוף פעולה חלקי , כלומר איזה מספר בודד של אלבומים…

11. Started by Chymes,

נמאס לי לשמוע את אותם שירים כל הזמן. תנו לי בבקשה שמות של שירים מומלצים בכל הסגנונות.

• 41 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by redti,

שלום , לפני כמה ימים נפלטתי משירות קרבי בחטיבת גבעתי אחרי שהוכשרתי להיות רובאי 02 בלבד , החזרתי את הנשק את כל הציוד עשיתי את כל התהליך של הפליטה לא התאים לי השירות הקרבי. שאלתי היא : במידה ואני יוצא לקורס חובשים ? ייתכן ויחזירו אותי לשירות עם אופי קרבי או משהו כזה.. או שאני אהיה חובש מרפאה בלבד? זו אחת האופציות שהשליש הציע לי לעשות וזה מעניין אותי..אני מפחד רק שיידחפו אותי אחרי זה לשטח ודברים כאלה כי בעיקרון אני יכול גם לבחור סתם תפקידים משרדיים , פשוט אני חושב שזו התרומה הכי גדולה .

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. כמו: Skazi - Hit N' Run, Infected Mushroom - Becoming Insane. נראה לי שאלה השתיים שאני מכיר - טראנסים עם lyrics. מישהו יכול להמליץ לי על עוד? תודה.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. http://www.ayalla.net/modules.php?name=live-media&file=cadena&si=זמיר&tv=checked&radio=checked&vod=checked&sf=checked&cadena=293 לראות עד.דד..דדד הסוף. בלי תגובות מיותרות חברים. כל אדם טוב שידע את זה ושיראה את זה. לכל אחד זה יכול לקרות . תהנו... לילה טוב . אל תכנסו לקישור ישר . תעתיקו אותו ואז תכנסו בדף חדש.

15. ההערכות המוקדמות מתגשמות, וכבר אחרי יממה אחת בלבד בתפוצה רחבה בבתי הקולנוע די ברור כי הפרק השביעי של מלחמת הכוכבים יהיה שיאן ההכנסות החדש של הוליווד, לפחות במונחי סוף השבוע הראשון עם מכירות כרטיסים מוקדמות בארה"ב בלבד שעומדות על יותר מ-100 מיליון דולר בסך הכל, פי 4 מהשיא הקודם, לא היה יותר מדי ספק שהגעתו של 'מלחמת הכוכבים פרק 7: הכוח מתעורר' אל בתי הקולנוע ברחבי העולם תהיה מאורע גדול מאוד – אבל עכשיו כבר ברור באופן כמעט מוחלט שזה לא יהיה רק גדול, אלא גם חסר תקדים. סוף השבוע עדיין נמצא בעיצומו, בייחוד במדינות בהן גם יום ראשון הוא חלק ממנו, אך כבר כעת המספרים שזורמיםמבתי הקולנוע הם פשוט אדירים – 57 מיליון דולר נאספו בארה"ב רק בהקרנות ההתחלתיות של יום חמישי בערב, ש…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by רון88,

היי נרשמתי למנוי נוסף ב 012 ובשלב ניוד המספר לא היה כתוב 49 שקלים משלוח שליח. זה ממש מעצבן כי רק בשלב של הקבלה נוכחתי לגלות שיש תשלום נוסף, יצרתי איתם קשר כמה פעמים במייל ובאסמס והם אמרו שיחזרו אלי אבל בנתיים אף אחד לא חזר אלי. מישהו מכיר קושי מול החברה כמו זה או אחר? חשוב לי להעלות את זה כאן שאנשים ידעו

17. Started by Born2Kill,

אני לא ממש מבין בכל העניין של טיפוח ועיצוב שיער, יש לי כרגע וואקס של לוריאל פריס אבל הוא לא ממש חזק והקוצים לא קוצים. אני צריך וואקס שכמה שפחות הורס תשיער ומעמיד את השיער (סליחה על הביטוי מראש) כמו ז*ן בזיקפה מלאה. תודה לעוזרים.

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. שלום הזמנתי מכנס מחו"ל, והחברה שולחת אותו רק באותה ארץ. אז חבר שגר שם(בצ'כייה) יקבל את זה אליו הבייתה, ואז ישלח את זה אליי לישראל. השאלה שלי היא כזו. אני זוכר שהרבה אנשים שדיברו על קנייה בהקשר של deal extreme, אמרו לא להשתמש ב-EMS, ולהשתמש רק במשלוח הרגיל, כי אם משתמשים ב-EMS אז כשמקבלים את החבילה בארץ, צריך לשלם 38שח דמי שחרור משהו כזה.. (גם אם החבילה מכילה פריט שעולה 2$ בלבד) האם אותו דבר חל עבור UPS, FEDEX וכו'? או שזה משהו שקשור רק ל-EMS? (תתעלמו מהעובדה ש-UPS מן הסתם יותר יקר מאשר משלוח של דואר רגיל של מדינה.. תתיחסו רק לעלויות נוספות שעלולות להיות לי.. ה-38שח האלה, או אולי בדיקה קפדנית יותר של המכס? או דברים כאלה) דרך אגב, האם כדאי לבקש ממנו לצלם את הקבלה, ואז להדבי…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. האם יש לזה שם מיוחד ? אני מנסה למצוא באתר זאפ אבל אני לא מוצא

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. אז נשארנו רק עם אקספון :-\ http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20091007_1119238# הקטע החשוב: נודע ל-TheMarker כי לפני כארבע חודשים פנתה פרטנר לחברת Matrix, המייעצת לה בנושאי מחשוב, וביקשה לבחון מספר פתרונות של תעדוף גלישה וניהול רשת. לפרטנר עוד אין תשתית אינטרנט עצמאית והיא רוכשת את החיבור שלה לתשתית מבזק בינלאומי. המחיר שמשלמת פרטנר לבזק בינלאומי תלוי בנפח הגלישה ולכן יש לה אינטרס לצמצם את רוחב הפס של לקוחות כבדים כמו מורידי קבצים.

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by MatanFrenkel,

אני צריך חנות שעושה משלוחים לצפון או חנות בקרית ים/ביאליק/מוצקין והסביבה הפוסטרים הצפציפיים שאני מחפש זה משהו של דמויות MARVEL בעיקר אבל כל דבר אחר שנראה יפה יכול לעניין אותי. ואשמח לאתר החנות בשביל לראות את הפוסטרים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. https://meyda.education.gov.il/tsiyuney_bagrut/ שם המשתמש והסיסמא ניתנו לכם ע"י הביצפר במעטפה מוזרה כזאת... אני עשיתי רק באנגלית: יצא 83 בבחינה (5 יחידות). אין לי מושג מה המגן אבל הבע"פ הוא 100 וזה 30% מהציון... וזה לא כולל בונוסים.

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. שלום, לאחרונה אני לא מרוצה מהמשחת השיניים שהשתמשתי עד כה, ורציתי לדעת על איזו משחה לא גנרית אתם ממליצים ?

24. Started by smack,

שלום חברים , אני מגיע מחרתיים לראיון עבודה רציני שדורש שאביא עימי תעודת שחרור מהצבא. עשיתי שירות מלא , אך הערכת ההתנהגות שלי כפי שרשום בתעודה על הפנים . השאלה היא , אם אגיע לקצין העיר - האם יש אפשרות לשנות משהו בתעודה , או לחלופין - לקבל מסמך שחרור חלופי ( במידה ואגיד ואיבדתי את שלי לקצין העיר) שבו לא תהיה מצויינת ההתנהגות ?? האם מישהו מניסיונו האישי יודע עם דבר כזה אפשרי ??? ASAP

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. תוכנה פשוטה שאפשר גם לשלב במצגות שהכין חלקים מסרטים או מוזיקת רקע, (כמו שיש ביוטיוב). תודה.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים