כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
המקרה הוא לא שלי ורק קיבלתי אותו דרך הדואר! חשוב להפנות את צומת ליבכם לזה! אם אתם רוצים לקרוא את הגרסה באינטרנט פנו לכאן! אזהרה לציבור! לפני שאתה מוחק את המכתב: מכתב זה הוא מכתב אזהרה הבא ליידע אותך על מחדל צרכני ולא למכור לך מוצר מכל סוג שהוא. ב31/12/01 קניתי דרך אחד מאתרי המכרזים בישראל מכשיר מיני-דיסק. הספק של המכשיר הוא MDK. המכשיר הגיע אליי ועבד כרגיל במשך כחצי שנה - אז פתאום (ב26/07/02) הוא שבק חיים בזמן ששמעתי בו מוזיקה, ללא שום סיבה ברורה. מיד יצאתי מביתי שבערבה (ליד אילת) והגעתי לת"א(=כעבור נסיעה של ארבע שעות), למעבדת התיקון של MDK ברחוב אלנבי 36 כדי לתקן את המכשיר לפי תעודת האחריות שנמסרה לי עם הקנייה. העובדת שם הייתה מאוד נחמדה ואמרה שבתוך שבוע הם ייצרו איתי קש…
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
יש טעם להשקיע 1000 ש"ח בגיטרה למתחיל? אפשר דגמים ספציפיים? חנות? תודה רבה!
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים. אני יודע שהנושא הזה ממש לא קשור למחשבים אבל יש לי בעיה שנמשכת מזה כמה שנים. אני חי בתחושה שאין לי בשביל מה לחיות. אני סובל מדיכאונות ומחשבות אובדניות כמעט כל יום. אני רוצה לפתור את זה במקום לנסות להתאבד כי אני יודע שיש אנשים בחיי כמו משפחה וחברים שאני יקר להם. אני מעוניין לשוחח עם מישהו במייל או מסנג'ר שתהיה לו אוזן קשבת ואולי יכולת לעזור. רצוי אדם שניסה להתאבד, שרד והגישה שלו לחיים השתנתה מאוחר יותר. אודה לכם אם לא תרשמו הודעות ציניות בבקשה ניר
-
- 29 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע מתלבט בין 2 הצעות עבודה. (1) עבודה כשליח בפיצריה - 20 ש"ח לשעה, 6 שעות ביום מ-6 בערב ועד 12 בלילה. עבודה לא מאומצת. (2) עבודה כמחסנאי בקוקה קולה - 24 ש"ח לשעה מ-4 אח"הצ ועד 10 בלילה, 27 ש"ח מ-10 בלילה ועד 12 בלילה. עבודה מאומצת. הערה: יש לי עקמת קלה בגב (כיפוזיס). הקטע הוא שיש פה ניגודים, עבודה מאומצת שמשלמים יותר כסף אל מול עבודה כשליח פחות מאומצת שמשלמים פחות. אם למישהו פה יש ניסיון ויוכל להגיד לי מה עדיף, אשמח לשמוע...
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי מכירים את זה שאתם נכנסים לשירותים בחורף, מתיישבים ואז הדבר הזה קר כמו קרח??? מישהו יודע היכן ניתן לקנות מין כיסוי כזה פרוותי או סתם מבד נעים? הבהרה: אני לא הומו! מצאתי רק באיביי(גם - רק תוצאה אחת או שתיים) ואני רוצה לדעת אם יש עוד חנויות ששולחות לארץ או אפילו מחנות בארץ..
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לא לשכוח שאם יש בריחות פה ושם זה בגלל שהקלטתי ב ONE TAKE אז לא לאכול אותי
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה שמתי לב שרבים מהאנשים ששלחתי להם מתישהו מייל שולחים לי מייל עם בקשות להפסיק להספים אותם. אני יכול להכנס למייל ולשלוח מיילים ולקבל אותם וכו' וכו' אך הספאם עדיין ממשיך להשלח, ודווקא בזמן בו אני לא מחובר למייל. עכשיו אני סורק את המחשב עם אנטיווירוס, כשהסריקה תיפסק אני אעדכן. כמו כן הדפדפן (פיירפוקס) התחיל להאט ולגלג כשאני פותח טאב חדש, מה יכולה ליהיות הסיבה? איך אני מוצא אותה ואיך אני מנטרל אותה? תודה וחג שמח
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני אוהב אנימה , אין מה לעשות ורציתי קצת המלצות מכם אני אישית רואה כרגע את Marchen Awakens Romance ו XenoSaga
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, היה לי טסט היום לפני כמה שעות ורציתי לדעת אם אני יכול לברר אם עברתי או נכשלתי דרך האינטרנט. אם כן, אז כמובן לצרף את הכתובת. תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
למישהו יש מושג כמה עולה iRiver h320 בדיוטי פרי? אפילו הערכה.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום . אז ככה שלחתי SMS בשביל לקבל קוד לשרת הזה (עומס עלק) . ולקחתי את החבילה של ה7 שקל לשבוע שלם . http://www.fileflyer.com/he/smsmoreinfo_rec.aspx עכשיו כל שבוע זה יחייב אותי ב7 שקל ? ראיתי שיש שם אפשרות ביטול חבילה . הביטול עולה כסף ? ואם אני מבטל את החבילה אני יכול עדיין להוריד דברים בשבוע הזה ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מישהו עשה? כמה זה מסובך? האם זה בסה"כ לגו - לחבר כמה ברגים, לתקוע כמה כרטיסים, לחבר כמה כבלים, ולהזיז איזה ג'אמפר או שניים? או שזה יותר מסובך?
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
שלום צריך עזרה מהר זה כבר מפריע מאוד היתה לי שפעת והיא עברה עכשיו האוזניים שלי סתומות מה אני יכול לעשות ??? תודהה
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מישהו עשה את המבחן? מה יצא לכם? אני בן 16 וקיבלתי 70\60 שאלות והאייקיו הוא 136 אך אי אפשר לקחת את זה ברצינות כי רוב הטעויות היו בחלק של השפה ו-7 שנים מהחיים שלי גרתי במקסיקו - עד לפני שנה לא ידעתי מה זה אסאדו ועד לפני שבועיים לא ידעתי מה זה גילויי עריות.
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מזמין לא מעט באיביי וכבר נכוותי פעם עם משלוח של משהו יחסית קטן דרך דואר השליחים לשהם שצריך לשלם נוסף למשלוח באיביי עוד איזה 200 שקל לדואר על זה שהם הביאו לי את זה הביתה עכשיו אני מעוניין לקנות איזה זוג נעליים ה 75$ +25 דולר משלוח UPS Worldwide SaverSM השאלה היא האם שוב אני אחוייב בסכום הדמיוני של משלוח דואר אשמח אם מישהו יעשה סדר בבלאגן...
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
אני אמור לקבל סכום כסף במהלך השבוע והחלטתי לקנות מסוק על שלט, ראיתי שיש כאן לא מעט אנשים שמבינים בנושא אז החלטתי לשאול כאן כמה דברים. אז ככה: אין לי שום ניסיון קודם בהטסת מסוקים אבל יש לי חוש טכני לא רע והרבה סבלנות, התקציב הוא 1300 כולל כל מה שצריך... חשבתי לקנות את הESKY Honey Bee, יש משהו עדיף בתקציב הזה? קראתי ויש לי קצת הבנה, אבל לא הבנתי מה זה סרוו וג'ירו? מה ההבדל בין בראש לבראשלס? ביחד עם המסוק חשבתי לקנות סוללה נוספת, כבל לסימולטור וצלב אימונים - יש עוד משהו שכדאי לקנות? יש חלקים שבוודאות יהרסו לי תוך כדי הלמידה וכדאי לי לקנות חלפים מראש? במידה ומשהו יתקלקל ואני אצטרך להחליף אותו, יש כלים מיוחדים או שניתן להשתמש בכלים שיש בכל בית מצוי? הסוללה המקורית היא …
-
- 31 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני עשיתי חסימה נגד אתרים שליליים. ויש לי אינטרנט אלחוטי עם ראוטר TP LINK .ומודם של בזק. הבעיה היא שאני יכול להתחבר דרך השכנים . ואני לא רוצה סיכוי שאני יוכל להתחבר אליהם.כי אז אפשר לצפות באתרי תועבה. כי היצר מתגבר ואני לא שולט . איך אני עושה שאני לא יוכל להתחבר לשכן אפילו שאני ירצה, אלה רק אליי.רצוי שיהיה סיסמא שאני ישכח אותה. ..אני חושב שזה קשור להגדרות בראוטר אולי תודה הטכנאי
-
- 29 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קטע קורע, תשימו אוזניות או שתגבירו כי לא שומעים ממש חזק. ואם מישהו יכול להעלות את הקובץ לעוד כמה אתרים בשביל שיהיה גיבוי :-* ואני גם צריך למחוק תקובץ אז שאחרים יוכלו להוריד, מי שמעלה למקום אחר, לשלוח לי הודעה פרטית או לרשום את זה מודגש שאני אוכל להוסיף לפה :-* http://www.execute.proweb.co.il/nim901-mobo/fffffff.mp3
-
- 35 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
-
הוצע לי לשווק GPS דובר עיברית לרכב שאתה נותן לו התחלה וסיום יעד והוא מדריך אותך איך להגיע ליעד כמו כן המכשיר כולל מחשב ניד בגודל כף יד מאחד החברות המובילות בעולם מחירו ללקוח סופי 1200-1150 דולר האם יש לזה סיכוי? למי כדאי למכור? מי ממכם מעוניין במכשיר כזה? מי אתם מכירים שהיה מעוניין? תודה למי שיענה ברצינות ובלי חוכמולוגיה
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-