כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,558 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני לא ממש דיג'יי, וגם לא ממש מתחיל. עשיתי בשביל אבא שלי מסיבה לפני כמה חודשים שהייתה הצלחה גדולה מאוד ובעקבות המסיבה אז אנשים שנכחו במסיבה ביקשו שאני אעשה אצלהם מסיבה. בקיצור, ביום שישי אני עושה מסיבה בשביל מכר של אבא שלי ואני תוהה כמה לגבות ממנו עבור המסיבה. עבור המסיבה של אבא שלי לקחתי 300 שקל, כן, זה אמנם אבא שלי אבל עבדתי *קשה* לקראת ובזמן המסיבה, זה לא הולך ברגל. בכל מקרה, הציוד שלי זה מחשב נייד (traktor dj) ובמסיבה הקרובה אני אשתמש (ככל הנראה) במע' סטריאו של הבית (והלפטופ כמובן) [אני עוד כמה דקות נוסע לבדוק את הציוד שם]... הבחור שאני עושה אצלו את המסיבה יודע (מחברה של אבא שלי) שלקחתי מאבא שלי 300 שקל על המסיבה שלו (אבל בכל זאת, זה אבא..). כמה לקחת בשביל המסיב…
-
- 17 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
הייתי בקמפוס במכללה למינהל, ראשל"צ איזה כיףף היה יאוווו 8) כרטיס חינם מחבר והופעות גדולות מול 15,000 איש בערך: היהודים ברי סחרוף שוטי הנבואה אורן חן וסטלוס (איכס) ועוד כמה איכסה- ראפ בשקל שהתחיל ב-2:00, ומזל שלא הייתי שם באותו זמן יש פה עוד מישהו שהיה בחגיגות יום הסטודנט ונהנה כמוני? המשיך את הערב ל-TLV??
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך את המיקוד ואם אפשר תרגילים לתרגול שיהיו במבחן תודה מראש לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://i.domaindlx.com/FlayF15/ במסגרת שיעור מחשבים הינו צריכים להגיש אתר, תכנסו תהנו ותביאו פידבקים, דברים שלא עשיתי כמו שצריך ועוד ד"א הידע שלי בפוטושופ שואף לאפס ומתחת לו ולכן לא השתמשתי בתוכנה והלוגו זה משהו שהכנתי שניה וחצי בפאוורפוינט, אשמח יותר ממאוד אם משהו יכין לי לוגו יפה ומתאים אני עדיין מעלה את הסירטונים אבל רק 2 יעלו מתוך 4 (כי יש לי רק 100 מגה) אם יהיה ביקוש אוליי במהלך החופש אני יעלה פורום אבל בינתים זה מספיק בשבל האתר הראשון בחיים שלי אשמח לקבל הצעות וגם הערות בונות! תהנו! טל
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עוד מאט 17 (כרגע 16 וחצי) ולפי המידע מאתר של משרד התחבורה: כלומר אני כבר עכשיו יכול להתחיל ללמוד. מה עלי לעשות על מנת להתחיל אני צריך ללכת לבית ספר לנהיגה או מה? תסבירו לי קצת. נ.ב. גפ כמה כל העסק הזה עולה בערך?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בואנ'ה, מי שעוקב אחרי העסק שם לב שלאחרונה מפתחים כמות יוצאת דופן של סרטים המבוססים על משחקי מחשב מצליחים. דום 3 נמצא בפיתוח מתקדם והתפקיד הראשי אוכלס ע"י 'דה רוק'. הזכויות להיילו נקנו ע"י פוקס המאה ה-20, אם אני לא טועה, והתסריט כבר מוכן והיום קראתי בגיימר שפוקס קנו גם את הזכויות למקס פיין! תחילתו של עידן חדש בקולנוע? רק שיוציאו סרטים ל-Fallout ו-Deus Ex...
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Pimp My Ride Only its for PC ... you get the idea ... http://www.extremepcgarage.com
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
וירוס חדש תוקף את תוכנות המסרים, ICQ ומסנג'ר! יתכן שקיבלתם הודעה זו מחבריכם באייסיקיו או מסנג'ר: isn't this you? http://chadickandassociates.com/main.php?i...ory&friends&Img (לא ללחוץ!!!) אם תפתחו את הקובץ, הוא ישלח לכל הרשימה שלכם את עצמו.. זה דופק את רשימת האייסיקיו והמסנג'ר.. פותח את כל החלונות והורס דברים. כמעט ולא ניתן למחוק אותו!
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תביאו עוד כאלו אם יש לכם ... 1. על מייבש שיער של חברת SEARS : "לא להשתמש בזמן השינה" (חבל, רק אז יש לי זמן לסדר את השיער) 2. על חבילת חטיפי תירס: "אתה יכול להיות זוכה!!! שום קניה לא נדרשת!!! פרטים בתוך השקית" (מסתבר שזהו מבצע מיוחד לגנבים) 3. על סבון רחצה של חברת DIAL : "להשתמש כמו בסבון רגיל" (שזה אומר איך בדיוק?!?) 4. על ארוחה קפואה של SWANSON : "הצעת הגשה - מופשר" (אבל זו "רק" המלצה) 5. על תחתית האריזה של קינוח טירמיסו של חברת TESCO : "נא לא להפוך" (אופס...! מאוחר מידי) 6. על פודינג של MARKS&SPENCER : "המוצר יהיה חם לאחר החימום" (וואלה?!? באמא שלכם?!? ) 7. על אריזת מגהץ בגדים של ROWENTA : "לא לגהץ בגדים על הגוף" (אבל זה יחסוך לי הרבה זמן…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משומש כמובן אבל סגור (לא היה בשימוש).
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש אתרים/מדריכים שאפשר ללמוד בהם דברים מגניבים אם סכין פרפר ראיתי כל מיני דברים יפים שאפשר לעשות אם סכין פרפר מישהוא מכיר?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום.! אני מחפש רשימה של שירים ממש חזקים של היפ הופ, וחשבתי עם תוכלו לעזור לי. תודה-Gil.Z
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש דבר כזה טלויזיה רגילה בגדלים 50" + לא פלזמה ולא מקרן אחורי... יש דבר כזה? אם כן, אפשר לראות? והאם האיכות בהם טובה יותר ממקרן אחורי או פלזמה? אם לא מה אתם ממליצים לי לקנות?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
א. מה חשוב שיהיה באופניים... ב. מה הם הגדלים האלו: 20 , 24, 26 , מה הגודל של כל מספר? ג. אני רוצה לקנות את האופניים האלו: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1545491 האם הם טובות? (הילוכים, מעצורים, בולמי זעזועים...) והאם ההגה לא רחוק מדי מהכסא? (אני לא רוצה "לשכב" בשעת נסיעה) והם יש למישהו את האופניים האלו שיוכל לתת לי חוות דעת? תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
we need peace in the midele east יבני זונות ערבים פרידמנים
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לכל מי שנוסע לעיר האדומה באילת מצאתי אתר טוב מאוד.. הוא מסביר על מה שיהיה במועדים השונים ממש אתר טוב! מומלץ! http://www.redcity.up.co.il/
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
I have been working at the gym for about two years plus, now i left the gym and started to do 200 push ups\day [in sets of course] instead... is it really worth the effort or it just a waste of time\power ? tHNX
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.gclub.co.il/phpbbheb/viewtopic.php?t=15040
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.funny.co.il/flash/fuck.html
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן נכנסה לפעולה בעיר שלנו (עפולה) חברת אוטובוסים חדשה, בשם קווים (בעבר היו אגד). החברה החדשה החליטה שחצי מהאוטובוסים יהפכו למיני-בוסים עם 12 מקומות ישיבה לכל היותר. היום בשעה 18:00 בערך הייתי בדרכי הביתה (חיכיתי לאוטובוס כ-20 דקות) והגיע מיני-בוס עם מקום אחד פנוי בלבד - אין בעיה, אני יכול לעמוד, אבל הנהג לא נתנן לי לעלות. זאת לא הפעם הראשונה שאני רואה את זה, אבל זאת הפעם הראשונה שעושים לי את זה! אני מאוד מתעצבן משטויות כאלה, במיוחד כשאין לי זמן להתברברויות של אוטובוסים (אני כל יום נוסע מעפולה לחיפה) ולכן החלטתי ללכת עם זה עד הסוף עד שלא יסדרו את זה. קודם כל שלחתי אליהם עכשיו דואר אלקטרוני עם כל הסיפור שלי, לאחר מכן אני מתכוון להתקשר אליהם, אח"כ להגיע אליהם למשר…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נמאס לי מהמורה הזאת לאנגלית... כל הזמן בוחרת אותי והיא אומרת לי שזה מאהבה חחח שרמוטה... היא הטילה עליי משימה לכתוב ולהרצות בעל פה על כל נושא ביום שישי הזה. עכשיו, אני לא יודע אפילו על מה לעשותת!!!! חשבתי על גלישה אבל זה סתם לא יודע... יש רעיונות? חייב היום לבחור ולהתחיל [זה בסדר, מחר אני מתחיל ב 12] ובקשר לרמה של הנושא - אני 5 יח' תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחר ההורים שלי טסים לבולגריה , לוורנה. עכשיו מישהו יודע אם מוכרים שם נגני מוזיקה או ווידאו או ציוד למחשב או כל דבר מעניין.... מי שעור מלך
-
- 17 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
כאשר טלפון נוקיה מסוג 3300, נמצא ליד המסך, והוא מצלצל, המסך מתחיל לרצד ולהשתגע. כאילו קירבו מגנט חזק. אני מניח שזה דופק תמסך, נכון? והאם זה אומר שנפלטת יותר מדי קרינה או שזה מסיבה אחרת?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל פלאפון מדהיייייייייים אין לי מילים לתאר עד כמה שהוא מדהים ! מצלמה סופר איכותית, MP3 מעולה, אוזניות איכותיות מאוד, רדיו FM מצוין, 512 מגה ! צבעוני ויש בו THEMES, בקיצור הייתי אומר שהוא פלאפון מושלם אם הוא היה 3G.... עכשיו, איך אני משנה את הכותרת CELLCOM במסך הראשי בפלאפון ? יש CELLCOM בגדול ומתחת לזה עוד CELLCOM בקטן יותר... אני רוצה לשנות אותם למשהו יותר "אני" איך אני עושה זאת ?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אז ככה, לפני שבוע התייצבתי בצו הראשון ויש לי כבר תאריך גיוס (29/7/06). השאלה היא האם כתלמיד רבעון שני בכיתה יא' אני צריך להתחיל לדאוג לגבי העתודה? לא אמרתי בראיון בצו הראשון שאני מעוניין בעתודה. מה שכן לפי מה שהבנתי אין סיכוי שיקבלו אותי ליחידה טכנולוגית (ממר"מ וכו') עם פרופיל 97. מישהו מוכן להאיר את עיניי?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-