עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני סקרן: מישהו זכה או סתם פרסומת?

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  2. כשאראגון וכוחותיו מגיעים לשער של מורדור (כדי ליצור הטעיה) הם רכובים על סוסים. אך שחוזרים לסיצנת הקרב עצמה - הסוסים נעלמים באורח מסתורי וכל הכוח שהיה רכוב על סוסים נלחם על רגליו. כל הסוסים נעלמו! כאילו הם צילמו את הסיצנה עם הסוסים ואח"כ ויתרו עליהם בקרב עצמו... ואמרו "אה... מה זה משנה... אף אחד לא ישים לב"

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שהצליל שלהם מדהים. הרגע ראיתי את זה: יש שם המון כלים לא מוכרים, אני אשמח עם מישהו יוסיף.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by simonsix,

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני זוכר היה פעם איזה דבר כזה, בוחרים נושא או תמונה וצריכים לשחק איתה וכל אחד שם פה את התוצאה שלו... נגיד חתימות או משהו על איזה סרט/משחק חדש או סתם כל דבר משהו משעשע (זאת לא באמת תחרות כל הקטע זה השתתפות ) מישהו רוצה? אם כן תבחרו נושא / תמונה ויללה נעשה משהו ... או כמו בפורום עיצוב YOU"LL LEAVE ME HANGING :'(

• 55 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. שלום, אני מחפש באופן דחוף טכנאי מחשבים ביהוד. המחיר לא חשוב כרגע - הבעיה דחופה וחייבים לסדר אותה. אני צריך טכנאי מנוסה, אחראי, מקצוען, שיודע מה הוא עושה ואינו נרקומן. הנקודה האחרונה חשובה במיוחד, על היתר (נסיון, אחראיות, מקצועיות וכו') אני מוכן להתפשר. אם אתם מכירים כזה, אשמח לשמוע. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by hell,

אני בן 16 גר ביוקנעם עילית מקום הכי שקט בארץ ואין כימעט חנויות איך ילד כמוני יכול להרוויח כמה גרושים?

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. אם קניתם בעבר מהחברות האלה ואתם מכירים אני צריך את החוות דעת שלכם...

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  9. Started by IG,

http://www.albinoblacksheep.com/games/hidethefart תהנו

10. Started by ccc,

אומרים לי תביא את המכשיר שלך, תקח חדש ממבחר של איזה 5 סלולרים ועוד תקבל 10 שקל החזר כל חודש... אני מניאק אם הם לא לוקחים איזה סכום סמלי של איזה 900000 שקל... מה התנאים? יש לי סלקום כבר איזה שנה ומשהו.. ואני מדבר ב150 שקל ~~~ בחודש

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  11. מעבד פנטיום 4 3GHZ זיכרון 512 כ.מסך FX5200 תודה רבה לעונים.

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  12. Started by Born2Kill,

אשמח שתגידו מה עדיף מבחינת יחס לעלות/תמורה. הצעה של בזב"ל - אינטרנט 30M (ללא גיימר) ב-40 ש"ח. הצעה של נטוויז'ן - אינטרנט 30M (עם IP GAMER) ב-35 ש"ח. אני שם דגש על הורדה 'בריאה' ופינגים נמוכים.

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  13. Started by Azmodan,

אני מנסה להגיע לאתר של זירוקס ישראל וכל מה שאני מעלה זה כתבות ארכיון מאתרים אחרים. מישהו יודע מה כתובת האתר?

• 3 תגובות
    • 6.5k צפיות
  14. שלום אני עולה מכיתה י' ליא' בשנה האחרונה הייתי במגמות של כלכלה ופיזיקה עכשיו אני מתלבט האם לעבור מפיזיקה לביולוגיה ורצתי לשמוע תגובות הערות והארות שלכם בנושא (אלה שסיימו או עומדים לסיים תיכון) אני יושב עכשיו בפיזיקה על 80 מה שרציתי לדעת זה האם פיזיקה באמת פותח לך את דלתות גן עדן לאחר התיכון או שגם ביולוגיה נחשב למקצוע איכותי כמו פיזיקה? בנוסף רציתי לדעת האם כדאי שאני יהיה בביולוגיה וישב על 90+ או שאני ישאר בפיזיקה וישב בערך על 80 85? כדאי להביהר שאני לא עומד להיות פיזקאי או ביולוג אז זה לא פקטור ואם כבר פתחתי נושא האם למישהו יש המלצות לאוטוביוגרפיה מעניינת?

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום, אני עושה היום את צעדיי הראשונים באיביי בתור קונה. ישנו פריט מסוים שאני רוצה. מחירו כ 60$. רכשתי היום ויזה נטענת ואני מעוניין לפתוח חשבון פייפאל. רק מה? עכשיו קראתי שמעבר לעמלות שאני אשלם רק להעביר את הכסף מהכרטיס לפייפאל, אני גם לא יכול לשלם למוכר את 60 הדולרים בשער של 60X3.55. ושבעצם המחיר יותר גבוהה, ושפייפאל לוקחים עמלה גבוהה על המרה. האם בכל זאת יש דרך לשלם כמה שפחות שקלים? מה אתם עושים? אין אולי איזו אופציה אחרת (בטוחה) לקניה, חוץ מפייפאל? אולי יש אפשרות להעביר כסף מהכרטיס לצד שלישי, שהוא ימיר את השקל לדולר ואז להעביר את זה לפייפאל? אולי יש אפשרות לשלם למוכר בשקלים והוא ימיר את זה אצלו בזול? תודה רבה! נ.ב יחד עם העמלה להמיר מזומן לכרטיס, וכרטיס לפייפאל…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by balash-,

אני לפני איזה חצי שנה - שנה התחלתי לשמוע מוזיקת רגאיי בהתחלה שון פול ומאז ומתמיד בוב מרלי היה אחד החביבים וגם התחלתי לשמוע מתיסיהו, עכשיו אני רוצה להתקדם אז אם אתם יכולים להמליץ על זמרים מהז'אנר אני לא כל כך מתמצא בו....

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Merrymoon,

שקרנים!!! אז מה המצב? איך פה בלעדיי? אצלי הכל טוב, עולה על המטוס עם הדיילות הכוסיות והבירה כבר בלילה שבין שני לשלישי ומתחילה לעבוד ב-Augsburg. אם לא ילך, מקסימום, יש לי מלגה באיזה מכללה מחורבנת בעוד מדינה זרה שבחיים לא ביקרתי בה. חוצמזה, לחתולה שלי יש תולעים. ;D

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by x-dude,

אל תשכחו בשעה 1 השעה תהיה 2 בלילה.

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  19. Started by noambaum,

שלום לכולם! חבר טוב שלי הדביק אותי בחיידק הדיג רק מהסיפורים שלו... אני רוצה נכון להיום להיכנס לחווית הדייג אך אני לא מבין כלום.האם יש לכם ידע שאתם יכולים לחלוק איתי/אתרים/אתרי קניה ומכירה של ציוד דיג בתודה נועם

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by בלבולה,

יש לי טלפון אלחוטי כמעט חדש של פנסוניק וממש מקולקל ואני לא יודע איפה האחריות הוא באחריות עדיין מה עושים?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. הנייד נקנה ללא מערכת הפעלה בכלל.

22. Started by TicTacToe,

שלום לכולם אני אמור לעבור ניתוח מחיצות באף שבוע הבא ביום ה', עלי להביא תוצאות בדיקות דם. הבעיה שאני חייל ואני לא יודע איך בדיוק אני אמור להספיק לסגור את העניין עד יום חמישי. כן יש חר"פים אבל העניין הוא - תוך כמה זמן אני יקבל את התוצאות?? ואם בכלל אני יוכל להכנס ולעבור את הבדיקה על המקום? האם יש מקומות אחרים שאפשר לעבור את הבדיקה? *דחייה של הניתוח לא באה בחשבון משום שאני מחכה לו כבר חודשיים ואם אני דוחה את המועד הנ"ל יהיה עלי להמתין כפליים... כל פיסת מידע תתקבל בברכה. תודה

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. Started by askme,

שלום לכולם. יחד עם הפליאה , ההערכה וכו' וכו' שמעורר הסרטון למטה, קשה שלא לחשוב על ההשלכות האפשריות שבכותרת. https://www.youtube.com/watch?v=fNWjKtVWToc וגם כאן מ - 1:40 https://www.youtube.com/watch?v=yzFW4-dvFDA

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  24. זה הסרט הכי טוב שראיתי בחיים (חוץ משר הטבעות כמובן)!!!!!!! מי שלא רואה מפסיד בגדול!!!!! ובקיצור.... שמעתי ממשהו שהסרט מבוסס על הספר:"הכלה" שאני לא יודע מי כתב .... אבל זה נכון או לא??

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים