עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by gshhar,

I just want BANG BANG BANG

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by love-its-my-name,

אני לא יודע מה יש לי.. קניתי לא מזמן מחשב חדש ואני מצטער עחו שרמוטה עלח זה שקניתי נגיד את המארז שקניתי ולא מארז אחר... או קירור שקניתי לפני שבוע אני מצטער שקניתי אותו ולא משהו אחר... אפילו אני מצטער על זה שקניתי את הלוח שקניתי ולא קניתי לוח אחר כבר נמאס לי.... רציתי לדעת אם זה רק אצלי... למה לא יכולתי פשוט לקנות את הדברים הראשונים בבחרתי וזהו? סעמק... :-[

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ccc,

;D ;D

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by ice2k,

HI amigos. iam right now in south brazil in an island called florianapolis , its really cool here , the best place in the world for wave surfing (also nice for internet surfing ). isadly left argentina , but i am waitng now for the carnaval in brazil , and it is going to kick ass. you maybe heard about the acident i had with formating my memory card (you can read about it in the other thread), so at least i post some picture here. cya amigos..

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by zuq,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1762 מתי הפריט יגיע לחנות? (כרגיל ישנה שורה נוספת בלבן....)

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by darkman,

עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום כנראה זה חדש http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_160&products_id=1579 נראה מי יגלה מה מוזר פה ולהפעיל קצת דימיון

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Milk-Inc,

אני מאחל לכל חברי הפורום חג שמח, ושתהנו מהחג! ד.א - יש משהו מיוחד שאתם עושים בחג?....

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. כרגע יש לנו סוזוקי בלנו שנת 97, גיר אוטומט, 70 אלף קילומטר, יד שנייה (2 בעלים כולל אותנו), 1600 סמ"ק. אמא שלי רוצה למכור אותו ולקנות טיוטא קורולה 2001, 1600 סמ"ק אוטומטי ממישהו שקנה אותו חדש. מה המחיר מחירון של כל אחד מהרכבים, ובכמה אפשר למכור את הסוזוקי שלנו? האם הטיוטא יותר טוב ושווה להחליף את הסוזוקי?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by אנונימי,

:evil_laughterpurple:

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by desert,

אני רוצה לשאול כמה שאלות שקשורות אליי בקשר לצבא: שלחו לי זימונים לטייס , עשיתי את המבחנים ונפלתי , שאלתי לאחר מכן אם אני יכול לעשות מבחן שני כי היה לי יום רע וזה באמת היה יום רע , אמרו לי שכן אבל רק לאחר שנה.-בסדר ,עד אז יש לי זמן. עכשיו שלחו לי שאלון העדפות-שם יש אפשרות אחת שמעניינת אותי וכל השאר לא, 1-מפעיל מערכות מודיעין אלקטרוני מוטס 2-מפעיל מערוכות מחשב,תכניתן 3-מפקד כיתת טירונים 4-מדריך נוער בסיס,מדריך נוער מרחב 5-מדריך אימון גופני עכשיו מעניין אותי רק התפקיד ה 1 , כל השאר לא מעניינים אותי והמידע שיש לי בקשר לזה הוא מועט מאד שקיבלתי מקרוב משפחה כשהתקשרתי לדעת לבירורים, בקושי אמרו לי דברים חוץ ממה שרשום בחוברת מודיעין, כי אמרו לי שזה מסווג ביותר. מה שקרוב משפחה שלי א…

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by ThePorscher,

היום דרעקי (שמשום מה אנשים מסויימים עדיין חושבים שקוראים לו DarK-MinD) חוגג יומולדת 17! אז מזל"ט! תפסיק לאכול כ"כ הרבה ולהיות כזה שמן. :cwm39: עכשיו כשאתה יכול לגשת לטסט, הלוואי תיכשל... :auto: ו-Jesus Christ! תתחיל לעבוד! ;D and with no further delay: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ואחד לשנה הבאה: מזל טוב עמרי!

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by matanyaniv,

בסרטון הזה (ששמו eeK!) יש קטעים מדהימים של יכולת מכל מיני תחומים כמו: סקייטבורד, משחק פינג-פונג, טטריס, משחקי מחשב, חבורת צרפתים שקופצים מגגות, יויו ועוד.... הלינקכפתור ימני->שמירה בשם\save target as) http://www.fegis.nu/index.php?id=6&D=6&F=6&M=0 עריכה: הלינק כנראה שבור, אפשר להוריד את הסרט מהדף הזה: http://www.fegis.nu/index.php?id=6&D=6 אחרי הרשמה קצרה לאתר

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אני חייל בצה"ל, ביום שלישי האחרון במהלך הטירונות פגע בי בשוגג חבר עם הנשק ושבר לי שן קדמית. השן טופלה במרפאה בבסיס. שאלתי היא האם יש אפשרות לתבוע פיצויים מהצבא/משרד הביטחון בגין המקרה? ואם כן, כיצד לעשות זאת?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by frenzy,

אוקיי...אז ככה, לאור הכוסון שלנו בעל העיניים הכחולות והשיער הבלונדיני [בקיצור, אשכנזי יפה ] שפע ברכות ואיחולים, או בקיצור: מזל טוב ענקי אחי!! ;D שיהיה לך עד 130 שנה [ממתי 120 מספיקים?!] של אושר, עושר, אהבה ובריאות! מי יתן ותעבור טסט ראשון (ובדרך תדרוס כמה זקנות ) תהיה לך מכונית שתוכל לסגור 180 קמ"ש (סתם פיג'ו 206CC של כוסיות ) תכיר איזה אשכנזיה חמודה ובעלת חזה שופע, ותקים איתה משפחה אשכנזית מסורתית ;D בקיצור, אני לא טוב בברכות, כל זה החל מזה שרציתי לאחל לך מזל טוב, וכתבתי לך כאן חיבור בע"פ בהבעה, לא משנה, כוונתי עדיין קיימת, ויומולדתך עדיין לא נגמרת אז תחגוג אותו בצורה הטובה ביותר ורק תהנה, כי יום כזה, קיים רק פעם בשנה, אז בנימה אופטימית זאת אסיים, …

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by demonshlomo,

תשמעו אני ראיתי לא מזמן באתר של OLSALE או משהו פצצה כזאת שאתה רושם בדיו שקוף ואז בצד השני שלה יש מנורה שמראה את מה שכתוב.. אני מחפש את זה בנרות! ראיתי אותה לפני איזה חודש ועכשיו אין אז ניסיתי למצוא במקום אחר אבל לא מצאתי....

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by ^DaRk-MiNd^,

במהלך גלישה שגרתית בוואלה שמתי לב לתמונה קצת תמוהה תחת הכיתוב "וואלה ספורט" (צד שמאל). למישהו יש הסבר?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אני אוהב לשמוע רוק !! (חדש/נוסטלגי) וגם אלטרנטיבי אבל לא יותר מדיי..... וישראלי גם.. אבל בעיקר רוק לועזי.. עכשיו מה אתם אוהבים .. ? .. ;D

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. לא ידעתי באזיה פורם לשים את זה אז שמתי את זה פה אני עומד להזמין חלקים למחשב ואני לא מכיר את החנוית ברשת טוב אם החנות הזאת טובה ואמניה? simpletech או שהעדיף לי להזמין מפנדה ששמעת עלהים רעות

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by iib,

האם אתם מוצאים את הטעם של הבירה כטעם טוב. או שאתם שותים בירה רק מסיבות אחרות (או לא שותים בכלל). בו נגיד ככה... הייתם מורידים דאבל עם בירה במקום קולה?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  20. קיימת אפשרות כזאת ? לא הצלחתי לברר את זה לבד. תודה לכם

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by FatherBoard,

אני יודע שזה די פשוט ולא מדהים - אבל אני רק מתחיל! יצא יפה לא?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. מכונת גילוח (כמו של ספרים) ?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by gshhar,

איפה אני יכול להשיג את המדבקה הקטנה של AMD,המרובעת שמדביקים על המארז?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by INFERNO,

חברה לשעבר מטרידה אותי !!! היא מתקשרת נון סטופ חסמתי לה את השיחות והיא מתקשרת מחברות שלה מה אני עושה ?! אני לא רוצה להכות (אני מאוד עדין)

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.