כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
למסיבה מושקעת מאוד דרושה תחפושת של חרדי-היכן ניתן להשיגה במרכז? שימו לב,מדובר בתחפושת המיועדת למסיבה של מבוגרים.... ועל כן היא צריכה להיות מאוד מושקעת מכל הבחינות. חשבתי אולי בכיוון של חברות שמספקות תילבושות להצגות תיאטרון וכיוצא באלו. אבל אני לא מבין בזה כלום. רעיונות יתקבלו בברכה.... אגב,תמיד אפשר לקפוץ לבני-ברק ולרכוש את מה שצריך... אלא מה,זה יוצא סיפור יקר למדיי ולכן אני חושב יותר בכיוון של שכירת תחפושת מאשר רכישה.........,שהרי אין לי שום כוונה לחזור בתשובה
-
- 25 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
אחד הקטעים החזקים שלי- תגובות בבקשה היי חברים. אני כבר יוצר מוסיקה להנאתי מיזה 6 שנים כבר.. לא לקחתי את זה יותר רחוק מאשר חובבנות אבל את זה אתם חייבים לשמוע לינק:http://youtu.be/wy5-bTrO6vU אשמח לשמוע את דעתכם על הטראק, הקטע נקרא: KOBrA - Muj'da The Princess יום טוב קובי
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
על איזה יחידה מדובר? מה יהיה שם? צריך לבוא עם ידע לפני? אם כן איזה? פשוט אין שום פירוט..
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני מנסה לצאת ממטאל כבר כמה חודשים, אבל לא הצלחתי להתחבר לשום ג'אנר כמעט. הדבר היחידי שאהבתי הוא השירים של Enigma... אני לא יודע בדיוק לאיזה ז'אנר הם נכנסים, אבל אפשר המלצות על להקות/שירים שדומים להם ובאותו סגנון? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הדיון הזה נועד להגיד מה אתם שונאים ומה מעצבן אותכם במערכת ההפעלה שלכם /כל מערכת הפעלה אחרת / שהיתה לכם אני מדבר רק על דברים שהם DEFAULT במערכת ההפעלה - איך שהיא באה מראש אחרי שסיימתם את ההתקנה. חלק מהדברים זה בדיעבד/ בהשוואה כי אני אוהב את הTASK MANAGER לאללה ולא היה אותו לפני WIN2000 אני אתחיל : DOS הכל צריך לכתוב ואם שכחתי לשים DOSKEY זה מעצבן אחושלוקי להתחיל לכתוב מחדש והHELP מסורבל - טוב נו ככה זה כשאין GUI - (ממשק גרפי) 95 זה היה מזמן אני כבר לא זוכר מישהו זוכר /יודע? 98/ME קורס כל הזמן מסך כחול - BSOD לא מאובטחת - בקושי! NT הגלגלת בעכבר לא עובדת!!! אין תמיכה בUSB בכלל! 2000 אני שונא כשהמחשב עולה יש את ההודעה הזאת: .....at least one…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברס תודה מראש [משהו לנוער... חוץ ממלצרות]
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי קובץ של 2 וחצי ג'גיה וwinrar אומר שהוא פגום ומציג רק שתי קבצים מקובצים של 100 מגה..ניסיתי לעשות repair archive אבל הוא אומר שאפשר לתקן רק קבצי rar וzip איך אני יכול לתקן את הtar הזה? עריכה: זה בגלל שהמשכתי אותו משתי מקורות שונים...יש אפשרות "לחלץ" את הקבצים שאני צריך?
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני מנגן בערך ארבעה חודשים יש לי איבנז אי אקס כשאני מחליף פיקאפים עם הסוויטצ' אפשר לשים לב שהסוויטצ' דפוק ושצריך לשחק איתו טיפה כדי שיוכלו לשמוע אם אני מחליף פיקאפ אני מעוניין להחליף את הסוויטצ' (וגם את מתג ווליום והטון הם גם טיפ טיפה דפוקים הזדמנות להחליף גם..) איך אני עושה את זה? הגיטרה זה -האמבקר סינגל באמצע והאמבקר ההוראות האלא מתאימות? http://www.shredguitars.com/showthread.php?t=31910 ואיך אני בכלל מגיע אלייהם? אני צריך להוריד את הפיקגארד? (חשוב להדגיש שאני מעוניין לעשות את זה בעצמי... אם אתה רוצה לעשות משהו בצורה טובה עשה זאת בעצמך..) ורציתי לדעת גם מה זה FOOTSWITCH להלן http://accessories.musiciansfriend.com/product/Boss-FS6-Footswitch?sku=421384 ואיך הוא בדיוק …
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אין פה סובלנות כדי לעזור לבן אדם אני מבין אז אני אסביר את עצמי.. שמעתי שקיימת פרוצדורה של החלפת תאריכי גיוס..אני מתגייס במרץ ואני מאוד רוצה נוב'..$$ אם יש 2 אנשים שמוכנים לזה שידברו איתי בפרטי.. ובשביל הדיון ..שלא ינעל את זה עוד מנהל חסר סובלנות.. מה אתם חושבים על גיוס מרץ? איסיקיו שלי: 238793795 פלא' : 0505578975
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי שאלה ואני אשמח נורא אם תוכלו לעזור לי. אני עובד בתור טכנאי מחשבים וניתקלתי בבעיה שקשורה למחירון. מצד אחד כולם גובים "גלובלי " ואם אני אגבה גלובלי ( 250 למשל ) על כל העבודה "מערכת הפעלה אנטי וירוס...וכו' " אני אפסיד זמן וכסף. מצד שני אם אני אעבוד לפי שעת עבודה זה ירתיע לקוחות יגידו "זה ימרח את הזמן כדי להרוויח כסף " אז מה האופציה הטובה ביותר ? כרגע עברתי למחירון לפי שעת עבודה שזה אומר...120 חצי שעה ראשונה וכל חצי שעה נוספת 60 שזה יוצא 180 לשעה ראשונה. וכל שעה נוספת 120 ( 60 + 60 ). ואז אם מערכת הפעלה לוקחת בין שעה לשעה וחצי המחיר סביר ולא בשמיים ואז על תוכנות נוספות כמו אנטי וירוס או OFFICE אני יכול לגבות על המשך זמן עבודה. **אני חייב לציין שכל…
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
משהו בסגנון של: Pakito - - Moving On Stereo PAKITO-living on video משהו בסגנון הזה שכיף לשמוע.. אם אפשר בלי שירים בסגנון של סקאזי למה אני לא כל כך אוהב תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ורסצ'ה איטליה... פשווט הביאו לי אחת ויש לה מאחורה את התוית של ורסצ'ה האמיתית כביכול עם מידה והכול ובצד מאחורה [בתוך החולצה כאילו] יש כזאת תוית גם עם הדגם ופרטים נוספים [כלל ההוראות של הכביסה וזה...] גם רשום שזה יוצר באיטליה תודה מראש :-*
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
השאלה הנשאלת ב HWZONE:... אז מי צם? אני בחרתי ב 5.. ;D
-
- 89 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי נמצא כרגע בארה"ב. הוא יצא עם נייד של סמסונג והמסך התקלקל, לכן הוא שוקל לקנות מחשב חדש, אך הוא מעוניין לחזור/להחזיר את הסמסונג לארץ כדי לתת אותו לאחיו שיקח עליו את תיקון המסך. השאלה היא בנוגע למכס, האם הוא יכול לחזור עם שתי המחשבים ? או שעדיף לו לשלוח את הסמסונג בדואר לארץ ? כדי להימנע משאלות מיותרות.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נגיד אני רואה איזה סרט אז התרגום עובד אפילו שהוא לא ב sub 1 או sub 2 [כמו בwindows media player] ושאני מוסיף תרגום אז אני רואה אותו פעמיים... אולי נגעתי במשהו לא יודע כי לפני זה לא היה לי את זה , וכול פעם אני צריך לשונות את השם של התרגום שלא יהיה כמו השם של הסרט. מישהו יודע איך מסדרים את זה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם המסמך כתוב בלשון נקבה בשל מקוריותו בלשון נקבה, אך מכוון לשני המינים. מצאתי את מה שאתם הולכים לקרוא במהלך אחד משיטוטי ברשת, ובדיוק כמוכם עכשיו, נתקלתי במאמר הזה במקרה. המאמר מספר על זה שאנו יכולים להרוויח כסף, הרבה כסף, בתוך שבועות קצרים, ועם השקעה בסיסית של רק 6$ או 30 ש"ח + 6 בולים. המחשבה הראשונה שלי הייתה שזו הונאה, אמרתי לעצמי, "כן, בטח..." הייתי סקפטית, אבל כמו רובנו הייתי גם סקרנית והמשכתי לקרוא. היה כתוב שם, שאם אשלח 1$ או 5 ש"ח לכל אחד מ 6 השמות והכתובות שהיו רשומים במאמר, אוכל לעשות אלפי דולרים בזמן מאד קצר. בנוסף צריך להוסיף את השם ואת הכתובת שלך כמספר 6 בתחתית הרשימה ולשלוח ל300 קבוצות דיון( ברשת ) יש בערך 500,000 וזה פותח אפשרות לשוק די גדול, לא…
-
- 7 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לערוך סקר רציני ומעמיק לגבי המחיר הממוצע שהישראלי משלם. כול אחד בתורו,ירשום פחות או יותר כמה הוא משלם בממוצע בחודש לחברת הסלולר שלו+איזו חברה ובאיזו חבילה הוא נמצא. למשל: אני נמצא בחבילת סטודנטים: משלם דמי מנוי בסה"כ 12 ש"ח בחודש+עלות מכשיר +תשלום אינטרנט בסה"כ 17 סה"כ החשבון שלי נע בין 150 ל200 במקרה הגרוע. אני לא מצוי בבנק דקות או בהתחייבות כולשהיא כלפי חברת הסלולר שלי שהיא סלקום. אם כול אחד יוכל לעשות כמוני,אני רוצה לברר כמה הישראלי בממוצע משלם לחברות הללו. אני למשל לא מוכן לשלם יותר מ150 ש"ח בחודש ותמיד מנסה לקצץ בתשלומים הקבועים שאני משלם להם. לאחרונה שמתי לב שאורנג',סלקום וגם פלאפון כולם עברו לפלטפורמה של בנק דקות: שלם תשלום חודשי קבוע בגובה של 150+…
-
- 31 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
כנראה בתחילת החופש הגדול אני קונה מחשב חדש אני גר בכפר סבא ואני לא יודע מאיפה לקנות מחשב! אני לא יכול לנסוע רחוק לראשון או למקומות אחרים, אני מבקש רק באיזור של כפר סבא/רעננה/הוד השרון. בינתיים החנויות הכי "נורמליות" הם KSP ואייבורי ברעננה. אני יותר נוטה לקנות בKSP אבל גם עליהם שמעתי רעות. מקווה שזה הפורום המיועד להודעות כאלה... תודה
-
- 20 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
אני צריך לדעת כדי לתזמן שארועים חשובים לא יפלו לי על אותו ימים של הבגרויות... זה יכול להיות מאוד לא נעים אני מתכוון למועדים של בגרויות במועדי קיץ
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
חחח משהו שם לב לדגל למעלה מאחורי הלוגו של hw ךםך רק עכשיו שמתי לב
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אז כמו שאתם בטח יודעים יום שני הוא לג בעומר. תכננו חברים ללכת לים ככה לעשות על האש. השאלה שלי היא כל עווד אנחנו לא עושים מדורות וכו' לא יכולים לעשות לנו בעיות וכאלה נכון? אז מה אתם עושים בל"ג בעומר? שתפו אותנו
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
http://www.ctrl.co.il/ctrlm/HomePageContents/movie/UpLoadfile/F3135_kofzma.mpeg *לקחת את הלינק ולטעון לחלון אקספלורר נפרד.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך עושים פרצופים במקלדת????
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-