עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by omer672,

שלום לכולם, כמו שנאמר בכותרת, אני מנסה להיכנס לעולם ה IT. אני ללא נסיון עבודה בתחום וידע בסיסי ברשתות אך בשאר הדברים אני בסדר. חשבתי לנסות את תפקיד ה helpdesk אבל כשחיפשתי משרות ברשת נדרש נסיון או ידע בתוכנות שאני לא מכיר, ולא מצאתי משהו שאני יכול להתאים אליו. השאלה שלי היא: האם יש לי סיכוי להיכנס לתחום הזה ברמת הידע שלי? אם כן, יש מקום שונה חוץ מאתרי הדרושים שאפשר לחפש בו עבודה? אם לא, איך אני יכול להגיע לרמת הידע הנרדשת (אני מתכוון בלימוד עצמי)? יש ספרים או מדריכים? תודה לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 4.7k צפיות
  2. אני מחפש חנות שיש בה לפחות את העכבר R.A.T 7 כי הבנתי מהחנות היחידה בישראל שיש בו תמונה של העכבר ומחיר שיגיע רק בעוד חודש.

• 17 תגובות
    • 4.1k צפיות
  3. Started by marking,

שלום לא רשמתי פה די הרבה זמן... יש לי בערך 3000 ש"ח, ואני מתלבט מה לקנות, מחשב חדש בשביל המשחקים שעומדים לצאת הקיץ או PS2 /XBOX מה דעתכם?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by TaMiRn2,

אני מנגן בערך ארבעה חודשים יש לי איבנז אי אקס כשאני מחליף פיקאפים עם הסוויטצ' אפשר לשים לב שהסוויטצ' דפוק ושצריך לשחק איתו טיפה כדי שיוכלו לשמוע אם אני מחליף פיקאפ אני מעוניין להחליף את הסוויטצ' (וגם את מתג ווליום והטון הם גם טיפ טיפה דפוקים הזדמנות להחליף גם..) איך אני עושה את זה? הגיטרה זה -האמבקר סינגל באמצע והאמבקר ההוראות האלא מתאימות? http://www.shredguitars.com/showthread.php?t=31910 ואיך אני בכלל מגיע אלייהם? אני צריך להוריד את הפיקגארד? (חשוב להדגיש שאני מעוניין לעשות את זה בעצמי... אם אתה רוצה לעשות משהו בצורה טובה עשה זאת בעצמך..) ורציתי לדעת גם מה זה FOOTSWITCH להלן http://accessories.musiciansfriend.com/product/Boss-FS6-Footswitch?sku=421384 ואיך הוא בדיוק …

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Yuvky,

אני רוצה לספר לכם את הסיפור שלי, ומבקש את עזרתכם. אני כרגע כמעט בן 18, ההורים שלי החליטו להתגרש אבל בגלל שאבי הוא אידיוט הוא לא מוכן למכור את הבית ככה שנוצר מצב שאני נאלץ לגור איתו ועם אימי ואחותי (אבי ואימי פרודים) באותו בית. אני שונא את אבי בכל איבר בגופי, ויוצא יותר מפעם אחת שאני והוא מתעמתים בבית (באופן מילולי לעכשיו). הוא בכוח מנסה להגיד לי דברים, כל הזמן מכריז עליי כבנו ורוצה "לדבר". אני לא מוכן לשום דבר. לי נשבר מההטרדה הזאת. אני לא יכול עם זה יותר. הצעד הבא מבחינתי זה או להודיע למשטרה או לכסח אותו.(שקלתי ברצינות את זה וגם היו מספר פעמים שהייתי מאוד קרוב לאלימות פיזית רצינית) אני שואל אתכם פה, בגלל שרוב הגולשים יותר מבוגרים ומבינים ממני יותר בנושא, איך / עם מי לדב…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by marlboro,

יש שם את ידיעות אחרונות, נראה לי מישהו פרץ לעיתון ומעלה את זה לאינטרנט בחינם!! www.ynet.co.il נעבור לאתר האמיתי, אתר של ביקורות סרטים משחקים... לגבי הסרטים זה לא עלוב כמו IMDB שיש "חשדות" שמעלים ציונים לסרטים ע"י כל מניי בעלי אינטרסים פה ממש לוקחים ביקורות מעיתונים ולא רק אינטרנט.... הרבה יותר אמין מ IMDB לגבי משחקים יש שם רשימות ממש מסודרות לכל הקונסולות עם ציונים, ממש מסודר ונוח להבנה הנה : http://www.metacritic.com/film/titles/310toyuma מי שלא מכיר את האתר שיהנה. עריכה : ברגע שרובוטריקים קיבל שם 6.1 ולא ציון שמתקרב ל 8 כמו ב IMDB (כאילו זה איזה סרט קלאסי כמו קן הקוקיה וכאלו) הבנתי שזה לא אתר זבל, בגלל שזה לא מסתמך רק על משתמשים אלה גם על ביקורות של מבקרים ומהרבה מקורות…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום לכולם, לאחר סחבת מצד המעסיק שעכשיו הפכה עכשיו לסינון מצידו בטלפון, הבנתי שאת הסכום שהוא חייב לי, כ 7,500 ש"ח (על פי חישובים שלי) לא אראה אם זה לא דרך בית משפט. פרטי המקרה בקצרה, עבדתי שם 8 חודשים – מאמצע 2013 עד תחילת 2014. לא ניצלתי אפילו יום חופש אחד. על פי החוזה הייתי אמור לקבל כסף על אחזקת הטלפון הסלולרי. בפועל, לא קיבלתי על זה כלום במשך הזמן שעבדתי שם. אמנם דרשתי את זה במהלך שמונת החודשים אך אני מבין שזו טעות שלי שלא דרשתי את זה ביותר תקיפות, אבל זה היה בעיקר כדי לשמור על "אווירה טובה". [*]עמלות בסך 5,500 ש"ח – גם הן עוכבו מחודש אוקטובר 2013. [*]נסיעות למהלך החודש בו פוטרתי – קניתי את כרטיס החופשי חודשי בתחילת החודש כבכל חודש והפסקת העבודה (לאחר התרעה של יום …

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by SOLIDUS SNAKE,

בנין זה בגובה 509 מטר בעל 101 קומות הוא מעכשיו הבניין הגבוה בעולם לשם השוואה גובה מגדלי עזריאלי הוא רק 187 מטר Taipei 101 http://www.skyscrapers.com/re/en/wm/bu/100765/ עזריאלי http://www.skyscrapers.com/re/en/wm/bu/104818/

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  9. לפי הקישור למטה מערכת הפורומים שנו מובססת על SMF 1.1.9 של simplemachines ושמתי לב באתר שלהם שכרגע הם נמצאים בשלב הRC של גרסאה 2 של מערכת הפורמים שלהם ורציתי לדעת האם לכבוד הגרסאה החדשה מתוכנן שידרוג למערכת הפורומים שלנו? אם לא שידרוג אז אולי מתיחת פנים קטנה? או האפשרות לעבוד עם מסכי WIDESCREEN ( הנה איך הפורום שלהם נראה ) כמו כן שמתי לב שבאתר שלהם יש מגוון של תוספות וערכות חינמיות שניתן להרכיב בקלות, אולי יש אפשרות להוסיף כמה דברים בסיסים כגון: אפשרות לעשות EMBED לקבצי VIDEO כמו מYOUTUBE ( למשל התוסף הזה) ולהוסיף SCALING לתמונות גדולות מידי כדי שלא יברחו החוצה או האפשרות ליצור להם thumbnails כמו כאן או תיקון כמה בעיות מעצבנות כמו כפתור הלינק שלא עובד וצריך להשתמש בקוד…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שמעתם על הדבר הזה שמיקרוסופט גונבת פס ממשתמשים , זה נכון? ואם כן איך אפשר לעצור את זה...ואם מסתובב מידע באינטרנט לגבי שמועה זו אשמח לקבל קישור...יום טוף!!!

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by alex.turovsky,

EPIC FAIL השבוע: בעלי חברת סגוויי, ג'ימי הסלדן, נפלמצוק לתוך נהר כשרכב על הסגוויי http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3960673,00.html מי מזהה את כמות ואיכות הכשל בחדשה/חברה הזאת מלבד המובן מאליו?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by PhP dUdE,

איפה אפשר למצוא מסך LCD של PS1? נו המסך של play stion 1 אתם יודעים זה שפעם מכרו אותו כמו מין אביזר לPS1 בשביל לשחק בו שאין טלויזיה בסביבה :-[ ;D

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by talaus,

סלרי הביא אותי

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אני אישית הולך לבזבז על הדברים הבאים http://www.pandas.co.il/shopping_cart.php?cPath=610_1382_1383&sort=5a&page=1&products_id=8313 נ.ב אםצ אני לא אמצא אותו מי מתנדב לקנות לי?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by url,

אני מחפש שיר רוק אולי נחשב אפילו כבד שמתחיל במשהו כזה: wake up bla bla bla bla bla bla make up לא יודע את ההמשך הכל מתבצע בצרחות כמובן למישהו יש מושג על מה אני מדבר? ??? ??? ???

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by rastarafi,

מה המצב? לכבוד תחילת הסמסטר החלטנו לנער קצת את התדמית היבשה של הטכניון..! מקווה שתהנו

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by Vega,

שלום, אני לא ממש דיג'יי, וגם לא ממש מתחיל. עשיתי בשביל אבא שלי מסיבה לפני כמה חודשים שהייתה הצלחה גדולה מאוד ובעקבות המסיבה אז אנשים שנכחו במסיבה ביקשו שאני אעשה אצלהם מסיבה. בקיצור, ביום שישי אני עושה מסיבה בשביל מכר של אבא שלי ואני תוהה כמה לגבות ממנו עבור המסיבה. עבור המסיבה של אבא שלי לקחתי 300 שקל, כן, זה אמנם אבא שלי אבל עבדתי *קשה* לקראת ובזמן המסיבה, זה לא הולך ברגל. בכל מקרה, הציוד שלי זה מחשב נייד (traktor dj) ובמסיבה הקרובה אני אשתמש (ככל הנראה) במע' סטריאו של הבית (והלפטופ כמובן) [אני עוד כמה דקות נוסע לבדוק את הציוד שם]... הבחור שאני עושה אצלו את המסיבה יודע (מחברה של אבא שלי) שלקחתי מאבא שלי 300 שקל על המסיבה שלו (אבל בכל זאת, זה אבא..). כמה לקחת בשביל המסיב…

• 17 תגובות
    • 3.9k צפיות
  18. קראתי את 'חוק הקוסמים הראשון' של טרי גודקינד (בעברית, לצערי), והגעתי למסקנה שזה ספר מצויין. אני רוצה לקנות את השאר (באנגלית, הפעם), אבל המחירים בארץ מטורפים, ודיי קשה להשיג את כל הסדרה. הגעתי למסקנה שהאפשרות הכי טובה שלי היא לקנות מחו"ל את הסטים, של ספרים 1-3 (כי לקנות את ה3, למרות שכבר קראתי את הראשון, יעלה פחות מלקנות את השני והשלישי לבד), 4-6, 7-9, ואת 10 ו11 בנפרד. סה"כ זה יוצא משהו כמו 200 שקל ל11 ספרים (כשבארץ זה יעלה הרבה יותר). סביר להניח שאני לא אזמין את כולם בו זמנית, אבל זה הרעיון הכללי. והנה השאלות שלי: 1. מאיפה כדאי להזמין? אמאזון? מקום אחר? 2. קיימת אפשרות להזמין סט של כל ה11 (או כל ה12, כולל הסיפור הקצר שמתלווה אל הסדרה) במחיר טוב יותר? 3. יש מכס על ספרים? …

• 17 תגובות
    • 8.6k צפיות
  19. Started by CrossFire,

שלום, לפני כחודש הלכתי לצו גיוס ראשון, לאחר שבוע שלחו לי מכתב כי היו לי כמה בעיות רפואיות ובעקבות זה זימנו אותי לבדיקות ואח"כ אמרו לי שרק אחרי שבועיים אפשר לדעת את הפרופיל, אז איך אני בודק, אם יש איזה שהו אתר שאפשר לבדוק אז תביאו לי קישור בבקשה....

• 17 תגובות
    • 6.6k צפיות
  20. לפני שאני מתחיל בדיון יש כבר דיון על דת באתר ואם יש או אין אלוהים אז בבקשה לא להתווכח על זה פה אני יושב לי בבוקר ליד המחסן מחכה לאח שלי שיגיע אם הרכב וניסע לעבודה עובר איזה חרדי ברחוב שואל אותי איכן מתגורר הצדיק אני אומר לעצמי הוא בטח מתכוון לרב בישיבה שיש ברחוב ואני לא יודע אם לצדיק מותר לנסוע ברכב יוקרה ולגור בישיבה מפוארת אבל בכל זאת שאל אני ייתן לו תשובה בנימוס בקיצור אני אומר לו בהמשך יש ישיבה בטח שם ואז הוא מתחיל מציע לי לבוא לתפילה קטנה אני אומר לו שיש לי עבודה ואין לי זמן מנסה עוד פעם אני אומר לו שאני לא מאמין מנסה עוד הפעם אני אומר לו שכמו שאני מכבד את האמונות שלו שיכבד את שלי מנסה עוד הפעם אני אומר לו שעל דרווין שמעתה ? על המפץ הגדול ? או אומר לי …

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. אני בבעיה קשה מאיוד יש לי יום הולדת 18 ביום שישי הקרוב,סביבות ה30 אנשים להזמין,בית קטן ועיר מעפנה. בעיר שלנו יש אופציה של מעין באר שאפשר להכניס אליו קטינים אבל לא בטוח שכל ה30 יכנסו לשם. אצלי בבית בלתי אפשרי גם ממחסור במקום בחוץ גם לא בדיוק אפשר בגלל שקר,גשם,רוח וכו(זוכרים ביוסיד שכל אלה שנולדו בקיץ קנאו באלה שנולדו בחורף? עכשיו זה הפוך). וכמובן שאני לא רוצה לצאת בהפסד של אלף שקל מיום הולדת. אשמח לשמוע אולי למישהו יש רעיונות למה אפשר לעשות עם 25-30 אנשים בלא יותר מידי כסף.

• 17 תגובות
    • 24.4k צפיות
  22. כולם בטח יודעים שאינטל פותחת מפעל חדש בקיריית-גת ומחפשת הנדסאים. אז אני צריך להגיע ליום הערכה אצלם ויהיו שם מבחנים בידע טכני. אני סיימתי ללמוד לפני 3 שנים ולא זוכר יותר מידי אז האם יש פה משהוא שעבר את זה כבר ויודע מה החומר שעליו בוחנים כדי לדעת על מה לחזור?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by rangerman,

AMD ו-ATI כאן

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. ראשית, אם דבריי נאמרו כבר בצורה כזו או אחרת אני מתנצל. אז ככה... התוספת שלי היא בנושא ניקוי המשטחים. עד היום הייתי מנקה כמו כולם עם אלכוהול. אבל מה, הוא לא מנקה כל כך טוב. לכן בדקתי כמה חומרים זמינים ונגישים לכולם על מנת להשיג תוצאות טובות יותר. והנה, גיליתי שמעט WD40 או זזקל מסוג אחר עושה את העבודה נהדר, לא משאיר ולו טיפת לכלוך, ובנוסף לכל גם מתאדה מהר. לאחר מכן ניקיתי את המשטח עם אלכוהול כדי להוציא שאריות של חומר הניקוי כדי שלא יפגמו במשחה. בקיצור ובתימצות. 1. התז מעט WD40 או זזקל כלשהו על חתיכת בד או צמר גפן ונקה את המשטחים (HS + CPU) 2. חזור על הפעולה במקרה הצורך. 3. המתן כמה דקות להתאדות מלאה של חומר הניקוי. 4. נקה את המשטחים עם אלכוהול 70% מינימום. 5. המתן להתאדות ה…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.