עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by RUONXHEV,

שלום לכם אני ממש מבקש שתקנסו ותחתמו:http://www.atzuma.co.il/thsho/ תודה ענקית לכולם!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום אז שמי הוא אור [= אני בקרוב מאוד מעלה סידרה חדשה שתיהיה רק ביוטיוב ואני צריך את עזרתכם כדאי שהיא תמשיך אני צריך שתכנסו לדף שלי ביוטיוב ותעשו Subscribe אז זה הדף שלי http://www.youtube.com/user/orTHINGS אני צריך כמה שיותר אנשים ככה הסדרה תשרוד יותר זמן וחשוב להגיד שזה לא סתם הפקה מסריחה כמו שאתם רואים ביוטיוב בדרך כלל זה עם אולפן, מצלמות, עורכים ועוד... וזה הולך להיות באנגלית אז בבקשה אנשים תכנסו ותעשו לי Subscribe http://www.youtube.com/user/orTHINGS וחשוב להגיד שאין לי רווח אישי מזה! אני עושה זאת רק למען הנהת הצופים וכמובן שגם אני יהנה וילמד ממה שיגידו לי [= תודה ושיהיה שבוע טוב [=

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  3. שלום רב לכולם! אשמח אם תשקלו לתת לי עצות לפרוייקט גמר שלי בשפת Java. אין לי מושג מה הנושא שאני הולך לבחור ולכן פניתי אליכם. אז לאם מישהו בא לעזור לי עם זה, מה טוב.

4. Started by lior@s,

החלטתי לשאול שאלה כזאת בHWZONE כי יש פה מבינים בכל התחומים. למבינים שבניכם איך הגיטר הזאת? http://www.ibanez.co.jp/world/country/frame_uk.html וכמה היא שווה לדעתכם? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  5. שלום לכולם אני מחפש פלייבק של יהודה ופליקר לשיר פרח .. בבקשה ממכם עם יש למישהו תעלו לי אותו שאני יוכל להוריד אותו .. או מאיפה אני יכול להוריד בחינם ??.. אני מוצא רק בתשלום אני מפעיל את העמדת DJ בבסיס בטקס ליום השואה תודה לכולם ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. תודה

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by mrsph666,

שלום, נתקעתי קצת במתמטיקה, למחר אני צריך להגיש הרבה חומר על: גיאומטריה אנליטית, טריגונומטריה, ו משוואות! אנא, אם מישהו מכם מכיר איזה אתר(ים) על איך לפתור את הדברים האלה, אגב אני בכתה י' - אנא השאירו הודעה, יש לי גם מבחן מיון מחר, ואני לא רוצה להיות בהקבצה עם ערסים... T_T תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 429 צפיות
  8. http://www.kolbotex.co.il/product.php?id=25482 http://www.scorpioalarms.com/products/motorcycle/sr-i500_trs6/ תודה רבה

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  9. מישהו בבקשה יכול לתרגם לי את הקטע מתוך השיר של אמינם (אלבום חדש) it must be the ganja it's the marijuana that's creepin upon me why I'm so high maybe it's the hinde that has gotten in me whatever's gotten into me I don't mind תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. מדובר על שלושה שירים של להקה ישראלית חדשה, שעדיין לא התפרסמה... כך שמדובר במשהו חוקי, כי עדיין הגנת זכויות או מה שזה לא יהיה על השירים... גם קיבלתי "אישור" מהגיטריסט בלהקה... אני רוצה בעצם להביא את הקישורים לשירים לכל מיני אנשים, אז אני צריך שהלינקים יעמדו למשך זמן מה... תודה

• 6 תגובות
    • 571 צפיות
  11. התחלתי לא מזמן לשמוע שירים שלו, וממש אהבתי. אהבתי במיוחד את שני השירים האלה: גן החטאים מרד הדמעות אנחנו דור מזויין יש לי בנוסף את השירים האלה: מחר כבר לא יבוא אור הירח אין מלאכים בגן עדן אלימות הכל מתפורר מלאך צלקות שתיקה אני רוצה לשכב איתך אמש אור הירח השיר שלנו למיואשים יש רק גורל לכבוד מליארד טועים עורי עור שלוליות עכשיו רציתי לדעת אם אלה הם השירים היחידים שיש לו? או שיש לו עוד שירים? אתם מוכנים בבקשה לביא לי את השמות שלהם השירים או יש לו עוד? תודה

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  12. טוב, אני אולי הולך לקנות מהמשתמש ANATOLI שתי חתיכות פרספקס כל אחת בגודל של: גובה 15 ס"מ רוחב 21 ס"מ עכשיו, אני טוען שגודל שתי החתיכות ביחד (כשמצמידים אותם ביחד) הוא: 30CMX42CM הוא טוען משהו אחר. אני צודק פה או לא? ד"א: נודע לי שהוא נכשל במתמטיקה ;D ;D ;D

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. באוסף המוסיקה שיש לי במחשב, יש רק סגנון ROCK&METAL.... די נמאס לי מזה... ולפעמים בא לי לשמוע ראפ... משהו כמו בסגנון של השיר: 8BALL - 2 Fast 2 Furios - Hands in the air לא M&M.... :-\ תודה עריכה: טוב, לא נראה לי שזה ממש בסדנון ראפ... אני חושב שיותר בסגנון היפ-הופ.... (טעות שלי, מצטער).

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. מה שכתוב בכותרת.

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  15. בדיוק מה שכתוב בכותרת. שיר מהסוג שאני אוהב: משפחת תאקט- אלסטארז. משהו בסגנון הזה. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by the_saint,

אני צריך עזרה ממישהו שיודע קצת מתמטיקה.. לייתר דיוק מישהו שיודע מטריצות...ויודע מה לעשות כשנתונים לי שתיים כאלה כשבכל אחת שלושה משתנים...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. זאת הייתה סדרה כזאת, שבשיר פתיחה או בפרק הראשון לא זוכר כבר, הטובים והרעים נלחמו בטירה של איזה מכשף, ואז הוא התעצבן ואמר להם שלא ילחמו אצלו ונתן לכולם כוחות כאלה: לכולם יש בבטן כזה כמו הולוגרמה של חיה והם יכולים להפוך לחיה הזאת (וזה גם דרקונים וכל מני כאלה לא רק חיות אמיתיות), וחלק גם קבלו מטה עם ראש מרובע שגם הוא היה הולוגרמה רק שהם יכלו להוציא את החיה מהמטה והיא בנפרד מהם. אני עוד זוכר שלטובים הייתה בחורה שהפכה לדולפין ולרעים הייתה בחורה שהפכה לכריש, והמפקד של הרעים הייתה לו חליפה ירוקה כהה כזאת. מישהו מכיר וזוכר את השם? איזה פרטים? זה שיגע אותי היום כל היום בצבא... =\

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  18. 1)choose one book/movie that affected you tremendously (ACO). 2)Summarize its plot and state clearly why it had such an impact on you/such a strong influence on you. 3)choose music/a song that may suit the book/movie and its contents. 4)choose 2 actors/actresses yoy are familiar with that are sutiable to play the leading roles (insted of alex and other insted of a co-star if there is1)and explain ur choice in details. 5)write an advertisement (for T.V or the RADIO) trying to movie's DVD. ניסיתי לעשות את העבודה בעצמי, אבל לא ממש הולך. מדובר פה בעצם על הסרט A Clockwork Orange (1971, "התפוז המכני". אני כמובן לא מצפה מכם לפתור לי את כל העבודה, רק אם מישהו יכול בבקשה …

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  19. השיר הוא בסגנון של EVANESENCE ו-LINKING PARK. אני זוכר ממנו רק מילה אחת: revolution לפי מה שאני זוכר שם הלהקה הוא SYSTEM OF THE UNDERGROUND אני יודע שזה מעט מאוד מידע, ואני מבין שרוב הסיכויים שאתם תמצאו את השם המדוייק של השיר הזה שואפים ל-0. אבל אני מאוד מאוד אהבתי את השיר הזה, ונהגתי לשמוע אותו כל הזמן באופן קבוע. אז חשבתי לנסות. תודה לכל מי שיעזרו.

• 9 תגובות
    • 636 צפיות
  20. כינויים משהו לאייסי שקשור בכדורסל\NBA ... תודה רבה ולכל יפי הנפש בלי הערות ביניים

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אנשים... אני חולה על הימורים באינטרנט ואני תמיד מהמר על NBA (רווח טוב יוצא לי) בכל מקרה... עכשיו יש פגרה או מה שזה לא יהיה יש לכם מושג מתי מתחילה העונה החדשה?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by MasterKinG,

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=376

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  23. Started by soundf,

תעשו טובה תצביעו פה ! זה חשוב ! זה תחרות ! של מוזיקה אלקטרונית עוד כמה זמן זה יהיה בערוץ 22 !!!! זה תחרות של יוצרים צעירים לגלות כישרונות אז חבר שלי הגיע לרבע גמר! בבקשה להפיץ ולהצביע לו !!! דבר ראשון תירשמו לאתר www.nokiamusic.co.il/Register.aspx אחרי זה אתם ניכנסים לפה : www.nokiamusic.co.il/contest רואים תקטע שקוראים לו : solarix-power of melody תצביעו! **היום ב12 ניסגר ההצבעות!*** תודדדדדדדדדדדדדדדדדה

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  24. שלום!!! יש לי להגיש עבודה במחשבים השבוע ויש כמה שאלות בנוגע לזיכרון של המחשב בבקשה ממכם עזרו לי דחחחוווווףףף!!!! הנה השאלות: 1. באיזה זיכרון נמצאת תוכנה שמותקנת במחשב (כדוגמת Word) כאשר היא אינה פעילה ? 2. לאיזה זיכרון נטענת התוכנה כאשר משתמש מפעיל אותה ? 3. למה מעבד לא יכול לבצע תוכנה ישירות מדיסק קשיח ? 4. באיזה זיכרון נמצא המסמך כאשר המחשב מכובה ? 5. באיזה זיכרון נמצא מסמך כאשר המשתמש עורך אותו ? 6. משה רוצה לשפר את הביצועים של המחשב שלו. לצורך כך הוא רוצה להגדיל את הזיכרון של המחשב. באיזה סוג זיכרון מדובר ? נמק. 7. מהם היתרונות של דיסק קשיח ביחס לתקליטור CD-R ? מהם היתרונות של CD-R ביחס לדיסק קשיח ? 8. באיזה מקרים נעדיף להשתמש ב-CD-R , ובאיזה מקרים נעדי…

25. בג"ץ 8691/20 - עתירה דחופה לביטול חובת עטיית מסכות.ראוי שכל אזרח ישראלי יקרא את הבג"ץ הזה! __בגץ מסכות - לפרסום_ (2).pdf

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.