כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,559 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש משהו טוב. על מה אתם ממליצים? תנו חוות דעת בקשר לריח, עמידות, ו(חוסר)השארת כתמים על הבגדים וכו' .. אה, וכל האנשים שימליצו על החלבילין הזה, אל !! ניסיתי וזה בזבוז של 35 שקלים..
-
- 31 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
ברצוני לנקות בעצמי את תא המנוע מליכלוך פחם ושמן שנצברו במהלך הנסיעות, ורציתי המלצות באיזה חומר ניקוי טוב שמסיר את הליכלוך בלי לפגוע בחלקי המנוע. ניקתי פעם במוסך עם ניקוי וקיטור והרסו את המנוע.
-
- 21 תגובות
- 19.8k צפיות
-
-
שלום באיזה חנויות אני יכול לקנות http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133170§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D אני מכיר את זיג זג ואת לוג'יק פי סי מה דעתכן?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
KSP או פנדה או נועה מחשבים או זיגזג? מישהו כבר קנה פעם מאחת החברות? ......איך השירות? האחריות? האמינות? תודה מראש! נ.ב. באיזה חנות ניתן לעשות קומבינציה...יענו לקנות חלקים מחנות אחת...עוד אחרים מחנות אחרת...ואז לתת לחנות אחת להתקין רכיבים של אחרת?
-
- 18 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
אהבתי את הרעיון של הטמפלטים באתר... יפה מאוד ! אני משתמש ב- Black Eye ! פ33תי ביותר! במה אתם משתמשים ?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
באיזה יום חוזרים ללימודים מחופשת הפסח?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד מדעי המחשב במכללה טובה (אני יודע שעדיף אוניברסיטה, אבל זה לא כזה קריטי). האפשרויות שלי הן: המכללה למנהל, מכללת אשקלון, סמי שמעון (הנדסת תוכנה). הייתי הולך על המכללה למנהל, אבל זה שכר לימוד של 30K בשנה אז אם אני לא אקבל מלגה, אני איאלץ לחפש מקום אחר. מכללת אשקלון מעניקה B.Sc במדעי המחשב אבל אני לא יודע אם המכללה מוכרת ע''י מעסיקים בשוק ואם אפשר להמשיך לתואר שני אחרי תואר ראשון מהמכללה הזו. אז איך בכלל מזהים מכללה טובה?
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-
-
בערך באיזה מחיר אני יכול למכור את הדברים הבאים : לוח אם - Gigabyte GA-8PE800-L (845PE) - ATX מעבד - INTEL Pentium 4 - 2.4 - 512K Cache, 400Mhz FSB זיכרון - 256 MB לא יודע של איזה חברה אבל בטח לא משהו מיוחד . כרטיס מסך - GeForce4 MX440 - 64mb DDR מארז - SPL 6049 דיסק קשיח - 60 GB ( חברה לא ידוע )
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אהלן חברה... את השאלה שלי אני מפנה לגיטריסטים בינינו... יש לי FENDER STRAT HIGH WAY 1 ואני פשוט לא יכול כבר... אני מחליף מיתרים פעמיים בחודש כי יש לי ידיים שמזיעות כמו לא יודע מה... אני מסנה לנקות אותם אפילו עם נייר לטש עדין אבל לא עוזר... לא מזמן שמעתי שיש מיתרים מחברת ELIXIR עם ציפוי סיליקון... רציתי לדעת האם הם יותר עמידים בלכלוך וחלודה ואיך הצליל שלהם? כי אולי אני ארכיב אותם גם על הסטראט האמריקאי שלי.... תודה מראש.
-
- 46 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
עשיתי בדיקת דם ויום הגיעו התוצאות, יש לי חוסר בברזל עכשיו אני צריך לדעת באיזה מאכלים יש הרבה ברזל אני יודע שבפלפל ירוק יש הרבה ברזל באיזה עוד מאכלים?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו למד במכללת אורט רחובות ויכול לי לספר עליה האם מישהו מכיר מכללה טובה ללמוד י"ד אלקטרוניקה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
באיזה מערכת הפעלה אתם משתמשים? מי שאחר שינמק
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
בד"כ הייתי קונה את המחשב באייבורי אבל קראתי בפורום שלכם שזה לא מומלץ. אז רציתי לדעת איפה כדאי לקנות מחשב חדש בסביבת ת"א...???
-
יש לי שולחן ביליארד חדשדנדש באורך של כ- 170 עד 180 ס"מ (שולחן ביתי קטן לחובבנים). השאלה שלי היא באיזה מרחק מהצלע של השולחן מסמנים את הקו הלבן שעליו מניחים את הכדור הלבן בתחילת המשחק וכשהכדור הלבן נופל לחור.
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
ירדתי דיי דרסטית מאז שיצאתי מקרבי, 10 קילו בחודשיים, והמשקל עומד כרגע על 52...בגובה של 1.74 רציתי לדעת מה המשקל המינימלי...?
-
- 13 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
-
-
נכנסתי לחפש משהו ביד 2 בתחום אחר בכלל והתחשק לי להציץ במחשבים. זה פשוט הדבר הכי הזוי שראיתי בחיים שלי. אנשים שמוכרים מחשב פנטיום 2 "משופץ כחדש" ב 500 שקל. כל מיני פנטיום 3 ב 450 שקל. מחשבים שלא הייתי קונה אפילו ב 45 שקל בשביל לעשות מהם אקווריום. אני מבין שיש אנשים שיכולים לקנות משומש, ויש שם מחשבים חדשים יחסית (שנה, שנה וחצי) במחיר ריאלי. אבל המודעות של שם של לא מעט מחשבים פשוט לא קשורות למציאות. מישהו קנה מחשב ביד 2?
-
- 62 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
שלום אני עוד שנה בערך בן- 14 וריציתי לדעת איזה עבודות לדעתכם הכי קלות יחסית עם סחר טוב בחופש.
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לאלה שעובדים מדיי פעם (נוער וסטודנטים וכד'..) באיזה עבודות עבדתם? איזה עבודות יצירתיות קיימות , כמו לעבוד עם כלבים? יש מישהו שמגיל צעיר הצליח למצוא עבודה בתחום התוכנה? בקיצור אנשים תפציצו ברעיונות הזויים לעבודה?
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
-
שלי: עם - יפנים ארץ - ישראל, הכי טוב
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נדמה לי היה פעם באחד מערוצי החדשות כיתוב בתחילת השידור "שידור חי" לא רואה את זה בזמן האחרון..
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-