עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. עניין אותי לדעת... תודה למשתתפים.

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. אני שואל ברצינות, חבר'ה. * מבחינת מהירות טעינת אתרים ווידאו HD, כנראה שאין הבדל בין זה, לבין אינטרנט במהירות 20 מגהביט ואף פחות מזה. * מבחינת הורדת טורנטים מטרקרים ציבוריים, אי אפשר לנצל את כל רוחב הפס בהורדת טורנט בודד. לפחות אני לא מצאתי כזה. אני יכול להוריד 10 סרטים במקביל, אבל מה זה יעזור לי? אני יכול באותה הצלחה להוריד סרט אחד ב 12-20 מגהביט תוך אותו זמן בערך. אז נכון, ישנם גם הטרקרים הפרטיים ששם מהירות ההורדה היא מקסימלית ל 100 מגהביט. האם יש עוד דרך לנצל את האינטרנט המהיר שלי? משהו מדהים שעוד לא חשבתי עליו? או שהכל אשליות של מהירות?

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by BedB0y,

איפה אתם עשיתם? מה אתם ממליצים?

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by davidz,

ראיתי שהחנות מוזכרת בפורומים מידי פעם. ידוע למישהו אם אפשר לקנות שם עם כרטיס אשראי בינלאומי?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. בוקר טוב, 1.אני מתגייס מחר(יום רביעי) ואני לא יודע אם אני יחזור יום שישי או שאני יסגור עד שבוע הבא, יש לכם מושג? 2. מה מומלץ לקחת יחד איתי ליומיים/שבוע לטירונות? וכמה מכל דבר? המלצות נוספות יתקבלו בברכה, נ.ב אני מתגייס לכלל צהלי, טירונות 02.

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. השאלה מופנית לאנשים בעלי ידע מוזיקאלי- אני יודע שיש סולם מאז'ור שבנוי כך (טונים)- 1,1,0.5,1,1,1,0.5 וסולם מינור שבנוי כך - 1,0.5,1,1,0.5,1,1 עכשיו השאלה שלי היא - איך בנוי סולם מאז'ור הרמוני, מאז'ור מלודי, מינור הרמוני ומינור מלודי?

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by Las@Vegas,

משהו שקנה מהם בזמן האחרון מסכים או רכיבים אחרים? מבחינת שירות ואחריות ועמידה בהבטחות? יבגני

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by The_overclocker,

מ1 לספ' בכל בתי הספר בראשון כל בוקר צריך לעמוד למסדר. כן כן מסדר ! אותו המסדר שיש בצבא; עם הדגל עומדים דום )אשכרה אומרים לנו לעמוד דום\נוח). אצלנו שרים את התקווה לקול אחת התלמידות מהמקהלה, וא"כ אחת מהמורות+ אחד ממועצת התלמידים מקריאים "דברי חוכמה" (היום זאת הייתה איזו פאומה). כן. כל זה אמיתי עד כמה שזה נראה הזוי\מיותר\צבוע כל תלמיד חייב לבצע את זה...לפתע דגל בתוך הכיתה לא נראה כזה נורא :-\ וכל זה הודות למאיר ניצן, שמנסה להשאר לעוד שנה (כבר 15 שנה ברציפות או אפילו יותר) כראש העיר. המורים והמנהלת חושבים שזאת דרך לחנך למוסרים ערכים וציונות. אני חושב שזאת לאומנות מיליטנתיות וסתם איוולות תמימה שתוצאתה התעלמות ממציאת דרכים הגיוניות יותר לפתרון הבעיות בנוער\ילדים. ה"מס…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by ot,

משהו נחמד שקיבלתי באימייל (כרגיל ;D ) לפניך מבחן קטן המכיל ארבע שאלות שמטרתו לקבוע את רמת האינטלקט שלך. תגובותיך חייבות להיות ספונטניות ומיידיות, בלי לבזבז זמן ובלי לשנות. למקומות היכון צא: 1. אתה מתחרה במירוץ, אתה עובר את הרץ שנמצא במקום השני, באיזה מקום אתה עכשיו? הסתכל למטה אחרי שענית על השאלה תשובה: אם ענית שעכשיו אתה ראשון אתה טועה לחלוטין. אתה עברת את הרץ השני ולכן לקחת את מקומו, מכאן שאתה עכשיו במקום השני. לשאלה הבאה נסה להיות פחות נחרץ 2. אם עברת את הרץ האחרון, איזה מקום אתה עכשיו? הסתכל למטה אחרי שתענה על השאלה תשובה: אם ענית אחד אחד לפני אחרון, שוב- טעית לחלוטין. חשוב על זה- איך יתכן שעברת את הרץ האחרון? אם אתה מאחוריו- אתה האחרון. התשובה היא בלתי אפשרי!!!! ע…

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. היי. אני נמצא כבר כעשר חודשים מול שיפוצים בלתי פוסקים של 2 דיירים. מאפריל עד אוגוסט שיפצו דירה מתחתיי. ממש כמה ימים אחרי, כאילו שני הדיירים עשו נגדי מזימה - התחילו שיפוצים בדירה ממול. מאוגוסט עד נובמבר. לפני כחודש וחצי פגשתי את השכנים הארורים ממול ונחתה עלי הבשורה ש- "הנה, סיימנו". מאז, במשך חודש וחצי אני שומע כל פעם רהיטים מוזזים ודפיקות קלות כשאחריו בא הד שחודר לקירות ביתי. כל כמה דקות. כאילו יש להם פורטל למימד אחר שממנו הם מביאים עוד ועוד ועוד רהיטים. לא כל כך אכפת לי שיעשו את זה בימים רגילים. אבל זה נמשך בשעות הערב, בימי שישי עד השעות המאוחרות ובשבתות. ביום חמישי שעבר כשחזרתי מעבודה, עלה איתי שיפוצניק בשעה שבע בערב ובדיוק כשנכנסתי הביתה ה…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by navk2,

מחפש את הכלי הכי זול שיוכל להספיק לאחד שעוד לא למד אף פעם. כלי שזול מספיק שאם אחרי חודשיים אני אפסיק לנגן אני לא אתבעס שקניתי. דברים מיוחדים שאני צריך לדעת ? אולי פורום טוב שמתמחה בנושא ?[br]פורסם בתאריך: 25.09.2010 בשעה 19:29:45 ?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  12. http://www.youtube.com/p.swf?video_id=kKGxaol4qws&eurl=&iurl=http%3A//static13.youtube.com/get_still.php%3Fvideo_id%3DkKGxaol4qws%A8 בבקשה

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by Red-AnGel,

תמונה אמיתית שצולמה במסיבה ותפסה בת במצב מביך אנשים לקחו את התמונה ושידרגו אותה בשילוב עם תמונות אחרות תוצאות אפשר למצוא כאן: http://www.labusas.org/phpBB2/viewtopic.php?t=62756

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. http://www.songtapper.com/s/tappingmain.bin?dotap=1 שיט שעובד.

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by אודי רומנו,

כל חובבי השעונים למיניהם. בתור מישהו שנפל לתחביב היקר והנפלא הזה לאחרונה החלטתי שאני רוצה לקדם אותו ואת קהילת חובבי השעונים ושעוני היוקרה בארץ התחלתי ביצירת קבוצה בפייסבוק שהיא ממש מקצועית עניינית ומוצלחת ולאחרונה אף הקמתי פורום ייעודי לנושא. הכל לא מסחרי וללא מטרת רווח, נטו רצון לקדם את הקהילה בארץ. אשמח אם תרשמו תצטרפו, תספרו לנו איזה שעונים יש לכם ואילו הייתם רוצים שיהיה לכם, תשתתפו בדיונים ותעזרו לקהילה לצמוח. אנחנו עושים גם מפגשים מידי חודש או חודשיים כך שזה בכלל נחמד ויש הזדמנות להכיר אנשים כמוכם. היום העלתי סקירה על שעון סייקו קינטי חדש שיצא ב 2014 מקווה שתהנו.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by Bose,

אהלן חבר'ה. ראיתי ב-H&O ערכת בשמים של ADAM שזה כולל דאורדורנט, אפטר שייב, בושם ועוד משהו במחיר של 150 שח שזה נראה לא רע בכלל. מכיוון שזה בא באריזת קרטון לא נותנים לי לפתוח ולהריח :-X , עכשיו לחבר שלי היה דאורדורנט שלהם ופשוט היה לו ריח של קוטל חרקים ואני לא צוחק. אז אם למישהו פה יש ניסיון עם ADAM אז שיכתוב לי כי אני פשוט לא מהאלה שיקנו בשמים ב-350 שקל תודה BOSE

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. אני צריך למצוא משקפיים לראייה מרחוק עם מספר 1 בכל צד, מוכנות מראש ובחנות שפתוחה במוצ"ש, איפה שהוא באזור המרכז/שרון. יש סיכוי למצוא את זה? מישהו יודע על חנות?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  18. Started by Mortar,

זה לא קצת נשמע מצחיק ? לי לפחות זה מזכיר קצת היסטוריה (למי שיש עכשיו בגרויות...), נשמע כמו הצהרת בלפור או משהו, הסכם שלום... מי יודע, אולי שנה הבאה זה במיקוד ;D

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by DimaX,

מזל טוב! :yelclap: Happy Sw33t s1xt33n!

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by Alex89,

האם אני יכול לעשות כך שאני יוכל לשלוט ברוחב המסך של ה LCD מהשלט של YES?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by x-boy_24,

שלום. החופש כמעט נגמר ולא הצלחתי למצוא עבודה . עכשיו הציעו לי עבודה (זה עדיין לא בטוח) . עבודה קלה מאוד בערך 1.5K לחודש. אז תוך שלושה חודשים יהיה לי מספיק כסף לרישון (באוקטובר יהיה לי איזה 4.5 K ) . השאלה היא כמה יעלה לי בערך הרשיון וכמה זמן יקח לעשות אותו ? וכמה זמן זה המלווה שלושה חודשים? כי אמרו לי שעוד מאט זה יהיה חצי שנה . נכון שהשאלות שלי מפגרות אבל עדיין הקטע של הרשיון לרכב לא היה חשוב לי . אני אישית מעדיף קטנוע אבל אמא שלי מתנגדת לזה , וניסתה להביא דוגמאות מפגרות למה עדיף אוטו . היא שאלה אותי אם היא תצטרך טרמפ אז איך אני יביא לה טרמפ בקטנוע ( בהרכבה ). אחרי שיחה ארוכה החלטנו (מה זה אנחנו עושים את הרשיון ביחד ?) לעשות רשיון על אוטו. תודה לעוזרים.

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by amd@ati,

הוא ידע בדיוק היכן לנחות וסיפק לנו קצת בידור. כך בדיוק זה נראה כשהאדם הקדמון גילה את האש: הם סיפקו לנו גם שיעור חשוב בפיסיקה- נק' ההתכה של צדפים היא 180 מעלות. למי שמעוניין יש גם הרבה תגובות לא רעות ב-ynet.

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by D.r Bit,

אז זהו הגיע היום ב30.10.08 ירדתי בבקום מאזרחי ועליתי על מדים ! מה שרציתי להגיד אנשים שמרו על עצמכם תהנו מהאזרחות כמה שיותר למי שצריך להתגייס עוד מאת תהנו מהזמן שנותר לכם עליי זה נפל קצת בהפתעה להגיד תאמת לא ממש הופתעתי אבל בכול זואתקשה ... קצת קשה לעשות צבא בגילי ... אז יאללה מי שעושה גם טירונות אולי נפגש בבסיס יאלללה בט"ר נצינים פלוגות יגואר מחלקה 3 _________ ________ ________________ __________ ____________ _____________ נ.ב ומשהו קטן למנהלים מצטער עם הספמתי ורשמתי שטויות הקפצי דיונים ישנים או שסתם עיצבנתי אותכם וקיבלתי אזהרות וכול והשתקות מהפורום לחודש פשוט רצתי לבקש סליחה ! _________ ________ ________________ __________ ________…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by New-Old User,

אני זוכר שפעם ניסיתי ולא הצלחתי אבל כל הזמן ראיתי ביוטיוב שאנשים כן הצליחו דווקא ראיתי כאלה שזרקו מנטוס ומהר סגרו,ניערו איזה דקה ואז פתחו עד ששומעים את התסס.. ואז זרקו או על הפקק או לרוחב והוא פשוט טס באוויר.. והיה גם כאלה שסתם ניערו קולה והיא עפה לאוויר בלי מנטוס.. יש לכם מושג?

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by Skid,

http://koloperuna.livejournal.com/117393.html

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.