עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. חחח

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. http://room404.net/?p=66121 אהבתי את הצורה שהוא הספים את הנציג... מסכן.

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by harbinger,

לדוגמא: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227333 http://images10.newegg.com/uploadfilesfornewegg/rebate/SH/OCZ20-227-333Dec01Dec1608lh15.pdf איך זה עובד ? מה זה החזר או הנחה בקופון?

4. Started by stone cold,

טוב אני מתכנן לטוס רק בחורף -כי בקיץ אני עמוס בעבודה אבל רציתי לדעת עם צריך לעשות חיסונים או משהו לפני הטיול ? באמת שאין לי מושג יתר השאלות אני ישאל קרוב יותר למועד הטיול אבל את זה אני חייב לפני

5. מקווה שהתכוננתם (לי לצערי לא היה כוח) ושתצליחו! נ.ב: זה ב9 בבוקר למי שלא יודע....(מה? לי נודע בערך לפני חצי שעה...)

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. המטרה של הסקר היא לתת מענה לשאלה האחרונה של כל רוכש מחשב: איפה לרכוש את המחשב? איזו חנות מספקת את השירות הטוב ביותר? אני מקווה שזה יעזור להרבה אנשים... notTheguy

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by x-dude,

http://www.liorfilm.com/my_movies/shenkin/page_design_heb.html

9. Started by The Dom,

ברגע שאח שלי הראה לי את FAMILY GUY פשוט התמכרתי ;D

• 37 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: כן, אני מדבר על הפירסומת שרואים אוזן מגומי יושבת על כיסא של רופא, ובצד כתוב בקטן: "המציג אינו רופא" !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: צחקו על זה ב"רק בישראל" שבוע אחרי שאני שמתי לב לזה בפעם הראשונה ונשפכתי מצחוק... מעניין אם הם עכשיו יצחקו על זה שוב.. :lol: :lol: :lol:

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by itamarz_,

מחשב שקניתי לפני כשנה וחצי בחברת TMS , הדיסק הקשיח התקלקל. נסענו והבאנו להם את הדיסק (אני גר במודיעין), הם לא החליפו במקום ואמרו שיחזרו אלינו. היום התקשרתי ונאמר לי שהדיסק עבר ליבואן. לאחר שאמרתי שבאייבורי במקרה זהה החליפו לי דיסק במקום , התגובה היתה "אז תקנה באייבורי" תשפטו בעצמכם.

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by Born2Kill,

יו איזה יום כיפור היה, אז ככה, כמעט ילד קטן עם אופניים נכנס בי סבלתי מהרעש של הילדים הקטנים ששמים כוס חד פעמית בגלל של האופניים שכבייכול נותן "רעש" של אופנוע. אני ועוד 8 מהחברים שלי התעמתנו עם איזה ערבי ואיזה רוסיה שקיללו אותנו סתם ככה, העדפנו לשמור על שקט כי יכול להיות והוא היה חמוש. :2gunsfiring: הטוב בכל זה: שפגשתי כל מיני חברים מן העבר כמו בכל שנה. הפגנו את השיעמום ייחד. (אני וחבר שלי מרוב שעמום חשבנו ככה ללכת לאיזה צומת ולעשות שם על האש ולאכול המבורגר עם חומוס צ'יפס סלט, עוד דבר אכזרי, בגלל שהילדים הקטנים עם האופניים עיצבנו אותנו חשבנו לקחת ג'ריקן של בנזין לשפוך על הכביש ולהדליק אש ככה יהיה חומה של אש והם לא יוכלו לעבור )

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by pringles,

אני רוצה להתחדש בשעון אבל לא סתם שעון רגיל אני לא סגור עדיין עם על דיגיטלי או מחוגים, אבל אני אשמח לשמוע הצעות משני העולמות. אני מחפש שעות שיהיה יפה נוח לא כבד ושיהיה בו איזה תחונות מיוחדות מגניבות TNX

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. היום יצאתי מהסופר, אדם חרש ניגש אלי וביקש תרומה. שלפתי את הארנק ותרמתי. (ממש לא עקרוני כמה). ואז ידידה שאלה אותי "מרגיש יותר טוב עם עצמך עכשיו?" התשובה שלי מיד הייתה לא. אני לא מרגיש טוב יותר או כאילו עזרתי (ולו במעט) לאדם אחר. מה איתכם? סתם מעניין אותי. לילה טוב.

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by Shadowman,

ואולי זאת רק דעתי לא יודע! אבל אני ממש היתבאסתי...

• 41 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by avi2014,

שלום לכולם. לאחרונה אדם מסויים החליט לשגע אותי. פרץ לי למספר רב של חשבונות ברשת. ועכשיו השיא שהוא פרץ לי לאימייל ששם יש לי מספר פרטים מאוד מאוד אישיים. צבא,אשראי ועוד'. האם יש דרך לשחזר את הססמה? ניסיתי לעשות שיחזור אבל הוא שינה את האימייל של השחזור כנראה. יש לגוגל מרכז תמיכה לבעיות כאלה?

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by Chymes,

פתחתי חשבון חייל בבנק הפועלים וקיבלתי כרטיס אשראי "דירקט". אפשר לקנות בתשלומים עם הכרטיס הזה? (תהיה לי משכורת צבאית צנועה אחרי הכל...)

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. אני תמיד משאיר לי שכבת שפם קצרה, אני מתכוון כשעוד זה זיפים ועדיין לא שערות ( מה חשבתם ) אני מגלח כל יום כדי להרוג זיפים שגדלים במקומות שאני לא רוצה שהם יהיו שם, וכל כמה ימים אני מוריד טיפה מהשפם כשהוא גדל יותר מידי.. אבל רוב הפעמים המכונה לא מקצרת לי את הזיפים והיא פשוט מורידה חצי מהשפם וזה נראה מוזר. איך אני יכול רק לקצר את הזיפים ולשמור על שיכבה אחידה? אני אשמח לקבל עצות, תודה

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  19. Started by yot,

ערוץ 11 (1) - מכבי ת"א נגד ז'לגיריס קובנה, המשחק על הכרטיס ל-Final 4. בהצלחה למכבי!

• 41 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by zip master,

לפני 4 ימים שברתי את יד שמאל ( ויש לי גבס אם לוגואים של AMD ואינטל ) בתאונת רולרבלייד מצערת אך לא הכל אבוד בגלל שאני ימני ולא שמאלי אז עדיין יש לי קצת ניידות ואני לא זקוק לאוברלוק ( ניתוח) ועכשיו השאלה: אני זקוק לפרוייקט למחשב לחופש שיתן לי מה לעשות אם עצמי בחופש כי אסור לי לצאת מהבית אז אני זקוק לפרוייקט ( אוברלוק עדיף ולא צביעת מארז כי כבר עשיתי בצבע סגול יפה שזוהר באולטרה) תודה לעונים.

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3554419,00.html :lol:

• 39 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. משהו כבר קנה שם במשהו במסגרת-"אתה קובע תמחיר"? פשוט יש פריט ספציפי שרציתי לקנות שמופיע שם ב"תן מחיר"... האם זה בכלל כדאי או שזה עוד "חרטא שיווקית מצוייה"? יש סכנות ?

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. חברת האבטחה Dos-Op חשפה חולשה חמורה בפלטפורמת Base44 של Wix, שאיפשרה לתוקפים לעקוף מנגנוני הגנה ולהשתלט על חשבונות משתמשים. יותר מ-200 אפליקציות נמצאו פגיעות. החברה פרסמה תיקון, אך החוקרים מזהירים כי חלק מהחשיפה עדיין קיים ולא תוקן באופן מלא על ידי החברהלכתבה

24. Started by Access Denied,

משהו מכיר את המכונית הזאת?? http://www.grouplotus.com/car/car_product.php?id=1&mid=1 איך היא יחסית למכונית ספורט?? (עולה בארה"ב כ-40k דולר... כמו ה-BMW 525, בארץ משהו כמו 440 אלף..)

• 45 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by EasyPooper,

שלום! לאחרונה שמתי לב שרבים מהאנשים ששלחתי להם מתישהו מייל שולחים לי מייל עם בקשות להפסיק להספים אותם. אני יכול להכנס למייל ולשלוח מיילים ולקבל אותם וכו' וכו' אך הספאם עדיין ממשיך להשלח, ודווקא בזמן בו אני לא מחובר למייל. עכשיו אני סורק את המחשב עם אנטיווירוס, כשהסריקה תיפסק אני אעדכן. כמו כן הדפדפן (פיירפוקס) התחיל להאט ולגלג כשאני פותח טאב חדש, מה יכולה ליהיות הסיבה? איך אני מוצא אותה ואיך אני מנטרל אותה? תודה וחג שמח

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים