כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לספר לכם את הסיפור שלי, ומבקש את עזרתכם. אני כרגע כמעט בן 18, ההורים שלי החליטו להתגרש אבל בגלל שאבי הוא אידיוט הוא לא מוכן למכור את הבית ככה שנוצר מצב שאני נאלץ לגור איתו ועם אימי ואחותי (אבי ואימי פרודים) באותו בית. אני שונא את אבי בכל איבר בגופי, ויוצא יותר מפעם אחת שאני והוא מתעמתים בבית (באופן מילולי לעכשיו). הוא בכוח מנסה להגיד לי דברים, כל הזמן מכריז עליי כבנו ורוצה "לדבר". אני לא מוכן לשום דבר. לי נשבר מההטרדה הזאת. אני לא יכול עם זה יותר. הצעד הבא מבחינתי זה או להודיע למשטרה או לכסח אותו.(שקלתי ברצינות את זה וגם היו מספר פעמים שהייתי מאוד קרוב לאלימות פיזית רצינית) אני שואל אתכם פה, בגלל שרוב הגולשים יותר מבוגרים ומבינים ממני יותר בנושא, איך / עם מי לדב…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, מחר גיוס נוסף בצה"ל. יהיה נחמד לדעת מי עוד מתגייס. אני מתגייס למערך הטכני של חייל האוויר, טירונות בטכני. בהצלחה לכולם!
-
- 31 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מישהו מנבחני המשנה במתכונת הישנה יכול לומר לי אם הוא קיבל הציון??? ואם לא האם ישנה דרך לגלות הציון דרך האינטרנט באופן כלשהו ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
מזמין מEBAY ב25 דולר ועוד 25 על משלוח /: אני יודע שיותר זול פה אבל יש לי שם כסף בPAYPAL ואני לא יכול למשוך לארץ אז אני צריך לבזבז איכשהו
-
- 32 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.albinoblacksheep.com/games/missilegame3d משחק כיף אבל גם מעצבן..... הגעתי לשלב 7... נראה אותכם...
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
Kid Zeppelin ... http://www.cool-clip.de/showcontent.php?cid=3183 ( volume pls )
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מרכזי פיתוח,סניפים או כל דבר בבעלות מיקרוסופט אני רוצה להגיע לראות שם את התנאים, לגבי עבודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! מהו המטען המומלץ כיום של GP? (ראיתי כ15 סוגי בעלי זמני טעינה שונים) האם מטען מהיר "גומר" את זמן החיים של הבטריה הנטענת / מטעין את הבטריה פחות טוב לעומת מטען של יממה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
-
איך אני שולך הודעות SMS מ ICQ ל Orange? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני עברתי עכשיו דירה ויש לי מקום וצורך לשולחן גדול יותר אין לי צורך בסיבוך או עיצוב מיותרים ולכן כל מה שאני מחפש זה פלטת עץ (מצופה) וחורים וחורים לרגללים (או רגליים אם לא אוכל להשתמש בשמה שיש לי כרגע) מישהו מכיר נגר או מקום עושה עבודות כאלה במרכז? הפלטה שאני מחפש היא 80*200
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע איך בדיוק משתמשים בהם? :s05: (אני מדבר על חגורה שמיוצרת מבד- עם 2 אבזמים מלבניים באותו צד) ניסיתי גם לחפש בגוגל אבל אין לי מושג אם יש לחגורה הזאת שם אחר ולא מצאתי שום דבר משמעותי..
-
- 12 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
רציתי לקנות את המחשב החדש שלי שהרכיבו לי כאן, ב- TMS FOX אבל ממש לא בא לי לשלם 50 שקל על משלוח במקרה של תקלה כל פעם. יש איזה שהיא חנות אמינה מאוד באיזור באר שבע והסביבה שאוכל לקנות ממנה? עם שירות מעולה ומגוון רחב של חלקים? תודה רבה, גל
-
- 34 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אז הייתי אתמול בתל השומר הורידו לי פרופיל ל-45 בגלל שהתגלתה אצלי אפילפסיה. יכול להיות שאני אלך לעתודה וכתוצאה מזה יכול להיות שאני אהיה מועמד לקצונה. אז השאלה שלי היא האם יש סף מסויים של פרופיל שדרוש על מנת להיות קצין? ??? שוב תודה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תודה ל-noobster שהביא תמשחק לפורם http://www.kongregate.com/games/gaby/onslaught2 עכשיו שאלה קטנה.. מה זה הנשקים ב-2000 ו-5000 ? שמתי אותם הם אפילו לא יורים
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
קיצר אנחנו מתלבטים בין כמה איים קוס/נאפה/איוס. התלבטות היא איפה יש יותר מסיבות איפה יש פחות ערסים וכדומה. למישו שהיה באחד מהקומות יכול להמליץ או לבקר ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נגן הוידאו האהוב ממשיך להרחיב את יכולותיו, עם קריצה לעולם המציאות המדומה המתפתח לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הסולו בסוף מטורף אין מילים והעוגיה של פורטנוי: "We promise to come back"
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש בכתובת הזאת סרטו פלאש שאותי אישית קרע מצחוק מישהו יכול רק להגיד לי איך קוראים לשיר זה אמור להיות של ארה http://stage.co.il/s/290169#top
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
תנו לי בבקשה לוחות לקניית מחשבים (אני ציך שרת) חיפשתי כבר בכל מיני לוחות ולא מצאתי כימעט כלום עים אתם מכירים אז בבקשה תירשמו תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מישהו מכיר כי אני רוצה את זה לחדר שלי. אגב אני מתכוון לצילום גדול.
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
יש לי דוד למשל, שעשה ייבוא אישי ל X5 טורבו כפול, ממה שאני יודע יש אולי בודדות כאלו בארץ עם הטורבו הכפול (אלוהים זה רכב מפחיד משהו כמו 5 שניות ל 100 ומהירות מטורפת). הרכב עלה לו מעבר ל 600K, והוא חיכה לו קצת שיגיע מחו"ל..רק מה לא הבנתי מה כל כך טוב בזה להזמין ייבוא אישי? מה ייתרונות? חסרונות? כמה מס לוקחים על זה? כי אם זה כל כך משתלם למה לא כל אחד עושה את זה היום?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-