עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לראשונה זה שלושה עשורים, ענקית השבבים עוצרת את פס הייצור למשך שנה שלמה. משבר הזכרונות העולמי והמירוץ לבינה מלאכותית מאלצים את ג'נסן הואנג לבחור צד - והגיימרים נשארים מאחור עם מחירים בשמיים ומלאי מצומצםלכתבה

2. Started by RainbowInBlack,

www.spikko.com

• 33 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by Rule The Pc,

אהלן מישהו מתכנן ללכת? עריכה: אם אסור לפרסם את הפוסטר הזה אז במקום לנעול או לאדע מה תגידו ואני פשוט אמחק את המספר טלפון

• 42 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. יש לי תמונה בפורמט BMP ששוקלת כ-400 מגה, ברזולוציה של 12 אלף פיקסלים על 12 אלף פיקסלים (144 מגה פיקסל) אני מעוניין להמיר אותה לפורמט JPEG לצורך דחיסת הקובץ. כל הכלים הבסיסיים שאני מכיר לא עובדים עקב טענות חוסר זיכרון, חוסר מקום בדיסק (לא חסר לי מקום) או בעיות טכניות אחרות. מישהו יכול להמליץ על כלי מתאים?

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. חברים בבחירות אני עובד בתור פאן בוי של אחד המפלגות המתנגדות לקדימה .. עכשיו אני צריך חומר תעמולתי נגדה .. בתודה מראש! חומר: קריקטורות, סיסמאות, דרכי תעמולה שונות ומרובות .. מה שבא לכם =]

• 53 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. איזה תוכנה אנטי וירוס היא הכי חזקה שיש ? ביט דפנדר , קספרסקי , זון אלרם וכו' .. ואם יש בנצמרקים ברשת שאפשר לבדוק ? תודה ,

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by Component,

היי, אני מחפש מוזיקה מותחת, בסגנון של סרטי ג'יימס בונד. היא צריכה לתת אווירה של מתח, אבל בלי יותר מדי אקשן (אני מקווה שתבינו). אני אשמח אם תכתבו פה שמות של טראקים שלדעתכם יתאימו. בתודה רבה מראש, עדי

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by Chymes,

אני מעוניין להגיע ללימודים על אופניים כי זה מקצר משמעותית את הזמן שאני מבזבז על נסיעות. אין לי חשק להשאיר אופניים ב-3,000 ש"ח בתחנה. יש אפשרות לקחת את האופניים לרכבת?

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. מצאתי אתר שאותר לכם איזה שירים כרגע מתנגנים ברדיו בכל מני תחנות. ניתן גם לערוך חיפוש איזה שירים נוגנו בכל תחנה בתאריך וזמן מסויים. תהנו. http://www.hingi.net/ יש בצד שמאל רשימה של כל התחנות הכי פופולאריות ומה מתנגן בהן כרגע... לתחנות האחרות זה כבר בתשלום של אס אם אס.

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. היום טלפנו כמה וכמה פעמים לבית שלי וגם לסלולרי ממספר חסוי ולא עניתי גם לנייד של אמא שלי טלפנו והיא פספסה את השיחות הגיעה הביתה והתקשרו שוב וזאת הייתה המשטרה הם אמרו לה שיש איזה "כנופיה" או מישהו משתמש ברכב עם לוחית רישוי זהות לרכב שלה ועושה עברות כלשהן אמרו לה לבוא מחר בבוקר לתחנת משטרה עכשיו כעבור 15 דקות צלצלו שוב ואמרו לה שגם אני צריך להגיע יחד איתה עכשיו הכל היה לי נראה מאוד צפוי ומסריח ויש לי סיבות להאמין שהכל זה טריק בשביל להביא אותי לתחנת משטרה בליווי ההורים מישהו מצוי בטריקים של משטרה ? והאם יכול להיות שזה הכל בלוף ויש להם סיבות אחרות שרוצים תוצאה סופית שאני יגיע אלייהם והאם באמת יש דבר כזה שגונבים לך את הלוחית ואחרי זה מזמנים את כל דיירי הבית של בעל הרכב…

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. האם מקלדות ועכברים אלחוטיים פולטים קרינה מזיקה? האם גם ראווטרים? האם זה רק בלייזר או באינפרה רד? אם למישהו יש גם מקור שדן בשאלה אשמח לקבל קישור.... תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. זאת לא ממש שאלת תוכנה אבל אין פה פורום לענייני אינטרנט השאלה איך אני מגדיר ביוטיוב שיראה לי את התכנים באנגלית בלבד כרגע שאני נכנס ונגיד הולך להסתכל על על קבצים הוא מראה לי תוכן שכולל המון סרטונים בעברית וערבית לא מעוניין בזה בכלל שיניתי את האזור מגורים שלי בהגדרות לארצות הברית אבל עדיין הוא מסנן לי תכנים ומציג לי דברים בערבית ומפה מהארץ איך אני מתגבר על זה ככה אין לי גישה לשיט באמת שאין לי רצון לראות את סרטון החתונה של יוסי ודורית או הפרסומת האחרונה לבנק המוביל

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by FARKASH7,

קיבלתי תאריך גיוס ל20 בנובמבר הקרוב למה אני מיועד?

• 37 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. אני לא מבין את השטויות האלה, חצי מהמקומות סגורים חצי פתוחים. אם עושים אז שיעשו כמו שצריך ולא את הבלאגן הזה. בכל מקרה הדואר פתוח מחר, מישהוא יודע? תודה מראש!

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. שנה שעברה (י"א) לצערי פשוט לא היה לי כוח להשקיע בפיזיקה והתוצאה לא הייתה מפתיעה מאוד. חוץ מזה אולי זה לא כ"כ מעניין אותי, אבל הייתי מקבל ציונים נמוכים (הגשה 55 :-\) שוב, בעיקר בגלל שלא היה לי כוח להשקיע ת'אמת שבחינות בגרות הייתי פותר בסדר, הקטע שגם שנה שעברה הבגרות של מכניקה הייתה הכי קשה שראיתי המחנכת שלי אמרה לי שכדאי לשקול פרישה, אבל אני יכול להמשיך ללמוד פיזיקה גם בי"ב אם אני רוצה בכך. הבנתי שהחומר של י"ב נחשב הרבה יותר קשה מזה של י"א אבל אם זה באמת שווה את זה אני ישב וילמד מעבר לזה רציתי לדעת כמה השפעה תהיה לזה אם אני אלמד פיזיקה או לא על מסלולים כמו גאמ"א וממר"מ בצבא (כמה זה קריטי מבחינתם בעצם), ומעבר לזה גם בטכ"מ. עד כמה שאני יודע טכ"מ זה בעצם מדעי המחשב, פרוי…

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. אני מעוניין לדעת אם יש דירוג ליצירות טראנס החל מהתקופה שהוא פרח (כלומר מ-1992)

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. השבוע, יצא גם לי לעבור בסמוך להיכל הג'ובניקים הגדול במדינה (AkA קריה), בשעות הערב. בעודי פוסע לי בהנאה אל-עבר תחנת קו 63 החשופה, לפתע אני נתקל בתחנה מקדימה, עמוסה משו. משו משו. החלטתי להיות חייל איכותי ובמקום להפריע לאנשים הטובים בהמתנתם לקו נחלתם, החלטתי לרדת לכביש ולעקוף את אותם הממתינים בצורה אלגנטית "ומסוכנת" (ראה ערך חוק מטכלי 1.03492890432.438928432.My-Ass). כעשרה מטרים, כן, עשרה מטרים של חטא ופשע, ככל הנראה, האירו את עיני השוטרים הצבאיים שהיו במקום. עם רגע החזרה לשפת המדרכה, אני מתחיל לשמוע שריקות, שריקות שמזכירות לי נוכחות של דיסאיכות. אני ממשיך לי בדרכי מבלי להפנות את המבט לאחור. לפתע צץ מולי חברי הפזמניק מהקריה (המוכר לרובכם כנוסטרדמוס מהפורומים), אני בא…

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by Abyss3,

בשנתיים האחרונות עברתי הסבה, ממעשן, שותה ואוכל זבל למתאמן ואחד ששומר על הבריאות והתזונה ואז זה הגיע אליי, בואנה- הרמה של הזיהום אוויר פה מטורפת... אני גר אומנם בשכונה פנימית ובאיזור לא מתועש, אבל לא פעם יוצא לי בדרך לעבודה לצאת לכבישים גדולים, וזה פשוט מטורף, זה כמו לעמוד בתוך ענן של גז רעיל. עוד מישהו שם לב למה שהולך פה? איך אפשר לשמור על הגוף מפני כל זה?

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. לפני מספר חודשים החלטתי לקנות מארז, ראיתי את הchiftech הכחול אצל הדובים והתאהבתי... אבל לאחר כמה זמן ראיתי את האלומיניום על החלון וזרקתי את האהבה הישנה שלי מהחלון... עבדתי בחודש הראשון של החופש וסוף סוף השגתי מספיק כסף בשביל לקנות מארז (!יש!) :smoke: הכל הלך טוב ויפה וכאשר גיליתי שבזיגזאג מוחרים את המארז עם מאוורר antec 92 מ"מ שקוף נהדר וגם החלפה כוללת של כל שאר המאווררים לא היססתי וקניתי משם (בתוספת עוד חור למאוורר למעלה) והחלטתי שאני לא צריך לשלם 200 שקל בשביל שיחליפו לי מארז, אני יכול לעשות את זה בעצמי (yee right...) ואז התחיל הכיף zolt (מעכשיו אני מקצר, zoltrix, או omer8 ממש לא אכפת לי) בא אלי מצוייד בas3 ובעוד פריטי מודינג נוספים! נהדר היידד!! התחלנו בעבוד…

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by ALÞHA,

http://members.iinet.net.au/~pontipak/redsquare.html אני הצלחטייי להגיע די קרבבוב [attachment deleted by admin]

• 40 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by talel18,

http://nev.pas-rahav.com/purehemp/0906/?ref=ynet יש בקרמים האלה THC ואם כן מה האחוזים..?

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by koko0,

אחרי 12 שנות לימודים החלטנו שכדאי שנזכור אחד תשני קצת...כדי שנזהה ברחוב וכאלה הבעיה העיקרית שלנו שאנחנו ממש קצרים בכסף ובכל מקרה ההדפסה עולה לא מעט אז נתקענו קצת עם העיצוב. עקרונית אני יודע לעבוד עם פוטושופ אבל לעבור תמונה תמונה זה די מחרפן גם אם אנחנו לא ממש הרבה בכיתה [35]. עקרונית לכל אחד יהיה דף עם תמונה ומשהו קצר שיהיה כתוב עליו. אצל מי \ מה אפשר לעשות דברים כאלה? [אזור פתח תקוה] יש תוכנות שמיועדות לדמשהו כזה? אם יש אז חייבים כמובן תמיכה בעברית. אם יש דרך אחרת כלשהיא שלא חשבתי עליה אתם מוזמנים להציע... תודה!

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by PhP dUdE,

כרגע חשבתי על משהו, נגיד שאתה חולם ואני אישית יכול לשלוט במה שאני חולם זאת אומרת אני מתעורר בתוך החלום ועושה כול מיני דברים אבל נגיד מקום שלא ראיתי או שאני לא זוכר איך הם נראים התמונות פשוט נעלמות כמו במשחקי מחשב שיש מין חלקים אפורים,כאילו חסרים לי חלקים בפאזל,מה איתכם? איך אתם חולמים?

• 36 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. בוקר אור לפני כמה חודשים החלפתי עם משתמש בפורום פוקט (Ishay) על 2 מכשירים השייכים לי בתמורה למוטורולה מיילסטון. אחרי כמה חודשים החלפתי עם משתמש אחר באותו הפורום ( Avvi1985 )את המוטורולה בתמורה למכשיר אחר (Samsung Wave). המוטורולה שהבאתי לבחור הוכרז כגנוב,והלקוח שהתחלפתי איתו דורש את המכשיר שלו בחזרה. מה עושים במצב כזה? איך אני יכול להוכיח שאני ולא הלקוח שהתחלפתי עימו (אבי) אשמים? אני ממש לא רוצה להתקע עם מכשיר גנוב וגם לא הבחור שעימו התחלפתי מה עושים במקרה הזה?

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by R3,

סוף סוף הגיע הזמן היום סכנין ירדה לליגת הלאומית אחרי שקיבלה 4 גולים מהפ' פ"ת ;D

• 45 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים