עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by סמיילי,

אחת לא משהו אבל חייבים בהודעה הראשונה: בחור נכנס לבר, מדוכא. הולך לשולחן ומבקש מהברמן וויסקי.. הברמן שואל "מה קרה?", האיש עונה "אין, אני לא מצליח עם בחורות. אני לא יודע להתחיל איתן, וזה הורס הכל". הברמן מסתכל על אחת ואומר לאיש "הנה, אני אתן לך עצה. אתה רואה את הזאת שיצאה מהשירותים? לך אליה, ותגיד לה שהעיניים שלה כחולות כמו הים, ושהשיניים שלה הן כמו פנינים." הולך הבחור ומדקלם לאישה את מה שהברמן אמר, האישה מאושרת ועונה "וואוו! תודה!" עם חיוך גדול על הפנים. האיש מסתכל אל הברמן ולוחש לו "נו? מה לעשות עכשיו?", הברמן עונה לו "תאלתר", אז האיש אומר לבחורה - "נו, אז מה? חירבנת, אה?". :lol: יאללה שימו שלכם

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. שלום! אני רוצה לקנות פנס לאופניים מDX לנסיעה בשטח בחושך. תקציב: 20$ לפנס. (מטען ובטריות בנפרד מהתקציב) חשבתי בינתיים על אלה, יש עצות? 13$ http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.16240 20$ http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.36356 32$ - מחוץ לתקציב, אבל אם זה ברמה אחרת, אז אשמח להסבר למה. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.28687 מטען: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.1251

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by J0n1,

בזמן האחרון יוצא לי להיות כל ערב בבר (כן, זה כואב בכיס) ודי נמאס ללכת לאותם ברים. תציעו את הברים שאתם אוהבים, הדרישה היחידה היא שיהיה בבר משהו מיוחד, כמו אווירה מיוחדת/מחירים זולים /היצע בירות גדול וכו'... לדוגמא: פיצה בר - אברבנאל 34,תל אביב פיצרייה שבקומה מעל יש בר, והם עובדים בשיתוף. לדוגמא - משולש פיצה וחצי גולדסטאר ב22 שקל. אחלה פיצה, אחלה אווירה. Dancing Camel - התעשיה 12 תל אביב מבשלת בירה שהיא גם בר. יש להם אחלה של בירות, בינהם בירה עם נענע ורוזמרין, ובירת סאות' עם קפה ודובדבנים... אווירה סבירה (לפעמים קצת יבש) אבל הבירות מיוחדות וטובות.

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Nvidia קונה את AMD!!! BREAKING NEWS!!! http://www.tomshardware.com/column/02q2/020401/index.html 8)

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. איזה תוכנה אנטי וירוס היא הכי חזקה שיש ? ביט דפנדר , קספרסקי , זון אלרם וכו' .. ואם יש בנצמרקים ברשת שאפשר לבדוק ? תודה ,

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by judas_clown,

מישהו יודע לתרגם מה כתוב בקעקוע הזה: ? תודה, ג'ודאס.

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by shark.,

אני לקוח של חברת יס ולפני כמה ימים נראת שקופית תקלה תכנית התקשרתי הגיעה תכני סידר ושוב תקלה אחרי זה שוב ושב תקלה ביום שבת היתה גם תקלה אני מתקשר ומה הם אומרים אין לנו תכנאי ביום שבת ובגלל זה אני חושב שכל חברה שמחבדת את אצמה ואת הלקוחות צריכה לתת מענה גם ביום שבת בשורה התחתונה לא כדי להתחבר ליס הטלויזיה בלויין!!! ;D

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. השבוע, יצא גם לי לעבור בסמוך להיכל הג'ובניקים הגדול במדינה (AkA קריה), בשעות הערב. בעודי פוסע לי בהנאה אל-עבר תחנת קו 63 החשופה, לפתע אני נתקל בתחנה מקדימה, עמוסה משו. משו משו. החלטתי להיות חייל איכותי ובמקום להפריע לאנשים הטובים בהמתנתם לקו נחלתם, החלטתי לרדת לכביש ולעקוף את אותם הממתינים בצורה אלגנטית "ומסוכנת" (ראה ערך חוק מטכלי 1.03492890432.438928432.My-Ass). כעשרה מטרים, כן, עשרה מטרים של חטא ופשע, ככל הנראה, האירו את עיני השוטרים הצבאיים שהיו במקום. עם רגע החזרה לשפת המדרכה, אני מתחיל לשמוע שריקות, שריקות שמזכירות לי נוכחות של דיסאיכות. אני ממשיך לי בדרכי מבלי להפנות את המבט לאחור. לפתע צץ מולי חברי הפזמניק מהקריה (המוכר לרובכם כנוסטרדמוס מהפורומים), אני בא…

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by redead,

אני מדבר על הבטריות אצבע, למה יש לזה 4 גדלים שונים ? הרי הם כולם אותה רמת וואט לא? אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה.

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by The Terminator,

אני רוצה להירשם אבל אני לא יודע איך זה... אם כדאי לי.. מישהו מוכן להסביר לי קצת על זה?

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by huber,

1 x 8 + 1 = 9 12 x 8 + 2 = 98 123 x 8 + 3 = 987 1234 x 8 + 4 = 9876 12345 x 8 + 5 = 98765 123456 x 8 + 6 = 987654 1234567 x 8 + 7 = 9876543 12345678 x 8 + 8 = 98765432 123456789 x 8 + 9 = 987654321 1 x 9 + 2 = 11 12 x 9 + 3 = 111 123 x 9 + 4 = 1111 1234 x 9 + 5 = 11111 12345 x 9 + 6 = 111111 123456 x 9 + 7 = 1111111 1234567 x 9 + 8 = 11111111 12345678 x 9 + 9 = 111111111 123456789 x 9 +10= 1111111111 9 x 9 + 7 = 88 98 x 9 + 6 = 888 987 x 9 + 5 = 8888 9876 x 9 + 4 = 88888 98765 x 9 + 3 = 888888 987654 x 9 + 2 = 8888888 9876543 x 9 + 1 = 88888888 98765432 x 9 + 0 = 888888888 מבריק, לא?! ותראו את הסמטריה כאן: 1 x 1 = 1 11 x 11 = 121 111 x 111 = 12…

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. אז ככה, היום חברים אספו אותי מהבית ונסענו למסיבה אלטרנטיבית. החננו את האוטו לא רחוק מהמועדון, לקחתי את המזומנים ותעודת הסטונדט מהתיק ואת התיק דחפתי מתחת למושב מנסיון קודם שאמא שלי השאירה את התיק שלה מתחת למושב והחנתה ליד השוק... נעמדנו בתור, נכנסנו, רקדנו, שתינו, נהנינו, פגשנו חברים מכל הארץ וגם פגשתי אנשים מהיסודי והיה סבבה. הסתובבתי ודיברתי עם מלא חברה', אח"כ יצאתי לדבר עם עוד מישהו מוכר בחוץ ואז המסיבה התחילה לדעוך והלכנו לאוטו לחפש את החברים שלי. ראינו אותם שוכבים באוטו עם פרצוף חצי מת ומלא זכוכיות שבורות על המושב האחורי. "לקחו את התיק שלך". כמה כיף לשמוע. מוזר שלא לקחו נגן MP3 בשובי 3000ש"ח אבל את התיק שלי לקחו... ככל הנראה פרצו בגלל התיק ולא נעים לי מצד אחד ומצד ש…

• 36 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by Chevy,

יום הולדת שמח אנטולי ! שיהיה לך אחלה סופ"ש, תהנה, תעשה חיים :alcoholic:

• 40 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by Component,

היי, אני מחפש מוזיקה מותחת, בסגנון של סרטי ג'יימס בונד. היא צריכה לתת אווירה של מתח, אבל בלי יותר מדי אקשן (אני מקווה שתבינו). אני אשמח אם תכתבו פה שמות של טראקים שלדעתכם יתאימו. בתודה רבה מראש, עדי

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by r1plet,

צהרים טובים חברים, סיימתי טירונות רובאי 02 בבט"ר נ(ל)יצנים והמתנתי שבועיים בלוט"ם שבצריפין לקורס, מוכרח לציין שהייתה אחלה המתנה, להגיע לבסיס לשעתיים לארוחת צהרים ושק"ם ולחזור הביתה... : ביום ראשון מתחיל הקורס, ושום חיפוש בשום מקום לא מחזיר לי אף תשובה... כל מה שכתוב זה קורס/מקצוע 1700 בבה"ד 7. האחראית אמרה שמדובר באלקטרוניקה אנלוגית. יש מישהו שעשה/שמע/יכול להרחיב בנושא?

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. היום בבוקר אני קם ומגלה שהיום יום ג', אני חושב לעצמי: מעולה יהיה מה לעשות היום בשיעור ספרות... וכך אני יוצא אל ההסעה בערך בעשרה לשמונה שמח לי עם העיתון בתיק... מגיע לבית ספר, מתחיל שיעור ראשון - ספרות... אני כמובן משתעמם בצורה משוגעת ופותח את העיתון... פתאום על השער אני רואה את הדבר הבא: "וגם: איזה מסך הכי כדאי לקנות? סקר שוק השוואתי", אמרתי לעצמי: איזה יופי אולי הם כתבו דברים נכונים לשם שינוי... כמה כבר אפשר לטעות עם מסכים.. במיני השוואה שלהם אני רואה את המסכים הללו: MAG 786FD Samsung 757DFx CTX PR705 LG Flatron 795FT Plus Philips 107T המסך הנבחר היה (איך לא) ה- MAG 786FD אשר ניצח את ה- CTX PR705F אשר עולה פחות, אמין הרבה יותר ומאפשר חיבור USB. ועכשיו אני דופק את…

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by VoliSuS,

אהלן אני בן 17.5 ואני הולך היום לשמה לראיון רציתי רק לשאול משו קטן\ אם אין לי פנקס עובד בכל זאת ייקבלו אותי?? ראיתי באתר שלהם שצריכים להביא אבל חבר שלי אמר לי שזה סתם שוק שמה ולא שמים על זה זין ויש אצלנו ראיונות כל יום רביעי ואין לי כוח לחכות עוד שבוע למה זה סיפור ארוך עם אמא שלי וזה קיצר מישו שעובד\עבד שמה הם מקפידים על זה??

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by Chymes,

אני מעוניין להגיע ללימודים על אופניים כי זה מקצר משמעותית את הזמן שאני מבזבז על נסיעות. אין לי חשק להשאיר אופניים ב-3,000 ש"ח בתחנה. יש אפשרות לקחת את האופניים לרכבת?

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. פשוט לא יאומן, היום קיבלתי את זה בתור דואר זבל. לא נמאס להם? אין הגהה? אף אחד לא בודק איזה שיט הם מפרסמים?! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 37 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. אני לא מבין את השטויות האלה, חצי מהמקומות סגורים חצי פתוחים. אם עושים אז שיעשו כמו שצריך ולא את הבלאגן הזה. בכל מקרה הדואר פתוח מחר, מישהוא יודע? תודה מראש!

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by Ramsses_II,

שבוע שעבר הגיע שליח לאסוף את המחשב שלי ולקחת אותו לחנות ממנה קניתי אותו. המשלוח בוצע דרך החנות ונאמר לי שהוא מבוטח. היום קיבלתי טלפון מהמעבדה, ונאמר לי שהמחשב הגיע, אך הוא נפגם במהלך המשלוח. לאחר מכן (אחרי שפתחו את הקרטונים והפצפצים) נמסר לי שהפאנל הקדמי יצא ממקומו (מחזיקים אותו פלסטיקים מתוך המארז והם פשוט נשברו) וההארדיסק נפל מהמסילה שלו (ההארדיסק מוחזק ע"י פלסטיקים וכנראה המחשב קיבל חתיכת בומבה ולמרות שהם מצויים ב"לחץ" שמונע מההארדיסק לברוח, הוא נפל). אני בכוונה לא רושם את שם החנות, כי אני לא רוצה לצאת נגדה, ולפי מה שהספקתי לראות, למרות שכל תהליך קניית המחשב שלי שם היה סיפור ארוך, זה נדיר שקורים דברים כאלה. כשביצעתי את הזמנת השליחות וגם לפני, נאמר לי שהמשלוח מבוטח. מה …

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by iem,

היי אנשים, מכיוון שגיליתי כי רוב בעלי המקצוע בתחום נוכלים, חשבתי האם יש באפשרותי לקנות ולהרכיב לבד רשת נגד יתושים ? או לחילופין בעל עסק בצפון שאינו גנב במחירים... למישהו יש פתרונות טובים ? תודה !

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. שלום לכולם, ברצוני לשתף אתכם בנושא מימוש אחריות ב FOX PC. כידוע לכולם חנות נמדדת בשרות והחלק החשוב ביותר הוא איזה סוג שירות ניתן בשעת הצורך לאחר הקנייה. להלן רצף האירועים עד כה: בתאריך 31.12.2008 נירכש כרטיס מסך CONNECT 3D HD4850. (זו לא הקניה הראשונה מ FOX PC) לאחר כחודש וחצי הלך הכרטיס לעולמו והוחזר ל FOX PC בתאריך ה 23.02.2009. מהחנות נמסר שאין להם כרגע במלאי כרטיסים מהסוג הנ"ל ושאצטרך להמתין כשבועיים עד קבלת משלוח חדש. באותו המעמד נאמר לי שניתן לבדוק אם אוכל לקבל כרטיס חליפי. סירבתי להצעה הנדיבה מכיוון שברשותי כרטיס מסך נוסף מימלא. עברו כשבועיים ולא שמעתי מ FOX PC, הרמתי טלפון שוב לראות מה קורה ונאמר ע"י אסף שתוך שבוע הכרטיס אצלי. הסיפור הזה חוזר על עצמו כל שבו…

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by mz155,

אני בכיתה יא' והחלטתי לעשות פסיכומטרי.. הגעתי למסקנה הזאת אחרי חשיבה והבנה שהבית ספר כבר לא מאתגר אותי בכלל (סיימתי בגרות במתמטיקה בכיתה י' כבר). עכשיו השאלה היא איזה קורס הוא הכי טוב? של איזה חברה? רק קורסים שנמצאים באזור רחובות (עדיף בתוך רחובות אם יש). ועוד שאלה קצת כללית.. נראה לכם שזה מוקדם מדי לעשות פסיכומטרי? או שאין אם זה בעיה?

• 29 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by anatoli,

אהלן חברים, מאז שהתגייסתי אין יל הרבה מדיי זמן פנוי, אבל כשאני בבית אני אוהב להתפנק באיזה סרט או שניים. בין הסרטים שיצא לי לראות הסופ"ש הזה היה הסרט Epic Movie. בקצרה, פארודיה על סרטים אחרים בסגנון מת לצעוק. איך הסרט? מעולה! אולי אין לו את המקוריות שהייתה למת לצעוק הראשון כשהוא יצא כי הרעיון כבר לא חדש, אבל ללא כל ספק אחד הסרטים המצחיקים ביותר שראיתי כבר הרבה זמן. ההומור בחלקו הגדול לא חכם במיוחד, אבל בשביל לפרוק קצת לחצים אין כמו זה. פשוט לא להאמין כמה להקות וכמה סרטים מקבלים בראש בסרט הזה! Narnia, Snakes on a plane, The Da Vince Code, Charlie And The Chocolate Factory, Punked, MTV's Kribs, Click, Mission Impossible, Harold and Kumar go to white castle, X-men, Borat, Sta…

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים