עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שירים בשביל מישהי בת 60 בערך - אז לא לתת המלצות לטראנסים ומוזיקת רוק. תודה

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  2. היי,אני לא מבין בתחום הזה של העברה דיגיטלית אבל אני מעוניין לבצע אותה בשביל קלטות וידאו ישנות... השאלה היא איך עושים את זה, מהי הדרך הטובה ביותר לעשות את זה ולשמור על האיכות המקסימלית של הוידאו, ובנוסף אם אפשר לסמוך על המעבדות שעושות את זה ואם הן זולות... אם מישהו מבין גם בהעברת קסטות של טייפים אני גם אשמח לשמוע הצעות על שמירה מקסימלית של האיכות אם זה עוזר, יש לחבר שלי כרטיס טלוויזיה במחשב והוא אמר שיכול להעביר למחשב בחיבור לוידאו.. תודה רבה לכולם ;D

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. ההורים שלי רוצים ללכת להופעה שלו ..יפשתי ב-"לאן" ולא היה שם.. אם מישהו יכול לעזור אני מאוד הודה לו..

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  4. Started by שוקו,

משהו רומנטי לחברה שלי לדחוף לברכה. רלוונטי למחר עד אחר הצהוריים-ערב, מקווה שמישהו מכיר תודה, תקבלו שוקו, או שירותי מין

• 15 תגובות
    • 4.9k צפיות
  5. Started by roeesnir,

שלום. אני צריך להתקין מזגנים בבית חדש שבניתי. אני צריך 9 מזגנים בבית. הבעיה היא שכל התקנה עולה 500 ש"ח. וביחד - זה הרבה כסף. ההתקנה עצמה היא ממש לא בעיה, כבר התקנתי מזגן פעמיים בחיים. איז מזגנים כבר הכין את התשתיות במהלך בניית השלד, כך שמכל חדר יש צינורות גז וחשמל לגג. נשאר לי רק לחבר. הבעיה היא שצינורות הגז לחוצים בסוף, ואני צריך את המכשיר ש"מסדר קצוות של צינורות גז". מישהו יודע איפה אפשר להשיג דבר כזה? איך קוראים לזה? טיפים? עצות? תודה

• 13 תגובות
    • 9.5k צפיות
  6. איפה נמצאים איי פארו ,האם הם קרובים לגרמנייה? אני צריך קצת מידע על המקום הזה ,תודה מראש לעונים

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  7. אני בונה באר קטן בחדר. לא משהו גדול מדי.... יש מקום לאיזה 20 בקבוקי שתיה ממוצעים.. השאלה היא איזה 20 בקבוקים חובה להכניס...? יש לי כבר, בקבוק פינלנדיה , בקבוק מרטיני, בקבוק יין אדום איכותי, חורטיצה פרמיום ובקבוק רד-לייבל... מה לדעתכם חובה להכניס, תקציב - עד 200 שקל לבקבוק... אני הולך להכניס עוד וויסקי אחד, מתלבט בין בלנטיימס (רגיל , לא ישן..) לבין דיוארס וויט לייבל... דעתכם?

• 54 תגובות
    • 4.6k צפיות
  8. Started by kovacsi,

אם למישהו יש מקורות מידע בנוגע לפרט איפה אפשר לקנות בארץ , תוכנות , opensource התאמה ל win ו visual . מחירים , תחליפים . ובמיוחד ניסיון ביקורת והמלצות ... תודה אורי

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  9. Started by SubX,

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by JAMOOS GADOL,

שלום גולשים יקרים מי כמוכם (במיוחד הגולשים בפורום הזה..) לא נתקל או לא מעורה בכל הנושא המעניין והשנוי במחלוקת של המוזיקה הפיראטית באינטרנט! תהיתי לעצמי מה קרה איתה השנה? לא באתי שוב להתווכח כמו שחלק מכאן מאוד אוהבים לעשות (או יותר נכון "להצדיק" את עצמם או לא יודע מה..), באתי רק לקבל מידע ממי שיודע מה קורה בנושא הזה בשנה האחרונה שעכשיו מסתיימת... מה עושים כדי לעצור את התופעה? עושים משהו בכלל? האם משהו השתנה בשנה הזאת בנושא הזה? לטובה או לרעה? ובכלל כל פיסת מידע על הנושא הזה בשנה האחרונה אני אשמח! (ד"א - נא לא לפרסם כאן שום הורדות חוקיות זה לא במקום להזכירכם והת'ארד הזה לא בא לעסוק בזה אלא רק במה שקורה עם הנושא של המוזיקה הפיראטית)

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  11. Started by MilkMan,

ליפני שאתם שואלים מה הקשר, זה טבק לנרגילה, אבל מה זה אומר molasses? וכן ניסיתי לחפש במילון

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by scratch,

מישו פה קיבל זימון למבחני התאמה למקצועות מחשב בבסמ"ח ברמת גן ל-1.8? זתומרת אם יש פה מישהו שעדיין לא התגייס...

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  13. Started by demonshlomo,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1652 אתם יודעים כבר מה לעשות אני מניח.................תסמנו אם העכבר את הדף.....(שיהייה שחור כאילו)

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by T-Flash,

כמו שאולי כבר שמתם לב (או שלא) בחדשות המחשבים ב HW-Zone (איפה עוד?) פורסם סרטון עם הכותרת "עוד 11 יום זה כאן!" מוזר היה לגלות שאף אחד עוד לא פתח על זה דיון, אז הנה פתחתי קודם כל חייב לציין שהסרטון דיי יפה, בעיקר הקטע עם הקופסא הנופלת (כמו שכתבו בתגובות, מישהו ראה יותר מדי Extra Hot). אז מה בדיוק מחכה לנו? אולי סקירות בוידיו? אולי איזה תוכנית טלויזיה? או אולי כלום? :-X זרקו פה את ההשערות שלכם סיכומים!! כל מה שלפני הנושאים הבאים (עד עמ' 30), אלו הם ההשערות של חברי הפורום לגבי ההפתעה! שווה להציץ הסרטון השני של HWZone לכבוד ההפתעה, והתגובות עליו :yelclap: הסתיים החלק של ההשערות ועוברים להגרלה! :yelclap: הסתיימה ההגרלה הראישונה וכולם במתח! :yelclap: הד…

• 750 תגובות
    • 90.3k צפיות
  15. הקמפיין: http://www.gametrailers.com/player/usermovies/230845.html למי שלא הבין את הבדיחה... SOLID SNAKE המבוגר מ "metal gear solid 4" בזמן ההתקנה והטעינה של המשחק: http://www.youtube.com/watch?v=QqMxx1n2kXE

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  16. Started by Iko89,

שבוע הבא יש לי יומלת ואני רוצה לעשות מסיבה במקום כלשהו בחיפה אני צריך מקום דיי מרכזי אבל שלא יסגרו לי אותו ב12 .. אמרו לי יערות הכרמל אבל זה בעייתי כי קצת רחוק וגם שמעתי ששם סוגרים מסיבות גם.. אני רוצה לעשות משהו קטן .. לא יותר מ50 איש .. יש לי כבר פלטה רמקולים וגנרטור.. אני צריך רק מקום .. חשבתי על מי שמכיר כשניכנסים לשכונת ורדיה ממש בכניסה יש מצד שמאל יער אולי אפשר להכנס לשם אחרי דיבור עם השכנים הקרובים (אני מכיר את אחד הדיירים) מצד שני לא בטוח שכולם יסכימו וזה.. אמרו לי אולי בים אבל זה בעייתי כי אולי צריך להשכיר שם וגם אם לא זה בעיה כי זה חול והציוד יתלכלך.. יש לכם רעיונות אולי ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by shloosh,

איזה קטלנייייי איך בא לי אחד כזה. אבל 6000$? http://cgi.ebay.com/NEW-Airsoft-VULCAN-MINIGUN_W0QQitemZ7172819053QQcategoryZ31685QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem http://www.pipersprecisionproducts.com/images/FullPak.JPG חייבים להוריד http://www.pipersprecisionproducts.com/Videos/TVDeath.WMV

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Milk-Inc,

אתם צריכים ללחוץ על כפתור ה-start ואז ישר כשמגיע הצבע תלחצו על-stop זה בודק את זמן התגובה שלכם , השיא שלי זה: 0.141 (אני איטי...) הנה האתר : http://www.revelate-rock.com/reflex.htm ד.א תיכנסו לעמוד הראשי יש שם עוד דברים נחמדים....

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. אהלן, אני רוצה לקנות דברים דרך האינטרנט, אבל אני פרנואיד שלא רוצה להעביר את מספר כרטיס האשראי דרך האינטרנט, כולל דרך אתר פייפל עצמו, רק מהחשש שגם בפעולה הזאת ידלפו הפרטים(לאו דווקא לפייפל, מי יודע למי). רציתי לדרך אם יש דרך לעשות את הפעולה הזאת דרך הבנק, ואז בכרטיס יהיה כמה כסף שארצה ואוכל לקנות איתו מה שבא לי, ובמקרה הכי גרוע ילך לי הכסף שהכנסתי לשם ולא כל מה שהיה בחשבון הבנק. תודה, רן

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. אני קונה אופנוע... ואשמח לקבל אתרים של יד שניה תודה

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  21. ממלא 1\5 כוס, לוקח כפית סוכר וטובל בפנים. מדליק ונותן לסוכר לימוס ולאבסנט להדלק. זורק הכל בפנים, מערבב טוב טוב, מכבה בנשיפה (הכוס לוהטת!! אי אפשר לכבות אחרת) וישר שואף את אדי האלכוהול, נותן לזה חצי דקה להתקרר ושותה הכל בשוט. איך אתם שותים אבסנט?

• 26 תגובות
    • 5.5k צפיות
  22. Started by efee123,

מה משניהם עדיף?

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by r1plet,

אז סיימתי טירונות, בצו הסיפוח למזלי קיבלתי חיל תקשוב בדיוק כמו שרציתי ולא חיל אוויר. התפקיד הוא כביכול טכנאי תקשוב טקטי, וכפי שהבנתי בהיותי בן יחיד לאם חד הורית אני יכול ללא היסוס להיות בטוח בשירות של יומיות אחרי הקורס. יש לי כמה שאלות: -איך/איפה מתחלק הקורס ומה אורכו -בצו הסיפוח כתוב לי להגיע למחנה צריפין, וביחידה מדובר ב"תקשב 808", על מה מדובר ולאן בדיוק אני צריך להגיע במידה ואני גר באשדוד? -מה יש לכם להגיד בסה"כ על התפקיד? אני אישית מחפש בראש ובראשונה יומיות נוחות

• 8 תגובות
    • 4.8k צפיות
  24. Started by pumbatal,

קבלו את זה http://www.kwinkies.com/index.php?mode=blog&id=3555 תהנו עריכה: יכול להיות שהתמונות מזוייפות

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by DarkRise,

מה זה זנב-קשיח/שיכוך מלא? מה ההבדל ביניהם וכמה בערך יעלו אופניים הרים טובות עם בולם זעזועים ומעצורי דיסקים?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים