כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
היי טוב עד שהתחלתי ללמוד היתי מתאמן באופן קבוע ומאז שהתחלתי עברתי עיר והפסקתי בגלל מגבלות זמן בקיצור השמנתי קצת ואני ממש לא מרוצה וממש אין לי זמן להתאמן (אני עושה הליכות מדי פעם אבל לא יותר) אני מחפש אתר עם דיאטות מוכנות ובמיוחד רשימה כמה שיותר מפורטת של מוצרים והקלוריות שלהם תודה..
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כרגע ב SMILE ( זהב) באינרנט בכבלים ומחפש ספקית חדשה שתספק אותי במחינת מהירות ומחיר חשבתי על ברק כי הבנתי מהרבה אנשים שיש להם פינגים מצויינים במשחקים לחול במיוחד בכבלים. אני מחפש משהו שיהיה טוב למשחקים אם יש לכם משהו להמליץ אשמח לשמוע ( כרגע על הכוונת ברק )
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שומר שבת מדליק נרות למה אני חולה בשפעת ? זה לא מוזר אם אני מאמין באלוהים למה שאני אחלה זה פשוט לא הגיוני
-
- 16 תגובות
- 932 צפיות
-
-
סתם רציתי לדעת מה אתם חושבים על הנושא..האם הקנאביס צריך להיות חוקי? סתם שתדעו-הקנאביס לא פוגע בבריאות..רק בזיכרון בטווח הקצר אםאתם משתמשים ממש כבדים מעוניין לשמוע דעות בנושא שדי מסקרן אותי בקרב בני הנוער..
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עושה סקר עבור הפרוייקט באנגלית שלי בנושא הארי פוטר. אני אשמח אם תוכלו להקדיש כדקה מזמנכם להשתתפות בסקר, אותו ניתן למצוא כאן. בתודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בעיה שקצת מעצבנת אותי... המרחק מחיפה לאילת הוא 450 ק"מ שתי מכוניות יצאו באותו זמן אחת מאילת לחיפה והשניה מחיפה לאילת. אחרי שעתיים ו20 דקות הן עדיין לא נפגשו והמרחק ביניהן היה 135 ק"מ. א. מצא את מהירויות המכוניות אם נתון שהמכונית שנסעה מאילת לחיפה עוברת את כל הדרך בשעה וחצי פחות מאשר המכונית מחיפה לאילת. ב. מהלי להעזר בנתון של סעיף א' מצא אחרי כמה שעות נפגשו המכוניות. בצפיה לתשובות זזתי להמשיך את שאר הבעיות תודה לעונים
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך בודקים על אמת את הIQ שלך תודה
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מידע כללי: שווי כולל: $53,392,200. שווי אדמה: $9,122,200. מיסי הארנונה לשנת 1998: $620,183. אורך רצועת החוף: כ200 מטר. שטח אדמה כולל כל המבנים: יותר מ22 קילומטר מרובעים! מס' חדרים: 7 חדרי שינה, 6 חדרי אירוח, 6 מטבחים, 24 חדרי שירותים. damn! http://www.usnews.com/usnews/tech/billgate/gates.htm
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תאריך הגיוס שלי הוא 23/07/06 והוא ממש קרוב אחרי סיום הבגרויות (אני כיתה יב') רציתי קצת לנוח אחרי בית הספר, לעשות קצת כסף ועוד כמה דברים. השאלה שלי איך אני יוכל לדחות את תאריך הגיוס..כי אם אני יגיד להם שאני רוצה לדחות את תאריך הגיוס בשביל לנוח אני חושב שהם יצחקו לי בפנים. אז חבר'ה בבקשה תעזרו לי איך אפשר לעשות את זה...לדחות לפחות ב 3 חודשים...עד אוקטובר יהיה מושלם. :-\
-
- 16 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
היום בין השעות אחד וחצי לשתיים בצהריים היה את התוכנית של ירון אשבל ברדיוס 100FM והיה שם שיר משנות ה80 שהוא ניגן, אני לא זוכר כלום מהשיר הזה כרגע חוץ מזה שהייתה בשיר זמרת ששרה בפזמון מילה אחת שאני זוכר שזה "שרלין שרלין"... או משהו כזה אבל עם המילה הזאת. אחרי שהשיר הסתיים ירון אשבל הקריא איזה מייל ששלחו לו שאיזה מישהו אמר בו "למה אתה לא אומר את השמות של השירים בלה בלה בלה..." אני יודע שבקושי יש פה מידע אבל יכול להיות ומישהו פה מכיר את השיר או שמע היום במקרה את התוכנית שלו תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
כן, כן, מה ששמעתם! ובכן, המטרה שלי היא להגיע למצב שיש לי 3 פרויקטים במחשבים: אקסס, אינטרנט, ויז'ואל בייסיק. (מן הזניח אל העיקרי, בהתאמה) - ואיני בוחל בשום אמצעי על מנת להגיע למטרה זו. לצורך העניין, ועל מנת להשלים בגרויות נוסף החלטתי להקריב באופן מוחלט את חופשת פסח, וגם לטובתי משפחתי התנדבה לצאת לחופשה בחו"ל בזמן שאני אעשה זאת ולאפשר לי להתהלך ערום בבית בזמן שאני שוקד לבגרויות. אין הרבה מה לפרט, אני אשמח מאוד לכל טיפ ועזרה והנחיה שיכולה לקדם אותי, לרבות פרוייקטים שלמים שישלחו למייל שלי, ואני מתחייב לפרסם במסגרת האתר (אם יתאפשר לי, רק שלא ממש נראה לי) או בפורום סיפור אירוטי שבו הגיבור הוא האיש שהכי יקדם אותי בדרך למטרה. אגב, האיש היקר הזה יוכל לבחור את הפנטזיה שלו ואני אנסה…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת האם מישהו יכול לעזור לי לזהות מי השחקנית שבתמונה? התמונה צולמה ממש במקרה דרך מצלמת אינטרנט ממסך (שידור דרך מדיה פלייר), ולא היה לי אמצעי אחר באותו רגע (אי אפשר לעשות פרינט סקרין). ידוע לי שהיא משחקת/מופיעה ב"בנות גילמור" בערוץ 10. זה שודר היום ב5:30 בצהריים, נרשם שם "בנות גילמור 5" (מכאן ניחשתי שמדובר בעונה 5 ?), ונרשם פרק 48 (רק שאין אחד כזה ב-TV.Com). כל החיפושים אחרי מידע נכשלו. תמונה שלה: http://img104.imageshack.us/img104/687/15mt1.jpg יש למישהו מושג מי השחקנית דרך התמונה? תודה וחג שמח לכולם.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ולא זה לא לי'צי כי הוא לא נראה ככה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחלתי בזמן האחרון לחפש לי פלאפון חדש וכחלק ממסע החיפוש לפלאפון והמחיר המושלם סיירתי בפרומים של פוקט כשהגעתי פתאום לסרטון הבא הסרטון לכעורה בה לבדוק את את חוזקו של המוטורולה e1000, הניסוי המדעי מתרחש כניראה באיזה ב"ס בארץ כאשר שני סטלנים זורקים את הפלאפון ממרומי הקומה השלישית למטה לריצפה... אל עבר מתוקי (!! !!!) , לאחר הפעם השלישית שהם קוראים לסטלן הזה מלמטה מתוקי התחלתי כבר לתהות על מהות הכינוי הזה שהוא קיבל... לא לקח הרבה זמן עד שהבנתי כמה השם הזה תפור עליו ! פשוט נשפכתי על הריצפה מאיך שהוא מדבר ממש כאילו הוא לקוח מאיזה סדרת מצויירת מדובבת ... אם אני יצליח להזכר בכל התוכניות שראיתי כשהיתי קטן אולי גם אני יזכר של איזה דמות הקול הזה דומה...אני בטוח שהקול הזה מוכר לי…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרבה זמן לא ניכנסתי לפורום אבל תמיד ידעתי שאם אני צריך תשובה למשהו פה אני יכול לקבל... תגידו משהו מכיר את הסרטים העצובים האלה שיש תקטעים האלה בלי קול ורק מעימה עצובה כזאת... אז אני רוצה כאלההההההה אני אתן גודמה בערך שיהיה לכם יותר קל לעזור לי אני לא מתכוון לדיסק של השיר הזה או של האומן אני רק רוצה ללתת לכם כיוון פחות או יותר http://rapidshare.de/files/19326890/07.rar.html *(ללחוץ על Free ולחכות שהשניות למטה יעברו ולהוריד *) אז זה הסיגנון בערך
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אייך אני לעזאזל משנה את הלוגו של סלקום מהW800I
-
- 16 תגובות
- 991 צפיות
-
-
בסגנון שלexaile vibe tribe eskimo וכאלה רצוי כמה שיותר ווקלים וכמה שיותר הזוי טראקים שאני הכי אוהב לדוגמא:exaile-new kick on the block,eskimo-take a look out there vibe tribe-albert balbert album edition מחפש עוד טראקים בסגנון,פשוט קשה למצוא כאלה אז אני אודה מאוד למי שמכיר עוד כאלה וישמח לשתף אותי
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
התעורר ויכוח לשוני קל ביני לבין אבי בקשר למילה "תורות". אבי טוען ש"תורות" = תורה ברבים. אני מסכים איתו אבל טוען ש"תורות"= רבים של תור(לדוגמא, משחק קופסא אשר כל שחקן משחק בתורו(כמו למשל מונופול) = משחק בתורות). אבי טוען ש"תורות" למשמעות שאני מתייחס אליה זה סלנג ואמורים להגיד משחק בתורים. יש פוסק אשר יגיע להכרעת דין ביניכם?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי יכול להמליץ על חנות טובה באיזור המרכז עם מבחר גדול ומקצועי של אופני הרים?\\ אם יש אתר אז זה בכלל מבורך
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש אתר האקרים ישראלי עם מדריכים,כתבות ופורום בנושא פריצה?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה כתוב שזה השבדי ההוא שנוסע על אופניים לעבודה ואחרי זה ביל גייטס,לשתייהם יש בסביבות 50 מיליארד דולר,אבל קראתי באיזה עיתון ברוסית שנסיך ברוניי הוא העשיר ביותר..על כול שנייה הוא מקבל מהנפט 400 דולר :kopfpatsch: לא יודעים בדיוק כמה יש לו.. אז מי הכי עשיר?למי להאמין?לפורבס או לעיתון הרוסי?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.yourdailymedia.com/media/1135942684
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-