כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,686 דיונים בפורום זה
-
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מודלים של בינה מלאכותית תוכננו ללא בקרות בטיחות מספקת או שונו באמצעות פריצות, כך חושף מחקר חדש שנערך באוניברסיטת בן גוריון בנגבלכתבה
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אני מחפש אתר להורדה של דאמפים בחינם. משום מה כל האתרים הגדולים עברו למודל של תשלום... אפילו את סימולטור הVCE אי אפשר להוריד בחינם תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום... שמעתי שאוזניות IN EAR (אוזניות קטנות של נגנים, אוזניות כפתור...) מזיקות לשמיעה... כי הם קרובות לעצב שמיעה כלשהו... האם זה נכון?
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
לא יודע איזה לקנות כי הרי המבחר בEBAY עצום ואני מפחד סתם לחכות חודש לאיזה זבל סיני שגם ככה לא יהיה טוב. אני צריך גם מגן מסך לאיפון 4, גם מגן מסך לגלקסי אס, וגם מגן סיליקון טוב ויפה לגלקסי אס. אם מישהו יכול לעזור יהיה נחמד , תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מתפלא שעדיין לא רשמו את זה כאן. זה הליפ דאב הישראלי הראשון (קליפ בו כמה אנשים הולכים ועושים עצמם שרים שיר מסויים, תוך כדי משחק). תהנו:
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הזמנתי מעבד מאינטל דרך בן-דוד שלי שהוא עובד אינטל במחיר מוזל ובלי דמי משלוח. Ups התקשרו מקודם ועכשיו הם רוצים עוד 500 שקל על כל מיני מיסים... מע"מ אמור לצאת איזה 60 שקל ואני זוכר שאין מכס על חלקי מחשב, אז איך זה הגיוני?? תודה!
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה, מי שרוצה לראות את ה-HD5970 בעירום מ-ל-א שיילחץ למטה על "Like"! לא תאמינו מה תראו! וברצינות, נמאס לי, פשוט נמאס מכל הקבוצות הלייק האלה שמציפות את פייסבוק!
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ממש מגניב. תפתחו את הוידאו בכרום או במכשיר אנדרואיד
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש איזה תרגילים או משו אחר להוציא שומן מהלחיים?
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברים לפני תקופה מסויימת קניתי פן של קנדי ואני מנקה בעזרתו את המחשבים שלי כל חודש ואני מאוד מרוצה מהתוצאה. הפן מוציא על מקסימום חתיכת זרם והמחשבים נשארים נקיים מאוד. כתוצאה מניקוי של פעם בחודש אף לא מתקשח אבק על המאווררים ובכך אני חוסך לעצמי נקיון עם מטלית. לפני כמה קבועות הייתה כתבה באתר על ניקוי מחשב והיו שם הרבה תגובות שהזהירו לגבי ניקוי בגלל חשמל סטטי, איך בדיוק חשמל סטטי יכול להגרם ולמה זה מסוכן? ומה אני יכול לעשות על מנת לצמצם אתה סיכוי שיקרה משהו דומה?
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=4230053 http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=4200399 חיפשתי משהו בלי קשר לזה בגוגל ונתקלתי בזה הביקורות שלי לא כאלו מוצלחות גם ככה :kopfpatsch: מה אני צריך להוציא זכויות יוצרים לביקורות שלי :kopfpatsch:
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי ברכב מערכת של Pioneer AVH-2450BT, עם שני קומפוננטים של ALPINE, סאב של PIONEER ומגבר של TEAC. בזמן האחרון בווליום גבוהה( בערך 50% ומעלה) הסאונד נעלם לפעמים. אבל המוזיקה ממשיכה לנגן, ורק אתחול מחזיר את השמע(אני פשוט מכבה את ה source ומדליק שוב). זה קורה לא משנה מה המקור(אם זה DOK או טלפון וכו'..). איך ניגשים לבעיה? מה בודקים..? יש מצב המגבר גוסס? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב , אז בגלל שאני ילד מבחנה אני עשיתי שטות ולא למדתי למבחן בגרות שלי בלשון קצת מזל היה לי וקיבלתי 30 ... המגן שלי היה 63 .. בהבעה ( לא עשיתי משולבת אלא 2 בחינות ) קיבלתי ציון בגרות 65 ומגן 75 .. משוקלל עם המגן זה 70 * אני בכיתה י"א רציתי לדעת אם אני צריך לעשות מועד חורף היות ובכיתה י"ב יש בחינת בגרות בחיבור.... תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לדעתי אחרי כלכך הרבה סדרות המוזיקה של הפתיחה מאוד מרגיזה ולפלפית זכאת , ממש צורם לאוזן , מה אתם חושבים
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה... הזמנתי משהו מארהב עלה סה"כ 95שח (כולל משלוח). היום מצלצלים אליי מהדואר שרוצים להביא לי את זה הביתה, אני שמח שהמוצר הגיע סוף סוף. ואז אומרים לי שיש דמיי שחרור ממכס של 35 שח... (על מוצר של 95 שח סהכ!!!!). ואני אומר להם שזה לא הגיוני כי כל החבילה הזו עלתה 95שח, אז הם אומרים לי שבגלל שזה דרך UPS אז זה נבדק במכס ועל זה אני משלם. יש דרך לקבל החזר או משהו? זה לא שה35שח האלו ישנו לי את החיים אבל זה פשוט כזו חוצפה..
-
- 33 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אנשים. תהיתי אם תוכלו לחלוק מעט מידע בנושא הנ"ל. לא מזמן סיימתי לעבוד (תקופה של כמעט 3 שנים משרה חלקית - 6-7 שעות במשמרת). למזלי הגעתי להסכם עם ההנהלה וקיבלתי מכתב פיטורים,זאת מכיוון שאני מתחיל ללמוד שבוע הבא. השאלה שלי היא כזו: האם אני יכול לדרוש דמי אבטלה ואם כן מה ההליך הנכון כדי לקבלם? הבנתי שלומר להם שאני לומד לא בדיוק יקדם את העניין. תודה לכל מי שעוזר.
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
איך אמר JAY-Z I LOVE GIRL'S GIRL'S GIRL'S ;D (אזהרה נא לקחת מגבון או כול "אביזר" שיעזור לכם לנקות את הריר מהפה....)...והכי חשוב תהנו.... http://www.techpowerup.com/reviews/GamesConvention06/Girls/1
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
יש לי מחר מבחן על הנושא הזה ולא הקשבתי כל כך בשיעור כשהמורה לימדה אותו התרגיל: מצא את שיפועי המשיקים לגרף הפונקציה y=0.5x²-x בנקודות: א. (2,0) ב. (0,0) ג. (0.5-,1) תודה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
"מעבד אינטל 4 ליבות QUAD Q6600. יתרון חשוב: יותר מהיר מ Q6000" ... מה אם מישהו באמת יבוא אליהם וירצה לקנות את זה? זה נראה ממש מגוחך אולי אני מחמיץ פה משהו? מישהו מוכן להעיר את עייני O_O
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המשיח היגיע או זה כחלון ?? גם הוזלה של דמי הקישוריות וגם קנסות מופחתים ?? יופחתו קנסות יציאה בסלולר גם ללקוחות קיימים? גם לקוחות עם חוזים קיימים לא ישלמו קנסות יציאה של אלפי שקלים, כך אישרה היום וועדת השרים לכלכלה. החברות יוכלו לגבות דמי יציאה שגובהם 10% מהחשבון הממוצע, כפול מספר החודשים שנותרו. ההחלטה עדיין צריכה לעבור הצבעה בכנסת, במסגרת אישור חוק ההסדרים ב-31 בדצמבר http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3949713,00.html
-
- 29 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בן דוד שלי נוסע לניו יורק יום חמישי!!! והוא שאל אם אני צריך איזה משהו משם. כמובן שאני רוצה איזה משהו ודי נמאס לי מכל מיני שטויות למחשב..... יש לי כבר הכל. אז חשבתי אולי איזה בגדים ובושם, הבעיה שאני לא מוצא מחירים וקטלוג של איזה חנות גדולה בניו יורק. אז אם למישהו יש אתר של חנות גדולה שם של בגדים אני מחפש קוויק סילבר ו-ripcurl וכאלה וגם diesel ולי קופר וכל מיני בסגנון.... תודה לעוזרים!!! נ.ב האתר של דיזל הכי מעצבן שראיתי בעולם
-
- 29 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-