עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by shibby15,

עכשיו עברה מעלי (פ"ת) סערת ברקים מטורפת!! התחלתי לראות הבזקים ולאט לאט הסערה עברה מעל ראשי, היא כללה גשם עז ביותר והמשיכה בכיוון מזרח... אויייי כמה אני מצטער שלא הייתה ליידי המצלמה הדיגיטלית שלי, בחשיפה של 3 שניותצ היו נכנסים שני הבזקים לפחות! אני ממש מקווה שמישהו הצליח לצלם את זה, זה ממש ממש מדהים! קצב של ברק בשניה כמעט! מש ממש מדהים. אגב לא היה אפילו רעם אחד, אני לא מבין את זה.......... יום שישי ה13 נחמד לכולכם

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. הכי נמוך שאני שמעתי הוא 1 ש"ח בעבור תמונה בגודל סטנדרטי. מישהו שמע על פחות?

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by Asaf.Y,

שהשנה הזאת תהיה שנה הרבה יותר מוצלחת מהשנה הקודמת,שיהיה כבר שקט בארץ הזאת,שנה מוצלחת בלימודים,בעבודה,בצבא. וחג שמח . ממני אסף.

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by Sifo Jen,

היי!, אני מחפש חנות שמוכרת נשקים קרים, מהקלסיים דוגמאת קאטאנה ועד מודרניים דומאת משטי. חשוב לי שתשלח לארץ, מישהוא מכיר?

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by pyro_man,

אנשים אומרים LOL על ימין ושמאל ואף אחד לא יודע ממש מה הפירוש של זה... מישהו יודע?? לא להגיד אומרים את זה שקורה משהו מצחיק או מוזר פשוט מזה אומר?? פשוט שאלתי במירק וכל אחד הפליץ משהו אחר..

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by waizman,

הזמנתי מעבד מאינטל דרך בן-דוד שלי שהוא עובד אינטל במחיר מוזל ובלי דמי משלוח. Ups התקשרו ‏מקודם‏ ‏ועכשיו ‏הם ‏רוצים ‏עוד ‏500‏ ‏שקל ‏על ‏כל ‏מיני ‏מיסים...‏ מע"מ אמור לצאת איזה 60 שקל ואני זוכר שאין מכס על חלקי מחשב, אז איך זה הגיוני?? תודה!

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by the dead,

שתיתי מספר פעמים רדבול (הרגיל, לא הדיאט או מה שיהיה הבהיר), לא עשה לי כלום. לא החיה שום גוף ושום נפש.

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. תוכנית של נשיונל גיאוגרפיק שבה חוקרים את השפעות הטבע על גוף האדם או משהו כזה ,ויש שם איזה אחד שהוא יוצא שייטת 13 ואחד שהוא מה nevy seals והם עוברים סידרה של מבחנים כאלו ואחרים בכדיי לבדוק איך הם מסתדרים כל אחד בסביבת העבודה שלו . עם מישהו יודע את שם התוכנית זה יעזור . תודה .

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. כתוב לי ככה: "הפריט התקבל מבריטניה ב 26/09/2010 ומועבר ליחידת הדואר בית המיון ת"א לשם מסירתו לנמען" למי שמתעניין זה ציוד לפלייסטישן 3 שהזמנתי מהאתר שופטו האם יש סיכוי שהפריט כבר ביחידת הדואר הקרובה? יומיים הוא נמצא במיון? למישהו יש מושג כל כמה זמן מתעדכן העניין של המעקב?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. :-\ איבדתי את הארנק לפני כמה ימים ועכשיו אבא שלי אומר לי להתקשר למשטרה כולה היה לי שם תעודת זהות, כרטיסייה וקצת כסף בארנק... באמת יש צורך להתקשר למשטרה בגלל כזה דבר? לי ממש לא נראה חוץ מזה שמה המשטרה כבר תעשה? תבקש את עזרת הציבור באיתור הנעדר? :-\ שמישהו יעזור לי לשכנע אותו שזה רעיון מיותר

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by taotao,

איך אמר JAY-Z I LOVE GIRL'S GIRL'S GIRL'S ;D (אזהרה נא לקחת מגבון או כול "אביזר" שיעזור לכם לנקות את הריר מהפה....)...והכי חשוב תהנו.... http://www.techpowerup.com/reviews/GamesConvention06/Girls/1

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by Teknik,

שלום, יש לי ברכב מערכת של Pioneer AVH-2450BT, עם שני קומפוננטים של ALPINE, סאב של PIONEER ומגבר של TEAC. בזמן האחרון בווליום גבוהה( בערך 50% ומעלה) הסאונד נעלם לפעמים. אבל המוזיקה ממשיכה לנגן, ורק אתחול מחזיר את השמע(אני פשוט מכבה את ה source ומדליק שוב). זה קורה לא משנה מה המקור(אם זה DOK או טלפון וכו'..). איך ניגשים לבעיה? מה בודקים..? יש מצב המגבר גוסס? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. ההודעה הזאת הציגה שירות חדש, אבל משתמשי הפורום מעדיפים לצקצק בלשונם על לינק עם הפניה, מאשר לקבל מידע על שירותים ואתרים חדשים. בטח עכשיו ההודעה הזאת שימושית יותר.

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by assaf990,

איזה מידע לדעתכם ניתן למצוא באינטרנט ואיזה סוג מידע לא נמצא?

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. מהי התוכנה הכי טובה לדעתכם?

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by שוקו,

יש בו רק 700MB אבל אני אוהב אותו . . . נ.ב. שיעמום צהוריים

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by Yossarian22,

שלום לכולם מישהו פה מכיר את נתניה ?!.... מחר יש לי דייט שם[ראשון] והבחורה גרה 2 מטר משם...[בארותיים אם מישהו מכיר, ליד כפר יונה] אז חשבתי שהדבר הכי הגיוני יהיה ללכת לאיזה מקום נחמד שם... ומשום שאני לא מכיר את נתניה כמעט[חוץ מבורגוס].... מישהו מכיר מקום נחמד לקחת אליו בחורה ? נ.ב. פירוט ברמת הרחוב יהיה נהדר נ.ב.2 אולי עדיף בכלל לנסוע ל"טריטוריה" שלי ? כפ"ס... עריכה: עכשיו קפץ לי לראש שאמור להיות מקס ברנר איפשהו בנתניה... וזה נראה לי די אידיאלי.... מה דעתכם? יש בכלל חיה כזאת בנתניה?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  19. Started by The_magament,

היום באתי הביתה, אימא שלי מספרת לי שהיא קנתה היום חלב מהמכולת (עד ה-30.5), וכשהיא באה לשתות אותו היא הריחה ריח מוזר, של נפט. לא האמנתי לה אז הרחתי אותו, והיה לו ממש ריח של נפט! תדמיינו לכם נפט או בתחנת דלק - ריח כזה היה מהחלב! וזה לא היה סתם ריח של מקולקל זה היה מוזר... זה היה חלב על הבוקר של תנובה, עם 1% שומן. עוד מישהו נתקל בזה בזמן האחרון??

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. לאחרונה נעלמה לי האפשרות בגוגל לחיפוש "דפים מישראל" \ "דפים בעברית בלבד" בכל הדפדנים (באקספלורר זה עוד היה אפשרי עד לפני כמה ימים, אבל גם נעלם) אפשר להחזיר את האופציה הזו ?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by who_Cares,

כל מי שגר בירושלים שיסתכל לכיוון 20 מעלות צפונה מהמערב יש שם איזה משהו צבעוני מנצנץ מישהו יודע על איזה ניסוי של נאס"א?

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. אז ככה...אם נגיד אני גומר עם תחתונים על מישהי שגם לה יש תחתונים.... יש סיכוי לאיזה ילד?? (לא שאני רוצה)...

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by ALÞHA,

http://members.iinet.net.au/~pontipak/redsquare.html אני הצלחטייי להגיע די קרבבוב [attachment deleted by admin]

• 40 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by AMIT_MEG,

אני רוצה לצבוע את החדר שלי עכשיו החדר שלי הוא 4 *4 אבל יש רק שלוש קירות כי קיר אחד זה ארון כאילו קיר של 4 מטר ועוד 2 של 3 או 2 וחצי עכשיו אני רוצה לצבוע את החדר לצבעיים חדשים החדר שלי היה ככה הקיר הגדול בצבע בורדו וה2 האחרים בצבע שמנת עכשיו אני רוצה לשנות מה אתה ממליצים לי ויש לי מול המיטה כמו שידה ארוכה נמוכה בצבע חום כהה תודה לעוזרים אני אוהב צבעים אז לא תהיה לי בעיה עם צבעים

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by Spiderpaz,

הפכת לגולש בסתר. דפים שאתה מציג בחלון זה לא יופיעו בהיסטוריית הדפדפן או בהיסטוריית החיפוש שלך, ולא יותירו במחשב שלך כל עקבות, כגון קובצי cookie, לאחר שתסגור את חלון הגלישה בסתר. עם זאת, קבצים שתוריד או סימניות שתיצור יישמרו. גלישה בסתר אינה משפיעה על התנהגותם של אנשים, שרתים או תוכנות אחרים. היזהר מ: אתרים האוספים או משתפים מידע עליך ספקי שירותי אינטרנט או מעסיקים העוקבים אחר הדפים שבהם אתה מבקר תוכנה זדונית העוקבת אחר הקשות המקשים שלך בתמורה ל'סמיילי' חינם מעקב של סוכנים סמויים אנשים שעומדים מאחוריך בצורה חשודה מידע נוסף על גלישה בסתר. הם רציניים? יענו פתחתי בטעות דף בסתר וזה מה שהיה כתוב שם הם ציניים<?

דיונים חדשים בפורומים