כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,686 דיונים בפורום זה
-
-
שהכובים בו היו ההורים שלו.. חחחח איזה דרך לגלות מה אבא ואמא אוהבים לעשות בשעות הפנאי חחחח ועוד יותר מצחיק זה התגובה של ההורים..
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
רציתי לשתף בחוויה חיובית שהייתה לי היום באיבורי ביום שני האחרון קניתי לעצמי כונן חיצוני Seagate FreeAgent USB 2.0 500gb שעלה לי 305 ש"ח. אבל לצערי ביום חמישי כשחיברתי אותו אחרי כמה דקות הוא החליט למות . היום קפצתי לחיפה בשביל לממש את האחריות (בגלל זה חשוב אחריות טובה וארוכה אנשים) אחרי שחיכתי שעה בתור (כן, יש לאיבורי תור של אנשים למעבדה משעה 9 בבוקר) הטכנאי הנחמד חיבר את הכונן, ראה שאין מה לעשות. לקח אותו איתו לבדוק במלאי וחזר אלי עם הטענה שאין לו אחד כזה כרגע במלאי אמרתי לו בצורה נורמלית שלא אכפת לי ואני צריך אחסון אחרי התיעצות קטנה ומהירה יחסית שהוא עשה עם מישהו בICQ (ככה הם מדברים אחד עם השני) הוא שוב הלך וחזר הפעם עם WD My Book Home Edition 500GB http://www.wdc.com/en…
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני לא הייתי מתנגד לאיזה אחת שתישב לי בגינה...לנסוע איתה לביה"ס...
-
- 29 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
שלום , השאלה היא איפה אפשר למצוא כובע לגוונים בשיער ? תודה. (מי שלא יודע למה אני מתכוון , זה כובע שקוף עם חורים.)
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום כולם! כיום אני מתאמן בתוכנית הבאה: A: חזה+יד קדמית B: כתפיים +רגליים C: גב+יד אחורית וחוזר על הABC פעמיים בשבוע ז"א 6 אימונים בשבוע שבתחילת כל אימון 30 דקות אירובי. כל אימון כשעה ורבע. האם התוכנית הזו בריאה? מה היתרונות/חסרונות? מה אתם ממליצים ולמה? תודה וערב טוב!
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חבר שלי טס לניו יורק עוד כמה ימים אז ביקשתי ממנו להביא לי את כרטיס מסך... מישהו מכיר חנויות מחשבים בניו יורק? ואם אפשר גם את הכתובת של האתר של החנות לברר מחירים...
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, בזמנו רכשתי סורק ביתי פשוט במטרה לסרוק ולהפוך את כל כמה אלפי תמונות הפילם הישנות מהאלבומים בבית הורי - לדיגיטליות. עם הזמן (כלומר לאחר שסרקתי אלבום בודד וקטן) הבנתי שלעשות את זה ידנית ובאמצעות סורק ביתי - יהיה סיוט מתמשך ויגזול זמן ומאמץ רבים. עברו כמה שנים והחזון שחלמתי עליו התגשם: כעת ישנם שירותי סריקה אוטומטיים, שליח בא ולוקח את כל האלבומים, סורקים ומחזירים. עד כמה שראיתי מחיפושים קצרי- קיימים כמה וכמה גופים \ בתי עסק שמספקים שירותי סריקה שכאלה; אני מחפש המלצה ממישהו שכבר התנסה ויכול להזהיר או להמליץ על שירות ספציפי. מדובר בעסקה של כמה אלפי שקלים (לכמה אלפי תמונות) ולכן אני לא ממהר להחליט על הראשון בגוגל ומעדיף לחפש המלצות מבעלי נסיון. אם אחד מכם הוא…
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
-
הגיע לי חשבון פלאפון עצום של האינטרנט עכשיו גלשתי לפעמים לא בכזה סכום כמו שהגיע דרך האינטרנט של סלקום בד"כ כל הזמן אני משתמש בWIFI כש3G הזה מכובה
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
למי שלא ראה , סרט חובה!! אחד הסרטים הכי טובים שראיתי בשנים האחרון!! נשפכתי 90 אחוז מהסרט!! ענק! SPEECH LESS! בקיצור, MUST SEE!!! לא רוצה לקלקל אז לא אספר על הקטעים שיש שם, בקצרה בוראט הוא אחד הדמויות של ALI G ובסרט בוראט נוסע לאמריקה כדי ללמוד על התרבות האמריקאית. וזהו בקצרה.
-
- 36 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
די, אני לא יכול יותר. בחודשים האחרונים האינטרנט עובד זוועה. פשוט זוועה. אתרים לא עולים, הורדות מסתיימות פתאום באמצע ואני צריך להתחיל להוריד מחדש, World of Warcraft הפסיק להתחבר, אלוהים יודע למה וגם כשאני מתחבר הפינג אסטרונומי, 500 - 700, לפעמים גם מעל 1000. עשיתי הכל - תמיכה של בזק בינלאומי, תמיכה של בזק, החלפת מודם, החלפת ראוטר, פורמט, החלפת פילטרים בשקעים, פתיחת פורטים ושום דבר לא עוזר. אני יודע שהבעיה לא אצלי ספיצפית במחשב כי יש לי עוד ארבע מחשבים בבית וכולם סובלים מאותה בעיה. חפרתי לבזק בינלאומי, זרמתי עם כל הבדיקות שלהם, לקחתי חבילת גיימרים, אבל כלום לא עזר. חפרתי לבזק, החלפתי ראוטר פעמיים, החלפתי מודם, אבל כלום לא עוזר. באמת נמאס לי. WinMTR טוען שיש לי 60% lost pac…
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
תגידו לא חשבתם על זה פעם? מה המשמעות של הקיום שלנו? למה אנחנו קיימים ומהיא מטרתינו בעולם הזה? מה אתם חושבים? נ.ב: מנהלים, אל תגידו לי לעשות חיפוש בפורום ;D
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
א' עד ט' באב, תקופה קשה ביהדות. נהוג שלא לאכול בשר, לא להתקלח, לא לכבס בגדים, לא לשמוע מוזיקה וכו'. כיצד אתם נוהגים בימים אלה? אני לא אוכל בשר, משתדל שלא להינות מדברים כמו מוזיקה, סרטים, משחקים וכו'. אומרים שבימים אלה יש מזל רע. למשל, הים סוער ויש חשש לטבוע אז יש להימנע מללכת לים. (חוץ מזה שים זה הנאה אז זה אסור במילא).
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, היה לי טסט היום לפני כמה שעות ורציתי לדעת אם אני יכול לברר אם עברתי או נכשלתי דרך האינטרנט. אם כן, אז כמובן לצרף את הכתובת. תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה: פעם ראיתי בערוץ 2 סרט קומי מצחיק ובדיוני על יצורים קטנים ושעירים כאלה שדומים לפרבי ואם אני לא טועה נקראים גובלינים (אבל אני לא בטוח), אני זוכר שלסרט הזה יש גם סרט המשך אבל אני לא זוכר שחקנים ושמותיהם או את שם הסרט אם מישהו יכול לכתוב את שם הסרט או להביא לינק אליו מ imdb.com אני אודה לו מאוד.
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שכחתי איך ואני צריך את זה דחוף יענו המכונית
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://ravid6.tripod.com/MatriX_UnloadeD.wmv ראי: http://ravid7.tripod.com/MatriX_UnloadeD.wmv תעשו save as
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היום רכבתי על האופניים שלי (במהירות מטורפת יש לציין) באיזה סיבוב קטן האופניים שלי התרוממו באוויר ולא הצלחתי לפנות, נכנסתי לתוך איזה תעלה ובאמצע פגשתי קיר, נכנסתי בו עם הראש כלכך חזק שאני לא זוכר איך נפלתי בכלל, למזלי לבשתי קסדה. אחרי אומדן הנזק לי ולאופניים ראיתי את הקסדה שלי שכמעט התנפצה, אחרכך הבנתי שהקסדה ממש הצילה אותי. עכשיו אני אחרי ביקור בבית חולים אחרי צילומים , חשדו ששברתי את האצבעות וצלעות למרבה המזל אני בסדר. אני בטוח שסיפורים כאלה כבר שמעתם ... באופן אירוני זה קורה בתקופה שהחוק הקסדה נכנס לתוקף... רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו אתם חובשים קסדה כן\לא מה דעתכם על החוק? חוק או לא חוק אני יחבוש קסדה עכשיו תמיד.
-
- 39 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי שאלה: הייתי במסיבה וישנתי אצל המארח.עכשיו אני הלכתי לישון (ראשון) וכולם היו ערים וחלק שתו אלכוהול והשתכרו לגמרי! בסוף זה נודע להורים של הילדים שהשתכרו ומשם זה הגיע למחנכת.... עכשיו לזאתי שארגנה את המסיבה הייתה רשימת שמות שבה היו שמות כול הילדים שהיו שם והם מתקשרים עכשיו אחד אחד..... אז אם אני ישנתי בזמן שהם השתכרו-זה ייקנס לתיק האישי?
-
- 38 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מקציב לעצמי בין 10-12 אלף לקטנוע. צריך להוציא רשיון A, אך יש לי כבר רשיון קודם על קבוצה B אוטוטו 5 שנים. איפה להתחיל? איזה דגמי קטנועים? סאן-יאנג? הונדה? ג'וי רייד? (לא זוכר עוד שמות..) השימושים שלי יהיו בעיקר נסיעה לעבודה (מרחק של 7 ק"מ בכביש רגוע) וכן נסיעות כלליות מהלימודים חזרה לבית. יהיו מקרים נדירים שאצטרך לבצע נסיעות קצת יותר ארוכות (70 ק"מ +-) ולכן חשוב שהקטנוע יחזיק נסיעה בלי להתפגר לי על הכביש במהירות 70 קמ"ש. יש לי סיבה לדרוש יציבות ואפשרות להגיע למהירות של 100~110 עם קטנוע בתקציב הזה? ובכלל? עוד כמה דברים שיהיו חשובים: -צריכת דלק (למרות שנראה לי שזה קצת שונה מהרגלי הצריכה של הפולו-2003 שלי) -מנוע חזק. (מה ההבדלים בין 125 סמ"ק ומעלה? זה מורגש?) -מזגן. (ל…
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן חברים; אני בכיתה י"א, וב-7 לחודש (דהיינו יום חמישי) יש לי צו התייצבות. עכשיו אני יודע שעוד מוקדם להחלטות, במיוחד כשאני לא יודע מה הפרופיל,קב"א שלי יהיה, אבל בכל זאת אני מתלבט: אני רוצה קרבי (חי"ר, או לפחות שריון), אבל הבחירה היא בין כ"כ הרבה פלוגות ותת מחלקות שאי אפשר להחליט! אין לי ראיה 6\6 (לעזאזל עם המשקפיים המחורבנות האלה!!!!) אז שייטת\מטכ"ל\טייס יצאו מהמשוואה; חשבתי על חובלים, אגוז, שלד"ג ו669 מה שכן, אין לי שום עניין ברפואה,הנדסה,תומכי לחימה לא קרביים, רק קרבי פרופר 8) אם יש לכם עצות\הערות,הארות אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אגרתי כסף במשך כמה שנים, ועכשיו יש לי הרבה זמן פנוי, אני רוצה להביא באיזה מחשב חזק או באקסבוקס 360... עכשיו שהדולר נמוך אני יכול לנצל תמצב ולהביא איזה משהו שיפריח תשיעמום ההולך וגובר. יביאו לי את החלקים למחשב או את האקסבוס360 מחו"ל. אני בהתלבטות ולא יודע כלכך מה לעשות, כי יש לי מחשב סבבה לא מריץ משחקים כבדים...(7600 GS) ואם אני קונה מחשב חדש אז אני קונה מחשב באיזה 4000 שקל.... מה אתם חושבים שעדיף ?מה יציג גראפיקה טבה יותר ? ומה יותר משתלם לזמן הארוך ?
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-