כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
-
טוב, אז כפי שאתם יודעים, ביום ראשון ייגשו תלמידי כיתות יא' לבגרות בתנ"ך. יש לי בעיה בקשר לחומר על הנושא המסכם. את הפרקים בעיקרון כבר סיימתי ללמוד (את כל 48 הפרקים), אני מתכנן היום לסיים את הנושא המסכם ומחר לעשות חזרה. אבל הבעיה היא שהנושא המסכם שלמדנו בביה"ס הוא מנהיגות ומנהגים במקרא, ולצערי אין על זה חומר בספר המיקוד של רכס (ולמיטב ידיעתי גם באנקורי אין). אז אם למישהו אולי יש חומר במחשב, או באינטרנט או כל מקור עם חומר על המאמרים של מנהיגות ומנהגים במקרא - אודה לו מאוד מאוד אם ייתן אותו פה! תודה רבה מראש.
-
- 31 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קלילים כאלו, כמו למשל: Life is a Flower I Believe I can Fly Free Life תודה
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
למישהו יש סרט מלחמה טוב שהוא ראה לאחרונה?
-
- 35 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בשאלה 2 כאן: http://elecomp.cet.ac.il/elecomp/docs/75000504.pdf בסעיף א' איך אני בונה את המשוואות עם הXm? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני עובר דירה בעוד כמה ימים, וצריך להעביר ארגזים וארון בגודל בינוני.. אני מעוניין לשכור טנדר פתוח ולטפל בהובלה באופן עצמאי. חיפשתי ברשת שירותי השכרה של טנדרים והכל מוביל לאתרי הובלות בתשלום או השכרת טנדר עם נהג.. אני אשמח אם מישהו בקיא בנושא ויוכל להפנות אותי למקום הנכון.. תודה
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
-
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
צירפתי תמונה לכפכף הספציפי שאליו אני מתכוון...! המון תודה, חג שמח וכשר כמובן ! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני גר בחולון בקומה שביעית ולפני שעה הגיע אלי חרגול או ארבה או איך שאתם רוצים לקרא ליצורים המכוערים והמגעילים האלה... הוא בצבע ירוק אז לא ממש חשבתי שהוא ארבה אבל יש לי כנפיים והוא עף אז... האם גם אליכם זה הגיע? בסיני זו ממש מכה שאי אפשר לצאת אפילו מהבית... רק שלא תהיה עכשיו מכת בכורות :-\ יאללה כולם למרוח דם של עז על הדלתות ד"א, מה דעתכם על גידול ארבה בתוך צנצנת ואז למצא איזו אלמנה צבעונית או משהו מוזר ומפגר אחר ואז להזמין חברים ולהתערב מי ינצח? הכנסה די טובה! הלא כן?!
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אשמח להמלצות שלכם! תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הנה 4 לינקים לתמונת של המחשב שלי לפני השיפוץ הגדול שיחל בחופש חנוכה...(כרגע אין לי זמן..) wish me luck הטרנטה כפי שהיא ניראת מקדימה.... המחשב מבפנים...תראו איזה נקי אה ) מסך MAG DJ530 אחרי שיפוץ אינטנסיבי ושריפת הגלגלת ) בגלל זה היא אדומה... לתוספת המחשב הנייד שלי/של אחי... שווה שיפוץ אה?
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה אתם בטח זוכים את הסרטון הפלאשי "הערס" הוא "המלך" מאיפה אפשר להוריד את זה?
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לא מציע לכם להתגרות בי .. חחח.... http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1818857
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בזמן האחרון זה מתחיל לעלות לי על העצבים, פתאום ב4 בבוקר אני מקבל SMS "התחזית האסטרולוגית שלך..." או "הטיפ שלך להיום" וכל מיני חרטות כאלה. יש מצב שלחלקם באמת נרשמתי באינטרנט אבל כששולחים לי את זה לא מוצג מספר של השולח, או שמוצג מספר מוזר כזה שאין מה לעשות איתו. איך אפשר לבטל את העינוי הזה? ולגבי "שירותים" שלא נרשמתי אליהם, אני לא ממש עוקב, אבל לא יצא חוק כזה נגד דואר זבל שכלול בו גם הודעות SMS?
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מי בעד מי ולמה!!!! אני אישית לא יודע מה להחליט כי שתיהן טובות, מהירות ,ולא יודע מה עוד !!!!!! אבל אני קצת נוטה לEVO כי הוא מעוצבת יפה כזה ..... ולפי מה שאני יודע יש לה מעיין מע' חלוקת כוח בגלגלים למנהלים : לא ידעתי אם לפתוח את זה כאן או במדע וטכנו' אם יש צורך להעביר , העבירו
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. בכל הפעמים האחרונות שבהם הייתי צריך להגיש תלונות לפניות הציבור של אגד, ורציתי להגיש אותה בעילום שם, הם לא הסכימו להעביר את התלונה בלי השם הפרטי שלי ושם המשפחה שלי. כתוצאה מכך, היום כאשר רציתי להגיש תלונה, נאלצתי להגיד את שמי המלא לנציג פניות הציבור. אני רציתי להשאר בעילום שם, כדי לשמור על פרטיותי, ולמנוע את הגעת שמי לידי התקשורת, במקרה ויפרסמו כתבה לגבי אגד בתקשורת. האם פעילות זו נחשבת חוקית מבחינת החוק, לאסור הגשת תלונה בעילום שם? תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות תוכנה ללימוד תיאוריה, מישהו מכיר אחת טובה?
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
-
רציתי לדעת משהו. seedbox יכול להעלות רק טורנטים או שאני יכול להעלות עם זה קבצים לשרתים כמו Mega,fileflyer? כי אני רוצה להעלות קבצים ששוקלים עשרות GB לאיזה שרת הורדות (לא טורנט) ומהירות העלאה שלי היא נמוכה מדי. יש למשל תוכנה כזאת: http://z-o-o-m.eu שאפשר להעלות איתה למאות אתרים של מארחי קבצים (כולל fileflyer וכו') אז אם אני אתקין את התוכנה הזאת ב-seedbox, אני אוכל להעלות איתה קבצים לשרתים שארצה? תודה מראש. נ.ב אם טעיתי ו-seedbox קשור רק לטורנטים, אז קיים משהו שאני יכול לקנות שיעלה במהירות גבוהה ביותר קבצים לאתרים כמו Mega, Fileflyer וכו'? או שלא קיים דבר כזה?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני ממש גרוע במקצוע הזה. כבר מזמן סיימתי בית ספר ואני לא זוכר כבר איך זה לעשות בגרות.. זה ריאלי להתחיל ללמוד לבגרות בספרות 40 יום לפני הבגרות? -- בנוסף לזה, כמה אני צריך לקבל בבגרות בשביל להיות זכאי לבגרות?
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שתי שאלות שהטרידו אותי בסופ"ש: 1) איך מגיעים חתולים לשזפון? 2) למה בקבוק קולה, שרוקנו ממנו את הקולה, שטפו אותו במים ומילאו אותו מחדש 2-3 פעמים במים, עדיין מפיק 'תסס' חלש כשפותחים אותו?
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה הרשת הטובה (אמינה, זולה, איכותית...) ביותר לקנות בה מחשב?
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בום :lol: אללה הוא אכבר INDEED ... http://www.liveleak.com/view?i=3a7_1187501259 הובא מרוטר נט
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-