עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Ron Barak,

שלום, לאמי יש ממיר עידן+ שרכשה בדואר לפני נספר שנים. כעת הממיר מקולקל: לאחר BOOT, הממיר מתחבר ומשדר תחנה לכ-4 שניות ואז התחנה מתנתקת. 1. האם אפשרי להחליף הממיר המקולקל לממיר תקין - בדואר? 2. מה אפשרויות התיקון של הממיר? 3. מה אפשרויות ההחלפה של הממיר? תודה.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. http://www.justsayhi.com/bb/zombie יצא לי 43%

• 39 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by NETANELKOREN,

1.בימים אלו מסתובבים קבצנים ברחובות ובצמתים קבצנים אלו יושיטו אליכם יד בבקשה לקבל כסף קטן בשום אופן אין לגשת אליהם/לתת להם כסף או אפילו לדבר איתם מדובר במחבלים מתאבדים אשר חולים בשפעת עופות פרוסטטית כל מגע עם האנשים האלו מדבק מאד 2.לפני כחצי שנה בפריס שבצרפת אישה הלכה לקולנוע כדי לראות סרט היא ישבה ופתאום הרגישה מין דקירה בישבן היא קמה המקום וראתה פתק אשר רשום בו ברוכה הבאה לעולם האיידיס היא הלכה כעבור מספר ימים לבדיקות דם והתברר שהיא נשאית את המחלה הזאת(איידיס) הרופאים אמרו לה שיש לה סיכויי לחיות בין חודש ל6 חודשיים כעבור 4 חודשיים היא נפטרה מהמחלה הזאת אז אנשים,ילדים,זקנים ועוד נכבדים תמיד תבדקו את המושב הוא כל דבר אחר ציבורי לפני שאתם יושביים. נא להפיץ הודעות אל…

• 36 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. סתם התחשק לי להנות אז אני מגדיל אותו (עם הכפתור) לתצוגה גדולה יותר של יוטויוב ומגלה שהם מצאו דרך להפוך את נגן הפלאש ל full screen אמיתי ומלא כמעט לגמרי... הייתי בטוח שעדכון לאיזה תוסף בפיירפוקס שלי אחראי על העניין, ואז ניסיתי גם את הדפדפן מעלה האבק, שלצערי הוא עדיין חלק ממערכת ההפעלה - IE, וגם שם העניין עובד. שדרוג נחמד מבית יוטיוב-גוגל. FYI

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by KrustyTheKlown,

מישהו יודע מהי הצריכה הממוצעת של מחשב ממוצע לשעה נניח? ואיך זה מתבטא בכסף? תודה

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. סרט המשך ל"מבצע סבתא" **שווה צפייה** חלק א' חלק ב' תגובות בבקשה

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. גם מבחינת חיצוניות וגם מבחינת פנימיות, הסיוויק החדשה הולכת לסובב הרבה מאוד ראשים... 1.8 ליטרים 140 כ"ס 6800 סל"ד לגבול מכאן אתן לתמונות לדבר... רק נקווה שהגירסה הזו - היא זו שתגיע לארץ ולא האירופאית (המסורסת, ככל הנראה), כפי שיצא לי לשמוע מפיו של K0m.

• 47 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by Milford Cubicle,

מחר יש לי ראיון לקורס ג'ערים (או שזה בכלל ג'ארים? גוגל לא מכיר אף אפשרות...) שמתחיל עוד חודש בערך. מישהו היה ויכול לספר קצת ולתת עצות (לראיון, לקורס עצמו..) ? thanks

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. סהלן בחשבון הדו חודשי האחרון שקיבלתי, מתבקש תשלום של 4300 שקל על 171 קו"ב מים. ממוצע השימוש בין חשבונות קודמים כולל ביקורת על שנה שעברה, הוא 30 עד 40 קו"ב ל 4 אנשים. בשימוש שוטף רגיל - כביסות, מקלחות, שירותים, שטיפה ( כלים, רצפות וכולי ) , שתייה, בישולים, עניינים ושאר ירקות. לבית ( בניין משותף רב קומתי ) ישנה גינה גדולה פרטית וצנרת בחוץ ( תת קרקעית ) אך אין השקייה והקרקע יחסית יבשה ולא ספוגה במים. אין רטיבות בקירות ואף אחד מהשכנים לא התלונן על נזילה שמקורה אצלי. אין דליפת מים בצנרת הביתית, ניאגרה, מקלחת או כל מקור אחר. החשבון הינו חשבון פרטי וללא צריכת מים משותפת. מי, מה, למה וכמה ואיך ואיפה ובעזרת מי ? תודה.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by miaoo673,

Spin! Spin! http://www.funny-city.com/1845/

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by Nihility,

משעשע למדי מסך ASUS LS201

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. שלחו לי SMS 0504496422 ::::) תנו איזה משהו טוב ככה אני בידיוק יוצא עכשיו

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Infected_Mushroom-Vicious_Delicious-2007 הם ענקים החבר'ה האלה.

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. טוב אז כהה אני בקרוב הולך לקנות מחשב לא כלל מסך ב4000-4500 אז החלטתי ללכת לחנות (אחת ליד הבית) ושיתנו לי הצעה אגב אני מבין במחשבים ובמיוחד בחומרה ולא רציתי לתת מפרט כדי לראות עם האנשים שם מנסים לרמות אותי בכל מקרה אני הולך לשם מדבר עם המוכר (שנראה כמו איש נחמד ) אני אומר לו שאני לא ממש מבין במחשבים ...... ושאני צריך מפרט בסכום הנ"ל לא כלל מסך אז הוא אומר בסדר .... כך הנה ההצעה: PENTIUM D 3.4 GHZ מעבד gygabyte 81945plge לוח אם giga ram זכרון (לא שתי סטיקים של גיגה אלא גיגה בכלליאפילו לא רשום על בשתי כרטיסים או אחד ולא רשום חברה) wd 160 gb sata2 דיסק כשיח dvd lg צורב (לא מוזכר דגם ואז מצב שהוא לא יתן את הh10) geforce 6600 le 256 mb pci-e כרטיס מסך מארז מהודר 500W מקלדת …

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by Chevy,

אמי טסה להונגריה-בודפסט ביום א'. יש לכם עצות לקניות אולי? תודה מראש, וסופ"ש נעים לכולם 8) - נא לא להפוך את זה לת'רד של "כל מה שאתה רוצה", משהו לא רציני...ואפשרויות אם שווה בכלל לקנות שם משהו

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. נערך ע"י הנהלה. הפורום אינו פלטפורמת פרסום.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by 1stcowgirl,

מי יכול ליעץ לי אצל מי כדאי לרכוש ולהחזיק במניות של אינטל? אני אדם מהישוב שמרוויחה פחות ממינימום. אני רוצה להתחיל לצבור מניות של אינטל. האם יש לי אופציה שמאפשרת לי כזה דבר?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by Art Tatum,

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. ישנו אקווריום מלבי, המלא ב-20 ליטר מים. הקיבולת את כל האקווריום היא 30 ליטר מים. איך תשפוך בדיוק 5 ליטר מים מהאקווריום ללא שימוש בעזרים חיצוניים ? תנסו לא להתחכם יותר מידי. אם אני אראה שלא הולך אני אתן רמז.

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by סלרי,

יש אנשים אשר אוהבים את היומהולדת שלהם-אני לא אף אחד לא מבין אתה זה... מקרה א': שמו לי פלפל חריף בתוך סנדווייץ. אחר כך נתנו לי לשתות קולה (מיד לאחר הפלפל) למרות שאני שונא קולה וגורמת לרק יותר חריף... מיד אחר כך הגיעו אליי ילדים הביתה וישבו בחדר שלי על המסך!!! שמו מוזיקה שאני שונא... הלכתי לישון ובערך ב2 בשעה שנולדתי העירו אותי כאילו שאני לא צריך ללכת לבית ספר מחר מקרה ב': היום: אבא שלי פתאום נכנס לכיתה עם שמו לב עוגה ובלונים... מה הוא חושב שאני בגן... ולא רק שזה היה באמצע שיעור לשון וקיבלנו 5 משפטים על יומהולדת של עמית... אני מאמין שאנשים כן צריכים להבין שיומהולדת זה בסה"כ הכל יומהולדת...סתם תאריך דפוק... לפני שיהו שאלות אני מגיל מספיק זקן בשביל לא להגיד ובלי מזל טוב...

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. אחרי ישיבה ממושכת מול המחשב פרק כף היד שלי מנופח בצידו וזה נשאר ככה ויצר אי סימטריה בידיים שלי עכשיו אני מבקש ממכם הצעות מה לעשות בשביל לשמור על פרק כף היד שלי כמו כן באיזה הגדרות מומלץ לשים את המסך שהוא לא יכאיב לעיניים.

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. כמה שבועות לאחר הודעה בה היא מספרת על האתגר הגדול שמציבה מערכת ה-Denuvo להגנת קבצים, מודיעה המייסדת של קבוצת הפריצה הסינית 3DMGAME על הפסקת הפעילות למשך השנה הקרובה אפקט Denuvo או סתם צירוף מקרים? המייסדת של קבוצת הפריצה הסינית הנודעת 3DM, שהתמקדה בפריצה והפצה של שלל משחקי Steam נודעים יותר ופחות ובעיקר באלה שנמצאים בשלבי בטא ובתוכנית ה-Early Access, הכריזה כי תשהה את כל פעילותה למשך שנה לפחות – לכאורה בכדי לבדוק את מידת ההשפעה של פריצות המשחקים, ובעיקר היעדרן, על רמת המכירות בשוק הגיימינג. לא ברור מדוע פורצי המשחקים "הצמיחו לפתע מצפון" כאשר די ברור שעיסוקם אינו חוקי ואינו אתי, אך ברשת משוכנעים שההכרזה וההחלטה הנוכחית מגיעות בהקשר ישיר להודעה שפירסמה אותה מייסדת…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by Milford Cubicle,

חחחח הזוי... http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1425912

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by shuy,

מישהו מצליח להכנס, או שזה רק אצלי? http://www.tvunderground.org.ru/

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by ariel-ro,

רציתי לשאול איך SKYPC (מבחינת איכות הרכיבים שהן מביאים, הרכבת המחשב, פחות חשוב לי הידע של האיש מכירות כי אני בא עם מפרט מוכן)? יש להם תצוגה של מארזים במקום? כי פשוט ראיתי שהם זולים ושמעתי פה ושם על המלצות, אבל רציתי לשמוע עוד כמה תגובות הרצתי חיפוש ולא מצאתי

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים