כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
לפני שאני מתחיל בדיון יש כבר דיון על דת באתר ואם יש או אין אלוהים אז בבקשה לא להתווכח על זה פה אני יושב לי בבוקר ליד המחסן מחכה לאח שלי שיגיע אם הרכב וניסע לעבודה עובר איזה חרדי ברחוב שואל אותי איכן מתגורר הצדיק אני אומר לעצמי הוא בטח מתכוון לרב בישיבה שיש ברחוב ואני לא יודע אם לצדיק מותר לנסוע ברכב יוקרה ולגור בישיבה מפוארת אבל בכל זאת שאל אני ייתן לו תשובה בנימוס בקיצור אני אומר לו בהמשך יש ישיבה בטח שם ואז הוא מתחיל מציע לי לבוא לתפילה קטנה אני אומר לו שיש לי עבודה ואין לי זמן מנסה עוד פעם אני אומר לו שאני לא מאמין מנסה עוד הפעם אני אומר לו שכמו שאני מכבד את האמונות שלו שיכבד את שלי מנסה עוד הפעם אני אומר לו שעל דרווין שמעתה ? על המפץ הגדול ? או אומר לי …
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, שבוע הדממה, צריך סדרות חדשות, לא? אז ככה, אני ארשום פה את כל מה שראיתי כבר, תוכלו להבין את הטעם שלי ולהמליץ לי על סדרות טובות בסגנון (או אם זה ממש טוב, אז גם לא בסגנון) lost heroes PB 4400 Dexter Breaking Bad Doctor Who Entourage Eureka FlashFarward House HIMYM Jericho Lie to Me My Name Is Earl Smallville The Big Bang Theory Sopranos זהו, זה כל מה שראיתי, אשמח להמלצות תודה ושבת שלום, דוד.
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איזה אתר טוב יש לכתוביות בעברית? אם אפשר גם אתר לכתוביות בספרדית זה יהיה מצויין תודה לעוזרים טל
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חבר אחד שלי אמר לי שהוא ראה כנראה AX7 או SK6 באיזה חנות מקומית פה ברעננה. היום הלכתי לברר את העניין, וזה מה שיצא: אני: שלום, אתם מוכרים פה HEATSINKS? מוכר (במבטא רוסי כבד): מה? אני: היטסינקים. מוכר: מה זה? אני: הגוש מתכת ששמים על המעבד מוכר: וונטילטור?? אני: אהההה..... מוכר: איך אמרת? אני: היטסינקים. ככה קוראים לזה, במציאות. מוכר (ממלמל): פעם ראשונה שאני שומע על זה אני: מה ששמים על מעבד מוכר: וונטילטור?? COOLER, COOLER אני: כן מוכר: אהה. לאיזה מעבד רוצה? אני: AMD. יש לכם משהו מעבר למה שבא כרגיל? רק רציתי לראות מה יש פה, אני לא עומד לקנות כלום. מוכר: (מצביע לעבר המדפים) יש לנו דרגון אורב ו*ממלמל משהו ומצביע על עוד אורב*. אני: יש לכם אולי היטסינקים של חברה בשם THERMALRIGHT?…
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כל חיות המחמד, כנסו והגיבו... ;D כל מי שיש לו חיית מחמד ויש לו תמונות שלה, שישים, ושיספר בכמה מילים על החיה. אני אתחיל ג'ימי, כלב ויז'לה בן 5 שנים...אממ התחביבים שלו זה לנבוח על ציפורים\אנשים\חיות וכל דבר שזז והוא אוהב להבהיל ילדים קטנים שמתקרבים לשער של הבית שלי.. ;D הנה תמונות שלו (הילד שנאנס בתמונה, זה חבר שחיף אחד שלי...) http://www.pbase.com/dj_tom3r/kodak_cx4230 יש לי גם צב, שמצאתי לפני כמה ימים, אין תמונות. (מנהלים- אם זה נחשב ספאם, תנעלו...)
-
- 31 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אח שקטן ממני בשנה וחצי(מה שהופך אותו לבן 16 וחצי) והוא פשוט משגע אותי. הדוגמא הכי נפוצה היא זאת: הוא לא מבין בגרוש במחשבים, אבל הוא כל הזמן מנסה להתעסק עם האימיול וזה, ככה קורה שכל יום אני צועק עליו שיכבה את האימיול(שגם ככה על LOW ID) כי הוא חונק את כל הקו(כל ה64 קילובייט העלאה הולך לאימיול המזוין שלו בזמן שהוא מוריד על 0.0), או שלפחות ידליק את הנטלימיטר(שסידרתי ככה שתגביל גם את ההורדה וגם את ההעלאה ל1.), אבל הוא לא מקשיב, וכל פעם אני מתעצבן מחדש(וזה עוד הדברים היחסית פחות מעצבנים שהוא עושה) אני מחפש דרכים מקוריות לדפוק אותו גם במחשבים(כמו לדוגמא שהוא לא יצליח להפעיל כל מיני דברים במחשב שלו) וגם בכללי יש למישהו רעיון?
-
- 35 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, הרגע חזרתי מפרזנטציה של כמה מהסוכנים של החברה הזו שבאתי אליה רק בגלל הסקרנות לאחר שחבר שלי נכנס לשם תמורת תשלום של 1080$ למרות שהפצרתי והזהרתי בפניו על כך שזה נראה כמו תרמית פרמידה טיפוסית , לאחר פרזנטציה ארוכה שכללה הרבה מילים יפות ומפוצצות בצורה דיי מגוחכת ומעט מאוד עובדות... גם בשלב השאלות כאשר שאלתי שאלות ישירות וברורות אשר נענו בהתחמקויות , אי ידיעה או חוסר מידע רלוונטי לגבי המוצרים שהחברה מוכרת אשר יעילותם מוטלת בספק במקרה הטוב כדגומת ג'ילים שונים לשתייה למטרות של הרזייה \ דחיית הזדקנות \ עירנות ושאר מטרות נעלות אתר החברה http://www.agelisrael.co.il אז רציתי לשאול אתכם אם יצא לכם לשמוע על החברה הזו Agel ? ומה דעתכם עליה ? כמו כן האם יצא לכם להיתקל במו…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
השאלה היא למה המהירות לאורך המסלול (מהנקודה האדומה לנקודה הכחולה) קטנה ? אני עניתי בגלל שלאורך המסלול הAr(תאוצה רדיאלית)גדלה. האם יקבלו את התשובה לפחות באופן חלקי?
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי קרוב משפחה בנמצא כרגע בטיול... עכשיו ניו זילנד ועוד כמה ימים מגיע להונג קונג בקיצור, הוא אמר לי להעביר לו כסף לחשבון בנק ומה שאני ירצה הוא יקנה לי מה כדאי לי?! פלאפון כבר יש לי חדש, אייפוד אני לא צריך כי אני שומע שירים ורואה סרטים בפלאפון. אני צריך משהו לא גדול מדי, כי הוא ייסחב עם זה בתיק איזה חודש... אני דיי חזק בתוך הקטע הזה של המודינג, אבל כבר יש לי הכל (קתודות, מאווררים, פאנל LCD) מה אתה מציעים לי??
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אתמול שדרגתי את המכשיר הסלולרי שלי ל Nokia 6600 ורציתי לשאול היכן אני יכול להוריד חינם תוכנות משחקים וערכות נושא למכשיר?
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שנה טובה לכווווווווווולם! :-* קצת מוקדם אבל למי איכפת הנה הפלאש משנה שעברה: ;D http://www.emp.co.il/other/omer/Shana/ShanaO.html והנה משהו קטן לשנה הזאת: 8) http://www.emp.co.il/other/omer/Shana/shana_tova.wmv O0 :anim-jjd: :bigglasses: :biggthumpup: :cwm39: :DJsmile: :elkgrin: :gorgeous: :jump1: :nutty: :ylsuper:
-
- 58 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://img144.imageshack.us/img144/9413/0129ap.jpg שמתי 1000 הבאתי 1400 בדקה ה90=)
-
- 42 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יוהווווו! בומבמלה בפתח! 8) אז בבקשה, מי שמתכנן לנסוע לשם, או מתלבט ובא לו סתם לשאול פה משהו, זה המקום לומר זאת. יהיה סבבה לפגוש אנשים מהפורום...
-
- 34 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם ניתן בעזרת כלים שיש בבית/בכל חנות ליד הבית לנקות מי ברז ממלח? המים לשם השקיית צמחים בבית. דוגמא: כשאני שם את הלאקי במבוק בתוך מים לאחר שהמפלס יורד נישאר עליו מלח. אם מישהו יודע על פורום בנושא טיפול בצמחים/צמחים בכללי אני אשמח לקבל קישור בפרטי (נידמה לי שאסור כאן).
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני עובר דירה לראשל"צ (מערב- נווה חוף) או בת ים (לאורך החוף) בסוף החודש/תחילת חודש הבא (בתקווה שאמצא דירה עד אז), ורציתי לדעת אם מישהו יכול להעביר ביקורת על האזורים האלה? אני מכיר טיפה את אזור נווה חוף, ולפי מה שראיתי המקום נראה מאוד נחמד, אבל מה לגביי בת ים והאזור של הטיילת? מפוצץ ערסים, עבריינים וכו', או מקום איכותי לגור בו? ואני יודע שהרוב פה גרים עם ההורים, אבל לאלה ששוכרים דירה לבד, איך אתם מסתדרים? כמה הוצאות וכו'? יש לי משכורת של 6000+-, אני מקווה שישאר לי גם מספיק לחסוך.
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הקיץ מתקרב והזוג האחרון שלי נשבר :-\ מישהו ראה איזה מבצע טוב או מכיר חנות זולה באיזור המרכז? נכנסתי לאירוקה ושות' והכל היה איזה 600-700 שקל. אני חשבתי יותר על איזור ה200
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכם. יש בפי כמה שאלות בקשר לצבא, ואשמח אם תוכלו לעזור לי. - לפני כמה ימים עשיתי בדיקה כדי לבדוק אם יש לי מיגרנה מסוג כלשהו.. הרופאה נתנה לי טופס ואמרה לי לשלוח אותו לצבא. היום שבאתי לשלוח את זה נזכרתי שאין לי מושג לאן שולחים דבר כזה.. וגם הרופאה לא אמרה דבר.. אני חושב שהיא התכוונה לשליחה בפקס. למישהו יש מושג לאן זה צריך להישלח? והאם מיגרנה יכולה להשפיע על הפרופיל שלי, ואם כן אז באיזו מידה? - ברצוני לדחות את תאריך הגיוס שלי, יש לי עוד חודש+ ועוד לא הספקתי לעשות הרבה.. אני רוצה לנסוע לחופשה בחול עם המשפחה וגם לשפר קצת ציונים במקצוע או שניים.. איך אוכל לדחות את הגיוס? למי אני צריך להתקשר? - איך אני מסדר לעצמי נעליים אורטופדיות בצבא? אני פשוט לא מסוגל לסבול את …
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.sini-speed.co.il/ לשמוע ולהיחנק מדמעות
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם היום גיליתי שצה"ל אישר את קבלתי למסלול עתודה באוניוורסיטאת תל אביב, תשובה מהאוניוורסיטה אני מקבל רק מחר. בכל מקרה יש לי ידידה שנרשמה יחד איתי לאותו המסלול בדיוק. הציונים שלה הם-ממוצא בגרויות של 107 ופסיכומטרי של 610 (מגמה ראשית פיזיקה ומחשבים) הציונים שלי הם-ממוצא בגרויות של 96 ופסיכומטרי 620... (מגמה ראשית כימיה) אני אושרתי ע"י הצבא והיא לא? איך זה הגיוני?
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
לאחרונה יצאה גרסה 11.7.700.224 של פלאש, ומאז שעדכנתי אליה את הפלאש שמותקן בפיירפוקס שלי, כמעט כל המטרדים והבעיות שהיו לי בצפיות בסירטונים דרך פלאש ביוטיוב נעלמו כלא היו. ניתן לצפות ב-Full HD בלי בעיות, אין תקיעות והמתנות, בעיות טעינה של סרטונים, תגובה מהירה ביותר של הנגן מאי פעם, טעינה מהירה במיוחד של סרטונים (כולל HD), ועוד הרבה בעיות שהטרידו אותי ונעלמו מאז הגרסה החדשה. האם גם אתם מרגישים שיפור בגרסה הנוכחית לעומת הגרסה הקודמת? אני גולש דרך בזק + בזק בינלאומי, חיבור 10 מגה.
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
לצורך העניין מדובר בספר של יורם אשל מכניקה לתיכון(נושא 4 נפילה חופשית וזריקה אנכית) עמ'92 שאלה 18 כדור נופל בנפילה חופשית ועובר בשניה האחרונה של תנועתו 10M . מאיזה גובה נפל? אשמח מאוד לפירוט של השלבים בחשיבה של הגעה לפיתרון וכמובן את הפתרון עצמו תודה אלכס
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.dealextreme.com אמין? רציתי פשוט להזמין משם מכשיר סלולרי ..
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-