עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by 3d7,

יש לי אינטרנט בהוט ובזק בינלאומי של 5Mbps download ו512Kbps upload. עד עכשיו שילמתי רק לבזק בינלאומי 199.90 ש"ח בחודש, והם שילמו להוט על התשתית. עכשיו כשהמבצע הסתיים, התקשרתי לבזק בינלאומי והם אמרו לי שאני יכול להמשיך את הבאנדל של 199.90 ש"ח לחודש לעוד שנה, או לעבור לנציג קשרי לקוחות שאולי יוכל להציע לי מבצע יותר טוב. הנציג קשרי לקוחות הציע לי מבצע של 64.90 ש"ח בחודש עם התחייבות לשנה. אני לא יודע אם זה באמת מבצע, אבל זה יותר זול מהבאנדל ששילמתי אז הסכמתי, מכיוון מאין לי בעיות עם הגלישה בבזק בינלאומי, ואני לא מתכוון לעבור לאחת מהחברות האחרות גם לא עבור 10 ש"ח בחודש. אני יודע שאורנג' אמורה להיכנס לשוק, אבל אני לא יודע אם היא תהיה תשתית או ספק, ואיך היא תהיה מבחינת תשתית ושי…

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by tal_levi1000,

איזה אתר טוב יש לכתוביות בעברית? אם אפשר גם אתר לכתוביות בספרדית זה יהיה מצויין תודה לעוזרים טל

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by tomegozi12,

שלום לכולם אני מחפש רעיון להקמת עסק קטן מהבית.או עבודה עצמאית מהבית תפציצו ברעיונות

4. Started by Cereal Killer,

מזל טוב עד 22222255588211 שנים ו 9456185646498461635149864 מגה הרץ שיהיה רק אושר ועושר! אני דורש לפתוח פורום נאף!! כמו שבישביל יואב פתחתם פורום שיר אני דורש פורום נאף!! ורק בשבילך נאף אני שם את כל הסמיילים ;D 8) ??? : :-[ :-X :-/ :-* :'( :smoke: :saint: :AR15: :asthanos: :boid: :smoke2: :nutty: :dazzler1: :devilfork: :jump1: :inlove: :jester: :biggthumpup: :evilking: :evillaugh: :clown: :spermat: :tomato: :blah: :errr: :bigglasses: :spin3: :spin2: :bunny: :Nsnail: :2gunsfiring_v1: :tails: :alien: :gorgeous: :spiny: :grinangel: :cistinebiggrinA: :lamer: :jarswim: :ylsuper: :auto: :s05: :smilyDJ: :flushthetoilet:…

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by Natan_Rozen,

היי שלום היום הלכתי לעשות קניות לקחתי את העגלה הכל התנהל כרגיל באתי לשים את מה שקניתי בקופה ע"מ לשלם הכנסתי את השקים לתוך העגלה והמשכתי לדרכי פתאום לרגע הורדתי את היד שלי מהפלסטיק של העגלה (הידית מפלסטיק על העגלה* ) ושמתי את היד על הברזל מהצד פתאום הרגשתי כאילו הברזל של העגלה נותן לי מכות חשמל כאלו קטנות ביד ... זה די כואב אבל מכות חשמל קטנות : : מישהו יודע מה פשר הדבר? נשמע לי מאוד מוזר שכזה דבר קורה לי זה הפעם השניה שקורה לי דבר כזה יש כאן מישהו שיכול להסביר את התופעה הזאת? :s05:

• 37 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. אז ככה, אני עכשיו התחלתי כיתה י' ואני במגמת טכ"ם [הנדסת תוכנה]... כרגע אני מתלבט אם לפרוש לעיוני או לא... :ם בעיוני, יש לי מלא חברים + לומדים מדעי החברה [סוציולוגיה + פסיכולוגיה] שאני רוצה ללמוד ובטכ"ם יש לי קצת חברים אבל לא טובים כ"כ... אבא שלי אומר לי שהוא מעדיף שאני אשאר בטכ"ם בגלל שא) זה יתן לי בחירה בצבא ואני לא אלך אוטומטית לקרבי ויש מצב שיקחו אותי למשהו קצת יותר מקצועי וב) הוא יודע כשהוא סיים צבא היה לו הרבה יותר קל "להתחיל" את החיים. ישר שהוא יצא [למד מחשבים בתיכון והיה קצין קשר] הייתה לו עבודה והוא לא היה צריך להתחיל ב"חלטורות" כמו שהחברים שלו עשו... לעומת זאת, בעיוני יהיו לי 3 שנים של צחוקים וחברים והרבה פחות לחץ, מה שיתן לי יותר זמן להשקיע בפיזיקה \ מתמטיקה \…

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by ofer_mat,

מה יהיה לא נשארו אתרים חנמיים :AR15: :AR15: עד מעת גם HWZ יהיה עם כסף ואז זהו אין מה לעשות באינטריט יותר !!!!!!!!!!!! :bash: :bash: :bash:

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by ConRoe X Fire,

This metal device is one of a number of similar devices which were invented in the 18th, 19th and 20th centuries to prevent masturbation. A leather strap which would have kept it in place is now missing. Until the early 1900s, many people regarded masturbation as harmful to a persons health, and it was blamed for a variety of ailments, including insanity. מעניין.

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by Danix60,

כרגע אני בכיתה י' ואני מרגיש שאני סתם שם, לא חושב שיעבור את הבגרויות של השנה השאלה, אם גם בלי 12 שנות לימוד אני יוכל להתקדם בחיים ? אני ב16 ואני כבר שנתיים עובד בחנות מחשבים וחתום על חוזה עד גיל 18. מה עושים ?

10. Started by yoav9,

יש לה מישהו אחר :'(

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. אני עובר דירה לראשל"צ (מערב- נווה חוף) או בת ים (לאורך החוף) בסוף החודש/תחילת חודש הבא (בתקווה שאמצא דירה עד אז), ורציתי לדעת אם מישהו יכול להעביר ביקורת על האזורים האלה? אני מכיר טיפה את אזור נווה חוף, ולפי מה שראיתי המקום נראה מאוד נחמד, אבל מה לגביי בת ים והאזור של הטיילת? מפוצץ ערסים, עבריינים וכו', או מקום איכותי לגור בו? ואני יודע שהרוב פה גרים עם ההורים, אבל לאלה ששוכרים דירה לבד, איך אתם מסתדרים? כמה הוצאות וכו'? יש לי משכורת של 6000+-, אני מקווה שישאר לי גם מספיק לחסוך.

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by tulicooli,

יש למישהו מושג איפה המצעד הזה הולך? כי אני רוצה לנסוע מחר בבוקר לים ולא בא לי לראות אותם או להתקרב אליהם!! הוא לא עובר בים נכון?

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. צריך הוראות הגעה ליום הגיוס הקרוב .מפה,קישור,אתר כלשהו אם מידע אני מי קרית מוצקין תחנה מרכזית חוף הכרמל מאיר זורע 1 חיפה תודה

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. יש שם פורום מצחיק שאני רואה לפעמים ותראו מה ראיתי היום! http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1196476 :screwy:

• 44 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. אז, היכן אתם מעדיפים להרכיב מפרט? כמובן לציין נימוק: מחיר/נוחות/עיצוב/עדכניות וכו'. אולי שכחתי איזה חנות, תודיעו ואני אוסיף. מעניין שלא היה טופיק כזה לפני כן... (או שכן?) תודה. לשימושכם..: www.iqpc.co.il www.skypc.co.il www.zigzag2000.co.il www.noacomp.co.il www.pandas.co.il www.logicpc.co.il/heb www.ksp.co.il

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by ariel-ro,

החלטתי לפתוח ת'ראד על הקטעים הכי מביכים שקרו לכם. אז הנה קטע שקרא לי: בהפסקה בכיתה חבר שלי עיצבן אותי והיה דורש לעשות לו ווג'י אז עשיתי לו(הוא היה בפינה של הכיתה) והמכנסים שלו נפלו והוא בצעקות והכל. ואז המורה נכנסה וראתה אותנו בזמן שהוא צועק עם התחת לכיוון שלי ועם המכנסיים למטה שהוא נשען כזה על הקיר. היא קיבלה את השוק של החיים שלה :lol: תורכם

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by Chymes,

ביום ראשון הזמנתי מפרט טוב ובסיסי מפנדה והסדרתי את התשלום באמצעות כרטיס אשראי. אחרי ששילמתי התחילו הצרות. בהתחלה הם התקשרו להגיד שאין להם כרטיסי מסך של אלבלטרון והמשלוח הבא לא נראה באופק. הם אמרו שיתנו לי כרטיס מסך של ELSA. הסכמתי. שמעתי ש-ELSA חברה מעולה. אחרי שעתיים הם מתקשרים אלי שוב ואומרים שנגמרו להם כרטיסים של ELSA והם יתנו לי כרטיס של LEADTEK. הסכמתי. עדיין מדובר בחברה טובה, אחרי הכל. היום הם מתקשרים אלי בפעם השלישית ואומרים לי שהם קיבלו Athlon Xp 2500 בלי מאוורר והם יתנו לי מאוורר אחר, לא של AMD. אם היו לי נימוסים קצת פחות טובים הייתי מתפרץ ומתחיל לצרוח כמו משוגע. כמה אפשר?! כמעט ביטלתי את ההזמנה מרוב כעס. עכשיו אני חושש שאקבל סחורה פגומה וחלקים חסרים. מישהו עוד…

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. סכנה מיידית: שש פרצות אבטחה מנוצלות באופן פעיל, סוכנות הסייבר האמריקאית מזהירה משתמשים לעדכן מחשבים עד ה-1 באפריל או לכבותםלכתבה

19. לאחרונה שמתי לב שיש לי המון "קנאקים" משורש כף היד...אז אני מנסה לעשות תרגילים שעובדים על השריר של החלק הזה - משקולת 1.5 קילו שאני מרים ומוריד כאשר היד מונחת ב90 מעלות על מיטה או מזרון התרגיל עצמו עושה לי די הרבה "קנאקים", אז יש אולי עוד אפשרויות?

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. אני מחפש סרטים כאלו בבדיוק אותו סגנון , מצחיק דפוק כזה... אז המלצות למי שיש בבקשה

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by The_overclocker,

מ1 לספ' בכל בתי הספר בראשון כל בוקר צריך לעמוד למסדר. כן כן מסדר ! אותו המסדר שיש בצבא; עם הדגל עומדים דום )אשכרה אומרים לנו לעמוד דום\נוח). אצלנו שרים את התקווה לקול אחת התלמידות מהמקהלה, וא"כ אחת מהמורות+ אחד ממועצת התלמידים מקריאים "דברי חוכמה" (היום זאת הייתה איזו פאומה). כן. כל זה אמיתי עד כמה שזה נראה הזוי\מיותר\צבוע כל תלמיד חייב לבצע את זה...לפתע דגל בתוך הכיתה לא נראה כזה נורא :-\ וכל זה הודות למאיר ניצן, שמנסה להשאר לעוד שנה (כבר 15 שנה ברציפות או אפילו יותר) כראש העיר. המורים והמנהלת חושבים שזאת דרך לחנך למוסרים ערכים וציונות. אני חושב שזאת לאומנות מיליטנתיות וסתם איוולות תמימה שתוצאתה התעלמות ממציאת דרכים הגיוניות יותר לפתרון הבעיות בנוער\ילדים. ה"מס…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. קניתי מחשב ומפחד שיום אחד ייקבל נזק מהחשמל.. שמעתי שמומלץ לקנות מגן ברקים ולחבר את המחשב אליו. עכשיו הבעיה היא... שאין מגן ברקים עם כבל ארוך יותר מ - מטר בישראל והמחשב רחוק מהשקע ( 4 מטר ). חשבתי לקנות מפצל רגיל איכותי מ ksp של 4 מטר ופשוט לחבר עליו את המגן ברקים יחיד ולחבר על המגן ברקים את המחשב... רציתי לדעת אם זה הגיוני והאם זה לא מסוכן והכל טוב. אגב כן אני מודע לוואט מקסימלי שאני יכול לחבר למפצל וגם אי אפשר להזיז את השולחן קרוב יותר לשקע כי אין מקום בחדר אז להזיז את הכל לא רלוונטי. תודה למי שיוכל לעזור לי :)

23. אין לי בעיה להזמין באינטרנט ושלא יהיה יקר

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. לכל מי שניגש מחר לבגרות במתמטיקה ב-1, 3, 4 ו-5 יחידות בהצלחה! אז אל תשכחו, מחר ב-12:30 למלא את המחשבונים בבטריות, להצטייד בשני עטים, ולא לשכוח דף נוסחאות!

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. אני רוצה להזמין את הספר הבא: http://www.amazon.com/gp/product/B00196UBSU/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=A1363V4HQTE2GC Hardcover, Bargain Price, April 16, 2001 אחרי שאני ממלא את פרטי הכתובת זה רושם לי:Artemis Fowl cannot be shipped to the selected address.

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים