עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by raiman1,

מישהו יודע מה ההשפעות של הקרפטונייט הכחול?? לא ממש הבנתי את זה..

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  2. אני מתכוון לגשת מתישו ואני צריך תוכנה שתבחן אותי... מישהו מכיר משהו טוב?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by BedBoy,

זה נראה כאילו כל חנות (שמתיימרת להיות) מחשבים ברעננה ממש "זורקת", אין אשכרה עם מי לדבר, השירות על הפנים והמקסימום הוא שיציעו לך מפרט מוכן מראש במקום שתדבר כמו בנאדם עם המוכר על החלקים של המחשב החדש שלך. למישהו יש המלצות לחנות מחשבים באיזור המרכז, עם היצע חומרתי רחב ושירות טוב?

• 16 תגובות
    • 5.9k צפיות
  4. Started by J0n1,

אני בטוח שלכולם יש סיפורים על איך הוא סיים את השנה, אז תפרסמו אותם פה. יום שני הייתה לנו מסיבת סיום, מסיבה די גרועה הייתי אומר, החלטנו שאחרי המסיבה כל השכבה (יותר נכון קבוצה ענקית מהשכבה שהם חברים) נוסעים לים. ארגנו אוטובוס וב12.5 יצאנו לדרך. ישר שהגענו כל אחד חיפש לעצמו מוכר לאלכוהול ולסיגריות.. (קניתי בהתחלה 2 בירות ואחת הבאתי לילדה, אח"כ ביקשתי מאיזו תיירת שתקנה לי, אז היא אמרה לי שיש לה יומהולדת היום ואני זה שצריך לקנות לה, אז אמרתי לה שאני אקנה לה אם היא תקנה לי... קיצר גם עליה שרפתי בירה, דווקא חמודה, חבל אבל שבת 20 :-\, אח"כ כבר מצאתי אישה חמודה שהסברתי לה שסיימתי היום לימודים אז היא קנתה לי בשמחה) היה כיף חיים בים, לילה, הים ריק... מסתובבים על החוף ומדברים... …

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Boomer,

זה לכל הרמאים שבינכם שלא מסוגלים לנצח במשחקי רשת בלי לרמות קצת... יש שם קודים לכל משחקי הרשת הקיימים כמעט! www.multiplayercheats.net נ.ב. מומלץ להפעיל רמקולים כי יש לאתר פס-קול מדהים!!!

• 16 תגובות
    • 43.1k צפיות
  6. Started by neogod,

אני כרגע 11 חודשים בצבא ואני מעוניין לעבור למקצוע אחר, שמעניין אותי יותר! אני רוצה לעבור לתחום המחשבים כמו מיחשוב או ממר"מ (שאינ לא יודע אם לוקחים לשם אנשים עם ידע כמו שלי בתכנות) עכשיו השאלה שלי האם יש סיכוי כלשהו לקבל זימון למיונים לממר"מ אחרי שכבר עשיתי קורס בצבא ?

• 16 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. Started by Yossarian22,

שלום רב אני מחפש המלצות לספרים טובים אני בד"כ אוהב ספרי מתח עם נגיעה של מדע בידיוני(או ההפך....) כגון הספרים של דן בראון(צופן דה וינצ'י..מבצר דיגיטלי..וכל שאר הספרים שלו) נהניתי גם מהספר "המשוואה של דנטה" ומהארלן קובן אני מחפש ספרים בסגנונות האלה תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by q1234,

חבר שלי מחפש מכשיר זול ומתקפל (בעיצוב צדפה) , והוא מעדיף נוקיה . ראיתי תמונות של המכשיר ויש לי שאלה טיפשית מאוד אבל אני נאלץ לשאול בכל זאת : הוא לא טלפון של בנות ?!?! ??? ואם הוא יבחר בו לבסוף , איזה צבעים יש ? ואיזה תמליצו לו לקחת ? (לבן?) תודה .

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. http://computers.walla.co.il/?w=/4/794476#section1 פשוט עצוב.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. חחח וואי דני רופ הזה אדיר, חבל שהיא לא הייתה באולפן http://www.youtube.com/watch?v=7wKLL1nP2V8 היה אפשר לעשות את זה יותר מצחיק אבל אחלה של אלתור מענין מה היא תגיד לו היום בדיאלוג

• 16 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. Started by stone cold,

טוב בסוף קניתי את הDS LITE שלי מימדיה גיים אז ככה זה היה הזמנתי את המוצר בטלפון היה רק צבע שחור\אדום שילמתי בוויזה וזה היה צריך להגיע בדואר רשום בגלל החג חשבתי שהמשלוח יכול להתעקב אבל אחרי שבוע שכלום לא הגיע יתקשרתי בכל מקרה עשו טעות בהזמנה לא לקחו וויזה ולא שלחו את המוצר שהבינו שהטעות שלהם נתנו לי מתנה נרתיק לDS שניראה סבבה והיו מוכנים לדואר מהיר על חשבונם אבל אחד מהאחים שלי היה באזור אז הוא לקח כבר בכל מקרה המוצר הגיע סגור וחדש וגם הנרתיק הכל עובד מצוין ואני מרוצה יותר מזה אני לא יכול להגיד כי לא היה לי צורך במימוש אחריות ונקווה שלא יהיה צורך וגם זה המוצר הראשון שקניתי מהם

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. השאלה בכותרת- אם יש ספרים מומלצים מיוחדים או לחלופין דרכים אחרות(סיכומים, אתרים מועילים..) להסיר 6 שנות חלודה לפני תחילת טכנוסיוט. בתודה מראש לעונים.

• 16 תגובות
    • 5.7k צפיות
  13. Started by orswisa,

היי, מתעניין איך העבודה בחברת הוט ובפרט איך העבודה במערך התמיכה טכנית אשמח לתגובות ענייניות

• 16 תגובות
    • 3.8k צפיות
  14. ברצוני לאחל לכולם צום קל וגמר חתימה טוב.

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by alex.turovsky,

שני בריונים שודדים בחור תמים בלובי חשוך. http://www.youtube.com/watch?v=Lb-5mvsJUOo&feature=player_embedded

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום עשיתי את כל הבדיקות של הצו הראשון וקבלתי הזמנה נוספת להתייצבות לוועדה רפואית השאלה שלי היא אם את כולם מזמינים לשם? ואם לא, אז את מי כן?.. ולמה מזמינים? תפרטו כמה שאפשר בבקשה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום, האם ניתן להשיג סניגור חינמי שמתמחה בתיקי תעבורה בכלל ונהיגה בשכרות בפרט? תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by Epik_yozhik,

i would like to send a package of some electronic is there any way to send it with out getting it checked in the meches or a way to pass the mesches ? the package is an xbox with 20 games

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. כמה עולה דלי של כנפיים? יש גדלים לדלי? כמה כנפיים יש בדלי? יש משלוחים ?

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by Ramsses_II,

שבוע שעבר הגיע שליח לאסוף את המחשב שלי ולקחת אותו לחנות ממנה קניתי אותו. המשלוח בוצע דרך החנות ונאמר לי שהוא מבוטח. היום קיבלתי טלפון מהמעבדה, ונאמר לי שהמחשב הגיע, אך הוא נפגם במהלך המשלוח. לאחר מכן (אחרי שפתחו את הקרטונים והפצפצים) נמסר לי שהפאנל הקדמי יצא ממקומו (מחזיקים אותו פלסטיקים מתוך המארז והם פשוט נשברו) וההארדיסק נפל מהמסילה שלו (ההארדיסק מוחזק ע"י פלסטיקים וכנראה המחשב קיבל חתיכת בומבה ולמרות שהם מצויים ב"לחץ" שמונע מההארדיסק לברוח, הוא נפל). אני בכוונה לא רושם את שם החנות, כי אני לא רוצה לצאת נגדה, ולפי מה שהספקתי לראות, למרות שכל תהליך קניית המחשב שלי שם היה סיפור ארוך, זה נדיר שקורים דברים כאלה. כשביצעתי את הזמנת השליחות וגם לפני, נאמר לי שהמשלוח מבוטח. מה …

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by UNDERDOG,

http://www.hadash-hot.co.il/story/8617

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אהלן אנשים. אני מחפש המלצות למותחנים פסיכולוגים טובים, שמתי לב שלאחרונה אני ממש נהנה מהז'אנר. הנה כמה סרטים שאני זוכר שאהבתי : השתול, אפקט הפרפר, יוקרה, Shutter Island ובטח יש עוד כמה שאני לא זוכר. כרגע שמתי לב שגם יצא אפקט הפרפר 2 ו3, איך הם ? לא קיבלו ציון בשמיים בIMDB. אז איזה עוד סרטים טובים יש בזאנר ? בתודה מראש, מייק.

• 16 תגובות
    • 21.3k צפיות
  23. Started by בייגל טוסט,

למה בתי קברות מוקפים בגדר? לאן נעלם הצבע הלבן כשהקרח נמס? מה חשב לעצמו הבנאדם הראשון שחלב פרה? למה כשמחשב נתקע אנשים מכים את המסך? אם רגל ארנב מביאה מזל, למה היא לא הביאה מזל לארנב? למה רשיון נהיגה נחשב תעודה מזהה כשרוצים לקנות אלכוהול? מי אמור לקרוא את השלט "חובה להוביל כלבי נחייה ברצועה"? מה המילה הנרדפת למילה נרדפת? מה ההבדל בין "שם זין" ל"לא שם זין"? למה כשבנאדם מצונן החום שלו דווקא עולה? למה יש כפתור eject בשלט של הDVD אם גם ככה צריך לגשת אליו? למה ממסמרים ארון קבורה? אם עץ נופל ביער ריק מאדם, איזה רעש הוא עושה? מי הניח את השלט "אסור לדרוך על הדשא"? למה אף מגדת עתידות עדיין לא זכתה בלוטו? למה אנשים פותחים ת'רדים כאלה? תתרמו

• 16 תגובות
    • 4.6k צפיות
  24. Started by Yehudaa,

מענין אותי מאוד לדעת כמה גיגה\טרה שוקל HW ? אני מבין שלא תגידו לי בדיוק אז אם אפשר תגידו לי בערך לא הלכתי לצור קשר כי משום מה שאלתי בעבר כמה שאלות ולא ענו לי עריכה: אם מסיבות מובנות אתם לא רוצים להגיד ...אז בוא נקח לדוגמא את hometheater.co.il כמה אתר כזה צריך לשקול ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.