עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by eladbu,

שלום לכולם רציתי לדעת אם קיים אתר ישראלי שניתן דרכו להזמין דברים מחו"ל שלא מגיעים לארץ! במקרה שלי IAUDIO x5l כיסוי סיליקון?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  2. www.dorimani.up.co.il אני ממליץ לכל אחד שמעוניין לצחוק... ;D אני נקרע שם כל פעם מחדש. ליוצר של האתר קוראים אמיר דורימני, יש גם יצירות של יוצרים אחרים באתר , אבל הרב שלו, הטובים שלו, מומלץ ללכת ל אנימציות>אמיר דורימני

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  3. שלום לכולם, לפני מספר ימים נפתח אתר חדש כמו האתר יד שנייה המפורסם שהוא לכל הארץ רק שאצלנו האתר רק של אשדוד זאת אומרת שתוכלו לחפש שם מודעות עבודה בדרושים, רכבים וכו' כמו באתר יד שנייה רק שהיתרון הוא שהוא רק בשביל אשדוד. רוצה לקנות רכב ואתה גר באשדוד ואין לך כח לנסוע עד לבאר שבע? הפעם המוכר שלך יהיה גם אשדודי. אם אתה אשדודי אז המקום הזה בשבילך, יש שם רק מודעות מאשדוד, רכבים רק מאשדוד וכו' בשביל הנוחות כדי לא להסתבך בלקנות ממישהו רחוק. מהי מטרת האתר? האתר בעצם הוא של איכות הסביבה ומטרתו לעזור לנקות את אשדוד ממודעות רחוב המכוערות שתלויות בכל פינה. האתר נפתח לא מזמן וכבר יש כניסות לשם ופעילות, אז למה לא לנסות? הקישור לאתר הוא: http://ashdodcity.co.il/ אם אסור לפרסם ככה אז מצט…

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  4. Started by nehmia,

למשהו יש אתר טוב של לינקים ל BitTorrent? :s05:

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  5. Started by KapiSH,

קיים אתר שמאפשר לעשות את מה ש-NeoTrace ו-VisualRoute עושות?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by eladbu,

אני לא יודע כמה ממכם מכירים את http://www.deviantart.com אבל זה בהחלט אתר מומלץ אומנות דיגיטלית ורקעים מדהימים מכל מיני אומנים בעולם שלי מצורף [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  7. שלום, אני מחפש 2 סוגים של אתרי איחסון לדברים הבאים: 1. למועדפים: כלומר אתר שיאחסן לי את המועדפים שלי ואני אוכל לגשת אליהם מכל מקום. אני יודע על האפשרות לעשות Export למועדפים אבל זה עושה קובץ htm ענק ואם יש אתר שיעשה לי הכל מסודר עם קישורים אז זה יהיה יותר טוב בשבילי ויותר יעיל ונוח. 2. לאתר אישי: בניתי דף כזה שבו יש כל מיני טקסטים שלי וסיסמאות וכאלה (הכל מוצפן לא לדאוג ) ורציתי לאחסן אותו איפשהו ושיהיה לי נוח בעתיד לערוך את הטקסטים. ניסיתי את נענע ולא ממש אהבתי, כי לא ניתן להעביר קבצים מתיקייה לתיקייה וצריך להעלות אותם שוב, ויש לי אינטרנט איטי אז... חשבתי לכיוון של שרת איחסון עם FTP שנותן בסביבות ה-10-15 מגה... הייתי שמח לקבל ממכם המלצות בנוגע לשרתי איחסון שאני …

• 9 תגובות
    • 960 צפיות
  8. Started by Lol10k,

אני מחפש אתר (כמו פלאנט נענע) שאפשר לאכסן עליו דפים,לא אכפת לי שטח האכסון,אני רוצה רק דף HTML אחד,פשוט שלא תהיה פרסומת.. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  9. Started by or_y,

שלום. אני צריך אתר שאני יוכל להעלות אליו תמונות וסרטונים קצרים שצילמתי ולשתף אותם עם חברים. בנוסף, אני מעוניין שהם יוכלו להעלות תמונות וסרטונים גם כן לאותו אלבום. צריך נפח של כמה ג'יגה בייטים. על איזה אתר אתם ממליצים? תודה

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  10. Started by llime,

מישהו מכיר איזה אתר חוקי שניתן להוריד ממנו קטעי HD קצרים (לא משחקים או אנימציה) בחינם? רק כדי להתרשם מן האיכות.

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  11. אני בדרך כלל מעלה ל-ImageShack או ל-TinyPic אבל עכשיו רוצה להעלות משהו כמו 100+ תמונות וייקח לי כל כך הרבה זמן להעלות אותם לאתרים האלה אז מישהו מכיר אתר שאני יכול להעלות הרבה תמונות בו זמנית? תודה.

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  12. Started by aldema,

אתם מכירים אולי אתר להעלאת קבצי MID בוואפ (יאנו כמו בפרש אבל למיד..)?? אני מחפש נואשות ולא מוצא ואין לי כבל..

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  13. Started by HellBoY,

למישהוא יש אתר שאני יכול לעלות אליו תמונות ולשמור אותם באתר ? כי אני רוצה לעלות לאתר כל מיני תמונות ואני צריך אתר תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  14. Started by Ben in Black,

למישהו יש אתר שאני יכול להעלות אליו תמונות אני פשוט לא מוצא עדיף אחד כזה של צריך להירשם אליו

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  15. שלום, קרה לי מקרה שאני רוצה לשתף בו את כולם כדי שאתם לא "תאוכלו אותה" כמוני, פשוט רמאות! אם מישהו מכיר אתר שעוסק בזה אני ישמח שתפנו אותי. הנה מה שקרה בקצרה: רכשתי בחנות "זול יותר" הנמצאת בת"א רחוב יהודה הלוי 47 פינת אלנבי117,מכונת גילוח של פיליפס המכונה לא נראתה חדשה אבל המוכר התעקש שזה שום דבר ואם ארצה להחליף אין שום בעיה. בנוסף לא הייתה לו בכלל תעודת אחריות מצורפת, אז (רק לאחר שהסבתי את צומת ליבו כמובן) הוא לקח ממכונה אחרת ושם אצלי. בסוף כשהגענו לקופה הוא רצה יותר מהמחיר שהיה על המכשיר ובאתר שלו, לאחר ויכוח די סוער הוא הסכים למכור לי את המכונה במחיר של האינטרנט (באמת תודה),אבל לא נתן לי קבלה ואמר לי שלא מקבלים קבלה על מזומן! (שיקר לי!) שוב פעם ויכוח,ונתן לי לאחר דיונים …

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by EyEOnE,

אהלן, קיים אתר כלשהו שלפי התמונה שאני יעלה אליו הוא יאתר לי ברשת עוד תמונות לפי זיהוי אנשים או הרקע?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by benor,

אני רוצה לחפש שותפים לטיול ולא מצאתי ממש אתרים. רק בלמטייל ובקושי יש שם אנשים שנרשמו. מישהו מכיר אתר טוב?

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  18. Started by TaMiRn2,

למישהו יש אתר טוב לטאבים של התוכנה GUITARPRO? פשוט אני כל הזמן מוריד טאבים ומלא פעמים זה יוצא זיופים גרועים, קאברים והשערות לא הגיוניות למינייהן... תודה..

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  19. http://wwitv.com/ http://beelinetv.com/ ;D

20. Started by asaf556,

שלום אני מחפש אתר שמאפשר יצירת כרטיס אשראי וירטואלי שתומך באמריקן אקספרס

• 7 תגובות
    • 9.2k צפיות
  21. Started by tal_levi1000,

איזה אתר טוב יש לכתוביות בעברית? אם אפשר גם אתר לכתוביות בספרדית זה יהיה מצויין תודה לעוזרים טל

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. אחלה אתר ללימוד פסיכומטרי חינם! שווה להיכנס לכל מי שלומד.. לי הוא עזר מאוד!! פסיכומטרי

• 10 תגובות
    • 870 צפיות
  23. Started by NaDav.p,

שלום לכולם... אני מחפש אתר שאפשר למצוא בוא מילים לשירים... מי שיכול לתת לינק זה מאוד יעזור לי... תודה מראש...

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Googleness,

לינק: https://kalpi.elections.gov.il/Default.aspx מצד שני יש שם קישור להורדת טופס כדי להסיר את הפרטים שלכם: https://kalpi.elections.gov.il/Documents/tofes.pdf מה שמעניין אותי מעבר לתעודת זהות ועיר מגורים לא קיבלתי פרטים כלשהם וגם כדי לקבל את זה הייתי צריך להקיש את תעודת הזהות שלי מלכתחילה אז למה לבקש להסיר את המידע מהאתר ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אתר למציאת כתוביות בעברית יש למישהו?

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.