כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
הרגע סיימתי לראות אותה... בהחלט 13 פרקים מעולים, קצת לא אוהב את המבטא הבריטי של כמה משם, אבל אחת הסדרות היותר טובות שיצא לי לראות לגבי רומא וכדומה. אגב הבנתי שיש עונה שנייה בדרך, אבל זה לאחר שהשחקן הראשי יבריא ממחלת הסרטן שחלה בה לאחר הסדרה (אנדי וויטפילד-ספרטקוס). אגב, "ספויילרים"! בפרקים הראשונים אומרים שיתנו לו את השם ספרטקוס על שם האגדה, כלומר הוא לא באמת ספרטקוס, ועל פי הסיפורים הישנים ספרטקוס מת מתישהו במלחמה נגד הרומאים, אז זה אומר שמפה המפיקים יכולים לקחת את הסדרה לאיזה כיוון שהם רוצים, לא כך?
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
האם יש מישהו שיכול להגיד לי איך בונים רקטה מחומרים ביתיים אבל שתטוס לפחות 500 מטר (ואני מדבר ברצינות אז בבקשה לענות ברצינות ) תודה :)
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחפש את המשפט מהסרט פורסט גאמפ. life it's like a...
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה השתחררתי מצה"ל. בכל אופן, אני מרגיש קצת אבוד בכל התחום של למצוא עבודה, ועוד בפרט אחת עם תנאים טובים ושתתאים לי. ולכן התחלתי לתהות לגבי חברות כ"א. רק כדי לתת רקע, שירתתי כחוקר פלילי 3 שנים, ולמען האמת הבנתי שיש הרבה חברות אשראי שמחפשות חוקרים משוחררים. רק הבעיה היא שזה לא כ"כ קל לאתר איזה חברה מעוניינת במה ואיפה. האם יש לכם המלצות על חברות כ"א שכדאי להירשם אליהן? האם יש טעם בדבר? האם זה באמת עוזר במציאת עבודה? אודה לכל העוזרים...
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה אדם מסויים החליט לשגע אותי. פרץ לי למספר רב של חשבונות ברשת. ועכשיו השיא שהוא פרץ לי לאימייל ששם יש לי מספר פרטים מאוד מאוד אישיים. צבא,אשראי ועוד'. האם יש דרך לשחזר את הססמה? ניסיתי לעשות שיחזור אבל הוא שינה את האימייל של השחזור כנראה. יש לגוגל מרכז תמיכה לבעיות כאלה?
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
תגידו מה אתם חושבים על צביקה פיק??? אני ראיתי עכשיו את התוכנית ריאליטי עליו (כבר 3 פרקים) והגעתי למסכנה שהוא מעורר רחמים לחלוטין! כאילו הבנאדם חי באשליות חמורות ומנותק לגמרי מהמציאות.. ועוד לא התחלתי לדבר עם שירה החברה שלו שבכלל שוברת שיאים!
-
אחד שלא רוצים שיגע ויהיה צמוד לריצפה?
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
רציתי לשאול האם אפשר להדפיס תמונה על נייר מדבקה (בעיקר לשימוש ברכב-פרוייקט מודינג) מבלי להוציא הון על איביי (5 דולר למדבקה קטנה ? ) איזה נייר אני צריך והאם אפשר להשיג באופיס דיפו ? מהם המחירים ? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הפרסומת עם הערבי שמרביץ למכונית (ספווייילללררררר) ומקלל אותה בערבית.. מישהו נוסף כאן ראה והתלהב או שזה רק אני ? ניסיתי למצוא ביוטיוב תקטע ולא הלך זה אומר שזה קטע שצולם ע"י חברה ישראלית לא ?
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ווי, איזה יופי עכשיו ראיתי שבAXN מביאים את הסידרה האגדתית הזאתי שגדלנו עליה....(ושבגללה נעדרתי מכמה מאות שיעורים בביה"סאבל על תגלו לאף אחד) ;D
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ב - 15 מיליארד דולר !!! כן, כן. http://finance.walla.co.il/item/3048081
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
אני אוהב אנימה , אין מה לעשות ורציתי קצת המלצות מכם אני אישית רואה כרגע את Marchen Awakens Romance ו XenoSaga
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן חברים שבוע הבא אני טס לרודוס. אני וכמה חברים החלטנו לקנות קצת שתייה בדיוטי פרי, לא הצלחתי למצוא באינטרנט האם מותר להעלות לטיסה בתיק גב או בשקית את הבקבוקים. או האם בכלל ניתן להכניס לרודוס - יוון אלכוהול ומאיזה כמות. תודה,
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב, החלטתי שאני רוצה ללמוד ערבית. מה התוכנה הטובה ביותר ללימוד ערבית? או שמא יש דרך טובה יותר (חינמית, או כמעט חינמית) ללמוד ערבית במינון לימוד של כמה שעות בשבוע. (קורס למשל, לא מתאים לי בגלל חוסר הגמישות בשעות ובמחיר). התקנתי את התוכנה Rosetta Stone, שהמליצו לי עליה. האם מישהו התנסה בתוכנה? האם יש למישהו משהו טוב יותר? רק להדגיש, אני מעוניין לדעת ערבית ברמה שאני יודע לקרוא ולכתוב (לא ספרות ערבית או משהו כזה, אלא ברמה של לקרוא ולהבין טקסט פשוט), לדבר עם אנשים ברחוב, ושאם אני אשמע שיחה בין 2 דוברי ערבית, שאני אבין אותה בצורה טובה. אני מוכן להשקיע זמן, אך הלימוד יתבצע כמה שעות בשבוע. תודה מראש, MODY
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של SKYPE היה שיחות ללא הגבלה לטלפונים קווים בהתחייבות חודש , 3 חודשים , 12 חודשים אני בחרתי בחודש שלחו לי קבלה לאימל אבל היה משהו מוזר היה רשום 27.4 חיוב וחיוב הבא 27.5 ? אמרתי איך ? אבל חייבו אותי לחודש בלבד ? חשבתי שזה סתם רק שאני אדע מתי מסתיים החודש ונחשו מה ? ב 27.5 חייבו אותי על עוד 4 יורו למרות שזה התחייבות רק לחודש למה הם חייבו את הכרטיס שלי על דעת עצמם ? זאת חוצפה הכול באנגלית שם ואני לא יודע איך לבטל את זה בלי קנס ! אני לא אמור לשלם קנס זה היה רק לחודש ! מה עושים ?
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
זה יותר סבבה מהשני אני אוהב שוקולד, ועוגות גבינה. וארטיק וסוכריות ותות גינה. ומחשבים (DUH) ומוסיקה, והכי קולנוע
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המטרה של הסקר היא לתת מענה לשאלה האחרונה של כל רוכש מחשב: איפה לרכוש את המחשב? איזו חנות מספקת את השירות הטוב ביותר? אני מקווה שזה יעזור להרבה אנשים... notTheguy
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המקרה הוא לא שלי ורק קיבלתי אותו דרך הדואר! חשוב להפנות את צומת ליבכם לזה! אם אתם רוצים לקרוא את הגרסה באינטרנט פנו לכאן! אזהרה לציבור! לפני שאתה מוחק את המכתב: מכתב זה הוא מכתב אזהרה הבא ליידע אותך על מחדל צרכני ולא למכור לך מוצר מכל סוג שהוא. ב31/12/01 קניתי דרך אחד מאתרי המכרזים בישראל מכשיר מיני-דיסק. הספק של המכשיר הוא MDK. המכשיר הגיע אליי ועבד כרגיל במשך כחצי שנה - אז פתאום (ב26/07/02) הוא שבק חיים בזמן ששמעתי בו מוזיקה, ללא שום סיבה ברורה. מיד יצאתי מביתי שבערבה (ליד אילת) והגעתי לת"א(=כעבור נסיעה של ארבע שעות), למעבדת התיקון של MDK ברחוב אלנבי 36 כדי לתקן את המכשיר לפי תעודת האחריות שנמסרה לי עם הקנייה. העובדת שם הייתה מאוד נחמדה ואמרה שבתוך שבוע הם ייצרו איתי קש…
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
שלום... אני מחפש בשביל אבא שלי תוכנה ללימוד אנגלית או שמהו דומה שממש יעזור לו לשפר את האנגלית שלו בגלל שבעבודה שלו הוא צריך לצאת לחו"ל ולכל מני מקומות אז הוא צריך אנגלית ברמה טובה... אם אתם יודעים על איזה תוכנה או שיטה או כל דבר אחר בבקשה תמליצו לי לא חשוב כמה יעלה... תודה מראש,עידן.
-
- 33 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
התחברתי ל-Yes אחרי שלא צפיתי בכבלים כמעט ארבע שנים. אחד הערוצים האוהבים עלי בתקופה שצפיתי בכבלים היה ערוץ ההיסטוריה. לאכזבתי כל התוכניות בערוץ הן על כל מיני מוזרים שגרים ביער, סוג של תוכניות ריאלטי ציידי מציאות ושיפוץ חפצים ישנים, חייזרים (WTF?!) ועוד. מה קרה לתוכניות על מלחמת העולם? ימי הביניים? רומא? לאן כל התוכן האיכותי נעלם? מה עשו לערוץ הזה?
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, מסיבה לא ברורה לא הצלחתי למצוא באינטרנט את תנאי הקבלה ללימודי תואר ראשון בפיסיקה בטכניון. מעבר לכך אשמח מאוד לדעת גם את תנאי הקבלה למסלולים המשלבים: - פיסיקה + הנדסת חשמל - פיסיקה + מדעי המחשב - פיסיקה + ביו-רפואה מפה השגתי מעט מידע על המסלולים השונים: "לימודי פיסיקה בטכניון". בתודה מראש.
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כמו shazam לנוקיה שמשום מה לא עובד לי עכשיו
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-