כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לקנות כמה נורות לבית. יש את המסולסלות ה"אקולוגיות" האלה, אבל גם בזה יש סוגים פחות טובים(עם כספית). אז איזה נורות כדאי לקנות? וגם המלצה על נורת חירום תועיל. אני בטח יכול למצוא משהוא בעצמי, אבל לא ממש מבין בזה כל כך...
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כרגע אני בכיתה י' ואני מרגיש שאני סתם שם, לא חושב שיעבור את הבגרויות של השנה השאלה, אם גם בלי 12 שנות לימוד אני יוכל להתקדם בחיים ? אני ב16 ואני כבר שנתיים עובד בחנות מחשבים וחתום על חוזה עד גיל 18. מה עושים ?
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש ברשותי מספר די גדול של תכשיטים. להיכן כדאי לקחת אותם כדי להעריך את שווים? (עדיף אפילו 2 מקומות שונים כדי להשוות) אני מבקש רק תשובות רציניות. תודה
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אהלן חברים, מאז שהתגייסתי אין יל הרבה מדיי זמן פנוי, אבל כשאני בבית אני אוהב להתפנק באיזה סרט או שניים. בין הסרטים שיצא לי לראות הסופ"ש הזה היה הסרט Epic Movie. בקצרה, פארודיה על סרטים אחרים בסגנון מת לצעוק. איך הסרט? מעולה! אולי אין לו את המקוריות שהייתה למת לצעוק הראשון כשהוא יצא כי הרעיון כבר לא חדש, אבל ללא כל ספק אחד הסרטים המצחיקים ביותר שראיתי כבר הרבה זמן. ההומור בחלקו הגדול לא חכם במיוחד, אבל בשביל לפרוק קצת לחצים אין כמו זה. פשוט לא להאמין כמה להקות וכמה סרטים מקבלים בראש בסרט הזה! Narnia, Snakes on a plane, The Da Vince Code, Charlie And The Chocolate Factory, Punked, MTV's Kribs, Click, Mission Impossible, Harold and Kumar go to white castle, X-men, Borat, Sta…
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אח של חבר שלי נתן לי ספר ללמוד של MCITP, קוראים לו MCITP 70-647 SE. אני לא יכל להתחיל ללמוד כי אין לי ווינדוס SERVER 2008, אז אני לא יכל להתחיל כי הכל זה עבודה טכנית (לפי מה שהבנתי ממנו) עם המערכת עצמה. אז מה אני יכל לעשות ? תודה! נ.ב.- אשמח לעוד קישורים או עזרים שאוכל להמשיך ללמוד MCITP או CCNA כמו שצריך עדיף בעברית אבל גם אנגלית זה סבבה.
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי יש למישהו מושג איך קוראים לשיר ששומעים ברקע בדקה ה-24 בסרט 8 מייל, כשבי. ראביט והחברים שלו נוסעים במכונית ויורים עם פיינטבול על המשטרה ?
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
פה תכתבו (אם אתם רוצים) את האומנים/זמרים המועדפים עליכם בקטגוריה הנ"ל (יותר לכיוון הטראנס האוס) ומכיוון שקשה להכליל את האמנים בכל הז'אנרים (כי אז יווצרו רשימות ענקיות) נתחיל מהנ"ל. (אולי ת'רדים על ז'אנרים אחרים יפתחו בעתיד). כמובן שאתם יכולים להמליץ על מישהו או אלבום שאתם אוהבים. האמנים האהובים עליי : astral projection alien project Armin Van Buuren astrix skazi G.M.S RAJA RAM ( למרות שהוא כבר לא מוציא אלבומים (או שלא ידוע לי עליהם) הוא גדול בפסטיבלים , למשל ה-revolution האחרון, ויש לו טראקים גדולים) benny benassi Dj tiesto (כמו כל הגלובוס) dali psy sex psy craft infected mushroom xerox & illumination mc mario ( יש לו RMX גדולים) ppk הרוסים the …
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היום באתי הביתה, אימא שלי מספרת לי שהיא קנתה היום חלב מהמכולת (עד ה-30.5), וכשהיא באה לשתות אותו היא הריחה ריח מוזר, של נפט. לא האמנתי לה אז הרחתי אותו, והיה לו ממש ריח של נפט! תדמיינו לכם נפט או בתחנת דלק - ריח כזה היה מהחלב! וזה לא היה סתם ריח של מקולקל זה היה מוזר... זה היה חלב על הבוקר של תנובה, עם 1% שומן. עוד מישהו נתקל בזה בזמן האחרון??
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הטקסט המקורי: עדכון: חבר'ה, בשמחה רבה עלי לעדכנכם כי הצלחתי לשכנע (סוף סוף!!!!) את הורי לאשר לי שירות בחי"ר כלוחם! מכאן עולה השאלה הבאה: אם יש לי עדיפות אישית רצינית לשרת בחטיבת גולני, חטיבה שהביקוש לשרת בה, אם אינני טועה, עומד על כמעט 6 מלש"בים על כל מקום פנוי, האם יש לי סיכוי, בתור חייל עם פז"ם של כמעט שנה [גם אם יידרש ממנו לחתום שס"ן/ויתור פז"ם], ומוניטין טוב (הרשו לי לפרט, לצורך העניין, בלי להשוויץ): - מצטיין פלוגתי בטירונות - נהג מצטיין טייסתי - 0 ימי ב' / ג' מאז הגיוס - כלל ללא בעיות משמעת וכמובן מוטיבציה עצומה לשרת בתור לוחם. האם נתונים אלו יסייעו לי עם קצין המיון? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. 2 PAC - Ballad of a dead soulja (4:15) 2. 2 Pac - Only God Can Judge Me (4:58) 3. 2 PAC - F.....friendz (5:19) 4. 2 Pac - Just Like Daddt (5:10) 5. 03 Lil'homies.mp3 6. 03. Me And My Girlfriend.mp3 7. 04. Against All Odds.mp3 8. 05 Good life.mp3 9. 05. Tradin War Stories.mp3 10. 06 Letter 2 my unborn.mp3 11. 06. Skandalouz.mp3 12. 07. Of Amerkaz Most Wanted.mp3 13. 08. To live And Die In L.A..mp3 14. 09. California Love.mp3 15. 10. Pour Out A Little Liquor.mp3 16. 11. Life Of An Outlaw.mp3 17. 12. All Eyez On Me.mp3 18. 13. Wanted Dead Or Alive.mp3 19. 14. Staring Through My Rear Veiw.mp3 20. 2Pac (Makaveli) - 02 - Hail Mary.mp3 21. 2Pac (Makaveli) - 03 - Toss It Up.mp…
-
- 40 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך להשכיר רכב ל5 ימים משפחתית 5 מקומות. בסריקה מהירה באינטרנט הכי זול מצאתי שברולט "אבאו ביג" ב930 שקל ל5 ימים.. מה אתם אומרים? יש הצעות טובות יותר?
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הכלב שלי כול הזמן בורח ורוב הזמן הוא בורח לגינה שהיא מטר מהבית שלי... ולפעמים הוא בורח לתוך העיר ולפעמים לכביש המהיר..... יש איזה מכשיר שאני יכול לשים עליו כדי למצוא אותו (לא צ'יפ)?
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אח שקטן ממני בשנה וחצי(מה שהופך אותו לבן 16 וחצי) והוא פשוט משגע אותי. הדוגמא הכי נפוצה היא זאת: הוא לא מבין בגרוש במחשבים, אבל הוא כל הזמן מנסה להתעסק עם האימיול וזה, ככה קורה שכל יום אני צועק עליו שיכבה את האימיול(שגם ככה על LOW ID) כי הוא חונק את כל הקו(כל ה64 קילובייט העלאה הולך לאימיול המזוין שלו בזמן שהוא מוריד על 0.0), או שלפחות ידליק את הנטלימיטר(שסידרתי ככה שתגביל גם את ההורדה וגם את ההעלאה ל1.), אבל הוא לא מקשיב, וכל פעם אני מתעצבן מחדש(וזה עוד הדברים היחסית פחות מעצבנים שהוא עושה) אני מחפש דרכים מקוריות לדפוק אותו גם במחשבים(כמו לדוגמא שהוא לא יצליח להפעיל כל מיני דברים במחשב שלו) וגם בכללי יש למישהו רעיון?
-
- 35 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כבר מאז שר הטבעות האחרון, לא יצא שום שרט מלחמה עתיק משובח, "300" מפצה על כך, ובגדול! הסיפור: "ספרטה", עיר יוונית עתיקה עומדת בפני חורבן על ידי האימפרייה הפרסית, מלך ספרטה, שמאז היותו ילד אוחז בחנית, בחרב ובמגן, בוחר 300 מאנשיו הטובים ביותר, שגדלו להיות ספרטניים, לא להיכנע לעולם. הוא לוקח 300 מאנשיו הטובים, ומנצח איתם מליונים על גבי מליונים, תוך כדי התמדה על החוקים הספרטים: לא לסגת, לא להיכנע ולא לפחד. הסיפור מועבר מנקודת מבט של מספר שכנראה מספר על המקרה בתקופת זמן אחרת, ומועבר בצורה מדהימה, האפקטים עשירים, הדמויות מלאות תשוקה לדם, יש הרבה למה לצפות, העלילה האומנם לא מזהירה אך המון דברים מכסים את זה, צבאות הענק מרשימים, הסאונד מרהיב, אין מילים! סרט מדהים, מושקע …
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
-
אהלן אנשים, אם אתם עוקבים אחרי בפורום הזה אתם בטח שמתם לב לדברים המצחיקים והמקוריים שאנחנו עושים (האפצ'ים והמתיחות אם אתם זוכרים), אז החלטו אני ואורי (YUVALKOB וJAMMOS GADOL) להעלות אתר מיוחד. באתר יש כמעט הכל מתיחות על מפורסמים (צופית גרנט כדוגמא קטנה) אפצ'ים מצחיקים (חייבים לשמוע כדי להאמין) וגם גלרייה שלא ממש קשורה אליכם (צולמה בבית הספר לאו באק). מה שאני מבקש ממכם זה לתת לי עצות לשיפורים וגם להרשם ולהגיב בפורום. האתר: WWW.HAMETICHA.CJB.NET נ.ב מנהלים- זה לא פירסום משום שהאתר הוא ללא מטרות רווח. אם יש לכם עצות לשיפור הפורום אשמח אם תציעו
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חבר שלי טס לניו יורק עוד כמה ימים אז ביקשתי ממנו להביא לי את כרטיס מסך... מישהו מכיר חנויות מחשבים בניו יורק? ואם אפשר גם את הכתובת של האתר של החנות לברר מחירים...
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הלוואי וכול התקליטים היו מוקלטים ככה...
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כ"כ תמים, במיוחד עם השוקולד השוויצרי שבא איתו. הגעתי למצב שאני קונה תה קוקטייל "ויסוצקי" בטעם טקילה, ליים ופסיפלורה. משו חרפיצי. עוד מישהו לא יכול בלי? מישהו יודע על דרך להיגמל מתה? אני לא מבין למה לא מוציאים את התיונים של Lipton מחוץ לחוק...כ"כ הרבה טעמים מפתים....
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
דבר ראשון, רציתי לציין שהאתר של האוניברסיטה הזו מפוצץ בהגזמה בפירסומים בסגנון "תראו איזה מגניבים אנחנו" וכל מיני ססמאות מעצבנות וחסרות אינפורמציה... השאלה: אמור להיות אצלכם איזה יום פתוח לתארים מתקדמים מתישהו, או שאם אני רוצה מידע אני צריך להתקשר ישירות לאנשי הקשר המחלקות שאני מתעניין בהן? תודה.
-
- 44 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תמונה שלי נבחרה לדף הבית של נענע www.nana.co.il זה המאמר http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=770588 התמונות http://picasaweb.google.com/alex869/412011?authkey=Gv1sRgCI6tyemG15XLnQE# [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-