עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני לא יודע מה איתכם ,אבל אני אחרי שתפסתי את החברה שלי לשעבר בבגידה עם קולגה לעבודה וחטפתי ממנה חיידק בגרון (אני בניגוד אליה הייתי נאמן ,כך שברור לי שזה ממנה מפני שהייתי איתה תקופה ארוכה ). ממנה נפטרתי בקלות וללא היסוסים , אבל מ- "המתנה שלה " לקח לי זמן רב להיפטר באמצעות אנטיביוטיקה חזקה שגרמה לי לתופעות לוואי . השיעור שקיבלתי היה באופן יחסי זול , למזלי חטפתי רק חיידק שניתן היה להיפטר ממנו באמצעות תרופות , אם זה היה וירוס ,יתכן מאוד שהייתי ניתקע איתו לכל החיים . אחרי 3 חודשים מורטי עצבים ,התבשרתי שלא חטפתי איידס ולמזלי גם שום מחלת מין אחרת מלבד אותו חיידק ארור . הערה :רק אחרי כ-3 חודשים מהמגע המיני האחרון (הלא מוגן ) ניתן לקבל אבחון אמין לגבי הדבקה באיידס . תחשבו על זה רג…

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by b3ta0,

יש לי תעודת זכאות ממשרד התחבורה והבטיחות בדרכים אני רוצה לדעת מה בדיוק אני יכול לעשות עם זה? האם מגיע לי הנחה בקווי אוטובוס מסויימים? ואילו הנחות (נסיעה חד פעמית, כרטיסייה מסויימת, כרטיס שנטען)? נהגי אוטובוס בכלל לא מכירים את התעודה ואומרים לי שאפשר להשתמש רק ברב קו, אך האם אני מקבל הנחה עליו, ואיך? (והאם אפשר לקבל הנחה ללא רב קו כמו נסיעה חד פעמית או כרטיסייה?) תודה.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. חג שמח לכולם . אני מחפש תיק גב לנייד לא משהו גדול וזועק אלא ו קטן ואיכותי . יש איזה חנות טובה באיזור המרכז שמישהו יכול להמליץ עליה? אני מחפש משהו באיזור 200 ש"ח . אשמח לעזרה.

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. קודם כל, ההיבט האידאולוגי מעניין לי את הביצה. אני רוצה לבחון את העניין הבריאותי בלבד. בתור טורף בשר מושבע שעוקב אחר הנושא כבר כמה זמן, קשה לי להתכחש לכל ההשפעות הרפואיות השליליות שיש לבשר מעובד על הגוף, גם ממחקרים רפואיים שנצברו לאורך השנים וגם מתחושות אישיות שאני חווה לעיתים לאחר אכילת בשר. רציתי לדעת אם יש כאן כאלה שעברו את התהליך לתזונה מן הצומח ויכולים להעיד ממקור ראשון על הנושא

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. או.קיי....הסיפור הוא כזה... בפסח ניתנה עבודה בתנ"ך לפרש 3 פרקים מספר בראשית (ט"ו, ט"ז, כ"א) ולענות על 50 שאלות מהספר... כמובן שאף אחד לא ציפה לזה שהמורה יבדוק שעשינו משהו (סתם מורה מעופף)... אז אף אחד לא עשה...מסתבר שטעינו... אומנם הוא לא בודק את העבודה...אבל הוא מסתכל מי עשה... יש לי יומיים לעשות את זה... :'( אולי מישהו מכיר אתרים שמהם ניתן להשיג פירוש לפרקים הנ"ל? אין לי פשוט זמן ועצבים לשבת עם קסוטו ביד ולהקליד את הכל...במיוחד שיש לי על הראש גם 50 שאלות... : בבקשה....

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by XCG120,

מחשב כולל כרטיס מסך השאלה שלי היא האים הרשת הזאת טובה ...........שמתי לב שהמחירים שם יכולים להיות זולים לאותו מוצר עד 200-300 שקל פחות . מה אתם אומרים על איבורי.

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. ב 14.04.2008 רכשתי זיכרונות של GEIL 4 סטיקים כל אחד של גיג'ה מהסניף בבאר שבע עבר שבוע שאני עובד עם הזיכרונות הכל בסדר הכל תקין חשוב לציין ללא OC וללא האלעת מתחים לאחר שבוע התחילו הבעיות מסכים כחולים וכל פעם היה קורס לי המחשב שלחתי את הזיכרונות לפנדה לאחר שבועיים שאני עובד עם גיג'ה אחד G.SKILL הזיכרונות הישנים שלי הכל עובד תקין ולאחר שכל הזמן שיגעו אותי בטלפון כל פעם הייתי צריך להתקשר לסניף פנדה בקיסריה שתבינו אני בתור לקוח אמור לעשות את הטלפונים לסניף הראשי? אני חושב שרק הטלפונים אליהם עלו לי 20 שקל עם השיחות לאחר דיבור עם הטכנאי במעבדה אמר לי שהם תקינים ויכול להיות שהבעיה אצלי אמרתי אוקיי אולי אחד הסלוטים בלוח אם עושה בעיות בדקתי את הלוח אם דיסק קשיח סלוטים ומעבד בע…

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. http://www.leftlanenews.com/2006/07/21/barabus-tkr-takes-over-as-worlds-fastest-car/ מהירות מירבית: 432 קמ"ש. 0-96: 1.67 שניות. 1005 כ"ס. שימו לב שזו לא Brabus שמשפרת את מרצדס... לדעתי די מכוערת, יותר מידי לוטוסית... נחכה שמישהו יבחן אוהת ונראה אם הנתונים נכונים...

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by Bessmertniy,

http://www.wagenschenke.ch/

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. קיבלתי היום את הזימון הזה מישהו יודע מה בדיוק שואלים שמה ? כמה חברים שלי אמרו שיש שמה מבחנים לפרויקט סיגמא מי שמכיר אותו . במכתב לא היה רשום להתכונן על איזה חומר שלמדנו . היה רשום שמה לבוא לבית השריון בתל-אביב אם זה יכול לעזור במשהו זה אומר שיש לי קב"א גבוה או שהם שלחו לי את זה בגלל שאני לומד אלקטרוניקה כל מה שאתם יודעים יכול לעזור לי תודה !

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by Green,

היי אני טס להרבה זמן אני רוצה למלא את המחשב הנייד בסדרות נשאר לי איזה 30גיגה אחרי "שני גברים וחצי" ו"קוראים לי ארל" תרשמו סדרות טובות ממש שאתם מכירים עדיף קומדיות (תעשו לי רק טובה אל תגידו "חברים" ) תודה

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. נכון יש את הפושע השחור (לא הראש של הכנופייה, אלא זה שמסתובב עם ג'ון טרבולטה) ב"ספרות זולה"? אז בקטע בסוף, ששודדים את המ המסעדה, אז רואים אותו מוציא את הארנק שלו - ארנק עור חביב שרשום עליו "BAD ASS MOTHERFUCKER" או משהו כזה. למישהו יש רעיון איפה להשיג ארנק סטייל הארנק הזה? ;D

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by klayton,

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by lev-27,

הראו לי היום בעבודה. לא הפסקתי לצחוק.

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by HeaT-SinK,

אה ועברתי טסט רביעי :-*

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by -OmeR-,

נכון כמו שיש lol=laugh out laud או gg=good game אז מישהו אולי יודע מזה xox? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by maphisto,

היום יצא לי להגיע לירושלים לקחת את חברה שלי (דן,מישה זה למה לא יכולתם לתפוס אותי כל היום) ובדרך חזרה החלטתי לנסות את כביש 6 ולראות איך זה איך חייב לספר לכם -תענוג גדול ! 140 כל הדרך בלי פקקים ובלי ניידות משטרה (אני יודע שלרוב יש שם הרבה אבל לא אכפת לי יש לי בליינדר M20 ) ירושלים עד כפר סבא - 18 דקות פשוט מומלץ לך מי שיכול.

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. מישהו יכול להמליץ לי על תרמוס טוב? מה החברות שנחשבות טובות? שמעתי על חברת THERMOS, היא טובה?

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by CASIOMAN,

שלום, אני מחפש שיר שאני שומע כבר איזה שבוע בגלגל"צ.. זה שיר בספרדית יחסית חדש והזמר נקרא פדרו או פדרוב (כל החיפושים שלי בגוגל לא הניבו כל כך תוצאות). תודה רבה

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. מצורף סרטון שמסביר שלכאורה כלכלי יותר לקנות דירה ב-2020 (עד אז לשכור) מאשר לקנות דירה ב-2015, ומוסיף חישובים מדוייקים התומכים בטענתו. עד כמה התרחיש שהוא מתאר סביר שיקרה?

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by hoffmannamffom,

מישהו פה הולך לזה? אני בדרך כלל לא הולך למופעים (בעיקר לא עם האמנים שמופיעים בארץ) אבל את זה אין מצב שאני מפספס סקאזי ויום למחרת טיאטסו.. יותר טוב מזה אי אפשר לבקש. בגלל שאני לחוץ קצת בנושא כסף אני לא הולך לקחת את אחד הדילים במלונות המוצאים שם וימצא כבר איזה אכסנייה זולה. יש סיכויי שאם אני יזמין בדקה ה-90 אני יוכל למצוא משהו יותר זול?

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. יש לי התלבטות בין שני הקורסים כשהמטרה שלי היא גם ללמוד טכניקות שיעזרו לי בצבא (לפתח התנהגות מנהיגתית ואינטואיציה והכל) וגם להיכנס לכושר קרבי (בונה על קורס חובלים). מה עדיף? אקסטרים ממש יקר, אבל מצד שני יש שם אימונים ברובים מה שהבנתי שאין באחרי.

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by MasterDK,

שלום ברצוני לדעת מה התעסוקה שלכם בשעות פנאי ובכלל תציעו לי תעסוקה לשעות נפאי חות מיציא עם חברים ומחשב..

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by Epsilon,

http://finance.yahoo.com/charts#chart7:symbol=amd;range=1y;compare=intc;indicator=volume;charttype=line;crosshair=on;logscale=on;source=undefined בעוד שאינטל עלתה ב 30% בערך , AMD התרסקה ביותר מ 50%

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by approx,

מישהו מוכן להסביר ?

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים