עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by gal1,

איזה אתרים של דברים למחשב כמו רמקולים וכאלה עושים משלוחים לארץ?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by omer-d,

שלום לכם הזמנתי מארה"ב חבילה המכילה מוצרי כוסמתיקה. שווי החבילה בסביבות 350ש"ח כולל משלוח (משלוח היה משהו כמו 20 דולר). המכס רוצה ממני 117ש"ח לשחרר את החבילה. לי זה נשמע לגמרי מוגזם, זה בסביבות שליש משווי החבילה! האם זה נשמה לכם כמו טעות? מישהו כאן קיבל פעם חיוב מוגזם כזה מהמכס? ניסיתי להתקשר כבר מספר פעמים למשרד בחיפה ללא הצלחה. מבאס.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. בתקציב של כ - 7000 ש"ח. היום ראיתי טלוויזיות של LG והיתאכזבתי קשות. תודה מראש ;D

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. זעם בקרב הסטודנטים הטוענים כי המבחן נועד למעשה להכשילם כדי לפקח על כמות עו"ד בשוק. הכצעקתה ?

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. לאחר חוק הניוד, אין באפשרותי לדעת לרוב לאיזה מפעיל סלולארי אני מתקשר שאני מחייג למספר סלולארי מסויים. יש אתר או דרך לדעת לאיזה מפעיל אני מתקשר?

6. Started by ALÞHA,

אני חושב שהעמותות נגד אונסים צריכות לאמץ את הדבר הבא כסרטון הסברתי... http://pown.alluc.org/?uid=1245

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. לכל מי שנוסע לעיר האדומה באילת מצאתי אתר טוב מאוד.. הוא מסביר על מה שיהיה במועדים השונים ממש אתר טוב! מומלץ! http://www.redcity.up.co.il/

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. http://video.google.com/videoplay?docid=-196770868214562445&q=crash

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אהלן, לאחרונה התחלתי להתעניין קצת בלימודים במוסדות להשכלה גבוהה. הגיעה לאוזני שמועה שהביה"ס ללימודי מדעי המחשב [בשילוב עם מנהל עסקים ככל הידוע לי], במרכז הבינתחומי בהרצליה נחשב לאיכותי. תהיתי האם למישהו יש קצת מידע על העניין? שמועות? מה חושבים על הביה"ס שם? אומנם ידוע שהבינתחומי יקר, [30,000 ש"ח בשנה זה לא משהו שהולך ברגל], אבל אם אתה מקבל מעל 700 בפסיכומטרי אתה מקבל מלגה של 50%. ככה שזה כבר סביר. תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 8.8k צפיות
  10. ניגש ישר לעניין, יש לי יום סיירות ביום רביעי, אבל אני לא מצליח למצוא את המכתב שקיבלתי עם הזימון ליום סיירות!!! אני בהלם! מה אני צריך לעשות ? לאן אני מתקשר?? תודה מראש !! (דחוףףף)

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by B0necrack3R,

האלן אנשים אני מחפש את השם המדוייק של הסרט הבא: אני ראיתי אותו ממש מזמן ושכחתי עליו את כל הפרטים זה גם סרט לא חדש.. בעטיפה של הקלטת היה מצוייר הקושי הזה (SHORTY ששיחק במת לצעוק) כאשר הוא עם רסטות,עם רובה מים ועוד משהו עם קונדום.. בקיצור הסרט הוא ממש גס ומלא בקללות אני רק זוכר שהוא מתחיל במשהו כזה: "אף איש בשכונה שלנו לא חי יותר מגיל 41.." אז מראים כזה קושי עם חצאית רץ עם עוגה עם 41 נרות וצועק: "אני בן 41 ! אני בן 41!" ואז בדיוק רוצחים אותו ;D קיצור זה מה שאני זוכר ואני גם זוכר נראה לי שהשם שלו מורכב מכמה מילים וביניהם המילה SOUTH\SOTHERN (לא בטוח!) אז אם למישהו המידע הזה אומר משהו אז אנא תיזכרו בשם של הסרט! \תודה. 8)

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by mrraz,

השארתי להוט את פרטי הבקשה, לעבור מ-100 ל-200 וחיכיתי למענה. אחרי כמה שעות התקשרה מישהי שכלל לא קשורה לבקשה והעבירה אותי לנציג. הנציג הספיק לברך אותי בשלום והשיחה התנתקה. למחרת חזרה אלי הנציגה מהוט ועדכנה את פרטי הבקשה. כמובן שהייתי צריך גם את הוט נט לחגיגה והנציגה הבטיחה לי שהמחיר הוא 20 ש"ח לכל המהירויות והעבירה אותי. מסתבר שלא עברתי לשום מקום ונאלצתי להתקשר להוט נט ולהצטרף לתור הארוך של הממתינים. בהוט נט הודיעו לי שהמחיר הוא בכלל 30 ולא 20 כמו שסיפרו בהוט. חבל שהוט מוסרים מידע שגוי בנושא שרלוונטי לבקשה. מכאן הדרך היתה סלולה, להגיע לנקודת שרות של הוט מובייל. שם מסרתי את ההוטבוקס הישן ויצאתי עם הוטבוקס 2 ההתקנה העצמית עברה בהצלחה וההוטבוקס עשה כל מיני פעלולי אורות בשעה ש…

• 17 תגובות
    • 4.9k צפיות
  13. Started by SD Project,

מה קורה חבר'ה ? כמו שהכותרת אומרת אני מחפש עוד שיר... הוא לקוח מתוך הסרט Tokyo Drift אבל הוא לא מצויין באלבום הSoundtrack של הסרט... בתחילת השיר יש כמה באסים נקיים בלי שום צליל ואז ראפר אומר איזה משפט ואז יש שריקות כאלה... כמו תמיד זה לא נשמע כל כך מדויק אבל אני אשמח לעזרה מכם... תודה לכל מי שעוזר ויום טוב, מתן

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ofer_fas,

שלום, אני רוצה להוציא חולצות לצוות שלי בצופים, והיה לי רעיון מגניב עם התמונה של... בירז'יט (המנקה המוזרה.. ) לא יודע איך נזכרתי בזה אבל זה ממש מתאים, הבעיה היא שאני לא מוצא את הדיסק של המשחק ואין תמונות באינטרנט.. :-\ אני צריך או תמונה שלה מהמשחק הראשון עם מגב (או מה שזה לא יהיה שהיא כל הזמן מחזיקה.. ) או תמונה מדיסק השני (ששמה היא נראית ממש עצבנית.. היא הולכת עם פלומבה מכות...) תודה רבה ;D

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by eladbu,

רציתי לדעת אם למישהו יש מושג בעניין החזרת מוצר תוך 14 יום באריזתו המקורית האם החוק אומר שיש לי זכות לקבל את כספי בחזרה או רק זיכוי עליו?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by MiniMizer,

תראו את יצירת האומנות שלי: ענקודר והערנב

17. בעיקר שוודיה ודנמרק ההורים שלי טסים בימים הקרובים אשמח לכל מיני רעיונות אבל לא מוצרי חשמל וכאלה עדיף משהו ייחודי וגם יש להם עצירת ביינתים בבריסל לדי הרבה זמן אז גם בא בחשבון

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by IG,

שלום לכולם, אני מחפש המלצות לאלבומי מטאל קלאסי טובים. אני מתכוון לאלבומים ברמה של האלבום השחור של מטאליקה, האלבומים של דיפ פרפל משנות ה-70, בלאק סאבאת' לפני שזרקו את אוזי המלך, וכו'.... ריפים של גיטרות, סאונד נמוך וכבד ובלי גרולינג. אפשר להוריד מהרשימה את אלה שציינתי קודם, את אירון מיידן, ג'ודס פריסט, טול, אוזי אוסבורן, דיו, בלו אוייסטר קאלט וריינבו (כנראה שאני מכיר עוד לא מעט להקות אבל לא מצליח להזכר עכשו...) תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. לאדם שמן שרוצה לעשות דיאטה עדיף לא להרים משקולות/כפיפות בטן/חזה או לא? כי הרי אם מישהו שמן עושה דיאטה ולמשל מרים משקולות עושה כפיפות וכו' ואוכל ארוחה אחת ביום אז הגוף מפרק לו בהתחלה רק את השרירים אז מה זה שווה?

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. אני משתמש בג'ילט מאך 3 ומרוצה מאוד. הבעיה שהסכינים יקרים מאוד. האם אתם מכירים מקום שמוכר בזול? או שאולי עדיף להחליף יצרן? אשמח לשמוע תגובות למה יש סכינים עם 5 להבים? אם עדיף סכין עם מספר להבים גדול יותר למה לא מייצרים סכין עם 10 להבים? ולמה זה לא יוצר לפני 50 שנה אלא פתאום ב-10 שנים האחרונות נזכרו? כלומר יש תועלת בלהבים רבים או שזה סתם חרטא?

• 17 תגובות
    • 11.9k צפיות
  21. היה לי רכב, אבל בקרוב יגיע הזמן להחליף אותו. מצד אחד אני עושה לא מעט נסיעות עירוניות, אבל מצד שאני אני כן אוהב לנסוע עם הרכב גם יותר רחוק ואין ספק שזה הכלי הכי נוח. רכב: הכי יקר בעלות ראשונית, תחזוקה, חניה, דלק ביטוחים וכו'. יתרונות אפשר להגיע איתו לכל מקום. קטנוע: עלות ראשונית בינונית אבל עלויות נמוכות של תחזוקה ודלק. יתרונות ניידות גבוהה, לא צריך חניה, אפשר להגיע איתו להרבה מקומות יחסית, מסוכן יותר מבחינת בטיחות. אופניים חשמליות: הכי זולות מבחינת עלות ראשונית, אין דלק אין תחזוקה כמעט, אין הוצאות. אפשר להסתובב איתן רק בתוך העיר. אין ספק שאם היה לי כסף להכל הייתי קונה אופניים חשמליות לעיר, ורכב בנוסף. הבעיה היא שבתור מי שגר במרכז לקנות רכב ולהשאיר אותו בחניה כל היום זה נר…

• 17 תגובות
    • 4.9k צפיות
  22. Started by eligomeli,

אני לא יודע אם זה מקום הנכון אבל לא מצאתי שום פורום ספציפי להמלצות אז ככה: התקשרתי ביום שישי לפני מס' שבועות וענה לי מיכאל המיוחד (תכף תדעו למה) וביקשתי ממנו לקנות מחשב לפי מפרט שקיבלתי פה מהשיחה איתו עלה כי: 1. רוב הדברים שביקשתי היו במלאי ומה שלא קיבלתי משהו דומה דומה באותו מחיר בערך. (אתם יכולים לראות את המפרט לפי חיפוש השם שלי (אני לא יודע איך עושים את זה) 2. הוא היה מוכן לספק את המחשב המוכן עוד באותו היום!! (זה היה לפני חג פסח וחברות אחרות אמרו לי שבוע וחצי ) 3. הוא הציע לי בשביל שאני לא אצטרך להסחב עד כפ"ס לעזור לי ולהביא לי את המחשב לת"א כי הוא גר לייד ! 4. למרות שלא הכרתי את מיכאל או את החנות R.S.M החלטתי שאני קונה משם בגלל שהוא היה נשמע לי אמין מאוד ונ…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. צדקתי בכל השאלות במבחן ובסעיף ב' בשאלה 2 לא הצלחתי (עשיתי רק חלק קטן מהשאלה) אני צריך לדעת כמה הסעיף הזה שווה כדי שאדע אם כדאי לי ללכת למועד ב'. בדרך כלל זה הולך 70% סעיף א' ו-30% סעיף ב', אבל אני לא יודע אם זה ככה במבחן הזה.... יש למישהו מושג כמה אחוזים סעיף ב' שווה?? (זה דיי דחוף)

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Started by navk2,

כי חבר שלי אמר לי שהריח שלי לא משהו מהפה, ואז ניסיתי ללקק תיד שלי ולהריח וזה מסריח... או שזה בכלל לא אומר כלום ? אם יש ריח רע אז מה עושים ? בבקשה פתרונות פשוטים.. ואני מצחצח שיניים פעמיים ביום ואני לועס מסטיק אחרי שאני אוכל...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by chris_u16,

http://www.949zeta.com/noSeatBelt/no_seat_belt_CD.swf ;D זה מה שקורה למי שנרדם במכונית ללא חגורה

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.