כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
אל תבינו אותי לא נכון, את הלינקים אין לי בעיה למצוא, פשוט האתר תמיד היה מתעדכן עם סרטים ומשחקים.... כזה אתר אני מחפש, בדיוק כמו ליונטוורק... מקווה שאני לא עובר על הכללים (זה די גבולי אני חושב...) תודה!
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
- 29 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קרה לי היום סיפור ממש מפחיד, ולמרות שאני יודע שזה קרה גם לאחרים, זה היה כל-כך הרבה חוסר מזל שזה מדהים (טוב אולי גם טיפה - אני מדגיש טיפה - טיפשות...). אני מצטער על האורך, אבל לא רציתי לקצר. אני מדליק את המחשב, פתאום אני שומע מן רעש מפחיד, חשבתי שהוא הא אולי מהדיסק הקשיח או ממאוורר כלשהו. הסתכלתי קצת ולא ראיתי כלום. אחר כך הווינדווס עולה, שוב פעם הרעש. הסתכלתי ב-System Properties, וחשכו עיני. המהירות של המעבד : 1.2 ג'יגה (במקום 2.4 !) ישר הבנתי שזה משהו בסביבה שלו, אני מסתכל פנימה, ולאור המנורות אני רואה פלסטיק (של חבק) מאחורי המאוורר של המעבד (בינו לבין ההיטסינק). פתחתי את הידיות של הגוף קירור (של אינטל) ופתאום נופל לי פלסטיק ענקי (לא זה שראיתי). הקטן יותר נשאר תקוע…
-
- 35 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הנה כמה תמונות מלוות בסיפור קצר על אוכל מעולה שיש במקדונלדס אך ורק לבעלי תאבון ולב חזק כי אמר שזורקים הכול. הנה דרך טובה לניצול מקסימלי של האוכל
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קיבלתי היום את הזימון הזה מישהו יודע מה בדיוק שואלים שמה ? כמה חברים שלי אמרו שיש שמה מבחנים לפרויקט סיגמא מי שמכיר אותו . במכתב לא היה רשום להתכונן על איזה חומר שלמדנו . היה רשום שמה לבוא לבית השריון בתל-אביב אם זה יכול לעזור במשהו זה אומר שיש לי קב"א גבוה או שהם שלחו לי את זה בגלל שאני לומד אלקטרוניקה כל מה שאתם יודעים יכול לעזור לי תודה !
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://www.killsometime.com/Video/video.asp?ID=346 אלוהים יעזור לצלמים המסכנים ולדבר הגדול הזה...
-
- 31 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בזמנו הייתי שומע הרבה טראנס ויש טראק אחד בלתי נשכח של .planet b.e.n שנקרא Questionmark תהנו
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
השבוע בחידון - כדי שהמעבד יהיה קר והארנק לא ריק, אנחנו מגרילים בין העונים נכונה קירור מים של אנטק, שיצנן אתכם עד בוא החורף לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%97%d7%99%d7%93%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%96%d7%95%d7%9f-%d7%a4%d7%a8%d7%a1-%d7%a2%d7%a8%d7%9b%d7%aa-%d7%a7%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a8-%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%9e%d7%a2%d7%91/
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני די בפורמים ויקח לי זמן להכיר את זה אז אולי טיפה בסיס בבקשה? אני יודע שיש הודעה כזאת בקירור ששם אני הולך בכלל להיות נמצא אבל פה נחמד גם
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כבו את הרמקולים, כנסו לפה: http://www.japracer.co.uk/fun/insane.htm תקראו את ההוראות.
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
[glow=red,2,300]הכניסה חובה..![/glow] [glow=red,2,300]www.RadioXvoom.com[/glow] [glow=red,2,300]אתמול חגג 3 שנים..![/glow]
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שיר שאני שומע כבר איזה שבוע בגלגל"צ.. זה שיר בספרדית יחסית חדש והזמר נקרא פדרו או פדרוב (כל החיפושים שלי בגוגל לא הניבו כל כך תוצאות). תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכם, אחותי הקטנה, כבר לא קטנה. היא רוצה להתחיל ללמוד למועד דצמבר הקרוב. אחרי שהנעתי אותה מלהשתתף בקורס יקר וללמוד לבד בבית, היא צריכה המלצה לספרים ללימוד עצמי. האם יש המלצות להוצאות מסויימות וממה מומלץ להמנע? רוב תודות.
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן. ראשית , אני חייל משחורר בן 21 בצבא שירתתי שנה שלמה כמנהל רשת - תפקידי כמנהל רשת ללא תעודה מסומכת או קורס כל שהוא למדתי על AD ועוד כמה תוכנות בצבא עכשיו לאחר שהשתחררתי החלטתי שאני רוצה ללכת ללמוד על ניהול רשתות ומשם להתקדם וכמו כל חייל משחורר הציפו אותי בטלפונים מכללות לבוא ללמוד אצלהם לימוד של קורס MCITP עכשיו אני מאוד רוצה ללמוד את זה ולהתקדם בזה הפחד הגדול שלי הוא האנגלית אני יודע אנגלית בסיסת ממש ממש ממש קצת . אז בכדי לשפר את האנגלית שלי נרשמתי לקורס של חצי שנה בבה"ס אנגלי אמריקן משהו .. עכשיו אני מפחד שהקורס הזה לא יספיק לי אז אמרתי לעצמי שאני יתחיל ללמוד קצת על ניהול רשתות תוך כדי הקורס באנגלית ככה שאני יבוא ללימודים של הקורס MCITP קצת עם ידע בסיסי אז התחלתי …
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איך אפשר לחתוך עוגה (עגולה) ל 8 חתיכות בשלושה חיתוכי סכין? יש 3 פתרונות מי שמכיר, שיתן צאנס לאחרים
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני קורא הרבה חומר (כתבות, ביקורות, מאמרים, מדריכים וכו') באתר מאז שנת 2001, וידוע שסיימתי קורס טכנאים בג'ון ברייס ואני מתכוון להמשיך ל- MCITP: MCSE 2008 (אלא אם כן אצטרך לעשות את הקורס טכנאים החדש קודם, או את הקורס טכנאים למערכות עסקיות)- אבל השאלה שלי היא כזו: אני לא רוצה שכל החומר שאני מדפיס מהאתר ילך לזבל, באמת שלא, ולכן עוד ב-2001 קניתי לי קלסר גדול לאחסן בו הרבה חומר, וחשוב לי מאוד לדעת- עד כמה מקצועי החומר שיש באתר? עד כמה רחוק אפשר להגיע עם כל הביקורות/מאמרים/כתבות/מדריכים האלה? התשובה חשובה לי מאוד!!!
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הגיע לי חשבון פלאפון עצום של האינטרנט עכשיו גלשתי לפעמים לא בכזה סכום כמו שהגיע דרך האינטרנט של סלקום בד"כ כל הזמן אני משתמש בWIFI כש3G הזה מכובה
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לשימוש אישי... ושתהיה חזקה ולא תהרס אחרי יומים..
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לא, זאת לא מתיחת האחד באפריל! לכבוד חג הפסח, נערוך הגרלה שבה תוכלו לזכות באחד משישה מוצרי אנטק - קירור מים, ספקי כוח ומארזים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%95%d7%9e%d7%a8%d7%94-%d7%a9%d7%9e%d7%97%d7%9b%d7%94-%d7%a8%d7%a7-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%94%d7%92%d7%a8%d7%9c%d7%aa-%d7%a4%d7%a1%d7%97-%d7%97%d7%92%d7%99%d7%92%d7%99%d7%aa-%d7%9c%d7%9e%d7%95/
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי קו טלפון מחוץ לחדר. עכשיו אני על חיבור 56KB והקו מחובר למודם של האינטרנט. אז עכשיו אני רוצה לדעת אם יש אפשרות ש: נכון התקע של הטלפון? נכנס לשם החוט ואז בקצה השני יש עוד יציאה? אז רציתי לדעת עם לקצה של החוט אפשר לחבר מפצל שיחבר גם תמודם וגם תטלפון. אבל לא יהיה אפשר לדבר ולגלוש באינטרנט באותו הזמן. אבל שהמודם יהיה מנותק הטלפון יעבוד ישמיעה צליל חיוג? תודה
-
-
תרשמו את השירים שאתם הכי אוהבים לשמוע ברכב
-
- 48 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני בטוח שזה שאלה שאף פעם לא שאלו אבל החלטתי לישאול מה לדעתכם השמפו והקונדישינר הכי איכותיים בארץ... ומה אתם ממליצים..
-
- 30 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
על כל המדיות של VERBATIM, יש 50% הנחה על הפריט השני (הזול מביניהם) OFFICE 2007 HOME STUDENT (כולל WORD, POWER POINT, EXCEL, ONENOTE), רשיון ל-3 מחשבים- 400ש"ח
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-