כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,655 דיונים בפורום זה
-
בגיל כזה כלכך רוצים לעזור
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טבעת יהלום עם יהלום שהוא לא באמת יהלום. אאל"ט קוראים לחומר זרקוניום והוא נראה ממש לא רע. התכנון הוא להוציא עד 400 ש"ח לטבעת, ושהיא תראה טוב יחסית. מישהו מכיר מקום במרכז (ת"א/ר"ג) שבו אפשר למצוא דברים כאלו?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום כולם מתווכחים, לי יש בעיה עם כיוונים לכן אני לא מבין את הנושא - לאן מעבירים את השעון? קדימה/אחורה?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יומן של כלב 8:00 : בונזו! הדבר שאני הכי אוהב! 9:30 : נסיעה באוטו! הדבר שאני הכי אוהב! 9:40 : טיול בפארק! הדבר שאני הכי אוהב! 10:30 : מלטפים אותי! הדבר שאני הכי אוהב! 12:00 : קיבלתי עצם! הדבר שאני הכי אוהב! 13:00 : שיחקתי בחצר! הדבר שאני הכי אוהב! 15:00 : כשכשתי בזנב! הדבר שאני הכי אוהב! 17:00 : ארוחת ערב ! הדבר שאני הכי אוהב! 19:00 : נתנו לי לשחק בכדור! הדבר שאני הכי אוהב! 20:00 : וואו! ראיתי טלוויזיה עם האנשים! הדבר שאני הכי אוהב! 23:00 : לישון על מיטה! הדבר שאני הכי אוהב! יומן של חתול יום מספר 947 בשבי השובים שלי המשיכו לענות אותי עם חפצים מרצדים מוזרים. הם סועדים ברעבתנות בשר נא, בזמן שאני ושאר האסירים מקבלים סוג של גרגרים יבשים. למרות שאני מוחה בבירור …
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תנו גם דעה של יותר מכן או לא ולמה?
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ערב טוב חברי פורום, שאלה קטנה, נתקלתי כרגע במצב שאני צריך לצאת לעבודה עוד כמה שעות, אני חייב להיות מגולח. סכין גילוח יש לי, אבל הקצף נגמר. מישהו יודע מה יכול להחליף את הקצף הזה? איזשהו אילתור חד פעמי? תודה
-
- 17 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
-
באשכול ניתן לשאול שאלות על כל מה שעולה ברוחכם. אך ישנם כמה חוקים: 1. כל השאלות כשרות 2. לפני שאתם שואלים שאלה אתה חייבים לענות לזה שלפניכם על השאלה שלו,במידה ואתם לא יודעים (לא חייבים לענות ברצינות כן?) תעתיקו את השאלה שלו להודעה שלכם שלא יצא מקרה שפשוט כל אחד ישאל את השאלות שלו בלי שאף אחד יענה לו... 3. הבאתי אותה בכותרת אה? ;D יש לי שאלה שעלתה לי עכשיו: למה בפרסומת של XI הוא אומר "לא כל מה שבא מאמסטרדם בא בדרך שאתה חושב" ואז מראים אחד עם כפפה? זה כאילו לבדוק סמים בתחת?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהנחה שהשימוש זהה בכל עונות השנה
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך ספר טוב ולמתחיל להסביר לי על השרתים , מהו שרת והו לא , על ניהול השרת ותחחזוק השרת ועל ומה זה אדמינסטרציה וניהול שרתים והסבר על זה ! וכמה שרתים יש וככה מידע של מתחיל - בינוני .
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
דבר ראשון אני יודע שזה לא מקום כ"כ מתאים, אבל אם יש למישהו עצה איך להעלים אותו במהירות האפשרית השתמשתי בשפתונים האלה ושמתי שמן זית על השפתיים וכלום לא עוזר ממש. (שמעתי שגם לעיסת מסטיק עוזרת לא יודע במה חח). יש איזה דרך אחרת מהירה להיפטר מזה?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אז לפני כשבוע הראתי לכם את הבית המרקד הראשון הנה הסרטון השני בהחלט יצירת מופט וזה אמיתי!! חלק 2: http://www.ebaumsworld.com/videos/xmaslights2.html ולמי שלא ראה חלק 1: http://www.ebaumsworld.com/videos/xmaslights.html צפיה נעימה!!
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. כרגע אני חייב שמשרת בבסיס סגור ואני כנראה אצא על 45 נפשי מהבסיס אני מש"ק שלישות באותו בסיס ואני מ-א-ו-ד רוצה להמשיך להישאר בתפקיד ו-ל-א ! ! ! להפוך לעובד כללי. ! ! ! מאחר והפרופיל שלי אמור להתעדכן ל 45 נפשי עוד כ 3 שבועות בערך אני חושב שזה ראוי שאני אנסה כבר עכשיו להשפיע על השיבוץ שלי אני לא ! רוצה להגיע לבסיס ולהיות עובד כללי ואז לעשות בלאגן ודברים כאלה בשביל לנסות להגיע לתפקיד. זה רע. אני רוצה כבר עכשיו לארגן את זה שאני אוכל להגיע לבסיס להיות משק שלישות לנסות לקבל חריג בסעיף נפשי שבו אני אוכל לצאת לקורס מש"קי שלישות וככה אני אצא לבסיס החדש אהיה משק שלישות ואז אצא לקורס במקום לקבל עובד כללי ואז די לאבד את הסיכוי לחזור להיות משק שלישות. קורס משק"י שלישות הוא קורס של…
-
- 17 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי, אז כמידי שנה, גם השנה בהתקרב ינואר משכנו קשים בישיבת צוות האתר, ולמרות שאלון כמעט ניצח וטס - יצא שאני אטוס לסקר את תערוכת CES 2011 מטעם HWzone. השנה החלטתי לתת לעצמי מתנה, ועוד לפני התערוכה השנתית בלאס וגאס, לטוס לטיול קצר בחוף המערבי, כמה ימים בסאן פרנסיסקו, יומיים על כביש 1 שאמור להיות יפיפה בדרך ל-LA, שם עוד יומיים אצל משפחה רחוקה - ויאללה להשקת ה-Sendy Bridge. כמובן שלא לקחתי בחשבון שהטיסה שלי (עם דלתא) עוברת בניו יורק, וניו יורק לא ממש אוהבת כרגע מבקרים שמגיעים בטיסות... כמובן שנחתנו באיחור, פיספסתי את הקונקשיין שלי (שבכלל גיליתי אחרי זה שהתבטל), ולקח להם 5 שעות למצוא לי טיסה אחרת - שאני רק StandBy בה... טוב, כרגיל איתי קיוויתי לטוב, ואמרתי ננצל את ה-12 ש…
-
- 17 תגובות
- 5k צפיות
-
-
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
המטרה של הסקר היא לתת מענה לשאלה האחרונה של כל רוכש מחשב: איפה לרכוש את המחשב? איזו חנות מספקת את השירות הטוב ביותר? אני מקווה שזה יעזור להרבה אנשים... notTheguy
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://wave.google.com/ גוגל מנסים להמציא מחדש פרוטוקול אחיד ועכשווי שיחליף את האימייל ואת המסרים המידיים וישתלב בכל סביבת עבודה אפשרית. (קוד פתוח). אזהרה: הסרטון ארוך (שעה ועשרים..) ממליץ לפתוח אותו ביוטיוב בגדול ולא לצפות בו בצורה המוטמעת בדף.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://translate.google.com/ הם הוסיפו את עברית, עכשיו ניתן לפרש טקסטים/דפים שלמים משפה X לעברית וההפך. כמובן שזה לא מושלם ואני אישית מעדיף לפרש לאנגלית, גם זה לא מושלם, אבל קצת יותר מפותח.
-
- 17 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
הקלטתי איזה מיקס קטנטן ש"ידגים" את יכולותיי... שימו לב אבל, ה"קטיעה" בסוף, היא **בכוונה**, אני לא נוהג לסיים ככה מיקסים...פשוט רציתי שתצא הדגמה קצרה וממצא, אז זה מה שעשיתי תורידו, ותנו חוות דעת, אם צריך לשפר תגידו מה... הנה הקישור זה חשוב לי... תודה מראש (מנהלים- זה חוקי לפרסם קישור להורדה לקטע הזה כי, אני יצרתי אותו, ככה שהזכויות יוצרים, שלי, ואני מאשר לאנשים להוריד אותו אם אתם חושבים אחרת, מחקו) עריכה-שכחתי להגיד, הסגנון הוא האוס.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה צריך את עזרתכם, אני מעוניין ללמוד מדעי המחשב ,יש לי 3 יחידות במטתמטיקה וכנראה שאלך למכללה, השאלה שלי היא איזה מכללות יש ברמה גבוהה ,כלומר מכללות שנחשבות איכותיות בתחום,ובנוסף רציתי לדעת איזה סוגי תעודות (סופיות) יש לאחר התואר בתחום זה? אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי בנושא יותר,תודה .
-
- 17 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
אז ככה, שבוע הבא יש לי צו ראשון - קראתי קצת בגוגל אבל אין כמו לשמוע ממקור ראשון. אני מניח שרובכם כבר עברתם את זה, ותוכלו לצ'פר אותי בכמה טיפים. כמה שאלות: 1. עשיתי בדיקת עיניים לפני כמה חודשים, והכל יצא תקין, משמע שאני לא צריך להביא איזשהו טופס שקשור לנושא נכון? (גם לא כזה שמוכיח שאין לי בעיה?) 2. אני משער שיהיה לי פרופיל קרבי - ואני יותר בקטע של מודיעין. מה אני צריך לעשות בשביל לקבל מודיעין למרות הפרופיל הגבוה?? :s05: זהו נראה לי.. יש מה להתכונן מראש?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כי על הסטים לא רשום כלום לגבי האחריות באתר כתוב 5 שנות אחריות ע"י מעתק אני מהרכישה קיבלתי רק חשבונית ואת הסטים.. לא קיבלתי תעודת אחריות זה מספיק החשבונית? או שיכול להיות ששכחו להביא לי?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום הפרופיל שלי 97 הגעתי לבסיס תל השומר אם יש משהו שהישראלים מורגלים אליו זה לחכות בתור שעתיים ולחשוב כמה פעמים הייתי באותה סיטואציה. בקיצור נכנסתי החיילת החמודה נראה שהיא עובדת על אוטומט התחילה לעשות לי שטיפת מוח למה כדאי לי להיות נהג משאית,כמעט הצליחה ברגע האחרון התאשתי ואמרתי תתקשרו שוב בעוד שבוע. אז ככה התפקיד הוא נהג ביחידה קרבית שבוע שבוע לפי מה שהבנתי . עכשיו השאלה מה אתם אומרים על התפקיד הזה?תפקיד טוב?גרוע? לפי מה שהבנתי זה תלוי איפה אני ישרת אבל ברגע שאני יעשה רשיון מטעמם אין סיכוי לצאת מהתפקיד הזה . דבר שני אם אני יוכל לגרום לכך שאני יהיה נהג בבסיסים קרובים לבית זה טוב? שפכו תלב..
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי PS2 שבגלל הצ'יפ התמונה שלו לא ממורכזת. שמעתי שבחלק מהגרסאות חיבור 21פינים יכול לסדר את זה במידה והגרסא תומכת בחיבור RGB. למישהו יש מושג אם הגרסא השחורה העבה הותיקה תומכת בחיבור הזה? אם יש מישהו ששם צ'יפ ואין לו בעיות של מירכוז תמונה על גבי המסך, אני אשמח לשמוע גם כן. Anatoli.
-
- 17 תגובות
- 975 צפיות
-