כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
אוקיי, ראיתי כמה סירטונים שילד מציג על זמרים ומפורסמים. בדר"כ הוא יורד עליהם ברוב הסירטונים, רוב הקללות אכן נכונות. ולא רק זה, יש לו המון צופים! קודם כל... :lol: יש לראות מה הוא אמר על soulja boy. שימו לב מה הוא אומר בסוף חחחח, אני לא מבין איך יש לו אומץ לפתוח סירטונים ולהתחיל לקלל זמרים. - סולג'ה בוי - 50 centשימו לב שבתגובות צוחקים עליו והכל, תראו את הסירטון הזה: 50 cent ראה את הסירטון שהילד הקליט וצחק, 50 "קרא" לו לניו-יורק בשביל לפגוש אותו. וזאת התוצאה מה אתם אומרים חוץ מזה שהפרצוף שלו קצת מכוער? לא יודע אני דיי מחבב את הבחור, יש לו אומץ לדבר הרבה.
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.expansys-usa.com/ החנות הזאת אמינה? למישהו יש ניסיון ? תודה.
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלחתי קורות חיים במייל לאיזה שהוא חברה והחברה מחזירה לי במייל תשובה ככה : תזהר שאנחנו לא נתבע אותך על דואר זבל . תגידו האנשים השתגעו ? משליחת קורות חיים כבר עשו אותי פושע , למי אני פונה בנושא הזה להגנה מפני אותה חברה ? עיזרו לי בבקשה :s05:
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
-
-
חבר שלי טס לניו יורק עוד כמה ימים אז ביקשתי ממנו להביא לי את כרטיס מסך... מישהו מכיר חנויות מחשבים בניו יורק? ואם אפשר גם את הכתובת של האתר של החנות לברר מחירים...
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בום :lol: אללה הוא אכבר INDEED ... http://www.liveleak.com/view?i=3a7_1187501259 הובא מרוטר נט
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
זה לא קצת נשמע מצחיק ? לי לפחות זה מזכיר קצת היסטוריה (למי שיש עכשיו בגרויות...), נשמע כמו הצהרת בלפור או משהו, הסכם שלום... מי יודע, אולי שנה הבאה זה במיקוד ;D
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מועמד למסלול העתודה. אני רוצה לדעת מה עדיף. מצד אחד כולם אומרים שהנדסת תוכנה זה יוקרטי יותר ויש יותר עבודה, מצד שני קראתי, גם פה בפורום שאין טעם ללמוד עוד שנה בשביל הנדסת תוכנה ושזה לא נותן כלום. אשמח לקבל הסברים
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, חשבתי על לעשות עכשיו פסיכומטרי, אבל הרבה אומרים לי עכשיו שכמעט כל מי שעושה בסוף י"א לא מצליח להוציא הרבה, כלומר ציונים דיי נמוכים. הבנתי שגם הקורסים לא ממש ברמה מאחר ומשלמים פחות כסף. מה אתם אומרים ? שווה לעשות בסוף י"א, או אפשר לחכות לאחרי הצבא ? אני מעדיף שמי שעה בסוף י"א יגיב. תודה. עריכה- כמה שעות ביום בערך צריכים ללמוד? נ.ב- חבר שלי רשם את זה, אבל מאחר והוא לא רשום פה אני מפרסם בשמו.
-
- 33 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הזמנתי חבילה מארה"ב הם שלחו את זה דרך DHL , זה הגיע כעבור כמה ימים לגרמניה ומשם בתאריך 24/2 כתוב שזה כבר נשלח לישראל. עבר יותר מחודש והסטטוס האחרון שיש לי זה שזה נשלח ב24 לארץ. אני מתקשר לדואר ישראל אומרים לי זה לא הגיע לארץ, מתקשר לDHL הם אומרים שזה נשלח ב24 כבר לארץ ולא הגיוני שמטוס טס מעל לחודש מגרמניה לישראל. מה אני עושה? יש לי מספר מעקב עם CK בהתחלה.. אני זוכר פעם קודמת כשהיה לי עם CP בהתחלה כן הצלחתי לבדוק היכן החבילה בארץ בדיוק, אבל את המספר מעקב עם CP נתנו לי מדואר ישראל לאחר שנתתי להם מספר מעקב עם CK והיא המירה לי לCP. הבעיה שעכשיו הם לא יודעים על מה אני מדבר בכלל.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה שזכור לי מהסרט שהוא בסגנון של קטע מהסרטים, יחצן המסיבות, אמריקן פאי וכו'. זה סרט אמריקאי, הדמות הראשית היא בחור שהוא מנתח פלסטי וכל הבחורות שהוא טיפל בהן דלוקות עליו ויש לו חבר שמן שלא מצליח להשיג בחורה יש הרבה צחוקים וקטעי סקס בסרט. תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. ראיתי ב-H&O ערכת בשמים של ADAM שזה כולל דאורדורנט, אפטר שייב, בושם ועוד משהו במחיר של 150 שח שזה נראה לא רע בכלל. מכיוון שזה בא באריזת קרטון לא נותנים לי לפתוח ולהריח :-X , עכשיו לחבר שלי היה דאורדורנט שלהם ופשוט היה לו ריח של קוטל חרקים ואני לא צוחק. אז אם למישהו פה יש ניסיון עם ADAM אז שיכתוב לי כי אני פשוט לא מהאלה שיקנו בשמים ב-350 שקל תודה BOSE
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני גר בחולון בקומה שביעית ולפני שעה הגיע אלי חרגול או ארבה או איך שאתם רוצים לקרא ליצורים המכוערים והמגעילים האלה... הוא בצבע ירוק אז לא ממש חשבתי שהוא ארבה אבל יש לי כנפיים והוא עף אז... האם גם אליכם זה הגיע? בסיני זו ממש מכה שאי אפשר לצאת אפילו מהבית... רק שלא תהיה עכשיו מכת בכורות :-\ יאללה כולם למרוח דם של עז על הדלתות ד"א, מה דעתכם על גידול ארבה בתוך צנצנת ואז למצא איזו אלמנה צבעונית או משהו מוזר ומפגר אחר ואז להזמין חברים ולהתערב מי ינצח? הכנסה די טובה! הלא כן?!
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בס"ד שלום רב בניתי פורום חדש לסלולרי עם מערכת קצת מוכרת ואני צריך עזרה בקידוד ובקהילות וכו' הנה הפורום www.c-mobile.pri.co.il מה דעתכם? שנה טובה וגמר חתימה טובה
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב לכל קהילת HWZone. אני פונה אליכם, באופן פרטי, בלי שום תארים, תפקידים וכל שטות אחרת כיוזר רגיל אל הקהילה. עקב ריבוי הת'רדים בפורום זה, אשר (לדעתי ואני חושב שלדעת עוד כמה אנשים) אינם תורמים לשום דיון ואף מורידים את רמת הדיון. אני יודע שפורום כללי אמור לכסות את כל נושאי ה-off topic אבל דיונים אלו לא תורמים לשום דבר ואף מעכירים את האווירה בפורום. כפי שכבר ציינתי, זוהי דעתי האישית ואני לא מייצג אף גורם רישמי בפורום. אשמח לקבל תגובות בנושא והכי חשוב שהפורום ימשיך להיות מספר 1 בכל התחומים. בברכה, Maverick.
-
-
אני מחפש רק את הצורה של הרובה, ושיהיה איכותי, לא פלסטיקי שנשבר מנפילה ממטר. אני עורך וידאו מתחיל ובכל האינטרנט מצאתי רק רובי אוויר. מה שאני מחפש זה רובה שלא יורה, רק צורה של רובה. אבל הכל זה אוויר, וכל האיכותיים עולים 100-4000$, וזה בגלל סיבות כאלה ואחרות (GAS OPERATED, BLOWBACK, SEMI AUTO AND FULL AUTO OPTIONS) ואלו הם דברים שאני לא מבקש. איפשהו, בעולם, אני יכול למצוא רובים מזויפים? צורה של רובים אבל שלא יורים, ושיהיו איכותיים?
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היה תוכנית בשם "קולה של אמא", חבר שלי הופיע שם אבל פיספסתי את זה, חיפשתי בגוגל ולא מצאתי שום אפשרות להורדה או צפיה ישירה, איך אפשר לראות את זה באינטרנט?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים , אני מגיע מחרתיים לראיון עבודה רציני שדורש שאביא עימי תעודת שחרור מהצבא. עשיתי שירות מלא , אך הערכת ההתנהגות שלי כפי שרשום בתעודה על הפנים . השאלה היא , אם אגיע לקצין העיר - האם יש אפשרות לשנות משהו בתעודה , או לחלופין - לקבל מסמך שחרור חלופי ( במידה ואגיד ואיבדתי את שלי לקצין העיר) שבו לא תהיה מצויינת ההתנהגות ?? האם מישהו מניסיונו האישי יודע עם דבר כזה אפשרי ??? ASAP
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://images.nana.co.il/SiteFiles/pilei/RoadBlockers.swf משחק ההתנתקות חובה בימים אלו! הנחיות: חיצים ימינה ושמאלה, space להעפת הכתומים... ככל שיש לך יותר כתומים ה-D9 זז לאט יותר. 22 כתומים במכה אחת על הכף - ואתה נפסל.. כתום שמגיע אליך מאחורה מטפס לך על ה-D9.. ארבעה כאלה ואתה נפסל. שימו לב , לעולם לא יצליחו לפנות את כל הכתומים.... המשחק כולל AI מציאותי ביותר..
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מי יותר חזק? הבנים או הבנות? ולמה?
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מהיכן ניתן להשיג? ראיתי למשל לפני כמה ימים סטיקר "תאהבו חיות, אל תאכלו אותם" משהו בסיגנון הנ''ל. רציתי לשאול את הבחור מהיכן השיג, אבל לא הספקתי לצערי, ובכללי מדבקות נחמדות שניתן להדביק על השמשה האחורית, למרות שבדרך כלל אני לא מתחברת לזה יש לפעמים כמה ''יציאות'' נחמדות. אשמח לקבל תשובה, תודה ושבת שלום
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-