עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי, בקצרה עליי: תלמיד יא' שלומד פיזיקה, כימיה ומחשבים ברמה של 5 יחידות. כנ"ל לגבי אנגלית ומתמטיקה. נולדתי בחודש אב לכן אני אקבל את הצו ראשון רק בספטמבר שנה הבאה בערך. התכנון שלי כרגע(ומאז שאני זוכר את עצמי) הוא להתעסק בתכנות ואני די מתלבט מה לעשות בזמן הצבא. אני לא מנסה להתחמק מהשירות הצבאי אלא פשוט לנצל את הזמן הזה(אחרי הכל 3 שנים) בצורה הטובה ביותר. עתודה- יתרונות: 1.תואר(שניים במידה ואתחיל ללמוד בזמן השירות) שממומן ברובו ע"י הצבא. 2. 6 שנות ניסיון, ולפי מה שקראתי, הסיכוי שאני ישובץ בתפקיד לא מתאים די נמוך(וגם אם אשובץ בתפקיד לא מתאים זה אמור לבטל את ה-3 שנות קבע, לא? אני אחפש את המקור שראיתי את זה שם בהזדמנות) 3.קצונה. חסרונות: 1. במידה ואתקבל לטכניון, אוכל להירשם…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. מסע לפולין - תקציר מהיר. אז ככה: הסיבה להעדרותי מהפורומים/חדשות/ניהול האתר במשך שמונת הימים האחרונים היא מסע שכבתי לפולין. את המסע הזה התחלתי ללא הרבה יותר מידי ציפיות כי ככה אני, לא ציפיתי שאני אעבור איזהשהו שינוי גדול כמו שאכן קרה לי. לקחתי לעצמי יום יום באשר הוא וחייתי את הרגע, הדבר היחידי שנתתי עליו את הדעת והיה קשור בעתיד הוא מתי ההשקמה מחר בבוקר ומתי אוכלים (וכמו שאתם רואים גם זה היה עתיד קרוב מאוד). לפני כמה שעות בודדות חזרתי מפולין והינה רשמים מהירים (בקרוב יומן מסע מלא): יום שני למסע - מחנה ההעבודה וההשמדה "מיידאנק". אני מגיע לשדה ענקי בדיוק כמו באגדות רק שלשם שינוי נמצא עליו מחנה גרמני-נאצי ענקי בגודלו, סיפורים שלמים יש סביב המחנה הזה ועל חוסר יעילותו (תאי גזים …

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by KvodHagab,

קניית מחשב מבחינתי זה אירוע גדול, מעבר לזה שהדבר קורה רק פעם ל3-4 שנים, יש גם את צד ההשקעה הכספית הרבה שאני משקיע בכל קניה (שמסתכם בממוצע של 6 אלף שקל עד כה) לכן חשוב לי שהחנות שאני קונה בה תרגיש "נכונה" ושלא ארגיש פספוס ולא בטוח. על כל פנים, מאז שהוכרז I5 אני מתכן עליו, ועל ה"EVERGREEN" שהוכרז בזמנו, ומהרגע שיצאו כרטיסי ה5870/5850 ניסיתי לחפש חנות נורמאלית בארץ שתרגיש לי נכונה. דיברתי עם כמה חנויות (לא אזכיר כאן שמות של חנויות עם התרשמות רעה, כי זה לא מטרת הפוסט ויש מספיק דיונים כאלו בפורום) ובכל אחת מצאתי פגם זה או אחר, באחת השירות לא היה מספיק אדיב/סובלני, בשניה הרגשתי חוסר התמצאות ומקצועיות (כאשר התעקשו איתי שזכרון 1.8 הוא זכרון שמתאים לחלוטין לI5 למשל) בחנויות אחרות …

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by Green,

שלום לכולם. אז ככה... הזמנתי משהו מארהב עלה סה"כ 95שח (כולל משלוח). היום מצלצלים אליי מהדואר שרוצים להביא לי את זה הביתה, אני שמח שהמוצר הגיע סוף סוף. ואז אומרים לי שיש דמיי שחרור ממכס של 35 שח... (על מוצר של 95 שח סהכ!!!!). ואני אומר להם שזה לא הגיוני כי כל החבילה הזו עלתה 95שח, אז הם אומרים לי שבגלל שזה דרך UPS אז זה נבדק במכס ועל זה אני משלם. יש דרך לקבל החזר או משהו? זה לא שה35שח האלו ישנו לי את החיים אבל זה פשוט כזו חוצפה..

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. אנשים!!! זה קרה לי בדיוק לפני דקה!! אני גר במושב ליד פ"ת, היה ברק ממש גדול, ראיתי דרך-החלון, ורעם ממש חזק, והאורות כבו לשנייה ואז חזרו לפעול! אם תסתכלו במפרט תיראו את המחשבים שאני מדבר עליהם: המחשב הראשי שלי+השרת+המודם בכבלים מחוברים לאל-פסק והם לא נכבו והכל היה סבבה, אבל המחשב SECONDARY הפסיק לפעול!!!, הוא היה פתוח, נסגר ולא חזר לעבוד!! המסך בסדר, והספק גם בסדר (יש לי חילופי מיהרתי לבדוק), אבל יש ריח של שרוף! מהלוח! לא!!~!@ מה לעשות? יש מצב לקבל פיצועים ממישהו? חברת ביטוח/חשמל?

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. כנסו לכאן , זה קצת ארוך , אז תיהיו סבלניים. http://wow2.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=player/player9&player_mode=16&item_id=546031&url=[120078-6.wmv]&vote=1&provider=1&bandwidth=2&site=wow

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by AVL,

טוב זה היה דיי שקוף שחביבי הקהל יהודה סעדו ומישניייייייהההה קירקילן יקחו מקום ראשון ושני למרות שמבחינה מוזיקלית ליהודה סעדו יש קול אחד קבוע שאף פעם לא משתנה לא משנה אם זה שיר של שלמה ארצי שממש לא נכתב כדי שיסלסלו אותו וששיר ביטון לדעתי נתנה אחלה הופעה ויש לה קול פצצה וגם בחרה שיר טוב אבל מה לעשות שיחסי הציבור שלה לא היו טובים כמו של יהודה סעדו המזרחי האוטנתי עם הנשמה ומישנייה העולה החדש שהצליח כנגד כל הסיכויים? חשבתי שזה תחרות זמר ולא חיים שכאלה. מאכזב.

• 43 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by shloosh,

בן דוד שלי נוסע לניו יורק יום חמישי!!! והוא שאל אם אני צריך איזה משהו משם. כמובן שאני רוצה איזה משהו ודי נמאס לי מכל מיני שטויות למחשב..... יש לי כבר הכל. אז חשבתי אולי איזה בגדים ובושם, הבעיה שאני לא מוצא מחירים וקטלוג של איזה חנות גדולה בניו יורק. אז אם למישהו יש אתר של חנות גדולה שם של בגדים אני מחפש קוויק סילבר ו-ripcurl וכאלה וגם diesel ולי קופר וכל מיני בסגנון.... תודה לעוזרים!!! נ.ב האתר של דיזל הכי מעצבן שראיתי בעולם

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. על פי מה ש הבנתי באטום יש רמות של אלקטרונים מסביב לגרעין רמה ראשונה -2 אלקטרונים , רמה שנייה עד 8 ורמה שלישית עד 18 . אז איך הגיוני שביסוד סידן ברמה השלישית יש 8 אלקטרונים וברמה הרביעית שני שני אלקטרונים . כאילו השאלה היא למה לא הוסיפו עוד שני אלקטרונים לרמה השלישית בשביל שיהיה 10 . אשמח לתשובה , תודה רבה

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. בעיקרון זה חשבון ראשון שלי שהולך להיות גם לצבא(מן הסתם) באיזה בנק מומלץ?

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by taotao,

איך אמר JAY-Z I LOVE GIRL'S GIRL'S GIRL'S ;D (אזהרה נא לקחת מגבון או כול "אביזר" שיעזור לכם לנקות את הריר מהפה....)...והכי חשוב תהנו.... http://www.techpowerup.com/reviews/GamesConvention06/Girls/1

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. אני מתגייס ועדיין אין לי מושג לאן ידחפו אותי. פרופיל 64 :ylsuper:

• 51 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. יש לי מחר מבחן על הנושא הזה ולא הקשבתי כל כך בשיעור כשהמורה לימדה אותו התרגיל: מצא את שיפועי המשיקים לגרף הפונקציה y=0.5x²-x בנקודות: א. (2,0) ב. (0,0) ג. (0.5-,1) תודה לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by Kukishin,

לא מוצא. מישהו יכול לעזור לי?

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by MasterDK,

הנא טסט חמוד http://noar.education.gov.il/addiction/upload/gen/test.html תבדקו ותגידו את התוצאות לי יצא 62 מה איתכם?

• 51 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by davidreznic,

על כל המדיות של VERBATIM, יש 50% הנחה על הפריט השני (הזול מביניהם) OFFICE 2007 HOME STUDENT (כולל WORD, POWER POINT, EXCEL, ONENOTE), רשיון ל-3 מחשבים- 400ש"ח

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. אני סטלן דרך אגב... אה ולא להתייחס זה השעה...פשוט לא בא לי לישון ומשעמם תחת אז....מרוב עייפות פתחתי את הסקר הזה לילה טוב!!! וסטלנות נעימה

• 52 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by x-boy_24,

שלום. החופש כמעט נגמר ולא הצלחתי למצוא עבודה . עכשיו הציעו לי עבודה (זה עדיין לא בטוח) . עבודה קלה מאוד בערך 1.5K לחודש. אז תוך שלושה חודשים יהיה לי מספיק כסף לרישון (באוקטובר יהיה לי איזה 4.5 K ) . השאלה היא כמה יעלה לי בערך הרשיון וכמה זמן יקח לעשות אותו ? וכמה זמן זה המלווה שלושה חודשים? כי אמרו לי שעוד מאט זה יהיה חצי שנה . נכון שהשאלות שלי מפגרות אבל עדיין הקטע של הרשיון לרכב לא היה חשוב לי . אני אישית מעדיף קטנוע אבל אמא שלי מתנגדת לזה , וניסתה להביא דוגמאות מפגרות למה עדיף אוטו . היא שאלה אותי אם היא תצטרך טרמפ אז איך אני יביא לה טרמפ בקטנוע ( בהרכבה ). אחרי שיחה ארוכה החלטנו (מה זה אנחנו עושים את הרשיון ביחד ?) לעשות רשיון על אוטו. תודה לעוזרים.

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. שלום לכולם היום גיליתי שצה"ל אישר את קבלתי למסלול עתודה באוניוורסיטאת תל אביב, תשובה מהאוניוורסיטה אני מקבל רק מחר. בכל מקרה יש לי ידידה שנרשמה יחד איתי לאותו המסלול בדיוק. הציונים שלה הם-ממוצא בגרויות של 107 ופסיכומטרי של 610 (מגמה ראשית פיזיקה ומחשבים) הציונים שלי הם-ממוצא בגרויות של 96 ופסיכומטרי 620... (מגמה ראשית כימיה) אני אושרתי ע"י הצבא והיא לא? איך זה הגיוני?

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. דרישת היועצת המשפטית לממשלה לחייב את גוגל לחסום אתרי תוכן פיראטיים דרך שרתי ה-DNS שלה מעוררת סערה יצרית המפגישה בין הגנה על זכויות יוצרים לבין חופש המידע וארכיטקטורת הרשת החופשיתלכתבה

21. www.stumbleupon.com תירשמו, תורידו את התוסף לפיירפוקס, תבחרו נושאים שבאמת מעניינים אותכם, ותיתקלו באתרים מעולים שבחיים לא הייתם חושבים לחפש! רעיון גאוני ומאוד כיף תראו אתר לדוגמא שהגעתי עליו, משהו ממש נחמד: http://musicovery.com/index.php?ct=us תחנת "רדיו" שמשדרת לפי מצב הרוח שלכם. תהנו!

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by david11,

המשיח היגיע או זה כחלון ?? גם הוזלה של דמי הקישוריות וגם קנסות מופחתים ?? יופחתו קנסות יציאה בסלולר גם ללקוחות קיימים? גם לקוחות עם חוזים קיימים לא ישלמו קנסות יציאה של אלפי שקלים, כך אישרה היום וועדת השרים לכלכלה. החברות יוכלו לגבות דמי יציאה שגובהם 10% מהחשבון הממוצע, כפול מספר החודשים שנותרו. ההחלטה עדיין צריכה לעבור הצבעה בכנסת, במסגרת אישור חוק ההסדרים ב-31 בדצמבר http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3949713,00.html

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by HiperPsY,

החלתנו עם החבר'ה אחרי הבית ספר לטוס לחו"ל לפני הצבא..לאן אתם ממליצים? חשבו ביינתים על איי נפה , מה אתם אומרים?

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by Milford Cubicle,

היי יש למישהו מושג איך קוראים לשיר ששומעים ברקע בדקה ה-24 בסרט 8 מייל, כשבי. ראביט והחברים שלו נוסעים במכונית ויורים עם פיינטבול על המשטרה ?

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by DisCus,

שלום. רציתי לקבל עזרה בתרגיל הבא: חשבו את: א. ההתנגדות השקולה במעגל (RT) ב. הזרם בכל נגד. ג. ההספק על כל נגד. ד. ההספק הכולל במעגל (PT) תודה רבה, אשמח אם תוכלו להסביר לי את הדרך לפתרונות!

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים