כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,568 דיונים בפורום זה
-
הרגע (יום ראשון, שעה 20:44) שודרה כתבה בערוץ 2 על אתר רשות המיסים (אאל"ט) שבו קיים מידע על כל הדירות שנקנו (יד שניה בלבד). המידע כולל את המיקום של הדירה, פרטי הדירה, שם הבעלים, גובה המשכנתא שנלקחה ועוד. מישהו מצא דרך לגשת למידע הזה? נאמר בכתבה שהוא זמין לכל, אך לא מצאתי משהו באתר רשות המיסים. מצד שני, לא חיפשתי יותר מדי. חשבתי שאולי יש פה מישהו שכבר מכיר את זה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני צריך ספק כדי לנהל שיחות קווי וסלולאר ב SKYPE יש לי חבילה של 3.95 EURO ואני יכול לדבר 6 שעות ביום ו 10,000 דקות בחודש קווי בלבד. העניין הוא שיש דברים שאני לא מבין כל כך כי הכול באנגלית ויש דברים שקשה להבין " יש דמי חיבור " רשום בקטן , יש מחירים לפי דקה ויש דמי חיבור ממש סלט לא מצליח להבין מה זה : http://www.skype.com/prices/callrates/connectionfee/ אני גם מנסה למצוא VOIP לסלולארי בארץ לא מצאתי משהו זול כולם יקרים אין משהו פחות מ 4 סנט לדקה הכול לא משתלם .. מישהו מכיר ספק VOIP זול לסלולאר? בסין , ארה"ב ותאילנד הסלולאר זה חינם או כמעט 2 סנט ממש גרושים . כרגע אני מקבל מאורנג 29 אגורות ביום ו 9 בלילה אני מנסה משהו יותר זול ואני לא מוצא חוץ מהקווי של SKYPE שאין לו כרגע מתחר…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מישהו משתמש בGtalk? זה לא מסנג'ר זה בטוח... : יש שם איזה באג מעצבן. כשאתה מוחק מישהו, הוא נמחק, אבל כאשר הוא מתחבר אתה מקבל חלונית התראה על כך... אבל מחקת אותו כבר!!! אז נכון, אתה יכול לחסום אותו. אבל אני לא מעונין לחסום. אני מעונין למחוק ולהשאיר את הקשר איתו פתוח למקרה שהוא יחליט לכתוב לי בעתיד. במסנג'ר זה פועל איך שצריך. אתה יכול למחוק משתמש ולא לקבל התראות ממנו כאשר הוא נכנס... ואתה לא צריך לחסום אותו. ואם הוא רוצה הוא יכול לפנות אליך ואתה תקבל את המסר. השאלה איך עושים זאת בג'יטוק. זה נראה לי באג. אבל אשמח לטעות בנדון ;D
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
היי אני הרבה זמן חושב לעבור לגור בשכירות יש לי הכנסה 5000 בערך יש לי חששות כמובן בתור אחד שחי כל החיים בבית וגם אומרים לי שממשכורת קרובה למינימום קשה לחיות בכל זאת אני רוצה לשמוע עצות האם אפשר לחיות ממשכורת כזאת בצורה סבירה?
-
- 68 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
מהם סרטי האימה שאהבתם? "28 שבועות אחרי" Aliens->Aliens 3 Predator-Predator 2 Dawn of the dead The Crazies עוד יעלו בהמשך
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היא מוצאת קונדומים בחדר שלי, היא לוקחת את זה ושואלת אותי מה אני עושה עם זה שהיתי קטן יותר היא שאלה אותי אם אני רוצה שהיא תסביר לי מה עושים אצל נערת ליווי היא כל הזמן מדברת על סקס, והיא לא מבינה שזה לא נעים לדבר איתה על הנושא, זה מביך ומעצבן ואני אומר לה במפורש בדר"כ לסתום, והיא לא מבינה את הרמז איזה מכה אלוהים ישמור
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני מעוניין להזמין מוצר מסוים מחנות שממוקמת בגרמניה. היא עושה משלוחים באירופה בלבד. האם מישהו מכיר שירות משלוחים עם כתובת פיקטיבית כסגנון מסטופ כדי לקבל את המוצר לארץ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
המטרה כמובן השארת זיפים... כמה זה אמור לעלות בערך?
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לכל אוהדי bsg(battle star galactica) שחיפשו תחליף הולם מאז שהסדרה ירדה מהמסכים(ולא caprica זה לא תחליף וגם לא הסרטים) נגמר הסבל: stargate universe מהיוצרים של bsg הסדרה מעולה משחק מעולה ולמרות הדמיון המטורף גם בסדרה יש אלמנטים של לחץ מתח והרבה עימותים פסיכולגיים,שלטון, קיצר כל הדברים שאהבתי כל כך בbsg והבדיל אותה מכל הזבלה בג'אנר הזה וזה רק משתפר מרגע לרגע
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
בפייסבוק כמחפשים אותי,אפשר לראות מי חבר שלי.. איך מבטלים את האופציה? שרק חברים יראו את החברים שלי ( או שבכלל לא יראו את החברים שלי)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס זכרון 2GB SD של סאנדיסק שמשמש למצלמה דיגיטלית שמשום מה לאחרונה החליט שכאשר ומחברים אותו למחשב הוא לא מציג את הקבצים, אלא רק תיקיה ריקה. המוזר פה הוא שכאשר ושמים את הכרטיס במצלמה היא מציגה את התמונות פרפקט. ניסיתי בהתחלה את הכרטיס זיכרון עם הקורא כרטיסים ב-2 דולר שקניתי, אחר"כ בצורה "רגילה" עם כבל המצלמה ולבסוף בלפטופ של אימי, כל הדרכים נחלו כישלון והמחשב הציג כי התיקיה (FRAME) ריקה. :-\ רציתי לדעת איך אני מחלץ את התמונות החשובות מהכרטיס זיכרון שמבחינה כספית שווה גרושים, אך התמונות מאוד חשובות לי. המון תודה רבה ויום טוב! נ.ב- לא סגור אם זה המקום הכי נכון לפרסום, אם צריך נא להעביר.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זכור לי שמותר מאט, או שאני מתבלבל?
-
- 19 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום, כשאני נכנס להודעה חדשה שדואר אני לא רואה תמונה. למשל כשאני מקבל דואר מאורנג'. אשמח לפיתרון.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
האם החנות אמינה ? חויות קניה שלכם דרכם? אני מתכנן להזמין דרך האינטרנט מהם.תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.imdb.com/title/tt0368909/ Ong Bak 1 http://www.imdb.com/title/tt0785035/ Ong Bak 2 קטע מהסרט השני הרגע סיימתי לראות את השני, איכות 720P אפשר לומר שהסרט מעולה, רק שהוא נגמר בסימן שאלה כי לא היה לי מושג שיש המשך עד שהסתכלתי ברשת. הרבה אנשים גם ב IMDB התעצבנו על הסוף אבל כנראה בגלל שלא ידעו לגבי ההמשך סרט אדיר! אפקטים לא רעים בכלל, אמנם כי אין הרבה, אבל ב 720 זה נראה ממש טוב, התפאורה הכל מצולם איפשהו בטח בתאילנד אז הרוב ירוק ומדהים. סיפור יפה, ואקשן של טוני ג'ה כמובן ציון 10, הבחור אתלט לא נורמלי שלא לומר רב כשרוני לגבי אומנויות לחימה, סופסוף רואים אותו משתמש בחרב, לרוב הוא משתמש באגרוף תאילנדי, פה היה גם משהו אחר. בכל מקרה חבל שזה סרט שלא היה בקולנ…
-
- 7 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום, לגבי ילד של חבר המעוניין להיות הצבא ביחידת מחשבים טובה (ואפילו להשקיע ולהתפתח שם). הנער בכיתה י ולומד מחשבים. מה הוא צריך לעשות. למי לפנות כדי להתקבל ליחידה כזאת בגיוס?
-
- 44 תגובות
- 20.2k צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום אשמח לדעת אם מישהו מכיר תוכנה שיכולה להקליד טקסט במחשב בעצמה( כמו התוכנה שהשתמשו בה בשביל לרמות תאתר קליקקליקקליק) בתודה .. שי.
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה קשור לכאן אבל, 1. אני מחפש לקנות מחשב, הבעיה שאני גר בירושלים וכל החניות המומלצות נמצאות מחוץ לעיר. רציתי לשאול לגבי התיקונים, איך זה לשלוח כל פעם את המחשב? (כמה עולה לשלוח מחשב היום?), האם זה משתלם או שעדיף לקנות בחנויות יותר "עממיות" שנמצאות בכל עיר? 2. כשאתם קונים מחשב שלם אתם מקבלים את כל הכבלים, הדיסקים והחוברות של כל המוצרים או שצריך לבקש במפורש מהחנות? פעם אחרונה שקניתי מחשב, הוא הגיע עם מעט דברים...
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, מספר שאלות בנוגע לסוג מייל זה: 1. כמה זמן בדר"כ לוקח למשלוח להגיע לארץ? כלומר מספר ימי עסקים כמובן(סופרים גם את יום ראשון?) 2. איך אני מקבל הודעה שזה מגיע, אם אין כל מספר מעקב על משלוח כזה? 3. האם על מוצר שערכו הכולל משלוח הוא 9 דולר, יתקע במכס? תודה רבה על זמנכם, חיים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע מה אני צריך בשביל חשבון עם כרטיס אשראי בינלאומי? (VISTA או MASTERCARD שיעבדו עם פאייפאל) אני כרגע כבר בן 18 ויש לי סתם בכרטיס כספומט של לאומי שרשום עליו "חייל" בשביל להוציא כסף מהחשבון (החשבון שלי בלאומי). הייתי מעדיף כרטיס שיעבוד עם פאייפאל אבל עוד לא ביררתי את התנאים. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל ללמוד בשנה הקרובה מתמטיקה בבר אילן(כי אני לא מצליח להתקבל לתואר במתמטיקה+מדעי המחשב). הבגרות שלי ממוצעת והפסיכומטרי רק 606 אבל אני לא רוצה לשפר בגרות ולעשות פסיכומטרי(כי אני אצטרך מכינה שעולה 20 אלף לא כולל הפסיכומטרי). אני יודע שיחסית בר אילן נחשבים פחות במחלקה למדעים מדויקים אבל זה נראה לי עדיף על לשפר בגרויות ופסיכומטרי שיעלה לי המון וייקח גם המון זמן. האופציה השניה שלי היא הפתוחה אבל יקר שמה ובאוניברסיטה ייצא שאני לא משלם כמעט שכר לימוד מסיבות כאלו ואחרות. השאלה שלי אם יש פה מישהו שלמד בבר אילן(בפרט אם במחלקה למדעים מדויקים) ויכול לתת לי קצת רקע ואם כדאי? חוץ מבר אילן והפתוחה, איזה עוד אופציות יש לי(לא כולל מכללות)? בדקתי אגב סיכויי קבלה בבר אילן ואני…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נגיד ויש לי ממיר של הוט בבית שבו מחוברים לכבלים אם אני לוקח את הממיר לבית אחר (באותה עיר) ומחבר אותו, האם זה יעבוד? בבית האחר יש תשתית של הוט אפילו אינטרנט של הוט
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש עט כדורי ללימודים לא יקר אבל שיהיה נוח וקל לכתוב איתו, שיראו מה כתבתי ושיספיק לזמן מה. יש למישהו משהו להמליץ?
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
בבקשה אשכול רציני שלא ינעל. אם יש בעיות עם הנושא בבקשה לשלוח לי הודעה לפרטי. בקיצור, יש דרך מעשית ליצור "ברק/ניצוץ" בעיניים? זה נחשב אחד הדברים הכי יפים, גם בקרב בנים, וגם בקרב בנות
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-