כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
שלום החלטתי שאני מעוניין במכונת תספורת מכיוון שיש לי תספורת פשוטה ביותר (קצוץ) שדורשת רק עבודה של מכונה ותמיד לוקח לספר בדיוק 2 דקות לספר אותי, לכן אין טעם ללכת כל 3 שבועות לספר ואני מעדיף לספר את עצמי.. כרגע יש ברשותי 800 ש'ח + - שאני רוצה להשקיע במכונה.. אם יש פה מישהו שמבין בנושא אני אשמח לעזרה.. תודה
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אתכם אם אתם ממליצים על הספר של דורון סיוון בשביל טכנאי מחשבים. הנה לינק לספר: http://simania.co.il/bookdetails.php?item_id=670857 אני מתלבט עם לקנות אותו, האם הוא מספיק מפורט בשביל טכנאי ?
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז ככה התקציב שלי הוא 1000 ש"ח. אני דיי בדילמה פה בגלל ששניהם מאוד דומים כשמביקורות אומרים שהVOX קצת יותר טוב. לשניהם משקל כמעט זהה 3.5 קילו, שניהם עובדים על 6 סוללות AA , אותו מחיר לVOX יש יותר אפקטים והוא יותר חזק 5W ,הROLAND הוא 2W אבל זה אומר חיי סוללה קצרים יותר. ועוד בעיה אחת פשוט אין לי מושג איפה להשיג את הVOX בארץ! :'( "חסרון גדול" יש לי ברירה בכלל?
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
עוד מספר ימים אני אבלה שבוע בטורקייה באזור אנטליה ואני מעוניין לשמוע המלצות של חברה שהיו שם לגבי מה כדאי לקנות ומה הם האטרציות שאסור לפספס. ברור שאני אקנה מעילי עור וחגורות עור ואעשה חריש (תרתי משמע ) של אותם מקומות שבהם שוהות נערות "עובדות" :ylsuper: מטורקייה ומאוקראינה .... המלצות נוספות יתקבלו בברכה.
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ממש מגניב. תפתחו את הוידאו בכרום או במכשיר אנדרואיד
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ליד איפה זה?????? איך מגיעים לשם מנתניה.????
-
שלום לכם , כבר כמה זמן אני חושב על העניין הזה , האם לראוטר אלחוטי יש קרינה ?? ברור שיש אבל האם היא "מזיקה" במידה זו או אחרת לגוף?? אני יודע שעדיף רשת חוטית ככה יותר בטוח אבל בכל מקרה . עכשיו ראיתי בבזק שיש מכשיר שנקרא HOME PLUG , אני יודע שהוא עובד על רשת החשמל אבל האם גם הוא מפיץ קרינה כלשהי?? תודה
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ראיתי את האתר הזה: http://www.mustop.co.il/ וקצת נשמע לי חשוד. מישהו ניסה פעם להזמין איתם ? מה היו תעריפי המשלוח ומה בדיוק הזמנתם ? יש משהו שאני צריך לדעת ?
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מי שאין לו זמן שיעביר ישר ל-1:13. מה שעצוב שהיא מציינת בוידאו הזה שהיא יהודיה...
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://www.sexwork.com/family/dolphins1.html
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היום יצא לי להגיע לירושלים לקחת את חברה שלי (דן,מישה זה למה לא יכולתם לתפוס אותי כל היום) ובדרך חזרה החלטתי לנסות את כביש 6 ולראות איך זה איך חייב לספר לכם -תענוג גדול ! 140 כל הדרך בלי פקקים ובלי ניידות משטרה (אני יודע שלרוב יש שם הרבה אבל לא אכפת לי יש לי בליינדר M20 ) ירושלים עד כפר סבא - 18 דקות פשוט מומלץ לך מי שיכול.
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום וברכה, אתמול פגשתי בנאדם שאמר לי לעזוב את כל התרופות כמו ונטולין וכו'... ואמר לי להשתמש בתרופות סבתא. במקרה של האסטמה זה להרתיח כוס חלב ואח"כ לשים כפית חמאה, להרתיח שוב ולערבב טוב טוב ולשתות. 1) מישהו ניסה זאת? 2) איך אתם מתמודדים עם המחלה?
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי! אני רוצה להתחיל להתאמן בריצה בבית. יש לי תקציב 3000. ואני מחפש מכשיר סוס עבודה, בלי קישקושים כמו מד דופק, מד שריפת קלוריות, טיימר וכו' פשוט משהו אמין חזק .. עם תמיכה טובה אם יש תקלות. אשמח לקבל המלצות איפה אפשר באזור המרכז להביא מכשיר ריצה כזה! תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מניח שכולם פה מכירים את תורת האבולוציה אתמול בלילה שניה לפני שנרדמת חשבתי עליה קצת ותהיתי כיצב יכלו להתפתח אבולוציונית דברים כאלה ניסתי ללכת מרמת התא אל הדג ולא הצלחתי לבצע שום התפתחות לוגית שתוביל מתא לדג אני יודע איך להסביר את רוב המערכות, אפילו המתוחכמות כמו העין אבל לא הצלחתי להסביר שום התפתחות של מערכת הדם, הלב והריאות הבעיה המרכזית שנתקלתי בה הייתה זו: 1. כיצד צביר תאים (שכל אחד מהם בנפרד מסוגל לשרוד ללא האחרים) מפתח את התלות בתאים אחים השונים ממנו? כלומר מדוע תאים מסוימים הפכו לתאי שריר בעוד האחרים לתאי עור וכן הלאה? לא הצלחתי לחשוב על הדרך שבה תאים יפתחו תכונות כאלה ועדיין יקיימו את המכלול 2. כיצד אותו צביר תאים מצליח לפתח את היכולת לבנות את כל המכלול מזוג תאי…
-
- 42 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אם יש לי מערכת צירים XYZ, שסובבת סביב הראשית עד שX המקורי מגיע לY, וY המקורי מגיע לZ-, וZ המקורי מגיע לX-, מהו ציר הסיבוב ובאיזו זוית הסיבוב התבצע? יוצא לי שציר הסיבוב הוא 1-,1,1 (זה נכון בכלל?) אבל מה הזוית?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מתפלא שעדיין לא רשמו את זה כאן. זה הליפ דאב הישראלי הראשון (קליפ בו כמה אנשים הולכים ועושים עצמם שרים שיר מסויים, תוך כדי משחק). תהנו:
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=D4a1z7NLnNk הרג אותי ההוא שניסה לעשות PRINT-SCREEN בעזרת מכונת הצילום.
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני הכי אוהב שוקולד נוגט ווניל עוגיות יאמיי
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, הרגע חזרתי מפרזנטציה של כמה מהסוכנים של החברה הזו שבאתי אליה רק בגלל הסקרנות לאחר שחבר שלי נכנס לשם תמורת תשלום של 1080$ למרות שהפצרתי והזהרתי בפניו על כך שזה נראה כמו תרמית פרמידה טיפוסית , לאחר פרזנטציה ארוכה שכללה הרבה מילים יפות ומפוצצות בצורה דיי מגוחכת ומעט מאוד עובדות... גם בשלב השאלות כאשר שאלתי שאלות ישירות וברורות אשר נענו בהתחמקויות , אי ידיעה או חוסר מידע רלוונטי לגבי המוצרים שהחברה מוכרת אשר יעילותם מוטלת בספק במקרה הטוב כדגומת ג'ילים שונים לשתייה למטרות של הרזייה \ דחיית הזדקנות \ עירנות ושאר מטרות נעלות אתר החברה http://www.agelisrael.co.il אז רציתי לשאול אתכם אם יצא לכם לשמוע על החברה הזו Agel ? ומה דעתכם עליה ? כמו כן האם יצא לכם להיתקל במו…
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, הייתה לי מכונת גילוח של אבא אבל היא ישנה והתקלקלה לאחרונה, אז אני צריך מכונת גילוח טובה ליום יום (חייל). חשוב שיעשה את העבודה ובזריזות ולא יהיה יקר, או במילים אחרות, יתן את התמורה לכסף. התקציב הוא 400 ש"ח, אם מומלץ להוסיף עוד קצת כסף למשהו טוב מאוד אז אני מוכן.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
התפוצצתי מצחוק כשנתקלתי באפליקציות למדידת משקל. אחת היתה מצחיקה במיוחד כי היא אפילו ציינה בשם שלה שהיא רק סימולטור למשקל למדידת צמחים. WEED SCALE SIMULATOR או משהו דומה. והמוני אנשים מתקינים את התוכנות האלו כי הם רוצים את הפונקציה וחושבים שזה אולי משהו שאפשרי וקיים. ואני חושב לעצמי, למה שזה לא יהיה אפשרי בעצם? בקלות זה יכול להפוך לפיצ'ר שיהיה בסמארטפונים בעתיד. מה עוד הייתם רוצים שהסמארטפון שלכם יהיה מסוגל לעשות? דברים שאינם מנותקים מהמציאות. שיכולים להיות עם שילוב טכנולוגיות קיימות + תוכנה מוצלחת. אני למשל הייתי מעוניין בתוכנה שמודדת שטח חדר עם מידות קרובות למדויקות וממפה אותו למודל תלת מימדי. רק לצלם…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מה נהוג לתת פנסיה וקרן השתלמות למשרות היי טק בסטארט אפ במרכז?(למהנדסי תוכנה עם 7+ שנים ניסיון). נראה לי שנהוג לשלם את הפנסיה על כל המשכורת אבל על פי חוק המעסיק חייב לשלם רק עד השכר הממוצע במשק. לגבי קרן השתלמות אני לא יודע מה מקובל. אני לא סגור עד הסוף מה זה קרן השתלמות ואם עדיין נותנים את זה כיום. יש לכם מושג?
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
רשום "המחאת דואר" "למוטב בלבד", אני יכול להפקיד את זה רגיל כמו כל צ'ק בסניף של הבנק שלי? או מה?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-