עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Overkiller,

שלום לכולם; אחי נוסע ביום חמישי הקרוב לירח הדבש שלו, וכיאה וכנדרש לישראלי טיפוסי, אני מתכנן אליו מספר בקשות, עקרונית הבקשות הם כרטיס קול ו2 סטיקים של זיכרון, השאלה שלי היא האם בדיוטי פרי בארצנו הקטנטונת יש כאלה דברים? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. במסגרת תרגיל למציאת שטחים עם פונקציה טריגונומטרית אני צריך לעשות אינטגרל ל SIN^2 x ואני לא יודע איך בבקשה תראו לי איך עושים את זה, לא רק את התוצאה הסופית אלא שיטה. תודה.

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by Tzion,

אחרי יום מעייף ומיגע שבו ניסיתי להרכיב את הזכרונות שלי ללא הצלחה, הגיע הזמן לספר לכם. אז כמו שכבר אמרתי היום החלטתי לפתוח את המארז כדי לסדר כמה דברים במחשב. בהתחלה פתחתי את הספק כי המאוורר שם מרעיש בצורה מעצבנת, אבל לא הצלחתי להבין ממה זה נובע בדיוק והוא נשאר כמו שהוא לבינתיים (אני מקווה ) אחרי זה החלטתי שהגיע הזמן להרכיב את הזכרונות החדישים ישנים (חדשים כי הם יושבים במגירה, ישנים כי הם שמה כבר איזה חצי שנה..) אז התחלתי לנסות כל מיני פירוקים והרכבות ובלאגנים וכל מיני והיו מלא בעיות באמצע וכל מיני בעיות שרק אם המחשב היה יכול לדבר הייתי יכול להבין למה זה ככה בקיצור באמצע כל הפיקורים וההרכבות של הזיכרונות החלטתי לחבר גם מאוורר ישן שיש לי במגירה בשביל הכיף. הוצאתי אות…

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by --Adidas,

כמה בגרויות יש בכיתה י'? אם חשוב מגמה אז אני אלקטרוניקה ומחשבים .זה דיי רגיל כזה בקיצור אני צריך לדעת כמה בגרויות יש ? במה יש י יחידות ראשונות והכל. למה אני רוצה לעבוד על קטנוע וללמוד ורציתי לדעת אם זה יפגע לי בלמידה .שיעורים וכאלה אני לא עושה ,אבל ללמוד לבגרויות אני ילמד . ורציתי לדעת ,כמה זה זה בערך משמרת בתור שליח בשעות ? למה אם זה נגיד ככה 8 שעות ויותר ,אז לא ניראה לי מתאים לי העבודה . מה אתם אומרים ? בכלל כיתה י' נחשבת לשנה קשה ? עד עכשיו, לא למדתי. היתי במופת ,אבל בגלל התנהגות מלא חיסורים וכאלה אז מעיפים אותי . תודה למי שיעזור כי זה באמת חשוב לי .

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by דין1211,

בתור מתכנת עם כמה שנות ניסיון, עם יחסי אנוש טובים ועם ציפיות שכר שהן לא מוגזמות.. אני עדיין מתקשה למצוא עבודה. אני בטוח שיש פה עוד כמה אנשים שמתקשים, השוק מיטלטל כל הזמן ולא ברור לאן הוא הולך.. מה הייתם ממליצים לי? כבר עברתי כמה מקומות עם קורות החיים שלי ואני מרגיש שלא מתייחסים אליי ברצינות.. אני לבד בזה?

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. היי, יש לי כבר שבועיים חולדה חצופה מאוד במחסן, עכשיו הבעיה היא שהיא החליטה לתפס אלינו הבייתה. כבר 3 ימים שאני חי בפחד, כל יום קם בבוקר רואה משהו אחר מכורסם, פעם חזה עוף ששהשארתי להפשיר על השיש, פעם תפוחי אדמה, פעם קרע את כל החבלילה של הלחם. העניין הוא שכל הבית סגור, איך הוא לעזעזל נכנס ויוצא? בקיצור אני חי בפחד בביתי שלי, איזה דפוק זה אה? אז שאלה לי אליכם מישהו היה בסרט הזה פעם? מה עושים מה הכי יעיל, קיצר איך אני נפטר מהרוע בהתגלמותו הזה?

• 41 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by itamarz_,

מחשב שקניתי לפני כשנה וחצי בחברת TMS , הדיסק הקשיח התקלקל. נסענו והבאנו להם את הדיסק (אני גר במודיעין), הם לא החליפו במקום ואמרו שיחזרו אלינו. היום התקשרתי ונאמר לי שהדיסק עבר ליבואן. לאחר שאמרתי שבאייבורי במקרה זהה החליפו לי דיסק במקום , התגובה היתה "אז תקנה באייבורי" תשפטו בעצמכם.

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. בקניה רגילה אני יכול להחזירתוך 14 ימים, ובתנאי שלא פתחתי את הקופסה, והכל בשלמותו. בקנייה מרחוק(בטלפון/אינטרנט), אני יכול להחזיר במידה ופתחתי את קופסה נכון?

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. פורים הולך ומתקרב, ויהיה נחמד אם יעלו פה הצעות לאלה שעדיין לא יודעים למה להתחפש

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by netanel018,

כמו שאתם יודעים האתר החדש והמשותף שלהם נפתח לפני כמה חודשים בהתחלה היה המון בלאגן בתפריטים ובערכות מחשב אבל הבטיחו לנו שכל ההתחלות קשות ושצריך לתת להם קצת זמן מאז עברו המון מים בירדן (נו טוב לא עברו מים בכלל בשום מקום אבל זאת לא הנקודה) והאתר נשאר אותו דבר התפריטים מבולבלים, אין פירוט בכלל על מפרטים.. לא מעבד לא דיסק קשיח.. שום כלום בריבוע יכול להיות שאני סתם טמבל שלא מבין אם לא מסבירים לו לאט אבל איך הם מצפים שאנשים ירכשו מהם סחורה אם אין שום פירוט על כלום? אני אמור לנחש? ואגב הבטיחו לנו סניף בירושלים- מישהו יודע אם התקדם משהו בנידון? בתודה נתנאל הבכיין

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by Ewingum,

אז תכתבו לי מהר הצעות למסר לאומה שיכתב לידי בספר מחזור, ותחביבי קיטבג מצחיקים

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by D-M-X,

מישה יודע לספר לי משהו על אחד מאלה? (של מי הסיכות האלה...):

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by BrAvE_HeArT,

לי יצא טוב (5 יח"ל), בחלק השני מאה ובראשון 90 ;D ;D ;D ;D מה איתכם?

• 36 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. אני יודע שנשאר ממש מעט זמן עד הגיוס אבל אני שוקל לדחות, ממספר סיבות. בתיכון למדתי במגמת הנדסת תוכנה. הגיע אלי הביתה לפני כמה ימים מכתב שמציע לי להמשיך י"ג-י"ד בהנדסת תוכנה במקיף בעיר. האם מכתב בו אני אסביר ללשכת גיוס שאני שוקל להמשיך בלימודים יוכל לדחות את גיוסי? תודה.

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by Guy King,

השאלה מיועדת לבעלי ידע במוזיקה קלאסית: אני יודע שיצירותיו של מוצארט לא ממוספרות לפי אופוסים כמקובל (op), אלא לפי שיטת קכל (K). מהי שיטת קכל ומיהו קכל? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. שלום וברכה, אני התגייסתי עם חובות ועבדתי לאחרונה בעבודה וקצת קיזזתי בחוב אך לאחרונה "פוטרתי" בגלל התחייבויות לצבא (תרגילים, שמירות וכו') הבנתי שאני לא יכול להיות רגוע כל כך החלטתי שאני הולך על "חקירת יכולת". אני צריך מאנשים כאן עזרה שמבינים עניין ויכולים לייעץ לי. ידוע לי שאני אמור ללכת לבית המשפט ולעשות את ההליך הזה אך אני חדש בעניין ויש לי סה"כ 15 ימי חופשה בשנה כאשר כל חודש אני מנצל יום אחד בלבד לחופש. ברור לי שיש מקומות שנסגרים מוקדם וכל נושא התורים הארוכים נכנסים למשוואה הזאת. בסה"כ אני מבקש כאן הכוונה מדוייקת ככל האפשר כדי לסיים זאת הכי מהר. בנוסף, אשמח לדבר עם אחד שאציג בפניו את הסיטואציה שבה אני נמצא. עזרתכם נדרשת. 10X

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by ^GunX^,

היי , חבר שלי נוסע עוד כמה ימים לניו-יורק ואני צריך משם זיכרון למחשב ולמצלמה CF , מישהו מכיר אולי חנויות שמוכרות את זה וזה זמין במלאי וניתן לבוא ולקנות ? *והמחירים זולים יחסית תודה

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. פשוט לא יאומן, היום קיבלתי את זה בתור דואר זבל. לא נמאס להם? אין הגהה? אף אחד לא בודק איזה שיט הם מפרסמים?! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 37 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. לא לשכוח שאם יש בריחות פה ושם זה בגלל שהקלטתי ב ONE TAKE אז לא לאכול אותי

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by Chymes,

ביום חמישי הבא אני אסע להלפר ספרים בתל - אביב. מי שאינו מכיר ( ), הלפר היא חנות הספרים הכי גדולה בארץ. החנות מציעה מבחר עצום של ספרי מד"ב ופנטזיה משומשים ובמחירים נוחים. אז יש המלצות? אני מעדיף ספרי מד"ב איכותיים כגון היפריון או חולית. רק שתבינו עד כמה גדול המקום, החלטי לצרף תמונה. נ.ב זה רק חלק קטן מהחנות...

• 45 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by benor,

אין לי רישיון לאופנוע/קטנוע אני שוקל לעשות רישיון בדרגה A2 לצורכי נסיעה לעבודה (במרחק של 12 ק"מ -/+ לכל כיוון בכביש עירוני) הקטנוע ישמש נטו להתניידות אין כאן פאן של הנאה. נניח שאני רוכש את הקטנוע החשמלי הבא: http://www.vectrix.co.il/node/25 מהן העלויות הממוצעות לשנה בהתחשב בנתונים שציינתי. תודה.

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  22. כתוב תוכנית שתקלוט מצבם של שני פינים LSB ו MSB המחוברים לכתובת 379H. במידה והם במצבים הופכיים אז ייצא גל ריבועי בתדר מסויים ב DC של 75% דרך פין ה LSB של יציאת המדפסת (378H) אחרת ייצא דופק לפרק זמן קצוב דרך פין ה-MSB של יציאת המדפסת (378H) אנשים רחבי לבב בבקשה אין לי הרבה זמן שמישהו ייתן לי תתוכנית אני מתחנן((

• 43 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by YTZ,

פורסם ב-9GAG אבל זה אחד הפוסטים שהכי אהבתי:

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by Yehudaa,

בזמנו הייתי שומע הרבה טראנס ויש טראק אחד בלתי נשכח של .planet b.e.n שנקרא Questionmark תהנו

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by Lost Spirit,

:lol:

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.