עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by OmriF,

שלום לכולם, האם ראיתם את תחרות "המגפה הכתומה"? מה דעתכם עליה? האם זו תרמית או שמה תחרות מעולה? www.magefa.drix.co.il לדעתי האישית, התחרות מעולה, היא מבית טוב, ויש פרסים שאסור להחמיץ.... מה דעתכם?

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by gal555,

יש לי ממיר HD של הוט מהישנים יותר וראיתי שיש דגם חדש קטן יותר אז רצתי לשאול אם אני מתקשר להוט ומבקש שיחלפו לי את הממיר לחדש הם יחליפו? אני רוצה להחליף אותו כי הגדול לוקח לי מקום שאני צריך

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. שלום לכולם ברשותי מצלמת רשת חדשה של חברת GPT. למצלמה יש חיבור למקרופון (שמתחבר לכרטיס הקול) וחיבור USB. חיברתי את המצלמה למחשב והיא עובדת מצויין. השאלה היא האם אני יכול לחבר את מצלמת הרשת לטלוויזיה CRT של טושיבה? אני רוצה שהמצלמה תצלם את הרכב שלי בחוץ ושהתמונה תוקרן בטלוויזיה בסלון. לטלוויזיה יש את חיבורי הבננות הרגילים (צהוב אדום ולבן) וגם חיבור S VIDEO. האם אני יכול לקנות מתאם כלשהו כדי לארגן את החיבור הזה? תודה מראש, גיא.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  4. Started by Sting,

אני מתעניין בנעליים האלה כבר זמן מה ועד עתה נרתעתי מהמחיר האסטרונומי שלהם (800 ש"ח) לאחרונה לאחר ריפרוף בגוגל מצאתי כמה חנויות בארץ שמוכרות אותם קצת יותר בזול http://www.topsportshoes.com/category.asp?subgroup=Air%20Max%20360 http://sportshoes.shopy.co.il/categories/16589 הבעיה היא שאני מעדיף לא לקנות מחנויות שלא שמעתי עלהם לפני זה או שהם לא מפרסמות איכן הן נמצאות לפחות אז מישהו שמע על אחת החנויות האלה ? קנה מהם כבר ? מכיר חנויות אחרות ? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by omri_ro,

בכל לוח ASUS שמים מדבקה נחמדה, אז מה יש כ"כ קשה להם לשים גם בכ.מסך שלהם???!!! :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :smoke:

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by J0n1,

יש סיכוי שבבגרות יהיו 2 שאלות סדרות, ו3 הסתברות ו1 גאומטריה? אני לא יודע סדרות והסתברות, ותמיד עשיתי חקר משוואות וגאומטריה, ועכשיו המורה שלנו אומרת שיש מצב שישימו שני תרגילי סדרות, או 3 הסתברות ואחד גאומטריה. מה הסיכויים לזה? מישהו פגש את זה בשאלונים קודמים?

• 39 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. שלום לכם אני מחפש את 2 משחקי הנ"ל( משחקי לוח) לאחיינים שלי בתור מתנה אודה לכם אם תביאו לי קישורים ושיהיה זול תודה רבה

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. בוקר טוב לכולם. אני רציתי לשאול אתכם - איפה הכי כדאי לי לקנות מחשב ואני אדע בוודאות שלא אדפק או אקבל חלקים מזויפים / לא טובים... פעם קודמת שקניתי מחשב לא הבנתי כלום במחשבים (3 שנים :) והוא היה מאוד מאוד יקר. אני רוצה לבדוק עכשיו איפה כדאי לקנות כדי שלא אדפק שוב. תודה על זמנכם.

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by Kurt,

מישהו יכול לפרט על הקורס ובכלל על האופי של התפקיד? לפי מה שהבנתי אם אני מתאים לקצונה קרוב לוודאי שלא יסכימו להוציא אותי לקורס כי בעיקרון מעדיפים מכים על צלפים, זה אומר שאני צריך לטרטר מישהו בשביל הקורס?

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. שלום. אני יודע שכל התר'ד הזה ישמע מוזר אבל מעניין אם באמת יש מוטנטים או זומבים. תאמת אני כמעט בטוח שמוטנטים יש כי אני יודע שיש פרות למשל שיש להן שני רשים וכל מיני בעליי חיים בצורות מוזרות. הביעו את דעתכם רק בצורה בוגרת

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. תמיד אהבתי את תחום האלקטרוניקה, ואני רוצה לעסוק בתחום של הנדסת שבבים. הבנתי שהתואר שאני צריך ללמוד הוא "הנדסת חשמל ואלקטרוניקה". המורה שלי לפיזיקה ומנהל בית הספר שלי אמרו לי שיש להם קשרים מאוד טובים עם מכון לב, ושהם יכולים להכניס אותי לשם ללא בעיה בשנה הבאה כשאהיה בכתה י"א, ואלמד במקביל גם בתיכון וגם באוניברסיטה. השאלה היא האם שווה ללכת על זה? זה כמובן יחסוך לי המון זמן, אבל אולי יש אוניברסיטאות יותר טובות בתחום הזה? איך מכון לב בתחום הזה? ולאחר קבלת התואר גם כן קשה מאוד להתקבל לעבודה [כמו אינטל או חברה גדולה אחרת] ללא ניסיון לכן עדיף לעשות קורס כדוגמת זה: http://www.chipdesigncollege.com/ שנראה לי מעניין מאוד. אשמח לקבל מידע והמלצות. תודה.

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. אני מתכנן על מחשב נייד. חיפושיי הביאו אותי להסגר על המחשב הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=469618.0 שהגיע אחרי חיפושים כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=467944.0 בכל מקרה, תקשיבו להקלטות של השיחות שלי עם נציג השירות: http://www.esnips.com/doc/e119e8ea-bbb0-4b89-8899-203c1f242b61/036877491_13-08_11-33-07 ואז החלטתי לבדוק את טענת המסך LCD בHP: http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?PID=DV61330EJ&Cat2ID=&Cat2Cat1ID=36 והנה אני מתקשר אליו כדי להגיד לו אמרתי לך: http://www.esnips.com/doc/ddc23af5-6eb0-4a8c-9a28-88b451560811/036877491_13-08_11-43-48 לא מדובר בחווית שירות, לא מדובר בהחזרת מוצר. פשוט בנאדם שמדבר שטויות וישקר כדי למכור מוצר ש…

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by דנדן,

נתקלתי בזה בטעות, ת'אמת נחמד, באמת שלא שמתי לב לדברים האלה כשראיתי את הסרט

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. היי כולם! אשמח לעזרה יש לי קובץ קול שהקלטתי על המחשב (השתמשתי ברשמקול של ווינדוס, בלי מיקרופון חיצוני). בקושי אפשר לשמוע את המרואיינת שלי (הזווית של המחשב שלי כנראה), שומעים אותה ממש חל. אני מחפשת תוכנה שאפשר יהיה להגביר את הקול שלה ככה שאוכל לשמוע אותו. זה לא משנה אם היא תעוות אותו או משהו כזה, אני רק צריכה לשמוע כדי לתמלל

15. Started by SweeT_EviL,

אני מחכה שהעונה תיגמר כדי לראות אותה ואני לא יודע אם היא נגמרה או לא.. בTV.COM רשום פרק אחרון ב4/2 שזה היום ובIMDB רשום שזה נגמר ב9/4, עוד שבוע. מישהו יודע מה נכון?

• 41 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by aleXtazi,

חברה אני צריך את החומר הזה בבקשה תגידו לי איפה אפשר לקנות את זה בארץ ועם אפשר לינק או מספר טלפון של החברה שמוכרת את זה גם כן אני צריך את הדבק של הקרבון בעיברית אני חושב קוראים לזה סיוי פחמן בבקשה תעזרו לי זה חשוב מאוד

• 47 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. אהלן, יש לי שאלה בנוגע למחשב ולמצלמת אינטרנט. יש לי מחשב חזק ומצלמה מצוינת (לצורך העניין, מצלמה Logitech QuickCam Pro 9000). אני עוד חודש נוסע ליוון והבית יהיה ריק לגמרי וברצוני להפוך את המחשב והמצלמה למן "אבטחה במעגל סגור". יש אפשרות כזאת? שאני יוכל מיוון לדוגמה לראות מה הולך בבית מהמצלמת אינטרנט הפשוטה? אשמח לעזרה ומצטער אם זה לא לפורום הזה.

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. לדעתי אחרי כלכך הרבה סדרות המוזיקה של הפתיחה מאוד מרגיזה ולפלפית זכאת , ממש צורם לאוזן , מה אתם חושבים

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. שלום חברים. ההודעה שנכתבה כאן ישנה ועתיקה מאוד מאוד ולכן הוסרה. תודה למגיבים.

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. להיגרם? אני פשוט נכנס לחדר ומתחילים לי כאבי ראש אם אני רואה טלויזיה/במחשב אז גם מדרדרת איכות הראייה (קצת שורף ואני מתחיל לרואת מטושטש) וסחרחורת רצינית דיברתי עם בודק קרינה מגנטית הוא אמר שאין מה לדאוג ממסכי LCD ואני יושב רחוק מספיק מהטלויזיה יש לכם רעיון ממה זה יכול להיגרם?

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by Shmoolik,

תיכנסו לכאן (האתר של זיזאג) ותראו יש למאטה קטע של "היכן אנו נמצאים" מהקטע הזה ומאטה תסמנו את כל מה שכתוב עם הכבר ותראו מה מסתתר בין השורות עריכה - יש 3 שורות כאלה , אז תסמנו את הכל.. ;D :lol: :lol: ------------------------ © ענקודר מימי פיסי פרו

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by ציפור שיר,

שלום, יש לי בעיה ואני מעוניינת לדון בה- אני גולשת בצאטים ומישהי אחת פתאום התחילה לפרסם פרטים שלי ולא מסרתי פרטים כמו מספר פלאפון או תמונות והיא ידעה אותם, אפילו זיהתה אותי שנכנסתי בכינוי אחר הבנתי שהיא עוסקת במחשבים ושהיא יודעת את המיקום שלי לדברייה.... רציתי לדעת מה זה? האם אפשר לעקוב ולפרוץ לפלא או לווי פיי שלי ככה מצאט? זו האקריות? אם אחליף מספר זה ישנה? מה עלי לעשות???? (((

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by fuck off,

לפי מה שהבנתי התקבלתי והקד"צ מתחיל עוד מעט. לתכניתן. מישהו יכול לאמר לי איך הולך שם השירות? מה אני עושה? זה יומיות? וכל מה שלדעתכם יהיה לי מעניין לדעת...

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
    • 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by R3,

אני גולש לי באינטרנט ורואה שמישהו מזיז את העכבר ... פעם 1 אחרי שזה קרה חשבתי שפרצו לי ולא הבנתי איך אז בבדקתי את כל התוכנות והכול היה סבבה.. שיניתי איפי והתחברתי שוב לאינטרנט.. עוד הפעם המקרה הזה... אני מסובב את הראש אחורה לטלויזיה אני רואה שהכלבה שלי שוכבת על העכבר השני שגם הוא מחובר למחשב והיא זאת שהזיזה את העכבר *בטעות השארתי את העכבר השני מחובר למחשב..

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.