כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
ההודעה הזאת הציגה שירות חדש, אבל משתמשי הפורום מעדיפים לצקצק בלשונם על לינק עם הפניה, מאשר לקבל מידע על שירותים ואתרים חדשים. בטח עכשיו ההודעה הזאת שימושית יותר.
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה היום קיבלתי הודעה לפלא שהתאריך גיוס שלי נדחה מה10.8 ל11.8 ושאני משובץ בחיל התקשוב השאלות שלי הם : האם החיל הזה נחשב כחיל כללי ? האם חיל התקשוב זה נחשב למשהו טוב ? למישהו יש ניסיון ויודע לספר ולהרחיב כמה זמן טירונות ? זה 03 ?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הנה 4 לינקים לתמונת של המחשב שלי לפני השיפוץ הגדול שיחל בחופש חנוכה...(כרגע אין לי זמן..) wish me luck הטרנטה כפי שהיא ניראת מקדימה.... המחשב מבפנים...תראו איזה נקי אה ) מסך MAG DJ530 אחרי שיפוץ אינטנסיבי ושריפת הגלגלת ) בגלל זה היא אדומה... לתוספת המחשב הנייד שלי/של אחי... שווה שיפוץ אה?
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בעקבות "הארה" שקיבלתי לפני מס' דקות אני הפסקתי להיות אתאיסט הפכתי להיות חסיד של הFSM... http://en.wikipedia.org/wiki/Flying_Spaghetti_Monster http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%A4%D7%9C%D7%A6%D7%AA_%D7%94%D7%A1%D7%A4%D7%92%D7%98%D7%99_%D7%94%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%A4%D7%A4%D7%AA
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
שלום, קרה לי מקרה שאני רוצה לשתף בו את כולם כדי שאתם לא "תאוכלו אותה" כמוני, פשוט רמאות! אם מישהו מכיר אתר שעוסק בזה אני ישמח שתפנו אותי. הנה מה שקרה בקצרה: רכשתי בחנות "זול יותר" הנמצאת בת"א רחוב יהודה הלוי 47 פינת אלנבי117,מכונת גילוח של פיליפס המכונה לא נראתה חדשה אבל המוכר התעקש שזה שום דבר ואם ארצה להחליף אין שום בעיה. בנוסף לא הייתה לו בכלל תעודת אחריות מצורפת, אז (רק לאחר שהסבתי את צומת ליבו כמובן) הוא לקח ממכונה אחרת ושם אצלי. בסוף כשהגענו לקופה הוא רצה יותר מהמחיר שהיה על המכשיר ובאתר שלו, לאחר ויכוח די סוער הוא הסכים למכור לי את המכונה במחיר של האינטרנט (באמת תודה),אבל לא נתן לי קבלה ואמר לי שלא מקבלים קבלה על מזומן! (שיקר לי!) שוב פעם ויכוח,ונתן לי לאחר דיונים …
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לאחרונה נעלמה לי האפשרות בגוגל לחיפוש "דפים מישראל" \ "דפים בעברית בלבד" בכל הדפדנים (באקספלורר זה עוד היה אפשרי עד לפני כמה ימים, אבל גם נעלם) אפשר להחזיר את האופציה הזו ?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
משהו שקנה מהם בזמן האחרון מסכים או רכיבים אחרים? מבחינת שירות ואחריות ועמידה בהבטחות? יבגני
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על סרט קומדיה יפה שכדי לי לראות תודה מראש!!
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
האם כל כרטיס אשראי טוב, או שצריך כרטיס בינ"ל? כמו כן, מה האפשרות הכי מומלצת? PayPal? כל העולם הזה של קניה דרך האינטרנט זר לי עדיין.. תודה
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מכל ה-20GB שיש לי במחשב, רק שיר אחד לא נוטה לכיוון המטאל :-\. חשבתי לרענן את האוסף ולהוסיף עוד כמה סגנונות. אני מחפש שירים בכיוון של Rob Zombie- dragula נותן אנדרנלין מסויים... למישהו יש המלצות? לשיר אתם יכולים להקשיב דרך "radio blog" (חיפוש בגוגל).
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אח שלי הקטן ואני היינו בבית של סבתא שלי והיה לי שם שקית עם טופס של ווינר בסכום גדול מאוד שהיה בתוך השקית עם עוד כמה קבלות על דברים שלא נעים לי שסבתא שלי תראה ואח שלי הגאון לקח תשקית וזרק אותה לכספת של סבתא וסבתא שלי היא אחת שתחקור אותי על כל בר קטן לכן אני לא יכול לבקש ממנה לפתוח תכספת בשביל השקית. סבתא שלי לא בודקת תכספת נראה לי כי אין שם כלום בדרך כלל. עכשיו אני צריך שתעזרו לי למצוא דרך להוציא תשקית דרך החור של הכספת בלי שסבתא שלי תדע ואין לי שום כיוון חשבתי אולי על שואב אבק ממש עוצמתי שישאב תשקית משם אבל אני לא יודע אם יש דבר כזה או אולי איזה משהו שאני יכניס לשם וידביק תשקית? השקית בערך שוקלת כמו חפית שוקולד פרה בכל מקרה הכספת היא בערך מטר 20 והשקית נמצאת בערך באמ…
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אוקיי ... לא ממש ידעתי איפה לשים את זה , בTRADEZONE לא ממש יש מחלקה של רהיטים , אז בחרתי בכללי : למהירי החלטה !!! מדף חדש לחלוטין , לא הותקן מעולם , בצבע עץ כזה , לא ממש יודע איזה צבע זה , אבל הוא דמוי עץ , ונראה כמו עץ , אז זה הופך אותו לצבע עץ כזה ... קיצר , מדף מטורף לגמרי !!! מי שירצה ברצינות , אני גם מוכן להתגמש קצת . תמונות יתווספו כנראה מחר .
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
תוכנית של נשיונל גיאוגרפיק שבה חוקרים את השפעות הטבע על גוף האדם או משהו כזה ,ויש שם איזה אחד שהוא יוצא שייטת 13 ואחד שהוא מה nevy seals והם עוברים סידרה של מבחנים כאלו ואחרים בכדיי לבדוק איך הם מסתדרים כל אחד בסביבת העבודה שלו . עם מישהו יודע את שם התוכנית זה יעזור . תודה .
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך עזרה דחופה , בטעות מחקתי כמה תמונות מה N95 8GB ואני חייב לשחזר אותן..אין לי זכרון חיצוני רק פנימי.. חייב כל עזרה שהיא..
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בס"ד שלום רב בניתי פורום חדש לסלולרי עם מערכת קצת מוכרת ואני צריך עזרה בקידוד ובקהילות וכו' הנה הפורום www.c-mobile.pri.co.il מה דעתכם? שנה טובה וגמר חתימה טובה
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
איך היה שם? בשני המקומות זאת עבודה במשמרות או איך?
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תראו איך הבחורות מרוצות ממנו !!! http://pages.cthome.net/tolling/fxoops.jpg http://pages.cthome.net/tolling/oops2.jpg
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תרגום בסיסי מרוסית : 1. חתוך בזהירות את הגפרור עם סכין גילוח נסה להשאיר את הדבר החום הזה (שחכתי איך זה נקרא, אני משתמש במצית) 2. הדבק מחתיכות הגפרורים את גוף המטוס, את הכנף אפשר לעשות יותר ארוכה בשביל יותר מנוועים (זבובים חח..) 3. תפוס את כמות הזבובים הנחוצה, שים אותם בצנצנת ולמקפיא :s05: (כן.. כן.. מקפיא), הזהר לא להרוג אותם אפשר לקרר את הזבובים במקרר אבל זה יקח יותר זמן. 4. בזמן שהזבובים קופאים, שים מעט דבק במקום בו יהיו הזבובים. 5. הוצא את הזבובים מהמקפיא/מקרר ומקם אותם בזהירות על הכנף. 6. חמם את הזבובים ע"י נשיפה והמטוס ימריא. 7. לא משהו חשוב.. ולא היה לי כוח לתרגם, מי שרוצה שיתרגם. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 35 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
סתם מעניין אותי.. אני לדוגמה נשאר על 100 ה"פ סתם בשביל היופי.. *סלחו לי אם הסקר דבילי, טיפשי, מטופש וכו', פשוט לא ישנתי איזה 21 שעות
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה נכנסים לRS , מורידים קובץ , עכשיו משום מה הוא לא מוריד אותו רציף לדוגמא 120KBPS , אלא הוא מוריד שנייה , מפסיק לכמה שניות וככה עד שהוא מסיים כאילו אין קצב אחיד לעוד מישהו זה ככה? או שזה רק אצלי?
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-