כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,655 דיונים בפורום זה
-
או שעדיף לקנות מ GET IT. ראיתי פעם כתבה על NET ACTION אצל רפי גינט (שזה כמובן לא דבר טוב) ואני מטלבט אם כדאי להזמין מהם כסא. :-\
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
17.05.2007 - מופע "מרוסיה באהבה" בפארק הירקון (ת"א), כניסה חינם. מישהו מתכוון להגיע?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחר גדנע עד יום חמישי ויש לי בעיה גדולה - בגדיייםם! מה לקחת? לקחתי 10 תחתונים וגרביים, וגם אחי עכשיו הביא לי 5 חלוצות קצרות של הצבא ו2 ארוכות. הקטע שאין לי בגדים מעפנים... הכול אנחנו תורמים כשלא משתמשים... לערב מה ללבוש? אפשר ללכת עם ג'ינס שם ומשהו ארוך? אני כולי בסרטים מה ללבוש שם כי אני לא יודע מה יהיה [כמה זמן יהיה עם החברה, עם בנות וכדומה... נגיד לאוכל באים בנים ובנות ביחד או שאפשר לבוא מוזנח בקטנה כזה?]. בקיצר, בבקשה תדריכו אותי. תודה מראש :-* עריכה : מצלמה לקחת? קונדומים יש מצב יהיה משהו? ואקס? בושם ? חחחח אני בסרטים
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
בואו נמשיך את המשחק.......... נתחיל ב ערנב
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
היי אנשים תשמעו איזה דבר מטומטם נידקרתי בקטנה בבטן אתמול :kopfpatsch:
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב לכך שסרטוני יוטיוב נטענים במחשב שלי באיטיות כזאת, שניתן להגיד שאינם נטענים כלל (יותר מעשר דקות בערך, לסרטון של פחות מדקה)(קצב הטעינה המופיע בפרטי הסרטון, היא כמעט תמיד על 0 kBit/s, ורק מדי כמה שניות עולה לשבריר השנייה וחוזרת ל-0). ספק האינטרנט שלי הוא בזק בינלאומי 014. תשתית של הוט. מהירות חיבור של 2.5 מגה. מהי הבעייה פה? למה מהירות ההזרמה ביוטיוב יורדת כל הזמן ככל שהשנים חולפות? בעשור הקודם, כשיוטיוב היה עוד בתחילתו, הסרטונים היו נטענים בשיא המהירות.
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
חברים, החל מהיום הנני אזרח טרי... ביקרתי היום בבקו"ם ואחרי המתנה של בערך שעתיים בשביל התעודת שחרור סיימתי את ה"יחסים" שנמשכו 3 שנים עם צה"ל
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כלומר אני יודע שהיום זה ארב חג מחר זה חג האם ביום שישי בבוקר החנויות יתפתחו ??
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
...I am willing to make parquet in my room, and i want to ask for your opinions\experience with it What do you think ?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרבה זמן לא ניכנסתי לפורום אבל תמיד ידעתי שאם אני צריך תשובה למשהו פה אני יכול לקבל... תגידו משהו מכיר את הסרטים העצובים האלה שיש תקטעים האלה בלי קול ורק מעימה עצובה כזאת... אז אני רוצה כאלההההההה אני אתן גודמה בערך שיהיה לכם יותר קל לעזור לי אני לא מתכוון לדיסק של השיר הזה או של האומן אני רק רוצה ללתת לכם כיוון פחות או יותר http://rapidshare.de/files/19326890/07.rar.html *(ללחוץ על Free ולחכות שהשניות למטה יעברו ולהוריד *) אז זה הסיגנון בערך
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
9 קיי בשלישית מינוס 10 קיי בריבוע פלוס 37 קיי מינוס 36 כל זה שווה לאפס....אני צריך את כל הדרך תודה לעזורים...
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://youtube.com/watch?v=py8EiO6DQb0&search=car%20accident ועוד אחד פסיכי, אבל עם המון מזל:
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אני רוצה ללמד שיעורים פרטיים ויש לי כבר עבודה, צריך להוציא קבלות על כל שיעור או שתיאום מס מספיק?
-
- 16 תגובות
- 23.1k צפיות
-
-
גם ישרפו יותר קלוריות וגם יעברו דרך ארוכה יותר וייחשפו לנופים רבים יותר
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלת זימון (ראשון) לחיל המודיעין ליחידה הטכנולוגית. מישהו יודע מה זה? מה יש ביום הראשון של המיון? איזה סוג של מבחנים? איזה סוג של תפקידים? כל מידע יתקבל בברכה. אם זה לא לפורום, אשמח לתת מספר טלפון בפרטי. מקווה שתוכלו לעזור לי, תודה רבה.
-
- 16 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה ..!! מישהו ממכם יודע אולי איך מגיעים לחטמ"ר אפריים...? .. איך מגיעים בתחבורה ציבורית וגם ברכב פרטי ...(אפשר גם כביש 6)... תודה!!.. -------- ** אמממ הסתדרתי בסוף.... למחוק אם רוצים
-
- 16 תגובות
- 16.8k צפיות
-
-
מה שמו של הבחור הישראלי שפרץ לפנטגון? ואם יש לכם כתבה טובה על זה אז תנו לינק...
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ממש אבל ממש דומים
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תגידו יש כאלה נעלים בישראל?יעני אותו נעל כמו בתמונה..יש?! ועם כן כמה הם עולות?ועם למישהו יש אתרים ישראלים של הנעליים האלה אז בבקשה. [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קורה שאתם מבקשים עזרה בפורום ולא עונים לכם? :s05:
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
[attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני רוצה למתוח כבל רשת בין חדרי לבין חדרו של אחי. כרגע יש לי רשת אלחוטית- אבל אחוז התעבורה עומדים על 45-55 אחוז בממוצע. לא משהו. הגעתי למסקנה שרשת חוטית עדיפה. בכל מקרה- בין חדרי לחדר של אח שלי ישנו מסדרון באורך של כ 5-6 מטרים. כמו יש ישנה תעלת מזגן. שקלתי לקנות כבל ולהעביר דרכם. אבל מה שרציתי לדעת מעבר לכך- זה איך לעזעזל מעבירים כבל בתשתית הקיימת בבית? (למשל דרך התעלות של הטלווזיה) תודה
-
- 16 תגובות
- 34k צפיות
-