עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Dark_Phantom,

אוי, איזה סרט........רק שתבינו קיבל ציון 5/5 ו15 ביקורות חיוביות באתר movies.com, משהו שלא קרה הרבה מאוד זמן. מישהו כבר ראה? יש דיווחים מהשטח? (ואני מבקש בכל לשון של בקשה בלי ספוילרים, למרות שרובנו יודעים מה יקרה אבל עדיין...)

• 42 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. שלום לכולם, אני כבר הרבה זמן מחפש חנות טובה ליקנות בה את המחשב הבא שלי לאחר סקר שוק נירחב צימצמתי את האפשריות לשתי חניות:FoxPc,זיגזג2000 אני יותר נוטה לכיוון של "זיגזג" עשיתי חיפוש בפורומים על החנות וכמו כן בכל האינטרנט כל חוות דעת שראיתי על חנות זו הייתה חיובית מאוד ולא ניתקלתי באף חוות דעת לא טובה על חנות זו הבעיה היא שכל החוות דעת על החנות ישנות מאוד לא כל כך מצאתי חוות דעת עדכנית מהזמן האחרון ולפי מה שראיתי הם עברו למקום חדש אז בקיצור אני רוצה לדעת האם החנות הזאת עדין טובה כמו שכולם אומרים או שקמו להן חנויות טובות יותר? אם יש לכם חוות דעת עדכניות על החנות אשמח לדעת עליהן ואם אתם חברי הפורום רכשתם בחנות זו מחשב בזמן האחרון ואיך הייתה חווית הקניה? מאוד חשוב לי לדעת ה…

• 33 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. יש לי אופניי "מדבקה" ,כלומר אופניים זולות -שאינם מתוצרת מותג ידוע. סתם אופניים של 600 שקל . שלשום ירדתי מדרכה גבוהה למדי ושמתי לב שהגלגל האחורי התעקם ועושה שמיניות. ניסיתי ליישר את הגלגל עם מפתח שפיצים (קוצים ) והצלחתי ,אולם זה החזיק בדיוק יומיים. היום ירדתי מדרכה לא גבוהה במיוחד ושוב פעם הגלגל האחורי התעקם. לא מבין בזה יותר מדי ,אבל נראה לי שיש פה עניין של עייפות מתכת ופשוט הג'נט\חישוק כבר מת ודורש החלפה. למיטב הבנתי אין הבדל בין הגלגל הקדמי לאחורי מלבד הציר הארוך יותר של הגלגל האחורי וגלגל השיניים היושב עליו. יש לי גלגל קדמי רזרבי מהאופניים הישנות שלי שזהה במידות לאלו של האופניים הנוכחיות . השאלה אם ניתן לפרק את הציר הארוך והגלגל שיניים מהגלגל האחורי ולהעביר אותם לרזרב…

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by MotherShip,

לפני זמן מה פתחתי פה אשכול שהיה אמור לעזור לי להבין את הכיוון שלי בעתיד, הוא באמת עזר ! אבל עדין יש כמה דברים שעדיין לא ברורים לי ולצערי לא מצאתי תשובה הולמת: גאמא- כולם אומרים שאם מתקבלים לשם אז ישר זורקים אותי לעבודה בלי שום הכנה, זה די מלחיץ =\ מהיא "העבודה הזו בלי הכנה" ? אני התחלתי לקרוא (כמה שאני יכול בתקופת בגרות עמוסה... ) וכל החומר שיש לי הוא ברמת התאוריה והבנת השפה ופעולותיה, אבל מעבר לזה אני לא יודע... אני אמור לדעת איך להפוך את הקוד לתוכנית מעוצבת ועובדת? מה אני אמור לדעת? מכל החששות האלה יצרתי לעצמי תוכנית ב' - עתודה . הבנתי שכדי להגיע לעתודה אני אצטרך לעשות פסיכומטרי בחופש במקום כלשהו שמקבל הכרה מהצבא, תקנו אותי אם אני טועה. אם אני מקבל ציון נמוך ועושה עוד …

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. שלום לכולם. אני רוצה ללמוד בת"א בסמסטר הקרוב בהנדסת חשמל. ברם הציונים שלי שמים אותי מתחת לסף הקבלה, ב 30 נקודות לפי החישוב שלי. מתןך 650 שצריך. יש לי הנדסאי אלקטרוניקה וציונים גבוהים במקצועות הריאלים (מתמתיקה 4 יחידות ופיזיקה קיבלתי רק 78). האם עדין יש לי סיכוי להתקבל? חתך הקבלה הוא דבר שחייבים לעמוד בו?

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. היי, אני מחפש אתר שאוכל לרכוש/להשכיר סרטי בלו-ריי עדכניים כמו Iron Man 2 או Inception שיהיו בעלי תרגום בעברית.... תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by Lior4543,

אהלן, הרגע קיבלתי צו ראשון בתאריך ההתיצבות שלי רשום ככה: 26/01+10.. זה אומר שאני צריך להתייצב בשני מועדים? גם בחודש העשירי וגם בראשון? או שיש לי שני מועדים ואני יכול לבחור? ועוד משהו.. כל הטופס מתפרק כזה חח, כאילו אפשר לחתוך אותו.. ויש לי שמה שוברי נסיעה. האם את השוברי נסיעה אני יכול לחתוך ולפרק את הדף לשני דפים ולשלוח? אני לא ישתמש בשוברים.

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by RainbowInBlack,

www.spikko.com

• 33 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by the dead,

שתיתי מספר פעמים רדבול (הרגיל, לא הדיאט או מה שיהיה הבהיר), לא עשה לי כלום. לא החיה שום גוף ושום נפש.

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by shloosh,

אהלן לכולם... אני ממש בכמה ימנים הקרובים מזמין מחשב חדש ב-7000 שקל. קניית המחשב תלויה במכירת המחשב הישן שלי. X2 3800 7800GT 2GB RAM חשבתי לעצמי לשניה אם המחשב הנוכחי מספיק בשביל אינטרנט וכל זה.. ובעצם ההבדל הגדול הוא במשחקים. למה לא לקנות קונסולה חזקה כמו ה-360? במחיר נמוך יותר?? 1.יש בכלל באיזה מקום בארץ למכירה את ה-360? 2.מה לגבי צ'יפ כרגע? (אני בטוח שיהיה אבל השאלה מתי איך איפה וכמה יעלה) 3. אין לי טלוויזיה מי יודע מה...מה לגבי הקטע הזה? אשמח לשמוע עדו הצעות ותגובות! תודה

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. הייי כל מי שיש לו פייסבוק מכיר את זה: 1. האישה ה-כ-י אמיצה בעולם!! אני רעדתי כשראיתי תתמונה הזו! לא לבעלי לב חלש.. רק ללחוץ על לייק ותקבלו קישור 2.שיטה קטלנית חדשה איך להוציא שבע פחיות ממכונה ולקבל את כל השקלים רק ללחוץ על לייק ותקבלו קישור 3.הצילו את ניר ממחלת סרטן קשה!על כל אחד שמצטרף תורמים לנו 5 שקל(אמיתי+הוכחות) רק ללחוץ על לייק ותקבלו קישור בקיצור הבנתם את הכוונה. השאלה היא איך יוצרים דבר כזה? מודה לכם על העזרה

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by moonjib,

שלום לכולם. כמו בעשרות הדיונים שהיו בעבר, פה תכתבו את הגודל של אוסף המוזיקה שלכם (שירים, ג'יגות וכמה שעות). הסיבה שלא עשיתי סקר, היא כי יהיו יותר מדי אפשרויות. אז בוא נתחיל, שלי: שירים: 1746 נפח/ג'יגה: 14.65GB שעות: 155:50:1 (שניות:דקות:שעות) עכשיו לכמה דברים: * אל תעשו מזה דיון "אתה שומע מטאל, אתה פריק. אתה שומע מזרחית אתה ערס". בשביל זה יש את דיון "שון פול מת". * הסיבה שה-WMP10 שלי סופר פחות היא כי משום מה, הוא לא יכול להפעיל כמה שירים של Led Zeppelin (משהו עם קודקים, שב-WMP11 לא קרה לי. אבל זה לדיון אחר). תהנו [attachment deleted by admin]

• 53 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by dbx22,

מה דעתכם עליו ללימודים? מעניין? משתלם? מתיש? קשה? אתם מוזמנים להגיב פה ולהגיד את דעתכם בנושא תודה

• 52 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by ALÞHA,

http://members.iinet.net.au/~pontipak/redsquare.html אני הצלחטייי להגיע די קרבבוב [attachment deleted by admin]

• 40 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. אהלן, אני מחפש מפסק תאורה, כשבכל לחיצה על המפסק האור או חשמל יעבוד x דקות, כמו בחדר מדרגות שלוחצים פעם אחת והאור דולק דקה. ( בחדרי מדרגות מתקינים 'אוטומט חדר מדרגות' בארון חשמל) אני מחפש פתרון פשוט יותר להתקנה, סוג של שקע או מפסק חכם מבלי להתעסק בארון חשמל. אשמח להפניות וקישורים מהיכן ניתן להשיג.

16. בעקבות הת'רד של דימה החלטתי להזמין לעצמי אחד וקיבלתי אותו היום, בגלל שזו היתה ההזמנה הראשונה שלי מebay אז קצת התלהבתי... הזמנתי oem ושילמתי קצת יותר בשביל ביטוח כדי שלא יהיו לי בעיות. העניין הוא שכשיצאתי החוצה לראות לאיזה מרחק הוא מגיע הוא עבר את ה3.5 וחצי קילומטר! הוא הגיע ל3.5 קילומטר וראו אותו בצורה טובה מאד, אחר כך החלטתי לעשות משהו אחר וניסיתי מרחק הרבה יותר גדול - ראו אותו בצורה מעומעמת, אבל ראו. למי שמכיר את חדרה אז 50 מטר ממד"א עד לתחנת כח. ידעתי שהוא לא אמור להגיע לכזה מרחק, אבל לא היה לי אכפת. כשהגעתי הביתה הסתכלתי שוב פעם במדבקה שעליו ופתאום אני שם לב שרשום עליה: "Power Output<20mw" ;D ניסיתי לצלם, אבל לא הצלחתי לקלוט את הקו וקשה היה לי להחזיק את הלייזר בצור…

17. אז ככה: אני יכול לקבל אזרחות אחת באירופה - פולנית או סלובקית, אז איזו כדאי ולמה? איזו מדינה עדיפה? (לא, אסור להחזיק שתי אזרחויות אירופאיות.) מקווה שהדיון יפרח.

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by The-Fox,

לכל המורעלים שביננו (וגם לאלה שלא) אז אני שמח להודיע לכם כי התקבלתי לצנחנים !!! אני מאושר כל כך... אם יש פה עוד מישהו שמתגייס לצנחנים שיגיד, אולי נראה אותו, בעיקרון תאריך גיוס שלי הוא בנובמבר 25, אבל רשמו לי שאני צריך לקבל תאריך גיוס חדש אז כנראה שזה ישתנה..

• 29 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by k22,

שלום באוקטובר הקרוב התחיל ללמוד מהנדס תוכנה רציתי לדעת איזה מחשב עדייף ללימודים נייח או נייד :s05:

• 29 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. איזה תוכנת שיתוף קבצים הכי טובה?

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by Aganathon,

קרה לי היום סיפור ממש מפחיד, ולמרות שאני יודע שזה קרה גם לאחרים, זה היה כל-כך הרבה חוסר מזל שזה מדהים (טוב אולי גם טיפה - אני מדגיש טיפה - טיפשות...). אני מצטער על האורך, אבל לא רציתי לקצר. אני מדליק את המחשב, פתאום אני שומע מן רעש מפחיד, חשבתי שהוא הא אולי מהדיסק הקשיח או ממאוורר כלשהו. הסתכלתי קצת ולא ראיתי כלום. אחר כך הווינדווס עולה, שוב פעם הרעש. הסתכלתי ב-System Properties, וחשכו עיני. המהירות של המעבד : 1.2 ג'יגה (במקום 2.4 !) ישר הבנתי שזה משהו בסביבה שלו, אני מסתכל פנימה, ולאור המנורות אני רואה פלסטיק (של חבק) מאחורי המאוורר של המעבד (בינו לבין ההיטסינק). פתחתי את הידיות של הגוף קירור (של אינטל) ופתאום נופל לי פלסטיק ענקי (לא זה שראיתי). הקטן יותר נשאר תקוע…

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by imac,

הצב"א הציע לי את זה, ואני בטירונות עכשיו חתמתי בינתיים שאני מוותר אבל יש לי אופציה לחזור בי... עכשיו הבנתי שזה אחד התפקידים המחורבנים בצה"ל אבל בכל זאת הבנתי גם שזה שנתיים שירות וגם שבוע שבוע.. האם התפקיד הזה עד כדי כך מסריח?

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. השתחררתי מצה"ל היום ושבוע הבא המפקד שלי עושה על האש בבית שלו לכבוד השחררור שלי. אני רוצה להכין מכתב הוקרה יפה בשבילו , כתבתי כבר את הטקסט וחבר שלי יעצב לי את המכתב בפוטו-שופ . בדרך כלל אצלנו משתמשים באותם תמונות של הלוחמים שלנו שכבר רואים את התמונות האלה בכל חור בבסיס ורצתי תמונה קצת שונה. אז אני מחפש תמונת ממשחק ,מחפש שתיהיה מיוחדת ועדיין יהיה ניתן להשתמש בה בתור רקע. שלא יהיה כיתוב על כל התמונה \ כיתוב בבמקום שניתן לחתוך מהתמונה ועדיין להשתמש בה. תודה ,אני בטוח שיש כמה תמונות ממשחק הפעולה האהוב עליכם שאתם מכירים.

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by MeTaLhAmMeR,

http://www.idesigns.co.il/batya אוי זה פשוט גדול!!!

• 50 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by Domovoi,

אם אני לא יהודי (בן לאמא לא יהודיה) אני מחוייב לשרת או שיש לי פטור?

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים