כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז ככה יש לי את כל השירים של METALLICA לצורך העניין - קניתי את הDISCOGRAPHIA שלהם בינתיים מצאתי כמה שירים שאני אוהב : NO LEAF CLOVER THE UNFORGIVEN THE UNFORGIVEN II WHISKEY IN THE JAR ONE WHO YOU ARE אני שומע בין השאר גם EVANESCENCE LINKIN PART קיצר תוכלו להמליץ לי שירים לפי מה שאתם אוהבים וגם אולי לפי הסגנון שלי?
-
- 37 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
קיבלתי היום את הזימון הזה מישהו יודע מה בדיוק שואלים שמה ? כמה חברים שלי אמרו שיש שמה מבחנים לפרויקט סיגמא מי שמכיר אותו . במכתב לא היה רשום להתכונן על איזה חומר שלמדנו . היה רשום שמה לבוא לבית השריון בתל-אביב אם זה יכול לעזור במשהו זה אומר שיש לי קב"א גבוה או שהם שלחו לי את זה בגלל שאני לומד אלקטרוניקה כל מה שאתם יודעים יכול לעזור לי תודה !
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://www.sini-speed.co.il/ לשמוע ולהיחנק מדמעות
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, כפי שהבנתם מהכותרת,אני לומד כרגע פסיכומטרי ונבחן למועד יולי. ואחד האתגרים המעיקים(לפחות מבחינתי) והקשים בפסיכומטרי הוא אוצר המילים. אני יחסית מתקשה בלזכור את המילים,בלשנן אותם.אמנם אני יכול לזכור אותם לטווח קצר,אך לא כל כך מצליח לזכור לטווח ארוך. ואני מתייחס בעיקר למילים באנגלית,שזהו שפה זרה ,ויותר קשה לי לזכור אותן. רציתי שתציעו לי דרכים ,איך לזכור את המילים ולשנן אותם. תודה.פתוח להצעות...
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עלה לי רעיון השבוע לעשות "ביקורת חנויות" אמנם זהו אתר חומרה אבל החומרה מגיעה מאיפשהו וגם אולי זה ימריץ קצת את הנ"ל לתת שרות טוב או לא בכלל ולהזהיר אותנו הצרכנים מפני חנויות שאין לי מילה אחרת מלבד "חאפרים עם תעודת עוסק מוסמך" שלא שמים קצוץ על הלקוח הביקורת תהיה מורכבת מ: 1. יחס לפני קניה \ אחרי קניה 2. זמינות מלאי (ומהירות הארגון מהספק) 3.זמן מענה טלפוני לשרות ומענה לקניה (בד"כ בעסקי החאפר יש שני טלפונים .. האחד שעונים בו בשניה והאחד שבד"כ מתעלמים ממנו -תנחשו לבד איזה מהם הוא טלפון השרות) ;D 4. יידוע הלקוח בקשר למשלוח באיחור ופיצוי מתאים לאיחור רציני 5. זמן משלוח - עלות משלוח - ואיכות חברת המשלוחים (שגם זה קריטריון חשוב מאוד) 6. איכות השרות באתר האינטרנט (ומדידת זמ…
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
השאלה היא למה המהירות לאורך המסלול (מהנקודה האדומה לנקודה הכחולה) קטנה ? אני עניתי בגלל שלאורך המסלול הAr(תאוצה רדיאלית)גדלה. האם יקבלו את התשובה לפחות באופן חלקי?
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
לפני כמה חודשים עברתי ל NETVISION ובהתחלה הכל היה בסדר, היה אפשר לגלוד, היה אפשר להוריד והיה אפשר לשחק בלי בעיות מיוחדות. הבעיה היחידה שראיתי אז הייתה שבשעות מסויימות ה UTORRENT לא יכל לעבור את ה 30K בשניה אבל לא התיחסתי לזה כי זה היה בשעות שיא ובשעות האלה בכל מקרה העדפתי לא להוריד כי זה מפריע לשחק. בזמן האחרון האינטרנט עובד בצורה נוראית! לא ניתן לשחק במשחקי רשת במהלך כל היום, בשעות שהפעם מהירות ההורדה בטורנטים הייתה 30K היום היא 1K-7K שזה פחות מהמהירות עם אינטרנט של 56K על קן טלפון. בנוסף לזה ברגע שאני פותח את ה UTORRENT אני לא יכול לגלוש בכלל (בזמן כתיבת ההודעה עצרתי אותו כי האתר לא נפתח לי ). אם קודם ב CABAL ONLINE יכולתי לשחק בלי לאגים בכלל כל היום היום בקושי אפשר לה…
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
למה אין הוראות שימוש נורמליות על האריזה? אין אזהרות,האם יש בו חומרים רעילים? מותר לאכול אחרי השימוש בו?לכמה זמן הוא פעיל ומה הוא בדיוק עושה? וממה הוא עשוי(מרכיבים) מן הסתם יש בו אלכוהול-האם הוא בטוח לחוטין לשימוש ללילדים,תינוקות.קשישים?-אין שום מקורות מידע עליו,אף-אחד לא מדבר עליו ואם הוא כל-כך יעיל אז הינה הפתרון למשבר המים..
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שיר שאני שומע כבר איזה שבוע בגלגל"צ.. זה שיר בספרדית יחסית חדש והזמר נקרא פדרו או פדרוב (כל החיפושים שלי בגוגל לא הניבו כל כך תוצאות). תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
רוב האנשים פה באתר ובפורומים הם בערך בממוצע בני 15-18 ? בגיל כזה אמורים לדעת שכשאתה כותב בגוף ראשון, בזמן עתיד - הפועל מתחיל בא' ! אאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!! :bash: אני לא ילך, אני אלך הוא ילך !!!!!! הוא יקנה !!!! אני אקנה!!@#!@#!@#?!@#?!@#!@ כמה פעמים אפשר לטעות ככה ? אני לא מורה ללשון, יש לי אפילו בגרות השנה ומגישים אותי על 63 (לא שאני גאה בזה אבל רק שתבינו ...), לא צריך להיות אבשלום קור - זמן עתיד בגוף ראשון זה עם א'. נ.ב וDUAL אומרים דואל, כמו דו-פלקס ? כמו דודו טופז ? אז אומרים את זה כמו "דו" ו"על" דואל. המשך גלישה נעימה אחים שלי.
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על תרמוס טוב? מה החברות שנחשבות טובות? שמעתי על חברת THERMOS, היא טובה?
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מתכנן לטוס לרוסיה בקיץ, אתרים כמו NEWEGG\AMAZON אבל ברוסיה חנויות שיספקו דברים לנגנים\מחשב או כל חנות טכנולוגית, אני רוצה לחזור משם עם דבר נחמד - גאדג'טי בעיר אומסק, ואולי גם לנינגרד
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי אנשים!! ;D היום בכיכר רבין בת"א, הולך להתארגן קרב כריות ענקי ו"ספונטני" ע"י קבוצת Mobile Clubbing. הוא הולך להתחיל בשעה 20:02 כפי שמצויין בכרזה. כולם מוזמנים לבוא, רק תביאו אתכם כרית, רוח טובה, והרבה כיף! לינק לכרזה לשלוח לחברים פוסט סיכום ותמונות משנה שעברה אין כמו להוריד למישהו שלא מכירים כרית בראש.. [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום כולם, אוקי, זה ת'רד הזוי והמוזר אבל יש לי בעיה... אתמול קניתי סולות נטענות של GP מסוג ריסייקו- הסוללות מהסדרה החדשה של החברה שמיועדות לשמור על הסביבה ונשארות טעונות לאחר זמן של ללא שימוש. זה היה הגורם שגרם לי לקנות את הסוללות וגם המחיר הזול שלהם בבאג- 99 שקל. אז קניתי אותם והכל ואז הגעתי הביתה, שלפתי את הסוללות החד פעמיות הרגילות הישנות שהיו לי במקלדת ותקעתי את הסוללות ריסייקו החדשות בפנים (הסוללות לפי הטענה של GP מגיעות טעונות כבר מההתחלה ככה שאין צורך לטעון אותן). עכשיו אחרי שימוש קצר של יום בערך במיקלדת הבחנתי שלפעמים היא לא מקלידה לי- הסוללות חלשות, אולי במפעל לא טענו אותם עד הסוף או משהו.. (שמתי זוג שני של סוללות במצלמה הדיגיטלית שלי והיא הורתה על חצי סוללה) …
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מי שאין לו זמן שיעביר ישר ל-1:13. מה שעצוב שהיא מציינת בוידאו הזה שהיא יהודיה...
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, שמעתי שהסרט גרוע לגמרי בתלת מימד, הורס כל חוויה (ממה שקראתי), נאמר כי הסרט במקור יוצר עבור ל 2D ולא תלת מימד, ונשלח לחברה הודית כלשהי כדי שיעבור המרה זריזה לתלת מימד, מה שגרם לסרט להראות רע ללגמרי כי לא השקיעו באפקטי התאורה בכלל וכדומה.. לא בא לי לבזבז סרט חמוד על אפקטים רעים, כמה שאווטאר היה יפה בתלת מימד זה עדיין עצבן אותי והיה לא מפוקס לפעמים. אפילו אמרו שהוא יותר גרוע מאליס בארץ הפלאות ב 3D אני באילת האמת, ובקולנוע ראיתי שיש רק 3D איזה ביאוס, יהיה אותו בכלל בקולנוע בארץ לא בתלת מימד??
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! בעזרת השם אני קונה מחשב חדש. אני מעוניין ליקנות את המחשב מ ZIGZAG ויש לי כמה שאלות. 1) מישהו קנה מהם פעם מחשב? 2) האם היא חנות אמינה? כלומר אפשר לסמוך על זה שהיא תחליף רכיבים כמו שצריך ולא תעשה בעיות. במידה ומיתקלקל לי רכיב מסוים, האם היא מחליפה אותו מהר? כמה זמן לוקח לה להחליף רכיב? האם נגיד היתקלקל לי ההארד דיסק אז אני צריך לישלוח אותו אליהם , נכון? ואז מה בשביל הארד דיסק היא תישלח שליח שיביא לי את ההארד דיסק החדש? 3)האם היא מייבאת מוצרים איכותיים , כמו שצריך? 4) אני אשמח לשמוע דעות ממישהו שקנה שם. ומוכן לחלוק איתי את התרשמותו מהחנות. תודה רבה. וחג שמח.
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מישהו פה הולך לזה? אני בדרך כלל לא הולך למופעים (בעיקר לא עם האמנים שמופיעים בארץ) אבל את זה אין מצב שאני מפספס סקאזי ויום למחרת טיאטסו.. יותר טוב מזה אי אפשר לבקש. בגלל שאני לחוץ קצת בנושא כסף אני לא הולך לקחת את אחד הדילים במלונות המוצאים שם וימצא כבר איזה אכסנייה זולה. יש סיכויי שאם אני יזמין בדקה ה-90 אני יוכל למצוא משהו יותר זול?
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
יש סיכוי שבבגרות יהיו 2 שאלות סדרות, ו3 הסתברות ו1 גאומטריה? אני לא יודע סדרות והסתברות, ותמיד עשיתי חקר משוואות וגאומטריה, ועכשיו המורה שלנו אומרת שיש מצב שישימו שני תרגילי סדרות, או 3 הסתברות ואחד גאומטריה. מה הסיכויים לזה? מישהו פגש את זה בשאלונים קודמים?
-
- 39 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב, כאחד שיודע ללכת לאיבוד דיי בקלות, אבל הפעם אני עם מישהי אז חח חבל לעשות לה אבודים, בכול מקרה, אם מישהו יודע, איזה קווים אפשר לתפוס בתחנת רכבת השלום בת''א, (עזריאלי שם), שמגיעים לטיילת בת''א כמובן. חישפתי בדן, ואגד, וכול הקווים שם עושים סיבובים בחולון לפני, קיצר סתם סיפורים, אני מחפש קו פשוט, מ א' ל ב' בלי הרבה בעיות בדרך. ואם ידוע לכן איזה קו אפשר לתפוס משם שמגיע לרחוב רוטשילד ככה קרוב למקס ברנר, ככה יותר טוב. או כמה אמורה בערך לעלות מונית מהטיילת לרוטישלד 40 בערך. תודה
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אם שמת לב אתה נועל דיונים שדווקא הולכים יפה... ומופרטים שם הדברים בנושא. זה שמפריע לך לראות זאת -בעיה שלך. זה דיון ולא הסכמה. --- פורום זה מקום לדיונים מכל הסוגים -אנשים קוראים ותמיד אפשר ללמוד ולעשיר ידע. פורום של צחוקים לא נעלת ,עד שכתבתי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=543653.10 את 'העקר' לקחת רחוק. עריכה: על הדיון הזה מדבר שננעל לכתחילה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=543631.100
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-