עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ניסיתי לקבל עזרה מהמורה למחשבים,אבל הוא בשלו,בגלל זה אני פונה לפה בתקווה שאני יצליח להוציא את הCCNA שכל כך חשוב לי לעתיד. זה הנושאים שיהיו בבגרות http://meyda.education.gov.il/mikudim/62011/HEB/Tech/mikud%202011-tiksov.pdf שאלון 805202 השאלה היא מה יהיה בידיוק בבגרות?,זה יהיה אמריקאי או מה?,ואם אפשר אפילו מבחנים משנים קודמות(אם יש בכלל)אני מאוד אשמח. אולי מפה תבוא לי הישועה.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by Tomerb1,

שלום מישהו יכול להביא לי מדריך איך לחתוך את השוליים השחורים מסירטונים וכו'? תודה

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  3. שלום לכולם אני מחפש מדריך איך להקדד קובץ MPEG שישקול פחות, להקטין את הגודל מסך או משהו. [פשוט הכרטיס טלוויזיה שלי מקליט כל חצי שעה 2 ג'יגה ] ולא מצאתי איפה לכתוב את זה...

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  4. יש לי מחר מבחן בפיזיקה ואני לא מבין דברים מסוימים כמו:חוק הוק(עם אפשר גם משמעות פיזיקלית)מה זה יחס הישר עם איזה מכשיר מודדים כוח ומה עיקרון הפעולה שלו. תודה לכל העונים מור רוזס ;D

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  5. Started by harry,

שמעו אני מחפש משקפיים כמו של ניאו , או סמיט ממטריקס.. מישהוא יכול לתת לי דגם של איזה חברה שאני יראה, כי אני קונה אותם מחו"ל. תודה

6. אמרו לי שזה תירגום אפשר בבקשה יותר פרטים?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  7. Started by guuner,

היי. מחפש רעיונות לעיצוב החדר,אני עם אותו חדר כל הזמן,ובא לי לעשות שינוי,לקנות ארון 4 דלתות,שולחן מחשב,צריך גם מעמד לטלויזית 32. לא פוסל עבודות גבס,כל עוד זה נראה יפה לעיין,ואני אפילו מעדיף גבס. החדר לא כזה גדול בסך הכל,משהו כמו 4 מטרים על 2.5 מטרים. וחשבתי כבר ללכת לכל החנויות של ההום-סנטר וכו',אבל אולי פה יביאו לי רעיון יותר טוב מאשר שאני אקנה ארון+ספריית מחשב. חיפשתי ברשת אבל ללא הצלחה למשהו מעניין.

• 10 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. Started by ryan_b,

כרגע חיפשתי משהו בגוגל ופתאום ראיתי מסך שונה. ראיתי תמונות דומות באתרי חדשות גדולים אבל חשבתי שאלו זיופים [attachment deleted by admin]

9. Started by SixKiller,

שלום... עוד חודשיים יש לי כבר 17.... ואין בית ספר... רציתי לדעת אם מישהו פה התעסק עם דברים כאלה..(בטוח שכן) אני רוצה לדעת איזה אפשרויות יש שקשורות לצבא או משהו כזה.. להתגייס מגיל כזה... או להירשם למשהו שקשור לצבא.. ולהמשיך אותו אח"כ אתר עם פרטים.. וכאלה...

• 61 תגובות
    • 4.1k צפיות
  10. גילית אפשרות חדשה מעניית ב-gcalendar, אפשר להכניס פלאפונים של אורנג בישראל בשביל שהוא ישלח תזכורת SMS לפני אירועים. http://www.google.com/calendar [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ofirr,

חיפשתי אפשרות כזו שתאפשר לי לראות את כל הנושאים שפתחתי עד עכשיו ולא מצאתי. השאלה היא האם בכלל קיימת כזו אפשרות? ואם לא - לבעלי האתר - לא חשבתם על אופציה כזו?

• 3 תגובות
    • 453 צפיות
  12. בוקר טוב, המקרה בקצרה: אני יליד 1991. התחלתי לעבוד במקום עבודה מסוים באמצע יוני 2013. לקראת חצי שנת עבודה המעסיק התחיל לדבר על קרן פנסיה. ליתר דיוק, על ביטוח מנהלים. הפגישה עם סוכן הביטוח הייתה רק בינואר של 2014 ככה שכבר אז כל תנאי שהיה תקף ל 2013 וקודם לכן כבר לא היה קיים. [*]אחרי סיום העסקתי שם סמוך לתחילת שנת 2014, לא עבדתי כחצי שנה. [*]במקום העבודה הנוכחי התחלתי לעבוד באמצע אוגוסט 2014 וכששם ביקשו ממני את פרטי קרן הפנסיה הקיימת (שחשבתי שיש לי) כדי להתחיל להפריש כבר מתחילת ההעסקה, התברר שלא קיימת כזאת - כן, לא פתחו לי קרן פנסיה! [*]כידוע, בכל שנה שעוברת התנאים לפותחים קרן פנסיה חדשה הולכים ומדרדרים ומאז שהייתה אמורה להיפתח לי קרן פנסיה ועד היום עברו שנתיים (קלנדריות)…

13. Started by intel suck,

במידה והגישו אותי על ציון הגשה נמוך ואני רוצה לשפר אותו האם אני יכול לגשת לאיזשהוא קורס במסגרת פרטית כמו לחמן אנקורי וכו' בזמן התיכון? כי לשפר ציון הגשה במסגרת התיכון אני לא יכול

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Gohan,

חשבתי על לבנות רשת טלפוניה בתוך הבית שלי השאלה היא מה אני צריך כדי לעשות את זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  15. צריך לאתר של טורנט

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  16. שלום לכולם. יש ברשותי כ.אשראי חד פעמי מהדואר. עכשיו יש בו סכום כסף , שלא מספיק למוצר שאני רוצה , שבשבילו אני צריך תוספת של עוד כ100 שקלים. עכשיו הכ.אשראי שיש לי עכשיו רשום בחשבון שלי בפייפאל. השאלה שלי היא אם , ואיך אפשר להעביר סכום מהכרטיס אשראי לחשבון שלי בפייפאל ? וכמה עמלה בערך אמורה פעולה כזאת לעלות? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 11.8k צפיות
  17. חשבתי לקנות כזה לרכב http://www.dealextreme.com/p/car-sunshade-board-solar-power-panel-auto-car-battery-charger-with-suction-cups-82013 הרכב עומד לעמוד חודש+ בנתב"ג עקב נסיעה לחו"ל. פעם שעברה חיפשתי בנרות אנשים להתניע עם כבלים זה נראה לכם פרקטי, אפשרי בכלל?

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. או חייב פרוטקציה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אפשרי לשלוח הודעות פרטיות ב TWITTER ? ואם כן איך שולחים הודעה פרטית למישהו ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by א אוהל,

אני חייל שעושה יומיות ורוצה לשפר את הבגרויות שלי במתמט' במתמט' ואנגלית האם זה אפשרי לעשות מעבר ל3 יחידות בזמן הצבא? איך ? הכיצד? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by artyom,

חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי רק מידע על קטינים שתובעים, אז השאלה היא האם אפשר לתבוע קטין בבית דין לתביעות קטנות? אם אתם צריכים עוד מידע (כמו מה תוכן התביעה וכו' אז תגידו)

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by aviv512,

http://www.mcam4u.co.il/Product.asp?Pid=6859&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=28&aff=Zap〈=he הדבר הזה אמיתי??? :smile1: צ'יזס קרייסט

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Djx,

http://fun.sdinet.de/flash/games/amok.swf :lol: :lol: :lol: :lol:

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  24. Started by The_overclocker,

מישהו מכיר מקומות שאפשר לקנות שם אקדח אוויר, יש לחבר שלי אחד כזה אבל הוא הביא את זה מחו"ל.. מישהו יודע אם מוכרים את זה אולי בארץ באיזה מקום ?

• 98 תגובות
    • 12.2k צפיות
  25. אקדמאים בפורום - יש כזאת חיה? (לא סטודנטים)

• 37 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.