כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,556 דיונים בפורום זה
-
-
יש תחרויות דביליות לגמרי, אבל יש תחרויות סבירות. השתתפתם פעם?
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
לפי החוק מרגע שבו קבלת את הת. זהות אתה מחוייב לשאת אותה עליך. אני באופן אישי לא נושא תעודת זהות אלא רשיון נהיגה. התעודת זהות מאוד מגושמת ובקושי יכולה להכנס לארנק. האם תעודה מזהה כלשהי כגון רשיון יכולה להוות תחליף לתעודת זהות? האם קרו מקרים שבהם אדם נעצר על אי נשיאת ת. זהות? "תושב שמלאו לו 16 שנים חייב לשאת עמו תמיד תעודת זהות ולהציגה בפני קצין משטרה בכיר, ראש רשות מקומית, שוטר או חייל במילוי תפקידם, כשידרשו זאת ממנו." "העובר על הוראות חוק זה, דינו קנס 5,000 שקלים, ובלבד שלא יועמד אדם לדין על אי הצגת תעודה אם תוך חמישה ימים לאחר שנדרש לכך הוצגה התעודה לפני מי שדרש את הצגתה, או לפני שוטר בתחנת המשטרה, ונקבעה זהותו של האדם על פיה; נקבעה זהותו כאמור, יינתן לו, על פי דרישתו, …
-
- 19 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
[poll] [opt] ועוד איך! הייתי רוצה נקמה! [/opt] [opt] שומר טינה - אבל אין לי כוונת זדון... [/opt] [opt] לא שומר טינה [/opt] [/poll]
-
-
זה פשוט מדהים כמה שאנשים נואשים!! http://img155.echo.cx/my.php?image=p51300197np.jpg ומאחורי הצד הזה של הדף יש עוד צד שמלא בתיאורים על האישיות של הבן-אדם ועוד חרא. O_0
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
גוועלד, חצי שנה עד הפרק הבא! (פרק 8 של העונה ה-11)
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני די חובב לא קטן של מד"ב ואני גם אוהב לקרוא ספרים (לא יותר מדי ספרים , במידה הנכונה ) . הספרים שקראתי עד עכשיו והושפעתי מהם הם : חולית , כופרי חולית ובית הלשכה חולית . המרכבה שאותה אני קורא עתה , ספר מאוד מרתק , קראתי אותו ולא שמתי לב לזמן על היום הראשון הגעתי לעמוד 175 , ישבתי וקראתי אותו במרפסת ופשוט לא שמתי לב לזמן . הספר עצמו מאוד מורכב ונותן לכם לחשוב הרבה . חלק יחשבו שזה רק עוד ספר מד"ב חלק יאמינו במה שהוא אומר וחלק לא . מומלץ בחום . עוד ספרים שקראתי או שאני קורא עכשיו שר הטבעות :אחוות הטבעת שר הטבעות : שני הצריחים הארי פוטר ( אל תצחקו , קראתי את זה שזה יצא ואז הייתי בכיתה ו' בערך והייתי חייב להמשיך לקרוא :-\ ) ספר טוב אבל לא מתקרב במידת המידע וההרפתקה לשר הט…
-
- 71 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אתם רואים מצב שיום אחד מיקרוסופט תתבע את כל אלה שהיא גילתה שיש להם XP לא חוקי?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני אישית מאוד שמח מיזה כי היא החברה הכי דפוקה מי 3 הזכיניות ואפרת ריטן מיצתלמת הרבה יותר טוב מירדנה הרזי (בתוכניות בוקר) אני מקווה שניראה תוכניות יותר טובות בערוץ 2 הכשיו שהיא ניזרקת
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום תגידו...אתם שמים לב להבדל משמעותי בין גרסאות 64 ביט ל32 של VLC ו-winrar?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפתע צדע את עיני הגדרה "בירתה של אשור".... LOL :silly: :jump: :jump: :jump: לא יודע מה איתכם אבל אותי זה הצחיק! מי שלא ראה Monty Python and the Holy Grail לא יבין כלום
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נסעתי לעבודה למשמרת הלילה בנטוויז'ן. כשהתקרבתי עם המונית לצומת מקסים בחיפה היה לפנינו ג'יפ שראיתי משהו עף ממנו. לא ייחסתי לזה חשיבות באותו רגע. כשהתקרבתי לחפץ שהיה על הכביש הזדעזעתי. אדם גוסס שכב לפניי. יצאתי מהמונית והזעקנו אמבולנס מהג'יפ נשמעו צרחות אדירות של בחורה ועוד גבר יצא מהג'יפ והסתכל כל האדם שמוטל הכביש. מצבו היה אנוש. פרפורי גסיסה. כשראיתי שאין עוד משהו שנותר לעשות נכנסתי למונית והמשכתי לעבודה. אדם נהרג, 2 משפחות נהרסו- שלו ושל הנהגת שהרגה. היות והייתי שם אני יכול להגיד לכם שאשמה כנראה שלו- הוא קפץ לאמצע הנתיב לא במעבר חצייה ומי שגר בחיפה יודע כמה מהר נוסעים שם. אבל בכביש אין צודק ולא צודק. יש אנשים חיים ויש מתים. זה השורה התחתונה.לראות את המוות מול העינ…
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
:'( :'( :'( :'( :'( :'( אתמול בחמש אחרי הצהריים הלכנו עם אמא למכולת ובדרך ראינו שהגן שלנו סגור. הנדנדות עומדות בין העצים הגבוהים והפרחים כאלה נמוכים ובלי צבעים כי הגן שלנו סגור. קוביות נרדמות מסודרות בסל ואין שם אף ילד שיבנה מהן מגדל. אין שם אף גננת שתגיד מה מותר ומה אסור וכל הספרים מסודרים על המדף כי אין מי שישמע סיפור. קוביות נרדמות מסודרות בסל ואין שם אף ילד שיבנה מהן מגדל. הנדנדות עומדות בין העצים הגבוהים והפרחים כאלה נמוכים ובלי צבעים. אתמול בחמש אחר הצהרים הלכנו עם אמא למכולת ובדרך ראינו שהגן שלנו סגור. תגובות : פשוט מדהים! אין מילים... אני שמחה ! פשוט מאושרת מהיצירה הזו זה קצת מחרמן אותי. חי, חי :bunny: תהרגו אותי וזהו... לא יוד…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל הדרך היה איכותי, מתוחכם וחד. פתאום הפרק האחרון וכל כיוון העלילה הופכים לפאקינג סרט טורקי. הכל נגמר רע. דברה בקומה ודקס מטביע אותה, קווין הרוס מדיכאון, האנה הכוסית מילניום הזו נשארת לבד עם האריסון ודקס עובד לבד בפיזדנחוי... אשכרה כל הבוקר כבד לי על הלב...
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם למי שלא יודע עד אתמול במשך 3 ימים היא 18% הנחה על מסכי הLCD רציתי לדעת מי ניצל את זה? אני רכשתי אתמול 2 מסכי 971P ב1475 ש"ח כל אחד!!! עשיתי בדיקת פיקסלים, לשניהם אין פיקסלים שרופים. אני מאושר ;D אכן מסכים דיי טובים. מה אתם קניתם?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול ב6 וחצי, חבר של אמא שלי נהג, אמא שלי קדימה אני אחותי הקטנה ואח לי הקטן נסענו מאחורה. היינו בדיוק בכיוון לעשות בדיקת עיניים לרישיון נהיגה. החבר לא נתן זכות קדימה בצומת, ואישה שנהגב בכ70 קמ"ש נכנס בנו, בדלת השמאלית מאחורה. אני ישבתי צד ימין, כנראה הראש שלי עף ימינה, נחתכה לי הגבה לאורך כמעט לגמריי הכל היה דם. תוך שניות התאספו איזה 50 איש. האמבולנס לכך אותי לנהריה, בדרך הוא אמר לי שיש לי חתך עצבני שם. בסוף הגעתי למחלקת עיניים, 20 הרדמות מקומיות, ואז תפרו מבפנים ואז מבחוץ. למזלי העין לא נפגעה, ואני מקווה שלא תישאר צלקת רצינית. לחבר של אמא שלי ישללו תרישיון כנראה לשנה, ואז הוא יצטרך לעשות טסט מחדש וגם לשלם קנס, כי הוא היה בשנתיים תנאי.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש אתר שיכול לומר לי מי נמצא מאוחרי מספר סלולרי מסוים? אני יודע שהאופציה ההפוכה (איתור מספר על פי שם וכתובת) לא אפשרית דרך האינטרנט, אך האם אפשרות מתן פרטים כמו שם וכתובת לפי מספר קיימת?
-
- 13 תגובות
- 90.4k צפיות
-
-
אוקי, אז היום נכנסתי לאתר, עדכנתי פרטים - הכל טוב ויפה. נכנסתי לקטגורית "קולנוע", מצאתי את הקולנוע הקרוב לביתי, ראיתי שרשום שזה תקף בכל ימות השבוע כולל מוצ"ש - רק להציג תעודה - יש, אין בעיה. אפילו ראיתי שאפשר לאסוף את הכרטיסים בתחנת דלק שקרובה אליי - נהדר. מה שכן, הם לא רשמו אם אפשר להכנס אך ורק עם תעודה, ז"א, חברה שלי לא תוכל להכנס איתי במידה ואזמין לה כרטיס? לא נשמע לי הגיוני, אבל שווה לברר לפני שאני מזמין. בנוסף, לא רשמו תוך כמה זמן זה זמין - אני רוצה להיום בערב, האם הכרטיסים יהיו "מוכנים" עד אז?
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מישהו התנסה פעם בקנייה מהאתר? דגש על מכירות פומביות, משמע "מכרזים" האם הגשתם הצעה נמוכה וזכיתם וקיבלתם את המוצר בסוף? איך הפרוצדורה? היו בעיות/טענות/מענות? שווה לעשות איתם עסקים? או שהכל עבודה בעיניים ?
-
- 25 תגובות
- 18.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אין כבר את הפורום שנוגע לאתר אז לכן אני כותב את זה פה. בשבועות האחרונים כניסה לאתר HWZONE או לפורום שלו גורמים לקריסה של האינטרנט אקספלורר. אני משתמש גם בפיירפוקס ששם זה לא קורא אבל מעצבן שכשאני נכנס מ-IE האתר קורס. אני לא יודע אם זה רק אצלי ככה או שאצל עוד משתמשים, אבל רק רציתי להביא את זה לתשומת לבם של מנהלי האתר.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-