כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רואה בהרבה פורומים שלאנשים בחתימה יש מפרט מחשב בצורה מאוד מסודרת ומפורטת. למשל בOVERCLOCKERS.NET זה טקסט - אבל עם פורמט אחיד ומסודר ממויין לפי רכיבים. בהרבה פורומים אחרים אני רואה גם כן משהו אבל החתימה היא בעצם תמונה עם פורמט קבוע לפי קטגוריות של חומרה, נראה כאילו יש תוכנה שעושה את זה ומוציאה פלט כתמונה. *עריכה - מחיפוש נראה שמדובר באתרי אינטרנט שעושים את זה - מישהו מכיר משהו מסודר,סולידי, בלי שטויות ושאפשר להכניס הרבה נתונים ? (למשל - שלושה אמצעי תצוגה כמו אצלי). הנה דוגמה לחתימה שעליה אני מדבר מאחד האתרים שמצאתי, רק שהיא ממש מגעילה, לא ברורה ועם מידע מיותר ומידע מעניין שחסר: אני אפילו לא יודע איך לסדר חתימה לשמאל, לנצל את כל השורה, לעשות פונט בולט, לשים…
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בא לי לשמוע שירים רגועים בסגנון של אלה (כמה דוגמאות) johnny - cash hurt johnny cash - i won't back down green day - time of your life Plain White T s - Hey There Delilah בקיצור שירים רגועים שאפשר לשבת ולשמוע בכיף... אם יש לכם גם שירים בסגנון שהם קלים לניגון על גיטרה אקוסטית (למתחיל) אז זה בונוס!
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
http://www.leftlanenews.com/2006/07/21/barabus-tkr-takes-over-as-worlds-fastest-car/ מהירות מירבית: 432 קמ"ש. 0-96: 1.67 שניות. 1005 כ"ס. שימו לב שזו לא Brabus שמשפרת את מרצדס... לדעתי די מכוערת, יותר מידי לוטוסית... נחכה שמישהו יבחן אוהת ונראה אם הנתונים נכונים...
-
- 30 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
פיצריה הציע לי שאני יעשה משלוחים על האוטו של בעלת המקום הבעיה היחידה שלי זה ביטוח, האם במקרה של תאונה הוצאות הביטוח יהיו על בעלת הרכב או עלי? ומה המשכורת לעבודה בסגנון הזה, וגם מה המשכורת לשליח עם קטנוע/ רכב. תודה!
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני לומד בעתודה טכנולוגית שנה שניה (יד') האם אני פתור מתשלום דמי ביטוח לאומי? האם עתודה טכנולוגית נחשבת ל"הכשרה מקצועית"?
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
-
קמתי בבוקר ואין אופניים!!!!! Haro V4 חדשים! יצאה לי הנשמה עד שהשגתי אותן. קניתי יד שנייה מזקן שגר בקומה רביעית ולא נסע בהן בכלל! אההההההההההההההההההההההה !!!!!!!!!!!!!! צמיגים ח-ד-ש-י-ם. הילוכי שימנו ח-ד-ש-י-ם. מעצורים ח-ד-ש-י-ם. סבל חדש שעולה 200 ש"ח! כיסא משודרג מאוד! :2gunsfiring: עכשיו אני צריך להניע את האוטו לכל מקום! (פיזור ילדים לגנים, מכולת ועוד...) סיימתי להתבכיין. בקיצור, אני צריך אופניים מהר מאוד מאוד מאוד ! הדלק יורד לי כל יום! (בכמויות) זה ממש לגזול אוכל מהפה של הילדים שלי - אבל אין לי ברירה. תקציב - 2000 ש"ח. (אני לא מאמין) לנסיעה עירונית בעיקר. אני מתלבט בין Haro (שהייתי מרוצה מהן מאוד מאוד [ בחודש הקצר שהיו אצלי]) לבין Trek שנראים לי אחלה אופניים. יש המל…
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לא יודע איזה לקנות כי הרי המבחר בEBAY עצום ואני מפחד סתם לחכות חודש לאיזה זבל סיני שגם ככה לא יהיה טוב. אני צריך גם מגן מסך לאיפון 4, גם מגן מסך לגלקסי אס, וגם מגן סיליקון טוב ויפה לגלקסי אס. אם מישהו יכול לעזור יהיה נחמד , תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב , אז בגלל שאני ילד מבחנה אני עשיתי שטות ולא למדתי למבחן בגרות שלי בלשון קצת מזל היה לי וקיבלתי 30 ... המגן שלי היה 63 .. בהבעה ( לא עשיתי משולבת אלא 2 בחינות ) קיבלתי ציון בגרות 65 ומגן 75 .. משוקלל עם המגן זה 70 * אני בכיתה י"א רציתי לדעת אם אני צריך לעשות מועד חורף היות ובכיתה י"ב יש בחינת בגרות בחיבור.... תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
נכון כמו שיש lol=laugh out laud או gg=good game אז מישהו אולי יודע מזה xox? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחפש ספרי מד"ב\פנטזיה המתמקדים בחייל אחד ודרך סיפורו רואים את מהלך המלחמה. דוגמאות שיסבירו קצת יותר (אני מקווה) לוחמי החלל של רוברט היינלין מלחמת האדם הזקן של גון סקלזי הפלוגה השחורה של גלן קוק (ספר מעולה, חבל שהוא לא כ"כ מוכר בארץ) המשחק של אנדר (ספר מעולה בפני עצמו) גם קשור קצת לזאנר הזה. אשמח להמלצות על ספרים בסגנון.
-
- 31 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
http://ravid6.tripod.com/MatriX_UnloadeD.wmv ראי: http://ravid7.tripod.com/MatriX_UnloadeD.wmv תעשו save as
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי!, אני מחפש חנות שמוכרת נשקים קרים, מהקלסיים דוגמאת קאטאנה ועד מודרניים דומאת משטי. חשוב לי שתשלח לארץ, מישהוא מכיר?
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
colgate aqua fresh orbitol meridol אלמקס supersmile אחר באיזה משחת שיניים אתם מעדיפים להשתמש? ומה לעזעזאל ההבדל בין אלמקס למרידול כששניהם מיוצרים על ידי טבע?!
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היום רכבתי על האופניים שלי (במהירות מטורפת יש לציין) באיזה סיבוב קטן האופניים שלי התרוממו באוויר ולא הצלחתי לפנות, נכנסתי לתוך איזה תעלה ובאמצע פגשתי קיר, נכנסתי בו עם הראש כלכך חזק שאני לא זוכר איך נפלתי בכלל, למזלי לבשתי קסדה. אחרי אומדן הנזק לי ולאופניים ראיתי את הקסדה שלי שכמעט התנפצה, אחרכך הבנתי שהקסדה ממש הצילה אותי. עכשיו אני אחרי ביקור בבית חולים אחרי צילומים , חשדו ששברתי את האצבעות וצלעות למרבה המזל אני בסדר. אני בטוח שסיפורים כאלה כבר שמעתם ... באופן אירוני זה קורה בתקופה שהחוק הקסדה נכנס לתוקף... רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו אתם חובשים קסדה כן\לא מה דעתכם על החוק? חוק או לא חוק אני יחבוש קסדה עכשיו תמיד.
-
- 39 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, שמעתי שהסרט גרוע לגמרי בתלת מימד, הורס כל חוויה (ממה שקראתי), נאמר כי הסרט במקור יוצר עבור ל 2D ולא תלת מימד, ונשלח לחברה הודית כלשהי כדי שיעבור המרה זריזה לתלת מימד, מה שגרם לסרט להראות רע ללגמרי כי לא השקיעו באפקטי התאורה בכלל וכדומה.. לא בא לי לבזבז סרט חמוד על אפקטים רעים, כמה שאווטאר היה יפה בתלת מימד זה עדיין עצבן אותי והיה לא מפוקס לפעמים. אפילו אמרו שהוא יותר גרוע מאליס בארץ הפלאות ב 3D אני באילת האמת, ובקולנוע ראיתי שיש רק 3D איזה ביאוס, יהיה אותו בכלל בקולנוע בארץ לא בתלת מימד??
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
באתר הזה רשום שאפשר לדעת מי מחק או חסם אותך מהרשימה checkmessenger2 אבל לפני שאני נכנס אליו צריך להכניס את הסיסמה ואת הכתובת של האימייל אבל השאלה היא אם האתר הזה מספיק בטוח..זה לא איזה אתר גונב סיסמאות?
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושבת להתחיל לתת שיעורים פרטיים במחשבים, ומתלבטת לגבי המחיר. התחומים שבהם אני יכולה לתת שיעורים הם תיכנות .NET ( אני מפתחת תוכנה במקצועי, עובדת ב C# וב VB.net ) שימוש מתקדם באקסל, וגם בתחום כללי של הפעלת מחשב. אני גרה בצפון (בעמק יזרעאל, קרוב לחיפה) אז ברור לי שזה מוריד קצת את המחיר. אשמח לשמוע ממי שנותן או לוקח שיעורים בתחומים האלה, כמה נהוג לשלם. תודה
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
This is a message everyone needs to see. The staff team has just disabled and banned around 20 accounts. A few were for cheating and about 15 were part of an invite ring - accounts used to download once or twice and then abandnoned, hoping that we'd not notice. Well I got new for you, we noticed. This is especially going out to anyone from Israel, we're fed up of your cheating and attempts to get around actually keeping a ratio. Out of the last 20 accounts we've disbaled for cheating, 19 were from Israel. EVERYONE watch VERY carefully who you invite because we're going to start banning people for invitng cheaters/people that use multiple accounts. NOTICE - This is a mass…
-
- 40 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שבוע שעבר הגיע שליח לאסוף את המחשב שלי ולקחת אותו לחנות ממנה קניתי אותו. המשלוח בוצע דרך החנות ונאמר לי שהוא מבוטח. היום קיבלתי טלפון מהמעבדה, ונאמר לי שהמחשב הגיע, אך הוא נפגם במהלך המשלוח. לאחר מכן (אחרי שפתחו את הקרטונים והפצפצים) נמסר לי שהפאנל הקדמי יצא ממקומו (מחזיקים אותו פלסטיקים מתוך המארז והם פשוט נשברו) וההארדיסק נפל מהמסילה שלו (ההארדיסק מוחזק ע"י פלסטיקים וכנראה המחשב קיבל חתיכת בומבה ולמרות שהם מצויים ב"לחץ" שמונע מההארדיסק לברוח, הוא נפל). אני בכוונה לא רושם את שם החנות, כי אני לא רוצה לצאת נגדה, ולפי מה שהספקתי לראות, למרות שכל תהליך קניית המחשב שלי שם היה סיפור ארוך, זה נדיר שקורים דברים כאלה. כשביצעתי את הזמנת השליחות וגם לפני, נאמר לי שהמשלוח מבוטח. מה …
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-