עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by סער_שי,

אני הולך לעשות רכישה בקרוב וכדי להתמקח אני אשמח לדעת מה הרווח הממוצע (באחוזים) שהחנויות עושות על הרכיבים? האם זה משתנה מרכיב לרכיב? איזה הנחה מהמחיר הממוצע המוצהר של החנויות ניתן לקבל?

2. Started by CPU-MAN,

שלום לכולם. האם קיימת דרך לרכוש מחנות המוזיקה iTunes מישראל? יש לי חשבון פייפאל, יש לי כרטיס אשראי בין לאומי. אבל כשנרשמתי כאדם החיי בארה''ב התוכנה זיהתה שיש לי חשבון פייפאל עם אמצעי תשלום לא אמריקאי. ושניסיתי אשראי בין לאומי הוא גם זיהה שיש לי אשראי לא אמריקאי. האם יש פתרון לבעיה? (דרך אחת שחשבתי עליה היא לרכוש כרטיס אשראי נטען אמריקאי ולנסות דרכו אם קיים דבר כזה, העניין שאני לא מבין איך יש לתוכנה אמצעי זיהויי כל כך משוכלל אבל הדבר הבסיסי ביותר לא נבדק וזה ה IP שך הלקוח)

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by IG,

בינתיים הספקתי לראות רק את "חסין מוות", ואני חייב לציין שטרנטינו התעלה על עצמו שוב. ברבע שעה של מסרט יש יותר קללות מבכל הסרט של סאות'פארק אגב, רבע שעה של הסרט הזה גם מצחיקה יותר מכל הסרט של סאות'פארק... וכמובן, איך אפשר לשכוח את השריף ו"בן מספר אחד" האגדיים שמופיעים גם כאן. מומלץ

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Norm4nde,

2100 ש"ח זה התקציב שאני מקבל בסוף השבוע הזה אחרי שבועיים של עבודה משעממת. וככה יש לי מסך 19" CTR שמן אני חולה על מכוניות ורק בן 16 ו4 חודשים למרות שאבא גם חולה מכוניות והוא נותן לי לנהוג... אבל חשבתי לקנות עם הכסף ככה.. או מסך 19" LCD 2MS משהו טוב לפנים או הגה מקצועי עם כיסא מקצועי אתם יודעים כמו אמיתי 700 ש"ח + רמקולים של LOGITEC החדשים אלה שעולים 2400 ש"ח אני יביא אותם מחו"ל ב 900 ש"ח ו500 ש"ח יהייה לי לבזבז על עוד משהו או לשמור לכרטיסי המסך החדשים ... או כמובן לבזבז על משהו אחר.. אשמח לשמוע חוות דעת והתיעצות

• 31 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by neil4,

אני צריך לוח שנה די גדול , חיפשתי ולא מצאתי, בעברית , מישהו יודע או יכול לעזור?

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  6. Started by R0ck,

מתוך Selected Ambient Works 85-92, ריצ'ארד די. ג'יימס (aka - Aphex Twin). פשוט דבר מעעעעעעעעעעעעיף. http://s5.yousendit.com/d.aspx?id=28HV49I4FLT4W3PKPJY6IXHBHK

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  7. המיי ברזל אצלנו מגעילים ברמות, לכן אנחנו קונים מיים מנרלים. נשבר לי כל הזמן לסחוב את המיים, בנוסף לזה יצראה לי פעם לראות שהמיים המנרליים עומדים שעות בשמש בין עם בחנות או בנקודות ההפצה של חברות המיים - לפי מה שהבנתי במקרה כזה נפלטים חומרים מסוכנים מהבקבוק למיים. על אילו מערכות טיהור אתם ממליצים? ושהיה יחסית זול להחליף את הפילטרים (גג 1000 שקל לשנה)

• 43 תגובות
    • 9.3k צפיות
  8. אהלן חברים, אני לקראת סיום התואר שלי בהנדסת תוכנה (סמסטר אחרון) ויש לי שאלה בראש שמאוד מטרידה אותי.. אני יודע ששעות העבודה של אנשי ההיי-טק הן לא פשוטות ולכן השאלה שלי היא בעצם, כמה באמת עובדים מהנדסי תוכנה? מהן שעות העבודה המקובלות בדר"כ? האם הבוס יכול לתפוס אותי ב23:00 בלילה ולהגיד לי שהוא חייב שאעשה עבודה כלשהי בזה הרגע (אפילו אם היא מהבית)? איך הולכים החוזים בדר"כ מבחינת שעות העבודה? ברור לי מאוד שאין פה תשובה חד משמעית לכאן או לכאן. אבל הייתי שמח לשמוע מה יש לכל אחד להגיד, אפילו אם הוא מוכן לתאר איך זה עובד במקרה שלו או של מכרים שלו. המון תודה לכם!

• 8 תגובות
    • 8.9k צפיות
  9. Started by SOLIDUS SNAKE,

בנין זה בגובה 509 מטר בעל 101 קומות הוא מעכשיו הבניין הגבוה בעולם לשם השוואה גובה מגדלי עזריאלי הוא רק 187 מטר Taipei 101 http://www.skyscrapers.com/re/en/wm/bu/100765/ עזריאלי http://www.skyscrapers.com/re/en/wm/bu/104818/

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by shaypoi1,

קראתי פעם בעברית על איזה אתר (נדמה לי ספרדי, סביב ה-1000 ש"ח) שאתה שולח לו תמונה שלך/בת זוג/'what ever.. והם מייצרים פסל במיוחד בשבילך של הבן אדם הזה. (פסל קטן) לא מצאתי בחיפושים הראשונים שלי בגוגל. יש הצעות לפחות מה לכתוב שם?

• 5 תגובות
    • 6.6k צפיות
  11. חברה אני יודע שזה ספאם אבל תנו לי... אירוע היסטורי לעומת כל האנשים פה שמפרסמים ביום מה שאני עושה בשבוע... אחרי 5.5 שנים בפורום (כן אני זקן, המשתמש שלי הוא 996 לעזזל. המשתמש הכי חדש הוא 36332 ) אחרי שהרבה דברים ראיתי ועברתי פה... הגיע היום לעלות דרגה מנהלים, שדרגו לי את התיאור שלי בבקשה לANIME Junkie ולא Addict

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by someone,

כי מישהו אמר לי שחייבים לעבור לפחות חודשיים בין הזמן שאני עובר את התיאוריה לזמן שאני מקבל את הרשיון (או עושה טסט) מישהו יודע אם זה נכון?..

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. http://brand.co.il/unik/westbank/

14. Started by roy_BB,

קוראים לזה ביטבוקס וזה דיי חדש לי...מה אתם אומרים? http://media.putfile.com/13-6-07

• 12 תגובות
    • 904 צפיות
  15. ואם אני רוצה לעשות באינטרנט, איך ואיפה עושים את זה בדיוק?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Joli,

תקחו טיפ ותפעילו אותו (תלחצו PLAY) בלי קלטת ותשימו את הרמקול של הפלאפון שלכם כשהוא משמיע שירים או כל דבר אחר שמשמיע שירים על הקוביה הכסופה שנמצאת למעלה זה ישמיע לכם את השיר ברמקול של הרדיו... לפעמים זה שימושי

17. Started by IG,

אני צריך לקנות כמה עכברים (פשוטים של לוג'יטק) ומקלדות (מקווה למצוא של ג'ניאס), אולי גם איזה צורב ודיסקים... אני לא צריך משהו מיוחד, דברים פשוטים... השאלה איפה אני יכול למצוא את הדברים האלה באזור חיפה, עם מבחר גדול ומחירים טובים. תודה.

• 9 תגובות
    • 766 צפיות
  18. Started by IG,

שלום. אני מחפש מקרר קטן לחדר... משהו שיהייה גדול מספיק כדי להכניס כמה בבקבוקי בירה בעמידה או בקבוק קולה (1.5L- בשכיבה).... שמעתי גם שיש ציידניות חשמליות שמתאימות לדרישות שלי.... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  19. תגידווווו..... יש לכם מושג איך אני מנקד את המילים שאני רושם דרך המקלדת ?! כאילו נגיד אני רושם ת'אות א ואני רוצה שהיא תהיה מנוקדת בזה ? ? ? ? ? ....אבל שזה יהיה מתחת לאות...אני לא מצליח...שכחתי איך מנקדים דרך המקלדת עצמה...יש קיצורים לזה...תנסו לעזור אם אתם יודעים חחחח תודה מראש ;D

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  20. אולי זה קצת מצחיק אבל אני לא זוכר באיזה שעה הבגרות מחר. יצאתי לגמרי מהשגרה הזאת. ובהצלחה לכל מי שנבחן מחר!

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  21. Started by shuy,

איך Redemption משתלבת שם, מבחינת הזמנים? (כלומר אם אני רוצה לראות במרתון את כל העונה, האם עדיף להתחיל מ-Redemption?).

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  22. Started by Shasoosh,

http://www.adfc-frankfurt.de/images/michaels/verkehr.html

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  23. Started by yotam360,

היי, מישהו יודע איפה ניתן לקנות בארץ steam gift-card? תודה:)

• 0 תגובות
    • 9.5k צפיות
  24. שלום, לאחרונה הוטלה משימה באוניברסיטה על אחותי שמשתתפת בקורס ניהול ידע בבן גוריון להכין סרטון על ניהול ידע. הכל טוב ויפה, עד שהיא צריכה להשיג לפחות 2000 צפיות, ויש לה בערך 300. הבקשה שלי: בבקשה תעזרו להפוך את הסרטון לויראלי! היא בעצמה טכנופובית ולא יכולה לפרסם את זה בעצמה, אז אני עוזר לה. הסרטון גרוע, וזה ידוע, רק תשאירו את זה ברקע בבקשה... ואם אתם יכולים לפרסם כמה שיותר - תודה רבה למי שעוזר!

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  25. יש לי רדיו באינטרנט אבל המשתמשים יכולים להפעיל אותו רק דרך הווינאפ אבל אני רוצה להפעילו גם מדיה פלייר עכשיו השאלה שלי היא כזאת איך אני עושה שהמשתמשים יוכלו גם דרך המדיה פלייר להאזין שנפתח חלון כזה דומה למדיה פלייר ודרכו אתה שומע את הרדיו...אם מישהו יכול לעזור אשמחח _________________________________________________________ ואם ההודעה הזאת לא מתאימה לפה אז מצטער לא ידעתי פשוט איפה לשים אותה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים