עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by UNDERDOG,

אני שומר שבת מדליק נרות למה אני חולה בשפעת ? זה לא מוזר אם אני מאמין באלוהים למה שאני אחלה זה פשוט לא הגיוני

• 16 תגובות
    • 972 צפיות
  2. Started by com,

ok, אני שונא עושקי קברים ואת הפרצוף הזה כבר ראיתי פעם קונה מציאות בוואלה. (yishay17) יש בואלה מכירה של נגן mp3 אחלה, ואני תפרן במידה מעוררת רחמים אז במסגרת השירות לציבור (מחויבות אישית ) פשוט לכו לשם ותשיגו אותו במחיר "גניבה". (למי שיש ממש קצת כסף) בהצלחה ומהר! @: נ.ב. אני מצטער מאוד על החור לבן, sorry :-/ קישור :http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=170638&sp=1

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. Started by Judas Iscariot,

התעורר ויכוח לשוני קל ביני לבין אבי בקשר למילה "תורות". אבי טוען ש"תורות" = תורה ברבים. אני מסכים איתו אבל טוען ש"תורות"= רבים של תור(לדוגמא, משחק קופסא אשר כל שחקן משחק בתורו(כמו למשל מונופול) = משחק בתורות). אבי טוען ש"תורות" למשמעות שאני מתייחס אליה זה סלנג ואמורים להגיד משחק בתורים. יש פוסק אשר יגיע להכרעת דין ביניכם?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by SeaMonster,

מזאת אומרת כשעל צ'ק רשום "למוטב בילבד"?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Morphine,

הגעתי למסקנה שאני בן אדם חכם, עם הרבה תובנות מעניינות על החיים, וזה יהיה רווח אדיר לאנושות אם אני אכתוב בלוג ואשתף את כולם בהשקפות, רעיונות, פילוסופיה ושאר הדברים המגניבים האלה שיכולים רק לתרום לכל מי שיקרא אותם. הממ..יצא לי קצת שחצני (למרות שאין בן אדם יותר צנוע ממני). בכל מקרה, איזה אתר בלוגים נחשב הכי פופולארי כיום? חשוב לי שזה יהיה אתר שיש בו הכי הרבה גולשים. תודה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by YAIR,

הוצע לי לשווק GPS דובר עיברית לרכב שאתה נותן לו התחלה וסיום יעד והוא מדריך אותך איך להגיע ליעד כמו כן המכשיר כולל מחשב ניד בגודל כף יד מאחד החברות המובילות בעולם מחירו ללקוח סופי 1200-1150 דולר האם יש לזה סיכוי? למי כדאי למכור? מי ממכם מעוניין במכשיר כזה? מי אתם מכירים שהיה מעוניין? תודה למי שיענה ברצינות ובלי חוכמולוגיה

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by alexbmw,

יש איזה שיר כזה שהולך משהו ככה ,"תתגייס לצנחנים יא בן **** ,תתגייס לצנחנים יא בן **** ,כי בנח"ל וגולניפ מגייסים שם רק ...." ומשם אני לא זוכר . למישהו יש את הליריקס של זה ? אולי את השיר עצמו ?

• 16 תגובות
    • 13.2k צפיות
  8. Started by kinggil,

עוד כמה ימים אני נוסע לשבוע ל איטליה, למקומות בשם קאפרי,פוזיטינו,רומא, ועוד כל מיני מקומות שאני לא זוכר. תמונות יגיעו

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by ariel-ro,

שלום, יש לי כלובים גדולים של תוכים בחצר, והרבה פעמים קורה ששוכחים דלת פתוחה, ואז תוכים בורחים החוצה. מישהו יודע איפה ניתן לקנות חיישנים לדלתות האלה שברגע שדלת נשארת פתוחה אז יש רמקול שמצלצל? אריאל

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Gohan,

אני מתגייס ב26 לחודש עם פרופיל 45 מישהו יודע אולי לאן זה?. ומה לקחת לשם(איזה בגדים וכו..)? תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by J0n1,

הסתכלתי עכשיו במכשיר ואני רואה 2 שיחות שלא נענו מהמספר 0000130 אין לי אף קרוב בחו"ל, ומענין אותי מי התקשר אלי. עשיתי חיפוש קצר בגוגל ומצאתי את הדבר הבא: הוא גם התקשר אליו מהמספר הזה. השאלה אם המספר הוא רק קידומת למרכזיה, ואם כן, איך אפשר לברר מאיזו ארץ? תודה ???

• 16 תגובות
    • 5.6k צפיות
  12. Started by Chevy,

אני רגיל לראות נושאים של בגרויות לפני מועד של בגרות, אבל הפעם לא ראיתי משום מה : האם לוקחים את אזרחות בכזה easy ? שיהיה בהצלחה לכולם ! אני עכשיו עושה חזרות אחרונות לפני .....

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by guycnaan,

והלהיט התורן,RAMMSTIEN -MIEN HERTZ BRENDT בתרגום חופשי,זה מתחיל גרוע אבל ממשיך נחמד...תהנו http://www.igo-planet.com/kin.asp

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by overload,

יש הגבלה על תאוצה? לדוגמה יש לי בוגאטי וירון אני בכביש של 100 קמ"ש, הרמזור התחלף לירוק, מותר לי להגיע למאה גם ב -2.5 שניות לפי החוק? (בהנחה שאני לא מסכן אף אחד)

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by nadavshalom12,

שלום רב, יש לי בעיה שהתחילה בחודשים האחרונים. מעדיף לא להגיד למה אבל נהרסה לי כל המשפחה וזה בלתי ניתן לשינוי. גם החברים כל אחד הלך לתחומו, והקשר נותק. זה כמה חודשים ככה, שאת רובם העברתי בבית בגלל בעיית דיכאון שיש לי. אני פעם בשבוע הולך לטיפול פסיכיאטרי בתל אביב. אבל רציתי לשמוע עצות גם ממכם, כאשר הבעיה העיקרית שלי היא הבדידות המעיקה. גם מצב רוח מסריח לא ממש עוזר, אבל זה המצב. אני צריך להיות כמה שפחות לבד. אבל זה לא ממש מעשי במצב הזה. אני התחלתי תואר באחת האוניברסטאות הנחשבות בארץ אבל הפסקתי בגלל האירועים.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Blah,

שלום, אני מתכוון לקנות מחשב עוד כמה שבועות ואני מתחיל עכשיו לחפש חנויות ברשת או חנות "אמתית" אני מכיר את PCHardware, Pandas, KSP ב PCH המחירים ממש זולים ובכלל הוא נראה אתר מאוד אטרקטיבי. אז אם מישהו קנה מהם או בכלל מאיזשהי חנות ברשת ויכול להמליץ לי עליה או ההפך אז בבקשה. ואם מישהו מכיר חנות שאפשר לסמוך באזור הצפון אז שיכתוב עליה כאן בבקשה . . . תודה מראש, אלון. *אני לא בטוח שזה המקום הנכון לנושא אבל לא מצאתי פורום יותר מתאים. :-\

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by Vova34,

טוב תקשיבו אני לא יודע איפה בידיוק לפתוח את זה אז פתחתי כאן.קראתי שמתי שאני מחליף ספק כרטיס מסך זכרונות וכו' זה יכול להירס מחשמל סטטי ושצריך להשתמש במין צמיד כזה. עכשיו השאלה שלי הצמיד הזה הרכחי? כאילו יש כל כך הרבה סיכוים לחשמל סטטי או שזה ממש נדיר(יש לי שטיח בחדר אז תתחשבו הזה גם) ובכלל יש כלשהו תחליף לצמיד הזה כאילו משהו שיש בכל בית כי ממש לא באלי ללכת לחפש את הצמיד הזה עכשיו

• 16 תגובות
    • 6.2k צפיות
  18. Started by NOSTREDAMUS,

לכל החבר'ה הטובים, אני רוצה לאחל לכולכם צום קל (אם אתם צמים כמובן) וגמר חתימה טובה. וכמובן סליחה ומחילה אם פגעתי או העלבתי מישהו מכם בלי כוונה (או שאולי עם :asthanos:) צום קל וגמר חתימה טובה ידידים.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by lev-27,

רק אני חושב שסושי מאכל overrated לחלוטין, תפל, יקר מאוד ביחס לתמורה וחסר ערך תזונתי? סושי מורכב מאורז לבן עשיר בעמילן (סוכר). לסושי מוסיפים תערובת של סוכר, חומץ ומלח. בתוך הסושי שמים דג נא שאף אחד לא יודע מאיפה הביאו אותו ואת הרול טובלים במלח נוזלי (סויה) או מיונז או טריאקי כדי שיהיה טעם כלשהו. אני מסכים שמבחינת אסתטית אין על סושי. שילוב הצבעים וצורות הגשה פשוט מהפנט. אבל למה המאכל הזה כל כך תפס בעולם? מה הקטע?

• 16 תגובות
    • 4k צפיות
  20. Started by JohnnyBravo,

World's Best Mystery UFO Flyers איך הם עושים את זה?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by J0n1,

אני רוצה להזמין היום בשעה טובה את האייפוד שאני מצפה לו כ"כ הרבה זמן. ואני צריך לדעת איך זה נראה הכי נורמלי, כבר החלטתי על משפט לחרוט (בערך), אבל אני לא יודע איך לכתוב אותו: האפשרות הראשונה היא ככה: שימו לב לרוק&רול 1. 2. 3. שימו לב גם לLay במקום lay 4. משלכם http://store.apple.com/us/engrave/MB565LL/A?mco=MTcyODEwNg אני יודע שזאת התעסקות בקטנות אבל אני לא יודע איך זה נראה הכי נורמלי. תעזרו לי לבחור

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by DMaster,

אתמול יצא הוידאו החדש.. היה שווה לחכות. גם ת"א וירושלים שם.. ותלחצו watch in high quality למטה..

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by sherlock1212,

"האינטרסים של המעביד ושל העובד הם זהים בתשעה מכל עשרה מקרים. הייתי אומר אפילו, בתשעים ותשעה מכל עשרה מקרים" -- שר החוץ הבריטי לורד קורזון "קשה מאד לעשות תחזיות, במיוחד בקשר לעתיד" -- מועמד לנשיאות צרפת אלן פירפיט "אנחנו מצויים בעיצומה של מגמה בלתי הפיכה לכיוון שלום בעולם. אבל זה יכול להשתנות" -- דן קוויל "הסכם בעל-פה אינו שווה את הנייר שעליו הוא חתום" -- מפיק הסרטים סמואל גולדווין "יש לי עשרה זוגות של נעלי ספורט, אחד לכל יום בשבוע" -- סמנתה פוקס "אין לנו צנזורה. יש לנו הגבלות על מה מותר ומה אסור לדווח" -- דובר ממשלת דרא"פ, לואי נל "הנשיא יודע מה קורה. זה לא אומר שקורה משהו" -- דובר הבית הלבן בתקופת ניקסון, רון זיגלר "ואכן, תושבי סן-פרנציסקו ששרדו אחרי רעידת …

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. למישהו יש מושג למה יש מחוץ לביתי ברקים, ללא רעמים?? צילמתי בוידאו אחד ממש אפוקליפטי, בקרוב יעלה... האם סוף העולם הגיע..? Aviko

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Meir787,

מעוניין לקנות את אלו: http://www.amazon.com/Sword-Truth-Boxed-Set-Books/dp/0812575601/ref=pd_bxgy_b_img_c http://www.amazon.com/Sword-Truth-Box-Set-Books/dp/0765344947/ref=pd_bbs_sr_2?ie=UTF8&s=books&qid=1239804142&sr=8-2 http://www.amazon.com/Sword-Truth-Boxed-Set-Books/dp/0765356856/ref=pd_bbs_sr_3?ie=UTF8&s=books&qid=1239804142&sr=8-3

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.