כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
יש אנשים אשר אוהבים את היומהולדת שלהם-אני לא אף אחד לא מבין אתה זה... מקרה א': שמו לי פלפל חריף בתוך סנדווייץ. אחר כך נתנו לי לשתות קולה (מיד לאחר הפלפל) למרות שאני שונא קולה וגורמת לרק יותר חריף... מיד אחר כך הגיעו אליי ילדים הביתה וישבו בחדר שלי על המסך!!! שמו מוזיקה שאני שונא... הלכתי לישון ובערך ב2 בשעה שנולדתי העירו אותי כאילו שאני לא צריך ללכת לבית ספר מחר מקרה ב': היום: אבא שלי פתאום נכנס לכיתה עם שמו לב עוגה ובלונים... מה הוא חושב שאני בגן... ולא רק שזה היה באמצע שיעור לשון וקיבלנו 5 משפטים על יומהולדת של עמית... אני מאמין שאנשים כן צריכים להבין שיומהולדת זה בסה"כ הכל יומהולדת...סתם תאריך דפוק... לפני שיהו שאלות אני מגיל מספיק זקן בשביל לא להגיד ובלי מזל טוב...
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אחרי ישיבה ממושכת מול המחשב פרק כף היד שלי מנופח בצידו וזה נשאר ככה ויצר אי סימטריה בידיים שלי עכשיו אני מבקש ממכם הצעות מה לעשות בשביל לשמור על פרק כף היד שלי כמו כן באיזה הגדרות מומלץ לשים את המסך שהוא לא יכאיב לעיניים.
-
- 33 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, האמת לא מצאתי שום פורום מתאים לשאול את השאלה הזאת, לכן החלטתי שכאן זה המקום הנכון. אני בקרוב מאוד שוקל להתחיל לימודים של אבטחת מידע, קורס רשתות בג'ון ברייס ולאחר מכן הקורס המתקדם שלהם לסייבר ואבטחת מידע. מישהו שמע דברים טובים/לא טובים על ג'ון ברייס? האם כדאי להתחיל ללמוד שם? שאלה נוספת, לפני שאני מתחיל ללמוד את עניין אבטחת המידע, מה אני צריך להתחיל ללמוד בבית על מנת לבוא קצת יותר מוכן? אם מישהו יכול להכווין אותי בנושא אני אשמח מאוד, תודה רבה.
-
יש היום לא מעט אתרים שמאפשרים (אני לא יודע אם לתושבי הארץ) להיות מנויים, כלומר להוריד את כל המוסיקה שהם רק יכולים לשמוע, מוגנת ע"י DRM כמובן, כשהקבצים עובדים *רק* כל עוד האדם מנוי לשירות, במחיר של 20$ לחודש. עכשיו, אני חושב שזה עסק לא משתלם בעליל לחובב מוסיקה שהיא ברובה לא חדשה, שכן בתחשיב כולל, תוך שנתיים בערך אתה משלם משהו כמו שווי של אוסף מוסיקה ענק, ואתה עדיין לא בעלים של אף שיר. אם אתה חובב מוסיקה חדשה, הרבה פופ, או אלטרנטיב או מה שלא יהיה - זה יכול לצאת לך לא רע, כל הזמן להתחדש. אז במוסיקה זאת דוגמא לא הכי מוצלחת. אבל סך הכל מה עושים כל אלה שמשלמים לכבלים ורק משתמשים בVOD? בדיוק אותו דבר. אז השאלה היא, אם בעתיד יהיה שירות כולל של השכרת כל תוכן מדיה, וזה כולל סרטים ו…
-
- 35 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב אז כהה אני בקרוב הולך לקנות מחשב לא כלל מסך ב4000-4500 אז החלטתי ללכת לחנות (אחת ליד הבית) ושיתנו לי הצעה אגב אני מבין במחשבים ובמיוחד בחומרה ולא רציתי לתת מפרט כדי לראות עם האנשים שם מנסים לרמות אותי בכל מקרה אני הולך לשם מדבר עם המוכר (שנראה כמו איש נחמד ) אני אומר לו שאני לא ממש מבין במחשבים ...... ושאני צריך מפרט בסכום הנ"ל לא כלל מסך אז הוא אומר בסדר .... כך הנה ההצעה: PENTIUM D 3.4 GHZ מעבד gygabyte 81945plge לוח אם giga ram זכרון (לא שתי סטיקים של גיגה אלא גיגה בכלליאפילו לא רשום על בשתי כרטיסים או אחד ולא רשום חברה) wd 160 gb sata2 דיסק כשיח dvd lg צורב (לא מוזכר דגם ואז מצב שהוא לא יתן את הh10) geforce 6600 le 256 mb pci-e כרטיס מסך מארז מהודר 500W מקלדת …
-
- 31 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מזגן תדיראן 2.5 כס עילי המזגן עובד מעולה אבל אם נניח הפעלתי אותו לדוגמא על 25 מעלות ברגע שהמזגן מגיע לטמפרטורה הרצויה לא רק המדחס נכבה אלא גם היחידה הפנימית. התאורת בקרה דולקת אבל המאוורר לא מסתובב ומה שקורה שהרגש (טרמוסטט)נשאר קריר ולוקח זמן לפעמים רבע שעה עד שהמזגן חוזר לפעולה . אציין רק שאם אני מנתק את המדחס ביחידה החיצונית (ניתוק של כל החוטים) אז המאוורר כן עובד אשמח לשמוע רעיונות שלכם! Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע בן 15 ואבא שלי מתכנן לקנות לי טרקטורון לגיל 16. יש לי מספר שאלות: 1)איזה טרקטרונים מכריחים רישיון למכונית ואילו רשיון טרקטור? 2)כמה עולה ביטוח לטרקטורון? צד שלישי. 3)באיזה גיל ניתן להתחיל ללמוד? 4)מה המחירון של ריינגר של פולאריס\מיול של קוואסקי ליד שנייה? וחדש? 5)על איזה טקטורון אתם ממליצים? למעט תומקאר שהוא יקר בטירוף. היו לי עוד שאלות אבל שכחתי,שאני יזכר אני יערוך. תודה לכל העונים
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מועד ב' ביום שלישי ורציתי שתתנו לי כמה עצות וטיפים לבמחן בתנ"ך בכללי...
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבקשה למי שיודע ויכול לעזור לי להבין איך פותרים את התרגיל הבא: 2x+1*3x=72 אני יודע שהתרגיל מממש ממש פשוט, פשוט אני לא מבין את הדרך של הפתרון, אם משהו בבקשה יכול לתת לי פתרון כמה שיותר מפורט תודה רבה ניר
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב אחרי כמעט שנתיים שאני משוחרר כבר.. קיבלתי צו ראשון שלי בישביל ראיון השאלה שלי היא כזאת.. אם אין לי לא מדים לא נעליים וביכלל אין לי שום דבר שקשור לצבא אפשרי להגיע על אזרחי?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תראו, אין לי בעיה עם קוסמים, זה דבר ידוע שלכל קסם יש הסבר, אבל יש לי בעיה עם מתחזים: קישור לכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3342495,00.html קישור לסרטון: http://www.metacafe.com/watch/338564/uri_geller_blending_a_spoon
-
- 37 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
-
טוב אז ככה בבקשה על תאפכו תדיון עלי ותכניסו עצות דביליות כמו שקורה כימאת תמיד בדייונים כאלה -ואני מבקש גם מהמנהלים בבקשה תפקחו שזה לא יאפוך לעוד דיון עלי בכל מיקרה אח שלי מחפש דירה לשכור באזור השרון אז אחת מהדירות שהוא הלך ליראות ואני ראיתי איתו היה כתוב (משהו בסגנון) הם ביקשו על הדירה 3000 שקל אז בדרך חשבתי -דירה כזאת זה בטח משהו סביר בקיצור אנחנו נכנסים לבנין מתחילים לרדת אחרי הבחור במדרגות וזה לא קרקע אלה קומה תחתית נכנסים לבית המזגן פועל-בטח בגלל שיש חלונות קטנים קרוב לתיקרה וצמודים לחניה של הבינין הסלון קטן יותר מהחדר שלי שגם הוא קטן וחדר השינה עוד יותר קטן המטבח מחובר לסלון וכולל בעיקר ארון כיור ומקרר הריהוט מנימלסטי (מעניין למה...) וחד…
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
פאקינג קורע. http://jezebel.com/5582562/clueless-secretary-make
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
Congratulation! Your mobile number has won 300k GBP from ongoing UK Nokia Promo. For Claim call : +447011135385 or email uknokiaclaims010@live.com now! מן הסתם מדובר בנסיון הונאה, אני תוהה אם מספרי אורנג' נוספים עלו בהגרלה.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אתמול עליתי לאוטובוס והיו הרבה אנשים.פתאום אני קולט חייל עם מדים כחולים של חיל האויר ועם סיכת כנפ"צ. אז ראיתי שעל צידה השמאלי של החולצה יש גם סיכת טייס (הוא גם היה קצין-סגן). והבנתי שהוא טייס. אבל מה שלא הבנתי זה איך הוא הולך עם הסיכות והכל ומראה שהוא טייס (כל האוטובוס הסתכל עליו). הרי טייס זה סיווג הכי סודי בצה"ל.איפה בטחון המידע פה?! חשבתי לעצמי "מה הוא מטומטם הוא לא יודע שאסור.........." לא יודע מה האמת פה אבל אני לא חושב שמותר לטייסים לחשוף את עצמם ככה.
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איזה סכין גילוח הכי טוב ? אני מחפש שיגלח כמה שיותר קרוב וללא גירויים ופצעים... אשמח לקבל את שם הדגם המלא שעליו אתם ממליצים.. תודה רבה לכל העונים :)
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
רובן עמותות למטרות חשובות, כך שלא כל כך נעים לומר זאת, אך כל השיחות כבר בלתי נסבלות. אם מבקשים מהנציג לא להתקשר יותר, הוא אומר "כן, כן", אבל כמובן שלאחר מכן מתקשרים שוב. האם יש חוק כלשהו, לפיו אני יכול לדרוש מהם שלא יתקשרו אליי יותר?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה , יש לי את המודם הכי מסריח שיש שקיים אצל בזק. המודם הוא USB , ALE150 ומחר בא אליי טכנאי של בזק בעקבות הבעיות של המודם מצויין , עכשיו אני רוצה להחליף אותו במודם אחר , אבל להחליף ככה סתם זה עולה 149 שקל , מה שאני לא רוצה לשלם , אז חשבתי על הדרך הכי מקורית איך להחליף אותו וזה להרוס אותו , אבל להרוס אותו לא ככה בזריקה או שבירה , אתם יודעים , בלתת יותר מדי זרם או משהו , כמו שאם גוזרים את החוט של המקלדת ומחברים אז זה שורף את הלוח אם בגלל האובר פקודות שנשלח , אז שיטה דומה , יש למישהו דרך?
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו יודע אם איזו מפלגה צריכה מישהו שיעבוד באזור ב"ש? התקשרתי לקדימה לעבודה אף אחד לא צריך.. אם מישהו עובד ויודע אם צריך עוד מישהו שירשום הודעה בבקשה..
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב איזה מורה אחד נתן לי הצעת מחיר כמה עולה שיעור נהיגה על אופנוע כבד עד 500 הילוכים?? במגרש של חולון??
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, מה אומר החוק להגנת הצרכן לגבי החזרת מוצר אלקטרוני שהוצא מאריזתו ובוצע בו שימוש ? כמובן שלא נגרם שום נזק למוצר
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם ניתן להירשם ל PAYPAL עם כרטיס ישראכרט ? ניסיתי להירשם ולא הצלחתי הבנתי שישרקט היא חברה בת של מאסטרקרד ולכן סימנתי שברשותי כרטיס מאסטרקרד (כי אין ישרארקט לבחירה) והוא אומר לי שהמיספר שגוי , אז PAYPAY לא תומכים בישראקרט?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-