עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. * קניה בארה"ב - ללא מכס וללא משלוח. * זקוק להמלצה לשני אוהלים: 1. אוהל למשפחה של 5 נפשות (3 בנות בגילאי 4,7,10) לקמפינג מזדמן של יום-יומיים עם עמידות סבירה לגשם (לא חורף). אני מנח שאוהל ל-6 נפשות יהיה גבולי, אוהל ל-8 יהיה נוח אם כוללים ציוד ונוחות. רצוי מאוד אוהל שניתן לחלק לשניים או יותר. מחיר עד 250-300$ אבל עדיף פחות. 2. אוהל לשני מבוגרים לקמפינג מעט רציני יותר אבל לא משהו מקצועי ויקר. אוהל שמוגדר ל-4 נפשות או אוהל גדול יחסית ל-3 נפשות יהיה בסדר. משהו שיחזיק ויהיה מעט יותר עמיד - עד 150$ נאמר אבל עדיף לכיוון ה-100 אם ניתן. אם אפשר - שיהיה קומפקטי, קל ונוח להקמה (אבל לא צריך להיות קל ברמה של תרמילאים - יש רכב תמיד). * מעדיף לקנות באמאז…

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  2. Started by ברוס לי,

קראתי הצעת עבודה IT Infrastructure Demand Manager מה זה אומר תכלס מה עושים בעבודה הזאת?

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. טוב אז ככה: פעם ראיתי בערוץ 2 סרט קומי מצחיק ובדיוני על יצורים קטנים ושעירים כאלה שדומים לפרבי ואם אני לא טועה נקראים גובלינים (אבל אני לא בטוח), אני זוכר שלסרט הזה יש גם סרט המשך אבל אני לא זוכר שחקנים ושמותיהם או את שם הסרט אם מישהו יכול לכתוב את שם הסרט או להביא לינק אליו מ imdb.com אני אודה לו מאוד.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by someone,

אני לא יודע בדיוק מה המידה של חוזק מגנטים, ומה נחשב חזק ומה פחות, או מה המחיר בכלל... אז אם אפשר קצת מידע על זה, ומאיפה אפשר לקנות , זה יעזור לי מאוד. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  5. Started by guy94,

יש למישהו שאלות מעניינות משהו יפה ? טיפים, טריקים. סיכומים משהו "!? אהה, ואיזה שעה זה ?

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by ad112,

באמצע דצמבר אני נוסע לטיול בארה''ב ואשהה אצל קרובי משפחה של חברה שלי. כמובן שזה יוצא בקרסמס וnew year שם. בכל מקרה רציתי הצעות למקומות שכדאי לטייל בניו יורק \לבקר שם. מקומות שכדאי להסתובב, חנויות. 2. מה כדאי להביא מחו''ל, אני יודע שמכשירי חשמל זולים לעומת הארץ, הבעיה היא שלא להתפס במכס. אני מוגבל כספית, אני מגיע לשם עם 1300 דולר בלבד . דברים שאני חושק בהם: פאן באס, מאווררים שקטים למארז, רסיבר, מערכת רמקולים, מזרים מדיה, אייפון\מכשיר דומה,מעבד חזק יותר. תודה

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. הקדמה: כן אני יודע שזה לא פורום רכב או פורום בוכרים, ושהשאלות לא קשורות, אבל עלה לי כרגע בראש D: 1. אם אני מגלח נגד כיוון הצמחיה, אז יוצא פרצוף ממש ממש חלק, בלי זיפים (אני משקיע ועובר כמה פעמים נגיד), וככה גם לוקח יותר זמן עד הפעם הבאה שצריך להתגלח, גם פחות מעצבן אותי, ועוד כמה נקודות. אבל יש לזה חסרון כלשהו? זה גורם לצמיחה מהירה יותר או לא? (אם אפשר בלי ניחושיידה) כי לא בא לי לגלות שעוד חצי שנה אני צריך להתגלח כל יומיים. 2. אוטו, נגיד ואני שם מוזיקה, עדיף להשאיר את המנוע מכובה וזה יאכל לי את המצבר (כמה הוא מחזיק?- לא שמתי לב בלוח מכוונים למדד של המצבר)? כמה בערך זה זמן בטוח להשאיר אוטו על מצבר? או שעדיף כל X זמן להדליק את המנוע שיטען אם זה משנה, מדובר בטויוטה קורולה , רמ…

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. אני גר ביקנעם ואני צריך להגיע לרחוב הזה באתר אגד לא רשום רחוב הצורן מה אני צריך להכניס שם?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by MeTaLhAmMeR,

http://www.idesigns.co.il/batya אוי זה פשוט גדול!!!

• 50 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by Cereal Killer,

ברשימה זאת איזה רכב (עריכה - :auto: ) הייתם בוחרים ומאילו נימוקים מודה מאד לעוזרים וחב להם את חיי

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. בזמן האחרון התחלתי לקבל כל מיני קבצים שהם וירוסים (כולם היו KLEZ) קיבלתי גם אחד כזה מ- --- אין לי מושג מי האיש אבל אני יודע שהוא לקוח של בזק... אם אני אתקשר לספקית שלו ואתלונן עליו יעשו לו משהו ? סתם מעניין אותי לדעת.

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. יש לי התחייבות לאורנג' לעוד 3 חודשים, אני צריך לשלם 10 שקל בחודש על התוכנית וזהו- אין תשלום על סלולרי. ^ תוכנית חיילים ישנה עכשיו אם אני מתנייד חברה אחרת, יהיה לי קנס על זה שאני עובר לחברה אחרת? או שפשוט אני אשלם 10 שקל בחודש עד שיגמר ההתחיבות?

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. משו מכיר משהו כזה? ספר בנושא? [משו מומלץ]

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. יש לי מחר דינמיקה קבוצתית במסגרת הגשת מועמדות לחברת הייטק ואחד הדברים זה נאום לפני קהל. אני צריך לנאום במשך כמה דק' ואין לי מושג אפילו על מה. יש אולי למישהו רעיון ואולי איזה נאומון מוכן או מכיר מקום כלשהו ממנו אני אוכל לקחת נאום או אפילו רעיון כלשהו?? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by Bah_gots_pIII_450,

colgate aqua fresh orbitol meridol אלמקס supersmile אחר באיזה משחת שיניים אתם מעדיפים להשתמש? ומה לעזעזאל ההבדל בין אלמקס למרידול כששניהם מיוצרים על ידי טבע?!

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by Ghtm,

בקיץ שעבר פתחו כאן דיון בדיחות ענק שנמשך איזה 28 עמודים עם בדיחות קורעות מצחוק, אז חשבתי למה לא לבדוק מה התעדכן השנה? אז אני אתחיל באחת וכל אחד יוסיף כמה שיש לו, הכל הולך P: שני חברים נפגשים. הראשון אומר לשני: וואי אתה לא יודע הייתי עכשיו בארה"ב, הייתי בגן חיות אתה לא יודע איזה חיות יש להם שם... השני: איזה? הראשון: הכל שם מלא דנגרוסים... אחד עם אוזניים גדולות אחד עם צוואר ארוך אחד עם אף ארוך... השני: מה זה דנגרוסים? אין כזו חיה... הראשון: בטח שכן! השני: לא. הראשון: אז למה על כל כלוב תלוי שלט " דונט פיד דה אנימלס, איטס דנגרוס"? נקוה שיצליח כמו שנה שעברה

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by stone cold,

http://finance.walla.co.il/?w=/3/1627440&m=1&mid=79892 מה עכשיו סדרת ילדים שתשתמש בדמויות מאקס מן ? שילגיה ושבעת הגיבורי על ? ;D

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. ביום חמישי שעבר קיבלתי את טלויזיית הLCD החדשה שלי. כמובן שדבר ראשון התקשרתי למינימייזר ושאלתי אותו איך מנקים ריר ממסך שטוח, כשבתגובה הוא ענה לי את "עזוב אותי באמאשך" המסורתי. והמשכנו לדבר כשאני חותך את השיחה בהערות ביניים על מה הייתי עושה לטלויזיה הסקסית שלי אם היה לה איזה נקב. לפתע מתחילה מהדורת החדשות, ואני צועק משהו כמו "יש! יונית לוי בווידסקרין". דן אומר "מה קרה לך, היא מכוערת". אני אמרתי "תגיד מה נפלת על הראש? היא כוסית על!"... המהדורה התחילה, ומי מגיש? גדי סוקניק. אני - "וואט דה פאק, איפה יונית?" דן - "איפה אתה חושב שהיא תהיה? מתחת לשולחן". אחלה יציאה, כמובן. צחקתי ממנה הרבה. והיא שווה אזכור. למחרת ביום שישי אני יושב במסעדת חומוס ידועה ביפו בשם אבו חסן, או אחים עלי …

• 37 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. איך זה יכול להיות? אם אני מסובב אותו לקור אז מרגישים קור. אמנם קצת אבל איך זה יכול להיות כי הרי המאוורר לא עובד. ומילא, קור אפשר להגיד שזה בגלל הרוח שיכול להיות שהוא מכניס מבחוץ, אבל חום? איך??? הרי כדי שייצא אוויר חם צריך לעשות פעולת חימום, לא? אז יש לדעתכם בעיה במזגן או שככה זה?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by kobi_af,

שלום למישהו יש פה שעון?כן לי יש בטח גם לחלקכם יש שעון אז הגיע הזמן לחשוף אתם , אפשר להוסיף תמונה לי י יש שעון casio gshock g 2400 בקרובאני רוצה להחליף לשון אנלוגי הרבה זמן הוא נמצא אצלי עלה לי 75 יורו!

• 43 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by R3,

סוף סוף הגיע הזמן היום סכנין ירדה לליגת הלאומית אחרי שקיבלה 4 גולים מהפ' פ"ת ;D

• 45 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. אני מחפש מכשיר בידור כלשהו, שיעזור לי להעביר את הלילות הקרים בח"א. בהתחלה חשבתי על מחשב נייד, אבל מחשבים איכותיים יקרים מידי. עכשיו אני חושב על נגן DVD נייד או משהו בסגנון. כמובן שאני פתוח להצעות אחרות. התקציב עד 3000 - 4000 ש"ח. יש המלצות?

• 44 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by maphisto,

היום יצא לי להגיע לירושלים לקחת את חברה שלי (דן,מישה זה למה לא יכולתם לתפוס אותי כל היום) ובדרך חזרה החלטתי לנסות את כביש 6 ולראות איך זה איך חייב לספר לכם -תענוג גדול ! 140 כל הדרך בלי פקקים ובלי ניידות משטרה (אני יודע שלרוב יש שם הרבה אבל לא אכפת לי יש לי בליינדר M20 ) ירושלים עד כפר סבא - 18 דקות פשוט מומלץ לך מי שיכול.

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. עם מישו יודע שיענה

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. אני מחפש ספרי מד"ב\פנטזיה המתמקדים בחייל אחד ודרך סיפורו רואים את מהלך המלחמה. דוגמאות שיסבירו קצת יותר (אני מקווה) לוחמי החלל של רוברט היינלין מלחמת האדם הזקן של גון סקלזי הפלוגה השחורה של גלן קוק (ספר מעולה, חבל שהוא לא כ"כ מוכר בארץ) המשחק של אנדר (ספר מעולה בפני עצמו) גם קשור קצת לזאנר הזה. אשמח להמלצות על ספרים בסגנון.

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים