כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
1. קל יותר לרדת אל בין ירכיה של אישה מאשר לסוף דעתה. 2. עשי ממנו מלך והוא יהיה עבדך הנאמן. 3. משפטי החיזור הטובים ביותר באים שנייה אחרי שאין למי להגיד אותם. 4. הכי טעים זה חטאים. 5. מזל שהמציאו את המילה אסרטיביות, אחרת הייתי סתם אגואיסט. 6. הקפדה על לבוש תחתון היא ערך עליון. 7. אנחנו רוצים לראות הכל, אבל הכי נהנים כשמראים לנו מעט. 8. חוזה? לך ברח! 9. אין מה לראות בטלויזיה, תאמינו לי, כל ערב אני בודק את זה שעות. 10. גברים מודאגים יותר מהאורך מאשר מאורך הקשר. 11. כדי לקבל חום ואהבה אישה מוכנה לעשות הכל, אפילו להתאהב. 12. נכון, כסף זה לא הכל בחיים, אבל הייתי שמח לבדוק את זה בעצמי. 13. נסי לארגן את כאב הראש שלך לימי המחזור או לחלופין לימים שגם לו יש כאב ראש. 14. תני לו להרגיש…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי... אני מחר עושה ישראכארט צעיר , אז רציתי לשאול אם אני יכול להזמין דרכו בחנויות מהאינטרנט? (נועה , זיגזאג וכד') ועוד משהו...שווה לעשות את זה בכלל? אין הגבלות כלשהן?
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
דבר ראשון, רציתי לציין שהאתר של האוניברסיטה הזו מפוצץ בהגזמה בפירסומים בסגנון "תראו איזה מגניבים אנחנו" וכל מיני ססמאות מעצבנות וחסרות אינפורמציה... השאלה: אמור להיות אצלכם איזה יום פתוח לתארים מתקדמים מתישהו, או שאם אני רוצה מידע אני צריך להתקשר ישירות לאנשי הקשר המחלקות שאני מתעניין בהן? תודה.
-
- 44 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
החלטתי לפתוח ת'ראד על הקטעים הכי מביכים שקרו לכם. אז הנה קטע שקרא לי: בהפסקה בכיתה חבר שלי עיצבן אותי והיה דורש לעשות לו ווג'י אז עשיתי לו(הוא היה בפינה של הכיתה) והמכנסים שלו נפלו והוא בצעקות והכל. ואז המורה נכנסה וראתה אותנו בזמן שהוא צועק עם התחת לכיוון שלי ועם המכנסיים למטה שהוא נשען כזה על הקיר. היא קיבלה את השוק של החיים שלה :lol: תורכם
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אימא שלי מחפשת שירים של איגור ניקוליוב וספיה רטרה בעיקר והרבה שירים של אמנים רוסיים משנות ה80, מכיוון שאי אפשר להשיג את זה בחנויות פה רציתי לדעת איפה אפשר להוריד אפילו בתשלום או בחינם אם מישהו יודע זה יהיה טוב, ספסיבה דרוזייה.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
הם רוצים 181 שח לשני קילו
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שוטטתי לתומי באתר של נזק ופתאום ראיתי את הדבר הבא... שי מנזק ואם יש לי משפחה גדולה?...
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
צהריים טובים. אני מעוניין להזמין בימים הקרובים את הנקסוס המדובר של גוגל. אני מתכנן להביא אותו לארץ עם ההורים שלי. בכדי שהפלאפון לא יתעכב בכניסה לארץ ואצטרך לשלם עליו מכס ומע''מ ולחכות לאישור ממשרד התקשורת,אנערף מה הדרישות (?!) חשבתי על כך שההורים שלי יגידו בכניסה חזרה שזה המכשיר הפרטי שלהם - ועכשיו לכו ותבדקו אם הוא באמת נקנה בארץ. השאלה שלי האם צפויה להיות בעיה כלשהי בדרך הזאת ואם ההורים צריכים להצהיר על פלאפון סלולרי בעת היציאה מהארץ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איך היה שם? בשני המקומות זאת עבודה במשמרות או איך?
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ג'ימי אוחנה (דני רובס) - איזו נוסטלגיהההההה:
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בואו להפגין נגד ביל גייס ביום שלישי אחה"צ בנתב"ג! הגיע הזמן להעלות את רמת התוכנה במיקרוסופט!
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי אנשים!! ;D היום בכיכר רבין בת"א, הולך להתארגן קרב כריות ענקי ו"ספונטני" ע"י קבוצת Mobile Clubbing. הוא הולך להתחיל בשעה 20:02 כפי שמצויין בכרזה. כולם מוזמנים לבוא, רק תביאו אתכם כרית, רוח טובה, והרבה כיף! לינק לכרזה לשלוח לחברים פוסט סיכום ותמונות משנה שעברה אין כמו להוריד למישהו שלא מכירים כרית בראש.. [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
החבר המטומטם שלי שלח לי סרטון לאחד באפריל פתחתי והיה שם אדם שחותך לעצמו תבולבול טוב זה על אחריותכם לא כדאי לכם לראות לא כדאי אל תהרסו לעצמכם את החיים אבל אם אתם רוצים להרוס לחברים שלכם: הכניסה מגיל 18+ והסרטון אינו מומלץ לצפייה בכל גיל אנשים הלוקים במחלות לב וכדומה לא לפתוח ברצינות ... BME Pain Olympics <--- לסקרנים חפשו את זה בגוגל זו לא בדיחה של אחד באפריל
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. עברתי ניתוח אף לפני שבוע ויום,ועכשיו אחרי שהורידו לי את הגבס,נשארה רק נפיחות על האף. מישהו מכיר איזו שיטה או תרופת סבתא כלשהיא כדי להוריד את הנפיחות קצת? (וכן,אני יודע שזה אמור לרדת לבד אחרי שבוע וקצת) תודה
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
-
האם כל כרטיס אשראי טוב, או שצריך כרטיס בינ"ל? כמו כן, מה האפשרות הכי מומלצת? PayPal? כל העולם הזה של קניה דרך האינטרנט זר לי עדיין.. תודה
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היום ניסיתי להיכנס לפייסבוק. להפתעתי, ראיתי שהחשבון שלי נחסם ע"י האדמיניסטרטור. מי אחראי לזה ולמה? מי שאחראי לזה, שיודה ואני לא אעשה לו כלום. מבטיח. אני לא בנאדם אלים, לא מילולית ולא פיזית.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
-
היום, בערך בסביבות השעה 15:00, חיכיתי בתחנת האוטובוס זבולון/קריית פרוסטיג בקריית אתא, לקו 23. במהלך ההמתנה נוכחתי לשים לב לכך כי השילוט הסולארי של התחנה מטעה בהקשר לזמני הגעת קווי האוטובוסים. מבין הליקויים שאני ראיתי: קו 25 שעבר בתחנה, לא הופיע בשילוט, ובכללי השילוט הציג תכופות קווים שאמורים להגיע בעוד כמה דקות ככאלו שברגע זה אמורים להגיע. התקשרתי למוקד 109 של קריית אתא, ענה לי בחור בשם איציק. אמרתי לו את התלונה שלי, והוא החל להרים עלי את הטונים ולהתחצף כלפי שהם לא אחראים על השילוט הסולארי אלא שאגד אחראים עליו, כאשר ידוע לי במפורש שהשילוט, אשר הותקן גם בתחנות האוטובוס בחיפה, הותקן ע"י חברת יפה נוף, ושהרשויות אחראיות לטפל בבעיות איתם, מהניסיון שלי עם המוקד העירוני של …
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש איזה אתר שיראה לי איפה יש בחיפה/קריות מופעי סטנד אפ שאפשר יהיה לקנות כרטיסים אבל משהו טוב לא היצלחתי למצוא בגוגל משהו שיעזור לי אולי מישהו מכיר משהו טוב"?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חזרתי מהצבא ולהפתעתי הרבה האתר פשוט מסרב לעלות. בתחילה חשבתי שהוא נפל ויחזור עוד מעט, אבל אז אחרי חיפוש קטן הבנתי שהיו בעיות באתר בשבוע האחרון בגלל פריצות וכ'ו... השאלה שלי היא מה אני יכול לעשות כדי שהאתר יעלה לי?
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-