עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by BURTON,

חברה' עוד שעה מתחיל המשחק ההיסטורי מי נישאר ליראות? מה אתם אומרים לגביי סיכויים של מכבי?

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. היי, בקצרה עליי: תלמיד יא' שלומד פיזיקה, כימיה ומחשבים ברמה של 5 יחידות. כנ"ל לגבי אנגלית ומתמטיקה. נולדתי בחודש אב לכן אני אקבל את הצו ראשון רק בספטמבר שנה הבאה בערך. התכנון שלי כרגע(ומאז שאני זוכר את עצמי) הוא להתעסק בתכנות ואני די מתלבט מה לעשות בזמן הצבא. אני לא מנסה להתחמק מהשירות הצבאי אלא פשוט לנצל את הזמן הזה(אחרי הכל 3 שנים) בצורה הטובה ביותר. עתודה- יתרונות: 1.תואר(שניים במידה ואתחיל ללמוד בזמן השירות) שממומן ברובו ע"י הצבא. 2. 6 שנות ניסיון, ולפי מה שקראתי, הסיכוי שאני ישובץ בתפקיד לא מתאים די נמוך(וגם אם אשובץ בתפקיד לא מתאים זה אמור לבטל את ה-3 שנות קבע, לא? אני אחפש את המקור שראיתי את זה שם בהזדמנות) 3.קצונה. חסרונות: 1. במידה ואתקבל לטכניון, אוכל להירשם…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by nivi125,

חחח דיפדפתי לי בהנאתי בעמודים האחרונים של פורום כרטיסי מסך, בערך בעמוד 1360 אני רואה את זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=40006.0 אנשים אשכרה שילמו 3000 שקל בשביל כרטיס מסך ?

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by KvodHagab,

קניית מחשב מבחינתי זה אירוע גדול, מעבר לזה שהדבר קורה רק פעם ל3-4 שנים, יש גם את צד ההשקעה הכספית הרבה שאני משקיע בכל קניה (שמסתכם בממוצע של 6 אלף שקל עד כה) לכן חשוב לי שהחנות שאני קונה בה תרגיש "נכונה" ושלא ארגיש פספוס ולא בטוח. על כל פנים, מאז שהוכרז I5 אני מתכן עליו, ועל ה"EVERGREEN" שהוכרז בזמנו, ומהרגע שיצאו כרטיסי ה5870/5850 ניסיתי לחפש חנות נורמאלית בארץ שתרגיש לי נכונה. דיברתי עם כמה חנויות (לא אזכיר כאן שמות של חנויות עם התרשמות רעה, כי זה לא מטרת הפוסט ויש מספיק דיונים כאלו בפורום) ובכל אחת מצאתי פגם זה או אחר, באחת השירות לא היה מספיק אדיב/סובלני, בשניה הרגשתי חוסר התמצאות ומקצועיות (כאשר התעקשו איתי שזכרון 1.8 הוא זכרון שמתאים לחלוטין לI5 למשל) בחנויות אחרות …

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by davidreznic,

על כל המדיות של VERBATIM, יש 50% הנחה על הפריט השני (הזול מביניהם) OFFICE 2007 HOME STUDENT (כולל WORD, POWER POINT, EXCEL, ONENOTE), רשיון ל-3 מחשבים- 400ש"ח

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by iakovl,

רציתי לשתף בחוויה חיובית שהייתה לי היום באיבורי ביום שני האחרון קניתי לעצמי כונן חיצוני Seagate FreeAgent USB 2.0 500gb שעלה לי 305 ש"ח. אבל לצערי ביום חמישי כשחיברתי אותו אחרי כמה דקות הוא החליט למות . היום קפצתי לחיפה בשביל לממש את האחריות (בגלל זה חשוב אחריות טובה וארוכה אנשים) אחרי שחיכתי שעה בתור (כן, יש לאיבורי תור של אנשים למעבדה משעה 9 בבוקר) הטכנאי הנחמד חיבר את הכונן, ראה שאין מה לעשות. לקח אותו איתו לבדוק במלאי וחזר אלי עם הטענה שאין לו אחד כזה כרגע במלאי אמרתי לו בצורה נורמלית שלא אכפת לי ואני צריך אחסון אחרי התיעצות קטנה ומהירה יחסית שהוא עשה עם מישהו בICQ (ככה הם מדברים אחד עם השני) הוא שוב הלך וחזר הפעם עם WD My Book Home Edition 500GB http://www.wdc.com/en…

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by Chymes,

די, אני לא יכול יותר. בחודשים האחרונים האינטרנט עובד זוועה. פשוט זוועה. אתרים לא עולים, הורדות מסתיימות פתאום באמצע ואני צריך להתחיל להוריד מחדש, World of Warcraft הפסיק להתחבר, אלוהים יודע למה וגם כשאני מתחבר הפינג אסטרונומי, 500 - 700, לפעמים גם מעל 1000. עשיתי הכל - תמיכה של בזק בינלאומי, תמיכה של בזק, החלפת מודם, החלפת ראוטר, פורמט, החלפת פילטרים בשקעים, פתיחת פורטים ושום דבר לא עוזר. אני יודע שהבעיה לא אצלי ספיצפית במחשב כי יש לי עוד ארבע מחשבים בבית וכולם סובלים מאותה בעיה. חפרתי לבזק בינלאומי, זרמתי עם כל הבדיקות שלהם, לקחתי חבילת גיימרים, אבל כלום לא עזר. חפרתי לבזק, החלפתי ראוטר פעמיים, החלפתי מודם, אבל כלום לא עוזר. באמת נמאס לי. WinMTR טוען שיש לי 60% lost pac…

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. לאחר תקופה די ארוכה שלא התעדכנתי בשירים, החלטתי שהגיע הזמן שהצורב יבעיר איזה דיסק. אני מחפש שירים בסגנונות: פופ- כל מה שמשמיעים ברדיו, כולל שקטים דאנס/האוס- Milk Inc, Lasgo ודומיהם שחורה- אבל רק את המיוחדים, אני פשוט לא סובל שירים שמדברים השיר מוסיפים איזה מוזיקה שחוזרת לעצמה והנה יש שיר. עברית- כל הסגנונות- אייל גולן, היהודים, רגב הוד, משפחת תאקט וכו' מבחינתי השירים לא חייבים להיות בהכרח חדשים, גם ישנים שאהבתם יתקבלו בברכה...

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by VoliSuS,

אהלן אני בן 17.5 ואני הולך היום לשמה לראיון רציתי רק לשאול משו קטן\ אם אין לי פנקס עובד בכל זאת ייקבלו אותי?? ראיתי באתר שלהם שצריכים להביא אבל חבר שלי אמר לי שזה סתם שוק שמה ולא שמים על זה זין ויש אצלנו ראיונות כל יום רביעי ואין לי כוח לחכות עוד שבוע למה זה סיפור ארוך עם אמא שלי וזה קיצר מישו שעובד\עבד שמה הם מקפידים על זה??

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by tootie,

לכל חובבי ואוהדי ה NBA פה נוכל לדבר על מה שהולך בליגה, תוצאות, משחקים, פלייאוף, שחקנים ונשתף סרטונים. האתר הרשמי - http://www.nba.com/ הערוץ הרשמי של NBA ביוטוב - http://www.youtube.com/user/NBA אל תשכחו להצביע בסקר

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by demultiplexer,

אני מחפש קרובים בחו"ל לאחרונה מצאתי כמה אתרים שנותנים את השירות אבל בתשלום בעזרת כרטיסי אשראי אשמח אם תעזרו לי במציאת אתרים של שירות דומה אבל בחינם אני צריך רק לניו יורק או אם ישנן תוכנות שעוקפות את התשלום או עם מספרי כרטיסי אשראי מפוברקים ששמעתי שיש תודה מראש DEMULTI

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  12. Started by MODI,

אני רוצה לקנות פקט סיגריות(מרלבורו), האם המחיר יותר זול? אחותי אמרה לי שמקבלים 2 קופסאות מתנה, זה נכון?

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. יש כמה הצעות שעומדות בפניי, 1. להרשם לקידום לכיתת מועדון 700 במחיר מלא (6500 ש"ח) 2. להרשם ללחמן 2500 ש"ח 3. להרשם להיי-קיו שנחשבים לדיי טובים במחיר מבצע של 3800 ש"ח אתם בטח מבינים שעניין הכסף משחק פה תפקיד אחרת ללא ספק הייתי הולך על מועדון 700, אולי יש מישהו שלמד באחת מהמסגרות האלה ויוכל להמליץ? תודה.

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. אני אובד עצות. כל האתרים נהיו חמדנים ורוצים חשבון PRO בשביל היכולת להעלות תמונה בגודל המקורי שלה ולקשר אותה כDIRECT LINK. בבקשה תמליצו לי על אתר טוב שלא מתעסק באיכות ובגודל של התמונה ושנותן לינקים ישירים. ושיתמוך בבקשה בPNG. תודה לכם

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. קיצר מחר יש לי מגן של יחידה וחצי במתמטיקה (אני ביא') ב-4 יחידות. ואני לא יודע את החומר בגרוש, יעני אני יודע פה ושם אבל יש סיכוי גדול שהציון שלי יהיה בין 0 ל-50. הבגרות חורף בעוד שבועיים. מה עדיף לי לעשות? לנסות מחר לקבל 30 ככה ולחרוש עם מורים פרטיים לבגרות ולהוציא ציון טוב.? זה אומר שאם אני מקבל 40 במגן ו-100 בבגרות יהיה לי גגגגגגג 65. או שאני יכול לגשת לבגרות בקיץ רק שהמתכונת שונה ויותר קשה(פחות בחירה,נושאים אחרים) ואני גם אצטרך לשבת עם מורים פרטיים להשלים את החומר הזה. רק שעכשיו יש לי סיכוי להוציא ציון נורמלי כי הציון הסופי יהיה בלי המגן, אלא רק הבגרות. אם אני מקבל 95 יהיה לי ציוו סופי 95... מה לעשות???? אני בדיכאונותתתתתתתת :s05: :s05:

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. אני הולך לבקר במוזיאון חצרים, לראות שם מפגן אווירי מדהים וכמובן לראות את ה"סופה" F-16I מפלצת התימרונים והנשיאת דלק. מישהו עוד הולך לשם או למקום אחר?

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by Born2Kill,

שלום, אני מת כבר לגמור עם זה, אני רוצה כבר לעשות תיאוריה רק שאבא שלי לא יכול לקחת אותי. אז מישהו מכיר איזה קו שמגיע מפתח תקוה למשרד הרישוי בחולון? (אין סיכוי שאני הולך למשרד הרישוי בפ"ת )

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by WizMaster,

פשוט להפעיל ולהנות. [attachment deleted by admin]

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. רק עכשיו גיליתי את הסדרה הזאת ובקושי משודרים פרקים.. יש לכם המלצה איפה אפשר לראות באינטרנט/להוריד פרקים? (עדיף עם תרגום..) (מעצבן לחכות באימיול לכל פרק יותר משבוע)

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by Lost Spirit,

אז ככה - סדרה מדהימה! סיימתי לראות אותה כעת כפי הנראה העונה השניה תתמקד על המלחמה בין העיירות ובחיפושים של הצבא (ושל השמן הקירח הזה) אחר ה"טרוריסט". ועוד דבר - הקטע של ה הדגל בסוף - הכוכבים היו מסודרים בעידול והפסים היו מאונכים ולא אופקיים, למה? ---- עוד דבר - מתי היא אמורה להגיע?

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by t_elad,

מישהו מכיר או יש לו נגן mp3 עמיד למים לשחייה ויכול להמליץ לי על משהו. מצאתי רק נגן אחד שנמצא במשהו כמו מבחנה http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2993829&refid=6 תודה מראש

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. אגרתי כסף במשך כמה שנים, ועכשיו יש לי הרבה זמן פנוי, אני רוצה להביא באיזה מחשב חזק או באקסבוקס 360... עכשיו שהדולר נמוך אני יכול לנצל תמצב ולהביא איזה משהו שיפריח תשיעמום ההולך וגובר. יביאו לי את החלקים למחשב או את האקסבוס360 מחו"ל. אני בהתלבטות ולא יודע כלכך מה לעשות, כי יש לי מחשב סבבה לא מריץ משחקים כבדים...(7600 GS) ואם אני קונה מחשב חדש אז אני קונה מחשב באיזה 4000 שקל.... מה אתם חושבים שעדיף ?מה יציג גראפיקה טבה יותר ? ומה יותר משתלם לזמן הארוך ?

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. האקונט הראשון hl1 + cs 1.6 hl2 + css yeshel@bezeqint.net ססימא hwzone הוא רשום בקלאבים על הניק org-e וזה האקונט שלי אז אל תדאגו קחו תשחקו עליהם אני לא רוצה יותר תמשחק הזה אצלי אז תעשו מה שבא לכם האקונט השני cs + cz shaiberko סססימא hwzone תהנו

• 39 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. http://l00k.net מה אתם אומרים?

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by xlSnaK,

קיבלתי ת CompTIA A+® Certification איך זה יכול לעזור לי בעתיד? אני בן 16 תודה הינה אתר עם מידע על זה http://certification.comptia.org/a/default.aspx D:

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים