כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחרונה אני לא מרוצה מהמשחת השיניים שהשתמשתי עד כה, ורציתי לדעת על איזו משחה לא גנרית אתם ממליצים ?
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אצלנו בריצת 3 קילומטר אנחנו צריכים לעשות 16 דקות כל אחד אומר זמן אחר-כמה זה אצלכם בבית ספר? אני מתכוון לבגרות
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי מישהו כאן עבר את החוויה בכותרת ויוכל להמליץ לי על מקום מסויים\ למה לשים לב וכו'? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
-
טס עוד כמה שעות ונתקלתי בתקנה שאומרת שכל הבאה של משקה אלכוהולי מהדיוטי פרי ממדינה שאינה באיחוד האירופי תוחרם. האם שמעתם\נתקלתם במשהו כזה? שוב דחוף דחוף.. תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לבחירתך 6 בחירות כדאי לבחור רק פעם אחת לכל אחד מהאפשריות.
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. בקרוב מאד יהיה לי צו גיוס ראשון ורציתי לישאול אתכם כודם כל איך הלך לכם בצו הראשון? ושנית, אני לא מעוניין להיות קרבי בצבא, אני מאד מאד רוצה להיות במשהו שקשור למחשבים, לדעתי עדיף לצבא לנצל את הידע שלי בתחום. תוכלו לתת לי מכוונים על מה איך ועם מי לדבר בנושא? איך ליגרום למראיינת של הראיון האישי להמליץ\לשבץ אותי במשהו שקשור למחשבים ולא לקרבי, דברים שעלי להדגיש יותר ודברים שעלי להדגיש פחות וכו' ואם אפשר קצת מידע על כל העסק הזה, מה הולך להיות שם.. עד כמה זה חשוב לעתיד שלי בצבא וכו' Thank You!
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כיאה למישהו שגר ברמת ישי, משעמם לי. וצריך קצת צחוק בחיים אז חלקו את הדברים הכי מפגרים שאתם נתקלים בהם באינטרנט בת'רד הזה אני אתחיל- http://img145.imageshack.us/my.php?image=danceparty1337yk7.swf
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לא ידעתי שאינטל עדיין ממשיכים עם הפנטיום ;D או כמו שאומרים "לא נגענו". הכי מצחיק זה שרשום שם "וותק וניסיון של 20 שנים", אולי יש להם ניסיון עם החומרה של לפני 20 שנים זה נשמע לי יותר הגיוני.
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מאחורי הקלעים של עסקת הענק: אינטל חושפת את המודל העסקי מול NVIDIA ונתוני ייצור חדשיםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
להלן ההודעה: ---------------------------- לאחרונה פייסבוק נהיה מאוד מאוכלס יתר על המידה, והיו יותר מידי משתמשים שהתלוננו שפייבוק נהיה מאוד איטי. תיעודים מוכיחים כי יש יותר מידי משתמשים לא פעילים בפייסבוק ומצד שני גם יותר מידי משתמשים חדשים. אנחנו נשלח את ההודעה הזאת לכמה משתמשים כדי לראות איזה משתמשים פעילים ואיזה לא. אם את/ה פעילים בפייסבוק, בבקשה שלח/י את ההודעה הזאת ל15 משתמשים כדי להראות פעילות. מי שלא ישלח את ההודעה הזאת תוך שבועיים, המשתמש שלו ימחק ,כדי ליצור עוד מקום. אם פייסבוק עדיין יהיה מאוכלס מאוד אחרי הניסיון הזה, אנחנו נבקש תורמים. בידקו שאתם שולחים את ההודעה הזאת כי להראות לי שאתם פעילים. מקים פייסבוק מארק צוקרב --------------------------- זה אמיתי? למישהו נ…
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
נסו להרכיב את נבחרת הכדורגל הטובה בכל הזמנים, כאשר המגבלה היא שמכל מדינה יש לבחור שחקן אחד. לצורך העניין - השחקנים נקבעים לפי הנבחרת הלאומית בה שיחקו, ולא לפי מקום הולדתם. ההרכב הוא 4-4-2. הנבחרת שאני מציע: שוער - לב יאשין - ברית המועצות ______________ מגן - פאולו מלדיני - איטליה בלם - פרנץ בקנבאואר - גרמניה בלם - בובי מור - אנגליה מגן - קרלוס אלברטו - ברזיל _______________ קשר - ארמנדו דייגו מראדונה - ארגנטינה קשר - מישל פלטיני - צרפת קשר - פרנץ פושקאש - הונגריה קשר - יוזביו - פורטוגל ______________ חלוץ - אלפרדו די סטאפנו - ספרד חלוץ - יוהאן קרויף - הולנד
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני כבר כמה ימים מנסה להכנס לאתר הזה , אבל הוא לא ניכנס , יכול להיות שחסמו אותי מהאתר ?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
סיימתי להרכיב את המכונית על שלט שלי עובדת על דלק טיסנים מגיע ל90 קמ"ש 2 הילוכים 4על4 טווח על 300 מטר מהירה באופן מטורף הקוסטיום נצבע על ידי וכמובן גם ההרכבה של המכונית מ 0 המכונית מגיע ממש מברגים עם עזרה של אבא שלי כמובן! הנה כמה תמונות התמונה על הקוסטום באור מראה את בציעה! את תשימו לב ללכלוך הרצתי אותה כבר כמה קילומטרים! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 31 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הולך להעביר את הזמן בבית עם המזגן, בחדר עם המחשב והסראונד שלי נרגילה ובירות.... מחפש המלצות לסרטים טובים.... פשוט לוקח זמן אמממ, להשיג אותם אז צריך להתחיל לעבוד על זה לקראת החפש"ש... לא אכפת לי חדשים ישנים אבל לא סרטי בנות..... תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכל אוהדי הכדורגל האיכותי, אנרכיסטים ושונאי צ'רלטון בעיקבות השערוריה הישראלית הבלתי נתפסת לגבי תנאי הצפיה במונדיאל החלטתי לנסות ולרכז מידע מועיל כדי שנוכל כולנו להנות מהמונדיאל בלי התשלום השערורייתי, קשה לי להאמין שאיזו עצומה תעשה שינוי כל שהוא(הלוואי ואני טועה), לכן הת'רד הזה ינסה למצא אלטרנטיבות טובות - חינמיות - לצפייה בהצגה הטובה בעולם בשבועות הקרובים אני יעלה מידע מפורט(אמין עד כמה שניתן) לגבי הדרכים(החוקיות) לצפייה כאמור ללא תשלום ו או בהשקעה סמלית, אני מבקש מכל מי שיש לו מידע/מדריכים, עצות מועילות וכו' לשתף פה הת'רד(אנטנות,אינטרנט,מבצעים וכו' וכו' וכו') שתי בקשות חשבות בנוסף לנ"ל: 1.מידע מוצק ומפורט עד כמה שניתן. 2.בלי הודעות ספאם וכו' מפני שהת'רד הופך …
-
- 31 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשתף אותכם בסיפור שלי מהתקופה האחרונה. אני קונה המון מחו"ל, הרבה קניות מחנויות בארה"ב ומקומות אחרים מעבר לים, הרבה קניות באיביי, והרבה קניות בפורומים שונים מאנשים מכל רחבי העולם, מארה"ב, ועד סין הרחוקה. עם כל הניסיון שלי בתחום, מעולם לא ניתקלתי בשום בעיה בקנייה שכזו. תמיד המוצר הגיע באותו המצב שהובטח לי, המוכרים תמיד דיברו איתי באדיבות, ותמיד המוצרים הגיעו בזמן ותקינים. לפני כשבוע וחצי, רכשתי לעצמי באיביי נגן MP3 משומש עם אוזניות של סנהייזר ממוכרת כלשהי שהיא ישראלית. העובדה שהיא ישראלית בתחילה הייתה מאוד נחמדה. אמרתי לעצמי "ככה לא יהיו עיכובים במכס וככה לא יהיו עלויות גבוהות למשלוח", מעולם לא טעיתי יותר. המוכרת שלחה לי הודעה אחרי שהמכירה נגמרה וזכיתי …
-
- 31 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
טוב אז כהה אני בקרוב הולך לקנות מחשב לא כלל מסך ב4000-4500 אז החלטתי ללכת לחנות (אחת ליד הבית) ושיתנו לי הצעה אגב אני מבין במחשבים ובמיוחד בחומרה ולא רציתי לתת מפרט כדי לראות עם האנשים שם מנסים לרמות אותי בכל מקרה אני הולך לשם מדבר עם המוכר (שנראה כמו איש נחמד ) אני אומר לו שאני לא ממש מבין במחשבים ...... ושאני צריך מפרט בסכום הנ"ל לא כלל מסך אז הוא אומר בסדר .... כך הנה ההצעה: PENTIUM D 3.4 GHZ מעבד gygabyte 81945plge לוח אם giga ram זכרון (לא שתי סטיקים של גיגה אלא גיגה בכלליאפילו לא רשום על בשתי כרטיסים או אחד ולא רשום חברה) wd 160 gb sata2 דיסק כשיח dvd lg צורב (לא מוזכר דגם ואז מצב שהוא לא יתן את הh10) geforce 6600 le 256 mb pci-e כרטיס מסך מארז מהודר 500W מקלדת …
-
- 31 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
לא מתפרסמות בת'רד הזה . לא, סתם. אני מחפש 5 תמונות רגועות, נעימות ושנותנות הרגשה טובה ו-5 תמונות מזעזעות ומפחידות שנותנות הרגשה רעה, התמונות נחוצות בשביל מחקר שאני עושה לבגרות על התת-מודע. התמונות שנותנות הרגשה רעה לא צריכות להיות מבחילות ולא מגעילות, אלא רק לתת הרגשה רעה, והטובות- לתת הרגשה כללית טובה ונעימה. תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עכשיו אל תזלזלו בסופר מן, כי NEO עוצר את הכדורים, סופרמן גם אם הוא יהיה בפיצוץ אטומי לא יקרה לו שום דבר. וגם בסרט האחרון במטריקס, אז כשNEO עוצר את החרב אם היד אז יורדת לו טיפה דם. מצד שני NEO הוא האחד, והוא מבין את העולם יותר מאשר כולם... :lsvader:
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך למצוא משקפיים לראייה מרחוק עם מספר 1 בכל צד, מוכנות מראש ובחנות שפתוחה במוצ"ש, איפה שהוא באזור המרכז/שרון. יש סיכוי למצוא את זה? מישהו יודע על חנות?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-