כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,558 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב חברי פורום, שאלה קטנה, נתקלתי כרגע במצב שאני צריך לצאת לעבודה עוד כמה שעות, אני חייב להיות מגולח. סכין גילוח יש לי, אבל הקצף נגמר. מישהו יודע מה יכול להחליף את הקצף הזה? איזשהו אילתור חד פעמי? תודה
-
- 17 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
אני יודע שיש חולצות דיי איכותיות בחנויות המפורסמות (גולף, רנואר וכו') אבל לא נראה לי לשלם לפחות 100 ש"ח. מצד שני יש את החולצות ב 30 ש"ח שמוכרים בכל מני מקומות אבל הם בד"כ לא איכותיות. מישהו יודע ? (אפשר גם מותגים מזויפים )
-
- 17 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
winwin נוקטת בשיטות פרסום אגרסיביות למדי - היא לוקחת מודעות שפרסמתי באתרים כמו יד שניה ו HWZONE ומפרסמת אותם אצלהם ללא בקשת רשות והסכמה מצידי. להפתעתי הרבה, מצאתי שם ארכיון של מודעות ישנות ולא רלוונטיות לאף אחד, מודעות כפולות במחירים שונים, ובלגן אחד גדול. כל זה על השם ומספ' הפלאפון שלי, פשוט חוצפה! יותר מכך, הם כבר פנו אלי באופן אישי מספר פעמים בבקשה שאפרסם את המודעות גם באתר שלהם, אך נראה שהסכמתך זה לא מה שיעצור אותם. אני מניח שאני לא היחיד ובמידה וכך זה עושה את האתר שלהם כמו לא יותר מ- google cached. כנראה שמס' המודעות שהם מתהדרים בו הוא נמוך בהרבה ממספרם בפועל, ואני חייב להגיד שזאת התנהגות נואשת שפוגעת קשה באמינות שלהם, מה הם חשבו שאנשים פשוט לא ישימו לב?! רציתי ליי…
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קיבלתי טלפון בזק ישן של פעם כזה עם חוגה, וחשבתי שיהיה מגניב לשים אותו איפשהוא. אבל הפלסטיק שלו הפך עם השנים לצהוב לגמרי. מישהו יודע איך אפשר להפוך אותו חזרה ללבן המקורי? יש איזה חומר?
-
שאלה פשוטה: היכן ניתן לקנות צ'וקור? מ-2006 ועד 2009 היה צ'וקור של מעדנות בכל סופר. מאז זה כבר לא קיים. מיני-צ'וקור לא נחשב. האם יש חברה כלשהי שמייצרת צ'וקורים? הצ'וקור של מעדנות היה אדיר.
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני נתקל ביותר ויותר מוצרים שעוברים את סינון החיפוש לפי "available to: israel", אבל בכניסה לדף המוצר כתוב שאין משלוח לישראל. מישהו נתקל בתופעה המעצבנת הזו ויודע איך להתגבר עליה?
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אז לקחתי את המבצע הזה שאתה קונה טלוויזיה של 42" של Hisense ומקבל מסך 24" גם של Hisense. המבצע הוא רק ללקוחות יס. אתה משלם 99 ש"ח במשך 36 חודשים. שווה?
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לאחר חוק הניוד, אין באפשרותי לדעת לרוב לאיזה מפעיל סלולארי אני מתקשר שאני מחייג למספר סלולארי מסויים. יש אתר או דרך לדעת לאיזה מפעיל אני מתקשר?
-
- 17 תגובות
- 52.3k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. לאחרונה רכשתי טלויזיה של HAIER 42'' FHD. אני לא מנוי של חברת הוט או יס ולכן איכות הצפיה דרך הכבל הפשוט היא גרועה לחלוטין. רציתי לשאול מה בעצם אפשר לעשות עם המערכת שנקראת HTPC הבנתי שעם המערכת אפשר לצפות בסרטים וכו'. אז האם זה אפשרי לחבר את הכבל הפשוט של הכבלים לHTPC וממנו לטלויזיה בעזרת כבל HD למשל? כמו כן אשמח לשמוע על עוד ממירים שבעזרתם אפשר לחבר כבל כבלים רגיל ולחבר את הממיר לTV בכבל HD(אני מתכוון לממיר רגיל שמוכרים בחנויות לא של יס או הוט). שאלה האחרונה שלי היא לגבי החנות SKYPC האם החנות מומלצת לקניה ואין חשש של אי מימוש האחריות במקרה של נזק? העניין הוא שהחנות בכלל לא קרובה אלי, לכן זוהי בעיה ואני רוצה לשמוע על אנשים שקנו משם ומרוצים מהשרות. בתוד…
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כי על הסטים לא רשום כלום לגבי האחריות באתר כתוב 5 שנות אחריות ע"י מעתק אני מהרכישה קיבלתי רק חשבונית ואת הסטים.. לא קיבלתי תעודת אחריות זה מספיק החשבונית? או שיכול להיות ששכחו להביא לי?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחובר לספקית אינטרנט כלשהי בהתחייבות לשנה (עד אמצע מרץ), התשלום החודשי שלי הוא 110 ש"ח. בגלל המון בעיות טכניות אני מעוניין להתנתק מהם. בשימור לקוחות הנציג אמר לי שאני אצטרך לשלם קנס יציאה של 110 שקל כפול 3.5 חודשים (שזה מה שנשאר לי). נשמע לי ממש לא הגיוני שהקנס יציאה שווה לתשלום הרגיל שנשאר לי, כי מן הסתם באותה מידה אני יכול לשים את היוזר שלי בצד ולשלם אותו הדבר. מה החוקים בעניין הזה? למי אני יכול לפנות בלי שזה יקח 3.5 חודשים עד שיעזרו לי? תודה רבה.
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכם הזמנתי מארה"ב חבילה המכילה מוצרי כוסמתיקה. שווי החבילה בסביבות 350ש"ח כולל משלוח (משלוח היה משהו כמו 20 דולר). המכס רוצה ממני 117ש"ח לשחרר את החבילה. לי זה נשמע לגמרי מוגזם, זה בסביבות שליש משווי החבילה! האם זה נשמה לכם כמו טעות? מישהו כאן קיבל פעם חיוב מוגזם כזה מהמכס? ניסיתי להתקשר כבר מספר פעמים למשרד בחיפה ללא הצלחה. מבאס.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום . אתמול הייתי בחדר שלי וראיתי טלויזיה . היה לי בקבוק גדול של פריגת , שמתי אותו על המיטה ולא סגרתי את הפקק . אחרי כמה זמן מישהו דפק בדלת אז הלכתי לפתוח את הדלת , כשחזרתי ראיתי שהבקבוק נפל וכול המיץ נשפך על המיטה . המיץ עבר את הסדין החשמלי והגיע למזרון עצמו . את הסדין החשמלי זרקתי הורדתי את כל המצעים וניסיתי להוציא איכשהו את המיץ מהמיטה . אחרי זה חשבתי שאין יותר מיץ . הלכתי לישון והתחלתי להרגיש משהו רטוב בגב וראיתי שעדיין יש המון מיץ במיטה . איך אפשר להוציא את זה ? חשבתי לנסות עם מגהץ איכשהו להוציא את זה . יש עוד שיטות ? המיטה היא ספת נוער. תודה .
-
- 17 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה ללמוד בת"א בסמסטר הקרוב בהנדסת חשמל. ברם הציונים שלי שמים אותי מתחת לסף הקבלה, ב 30 נקודות לפי החישוב שלי. מתןך 650 שצריך. יש לי הנדסאי אלקטרוניקה וציונים גבוהים במקצועות הריאלים (מתמתיקה 4 יחידות ופיזיקה קיבלתי רק 78). האם עדין יש לי סיכוי להתקבל? חתך הקבלה הוא דבר שחייבים לעמוד בו?
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני יודע שלז'אנר הזה יש כל מיני סגנונות שונים אבל אני לא יודע מאיפה להתחיל. תוכלו להמליץ לי על אמנים/אלבומים טובים?
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מחפש אתרים עם מתכונים קלילים להכנה, שתפו את אלה שאתם משתמשים בהם (וגם את המתכונים אם אתם רוצים) 8)
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. הזמנתי ממישהו מוצר דרך USPS FIRST CLASS אבל גיליתי שהוא בכלל שלח באמצעות PRIORITY FLAT RATE ENVELOPE (הרבה יותר מהיר וטוב). מה אני אמור לעשות? לתרום לו כסף? הוא לא שאל אותי וכנראה התבלבל או משהו. 2. הזמנתי מוצר דרך USPS FIRST CLASS. המשלוח התקבל ב-18 לדצמבר וטרם הגיע - מה שאומר שעבר כבר כמעט חודש. מה יש לעשות? וסתם משהו הזוי מהצד, את הUSPS FIRST CLASS המוכר אמר לי שזה PRIORITY, והPRIORITY (שאגב נשלח הרבה יותר מאוחר וכבר הגיע) היה אמור להישלח בFIRST CLASS - ואין קשר בין המוכרים/הקניות (???) תודה
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה התחלתי להתעניין קצת בלימודים במוסדות להשכלה גבוהה. הגיעה לאוזני שמועה שהביה"ס ללימודי מדעי המחשב [בשילוב עם מנהל עסקים ככל הידוע לי], במרכז הבינתחומי בהרצליה נחשב לאיכותי. תהיתי האם למישהו יש קצת מידע על העניין? שמועות? מה חושבים על הביה"ס שם? אומנם ידוע שהבינתחומי יקר, [30,000 ש"ח בשנה זה לא משהו שהולך ברגל], אבל אם אתה מקבל מעל 700 בפסיכומטרי אתה מקבל מלגה של 50%. ככה שזה כבר סביר. תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
שלום לכם חבר'ה, אתמול כשהגעתי סוף סוף מהצבא, נכנסתי לפייסבוק, ולהפתעתי, כל פעם כשאני מנסה להתחבר הוא מעביר אותי לאתר שונה. אתמול זה היה אתר שונה. אשמח לעזרה, כמו כן גיליתי שלכלל החברים שלי האתר עובד כראוי.
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כל העיצוב השתנה ולא ברור לי אם זה הכל מתיחה אחת גדולה או שרק חלקים זה מתיחה וחלקים מסוימים ישארו... הלוגו הוא ללא ספק חלק מהמתיחה, כנ"ל אופצית הTextTP שמאפשרת לראות חלק מהסרטונים בתור טקסט... לעומת זאת הInsight ממש השתפר וקשה לי להאמין שהוא חלק מהמתיחה. http://youtube-global.blogspot.com/ http://www.google.com/support/youtube/bin/answer.py?en_US=en&answer=178474
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יודע שהנושא הזה די חרוש פה, אבל לא הצלחתי למצוא תשובה על שאלתי בדיונים אחרים. אז ככה, לא מזמן החלטתי לקנות עדשות יומיות... סתם לנסות ולראות איך זה. די הסתדרתי איתן והשימוש הזה בעיקר לבילויים. לאחרונה חשבתי לנסות לעבור לעדשות חודשיות שיתנו לי קצת יותר גמישות. המחשבה שלי הייתה כזאת - נניח אני יוצא בבוקר עם העדשות, חוזר הביתה ובבית אני אהיה עם משקיים ואם ארצה לצאת שוב בערב, אני ארכיב שוב עדשות. אם הייתי משתמש ביומיות אז זה היה בזבוז לזרוק 2 או יותר זוגות ביום. באתי לאחת מרשתות האופטיקה בארץ, הסברתי להם מה יהיה השימוש, והם פשוט היו בשוק "מה פתאום! ברגע שאתה פותח עדשות חודשיות אתה חייב להרכיב אותן כל יום במשך חודש. אם הפסדת יום, אז הן נהרסות!" זה מה שאמרו לי. מ…
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני אמור בקרוב לעבור לבסיס פתוח,שצריך כנראה להיות קשור לפיקוד צפון ולאוגדה 36 איזה בסיסים כאלו יש שהם פתוחים וקשורים לפיקוד ולאוגדה?
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ושאלה שנייה היא האם יכולים לעצור את החבילה ? שלא ימציאו איזה שטות שאני מבריח סמים או אנערף..?
-
- 17 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
לפני כחודש רכשתי חלק מסויים למחשב ב-200$. הזמנתי ממוכר בעל אלפי דירוגים מעולים מהונג קונג. נתחיל בזה שהוא שלח מוצר בשווי 200$ בלי מספר מעקב. המוצר לא הגיע מספר שבועות וכבר התחלתי לחשוב על הגרוע מכל. שלחתי לו מייל ורק כעבור מספר ימים קיבלתי תשובה. מסתבר שהמוצר חזר מסיבה לא ברורה והוא צריך את הכתובת שלי כדי לשלוח פעם נוספת. (סביר להניח שהוא לא רשם נכון את הכתובת) אמרתי לו שאני לא מוכן לחכות חודש ואני מסכים לא לבטל את העסקה בתנאי שישלח את החבילה במשלוח אקספרס על חשבונו. (חבילה שוקלת בקושי 1.5 ק"ג, לא יעלה לו הרבה ובנוסף שילמתי 20$ משלוח בפעם הראשונה ככה שהוא כמעט ולא יפסיד). מאז חלפו מספר ימים ואין ממנו תשובה. בצהריים שלחתי לו מייל בו כתבתי בדיוק מה אני חושב עליו ואני דורש ב…
-
- 17 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אז ככה, שבוע הבא יש לי צו ראשון - קראתי קצת בגוגל אבל אין כמו לשמוע ממקור ראשון. אני מניח שרובכם כבר עברתם את זה, ותוכלו לצ'פר אותי בכמה טיפים. כמה שאלות: 1. עשיתי בדיקת עיניים לפני כמה חודשים, והכל יצא תקין, משמע שאני לא צריך להביא איזשהו טופס שקשור לנושא נכון? (גם לא כזה שמוכיח שאין לי בעיה?) 2. אני משער שיהיה לי פרופיל קרבי - ואני יותר בקטע של מודיעין. מה אני צריך לעשות בשביל לקבל מודיעין למרות הפרופיל הגבוה?? :s05: זהו נראה לי.. יש מה להתכונן מראש?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-