עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by FARKASH7,

קיבלתי תאריך גיוס ל20 בנובמבר הקרוב למה אני מיועד?

• 37 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by VoliSuS,

אהלן אני בן 17.5 ואני הולך היום לשמה לראיון רציתי רק לשאול משו קטן\ אם אין לי פנקס עובד בכל זאת ייקבלו אותי?? ראיתי באתר שלהם שצריכים להביא אבל חבר שלי אמר לי שזה סתם שוק שמה ולא שמים על זה זין ויש אצלנו ראיונות כל יום רביעי ואין לי כוח לחכות עוד שבוע למה זה סיפור ארוך עם אמא שלי וזה קיצר מישו שעובד\עבד שמה הם מקפידים על זה??

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by overload,

BMW סדרה 5 (או 7 תגידו אתם) אבל לא של BMW של Hamann אם זה לא הדבר הכי מגניב שיש אל תקראו לי OVERLOAD ;D 8)

• 37 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by com,

אהלן! קניתי לפני כמה ימים מצית, כמו זיפו, אבל לא מקורית. (אבל יפה לאלא, קניתי בפולין) בפנים יש מין ספוג כזה. איזה חומר צריך למלות שם? ואיך בדיוק ממלאים, איך יודעים כמה? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by alexpir,

לכל המתאמנים שפה אין לי מכשירים בבית יש לי רק משקולת אחת ורציתי לדעת אם שכיבות סמיכה , כפיפות בטן בבית ככה על בסיס יום יומי יפתחו את הגוף שלי הוא יגדל ? [br]פורסם בתאריך: 9.07.2009 בשעה 08:43:16 האם שווה להשקיע בזה, כל יום להקציב לי זמן מסויים ולהתאמן בשכיבות סמיכה וכו' בבית ?

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. אני מחפש את המשפט מהסרט פורסט גאמפ. life it's like a...

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by benor,

אני כמעט הגעתי למסקנה, שאני לא זקוק לכלי הזה וחשבתי למחוק אותו. אבל חשבתי על פתרון אחר, צמצמתי את מס' האנשים ברשימה שלי מ- 150 איש ל- 40 איש. עכשיו אני באמת רואה בזה ככלי יעיל ונוח, שאפשר להתעדכן בו ולשמור על קשר מסוים, עם אנשים שהם מעניינים אותך ואתה מעניין אותם. בשביל מה אני צריך 300+ איש ברשימה שלי? ועוד כאלה, שבכלל לא מעניינים אותי ולא אכפת להם ממני. "הסטאטוס" זה הדבר האחרון שמעניין אותי. זה קצת תמוה לדעתי, שאנשים שבקושי מכירים בקיומי ואוליי אפילו ראו אותי רק פעם אחת בחיים, ומילה אחת הם לא דיברו איתי בחיים האמיתיים. עושים את זה רק על מנת "להאדיר", את רשימת החברים הוירטואלית שלהם. אני לא מדבר על אנשים, שמשתמשים בפייסבוק ככלי פרסום.

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by DAVIDD,

מחר בשעה 5 אני ממריא למוסקווה ועוזב את הארץ לכמה שנים :'( :'( :'( :'( :'( אז אני לוקח הפסקה קטנה מהפורום כיוון שלא יהיה לי אינטנרט ישר בבית אלא אחרי תקופה

• 41 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by rk666,

תשתו פנטה, תדליקו סיגריה, ותהנו. מה בנזין עושה בתוך משקה http://news.walla.co.il/?w=//884790

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. קיצר מחר יש לי מגן של יחידה וחצי במתמטיקה (אני ביא') ב-4 יחידות. ואני לא יודע את החומר בגרוש, יעני אני יודע פה ושם אבל יש סיכוי גדול שהציון שלי יהיה בין 0 ל-50. הבגרות חורף בעוד שבועיים. מה עדיף לי לעשות? לנסות מחר לקבל 30 ככה ולחרוש עם מורים פרטיים לבגרות ולהוציא ציון טוב.? זה אומר שאם אני מקבל 40 במגן ו-100 בבגרות יהיה לי גגגגגגג 65. או שאני יכול לגשת לבגרות בקיץ רק שהמתכונת שונה ויותר קשה(פחות בחירה,נושאים אחרים) ואני גם אצטרך לשבת עם מורים פרטיים להשלים את החומר הזה. רק שעכשיו יש לי סיכוי להוציא ציון נורמלי כי הציון הסופי יהיה בלי המגן, אלא רק הבגרות. אם אני מקבל 95 יהיה לי ציוו סופי 95... מה לעשות???? אני בדיכאונותתתתתתתת :s05: :s05:

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. מה לדעתכם עדיף לקחת בתור מקצועות בחירה בבגרות ויפתח לי יותר אפשרויות בעתיד , 5יח' אנגלית + 5יח' מתמתיקה +פיסיקה 5יח' +מדעי המחשב 5יח' ולהשאר בבית שאני עכשיו . או לקחת 5 אנגלית+5מתמתיקה + 5 פיסיקה +5 מדעי ההנדסה - (רובוטיקה FIRST) ולעבור לתיכון להנדסאים ליד אוניברסיטה ת"א כמבון שכל מי ששאלתי אותו אמר "תבחר את מה שאתה אוהב " , אבל מה באמת יעזור לי יותר בעתיד ?

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. לאחרונה ראיתי את הביטוי חוזר שוב ושוב ... ערנב ? מישהו מוכן להסביר מה זה ומאיפה זה ?

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by aaviran,

שלום לחברי הפורום. כבר כשבועיים שאני לא מצליח לישון כמו שצריך. עוברות שעות רבות בערב עד שאני נרדם, וכשאני כבר נרדם אני מתעורר כל שעה ולא מצליח לחזור לישון. חוסר השינה משגע אותי. קשה לי לתפקד בכל התחומים. בנוסף לכך אני מרגיש חולי; כאבי ראש, כאבי גרון ועוד. אני מעדיף שלא לקחת כדורי שינה. אם מישהו יכול לעזור לי אשמח. תודה

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. בע"ה בנובמבר אני מתחיל ללמוד הנדסת מחשבים באונ' העברית. כפי שפעלתי בתיכון - תמיד ידעתי פרק או שניים יותר מכולם ולעומק. לכן אני רוצה לעבור על הנושאים שאותם אתחיל ללמוד, ולשם כך אני זקוק לספרים שמהם גם אלמד ואתרגל את כל הקורס. מתמטיקה: קורס הנקרא מתמטיקה שמושית 1 [ע"פ החומר הנלמד בו נראה שהוא כולל את חדו"א 1 ואת רוב חדו"א 2 של הטכניון] את מה שלומדים צטטתי מן השנתון: וקטורים במרחב אוקלידי, מכפלה פנימית, זווית, מכפלה וקטורית בשלושהמימדים, נפח של מקבילון, דטרמיננטות ,x2 3x32.מערכות קואורדינטות כוללקרטזית, קוטבית, גלילית, כדורית.דוגמאות של עקומים ומשטחים פשוטים.מספרים מרוכבים.פונקציות של משתנה אחד: גרף, רציפות, נגזרות, פונקציותאלמנטריות, פולינום טיילור, חקירת פונקציות ובעיות קי…

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by WhiteHat,

אני בוגר יחידת הצנחנים ובאמת עברתי הכשרה של לוחם ונתתי ממני למדינה והיחידה פשוט רמסה אותי ואת הצוות לכל אורך הדרך אם זה בטירונות שעוד חשבתי שזה איכשהו בסדר ואז באימון מתקדם ואז בסדיר ואז בשיחרור. אני השתחררתי בתאריך 25.3.2020 לפי שלישות צנחנים אנחנו משוחררים בתאריך 18.3.2020 שום דבר לא ברור אצלם! קשה לפתור בעיות פרטיות ביחידה בדרך כלל לא שמים עלייך. אני באמת חושב שכולם צבועים שם אולי תמצא שם איזה מפקד אחד או קצין אחד שבאמת יעזור לך. מ25.3 עד היום ה31.5 לא קיבלתי תתעודת שיחרור בכבוד השתחררתי בקורונה כשכולם היו בבית וגזרנו כל הצוות בבית. עכשיו השלישות ביחדה לא מתקשרת לא כלום לא מודיעה מה קורה. אנחנו צריכים להשיג אינפרומציה בכוחות עצמאנו כי שוב למי אכפת השתחררת אתה כבר…

16. הלך לי לאיבוד הארנק... דווחתי כבר לחברת האשראי, וגם למחלקת אבדות של המשטרה... מה סכום הקנס שצריך לשלם על הוצאת ת.ז חדש? וגם צריך לדווח משהו לבנק?

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by yigael_o,

היי, סקירה קצרה. רשיון מאז גיל 18 מכונית: טסט 3 אופנוע עד 500 סמ"ק: טסט 12 משאית עד 15 טון: טסט 1 האמר (צבאי): טסט 1 האמר (נהיגה מבצעית): טסט 1 אופנוע (ללא הגבלה): טסט 1 טוטל לוס: 4 האמרים בסדיר. אופנוע (GS500) אוטו א"א (אוטו אבא, למזלי ליסינג): קאיה ספיה, מאזדה 323 מאזדה 3 קורולה 98 מיצובישי לנסר 2006 2 האמרים במילואים. סה"כ : 12 שלילה: 3 חודשים כי תפסו אותי בבקעה על 114 (אני חושב שמותר 80 או 90 בדרך כלל אבל בהאמר מותר 65) ועכשיו מחכה ל משפט (170) יש מישהו שנוהג יותר זהיר ממני?

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. חבר שלי לומד גיטרה ומתלבט לאיזה גיטרה להמשיך.... תנו דעות

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. שלום לכולם. אני מתחיל ללמוד בקרוב מאוד מדעי המחשב באוניברסיטת בן גוריון. הדירה שלי די קרובה לאוניברסיטה (8 דקות בערך). הבנתי שבתואר יש הרבה חומר עיוני ומתמטיקה ומטלות תיכנות שניתנות הביתה. השאלה שלי היא האם כדאי להשקיע במחשב נייח שמן הסתם יהיה חזק יותר ואיכותי ויותר נוח לעבוד על מסך גדול או מחשב נייד (13-14 אינץ) שאוכל להביא אותו גם לאוניברסיטה\ספריה או חזרה הביתה למרכז... מי שלומד\למד מדעי המחשב\הנדסת תוכנה. עד כמה חשוב מחשב נייד?

20. Started by zip master,

לפני 4 ימים שברתי את יד שמאל ( ויש לי גבס אם לוגואים של AMD ואינטל ) בתאונת רולרבלייד מצערת אך לא הכל אבוד בגלל שאני ימני ולא שמאלי אז עדיין יש לי קצת ניידות ואני לא זקוק לאוברלוק ( ניתוח) ועכשיו השאלה: אני זקוק לפרוייקט למחשב לחופש שיתן לי מה לעשות אם עצמי בחופש כי אסור לי לצאת מהבית אז אני זקוק לפרוייקט ( אוברלוק עדיף ולא צביעת מארז כי כבר עשיתי בצבע סגול יפה שזוהר באולטרה) תודה לעונים.

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. האקונט הראשון hl1 + cs 1.6 hl2 + css yeshel@bezeqint.net ססימא hwzone הוא רשום בקלאבים על הניק org-e וזה האקונט שלי אז אל תדאגו קחו תשחקו עליהם אני לא רוצה יותר תמשחק הזה אצלי אז תעשו מה שבא לכם האקונט השני cs + cz shaiberko סססימא hwzone תהנו

• 39 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. הפרסומת עם הערבי שמרביץ למכונית (ספווייילללררררר) ומקלל אותה בערבית.. מישהו נוסף כאן ראה והתלהב או שזה רק אני ? ניסיתי למצוא ביוטיוב תקטע ולא הלך זה אומר שזה קטע שצולם ע"י חברה ישראלית לא ?

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by moshe55501,

האם יש מישהו שיכול להגיד לי איך בונים רקטה מחומרים ביתיים אבל שתטוס לפחות 500 מטר (ואני מדבר ברצינות אז בבקשה לענות ברצינות ) תודה :)

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by TOMY-BOY,

שלום לכולם וחג שמח, לפני כמה דקות ראיתי רכב מסוג פיג'ו 306 במחיר מציאה ורציתי לשאול מה אתם חושבים. הרכב הוא יד ראשונה עם 180 אלף קילומטר, גיר 1.4 ידני, 4 דלתות, שנת 95 ונמכר 5 אלף שקל מתחת למחירון במחיר 11 וחצי אלף. רציתי לשאול אותכם על מה כידי להסתכל שאני אליך ליראות את האוטו והאם יש דברים ספציפים בדגם הנ"ל. בתודה מראש, תומי

• 38 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. פתחתי תסקר כי יש לנו בביצפר 2 מורים, אחד רפי ואחת סבטלנה שניהם בקושי יודעים להיוז תעכבר קצת EXCEL וHTML... אז איך המורים שלכם בתחום החומרה והתוכנה?

• 37 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.