כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
לבחירתך 6 בחירות כדאי לבחור רק פעם אחת לכל אחד מהאפשריות.
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שאלה לגבי הספר.. ספוילרים.. הוזהרתם בסוף הספר... אחרי שוויל ונורה מגיעים לשדה התעופה בשביל לאסוף את קרלי הילדה, וויל רואה מרחוק את הרוח(ג'ון), הוא הולך אליו, הוא מדבר איתו, ולקראת סוף השיחה ג'ון דוחף לו פנימה לכיס חתיכת גזר עיתון... עכשיו בגזר עיתון הזה כתוב: קזנס סיטי הרלנד גבר נמצא מת במוכנית קרדמן, מיזורי - קריי ספרינג, קצין במשטרת קרדמן שהיה לא-בתפקיד, נמצא חנוק למוות במכוניתו, ככל הנראה קורבן שוד. בלה בלה בלה 'מפקד המשטרה אואן קרפט מסר כי בשלב זה אין חשודים ושהחקירה בעיצומה' עכשיו שכחתי מי זה לעזעזאל קריי ספרינג.. ואני מנסה להיזכר. מי הוא ומה הייתה העלילה איתו ? זה סתם מישהו? או שבכוונה הדגישו את זה ?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כן, אני, שונא המטאל האימתני, מחפש המלצות למטאל ;D מאיר (פולאריס)הגאון המליץ לי בינתיים על כמה להקות\ אלבומים. בינתיים מה שאני שומע זה - ג'ודאס פריסט- PAINKILLER (מכיר רק את האלבום הזה) MEGADETH- יש לי דיסקוגרפיה שלהם אז כל פעם אלבום אחר, את כולם אהבתי, אבל השיר האהוב עליי שלהם זה RUST IN PEACE וגם האלבום. EDGUY- רק השיר MISTERYA(מקווה שככה זה רשום) ראיתי שאוהבים פה את אורפנד לנד, אז ניסיתי כמה שירים ביוטוב- טובים מאוד, אשמח להמלצות על שירים שלהם.(עדיף אלבומים) OPETH- פשוט גדולים! סולן אדיר, גם שהוא עושה גרואול ובמיוחד בקלין (אני לא מאמין שאני נהנה לשמוע גרואלינג, אבל שיהייה.. גם ככה זה לא כזה כבד) זה בערך הכיוון שאני מחפש (יותר נכון כיוונים ;D) ואהבתי, אשמח גם להמ…
-
- 37 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עכשיו אל תזלזלו בסופר מן, כי NEO עוצר את הכדורים, סופרמן גם אם הוא יהיה בפיצוץ אטומי לא יקרה לו שום דבר. וגם בסרט האחרון במטריקס, אז כשNEO עוצר את החרב אם היד אז יורדת לו טיפה דם. מצד שני NEO הוא האחד, והוא מבין את העולם יותר מאשר כולם... :lsvader:
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
assassin's creed מכר מיליון עותקים בפחות משבוע מיום יציאתו, לפי האתר של יוביסופט הם שברו שיא של עצמם. הינה כמה תמונות מהאולפנים שהפיקו אותו בקנדה Ubisoft Montreal: http://www.ubisoftgroup.com/gallery_files/site/270/358/1600.zip
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות הזמנה מהאתר Newegg. איך אני אם הוא עושים משלוחים לארץ, איזה חברת משלוחים, וכו'. האם יש אפשרות שישלחו בכלל לארץ? האם יש אפשרות שישלחו למקום שאני אשהה בארה''ב? האם הם גובים כסף על משלוח? /אני מעוניין להזמין את זה http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16832116550 או לתוך ארה''ב\או לארץ. מה שיותר זול. תודה!
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חובה לקרוא http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2019174,00.html וראיתם את השם שלו NT7 בטוח שלביל גייטס ה :asthanos: יש קרש לזה.
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
השנה אני מסיים י"ב במגמת אלקטרניקה בטכני. אני משאר שיש פה די הרבה אנשים שהיו במצב שלי, ואני בטוח שהשאלה נשאלה כאן אלפי פעמים (חיפוש בפורום הניב תוצאות עם מידע סוטר, לא שלם ומבולגן, בגלל זה פתיתי נושא חדש). איזה בחירה של קורסים יש למי שסיים י"ב במגמת אלקטרוניקה [ אם אפשר טיפה הסבר, מעבר לשמות ] ומה הם בעצם יתנו לי באזרחות. קראתי קצת על אבנט כחול, שזה קורס שלפי מה שהבנתי הוא מאוד נחשב ועוסק בעיקר בתקשורת, רשתות, נתבים וכו' [ נושא קרוב לליבי ] אבל הוא פתוח רק לתלמידים שעשו י"ג-י"ד. האם יש אפשרות להתקבל לקורס כחריג בלי להמשיך לי"ג-י"ד (יש לציין שלפי מה ששמעתי, הם עוברים שם קורס CCNA, שזה משהו שאני הולך לסיים עוד השנה עצמאית). ואם אי אפשר להתקבל בלי י"ג-י"ד, אז שווה להשא…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אוקיי ... לא ממש ידעתי איפה לשים את זה , בTRADEZONE לא ממש יש מחלקה של רהיטים , אז בחרתי בכללי : למהירי החלטה !!! מדף חדש לחלוטין , לא הותקן מעולם , בצבע עץ כזה , לא ממש יודע איזה צבע זה , אבל הוא דמוי עץ , ונראה כמו עץ , אז זה הופך אותו לצבע עץ כזה ... קיצר , מדף מטורף לגמרי !!! מי שירצה ברצינות , אני גם מוכן להתגמש קצת . תמונות יתווספו כנראה מחר .
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מהם את הספר של דקסטר אבל הבנתי שהם מוכרים גם משומשים וגם מקוריים אז איך אני יכול לדעת אם מה שאני קונה הוא חדש? כמה עולה/זמן משלוח? גם הבנתי שהם לא מקבלים PAYPAL אז איך משלמים להם?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היום קיבלתי את ה-Altec Lansin AVS300 שלי (2.1) בקיצור בהתחלה שמתי את הסאב על מדף מעץ. תוצאה: בקושי שומעים באסים למרות שרואים שהסאב מתאמץ. שמתי אותו בפינה של קיר, הבדל גדול. אבל זה עדיין נראה לי קצת מוזר שהסאב הזה יותר חלש מהסאב של ה-PCworks 2.1... אז אולי אני לא ממקם אותו נכון או משהו כזה. כי כרגע הוא יחסית רחוק מהמחשב. כשאני לא נמצא בין שני הרמקולים הקטנים הסאב נשמע חזק מאוד, אבל ברגע שאני מתיישב על הכסא ואני נמצא מול שני הרמקולים הבאסים "נחלשים" בצורה משמעותית. אז תגידו לי מה המיקום הכי טוב שיכול להיות. ועוד משהו: זה לא יכול להרוס את הסאב כאשר הוא נמצא כל הזמן על העוצמהה הכי גבוהה?
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אני מתכנן לעבור מאורנג, לאיזה חברה מומלץ? יש תלונות על אחת מהשתיים?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
-
אני מתכוון לקרם גוף וקרם ידיים. זה באמת נחוץ או שמדובר בבולשיט? והאם אפשר להשתמש בקרם גוף במקום ידיים? כי שמתי לב שהמחיר לקרם גוף זהה למחיר של קרם ידיים אבל הכמות גדולה פי 7 לטובת הקרם גוף. השאלה אם מדובר במוצר זהה...
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
תראו, אין לי בעיה עם קוסמים, זה דבר ידוע שלכל קסם יש הסבר, אבל יש לי בעיה עם מתחזים: קישור לכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3342495,00.html קישור לסרטון: http://www.metacafe.com/watch/338564/uri_geller_blending_a_spoon
-
- 37 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני חייל וברצוני לדעת איזה סוגי הלוואות ניתנות לחיילים והאם למישהו יש ניסיון עם הלוואות מבנקים? שוק אפור והלוואות מהצבא אני פוסל מראש
-
ואצלנו זה בצד שמאל ? זה בכוונה ? זה מרגיז...
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לפני כמה זמן השארתי פרטים בחנות אוכל מהיר בקניון, היום בצהריים התקשרו אלי וביקשו שאני אבוא מחר להתלמדות. אחה"צ כשהייתי מחוץ לבית ובסביבה התקשרו אלי וביקשו שאבוא היום להתלמדות על מנת שאוכל כבר לעבוד מחר כרגיל. אז הגעתי, עבדתי וגם סגרתי את המקום בעזרת שני עובדים נוספים. בסגירה שטפנו את הרצפה, ובגלל בעיה בניקוז המים עלו למעלה והחלקתי, כתוצאה יש לי כאבים בגב התחתון וקשה לי להתכופף, ובנוסף בגלל האקונומיקה נגרם נזק למה שלבשתי (400 ש"ח+-) הבגדים פחות מטריד אותי, על הכאבים אני רוצה להתלונן. השאלה אם יש פה עילה ואם זאת לא תהיה בעיה שאני מתלמד (לא מלאתי טופס 101 ואפילו עוד לא יצא לי להפגש פנים מול פנים עם המעסיק)
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
להלן ההודעה: ---------------------------- לאחרונה פייסבוק נהיה מאוד מאוכלס יתר על המידה, והיו יותר מידי משתמשים שהתלוננו שפייבוק נהיה מאוד איטי. תיעודים מוכיחים כי יש יותר מידי משתמשים לא פעילים בפייסבוק ומצד שני גם יותר מידי משתמשים חדשים. אנחנו נשלח את ההודעה הזאת לכמה משתמשים כדי לראות איזה משתמשים פעילים ואיזה לא. אם את/ה פעילים בפייסבוק, בבקשה שלח/י את ההודעה הזאת ל15 משתמשים כדי להראות פעילות. מי שלא ישלח את ההודעה הזאת תוך שבועיים, המשתמש שלו ימחק ,כדי ליצור עוד מקום. אם פייסבוק עדיין יהיה מאוכלס מאוד אחרי הניסיון הזה, אנחנו נבקש תורמים. בידקו שאתם שולחים את ההודעה הזאת כי להראות לי שאתם פעילים. מקים פייסבוק מארק צוקרב --------------------------- זה אמיתי? למישהו נ…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בעקבות "הארה" שקיבלתי לפני מס' דקות אני הפסקתי להיות אתאיסט הפכתי להיות חסיד של הFSM... http://en.wikipedia.org/wiki/Flying_Spaghetti_Monster http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%A4%D7%9C%D7%A6%D7%AA_%D7%94%D7%A1%D7%A4%D7%92%D7%98%D7%99_%D7%94%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%A4%D7%A4%D7%AA
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז אני מחפש מקום בארץ להיבחן בשביל הסמכה של A+ (רק מבחן בלי קורס) ומקום אחד שמצאתי ביקש 1257 ש"ח כולל מע"מ על כל טופס! (יש שני טפסים אז יוצא מעל 2500 ש"ח). עכשיו אם נתחשב בעובדה שהבחינה אמורה לעלות לפי המחירון באתר של COMPTIA בערך 180 דולר לטופס יש לנו הפרש מחירים עצבני. מישהו מכיר ? ממליץ?
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-