עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by imac,

יש לי עבר בניהול אתרים, בין היתר PcTip הישן למי שזוכר (פפיי איזה נוסטלגיה, ממש צמרמורת עוברת לי בגוף) ועוד כמה אתרים בעלי פוטנציאל אדיר שלא מומשו. פשוט כבר תקופה שאני חושב על לפתוח אתר אינטרנט. אני לא רוצה להתרכז בנושא אחד, אני רוצה אתר שיהיה מן פורטל מינימליסטי שירכז בעמוד הראשי חדשות מעולם המחשבים/גאדג'טים/תוכנה, תמונות וסרטונים מצחיקים וכל מיני שטויות... מן פורטל לגבר אפשר להגיד חחח... לדעתכם אתר כזה יוכל להצליח? אין לי בעיה להשקיע משאבים וזמן כי את זה יש לי... על שם כבר חשבתי

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  2. שמתי לב למשהו, אין מספיק צחוק באיזור הזה, בין אם זה בדיחות עלובות של ספאמרים, או ת'רדים של בדיחות שלא שוות קריאה (ילד אחד הלך הלך הלך, נפל לבור ומת.) What the Fuck is that?! אז הבה נעתיק מאנשים שכן יודעים להצחיק, ישראלים, לא ישראלים (רק לא צרפתים, אוקי?) Fire At Will! (זה לא מילה במילה, כי אין לי כאן את הקטעים) -"i'm tierd of all those fucking magazines!! every group of people has it's own magazine. we have working mother magzine, hispanic buissnes magazine, infact, any activity that is done by more that four people in the US has a fucking magazine devoted to it. sky diving, snow mobiling, backpacking, mountain climbing, bunjey jumping, ski shooting, duck hunting,…

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by darkman,

לצערי בתור גובניק אני לא מכיר את תחמושת זו. [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by frozen_sun3,

בלי הרבה מילים אני משתף אותך במסיבת רשת הרביעית שלנו. תנו תגובות (שיהיו במקום) אני אנסה להביא פרטים רלוונטיים במשך התמונות. ד"א: המסיבה הבאה ביום שישי, אז בקרוב יהיו תמונות חדשות. * בגלל אנשים שאת שמם ומה שאני חושב שעליה אני לא אזכיר אני לא מפרסם את כל התמונות, אלה רק הדברים הביסיסיים. אני מקווה שלא תשאירו לי טעם מר, כמו בפעם שעברה* פרטים על מחשבים מימין לשמאול: א. 1.4G P4, 256RDRam, Garibaldi, 40 WD 5200, GF2 MX 200, ASUS 50, Acer 20X10X48, Creative Sound Card ב. השרת שלנו להערב: Dual P1 133, 32MB, 2.1GB SCSI, X4 CD-Rom SCSI..... ג. המחשב שלי (frozen_sun). את המידע אפשר לקרוא בפרטים שלי. ד. המחשב של URI, משתמש באתר: p3-450, 384BM memory, Intel Mb, Riva TNT2,60G…

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. אז כך בתור אחד שמטורף על הסרט הזה { וחרש עליו המון בשירות הצבאי זהו גבעת חלפון } עינתי היום במקרה פה בויקיפדיה http://he.wiktionary.org/wiki/%D7%A2%D7%9E%D7%95%D7%93_%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%99 ופתאום נתקלתי ב- בחנו את עצמכם טריויה * מה הם מצלה, מרעש והחפצה? הכירו את שלוש המילים החדשות. * מה היא חמרמורת? * מה פירוש ראשי התיבות [glow=red,2,300]קמרשהלור"ל?[/glow] http://he.wiktionary.org/wiki/%D7%A7%D7%9E%D7%A8%D7%A9%D7%94%D7%9C%D7%95%D7%A8%22%D7%9C וזה עצר לי את הנשימה לכמה שניות אם זה ישן בבקשה אז תתחילו עם זה { אוף זה ישן אוף היום קיבלתי במייל}

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. כנסו ל KIPKAY.COM ותראו איזה דברים מגניבים יש שם. יש באתר הזה סרט שמראה איך לחסוך בדלק. אומרים שם שאפשר לשים אציטון נקי בדלק וזה ישפר משמעותית את הצריכה שלו. הבחור אומר שזה מה שחברות הדלק והנפט לא רוצים שנדע. אוקי, אז עכשיו שאנחנו יודעים, זה נכון? למה שזה ישפר את צריכת הדלק?? מישהו מוכן להתנדב לניסוי??

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by Holography,

אם הוצאתי היום (א') ב2 בצהריים 2 גימלים, אני חוזר לבסיס ביום שלישי או רביעי?

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by Guy King,

השאלה מיועדת לבעלי ידע במוזיקה קלאסית: אני יודע שיצירותיו של מוצארט לא ממוספרות לפי אופוסים כמקובל (op), אלא לפי שיטת קכל (K). מהי שיטת קכל ומיהו קכל? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. היי, יש לי כבר שבועיים חולדה חצופה מאוד במחסן, עכשיו הבעיה היא שהיא החליטה לתפס אלינו הבייתה. כבר 3 ימים שאני חי בפחד, כל יום קם בבוקר רואה משהו אחר מכורסם, פעם חזה עוף ששהשארתי להפשיר על השיש, פעם תפוחי אדמה, פעם קרע את כל החבלילה של הלחם. העניין הוא שכל הבית סגור, איך הוא לעזעזל נכנס ויוצא? בקיצור אני חי בפחד בביתי שלי, איזה דפוק זה אה? אז שאלה לי אליכם מישהו היה בסרט הזה פעם? מה עושים מה הכי יעיל, קיצר איך אני נפטר מהרוע בהתגלמותו הזה?

• 41 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. לפני מספר חודשים החלטתי לקנות מארז, ראיתי את הchiftech הכחול אצל הדובים והתאהבתי... אבל לאחר כמה זמן ראיתי את האלומיניום על החלון וזרקתי את האהבה הישנה שלי מהחלון... עבדתי בחודש הראשון של החופש וסוף סוף השגתי מספיק כסף בשביל לקנות מארז (!יש!) :smoke: הכל הלך טוב ויפה וכאשר גיליתי שבזיגזאג מוחרים את המארז עם מאוורר antec 92 מ"מ שקוף נהדר וגם החלפה כוללת של כל שאר המאווררים לא היססתי וקניתי משם (בתוספת עוד חור למאוורר למעלה) והחלטתי שאני לא צריך לשלם 200 שקל בשביל שיחליפו לי מארז, אני יכול לעשות את זה בעצמי (yee right...) ואז התחיל הכיף zolt (מעכשיו אני מקצר, zoltrix, או omer8 ממש לא אכפת לי) בא אלי מצוייד בas3 ובעוד פריטי מודינג נוספים! נהדר היידד!! התחלנו בעבוד…

• 28 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. מחפש רעיון תעזרו לי

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. חברים בבחירות אני עובד בתור פאן בוי של אחד המפלגות המתנגדות לקדימה .. עכשיו אני צריך חומר תעמולתי נגדה .. בתודה מראש! חומר: קריקטורות, סיסמאות, דרכי תעמולה שונות ומרובות .. מה שבא לכם =]

• 53 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by ToMeRv32,

http://tech.walla.co.il/?w=%2F4007%2F2605284 עכשיו יש גם תאריך לזה.. דיי "עצוב" הייתי אומר, גדלתי על מסנג'ר.. (כבר 9 שנים בערך..) ביצעתי את המעבר לסקייפ כבר עכשיו, חייב לציין שזה מהיר וקל, סחטיין על כך למיקרוסופט. אני רק מקווה שהם יהפכו את סקייפ לקצת יותר ידידודית לאנשים שמשתמשים בה לצ'אט בלבד. (וגם עוד קצת התאמות של ימין לשמאל לא יזיקו..)

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. שלום לכולם בעוד כחודש בערך אנחנו מחליפים מכונית. יש לנו עכשיו MAZDA 3, ואנחנו חייבים להחליף בעוד חודש. האופציות (שאנחנו יכולים לבחור בהם) זה או קורולה או I30. בעיקרון אנחנו משפחה שפעם בשנה (מקסימום פעמיי) נוסעים לחופשה, חשוב שהמכונית תיהיה מרווחת, בעלת תא מטען ממוצע (שאפשר להכניס בו 4 מזוודות קטנות+תיק), שתיהיה גם אחת שאפשר להתגאות בה (יפה), בטיחותית ולא מסובכת מדיי לנהיגה. אז מה לקחת? מה עדיף? את הקורולה (הגירסא הבסיסית) הלבנה או את הI30 (הגירסא הבסיסית) הלבנה

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. אהלן נתקלתי במוצר הזה שאני מעניין לרכוש , מה דעתכם, האם הוא מקורי ומתאים לאייפון 4 או שזה זיוף טוב ? כמו כן אשמח לקבל המלצות לכיסויים לאיפון 4 תודה http://cgi.ebay.com/Switcheasy-CapsuleRebel-Case-4-iPhone-4-4G-BLACK-/170601228727?pt=PDA_Accessories&hash=item27b8a029b7

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by Michael,

שלחתי את אמא שלי לקנות לי ר9800 פרו של ספייר ובדרך כשהיא עצרה ל"סידורים" גנבו לה את הארנק (בארנק היה עוד מלא כסף שלה שהיא התכוונה להפקיד בבנק). אני לא מאמין איזה חרא של אנשים! מעבר לזה, תכננתי לקנות מחשב חושילינג טוב בסביבות ש3000 שקל (בלי כ. מסך ומסך וכל התוספות) ועכשיו גם זה לא יתממש בגלל שמה המחשב הזה שווה בלי הכרטיס מסך?!. אין דבר יותר מבאס מזה.

• 33 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by dvir_k,

ביום שני, בעזרת השם, אני טס לארה''ב. אני אשהה קצת בבולטימור במדינת מרילנד, בוושינגטון מעט וגם קצת בניו-יורק. מה כדאי ומשתלם לקנות בארה''ב? וכמה כסף כדאי לקחת בשביל זה?! תודה ושבת שלום לכולם

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. לפני כמה שעות חזרתי מאילת, היה סבבה אעש!! איימקס היה מסריח, סתם סרטים לילדים, אבל המסיבות, החוף והקניות היו כיף חבל רק שלא יצא ללכת למקום הזה שמתחת למים, עם הדגים... (חוף האלמוגים משו כזה?) מה שכן, המלון היה ממש חרא. מלון דליה - הכי עלוב שהייתי בחיים. זו פעם ראשונה שאני נוסע לחופשה על חשבוני, אז מחיר היווה פקטור חשוב, והמלון הזה זול, מכל הבחינות. אוכל מסריח, צריך לצאת מהמלון ולעשות סיבוב כדי להגיע בכלל למסעדה, ועוד אין שם מקום וצריך לחכות לאנשים שייצאו. בריכה מטר על מטר עם כסאות מאובקים. חדרים עם אמבטיה מתפרקת, אין מעלית, צריך לחכות בלובי שעות לשירות. אבל זה עוד כלום בהשווה לצעקות שהיו שם בגלל שכולה השארתי את הכרטיסים של המגבות של הבריכה אצל המציל בטעות. רצו לחייב אות…

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by FARKASH7,

קיבלתי תאריך גיוס ל20 בנובמבר הקרוב למה אני מיועד?

• 37 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. חבר שלי רוצה לקחת את הכלב שלו מהארץ לארה"ב. למישהו יש מושג מה הפרוצדורה? הבנתי שצריך אישור רשמי של השירותים הוטרינריים של משרד החקלאות. השאלה היא איזה אישורים צריך להביא להם. בנוסף לכך, אני אשמח לקבל המלצה לחברת תעופה מומלצת מהבחינה של הטסת כלבים בקבינה (לא בתא מטען). הכלב הוא קוקר ספאנייל אמריקאי במשקל 9 ק"ג. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by WHITE_ZOMBIE4,

אני הכי אוהב שוקולד נוגט ווניל עוגיות יאמיי

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. אמרו כזה "עוד שעה..ואולי עוד שנה צפוייה להתרחש רעידת אדמה גדולה בישראל".איך נבהלתי! לשנייה חשבתי שהתכוונו באמת לעוד שעה הם לא נורמאליים ....בכל אופן זה נושא מפחיד כי כשאני חושב על זה בשנייה הכול יכול לההרס..וצריך להנות מכל רגע בחיים כי אי אפשר לדעת מתיי יבוא האסון הזה....למה לא עושים שום דבר?? לא בונים מקלטים או אזורים מוגנים כי כל המדינה כמעט לא מוגנת מהרעידת אדמה הזאת!!

• 45 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. כל קיץ אותו סיפור, חבורה של נמלים ג'ינג'יות מסתערת על הבית קומות שלנו, כל דבר אכיל שלא במקרר נאכל על ידם, מס' פעמים יצא לי לאכול עוגה או לפצח גרעיני נמלים. אך היום, הגיעו מים עד נפש! המעשה הגרוע מכל נעשה! אין דרך חזרה! היום החוצפניות אכלו לי חצי מגש פיצה!!! יש לי מזל שלא נגסתי בזה עד שהגעתי לחדר ואז ראיתי אותן. עכשיו אני רעב ועצבי, וחסר אונים!!! מה לעשות? ההורים לא עושים ריסוס ואין לי איך להעיף אותם! לא רוצה לשים כל דבר במקרר, זה סיוט! יש איזה ספריי טוב שאפשר לרסס במטבח ולשלוח את כל הנמלים לעולם הבא?

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. אז כמה מילים לפני שמי אור אני בן כמעט חוקי לגמרי ואני מעלה ליוטיוב וולוגים וגם מנסה להצחיק (לא ממש הולך לי...) טוב אז זה טריילר שהכנתי ושמו הוא "גם אני אוהב להצטלם מול המראה" הקול והכל שלי חוץ מהמוזיקה שזה בן דוד שלי עשה ומקווה תאהבו את זה [= ואם אהבתם ותרצו לראות עוד תעשו גם SUBSCRIBE על הדרך [= http://www.youtube.com/watch?v=sDmqGm030gk http://www.youtube.com/watch?v=sDmqGm030gk

• 29 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by lev-27,

בתור אחד שלא מכיר בכלל את חיפה ברצוני לדעת איזה שכונות נחשבות ברמה בינוני-פלוס. כלומר שכונות טובות מבחינת נוף, זיהום אוויר נמוך, קרבה לתחבורה ציבורית (רכבת) ועוד.

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים