כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אז ככה,למי שכבר הספיק לשמוע ומי שלא (וזה לא ממש מפתיע לאור חוסר הפרסום של משרדי "לאן" ) הוזזה הבמה למתחת ליציעים 11-13 ראו פה: http://www.mako.co.il/music-news/local/Article-9158409ee3aa821006.htm&sCh=f6750a2610f26110&pId=786102762 כפי שאתם יכולים לראות,מחקו לגמרי את היציעים וכל האנשים שקנו כרטיסים ב-400-450 שקל נהנים מהסילבר רינג ויורדים לשם ! עכשיו אני בתור אחד שקנה לסילבר רינג,נדפק פעמיים! גם קניתי ב-50 שקל יותר מכולם,וגם אני יהיה בצפיפות אוכלוסין מטורפת בגלל שמורידים את כולם לדשא! אני חושב שזה ממש לא פייר וזאת עילה מספיקה לתביעה ייצוגית ענקית נגד "לאן" מה אתם אומרים על העניין ? ועוד דבר- הבנתי שיהיה בעייתי להכניס מצלמות דיגיטליות להופעה..זה נכון? כול…
-
- 42 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, חג גבינה לבנה שמח לכולם! יש המלצות לחנות מחשבים אמינה (וזולה?) באזור גוש דן (ת"א - גבעתיים - רמת גן - הרצליה) לקנייה של מס' רכיבי חומרה כגון הארדיסקים, כוננים, כרטיס מסך וכו'? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הבנתי שזה לא אפשרי לעשות forward מדואר של וואלה לדואר של ג'ימייל אבל ישנה אפשרות לעשות autoreplay. מישהו מוכן לעזור לי איך עושים זאת? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אוהבים את ג'סטין !?!? http://www.youtube.com/watch?v=9gav8zsR8KY
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כבר יום שני ברציפות האתר ( thepiratebay.org ) לא מגיב... מישהו יודע מה קרה ?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, מכיוון שאני לא הייתי הרבה בים המלח, השאלה שלי על איזה חוף בים המלח אתם ממליצים? רצוי שהחוף יהיה בחינם או במחיר סביר, כי אנחנו מגיעים קבוצה של אנשים.. וכמובן נקי,איכותי, עם בוץ... אנחנו מתכוונים להשיאר בחוף מהבוקר עד הצהריים, אנחנו=משפחה=מבוגרים וילדים בני 18+ תודה לכולם..
-
- 5 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
ביום שלישי ה25 למאי תערך הבגרות במתמטיקה. שעות הבחינה: שלוש יח"ל: 001 מ 18:00 עד 19:15 הארכת זמן עד 19:34 002 מ 13:00 עד 14:30 הארכת זמן עד 14:53 003 מ 15:30 עד 17:15 הארכת זמן עד 17:41 ארבע יח"ל: 003 מ 15:30 עד 17:15 הארכת זמן עד 17:41 004 מ 13:00 עד 14:45 הארכת זמן עד 15:11 005 מ 18:00 עד 20:00 הארכת זמן עד 20:30 חמש יח"ל: 005 מ 18:00 עד 20:00 הארכת זמן עד 20:30 006 מ 15:30 עד 17:30 הארכת זמן עד 18:00 007 מ 13:00 עד 15:00 הארכת זמן עד 15:30 שאלות וטיפים לפה!! אני עושה את 006 ו007 בהצלחה לכולם! ערן.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אז חזרתי מחו"ל בין התאפסות להתאפסות (יש למישהו להציע לי עבודה ל4 חודשים?) אני עושה קצת סדר יש ברשותי עודף גדול של כבלים, כונני CD ורכיבים דומים שמצטברים עם כל שדרוג של מחשב והחלפת חלקים\ציוד היקפי. האם מישהו מכיר גוף או מוסד לא מסחרי (בית ספר, ספריה, בית חולים, אנערף) שכל מיני חלקים כאלו יעזרו לו? אני מעדיף לא לזרוק חלקים כאלה, אומנם אין לי צורך בהם, אך עדיין יש להם שווי כספי מסויים (גם אם כמה שקלים), אבל עדיין זה משהו, וגם עם כל המגמה הירוקה וכו' עדיף לגלגל ציוד תקין מאשר סתם לזרוק, בדומה לרעיון שמניע את www.agora.co.il כמו כן, מה אפשר לעשות עם סינקים של סוקט 478 וA?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כחודש רכשתי חלק מסויים למחשב ב-200$. הזמנתי ממוכר בעל אלפי דירוגים מעולים מהונג קונג. נתחיל בזה שהוא שלח מוצר בשווי 200$ בלי מספר מעקב. המוצר לא הגיע מספר שבועות וכבר התחלתי לחשוב על הגרוע מכל. שלחתי לו מייל ורק כעבור מספר ימים קיבלתי תשובה. מסתבר שהמוצר חזר מסיבה לא ברורה והוא צריך את הכתובת שלי כדי לשלוח פעם נוספת. (סביר להניח שהוא לא רשם נכון את הכתובת) אמרתי לו שאני לא מוכן לחכות חודש ואני מסכים לא לבטל את העסקה בתנאי שישלח את החבילה במשלוח אקספרס על חשבונו. (חבילה שוקלת בקושי 1.5 ק"ג, לא יעלה לו הרבה ובנוסף שילמתי 20$ משלוח בפעם הראשונה ככה שהוא כמעט ולא יפסיד). מאז חלפו מספר ימים ואין ממנו תשובה. בצהריים שלחתי לו מייל בו כתבתי בדיוק מה אני חושב עליו ואני דורש ב…
-
- 17 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
השנה יצא חוק חדש שיש רק יום אחד חופש לפני מתכונת. שזה כמובן פיגור כי בד"כ למתכונת לומדים יותר מבגרות(בבגרות אתה מכיר את החומר יותר טוב) רציתי לדעת אם בבצפר שלכם נותנים יום או יומיים, כי בבבצפר שלי נותנים יום אבל בבצפר של חבר נותנים יומיים והם לא לומדים אחרי התכונת (אנחנו כן) ?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום משהו יודע מה הם זמני הבגרות מחר בשאלונים C,D? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יכול לזהות את השיר הזה? האיכות לא משהו כי הקלטתי בסלולר מהרדיו אבל נראה לי שאת החלק החשבו של השיר שומעים טוב תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
משעמום גרידא חיפשתי את השם שלי בעברית בגוגל ואז עלתה אנקדוטה מעניינת. אתר חרדי העתיק ופרסם את החדשה שלי על McAfee מייד אחרי ביקורת על פסיקת רב כולשהו ועוד מאמר מ-NetChief יפה שיש מקור, אבל עוד לא נתקלתי בתופעה כזאת... זהו, התורה התחילה לשעמם ? http://sites.google.com/site/praktish/articles/Interesting
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
ניסיתי לעלות כל מיני בולשיט שהכנתי וזה פשוט לא ניפתח ורק שהרצתי במצב אקספלורר זה נפתח ממש מוזר לא היה לי אף פעם בעיה כזאת באתר בפירפוקס מה אתם אומרים בעיה בשרת של יוטיוב או עדכון גרוע של פירפוקס (אני מאפשר עדכון אוטומטי )
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מישהו יודע מה ההשפעות של הקרפטונייט הכחול?? לא ממש הבנתי את זה..
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים, ידוע למשל, שהרבה חנויות בארץ מוכרות אוזניות cx300 מזוייפות. באיזה עוד רכיבי חומרה ידוע לכם שיש זיופים וצריך להיזהר לפני שקונים? אני חושב שאם תיתנו אינפורמציה על המוצרים המזוייפים שנפוצים בארץ זה מאד יעזור לכל החברים וגם לאנשים הפשוטים ש"נופלים ברשת הזיופים". תודה מראש וכל הכבוד על האתר המקצועי.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
תמיד במבחנים אני ניתקע כזה בשירת פתיחה ואז מתחיל לאבד זמן ואני לא מוצא את המילים הנכונות. אז אם למישהו יש רעיון איך לנסח ככה את תחילת הפיסקה (של הפתיחה או האמצעית או סיום - הכל יעזור) ויש לו ניסוח טוב או משהו זה ממש יוכל לעזור לי מחר בבגרות... תודה ושיהיה בהצלחה לכולם מחר
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי לא חובה לעשות ביטוח צד ג' לדוגמא אבל לא הבנתי איזה סוג של ביטוח אני כן חייב לעשות?(אני גם לא ממש יודע סוגי ביטוח יש האמת) וכמה זה יעלה על מכונית ישנה שנתון 90~ אשמח לעזרה בנושא
-
- 16 תגובות
- 11.5k צפיות
-
-
השאלה בכותרת.
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
איך זה בהשוואה לבזק או אורנג? יש תוכנות אחרות בתחום?
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
שלום, כל מי שרוצה הזמנה לאתר DROPBOX.COM שירשום פה את האימייל שלו זה שירות שנותן לך לאחסן עד 2GB בשרת שלהם , עם תוכנה ,בחינם פשוט לגרור לתיקיה או לשתף תיקיה וזה שם , אפשרי לשימוש עד מספר מחשבים בו זמנית
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, יש איזה כתובת שמסרבת להימחק. יש אפשרות להוריד מרשימת התפוצה באופן ידני דרך האימייל של גוגל?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
כבר פעמיים שזה קרה: אני מתעורר לקול נפץ שנשמע בבית. מסתבר שנזרקה אבן דרך החלון במרפסת, שברה את החלון ועוד כמה עציצים בדרך. בפעם הראשונה הזמנתי משטרה שכמובן לא עשתה כלום. בפעם השניה(אחרי כמה חודשים) החלונות נופצו אבל לא היו כלום בתוך המרפסת, וגם אז הם לא עשו כלום. לא ברור מי עושה את זה ומה המטרות שלו-אני לא מסוכסך עם אף אחד והמקום שאני גר בו נחשב לשקט מאוד. אני גר מקומה שלישית אז המקום היחיד שיכולים לזרוק ממנו משהו זה מהבניין הסמוך (הבניינים קרובים מאוד). האנשים שגרים בבניין הסמוך לא נראים כמו אנשים שיעשו את זה אבל מי יודע... ותמיד יש אפשרות שמישהו שלא גר בבניין פשוט עלה על הגג וזרק משם. האם זה חוקי להתקין מצלמה על אדן החלון שלי שתצלם כל הזמן את הבניין הסמוך?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אין פה פואנטה או שאלה, פשוט שמחה על ההרגשה הנעימה שאני חש לחיות בעידן של מחשבים ביתיים מהירים. אחרי שביטלתי את הטלוויזיה של HOT בביתי (מי צריך לשלם ל-HOT כ-3,500 ש"ח בשנה על ערוצים ריקים מתוכן ?) התחלתי לצפות בסדרות. ראיתי את כל אלו: Prison Break The Sopranos Sliders Dexter The Big Bang Theory How I Met Your Mother Breaking Bad היום הגיעה תורה של Deep Space 9 שבילדות ראיתי פרק פה, פרק שם ואז הפסיקו לשדר אותה בחינוכית 23 דווקא בפרק הכי מותח לפני ההתקפה על DS9. אז מצאתי אותה אצל חבר על DVD מכווץ לפורמט RATDVD שהוא גיבה לפני שנים כשהתוכנה עוד הייתה בפיתוח(שהופסק מאז). הפעם האחרונה שנאלצתי לפענח ככה פרקים מגיבוי, היה לי מעבד E2140 אז חשבתי שייקח לי כמה שעות לפענח קובץ 1GB ל 4…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-