עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by genia,

/

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. נכתב בכתבה לגבי הפד: AQUA3 שהוא גדול אך לא צויין כמה גדול...בעקבות הכתבה הזמנתי אותו באושר ולהפתעתי ראיתי שהוא בגודל פי 4 !!! מכל פד שאני מכיר והוא תופס חצי שולחן. חבל שלא ציינו בכתבה כמה הוא גדול אחרת לא הייתי מזמין אותו . חבל. :-[

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by MOFRA,

הטקס הבא נלקח מאתר אס"ט(אגודת סטודנטים טכניון) תמיכה טכנית עם הרבה נסיון אל: שירותי התמיכה מאת: מנוי הנדון: בקשה לתמיכה טכנית א"נ, לפני כשנה שדרגתי מגרסה Girlfriend 7 לגרסה Wife 1 . שמתי-לב כי התוכנה החלה להריץ תוכנת מישנה בשם Children 1 , אשר גוזלת זמן ומשאבים רבים. בנוסף, הדבר יוצר עומס רב על הכונן הקשיח. בחוברת ההוראות של התוכנה לא תוארה התופעה, מה עוד שתוכנת Wife1 מתקינה עצמה באופן עצמאי כ-Resident בתוכנות אחרות, מנטרת אותן בעת האתחול שלהן ומנסה להשתלט על כל מערכת ההפעלה. כך למשל, תוכנות ותיקות כגון Pickup-Bars 2.5; Beer-with-the-Guys 10.3 והתוכנה הוותיקה והמוצלחת Soccer_at_Saturday 5 , לא רק שהפסיקו לתפקד כלל, אלא שכל מערכת ההפעלה נתקעת בכל פעם שאני מנסה לה…

4. היי, אני אמור להתגייס בעוד 3\4 חודשיים ועברתי לפני 8 חודשיים לגור בארה"ב עכשיו לפני שעברתי הייתי צריך לחדש את הדרכון והגבילו לי אותו לשנה בגלל הצבא, והחלטתי שאני רוצה לחזור לעשות צבא, עכשיו לפני שטסתי הלכתי לצו ראשון ויש לי פרופיל 82 אלב מעבר לזה אין לי שום מושג מה אני יעשה איפה אני מתגייס שום דבר! ואבא שלי גר בישראל ומה שמוזר שקיבלתי את הטופס לגיוס גם אבא שלי קיבל למרות שההורים שלי גרושים ואני גר עם אמא. ואני מדבר עם אבא שלי כל שבוע והוא אמר לי שהוא לא קיבל כלום... אני חוזר לישראל ב24 במאי לבקר חברים, אבא... ואז ב23 ליולי אני מתגייס אבל אין לי מושג איפה ומתי ואיזה יחידה אני(ביקשתי נ"מ) בנוסף חיפשתי באתר של הצבא ואין שם כמעט כלום.. אז קיוותי שאולי הרוב המוחץ פה ידע…

• 17 תגובות
    • 985 צפיות
  5. Started by pipi,

מה דעתכם על מישקפי השמש של אוקלי האלה? http://oakley.com/o/o1123d תודה

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by UltraWaveMUSA,

רציתי לדבר איתכם בקשר לזיופים של המותגים המובילים בעולם שהם כמובן - תומי הלפינגר, לאקוסט, בוס, ארמני, פולו ראלף לורן ואפילו ורסצ'ה. איך מבדילים בין זיוף למקורי? לפולו יש את הסימנים הבאים -http://www.shopster.co.il/UploadProductFiles/3%20סימני%20זיהוי.jpg ולאקוסט יש סימן בו בטיקט המקורי בחולצה רשום רק לאקוסט ובתנין לא רשום כלום אלא רק מצויירים קווים באצבעות וכדומה ובצד העליון השמאלי יש את המידה של החולצה במספר. כמו כן, לאקוסט לא מיוצרים בצרפת אז אם רשום בצרפת זה זיוף. הם מיוצרים בפרו. איך מבדילים בזיופים של האחרים? עוד משהו - אני צריך עוד צבעים של פולו ותומי מקוריים. תכננתי לקנות מהאינטרנט ב375 לשתי החולצות [פולו+ תומי]. האם זה משתלם ואיפה אפשר להשיג בזול יותר? אל תגידו לי…

• 17 תגובות
    • 4.3k צפיות
  7. Started by Coca Cola,

אני יודע שטרמינל 2 זה פנים הארץ, מה עם חוץ לארץ? אגב, זה נכון שיש טרמינל 3? הוא לחול?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. כולם בטח יודעים שאינטל פותחת מפעל חדש בקיריית-גת ומחפשת הנדסאים. אז אני צריך להגיע ליום הערכה אצלם ויהיו שם מבחנים בידע טכני. אני סיימתי ללמוד לפני 3 שנים ולא זוכר יותר מידי אז האם יש פה משהוא שעבר את זה כבר ויודע מה החומר שעליו בוחנים כדי לדעת על מה לחזור?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by DAVIDD,

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by aldema,

ניתן לקנות כרטיסים בקופות ביום עצמו עם ההנחה של ישראכארט או רק באינטרנט? "לאן" פתוחים מחר? אם אחד שאני מכיר שיש לו ישראכארט די הרבה זמן יש לו את זה אז יכול להיות שיש לו רק 1200 נקודות? איך מקבלים נקודות?לפי קנייה?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by mostwanted,

ראיתי את זה היום זה סרטון מצחיק אבל לא יפה לצחוק http://poststuff4.entensity.net/041206/media.php?media=tarzan.wmv

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by UltraWaveMUSA,

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by DJDAVID,

[attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by bykeking,

http://www.break.com/index/evolutiondance.html

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אמי מעוניין לרכוש טלויזיית LCD לסלון שתחליף את הGOLDSTAR הישנה 29". האמת הטלוייזיה הנוכחית שלנו מציגה איכות צבע ותמונה מאוד טובה, בזמנו היא עלתה 5,500 אלף ש"ח אך בעקבות שינויים בסלון וחוסר במקום (כמובן שאפשר להסתדר אבל...) ורצון בצג גדול יותר עם טכנולוגיה חדשה היא החליטה לרכוש LCD ולא פלסמה מסיבות ברורות. התקציב שלנו היום הוא 15 אלף ש"ח, עדיפות כמה שפחות אבל עדיין מכיוון שטלויזיה זה להרבה שנים התקציב גמיש קצת והמטרה היא להביא את המסך הכי משתלם מבחינת תקציב וכמה שיותר איכותי. בשוק קיימים המון חברות זולות ושמעתי שהרבה חברות קטנות מוכרות בעצם מסכים שחברות גדולות כמו LG וטושיבה ייצרו והשוני הוא הפלסטיק החיצוני והשם של החברה ולכן הוא זול בכמה מאות שקלים. בכל מקרה …

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Coca Cola,

אז ככה קליע פוגע בתל-עפר במהירות של 300 מ' לשניה בריבוע, מהי מהירותו של הקליע כעבור 0.1 שניה מרגע הפגיעה בתל עפר אם הוא נע בתאוצה של 3000 מ' לשניה בריבוע? אממ לא ממש הבנתי ת'שאלה מישהו מוכן להסביר לי? תודה רבה

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by eladbu,

רציתי לדעת אם למישהו יש מושג בעניין החזרת מוצר תוך 14 יום באריזתו המקורית האם החוק אומר שיש לי זכות לקבל את כספי בחזרה או רק זיכוי עליו?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Boxter + 110 mph + bird =

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by MYST,

P2P data base רק נתונים על עצמך, לא דעות, לא זיוני שכל רק נתונים ככה בעיקרון לא אמורים לסגור את הת'ראד, אנחנו לא נפיץ WAREZ רק נפרסם מידע על עצמנו מציע שהמידע יכיל את הדברים הבאים סוג אינטרנט - כבלים/ADSL/אחר ספק אינטרנט - מדידת מהירות דרך אתר כלשהו - מציע את http://www.dslreports.com/stest?more=1 תוכנת שיתוף ומידע עליה + תמונה של מהירות מקסימלית (למחוק מידע לא נחוץ) הערות ולשלוח אחד לשני הזמנות ולהמליץ על תוכנות שיתוף ומודים תודה לiakovl על ההצעה ולניל .א ול ZIEK אני רק מקווה שהתרד הזה לא יגלוש כמו הקודם <מאיפה אתם מעדפים להוריד?> הקפידו על הכללים

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Ghosthunter,

שלום, עוד כמה ימים אני נוסע לכינרת. מה אתם ממליצים לי לקחת לשם?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by aldema,

כל אחד(שבא לו..) שיעלה את הרקע שיש אצלו בפלאפון ואז יהיה הרבה רקעים נחמדים וטובים של אנשים מהאתר .. אני יתחיל: פלאפון:נוקיה 3120 סדרה:40 רקעהוגו רייס מאבודים..) יאללה חברה תעלו את הרקעים שלכם.. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אני אישית עוד חודש הופך לרכוש צה"ל . 21.11 - גיוס גבעתי. כבר הספיקו לשלוח לי כל מיני מכתבים על הכבוד שצריך להיות לי על שירות ביחידה זו. בקיצור, בהצלחה לכל המתגייסים . ותפרסמו את תאריכי גיוס שלכם ואת יעדכם. אחרי יותר משנתיים וחצי צריך לעשות התנתקות מהפורום לתקופה של שלוש שנים .

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ofer_fas,

שלום, אני רוצה להוציא חולצות לצוות שלי בצופים, והיה לי רעיון מגניב עם התמונה של... בירז'יט (המנקה המוזרה.. ) לא יודע איך נזכרתי בזה אבל זה ממש מתאים, הבעיה היא שאני לא מוצא את הדיסק של המשחק ואין תמונות באינטרנט.. :-\ אני צריך או תמונה שלה מהמשחק הראשון עם מגב (או מה שזה לא יהיה שהיא כל הזמן מחזיקה.. ) או תמונה מדיסק השני (ששמה היא נראית ממש עצבנית.. היא הולכת עם פלומבה מכות...) תודה רבה ;D

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. טוב אז לפני כשבוע הראתי לכם את הבית המרקד הראשון הנה הסרטון השני בהחלט יצירת מופט וזה אמיתי!! חלק 2: http://www.ebaumsworld.com/videos/xmaslights2.html ולמי שלא ראה חלק 1: http://www.ebaumsworld.com/videos/xmaslights.html צפיה נעימה!!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.