עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by love-its-my-name,

מישהו עשה את המבחן? מה יצא לכם? אני בן 16 וקיבלתי 70\60 שאלות והאייקיו הוא 136 אך אי אפשר לקחת את זה ברצינות כי רוב הטעויות היו בחלק של השפה ו-7 שנים מהחיים שלי גרתי במקסיקו - עד לפני שנה לא ידעתי מה זה אסאדו ועד לפני שבועיים לא ידעתי מה זה גילויי עריות.

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. אז ככה, היום חברים אספו אותי מהבית ונסענו למסיבה אלטרנטיבית. החננו את האוטו לא רחוק מהמועדון, לקחתי את המזומנים ותעודת הסטונדט מהתיק ואת התיק דחפתי מתחת למושב מנסיון קודם שאמא שלי השאירה את התיק שלה מתחת למושב והחנתה ליד השוק... נעמדנו בתור, נכנסנו, רקדנו, שתינו, נהנינו, פגשנו חברים מכל הארץ וגם פגשתי אנשים מהיסודי והיה סבבה. הסתובבתי ודיברתי עם מלא חברה', אח"כ יצאתי לדבר עם עוד מישהו מוכר בחוץ ואז המסיבה התחילה לדעוך והלכנו לאוטו לחפש את החברים שלי. ראינו אותם שוכבים באוטו עם פרצוף חצי מת ומלא זכוכיות שבורות על המושב האחורי. "לקחו את התיק שלך". כמה כיף לשמוע. מוזר שלא לקחו נגן MP3 בשובי 3000ש"ח אבל את התיק שלי לקחו... ככל הנראה פרצו בגלל התיק ולא נעים לי מצד אחד ומצד ש…

• 36 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. אורח RnGKay

המקרה הוא לא שלי ורק קיבלתי אותו דרך הדואר! חשוב להפנות את צומת ליבכם לזה! אם אתם רוצים לקרוא את הגרסה באינטרנט פנו לכאן! אזהרה לציבור! לפני שאתה מוחק את המכתב: מכתב זה הוא מכתב אזהרה הבא ליידע אותך על מחדל צרכני ולא למכור לך מוצר מכל סוג שהוא. ב31/12/01 קניתי דרך אחד מאתרי המכרזים בישראל מכשיר מיני-דיסק. הספק של המכשיר הוא MDK. המכשיר הגיע אליי ועבד כרגיל במשך כחצי שנה - אז פתאום (ב26/07/02) הוא שבק חיים בזמן ששמעתי בו מוזיקה, ללא שום סיבה ברורה. מיד יצאתי מביתי שבערבה (ליד אילת) והגעתי לת"א(=כעבור נסיעה של ארבע שעות), למעבדת התיקון של MDK ברחוב אלנבי 36 כדי לתקן את המכשיר לפי תעודת האחריות שנמסרה לי עם הקנייה. העובדת שם הייתה מאוד נחמדה ואמרה שבתוך שבוע הם ייצרו איתי קש…

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by malcolmx9,

אני היחידי שהרגיש את רעידת האדמה הקלה שהייתה עכשיו? :errrr: אין רעידות קטנות ואז הגדולה?

• 42 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. אני עושה עליו פרוייקט באנגלית... עכשיו השאלה היא האם העניקו לו איזה פרס/תואר מיוחד. (אין הכוונה לתואר לימודי כמו תואר ראשון וכאלה...)

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. כותרת מאיפה אפשר לקנות בארץ תודה לכולם כן אני יודע אני משוגע אבל יש לי נוסטלגיה לסגריוצ האלה ואני רוצה לעשן אותם ;D http://public.blu.livefilestore.com/y1pc9O8XCaqxLfJ_hA42xEt8sKMFhPrW1quVw3gcN9S4nN0BbXONqHU4UyZs7nlcquF3JE6oQi7zDkYHB-KvLho1Q?PARTNER=WRITER

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by GRiM,

עדיין לא התעמקתי במשחק, אבל הוא כיפי - תנסו.

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. אני-לימונדה!

• 42 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. היי, קרוב משפחה שלי קנה דירה ואני מחפש רעיונות למתנה. הבחור ואישתו שניהם מאוד אוהבים טכנולוגיה/גאדג'טים, התקציב למתנה בערך 500-600 ש"ח. תודה !

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by Gilo2005,

אהלן חברים שבוע הבא אני טס לרודוס. אני וכמה חברים החלטנו לקנות קצת שתייה בדיוטי פרי, לא הצלחתי למצוא באינטרנט האם מותר להעלות לטיסה בתיק גב או בשקית את הבקבוקים. או האם בכלל ניתן להכניס לרודוס - יוון אלכוהול ומאיזה כמות. תודה,

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. הסבר למטומטמים בבקשה הכוונה כמובן לאימג' ממחשבי הפרטי ולא משהו מהרשת :-[ :-[ :-[

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. http://www.youtube.com/watch?v=Yf39qkvwOhU לא להאמין מה הולך שם :-X :-X

• 40 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. מכירים את המקומות עבודה בהם יש מקרר משותף ובו המזון של כלל העובדים? מכירים את זה שמידי פעם נעלמים משם דברים באורח פלא ובלי שאף אחד לוקח אותם (בציניות כמובן)? הנה הפיתרון! http://www.skforlee.com/independent_work/lunch_bag.html

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by DarK_NaF,

דבר ראשון...נתחיל מזה שאני מאוד מצטערת על אתמול ועל הדברים שנאמרו.... שנינו יודעים שלא התכוונתי....אז מצטערת על הילדותיות.... אני יודעת שהבהרנו את זה כבר...פשוט חשוב לי שגם השאר ידעו שאני מצטערת ומתחרטת.... [glow=red, 2, 300]סליחה!!!![/glow]

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. יש פה מישהו שעשה את המבחן של רענון נהיגה (אחרי 5 שנים מקבלת רשיון ) ויכל לספר על סוג המבחן ( שאלות תאוריה תמרורים חוקי תונעה...) מה יש שם :)?

16. Started by תומש,

שלום אני די בפורמים ויקח לי זמן להכיר את זה אז אולי טיפה בסיס בבקשה? אני יודע שיש הודעה כזאת בקירור ששם אני הולך בכלל להיות נמצא אבל פה נחמד גם

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. אחד שלא רוצים שיגע ויהיה צמוד לריצפה?

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by stone cold,

http://finance.walla.co.il/?w=/3/1627440&m=1&mid=79892 מה עכשיו סדרת ילדים שתשתמש בדמויות מאקס מן ? שילגיה ושבעת הגיבורי על ? ;D

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. יש שחרור של dvdscr ויש שחרור של R5. מה הבבדל איכות? R5.LINE תודה

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by rk666,

http://www.mekusharim.co.il/mek/user/news.php?id=31183 כתבה (או יותר נכון סיפור) נחמד. תקראו , תהנו, תפנימו.

21. Started by eladbu,

מה פירוש המילה recursively???

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. הנה כמה תמונות מלוות בסיפור קצר על אוכל מעולה שיש במקדונלדס אך ורק לבעלי תאבון ולב חזק כי אמר שזורקים הכול. הנה דרך טובה לניצול מקסימלי של האוכל

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by Ac-Boy,

אני בן 15 אני בקרוב מוציא פנקס עבודה אני מת לעבוד בחנות מחשבים במשך החופש.. מי שפה מועסק ע"י חנות מחשבים כלשהי שיגיד באיזה חנות הוא מועסק ממתי ובן כמה הוא.. ועוד כמה פרטים אם זה קל מה נותנים לך לעשות יש הוזלה בקניות וכו'

• 44 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. הרבה מאוד אנשים שוכבים ללא תנועה.....קולות ירי ברקע......ניידות....שוטרים בכל מקום.....רעש נורא.......מחזה נורא.....

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. רציתי לשאול האם אפשר להדפיס תמונה על נייר מדבקה (בעיקר לשימוש ברכב-פרוייקט מודינג) מבלי להוציא הון על איביי (5 דולר למדבקה קטנה ? ) איזה נייר אני צריך והאם אפשר להשיג באופיס דיפו ? מהם המחירים ? תודה

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.