כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אחרי 12 שנות לימודים החלטנו שכדאי שנזכור אחד תשני קצת...כדי שנזהה ברחוב וכאלה הבעיה העיקרית שלנו שאנחנו ממש קצרים בכסף ובכל מקרה ההדפסה עולה לא מעט אז נתקענו קצת עם העיצוב. עקרונית אני יודע לעבוד עם פוטושופ אבל לעבור תמונה תמונה זה די מחרפן גם אם אנחנו לא ממש הרבה בכיתה [35]. עקרונית לכל אחד יהיה דף עם תמונה ומשהו קצר שיהיה כתוב עליו. אצל מי \ מה אפשר לעשות דברים כאלה? [אזור פתח תקוה] יש תוכנות שמיועדות לדמשהו כזה? אם יש אז חייבים כמובן תמיכה בעברית. אם יש דרך אחרת כלשהיא שלא חשבתי עליה אתם מוזמנים להציע... תודה!
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מצאתי אתר שאותר לכם איזה שירים כרגע מתנגנים ברדיו בכל מני תחנות. ניתן גם לערוך חיפוש איזה שירים נוגנו בכל תחנה בתאריך וזמן מסויים. תהנו. http://www.hingi.net/ יש בצד שמאל רשימה של כל התחנות הכי פופולאריות ומה מתנגן בהן כרגע... לתחנות האחרות זה כבר בתשלום של אס אם אס.
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היום טלפנו כמה וכמה פעמים לבית שלי וגם לסלולרי ממספר חסוי ולא עניתי גם לנייד של אמא שלי טלפנו והיא פספסה את השיחות הגיעה הביתה והתקשרו שוב וזאת הייתה המשטרה הם אמרו לה שיש איזה "כנופיה" או מישהו משתמש ברכב עם לוחית רישוי זהות לרכב שלה ועושה עברות כלשהן אמרו לה לבוא מחר בבוקר לתחנת משטרה עכשיו כעבור 15 דקות צלצלו שוב ואמרו לה שגם אני צריך להגיע יחד איתה עכשיו הכל היה לי נראה מאוד צפוי ומסריח ויש לי סיבות להאמין שהכל זה טריק בשביל להביא אותי לתחנת משטרה בליווי ההורים מישהו מצוי בטריקים של משטרה ? והאם יכול להיות שזה הכל בלוף ויש להם סיבות אחרות שרוצים תוצאה סופית שאני יגיע אלייהם והאם באמת יש דבר כזה שגונבים לך את הלוחית ואחרי זה מזמנים את כל דיירי הבית של בעל הרכב…
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהמ..אני חושב שהכותרת מסבירה את עצמה פרטו ! ;D
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=obz20091223_26749
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום! יש לי רק את הטלוויזיה עם צלחת של "עידן פלוס" של הממשלה וכפי שאתם יודעים יש שם רק 5 ערוצים. מכיוון שאני אוהב מוסיקה מזרחית חשבתי על אופציה לראות דרך המחשב את ערוץ 25 הים תיכוני והתחלתי כמו תולעת לחפש את הערוץ בשידור חי ולא הצלחתי. אבקש את עזרתכם באם ע"י התקנת תוכנה או שצריך לקנות אביזר נוסף למחשב או ע"י קישור.
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
טוב אני מתכנן לטוס רק בחורף -כי בקיץ אני עמוס בעבודה אבל רציתי לדעת עם צריך לעשות חיסונים או משהו לפני הטיול ? באמת שאין לי מושג יתר השאלות אני ישאל קרוב יותר למועד הטיול אבל את זה אני חייב לפני
-
- 32 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חברת האבטחה Dos-Op חשפה חולשה חמורה בפלטפורמת Base44 של Wix, שאיפשרה לתוקפים לעקוף מנגנוני הגנה ולהשתלט על חשבונות משתמשים. יותר מ-200 אפליקציות נמצאו פגיעות. החברה פרסמה תיקון, אך החוקרים מזהירים כי חלק מהחשיפה עדיין קיים ולא תוקן באופן מלא על ידי החברהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אם אני זוכר נכון הפעולה של סבון: המולקולות אמורות להקיף את הלכלוך ואז המים שוטפים את הסבון ביחד עם הלכלוך. אז מה הפעולה שמתרחשת בג'ל הזה?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום וברכה, אני התגייסתי עם חובות ועבדתי לאחרונה בעבודה וקצת קיזזתי בחוב אך לאחרונה "פוטרתי" בגלל התחייבויות לצבא (תרגילים, שמירות וכו') הבנתי שאני לא יכול להיות רגוע כל כך החלטתי שאני הולך על "חקירת יכולת". אני צריך מאנשים כאן עזרה שמבינים עניין ויכולים לייעץ לי. ידוע לי שאני אמור ללכת לבית המשפט ולעשות את ההליך הזה אך אני חדש בעניין ויש לי סה"כ 15 ימי חופשה בשנה כאשר כל חודש אני מנצל יום אחד בלבד לחופש. ברור לי שיש מקומות שנסגרים מוקדם וכל נושא התורים הארוכים נכנסים למשוואה הזאת. בסה"כ אני מבקש כאן הכוונה מדוייקת ככל האפשר כדי לסיים זאת הכי מהר. בנוסף, אשמח לדבר עם אחד שאציג בפניו את הסיטואציה שבה אני נמצא. עזרתכם נדרשת. 10X
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לדוגמא: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227333 http://images10.newegg.com/uploadfilesfornewegg/rebate/SH/OCZ20-227-333Dec01Dec1608lh15.pdf איך זה עובד ? מה זה החזר או הנחה בקופון?
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי חג שמח. ,2 דברים, אני משתחרר עוד מעט מהצבא ושוקל ללכת למקום של הכוונה מקצועית,במה לעסוק בעתיד,במה ללמוד וכו'..,יש לכם המלצות ספציפיות?,הבנתי שהעלויות הם סביב ה750 ש''ח~,שווה או בזבוז כסף לדעתכם? ובנוסף לזה,חברה שאחרי צבא הלכו לעבוד באילת באחד המלונות,יש לכם המלצות איפה להתחיל ובמה כדאי לעבוד? חשבתי על מלצרות(מלצרות ואז רום סרוויס שכבר אני בונה על הטיפים),רציתי בהתחלה אבטחה אבל הבנתי שצריך שתהיה אנגלית ברמה גבוהה וגם לא מספקים מגורים בדרך כלל לשומרים/מאבטחים.(רובאי 02 אם זה רלוונטי) לאיזה מלונות כדאי לפנות בקשר לעבודה מבחינת שכר,תנאים,מקום מגורים. רוצה לעשות את המועדפת שלי שמה. תודה וחג שמח.
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום יש לי סיגריות של KENT וכתוב עליהם "100's" וסיגריה אחרת שכתוב עליה "120" מה זה אומר?
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
שנה שעברה (י"א) לצערי פשוט לא היה לי כוח להשקיע בפיזיקה והתוצאה לא הייתה מפתיעה מאוד. חוץ מזה אולי זה לא כ"כ מעניין אותי, אבל הייתי מקבל ציונים נמוכים (הגשה 55 :-\) שוב, בעיקר בגלל שלא היה לי כוח להשקיע ת'אמת שבחינות בגרות הייתי פותר בסדר, הקטע שגם שנה שעברה הבגרות של מכניקה הייתה הכי קשה שראיתי המחנכת שלי אמרה לי שכדאי לשקול פרישה, אבל אני יכול להמשיך ללמוד פיזיקה גם בי"ב אם אני רוצה בכך. הבנתי שהחומר של י"ב נחשב הרבה יותר קשה מזה של י"א אבל אם זה באמת שווה את זה אני ישב וילמד מעבר לזה רציתי לדעת כמה השפעה תהיה לזה אם אני אלמד פיזיקה או לא על מסלולים כמו גאמ"א וממר"מ בצבא (כמה זה קריטי מבחינתם בעצם), ומעבר לזה גם בטכ"מ. עד כמה שאני יודע טכ"מ זה בעצם מדעי המחשב, פרוי…
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
-
אז תכתבו לי מהר הצעות למסר לאומה שיכתב לידי בספר מחזור, ותחביבי קיטבג מצחיקים
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
למי שקרא היום את מוסף הכלכלה של ידעות אחרונות - ייתכן ונתקל בידיעה על פיטורי 1200 עובדים וסגירת חטיבת הייצור של לגו בארה"ב. בתחתית הכתבה ניתן לראות תמונה של מארז לגו סטנדרטי, ומתחתיו הכותרת - צילום יח"צ. את קוד המוצר ניתן לראות בבירור בתמונה - 6773. למראית עין התמונה נראתה לי מוזר - בעיקר מכיוון שאינני זוכר שום דגם כזה. חיפוש מהיר באינרטרנט גילה את מקור התצלום - http://www.othervoices.org/2.1/feinstein/auschwitz.html אין לי מושג כיצד הם הצליחו למצוא את התצלום הזה, ולמה בחרו דווקא את התצלום הזה אבל בהחלט מדובר בבחירה אומללה מתוך חוסר טעם (או חוסר הבנה) ולזה קוראים עבודת יחסי ציבור משכנעת
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אחרי שלמישהו פה גנבו 500 ש"ח, ולאחר 1.400 הגיע תורי. אני באתי לאילת לכמה ימים כדי לחפש עבודה ואני עובר לפה עוד שבוע כדי לעבוד עד הגיוס. הלכתי עם מישהי אחר הצהריים לים, היא שמה את הדברים שלה בתיק שלי ונכנסו לים. ישבנו על הרפסודות (משטחי שיזוף) שעה וחצי וכשיצאנו אין תיק. נגנב. ה***-**** האלה הסתלקו עם שני פלאפונים, שני ארנקים, קצת פחות ממאתיים ש"ח, מפתחות לבית שלי, תעודות זהות שלנו, כרטיסי אשראי, שני משקפי שמש (מזל שלא יקרים) הבגדים שלנו ומגבת. אבא שלי גר באילת אז הוא בא לקחת אותנו, אחותי שבמקרה פה בחופשה נתנה לה בגדים שלא תסתובב בביקיני ונסענו למשטרה. ביטלנו את הכרטיסי אשראי ונעלנו את הפלאפונים, אבל זה מבאס רצח. גם הפסדנו רכוש בשווי מאות שקלים, (זה כולל פלאפונים) , גם צריך…
-
- 47 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני משתמש (מחמת חוסר תקציב) בכל זוג עדשות יומיות במשך כשבוע, זה עובד יופי ואני לא מרגיש שום דבר מוזר. אני שם אותם בקופסא ומחליף מים כל יום. איזה נזק לטווח קצר\ארוך יכול להיגרם לי?
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מי יודע מה השם של זה? איפה אפשר לקנות? ואם זה נכון שיש צבעים שונים לפלסטיק לפי רמת קושי ? [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ומי שינסה לשנות אותה , אפי יחר עליו !!! בנימה זאת , אני חפץ לאמור שפע ברכות לחבר יקר , איש אהוב , אמיץ ללא חת , חסר רבב , במלאות יותר מדי אביבים שהוא מסתובב בינינו . הלא הוא עופר , בעל השמחה בעוד כשעה , הזדקנת בעוד שנה , אך אבוי , לא רואים ( ??? ) זאת עליך . האיש שלא חושש להלחים שום דבר , מחבר הכל להכל , עורך ניסויים גנטיים על לוחות מחשב , גודש בדרכים עם הel h'mar האדום שלו ... אךךך עופר ..... קבל לאות יום הולדתך לא שמנים מקפצים , לא סמיילים חסרי תכלית , אלא פשוט ברכה פשוטה ומוזרה : מזל טוב בן אדם !
-
- 29 תגובות
- 2.5k צפיות
-