כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,559 דיונים בפורום זה
-
תקשיבו, מה זה הסיפור הזה? יש מלא באנרים ושלטים ברחוב על כמה דמויות נפגש בפיסבוק וכאלה מה זה הסיפור הזה ? מישהו יודע משהוו? הם לא מוכנים לגלות אבל זה נראה מענין אגב צריפתי לינק למי שלא מבין למה אני מתכוון http://www.facebook.com/pages/wymn-Weizman/208195551845 שבת טובה אנשייייים
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש למשהו אתרים טובים לבאנרים הקטנים האלו של משתמש , לדוג': ATI USER AMD USER וכל זה.....
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אתמול עזבתי את דלת החנות שעבדתי בה כמעט שנה ועזבתי עצבני ולתמיד ..... כול העסק התחיל מזה שבעל החנות התחיל לעשות לי פרצופים עם המשכרות ... ואמור לי שמע היום אני לא משלם לי נסיעות אין לי כסף אני לא יודע מה לעשות בסופו של דבר הייתי צריך להוציא כסף פרטי מהכיס כי צריך להגיע הבייתה היום זה הגיע עד נפש כמעט ולא רבתי איתו מכות בחנות ..... :'( חבל כי חשבתי שאנחנו איך שהוא חברים היום הבנתי שהחברות נגמרת כשמגיעים לכסף וחבל שכך : אז עכשיו אני מחפש עבודה חדשה בתחום המיחשוב ודי קשה מקסימום החיים הטובים נגמרו ואני ילך לטחון במפעל ... אז עם מישהו צריך טכנאי הוא כול עזרה שיגיד .... שומע מוזיקה בבית ומנסה לחשוב מה היה איתי הלאה :-[
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אוקיי, לפני 10 דקות סיימתי לראות את כל הפרקים מהעונה השישית של באפי (זאת שמשודרת ממש בימים אלו בערוץ ביפ). לא חשבתי שאני אספיק לראות את כל העונה לפני שאני אחזור לצבא מהיציאה הנוכחית (מחר..), אבל מסתבר שהפרקים האחרונים היו כל-כך טובים שהם פשוט החזיקו אותי מול המסך (DA-LITE + X1, קצת פחות מ 75" ביחס 16:9) במשך כל 5 הפרקים האחרונים - ואם לא היה כבר מתחיל להיות מאוחר, הייתי גולש גם לעונה השביעית (שכבר מחכה אצלי במלואה הרבה לפני שסיימתי לראות את העונה השישית, למען האמת..)... אני לא יודע לגבי חמשת העונות הראשונות (שאת חלקן, לפחות, ראיתי בטלוויזיה בצורה דיי מפוזרת, בלי לשים לב ממש לעלילה ה"עונתית"), אבל אני יכול להגיד בהחלט שהעונה השישית פשוט מדהימה ! אם מסתכלים על כל 22 הפרקים …
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם..אני לא בדיוק יודע את השם..אבל יש תוכנות כאלה שזה כמו סקין שאתה יכול לשים אייקונים למעלה ..בכמו מין באר כזה.. איפה מורידים כזה? תודה רבה לכולם,אם זה לא הפורום המתאים..אז מצטער לא ידעתי איפה
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
הי ! בעמוד של החדשות, בארכיון החדשות חסרה שנת 2011 יש 2012, ואז קפיצה ל 2010. http://hwzone.co.il/news/index.php כתבתי למנהלי האתר דרך "צור קשר" ולא קיבלתי תשובה וגם לא תוקן כלום...
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=-8460222362133632201 אתם חייבים לראות את זה!!! תמיד ידעתי שברני סתם מתחזה לדינזאור תמים!
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
לא יפה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני יודע שיש פה כמה מעריצי בבילון 5, אז חדשות רעות, אנדריאס קטסולס נפטר ביום שני מסרטן. http://www.scifi.com/scifiwire/index.php?category=1&id=34628 איזה באסה :'( [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש פה כמה דלוקים כמוני על B5,מישהו כבר הזמין את העונה החמישית? אמאזון כבר שלחו לי,כל מה שנותר הוא לחכות (סעמאק אני שונא את הקטע הזה ) יש לי את כל העונות ב DVD,באמת סדרה מדע בדיוני טלויזיונית הכי טובה שנוצרה אי פעם. חבל שחלק מהעונות (במיוחד השנייה),לא ישבו על איכות ההעברה ל DVD,הרבה התלוננו על הקטע הזה,אבל עדיין שווה. הדבר הבא שיש לחכות לו הוא קופסת בבילון 5 עם הסרטים הבאים: Thirdspace River of Souls A Call to Arms לא בטוח לגבי In the Begining ו The Gathering מאחר שהם כבר ישנם בDVD,אבל JMS (יוצר בבילון 5) הבטיח לשחרר אותם מחדש עם תוספות וכו'... Crusade למרות הפסקת הסדרה רק לאחר 13 פרקים,אומרים שגם הוא ישוחרר לDVD ואולי (ממש לא נראה לי) זה ייתן איזה בעיטה קטנה להח…
-
- 9 תגובות
- 795 צפיות
-
-
בבית מרקחת לא רוצים למכור לי בקבוקון אלכוהול מרוכז (85%-100%) כי אני עוד לא בן 18. אני רוצה לנקות את המעבד מהמשחה הישנה. הם אומרים שאסור להם למכור לי אלכוהול בריכוז כל כך גבוה אפילו שאין מצב שאני אשתה את זה.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי אותו אתמול וממש לא הלהיב אותי כמו שכולם אמרו איך הוא יפה, איך הוא יפה... סתם סרט כבד שלא ממש מעניין... או שתאירו את עיניי..?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אז ככה, אני ואמא של חברה שלי מסתדרים מצויין, היחסים שלנו מעולים ואנחנו תמיד מדברים עד עכשיו, היא ראתה אותי ואת חברה שלי מתנשקים אנחנו בגיל 17,16 עכשיו היא לא מוכנה שאני אבוא אליהם יותר, היא רבה עם הבת שלה על זה ואמרה שהיא לא רוצה לשמוע יותר את השם שלי, חברה שלי שאלה אותה מה הביג דיל ואמא שלה אומרת שהיא רוצה לשמור עליה . עכשיו מה אני יכול לעשות כדי לתקן את המצב הזה ולחזור לקדמותו ?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אתמול בלילה לא הצלחתי לישון, הסיבה- גור חתולים פצפון (אני מעריך שבן 3-4 שבועות לכל היותר) מתחת לחלון שלי, על הפרגולה, יושב ומיילל בגשם. הפעם האחרונה שראיתי את אמא שלו באיזור הייתה אתמול בצהריים, מרגע שהתחיל הגשם היא התחפפה ולא חזרה עד לרגע זה. בהפוגה בין הגשמים היום הצלחתי להזיז אותו מהפרגולה החשופה לגשם, לייבש אותו בעדינות ולהעביר אותו אל מתחת לפרגולה, שלא יהיה חשוף לגשם. לצערי, אין שום דרך להשאיר אותו בתוך הבית- ברגע שאמא שלי מריחה חתול מקילומטר היא מתחילה להגיב (אלרגיה, למי שלא הבין) אז הוא מתחת לפרגולה, בגינה, עם הגנה מפני רוח וגשם+מגבת לשבת עליה שיהיה לו קצת חם. חשבתי שמהיללות אולי אמא שלו תחזור בשלב מסוים, לא נראה שזה קורה או עומד לקרות. אין לי אפשרות לאמץ אותו, כאמ…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השאלה שלי למי שהתגייס זה אם יש בבקום לראשונה שנקלטים בדיקות לאלכובול או סמים בדרך של בדיקות שתן\דם?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בבקשה למי שיש הזמנה ל TorrentLeech או ל Torrentbytes בבקשה שישלח לי הזמנה מתחנן... ההזמנה בבקשה ל avi5991@bezeqint.net
-
- 11 תגובות
- 780 צפיות
-
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על ספר של בערך 100-150 עמודים באנגלית לדו"ח קריאה?
-
- 10 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
כותרת עריכה:שגם יתנו עם קונים מחשב ב5000 כמה תשלומים ללא ריבית עם יש כאלו חניות
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
ולא אתנגד להמלצות על סרטים טובים בכלל, לא משנה הז'אנר ולא משנה מתי יצא הסרט. the more, the better תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל... אז בבקשה תעזרו לי... באזור: חולון,ראשון-לציון,רמת-גן והסביבה..
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אולי כמה ממכם (100000000000000000000\1) קראת אי פעם ספר אני קראתי את הספר האי ברחוב הציפורים ורציתי לשאול את מי שקרא אותו איזה קטע\מצב\ארוע, ריגש אותכם\הצחיק\העציב אותכם... ועם יש קטע כזה אתה במקרה אולי יודעים איזה עמוד הוא כי אני לא מוצא כלום ואני צריך את זה לעבודה בבקשה עם למישהו יש 5 דקות מיותרות והוא קרא את הספר ויש לו אותו בבית (ובמקרה יש לו סורק) הוא יכול בבקשה לסרוק לי את הדף ע"פ הקריטריונים הנ"ל או לפחות להכווין אותי לעמוד מסוים תודה רבה לכם מודה מאד לכולם קטע זה ניכתב בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד קטע זה הינו מופנה גם לנשים שבינכם.
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-