כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,686 דיונים בפורום זה
-
-
הצב"א הציע לי את זה, ואני בטירונות עכשיו חתמתי בינתיים שאני מוותר אבל יש לי אופציה לחזור בי... עכשיו הבנתי שזה אחד התפקידים המחורבנים בצה"ל אבל בכל זאת הבנתי גם שזה שנתיים שירות וגם שבוע שבוע.. האם התפקיד הזה עד כדי כך מסריח?
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לי זכור כשל חמור של AMD או ATI שעברו לדבק חדש ירוק בהדבקה של כרטיסי מסך והדבק היה מתחמם ונפתח מה שהביא לכשל בכרטיסי המסך בלפטופים כמו כן זכור לכולנו מהעבר הקרוב כשל בהארד דיסקים של סיגייט ועכשיו מתברר שגם ב XT מומנטוס מה עוד זכור לכם?
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מדבר על הבטריות אצבע, למה יש לזה 4 גדלים שונים ? הרי הם כולם אותה רמת וואט לא? אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה.
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בזמן האחרון יוצא לי להיות כל ערב בבר (כן, זה כואב בכיס) ודי נמאס ללכת לאותם ברים. תציעו את הברים שאתם אוהבים, הדרישה היחידה היא שיהיה בבר משהו מיוחד, כמו אווירה מיוחדת/מחירים זולים /היצע בירות גדול וכו'... לדוגמא: פיצה בר - אברבנאל 34,תל אביב פיצרייה שבקומה מעל יש בר, והם עובדים בשיתוף. לדוגמא - משולש פיצה וחצי גולדסטאר ב22 שקל. אחלה פיצה, אחלה אווירה. Dancing Camel - התעשיה 12 תל אביב מבשלת בירה שהיא גם בר. יש להם אחלה של בירות, בינהם בירה עם נענע ורוזמרין, ובירת סאות' עם קפה ודובדבנים... אווירה סבירה (לפעמים קצת יבש) אבל הבירות מיוחדות וטובות.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://finance.walla.co.il/?w=/3/1627440&m=1&mid=79892 מה עכשיו סדרת ילדים שתשתמש בדמויות מאקס מן ? שילגיה ושבעת הגיבורי על ? ;D
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אחת לא משהו אבל חייבים בהודעה הראשונה: בחור נכנס לבר, מדוכא. הולך לשולחן ומבקש מהברמן וויסקי.. הברמן שואל "מה קרה?", האיש עונה "אין, אני לא מצליח עם בחורות. אני לא יודע להתחיל איתן, וזה הורס הכל". הברמן מסתכל על אחת ואומר לאיש "הנה, אני אתן לך עצה. אתה רואה את הזאת שיצאה מהשירותים? לך אליה, ותגיד לה שהעיניים שלה כחולות כמו הים, ושהשיניים שלה הן כמו פנינים." הולך הבחור ומדקלם לאישה את מה שהברמן אמר, האישה מאושרת ועונה "וואוו! תודה!" עם חיוך גדול על הפנים. האיש מסתכל אל הברמן ולוחש לו "נו? מה לעשות עכשיו?", הברמן עונה לו "תאלתר", אז האיש אומר לבחורה - "נו, אז מה? חירבנת, אה?". :lol: יאללה שימו שלכם
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
אני בטוח שזה שאלה שאף פעם לא שאלו אבל החלטתי לישאול מה לדעתכם השמפו והקונדישינר הכי איכותיים בארץ... ומה אתם ממליצים..
-
- 30 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יום הולדת 16 בפתח ואני כבר מת לעשות קעקוע אבל עדיין לא מצאתי משהו ראוי אתם יכולים להציע או משהו? אעריך מאוד אגב
-
שלום לכולם, אני כבר הרבה זמן מחפש חנות טובה ליקנות בה את המחשב הבא שלי לאחר סקר שוק נירחב צימצמתי את האפשריות לשתי חניות:FoxPc,זיגזג2000 אני יותר נוטה לכיוון של "זיגזג" עשיתי חיפוש בפורומים על החנות וכמו כן בכל האינטרנט כל חוות דעת שראיתי על חנות זו הייתה חיובית מאוד ולא ניתקלתי באף חוות דעת לא טובה על חנות זו הבעיה היא שכל החוות דעת על החנות ישנות מאוד לא כל כך מצאתי חוות דעת עדכנית מהזמן האחרון ולפי מה שראיתי הם עברו למקום חדש אז בקיצור אני רוצה לדעת האם החנות הזאת עדין טובה כמו שכולם אומרים או שקמו להן חנויות טובות יותר? אם יש לכם חוות דעת עדכניות על החנות אשמח לדעת עליהן ואם אתם חברי הפורום רכשתם בחנות זו מחשב בזמן האחרון ואיך הייתה חווית הקניה? מאוד חשוב לי לדעת ה…
-
- 33 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=9TyR3fyLO_I OMG ,אני פשוט הייתי מוותר על ההתחלה
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חוקרים שואפים להזניק את המהפכה השנייה בתחום הספינטרוניקה – ולהגדיל משמעותית את נפח הזיכרון במכשירים האלקטרוניים שלנולכתבה
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איך מורידים צבע לבן של קיר חיצוני (שכבה דיי עבה אבל חלקה) ממשטח פלסטיק קשיח (פוליקרבונט) בלי להשאיר שריטות + מרשת מתכתית שהיתה צבועה בריסוס במפעל כך שיירד רק הצבע של הקיר בלי להוריד את הצבע המקורי ?
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אמאלה אני עד עכשיו לא קולט את זה עד עכשיו הכל היה חרא והיה איטי או רגיל, ופתאום לפני 5 דקות אני עובר לדיון אחר בפורום והדף נטען בטיל, בודק משחק רשת ואתרים בחו"ל, והם נטענים בטיל! יכול להיות שהם תיקנו את הבעיה ושידרגו משהו?
-
- 33 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בעקבות הת'רד של דימה החלטתי להזמין לעצמי אחד וקיבלתי אותו היום, בגלל שזו היתה ההזמנה הראשונה שלי מebay אז קצת התלהבתי... הזמנתי oem ושילמתי קצת יותר בשביל ביטוח כדי שלא יהיו לי בעיות. העניין הוא שכשיצאתי החוצה לראות לאיזה מרחק הוא מגיע הוא עבר את ה3.5 וחצי קילומטר! הוא הגיע ל3.5 קילומטר וראו אותו בצורה טובה מאד, אחר כך החלטתי לעשות משהו אחר וניסיתי מרחק הרבה יותר גדול - ראו אותו בצורה מעומעמת, אבל ראו. למי שמכיר את חדרה אז 50 מטר ממד"א עד לתחנת כח. ידעתי שהוא לא אמור להגיע לכזה מרחק, אבל לא היה לי אכפת. כשהגעתי הביתה הסתכלתי שוב פעם במדבקה שעליו ופתאום אני שם לב שרשום עליה: "Power Output<20mw" ;D ניסיתי לצלם, אבל לא הצלחתי לקלוט את הקו וקשה היה לי להחזיק את הלייזר בצור…
-
- 30 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://www.ak47.ru/mindreader.htm ההוראות באנגלית: Plan any two-digit number (for example 54) Deduct from it the components of its number (for example 54 - 5 - 4 = 45) Find this number in the table and symbol, to which it corresponds. Imagine mentally to itself this mark and click on the square..In it this mark will appear למישהו יש מושג איך זה עובד?! עריכה: כן, אני יודע שהסקריפט לפעמים טועה, אבל לרוב הוא צודק, נא לא לכתוב פה הודעות חסרות משמעות של "טעה אצלי" וכו'.
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הסבר למטומטמים בבקשה הכוונה כמובן לאימג' ממחשבי הפרטי ולא משהו מהרשת :-[ :-[ :-[
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מעיין במודעות דרושים של היי טק ולא מבין מה המושג הזה אומר.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אחרי ציפייה ארוכה, נטפליקס שחררה הצצה אמיתית לעונה האחרונה של סדרת הלהיט. כל הפרטים וגם - מהם הספוילרים שדלפו לרשת?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
איך אפשר לחתוך עוגה (עגולה) ל 8 חתיכות בשלושה חיתוכי סכין? יש 3 פתרונות מי שמכיר, שיתן צאנס לאחרים
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי אנשים, מכיוון שגיליתי כי רוב בעלי המקצוע בתחום נוכלים, חשבתי האם יש באפשרותי לקנות ולהרכיב לבד רשת נגד יתושים ? או לחילופין בעל עסק בצפון שאינו גנב במחירים... למישהו יש פתרונות טובים ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://l00k.net מה אתם אומרים?
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
צהרים טובים חברים, סיימתי טירונות רובאי 02 בבט"ר נ(ל)יצנים והמתנתי שבועיים בלוט"ם שבצריפין לקורס, מוכרח לציין שהייתה אחלה המתנה, להגיע לבסיס לשעתיים לארוחת צהרים ושק"ם ולחזור הביתה... : ביום ראשון מתחיל הקורס, ושום חיפוש בשום מקום לא מחזיר לי אף תשובה... כל מה שכתוב זה קורס/מקצוע 1700 בבה"ד 7. האחראית אמרה שמדובר באלקטרוניקה אנלוגית. יש מישהו שעשה/שמע/יכול להרחיב בנושא?
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בס"ד נשבר לי הזין מהוט! אני בבעיות איתם כבר חודש-חודשיים. כל הזמן יש ניתוקים, ואני מקבל פאקינג 3 מגה במקום 12, היוטיוב בקושי זז, האינטרנט איטי - די כבר! שוב ושוב, שולחים טכנאי, שולחים טכנאי, שולחים טכנאי. לא מזיז כלום!!! פשוט בלתי נסבל! זו חוצפה! עושים פה צחוק מאנשים! דיברתי איתם היום, והם עושים לי מעקב וביום שני בבוקר הם מדברים איתי. אני אגיד לו חד וחלק: או שאתם באים לפה ופשוט שמים ציוד הכל חדש: כבלים חדשים, ראוטר חדש ומודם חדש, או שאנחנו מתנתקים. זה יעבוד להגיד דבר כזה? ואם לא, מה כדאי לי לעשות? זה כבר פשוט בלתי נסבל! אני מתפוצץ פה.
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-