עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני עושה עליו פרוייקט באנגלית... עכשיו השאלה היא האם העניקו לו איזה פרס/תואר מיוחד. (אין הכוונה לתואר לימודי כמו תואר ראשון וכאלה...)

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by YAIR,

הוצע לי לשווק GPS דובר עיברית לרכב שאתה נותן לו התחלה וסיום יעד והוא מדריך אותך איך להגיע ליעד כמו כן המכשיר כולל מחשב ניד בגודל כף יד מאחד החברות המובילות בעולם מחירו ללקוח סופי 1200-1150 דולר האם יש לזה סיכוי? למי כדאי למכור? מי ממכם מעוניין במכשיר כזה? מי אתם מכירים שהיה מעוניין? תודה למי שיענה ברצינות ובלי חוכמולוגיה

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by com,

היו אצלי. (אחרי המפגש) ;D (לשים תמונות? טוב נו) ***מצטער מאוד האיכות גרועה זוהיא הואאבקאם שלי. יניב

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Nvidia קונה את AMD!!! BREAKING NEWS!!! http://www.tomshardware.com/column/02q2/020401/index.html 8)

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by frenzy,

אהמ..אני חושב שהכותרת מסבירה את עצמה פרטו ! ;D

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. http://www.skypc.co.il/sendToFriend.asp שלחתי להם אימייל, נקווה שיטפלו בזה בהקדם

7. שלום לכולם. אני מתחיל ללמוד בקרוב מאוד מדעי המחשב באוניברסיטת בן גוריון. הדירה שלי די קרובה לאוניברסיטה (8 דקות בערך). הבנתי שבתואר יש הרבה חומר עיוני ומתמטיקה ומטלות תיכנות שניתנות הביתה. השאלה שלי היא האם כדאי להשקיע במחשב נייח שמן הסתם יהיה חזק יותר ואיכותי ויותר נוח לעבוד על מסך גדול או מחשב נייד (13-14 אינץ) שאוכל להביא אותו גם לאוניברסיטה\ספריה או חזרה הביתה למרכז... מי שלומד\למד מדעי המחשב\הנדסת תוכנה. עד כמה חשוב מחשב נייד?

8. Started by amir85,

http://imgur.com/NybKN.png התשובה שתקבלו ממנוע החיפוש החדש של MS (לפחות אחת שקיבלתם לפני שהם תיקנו את זה)

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by Toxin II,

אהלן, אחרי בירורים רבים ושיחות רבות, צמצמתי לעצמי את האופציות לכמה מכונים אפשריים אליהם אני אהיה מעוניין להירשם לפסיכומטרי. אני יותר מאשמח לקבל חוות דעת על כל אחד ואחד מהם. והמכונים הם: -יואל גבע -EZ Way -קידום [מסלול אישי \ מועדון 700] -אגודת הסטודנטים כל מי שיכול לתת חוות דעת חיובית ו\או שלילית [עם נימוק למה] יתקבל בברכה! תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. איזה תוכנה אנטי וירוס היא הכי חזקה שיש ? ביט דפנדר , קספרסקי , זון אלרם וכו' .. ואם יש בנצמרקים ברשת שאפשר לבדוק ? תודה ,

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by 104952,

***** אזהרה !!! לא לבעלי לב חלש******* http://www.shin1.co.il/id/show_user.php?userid=370255&pg=12 מנהלים אם יש בעיה בת'ראד הזה אל תהססו לנעול

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by SpiritKnight,

טוב, אז אני מקווה שיש פה אנשים שרואים את הסדרה(מה זאת אומרת אתה היחיד שרואה?!). אז מי לדעתכם הבוגד: טוני(העוזר של נינה בCTU) שרי(אשתו של הסנאטור שתכננו לרצוח) מייק(העוזר של הסנאטור) ג'ורג מייסון(המנהל בפועל של CTU) ראיין שאפל(בכיר איפהשהו בממשל) פאטי(העוזרת של הסנאטור וכותבת הנאומים שלו) ובבקשה בלי ספויילרים!

• 40 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. מכירים את המקומות עבודה בהם יש מקרר משותף ובו המזון של כלל העובדים? מכירים את זה שמידי פעם נעלמים משם דברים באורח פלא ובלי שאף אחד לוקח אותם (בציניות כמובן)? הנה הפיתרון! http://www.skforlee.com/independent_work/lunch_bag.html

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אז ככה לאחרונה קניתי טלויזית LCD לסלון בגודל 32 . וראיתי על המסך כל מיני פסים . אמרו לי שזה קשור להארקה בבית, ושצריך להזמין את הטכנאי של HOT בשביל שיתקין לי איזולטור . אז הזמנתי טכנאי הוא התקין לי איזולטור אבל עדיין היו פסים על המסך . אז הטכנאי אמר לי שאני צריך לנתק את הארקה בשקע שעליו אני מחבר את הTV . ובאמת אחרי שניתקתי אותה כבר לא היו לי פסים על המסך . האם זה מסוכן לחבר טלויזיה לשקע שאין בו הארקה ? זה יכול לשרוף אותה או משהו ? כשהטכנאי היה אצלי בבית שכחתי לבקש ממנו שיתאים לי את השלט של הוט לטלויזיה . מישהו יודע באיזה קוד אני צריך להשתמש בשביל להתאים את השלט ? מדובר בטלויזיה של סמסונג LA32A450 . תודה מראש .

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by aaviran,

שלום לחברי הפורום. כבר כשבועיים שאני לא מצליח לישון כמו שצריך. עוברות שעות רבות בערב עד שאני נרדם, וכשאני כבר נרדם אני מתעורר כל שעה ולא מצליח לחזור לישון. חוסר השינה משגע אותי. קשה לי לתפקד בכל התחומים. בנוסף לכך אני מרגיש חולי; כאבי ראש, כאבי גרון ועוד. אני מעדיף שלא לקחת כדורי שינה. אם מישהו יכול לעזור לי אשמח. תודה

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by stone cold,

טוב אני מתכנן לטוס רק בחורף -כי בקיץ אני עמוס בעבודה אבל רציתי לדעת עם צריך לעשות חיסונים או משהו לפני הטיול ? באמת שאין לי מושג יתר השאלות אני ישאל קרוב יותר למועד הטיול אבל את זה אני חייב לפני

17. בעקבות מייל שנתקלתי בו אצל אחד מחבריי, אני מפרסמת הודעת אזהרה זו. מדובר במייל שעל פניו נראה כמו מייל תקין מתמיכת אתר פייסבוק. בהודעת המייל נכתב שלאור פנייתי לאיפוס הסיסמה באתר יש להקיש על הלינק המצורף. כמובן שלא בוצעה שום בקשה לאיפוס הסיסמה, ומדובר במייל "פישינג". מהם אתרי פישינג? פישינג (phishing) היא שיטת הונאה המבוססת ברובה על שכפול אתרים לגיטימיים, כמו אתרי בנקים, אתרי משלוחים, אתרי חברות אשראי ועוד. כיום, ההונאה פועלת בשתי דרכים עיקריות. הדרך הראשונה והפחות נפוצה היא השתלטות על אתרים קיימים, בעת ניסיון כניסה לאתרים הנ"ל, עולה אתר 'דמה' (הזהה לחלוטין לאתר המקורי) ומבקש את פרטי הכניסה, ברגע שהמשתמש יכניס את הפרטים הוא יועבר לאתר 'שגיאה' שגם הוא מזויף המעיד על תקלה …

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by ppe,

אני אוהב אותך, אחי פשוט סרט מעולה

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by MeTaLhAmMeR,

מאחר וה6680 הבומבה שלי נהרס חשבתי לקנות אחד אחר קטן יותר... חשבתי על ה6230I של נוקיה או על משהו של SONY מעדיף לא של מוטורולה, אם יש לכם ניסיון עם אחד מהדגמים שציינתי או שאתם מכירים משהו שלדעתכם הוא טוב יותר אבל לא גדול אז be my guest תודה לכם מראש ;D

• 49 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by Sad T.,

שלום כולם, יש לי הארד דיסק חיצוני של 1TBשל חברת COMSTAR שנפל, ואיננו עוד. במעבדה שבדקה אותו טוענים שהמנוע שלו תפוס, ושהראשים שלו גמורים (למרות שקניתי אותו לפני פחות משנה והוא עבד מצויין עד לנפילה), ורוצים 5800 ש"ח לשחזור. יש שם את כל התמונות והוידאויים של הילדים שלי בשנה וחצי האחרונות ומאוד מאוד הייתי רוצה אותם בחזרה, אבל פשוט אין לי סכום כזה. לכן, אני מחפשת אתם עם ידיים טובות ולב זהב שיסכים לעיסקת בארטר: שחזור המידע תמורת העתקת ספריית הסרטים ששמורה בהארד דיסק. יש שם ספריה מרשימה מאוד של כל סרטי הילדים שאי פעם נוצרו בערך (עם תרגום/דיבוב), כל הסרטים הישראלים, ועוד המון(הדיסק היה כמעט מלא כשהוא נפל) . תאמינו לי, זה שווה. יש קונים...? נ.ב.- ובבקשה, אל תטיפו לי שהייתי צריכה ל…

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by Tzion,

אחרי יום מעייף ומיגע שבו ניסיתי להרכיב את הזכרונות שלי ללא הצלחה, הגיע הזמן לספר לכם. אז כמו שכבר אמרתי היום החלטתי לפתוח את המארז כדי לסדר כמה דברים במחשב. בהתחלה פתחתי את הספק כי המאוורר שם מרעיש בצורה מעצבנת, אבל לא הצלחתי להבין ממה זה נובע בדיוק והוא נשאר כמו שהוא לבינתיים (אני מקווה ) אחרי זה החלטתי שהגיע הזמן להרכיב את הזכרונות החדישים ישנים (חדשים כי הם יושבים במגירה, ישנים כי הם שמה כבר איזה חצי שנה..) אז התחלתי לנסות כל מיני פירוקים והרכבות ובלאגנים וכל מיני והיו מלא בעיות באמצע וכל מיני בעיות שרק אם המחשב היה יכול לדבר הייתי יכול להבין למה זה ככה בקיצור באמצע כל הפיקורים וההרכבות של הזיכרונות החלטתי לחבר גם מאוורר ישן שיש לי במגירה בשביל הכיף. הוצאתי אות…

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by id3232,

שלום כולם! כיום אני מתאמן בתוכנית הבאה: A: חזה+יד קדמית B: כתפיים +רגליים C: גב+יד אחורית וחוזר על הABC פעמיים בשבוע ז"א 6 אימונים בשבוע שבתחילת כל אימון 30 דקות אירובי. כל אימון כשעה ורבע. האם התוכנית הזו בריאה? מה היתרונות/חסרונות? מה אתם ממליצים ולמה? תודה וערב טוב!

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by benor,

אני כמעט הגעתי למסקנה, שאני לא זקוק לכלי הזה וחשבתי למחוק אותו. אבל חשבתי על פתרון אחר, צמצמתי את מס' האנשים ברשימה שלי מ- 150 איש ל- 40 איש. עכשיו אני באמת רואה בזה ככלי יעיל ונוח, שאפשר להתעדכן בו ולשמור על קשר מסוים, עם אנשים שהם מעניינים אותך ואתה מעניין אותם. בשביל מה אני צריך 300+ איש ברשימה שלי? ועוד כאלה, שבכלל לא מעניינים אותי ולא אכפת להם ממני. "הסטאטוס" זה הדבר האחרון שמעניין אותי. זה קצת תמוה לדעתי, שאנשים שבקושי מכירים בקיומי ואוליי אפילו ראו אותי רק פעם אחת בחיים, ומילה אחת הם לא דיברו איתי בחיים האמיתיים. עושים את זה רק על מנת "להאדיר", את רשימת החברים הוירטואלית שלהם. אני לא מדבר על אנשים, שמשתמשים בפייסבוק ככלי פרסום.

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. שלום לכולם, אני מאיזור השרון. בשנתיים, אפילו שלוש שנים האחרונות אני קונה קבוע ב- Ivory והאמת שאני די מרוצה, אני זוכר בעבר דיונים על משתמשים שכתבו שאייבורי לא בסדר וכד', ועכשיו אני רואה שכותבים כך גם על K.S.P, האמת שכל הזמן הזה העדפתי את אייבורי על KSP, פשוט התרגלתי לקנות שם, הכירו אותי כבר, היה לי נח ונחמד. כל מי ששאל אותי - הפניתי אותו לאייבורי, לא הייתה שום בעיה אף פעם, הכל היה בסדר. הבעיה היא שאני לא קונה שם מחשבים, אלא חלקים... וכל מי שאני מפנה לשם - קונה מחשבים. ואני רואה שלא משנה מה קונים שם - על הכל אומרים פה דברים רעים. מעבר לכך, מה שגרם לי לפתוח את הדיון, זה ש- TheHunter פרסם כתבה מהיום, מעיתון ידיעות אחרונות, בה כתוב ש- DELL מתנצלת בפניי KSP על מה שפרסמה ב- Glob…

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים