כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
זאת הייתה סדרה כזאת, שבשיר פתיחה או בפרק הראשון לא זוכר כבר, הטובים והרעים נלחמו בטירה של איזה מכשף, ואז הוא התעצבן ואמר להם שלא ילחמו אצלו ונתן לכולם כוחות כאלה: לכולם יש בבטן כזה כמו הולוגרמה של חיה והם יכולים להפוך לחיה הזאת (וזה גם דרקונים וכל מני כאלה לא רק חיות אמיתיות), וחלק גם קבלו מטה עם ראש מרובע שגם הוא היה הולוגרמה רק שהם יכלו להוציא את החיה מהמטה והיא בנפרד מהם. אני עוד זוכר שלטובים הייתה בחורה שהפכה לדולפין ולרעים הייתה בחורה שהפכה לכריש, והמפקד של הרעים הייתה לו חליפה ירוקה כהה כזאת. מישהו מכיר וזוכר את השם? איזה פרטים? זה שיגע אותי היום כל היום בצבא... =\
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
1)choose one book/movie that affected you tremendously (ACO). 2)Summarize its plot and state clearly why it had such an impact on you/such a strong influence on you. 3)choose music/a song that may suit the book/movie and its contents. 4)choose 2 actors/actresses yoy are familiar with that are sutiable to play the leading roles (insted of alex and other insted of a co-star if there is1)and explain ur choice in details. 5)write an advertisement (for T.V or the RADIO) trying to movie's DVD. ניסיתי לעשות את העבודה בעצמי, אבל לא ממש הולך. מדובר פה בעצם על הסרט A Clockwork Orange (1971, "התפוז המכני". אני כמובן לא מצפה מכם לפתור לי את כל העבודה, רק אם מישהו יכול בבקשה …
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
השיר הוא בסגנון של EVANESENCE ו-LINKING PARK. אני זוכר ממנו רק מילה אחת: revolution לפי מה שאני זוכר שם הלהקה הוא SYSTEM OF THE UNDERGROUND אני יודע שזה מעט מאוד מידע, ואני מבין שרוב הסיכויים שאתם תמצאו את השם המדוייק של השיר הזה שואפים ל-0. אבל אני מאוד מאוד אהבתי את השיר הזה, ונהגתי לשמוע אותו כל הזמן באופן קבוע. אז חשבתי לנסות. תודה לכל מי שיעזרו.
-
- 9 תגובות
- 651 צפיות
-
-
כינויים משהו לאייסי שקשור בכדורסל\NBA ... תודה רבה ולכל יפי הנפש בלי הערות ביניים
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנשים... אני חולה על הימורים באינטרנט ואני תמיד מהמר על NBA (רווח טוב יוצא לי) בכל מקרה... עכשיו יש פגרה או מה שזה לא יהיה יש לכם מושג מתי מתחילה העונה החדשה?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=376
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
תעשו טובה תצביעו פה ! זה חשוב ! זה תחרות ! של מוזיקה אלקטרונית עוד כמה זמן זה יהיה בערוץ 22 !!!! זה תחרות של יוצרים צעירים לגלות כישרונות אז חבר שלי הגיע לרבע גמר! בבקשה להפיץ ולהצביע לו !!! דבר ראשון תירשמו לאתר www.nokiamusic.co.il/Register.aspx אחרי זה אתם ניכנסים לפה : www.nokiamusic.co.il/contest רואים תקטע שקוראים לו : solarix-power of melody תצביעו! **היום ב12 ניסגר ההצבעות!*** תודדדדדדדדדדדדדדדדדה
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום!!! יש לי להגיש עבודה במחשבים השבוע ויש כמה שאלות בנוגע לזיכרון של המחשב בבקשה ממכם עזרו לי דחחחוווווףףף!!!! הנה השאלות: 1. באיזה זיכרון נמצאת תוכנה שמותקנת במחשב (כדוגמת Word) כאשר היא אינה פעילה ? 2. לאיזה זיכרון נטענת התוכנה כאשר משתמש מפעיל אותה ? 3. למה מעבד לא יכול לבצע תוכנה ישירות מדיסק קשיח ? 4. באיזה זיכרון נמצא המסמך כאשר המחשב מכובה ? 5. באיזה זיכרון נמצא מסמך כאשר המשתמש עורך אותו ? 6. משה רוצה לשפר את הביצועים של המחשב שלו. לצורך כך הוא רוצה להגדיל את הזיכרון של המחשב. באיזה סוג זיכרון מדובר ? נמק. 7. מהם היתרונות של דיסק קשיח ביחס לתקליטור CD-R ? מהם היתרונות של CD-R ביחס לדיסק קשיח ? 8. באיזה מקרים נעדיף להשתמש ב-CD-R , ובאיזה מקרים נעדי…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בג"ץ 8691/20 - עתירה דחופה לביטול חובת עטיית מסכות.ראוי שכל אזרח ישראלי יקרא את הבג"ץ הזה! __בגץ מסכות - לפרסום_ (2).pdf
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
מישהו שהיה בתאילנד יודע על מקום שמוכרים בו את החברות האלה? ואם יש רק זיופים שם אז מקום שיש בו בזיופים באיכות טובה? וגם מקום של דיזלים טובים? יש את אותם בMBK הזה? צריך את התשובות זריז הטיסה עוד יום וחצי בערך... תודה!
-
- 16 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
יש לי מחלוקת קטנה שמעו : או לקנות שני סואטצ'רים של אוניל ב500 במקום ב800 ליציאה אפילו שאני לא אוהב לצאת עם סואטצ'רים ובטח אני אלבש אותם יותר לבית ספר או לקנות במחיר הזה שתי חולצות כפתורים של רנואר או משהו כזה ליציאה או לקנות שתי חולצות של ראלף לורן או תומי ב600 במקום ב800 אם יהיו יפות פשוט הרוב של זקנים קצת.. ולא מדבר על החלקות אני מדבר על סריגים או כפתורים מה כדאי? ולא להגיד לשמור את הכסף ולחסוך או לקנות משהו למחשב כי אתם תעשו מה שאתם רוצים עם הכסף שלכם. כל אחד וסדר העדיפויות שלו. תודה מראש אני פשוט במחלוקת קטנה בקשר לבגדים... ואני בן 17 אם זה חשוב.
-
- 45 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אהלן,אני רוצה לקנות נעליים במחיר יקר מהרגיל(D&G) עכשיו דיי חבל לי לזרוק כולכך הרבה כסף על נעל,ומצד שני אני ממש רוצה אותה. המחירים בארץ לא הגיוניים,ולכן אני מחפש חנות,אפילו באינטרנט(כמובן שתהיה אמינה)שאפשר להזמין או לקנות בא נעליים ובגדים בפרט. תודה לעוזרים ;D
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3745583,00.html
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
לא היה לי מושג איפה לתקוע את זה , תהנו .. , יש פה כמה דברים על OC , דברים חדשים שיצאו לשוק , סקר מעבדים , ספקים אנרמקס (והחדש 1000W )וכדומה. http://www.speedyshare.com/443308263.html
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
מישהו יודע מתי המועדי חורף של: אנגלית E לשון א' הבנתי שאם יש לי ציון הגשה גבוהה וציון בגרות נמוך יחסית אז ניתן לגשת שוב עם אותו ציון הגשה (יוצא לי מאוד משתלם). בקיצור מישהו יודע מהם התאריכים של אנגלית E ולשון א'?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
אם אני משלים בגרות אחרי י"ב שניגשתי אליה כבר בתיכון.. ויש לי בה כבר מגן שניגשתי איתו.. עדיין יעשו לי אחרי י"ב (במועד חורף הקרוב שאחרי י"ב) ממוצע עם המגן שקיבלתי בעבר.. או שלא יתחשבו במגן? ממה שידוע לי לא מתחשבים במגן.. אבל מורה אחת היום אמרה לי שבמתמטיקה זה שונה או משהו כזה.. ושהמגן ישאר איתי תמיד גם אחרי י"ב.. אם עושים בגרות חוזרת אחרי י"ב וקיבלת פחות ממה שקיבלת בתיכון.. איזה ציון יקחו לך? שמעתי פעם שאם יש לך תעודת בגרות בסיום י"ב אז יבחרו לך את הטוב מביניהם.. ואם לא.. אז לא יבחרו.. זה נכון?
-
- 6 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום, חשבתי בזמן הצבא לעשות כמה מועדים חוזרים של בגרויות בשביל לשפר את הממוצע שלי (98.5 בערך) לציון יותר גבוהה בשביל שאוכל אחרי הצבא להתקבל ביתר קלות לאוניברסיטה. האם הצבא מאפשר לצאת לבגרויות אקסטרניות? אם כן, כמה אפשר לעשות בשנה? יש הגבלה בנוגע לכך? איזה חופש, אם בכלל, אני מקבל לפני הבגרות בשביל להתכונן אליה? תודה
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הי יש לי תאריך גיוס בנובמבר הקרוב,וכמו הרבה אנשים לא השקעתי בתיכון ואין לי תעודת בגרות מלאה.. האם אפשר להשלים בגרויות לפני הצבא?(וכן,אני יודע שאפשר תוך כדי ואחרי,אבל השאלה היא האם לפני) ואם כן,היכן אפשר? תודה!
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
כעיקרון כרגע הגברתי 2 מקצועות - מדעי המידע ותקשורת, בהיקף של 5 יח"ל. דיברתי עם המון אנשים ( כולל המחנכת ) לגבי תקשורת וכל אחד אומר לי משהו אחר. הדילמה שלי היא שאני רוצה לפרוש מתקשורת להשאר עם הגברה אחת. חלק מאלה שדיברתי איתם (המחנכת נכללת בקבוצה זו) אומרים שהגברה אחת בלבד לא תהווה כבעיה \ מכשול בעתיד בתנאי שההגברה השניה מעולה, דבר שאני יכול להבטיח בעיניים עצומות. אני מתלבט כרגע בנושא של האם שווה לי לקחת את הסיכון (המזערי) של לפרוש מתקשורת, הגברה הכוללת 9 שעות לימוד פרונטאליות + פרויקטים, או שזה סיכון מיותר, ושכדאי לי להשקיע בהגברה? ידוע לי ששווה בד"כ להתאמץ קצת יותר כדי להמנע מסיכונים מיותרים בעתיד, אבל הבעיה העיקרית היא שאני לא יודע מה בדיוק הסיכון. אם אני מוריד את תקשור…
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. כפי שידוע לכם (לרובכם..) יש מחר בגרות בהבעה ב2:30~ אז קודם כל בהצלחה לכולם. שנית כל, בבית הספר שלי התחילו ללמד הבעה באמצע המחצית השנייה של השנה (כלומר מאד מאוחר) ומאחר ולי באופן אישי היה ביולוגיה וכימיה על הראש ניכנסתי לחצי מהשיעורים שהתנהלו.. (כדי שתיהיו בעיניינים היו לנו כ-10 שיעורים~) בנוסף עוד לא עשו לנו מתכונת בצורה מסודרת.. יש לנו ציון מגן רק משני חיבורים שעשינו.. וכנראה שאנחנו נעשה מחר מתכונת לפני הבגרות או משהו.. בכל מקרה.. הידע שלי בהבעה הוא דל בצורה מיוחדת, לכן רציתי לשאול אתכם אם תוכלו לתת לי כמה מכוונים, "טריקים", ושיטות לכתיבת חיבור טוב. הבנתי שהנושא לא קשה, אבל אנני רוצה לברר זאת על בשרי מחר. אם ישנו חומר באיזה אתר או משהו דומה ללימוד הבעה…
-
- 13 תגובות
- 960 צפיות
-
-
את הבגרות עשיתי דיי ממזמן (2007) בציון נמוך וממוצע של 70 לשלושת השאלונים (e,f,g). לאחרונה הסתכלתי על שאלוני הבגרויות מהשנים האחרונות, והבגרות עצמה נראתה לי מגוכחת בהשוואה לפרק של האנגלית בפסיכומטרי. אני שוקל לגשת לבגרות לאחר שאסיים עם הפסיכומטרי, אני חושב שאני יכול לשפר את הציון לפחות ב- 15-20 נ' בכל שאלון. רק החלק של הכתיבה יכול להוות בעיה. יש כאן תלמידי תיכון (י - יב') או מישהו שניגש לאחרונה לבגרות ויכול לזרוק אור בנושא? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-