עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by iib,

בו תחרות לוגויים? בטח תנצחו אותי אבל מילא:

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. ברוך השם הזמנתי כרטיס מסך חדש במקום הג'יפורס 4 אמיקס 440 (בעע) עכשיו יש את אוכלי הדבש המעצבנים שהזמנתי מהם ביום חמישי שעבר והם התחייבו ל 7 ימי עבודה, שכבר עברו. עכשיו בדרך היתה בעיה עם הכרטיס אשראי ( הקלדתי ספרה לא נכונה ), אז היה עיקוב, אבל כאחד שההזמנה שלו עוקבה הייתי מצפה שככה יום ראשון איזה שליח יקיש על דלתי, אם לא יתנו לי תשובה ספציפת מחר \ ייקח עד יום חמישי השבוע אני ערן, פונה לגדעון רייכר ולכל המדורים\תוכניות כאלה של "דפקו אותי" אז אם יש לכם הצעות, נסיון, או סתם ספאם להזריק... שפכוווו

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. זה התחיל כפרויקט צדדי שגרם למחסור עולמי במחשבי Mac Mini ועבר שני מיתוגים מחדש תוך פחות מיממה, אבל הסיפור האמיתי הוא היכולת של הכלי הזה לתת לבינה המלאכותית גישה מלאה ובלתי מסוננת למחשב שלכם. מביצוע רכישות עצמאיות ועד כתיבת קוד - OpenClaw (לשעבר Clawdbot) מסמן את תחילתו של עידן חדש, מרגש ומסוכן כאחדלכתבה

4. Started by avivlevy,

עוד שבועיים ככה לאחי הקטן יש יומולדת ואני לא יודע מה לקנות לו...וגם ההורים שלי. אז ככה אני רוצה לקנות לו איזה משהו קטן- 50 שקל, והורים גם איזה משהו, אין להם תקציב הם מחפשים בנתיים איזה כיוון אז תעזרו לי??? אולי משהו שקשור לשמיניה?? לא יודע \HELP/P

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by I_S,

אתם יכולים להמליץ לי על סרט אימה ממש טוב ומצמרר כמו למשל:"The Ring"? תודה מראש.

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by k22,

שלום באוקטובר הקרוב התחיל ללמוד מהנדס תוכנה רציתי לדעת איזה מחשב עדייף ללימודים נייח או נייד :s05:

• 29 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. היתה לי מברשת שיניים נטענת של בראון בארבע שנים האחרונות והסוללה נגמרה ולכן צריך לקנות חדש. נכנסתי לסופר פארם וראיתי שיש 2 יצרנים של מברשות: Braun ו- Oral-B. בראון עולה יותר מפי 2 מאורל ב. השאלה האם עדיף לקנות את הזול ולהחליף כל שנה-שנה וחצי מאשר לקנות את היקר. הרי ברור שאורך החיים של הסוללה מתקצר ולכן עדיף להחליף כמה שיותר מהר. מה אתם אומרים? יש למישהו נסיון עם המברשות האלה?

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. אהלן, אני מחפש מפסק תאורה, כשבכל לחיצה על המפסק האור או חשמל יעבוד x דקות, כמו בחדר מדרגות שלוחצים פעם אחת והאור דולק דקה. ( בחדרי מדרגות מתקינים 'אוטומט חדר מדרגות' בארון חשמל) אני מחפש פתרון פשוט יותר להתקנה, סוג של שקע או מפסק חכם מבלי להתעסק בארון חשמל. אשמח להפניות וקישורים מהיכן ניתן להשיג.

9. Started by אמיר יצחקי,

מתי חוזרים ללימודים?!

• 39 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. http://www.albinoblacksheep.com/games/bloxorz המטרה היא להפיל את האבן לתוך הבור, וזה ממש לא פשוט כמו שזה נראה. מעביר המון זמן בעבודה

• 38 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by Bug2000,

אני נקרע!! חזק!! http://planet.nana.co.il/tomshov/dearpenis.swf

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by dvir_k,

ביום שני, בעזרת השם, אני טס לארה''ב. אני אשהה קצת בבולטימור במדינת מרילנד, בוושינגטון מעט וגם קצת בניו-יורק. מה כדאי ומשתלם לקנות בארה''ב? וכמה כסף כדאי לקחת בשביל זה?! תודה ושבת שלום לכולם

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by Armageddon1,

אנחנו משום מה משלמים יותר מדי ומקבלים מעט מדי מ YES 250 שקל ויש לנו רק חבילת הסרטים ועוד איזה משהו קטן וזהו... כמה אתם משלמים והאם שווה לעבור?

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. http://www.jewish-world.org.il/calls/calls/End_Of_Story.mp3 זה קורעע ;D

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by Born2Kill,

במוצאי יום שבת תהייה המימונה. מי בא? ;D אני כנראה אלך למימונה של אשדוד או למימונה של אולם הפיס בפ"ת. מישהו עושה מימונה בביתו ויכול להזמין את חברי HWzone? (הודעה זאת מופנת למרוקאים ולשאר העדות כייחד).

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. אני חושב לקנות מחשב נייד והדבר היחידי שמציק לי זה נושא האינטרנט. אין לי מושג איך אפשר לחבר את הנייד לאינטרנט ללא חיבור wifi. אז איזה שיטות חיבור יש? מה העלות שלהם? וכו'... תודה

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by NuNaTaK,

חיפשתי מידע ברשת על זכות קדימה ודיני תעבורה במעגל תנועה דו נתיבי אבל מצאתי תשובות סותרות. ההיגיון שלי אומר שמהנתיב הימני ניתן לפנות ימינה בלבד ואילו מהנתיב השמאלי ניתן להמשיך ישר או לפנות שמאלה, השאלה שלי היא האם מישהו יודע בוודאות אם זה אכן ככה? (בכל קונפיגורציה אחרת שחשבתי עליה יש בעיות)

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. כל קיץ אותו סיפור, חבורה של נמלים ג'ינג'יות מסתערת על הבית קומות שלנו, כל דבר אכיל שלא במקרר נאכל על ידם, מס' פעמים יצא לי לאכול עוגה או לפצח גרעיני נמלים. אך היום, הגיעו מים עד נפש! המעשה הגרוע מכל נעשה! אין דרך חזרה! היום החוצפניות אכלו לי חצי מגש פיצה!!! יש לי מזל שלא נגסתי בזה עד שהגעתי לחדר ואז ראיתי אותן. עכשיו אני רעב ועצבי, וחסר אונים!!! מה לעשות? ההורים לא עושים ריסוס ואין לי איך להעיף אותם! לא רוצה לשים כל דבר במקרר, זה סיוט! יש איזה ספריי טוב שאפשר לרסס במטבח ולשלוח את כל הנמלים לעולם הבא?

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by RGod,

אז ככה חברה שלי קנתה בחול IPOD TUCH עכשיו הוא עלה לה שם 279 דולר בעיקרון לפי מה שראיתי אז מותר לעבור במסלול הירוק עם דברים שהם עד 200 דולר ? עכשיו ביקשו ממנה שם את הדרכון ועשו לה החזר מס בחול על המכשיר ! עכשיו י דואגת שהם מעברים מידע מחול לארץ שהורידו לה מס שם וכאילו שבמחשב בנתבג זה יהיה מעודכן ועצרו אותה לבדיקה על סמך זה ,הגיוני ? עכשיו אני רוצה לדעת מניסיון של אנשים באיזה מסלול צריך לעבור ? תודה על העזרה

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by judas_clown,

מישהו יודע לתרגם מה כתוב בקעקוע הזה: ? תודה, ג'ודאס.

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by Domovoi,

אם אני לא יהודי (בן לאמא לא יהודיה) אני מחוייב לשרת או שיש לי פטור?

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by Chymes,

ביום חמישי הבא אני אסע להלפר ספרים בתל - אביב. מי שאינו מכיר ( ), הלפר היא חנות הספרים הכי גדולה בארץ. החנות מציעה מבחר עצום של ספרי מד"ב ופנטזיה משומשים ובמחירים נוחים. אז יש המלצות? אני מעדיף ספרי מד"ב איכותיים כגון היפריון או חולית. רק שתבינו עד כמה גדול המקום, החלטי לצרף תמונה. נ.ב זה רק חלק קטן מהחנות...

• 45 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. ב - 15 מיליארד דולר !!! כן, כן. http://finance.walla.co.il/item/3048081

24. Started by HeDesXs,

איזה תפקידים אני יכול לקבל בגיוס כלל צהלי? הפרופיל שלי הוא 64 ואני נשרתי מעתודה

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by Michael,

שלחתי את אמא שלי לקנות לי ר9800 פרו של ספייר ובדרך כשהיא עצרה ל"סידורים" גנבו לה את הארנק (בארנק היה עוד מלא כסף שלה שהיא התכוונה להפקיד בבנק). אני לא מאמין איזה חרא של אנשים! מעבר לזה, תכננתי לקנות מחשב חושילינג טוב בסביבות ש3000 שקל (בלי כ. מסך ומסך וכל התוספות) ועכשיו גם זה לא יתממש בגלל שמה המחשב הזה שווה בלי הכרטיס מסך?!. אין דבר יותר מבאס מזה.

• 33 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים