עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by assaf990,

איזה מידע לדעתכם ניתן למצוא באינטרנט ואיזה סוג מידע לא נמצא?

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מזמין לא מעט באיביי וכבר נכוותי פעם עם משלוח של משהו יחסית קטן דרך דואר השליחים לשהם שצריך לשלם נוסף למשלוח באיביי עוד איזה 200 שקל לדואר על זה שהם הביאו לי את זה הביתה עכשיו אני מעוניין לקנות איזה זוג נעליים ה 75$ +25 דולר משלוח UPS Worldwide SaverSM השאלה היא האם שוב אני אחוייב בסכום הדמיוני של משלוח דואר אשמח אם מישהו יעשה סדר בבלאגן...

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. מי יודע מה השם של זה? איפה אפשר לקנות? ואם זה נכון שיש צבעים שונים לפלסטיק לפי רמת קושי ? [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by X-BLADE,

אני משתמש (מחמת חוסר תקציב) בכל זוג עדשות יומיות במשך כשבוע, זה עובד יופי ואני לא מרגיש שום דבר מוזר. אני שם אותם בקופסא ומחליף מים כל יום. איזה נזק לטווח קצר\ארוך יכול להיגרם לי?

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by The Terminator,

אני רוצה להירשם אבל אני לא יודע איך זה... אם כדאי לי.. מישהו מוכן להסביר לי קצת על זה?

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. אני סיימתי לילמוד עכשיו ב16 וחצי תאוריה כיאלו למדתי והכל אני צריך רק לגשת למיבחן. עכשיו רציתי לדעת כמה זמן לוקח לילמוד את ה28 שיעורים האלה בנהיגה? והאם אני יצטרך לקחת את השיעורים האלו פעם בשבוע או כמה פעמים בשבוע עד שיסתיימו ה28 שיעורים בשש חודשים(בחצי שנה) ואז יהיה לי טסט בגיל 17 ככה זה הולך? תסבירו לי קצת לעומק אם אתם יכולים אני דיי מבולבל מהעיניין הזה. ויש לי עוד שאלה כמה המחירים עולים לשיעור ומה הכי זול אטרקטיבי...

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by BURTON,

חברה' עוד שעה מתחיל המשחק ההיסטורי מי נישאר ליראות? מה אתם אומרים לגביי סיכויים של מכבי?

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by davideliy,

האם יש חברות ביטוח שיסכימו לבטח אותי לכחודש? ואם כן כמה יעלה לי לחודש? הקטנוע הוא 50 סמ"ק ימאהה נאוס שנת 98 יש לציין שאני רוצה לעשות רק ביטוח חובה.

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. http://news.msn.co.il/news/Internal/CultureEducation/200609/20060912122440.htm?inter=1 מצמרר עריכה: במוצאי שבת בנתיבות התאבדה ילדה בת 17 איתיופית .

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by Gilo2005,

תרשמו את השירים שאתם הכי אוהבים לשמוע ברכב

• 48 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. שלום לכולם!! מה המצב זאת רוני אחות של ייטב(install) אני רואה שכל כך רציתם לראות תמונות שלי....וכמו שאחד ממכם רשם כאן אולי באמת אתם נימצאים יותר מידי בתוך המחשב...שאתם לא רואים בנות!@ אוהבת את כולכם!! :-* אז מה אתם באמת כל כך מעוניינים לראות תמונות שלי?!?......כולה ראיתם איזה 1/8 גוף אם בכלל!!

• 71 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by RainbowInBlack,

www.spikko.com

• 33 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. היום בבוקר אני קם ומגלה שהיום יום ג', אני חושב לעצמי: מעולה יהיה מה לעשות היום בשיעור ספרות... וכך אני יוצא אל ההסעה בערך בעשרה לשמונה שמח לי עם העיתון בתיק... מגיע לבית ספר, מתחיל שיעור ראשון - ספרות... אני כמובן משתעמם בצורה משוגעת ופותח את העיתון... פתאום על השער אני רואה את הדבר הבא: "וגם: איזה מסך הכי כדאי לקנות? סקר שוק השוואתי", אמרתי לעצמי: איזה יופי אולי הם כתבו דברים נכונים לשם שינוי... כמה כבר אפשר לטעות עם מסכים.. במיני השוואה שלהם אני רואה את המסכים הללו: MAG 786FD Samsung 757DFx CTX PR705 LG Flatron 795FT Plus Philips 107T המסך הנבחר היה (איך לא) ה- MAG 786FD אשר ניצח את ה- CTX PR705F אשר עולה פחות, אמין הרבה יותר ומאפשר חיבור USB. ועכשיו אני דופק את…

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by talel18,

http://nev.pas-rahav.com/purehemp/0906/?ref=ynet יש בקרמים האלה THC ואם כן מה האחוזים..?

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by Chymes,

פתחתי חשבון חייל בבנק הפועלים וקיבלתי כרטיס אשראי "דירקט". אפשר לקנות בתשלומים עם הכרטיס הזה? (תהיה לי משכורת צבאית צנועה אחרי הכל...)

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by SpiritKnight,

טוב, אז אני מקווה שיש פה אנשים שרואים את הסדרה(מה זאת אומרת אתה היחיד שרואה?!). אז מי לדעתכם הבוגד: טוני(העוזר של נינה בCTU) שרי(אשתו של הסנאטור שתכננו לרצוח) מייק(העוזר של הסנאטור) ג'ורג מייסון(המנהל בפועל של CTU) ראיין שאפל(בכיר איפהשהו בממשל) פאטי(העוזרת של הסנאטור וכותבת הנאומים שלו) ובבקשה בלי ספויילרים!

• 40 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by omri_ro,

ווי, איזה יופי עכשיו ראיתי שבAXN מביאים את הסידרה האגדתית הזאתי שגדלנו עליה....(ושבגללה נעדרתי מכמה מאות שיעורים בביה"סאבל על תגלו לאף אחד) ;D

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. השבוע, יצא גם לי לעבור בסמוך להיכל הג'ובניקים הגדול במדינה (AkA קריה), בשעות הערב. בעודי פוסע לי בהנאה אל-עבר תחנת קו 63 החשופה, לפתע אני נתקל בתחנה מקדימה, עמוסה משו. משו משו. החלטתי להיות חייל איכותי ובמקום להפריע לאנשים הטובים בהמתנתם לקו נחלתם, החלטתי לרדת לכביש ולעקוף את אותם הממתינים בצורה אלגנטית "ומסוכנת" (ראה ערך חוק מטכלי 1.03492890432.438928432.My-Ass). כעשרה מטרים, כן, עשרה מטרים של חטא ופשע, ככל הנראה, האירו את עיני השוטרים הצבאיים שהיו במקום. עם רגע החזרה לשפת המדרכה, אני מתחיל לשמוע שריקות, שריקות שמזכירות לי נוכחות של דיסאיכות. אני ממשיך לי בדרכי מבלי להפנות את המבט לאחור. לפתע צץ מולי חברי הפזמניק מהקריה (המוכר לרובכם כנוסטרדמוס מהפורומים), אני בא…

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by nadavshalom12,

השאלה לגבי המונה: בספר כתוב: X=2 למה לא X גדול שווה 2 ? הצבתי 2.5 והסתבר שזה באמת קטן 1 הסתבר כגדול מצד שני איך הפונקצייה יכולה להיות קטנה אם היא חיובית (a חיובי) ונקודת הקודקוד שלה היא (2,0)

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by harbinger,

לדוגמא: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227333 http://images10.newegg.com/uploadfilesfornewegg/rebate/SH/OCZ20-227-333Dec01Dec1608lh15.pdf איך זה עובד ? מה זה החזר או הנחה בקופון?

21. Started by Jules Winnfield,

מה אתם חושבים? אפשרי? פרטים כמו גודל מיטה וכד' לא חשובים כרגע, מעניין אותי רק עם אפשר לבנות דבר כזה עצמאית.

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. למי שקרא היום את מוסף הכלכלה של ידעות אחרונות - ייתכן ונתקל בידיעה על פיטורי 1200 עובדים וסגירת חטיבת הייצור של לגו בארה"ב. בתחתית הכתבה ניתן לראות תמונה של מארז לגו סטנדרטי, ומתחתיו הכותרת - צילום יח"צ. את קוד המוצר ניתן לראות בבירור בתמונה - 6773. למראית עין התמונה נראתה לי מוזר - בעיקר מכיוון שאינני זוכר שום דגם כזה. חיפוש מהיר באינרטרנט גילה את מקור התצלום - http://www.othervoices.org/2.1/feinstein/auschwitz.html אין לי מושג כיצד הם הצליחו למצוא את התצלום הזה, ולמה בחרו דווקא את התצלום הזה אבל בהחלט מדובר בבחירה אומללה מתוך חוסר טעם (או חוסר הבנה) ולזה קוראים עבודת יחסי ציבור משכנעת

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by Born2Kill,

שלום, כשאני נכנס להודעה חדשה שדואר אני לא רואה תמונה. למשל כשאני מקבל דואר מאורנג'. אשמח לפיתרון.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. שלום לכולם, אני כבר הרבה זמן מחפש חנות טובה ליקנות בה את המחשב הבא שלי לאחר סקר שוק נירחב צימצמתי את האפשריות לשתי חניות:FoxPc,זיגזג2000 אני יותר נוטה לכיוון של "זיגזג" עשיתי חיפוש בפורומים על החנות וכמו כן בכל האינטרנט כל חוות דעת שראיתי על חנות זו הייתה חיובית מאוד ולא ניתקלתי באף חוות דעת לא טובה על חנות זו הבעיה היא שכל החוות דעת על החנות ישנות מאוד לא כל כך מצאתי חוות דעת עדכנית מהזמן האחרון ולפי מה שראיתי הם עברו למקום חדש אז בקיצור אני רוצה לדעת האם החנות הזאת עדין טובה כמו שכולם אומרים או שקמו להן חנויות טובות יותר? אם יש לכם חוות דעת עדכניות על החנות אשמח לדעת עליהן ואם אתם חברי הפורום רכשתם בחנות זו מחשב בזמן האחרון ואיך הייתה חווית הקניה? מאוד חשוב לי לדעת ה…

• 33 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=obz20091223_26749

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.